Pinalhamstraren

Jag har precis städat lite. Duktigt eller vad?! Det tycker iallafall jag, och det är det som räknas. Jag hittade tre, ja TRE påsar som jag inte hade packat upp. Den äldsta använde jag för två veckor sedan. Dåligt. Jag börjar förstå varför jag aldrig hittar något när jag behöver det. Man kan hitta alla möjliga grejer i mitt rum.

Om man inte letar efter det vill säga.

En annan nyhet: jag har börjat spåna på julkort. Vad man ska göra för några.. Jag har en del idéer men det är ju ett tag kvar så jag hinner tänka lite till. Älskar att klippa och klistra! Fast ibland är det hulliganiskt jobbigt. Och pilligt.

För att inte tala om att städa efteråt. Gah.


Oh no

En till bracket har lossnat från min tandställning. Skit! Nu är det tre som är lösa. Om man äter något på sidan av käken(vilket är svårt att låta bli) så gör det oooont i tandköttet. Men jag vill inte till tandläkaren för det är så jobbigt. Och så har han dålig andedräkt. :P

Så jag struntar i det så länge. Nu tänker jag peppa mamma att baka bullar och se ifall det går någon trevlig lördagsfilm på tv. :)

Ha en trevlig kväll hörni!

Jubileum eller nåt


Jag kom på att detta är faktiskt mitt tusende inlägg! WOHO :D



Comida rica

Nu har jag ätit chili con carne. Mums. För er som inte visste det så är det spanska och betyder chili med kött.


Det är så avkopplande att spela gura nuförtiden. Så jag gjorde det lite förut. Nu har jag ont i fingertopparna. :P Och verkligen lust att skratta.

Säg något roligt? :)


Fantastiskt


Se bara hur lyckliga dom ser ut tillsammans.

Dagens grimas



Varsågod. Jag känner mig en aning suckig idag, dels för att lovet snart är slut och dels för att ja. Det finns lite att sucka över. Typ som att jag längtar mig galen efter en person som jag inte lyckas träffa och känner mig en aning efterhängsen eller vad man säger. Lite av en stalker. Fast det är jag ju inte egentligen, hehe. Bara att jag saknar henne, that's all.

Idag tänkte jag måla av Finjas katter. Spännande att se om det går. Jag är nervös. Om det inte funkar har jag lagt massa cash på duk och färg. Men men, det ska nog gå vägen.

Funderar på att ändra typsnitt på mina rubriker. Vad tycker ni? Är Century Gothic något att satsa på? Jag testar. Ska man ändra något i designen är designadinblogg oslagbar.

Alltså hjälp, klockan är redan fyra och ajg har verkligen inte gjoprt en enda vettig sak idag. Ätit, sovit och duschat ungefär.

Man kanske skulle ta och städa. Jag orkar itne. Jo det gör jag visst det! Jag ska städa!

Imorgon. (alla dammråttor drar en lättnadens suck)

Purple



Gjorde detta idag av några pärlor jag köpte i Gbg. :)

Om du vill kan du få lyssna på min grammofon

Jajamewn då var det så. Jag sitter här och ska skriva ett inlägg. Fast inlägg kan ju vara flera saker, till exempel sånt man har i skorna. Eller en passning som gör att det kan bli mål. Så för att ni inte ska undra så skriver jag inlägg i bloggen. Det är ju så lätt att feltolka annars menar jag.

Vet ni föresten vad grisarna kallar sina ID-kort?

Fläsk-leg.



Rubriken förresten, en dansbandlåt som jag tyckte lät bra. hrm.

Ta vad du kan.. och ge inget tillbaka!

Hallu. Jag sitter i min säng och segar. Nej nej, jag har såklart vaknat för längesen men min säng är så skön så jag vill bara ligga kvar. Så efter frukosten gick jag och la mig igen. Seeegt. Om man ändå vore så här hurtig..



Jag vill också dansa. Nästa år kanske jag är frisk så jag får ta den där danskursen.. Hoooooppas!

Det var fint sagt

Förra helgen när jag var hos Kristina hade vi lite popcorn en kväll som vi kastade och förökte fånga i munnen. Ni vet, sådär som man brukar göra när man inte har något bättre för sig och vill låtsas att man är skillad.

Och, vanliga storasystrar kanske hade sagt: "akta så du inte sätter i halsen"

men inte min. Hon sa: "akta dig så att du inte andas in samtidigt som popcornet kommer för då kan den åka och sätta sig i en alviol."


Bringing back HAIR

Wow alltså. Jag lyssnade precis på aquarius av en slump, och VILKA MINNEN som kommer upp! Gaaaah HAIR var verkligen en härlig tid trots allt. Ååååh.. jag saaaaknar att stå i sidokören och ta i med sång ifrån tårna.



Helt automatiskt när jag lyssnar börjar jag sjunga stämmorna jag sjöng i HAIR. :) och dom sitter kvar.. Drömmer mig tillbaka till då vi alla stod och gjorde föreställningarna..

Jag minns hur det luktade där,  vad vi åt, vad vi pratade om, hur trött man var, stämningen.. allt!


hej fredagkväll

Nu är jag hemma! David ser alldeles trimmad ut, han klippte sig tydligen idag. Det var väldigt oväntat. Ca 5 cm faktiskt. Men nu kan han se bättre. Jag råkade ta fel buss från Stenungsund så det tog typ en timma längre att komma fram. Typiskt mig, haha.

Snart kommer vi få ett nytt bord här

Godmorgon! Nu sitter jag här och lyssnar på Josefin som övar på sin pianoläxa.. det är lite klurigt, både dim-ackord och annat svårt, men vi fixar det ;)



Igår gick vi på stan en del och agerade personliga stylister! Trevligt trevligt sen gick vi till chalmers och såg på Vera-spexet där Kristinas kombo Pia är med. Dom var otroligt bra, särskilt Pia som var bäst. Martin, Johanna och syrran var också med men helt plötsligt hade Martin förvunnit! :O Han har då alltid varit känd för att gå upp i rök.

I pausen gick vi till damtoaletten och försökte lista ut hur det kunde komma vatten ur kranarna, eller typ var sensorn fanns. Ett väldigt mysterium vill jag lova. Men som tur hittade Johanna en knapp och började skvätta vatten på mig. Typ. Ni vet en sån där drick-fontän.

På spexet var det en konstig regel som sa att om man klappade tillräckligt mycket efter en låt så sjöng dom lite till på den. Det vra ganska jobbigt tycker jag för alla klappade efter varje låt. Jag ville att dom skulle fotrsätta med själva teatern. Men dom sjöng och sjöng. Sen hade dom hur många extranummer som helst, haha! När man trodde det var slut så fanns det typ tre sånger till. xD

Vi sov dock gott inatt för vi var inlåsta. Eller Joss drömde det iallafall. Hoho. Det är inte lätt!

Det fanns  ju massa coola bilder på den här datorn. Hahahahaha!

Det är mycket man inte kan få bara sådär

Tja. Jag ligger här och tänker på hur gärna jag vill ha en pojkvän. Men jag är inte kär eller nåt så jag har lite problem. Kärleksproblem, höhö!

Men ja, jag vill ju också väldigt gärna vaccinera en kirurg. Och ha en tandemcykel.


Man och barn. Fina grejer.

Vad som händer när man inte har något bättre för sig

Vi skrev lite sagor förut. Typ stafett.

Det var en gång en galen professor vid namn Herbert. Somliga dagar kände sig Herbert extra vissen. Otroligt vissen. Så han bestämde sig för att hoppa bungyjump. När han ville göra det så kom det en talande katt som var lite missbildad efter semestern vid Rhodos. Där kunde ingen människa vara glad, alla blev istället hysteriska och började springa runt i en ring. Sekunden efter- pinsam tystnad.


Det var en gång ett gäng moppepojkar som härjade i skogen. Dom dummaste illrarna var ju hyperaktiva också. Torts det kunde sjömannen inte sluta att hicka. Konsten att inte hicka är otroligt svårerövrad, men långt ifrån omöjlig att tämja för han hade så långa tånaglar på foten. Men fotvårtorna försvann snabbt så alla illrarna blev glada.


Dessa två historier har jag, David, Martin och Johanna skrivit. vackra eller hur? :)

Where the wild things are


Pia fick mig att få upp ögonen för denna.

Flatebo.se



Var kommer de här snygga grejerna, kanske ni undrar. Ni behöver inte undra så länge till för jag ska snart skriva det. De kommer från Flatebo.se och just nu fyller de 4 år så de har en del erbjudanden och om man beställer något får man gratis frakt! Så passa på nu ;)

Misstänksamt

Mina handflator är sträva och ovansidorna är hur mjuka som helst. Det brukar ju vara tvärtom! Jag misstänker faktiskt att dom spelar mig ett spratt.

Dagens grimas



Välj och vraka

Idag får ni läsa om mitt förflutna. Välj och vraka i arkivet! (Till höger, under kategorier) Där finns massa skoj!


Förtäljelser

Igår när vi hade ätit upp glasstårtan ville alla se på LEIF. Så vi försökte sätta på dvd:n så vi kunde kolla på tv:n men det var lättare sagt än gjort. Efter en lång stunds mekande gav vi upp och satte vårt hop till datorn istället. Problemet där var ju då att det inte var så bekvämt att sitta, och ganska trångt. Men vi löste det ändå. Martin och Johanna flyttade in soffan.

Sedan kunde LEIF börja i frid och fröjd att sälja vapen illegalt. Jag orkade inte se hela utan var bara där några snuttar för jag såg den faktiskt i förrgår. Alla tyckte filmen var ganska rolig och David skrattade hejdlöst som den målbrottsling han är, precis som i förrgår. Han har nog fått en ny favorit.


tisdagskum

Glasstårta fanns det i frysen. Fanns. Nu finns det lite i min mage ;)


Men jag gillar den här


Och den här

Om du inte kollar hela MÅSTE du kolla 2:41-3:24 xD

hepphepp

Det var en gång en hundvakt
han kunde inte hålla takt
men han var snäll mot djur
sprang och räddade dem från bur

En dag ville han se en val
men havet gav honom bara skal
så han blev arg och hoppade i sjön
simmade tills han såg en lönn

Lönnen den var stor och stark
snaret kände Göran fast mark
för det var hans stolta namn
när han kom till Ulricehamn

Hårspray och projektplaner



Det här är mitt öga. Jag lyssnar på coldplay och kollar på när J, M och Mamma lagar mat. Fast nu är det Alanis Morisette.

Idag har jag flätat lite grann och bestämt mig för att det troligen är det jag kommer göra osm projektarbete. Då får ni ställa upp som hårmodeller. Jag ska ha lite utställning med olika frisyrer isåfall och ha öppen frisyrsalong där man kan få sig en snajsig frill. Det blir spännande att se vad och hur det blir. Kommer ni och kollar nästa höst? :)

En annan nästan-Anna gästbloggar

Anna äger på Norsken. Hur kan man komma på så mycket på u? Det undrar jag sanne mig.
Jag undrar dessutom hur många namn detta kära barn kan ha? Vet någon förutom Anna och David på rak arm (eller böjd arm för den delen) vilken lek Norsken egentligen är?

Nej precis.. :)

martur gästbloggar

OmständLigt.

mammutternas glädjeskutt

En avdankad mammut från Flen

Gjöt sig en bonad i sten.

Men stenen var vass

Och snabeln var kass

Så han tappade den på sitt ben


gashud

http://images2.fanpop.com/images/photos/3800000/Green-Lilies-Wallpaper-green-3844894-1024-768.jpg

Lala

Josefin, var det detta snöret du ville ha? :)



Heja Bamse

starkast är vår bamse. Lalalalalal. Här sitter jag i morgonrushen. Dags att välja frukost. Nu hittar Martin påsk-te i skafferiet och David tappar sin diabolo på näsan. Här händer det grejer.

Idag ska jag inte:
  • åka till Liseberg
  • hoppa bungyjump
  • jobba på pastejköket
  • plugga
  • laga en micro
  • plantera ett päronträd
  • se på monopol igen
Men jag ska:
  • sticka på min vante
  • borsta tänderna
  • andas
  • tänka




hejdpå

Dgjaspuew

Nu har Martin och Johanna kommit hem. Dom fastnade på bussen för det hade varit en trafikolycka på vägen någonstans, men nu har vi dom här i tryggt förvar. ;) Jag är trött och.. så.

På torsdag ska jag åka till kära Josefin och vi ska ha det kul i Gbg, ser verkligen fram emot det. :D Vad ska vi hitte på måntro?

Vad roligt att det var folk som gillade min nya design. Då har jag nog kvar den. :)

Lalalalalalalalalalalala. Här pratar dom om brutna stortår, waha. :S usch usch usch usch. Jag vill inte bryta foten tralalalalalala. Jag vill inte bryta någonting.




Ny design

Ändrade designen lite. Men jag vet inte om jag gillar den. Vad tycker ni? Annig?

Pulsen slår så lugna slag i mig

Jag och David har precis sett på Monopol. Så nu lyssnar jag på den här fina!



Känner mig lite trött, kanske ska gå ut och sträcka på benen. Jag blir så sugen på att skaffa hund när jag ser den filmen. Ifall jag skulle göra det någon gång så skulle jag lära den att hitta borttappade saker, som tillexempel min kamera, mobil etc. Fast jag är ju ingen hundexpert så man kanske inte kan lära hundar sånt. :P Hoppas!

Tooodeloo :)


Surprise

Hahaha. Det kom precis en slamsugarbil utanför fönstret. På tanken står det "shit happens"

Jag vet iallafall hur man eldar!


Leif, Leif, Leif, vad har du gjort?

Tja. jag måste bara berätta vad som hände igår. Jag skulle åka tåget till Stenungsund och sen byta till en buss som gick till Henån. Men jag råkade ha på musik. Så jag fattade inte när vi kom till Stenungsund. SMAAAART! Sen blev jag lite orolig när vi kom till Uddevalla för jag kände på mig att man inte skulle åka förbi Uddevalla när man ska till Stenungsund. Och det ska man itne heller :P

Men Uddevalla var slutstationen för tåget och det gick ingen buss förrän en timma senare så min räddning fick bli Hanna! Jag träffade henne en stund och mös(myste?) i hennes lägenhet. Fick även låna lite galenskaparna-film :D Såg på LEIF idag, haha. David skrattade ihjäl sig. :P



På tal om glass så hittade jag och Kristina en chokladchock på femman som vi åt upp. Den var hulliganiskt god och jag var busig fast Kristina fick skulden. Förlåt syrran. :)

Nu är hela huset i mitt och Davids våld, och ikväll kommer Martin och hans tjej. Mamma blir nog glad om vi städar. Jag är sugen på chips.

Tåg-looken


Yeah

Super sushi


Kristina bor bredvid en sushirestaurang. Jag har aldrig ätit sushi förut så hon tyckte det var dags för mig att smaka. Så vi köpte lite takeaway sushi. Haha, det var en kille där före oss som hade sin treårige son med sig, och sen när vi gick ut och hade handlat både vi och dom så sa han

"Äta suushi!" till sin son några gånger. Hehe. Och det var ganska roligt.


Skräckblandad förtjusning- ska man våga smaka?

Jag kan inte påstå att det var så lätt direkt..


Rå lax har konstig konsistens.

tofu smakar ingenting.

"Men hur trodde du att laxen skulle smaka?"
"Mer salt.."

VAR ÄR BÄLTET?!

HAllå. Varför finns det inga bälten på tåg? Jag letar som en galning innan jag inser att oj, det finns nog inte något bälte. Krockar tåg aldrig eller? Är det säkrare att åka tåg på något sätt? Deet verkar så.

Voah, nu knackar ett spöke på rutan! :O

Puh, det var bara Kristina..

Fun night

Nu är jag hemma hos Kristina och vi har precis varit hemma hos en jättemysig familj där vi har spenderat lördagskvällen. Vi har sett på film, dansat och skrattat. :) Muuuucho! ;) Nä nu ska vi alldeles sova, jag och Kristina skavfötters, får se hur vi får plats..

Godnatt ;D


Oh boy

Nu sitter jag på tåget till Gbg! Lyssnar på skön musik och njuter av att slippa vara ute i regnet. Tänker på gamla minnen, ganska dåliga sådana. Grubblar över hur jag kunde överleva min högstadietid. Fy vad tråkigt det är med grått landskap. Alldeles mulet och geggigt. Gräset är inte längre grönt. Alla bilar ser ledsna ut. Allt påminner om Henån. Jag vill spola fram några månader.

Men julen vill man ju ha. Fast.. jag vet inte ens om jag tycker det är mysigt med jul. Nä, spola fram till första mars eller nåt. Fast.. jag vet inte om jag tycker det är så kul att fylla år heller. Så det är lika bra att spola fram till juni.

Den här låten lyssnar jag på nu



Jag vet förresten inte om sommaren är så rolig heller. Spola fram till livets slut!

One of us

Eftrersom jag har bloggtorka såblire musik idag.

My shoulder doesn't hurt

Jaha, då var det lördag morgon igen. Vad ska man göra av den här dagen frågar jag mig. Jag har lömska planer på att åka till Gbg faktiskt. Men först ska jag nog äta frukost. Min arm gör fortfarande ont. Aj aj aj aj aj..


Jag rockar loss!

Ps. För er som trodde det, så har jag INTE köpt nya skor. xD

You know my pain

Haha, tydligen tog AmandaVarDet också vaccin igår.. Och hon har råkat ut för samma smärta som jag har.. fast hon uttrycker det en aning mer dramatiskt än vad jag gjorde. Men ja.. kändisarna är som vi ;)

videoblogg



Kände att ni ville höra min röst ;)

Sötbror

Jag kollade precis igenom lite av vårt foto-bibliotek här på datorn och hittade en sjukt söt bild på David, min lillebror. Kristina hade precis plattat håret på honom för första gången och han ser ut som en hundvalp eller något. Jag undrar föresten om man får säga att ens egen lillebror är söt, är det okej liksom? Jag chansar.

GAH VAD SÖT HAN ÄR! OCH SNYGG!

Jag kan tyvärr inte lägga upp bilden pga att jag har ett kontrakt med David om att inte lägga upp bilder på honom, så om ni vill se den får ni kontakta mig.

Men kom igen... så farligt kan det inte vara.. det var längesedan..

Jag chansar igen. En miniatyr kan nog inte vara så farligt.. (gah)

Heeeeellu

Godmorgon. Tack för kramarna.

Jag har jätteont i min högra arm där jag fick sticket igår, kunde inte ens sova på den sidan för att det gjorde så ont. :P Sket! Jag som för en gång skull tyckte det var skönt! Hahaha. Nu ska jag sällskapa med min mam som ska äta frukost. Ja alltså.. Jag ska med äta frukost ;)

Vad ska folk göre idag?

Dragonfly

Jag mår verkligen inte bra idag. Känner mig helt less på att leva. Allt är jobbigt. Det känns som man går runt i en grå sörja. Utan varken mening eller mål. Jag vet inte hur jag ska må bra.

Gah?!

Kings Of Convenience



Jag hittade lite bra låtar. Eller rättare sagt, jag hittade ett bra band.

Sont


Kattskövling






Dags att skala en banan

Jag är arg. Och jag hatar att vara arg. Har precis målat en skitful tavla som jag bara vill slänga i väggen, den förra jag målade var dessutom lika ful.

BRING ME UP !

Jag har vaccinerat en kirurg!

Hm... jag skulle skriva till Hanna att jag hade vaccinerat mig, men det blev istället; jag har vaccinerat miurg! Så då bestämde jag mig för att jag hade vaccinerat en kirurg. För det är ju nästan samma sak. Vad kul det hade vart att vaccinera en kirurg, att kunna skryta om det sen.

"Det är väl ingenting, jag har vaccinerat en kirurg.."

Asså fy vad jag skulle vilja vaccinera en kirurg! Det hade ju vart en grym erfarenhet! Nu hittade jag ett orangefärgat löv i min halsduk. Det måste vara ett tecken.

Nej, men om ni hittar en kirurg som vill vaccineras så är det bara att säga till mig så kommer jag på stört.



Det kändes inte ett skvatt att få sprutan. Nästan så det var skönt! Det var typ skönt.


femton och tjugotre

Jag har ett haqlvt äpple i min räls. Det är en aning jobbigt. Men rätt kul också. På något sätt. Tror jag. Det var ett gott äpple. Jag vill göra någonting meningsfullt. Något så jag känner att det är värt att leva. Att inte bara gå runt i sina gamla fotspår och vänta på bättre tider. Jag vill kidnappa min syster och åka till Spanien. Men jag vågar inte. För jag får inte. Eller jag får. Men inte nu. För jag har en sjukdom som ingen vet något om. Jag borde ha åkt till spanien för länge sedan. Adonde es la problema?!




Spanien, mitt spanien!


Oh my darling clementin...

Precis innan vi skulle åka öppnade pappa en clementin som han slukade i ett nafs. Det skulle han inte ha gjort. Jag blev helt vild och galen och kunde inte tygla mina cravings. "CLEMENTIIIIIIIIIIIN! JAG MÅSTE HAAAA!"

Så sprang jag till kylskåpet och lyckligtvis fanns där en clementin även till mig. Så nu ligger den här i min väska och sover. Ja, jag har ju borstat tänderna. Då kan man ju inte äta något.

Hur gick den där låten som man gick och sjöng på när man var liten?!

Såhär:
Oh my darling, oh my darling, oh my darling clementin.. skulle jag skaffa en låda jaffa så tar jag hellre en clementin

eller? någon som minns?

Visst luktar de gott när man öppnat dem?!


Hej mysterium

Det finns många mysterium. Som tillexempel; varför har jag inga långärmade tröjor i min garderob? eller; var någonstans försvinner alla vantar?


Tackar vet jag sommar!

Let's be happy

Let's be happy, let's not cry
Try to see some good in here
Let's not go and wonder why
or wait 'til happyness appear




Be happy ;)

Vi vistas i olika fiskar

Idag har jag inga lektioner alls. På hela dagen. Men jag är i skolan ändå! Vet ni varför? Isak gör sitt projektarbete idag! Det kommer bli skitkul att kolla på tror jag. Sedan kom jag på att jag har utvecklingssamtal också, heeh.

Jag kommer förhoppningsvis få tillbaka min kamera snart, jaaaaaaaaa. Saknar den verkligen jättemycket.







tralala, bara för att nudlar är gott ooch David min bror. Han är en stor bror. Långt lockigt hår och tjejernas favorit. Men fortfarande min bror. Fast det var bättre förr.

Gött kött


Jag måste till bussen om fem minuter och innan dess ska jag fixa håret, matsäck, sminka mig, borsta tänderna..


Näää.. Åt skogen med det. Vi kör borsta tänderna och bussen.


Det är det som skiljer de tappra från de veka



Hejsan. Här ligger jag i min säng och vill inte gå upp. Men jag har en plan. Eller det hade ju vart bra om jag haft en plan..

Hejhejhejhejhejhejhejheej.

Idag hade jag på mig min färgglada tröja med prickar, om ni vet vilken jag menar. Det gjorde allas dag liksom. Anna comes here and paint the day! Så tror jag absolut det var.

Imorogn är jag pepp på att gå på Isaks projektarbete! Det kommer bli så sjukt kul! :D Jag har inga lektioner imorgon.. Jag har heller ingen inspiration till att blogga, tråkigt. Då blir det tråkiga inlägg och tråkiga inlägg vill ju ingen läsa, bajs. Men vad ska man säga liksom, jag ska vaccineras! Paaaarty :)) kanske inte, men mer party än att lämna blodprov iallafall, den saken är klar. ;)

Min mamma skulle baka bullar varje dag! För det vill hon. Nästan.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3a/Kanelbulle.jpg

Min andra limerick, inte lika bra som den första..

I Norgeland bodde en filur
Som just kommit ut ur sin bur
men grannen han sa
till frugan en dá
jag visste inte att du hade djur!


Naaah.. jag kan inte längre!

Föt


Allt ändrades så fort

Och nu undrar jag om man kan må sämre än såhär.

Jubileum är fina grejer.

Idag såg jag en skylt om att det var extra billigt godis på willys för att dom fyller år. Jaha det var ju trevligt tänkte jag och gick dit och köpte godis. Men jag ska inte äta upp det nu. Det är ju inte ens lördag. ;)
http://kryckan.webblogg.se/images/2008/upl12089-willys_300px_15807523.gif
Jag gillar egentligen inte willys. Ifall man tänker efter är det en :S på slutet. Ser ni?

Soppatorsk vid domedagsplaneten

Jag hittade den!


det som jag syftade på är i början, men kolla på hela, nostalgi ju!

Soppatorsk

hahahahaha. Jag kom precis att tänka på ett roligt klipp från "tillbaka till vintergatan".

Henrik-Va, finns det en mack häri rymden?
Mira- Ja, rympskepp måste väl också tankas någongång!
Henrik- Men konstigt att vi inte behövde göra det förra sommaren. Tänk om bränslet hade tagit slut. Soppatorsk vid domedagsplaneten! Hahaha
Mira- haha ja..
Glenn- Torkssoppa?!
Mira- Det är bara ett uttryck Glenn...



hahaha det låter inte alls roligt när man försöker förklara det kanske men det var jätteroligt jag loooovar!


Det var ett av de bästa sommarovsmorgon!

Moderna grejer



Det finns badrumsspeglar med inbyggd mp3 spelare. Galet! (Jag skulle gärna vilja ha en fast jag är inte säker på att det är så  miljövänligt. Eller något. )

I can feel it moving


Jag har varit på rehab sedan förra uppdateringen. Först nrä pappa kom hem och sa att vi skulle åka dit sa jag att jag inte orkade, för jag kände mig sååå skruttig. Helt liksom finnig, osminkad och nej jag vill inte träffa någon. (inget ont mot finska människor eller folk som har finnar) men så ändrade jag mig efter en macka(gudomliga maträtt!) och följde med iallfall.

Jag berättade för dom där att jag hade ont i ryggen och då fick jag värsta elbehandlingen som var rätt cool. Massage också. Det var skönt så när jag låg där och bara njöt tackade jag mig själv att jag hade följt med.

Jag tycker att alla ska kommentera det här inlägget. Inte för att det finns något att kommentera men jag tycker att ni kan berätta något roligt för mig. Eller för all del tråkigt. Om ni absolut inte har någt att skriva kan ni komma på en saga. Den behöver inte ens vara bra!

för att er fantasi ska komma igång lägger jag upp en bild. Var glada!

Jollans fina "ägg". :-)

Jag typ flyter i den här låten.. simma!


Wow


Partylåt jag bruakr släppa loss till!

Kronisk pizzakartong

Känner mig helt skruttig idag. Jag orkar ingenting och är ganska nere. Men jag hoppas det blir bättre snart, för det tror jag att det blir!

Alldeles nyss hörde jag min sms-signal. Men jag hade ingen aning om var mobilen var någonstans. Jag for runt i hela huset minst tre gånger innan jag hittade den. Haha, det är så jobbigt när man inte hittar den! :D Fast det är skönt när man vet att den är i närheten!

Här får ni en mysig låt av mig, hemtrevlig minst sagt. :P



Jag har även målat idag. Med grönt.

Clearasil nu och då

Häromdagen hittade jag en gammal clearasilflaska ovanpå badrumsskåpet. Den var jättegammal! Hahahaha, jag fattar inte att vi inte slängt den.

Minns att Martin använde den när jag var fem-sex år någonting. Jag har ett starkt minne, och det är att han alltid luktade så gott. Sedan efter ett tag kom jag på att det var clearasilen som luktade så. Smarta Anna. Ååå vad det luktade gott alltså! Än idag kommer jag ihåg lukten. :)

Och ja, som sagt så hittade jag den då för några dagar sedan, och jag kan ju bara säga att den inte luktade så jättegott nu. Lite gammalt.



Till höger ser ni hur clearasilflaskan såg ut för ca åtta år sedan, och till vänster om den ser ni två varianter av hur den ser ut idag. (Det finns fler.)



Vi har slängt den nu.

Jag är bra.

Kanske gjorde jag det här för att Kristina tyckte jag skulle. Den är inte jättespejsad men jag ville försöka iallafall. Tävlingen avslutas ju inatt.

Mitt bidrag
hittar ni här


Tanken slog mig

Ögat är ju en sjukt avancerad sak! Hur många megapixlar ser jag med egentligen?





Fem minuter i min hjärna

Nu är det bara jag och pappa hemma. Det är tyst i huset(om man bortser från pappas snarkningar) och de hysteriska skratten från i förmiddags är ett minne blott. Jag känner att jag har väldigt ont i ryggen och axlarna på vissa ömma punkter.

 

Jag kan få hysteriskt ont bara jag rör överkroppen på ett speciellt sätt. Kristina försökte massera mig igår och det gjorde såå ont, jag satt ungefär och skrek. Inte hela tiden för jag är ju en tålig kvinna.

Det gör så ont på olika ställen och i ryggen och axlarna känns det nästan som det är inflammerat. Ömt är det i alla fall. Jag har för mig att den här autoimmuna sjukdomen jag har(antingen så har de sagt att jag har den eller så tror de att jag har den, har inte så stor koll) gör så att jag lätt får inflammationer även på andra ställen än hjärtat. Men som sagt så har jag inte så stor koll.

 

Det är faktiskt inte lätt att ha koll på såna sjukdomar. Det är knappt så läkarna har det.

Jag kände mig en aning suckfylld förut eftersom att det gör ont hela tiden. Ville vara kreativ och måla men orkade inte bara för därför. Men någonting måste jag göra tänkte jag, så jag skrev en kärleksdikt till Gud och satte mig nere vid pianot för att tonsätta den.

 

http://web.comhem.se/~u18344626/images/noter.gif

 

Nu är den klar men jag vet inte. Den känns så tjejig. Eller inte tjejig föresten men ballad-ig, liksom en låt till värsta gråtfilmen. Jag behöver någon som kommer hit och lyssnar på den nu och berättar om den är okej. Gah! Jag tror att den är bra, och jag borde väl lita på mig själv, right?

Jag tog i alla fall en paus från låtskrivandet för att göra något åt min onda kropp. (evil body xD) Nu har jag värmt te och en vetekudde som så vackert vilar på mina axlar. Te med honung, yeah. Jag saknar party-sjukhuset litegrann, men tycker det är tur ändå att man inte ”bor” där längre. Det är jobbigt.

 

Jag måste bara säga att det är så obekvämt att ha ont på det sättet som jag har idag! (som om det brukar vara bekvämt att ha ont xD)

Nej, nu ska jag se om jag kommer ihåg min låt.

En liden bilt


Fraon igaurch. I like<3

Ölmagen till trots

Vi sitter och småpratar efter middagen, jag mamma och pappa.

Pappa: Du vet jag har börjat vara inne på den här sidan youtube [ju-tub] en del nu på det sista. Vilka F-a-n-t-a-s-t-i-s-k-a videos det finns där vet du!
Mamma: ja.. det finns väl rätt mycket där? vad kollar du på för videos då?
Pappa:
Ja senast idag var det från en orgelmusik från en kyrka i england.. Det var en gammal gubbe som sitter vid orgeln, ölmage och allt vet du! (skrockar fascinerat så han kan knappt få fram vad han ska säga) Så spelar han en väldigt vacker låt vet du, det var så pampigt!
Mamma: Ölmagen till trots?!
Pappa: Ja.. eller det var ju en väldigt lätt låt förstås..





Nu råkar det vara så att jag har tagit reda på vilken video det var, och jag kan bara säga att jag tycker att min pappa har ganska konstig uppfattning om vissa grejer.. xD

http://www.youtube.com/watch?v=qRrApuSyblc <-----länk
Vilken f-a-n-t-a-s-t-i-s-k video! (..eller?!)

Ett gott skratt förlänger livet men tiden går fort när man har roligt


Jaha. Då har klockan tickat på och folk(kristina och Hanna) har åkt hem. Jag saknar dom lite.



Time flies. På tal om det är det snart lov och jag vill ha ett roligt lov! Funderar på vad jag ska göra..

Sverigeturné?

Party all night long

Haj. Jag frågade hanna om jag skulle skriva ett inlägg och då sa hon: "do what you want cause a pirate is free." Så nu gör jag det.

Vi var ju då på party igår, det var draaag. Folk var glada och alla sjöng säger hanna. Några svängde sina lurviga ben på dansgolvet medan andra hade pysselstund på bordsduken. Mycket klotter där. Henrik fyllde år, och idag är han 60 år och en dag! helt otroligt. Av KU fick han en fin present, åka luftballong tsm med sin fru. Han sa att han inte skulle våga, men det tror vi att han gör. Ja det hände mycxket den kvällen.

Jag skrev även en dikt till honom.. fast det blev en sång. Det var typ öppen scen och massa talare och jag var allra sist för Frida hade glömt mig. Fast sen kom hon ihåg mig när jag hojtade att jag också skulle vara med. Så då gick jag upp på scenen och sjöng min lilla sång. Här är texten


Henrik du har mycket du

Åtta barn, en vacker fru

Snickrar bra och är en präst

För mig så är det allra bäst

Att jag alltid får hälsa på

Även om min tå är blå

I er härliga familj

Ibland så luktar det vanilj

Och det känns alltid som hemma

men det är svårt att i alfabetet stämma

Mysa i soffan och klappa er katt

Och ville man det kan man stanna till natt

Du bor på en väldigt vacker ö

Så säg, varför badar du alltid i sjö?

Tacksamhet för denna fest

Visar jag nu med en gest

Hoppas att du finast mår

Nu när du fyllt 60 år




om ni undrar vad jag menar med att i alfabetet stämma så är att deras familj har namnen i alfabetsordning, det äldsta barnet heter på A, nästa heter på B osv. och så henrik och hans fru har namn i mitten.

hej svej leverpastej nu ska jag och hani äta frukost.

fotnot: vi var på kalaset i nästan tolv timmar. Snart världsrekord ;)

Tha partey

Nu bär det av till Henriks 60 årsfest! Trevligt och Hanna är också med vår härligt proppfulla bil! See ya tomorrow!


Svar på kommentar

Angående inlägget med barnprogramsmedleyet(håller med om att det är en konstig böjning)!
Britta: det är ju Ronja Rövardotter hör du väl! :) Jag trodde mina läsare hade det klart för sig efter detta inlägg.. ;)
(ps. jag har svarat på resten av din kommentar under inlägget du kommenterade. ds.)

Såhär är ordningen:
Kalles klätterträd
Ronja rövardotter
Bamse
Bumbibjörnarna
Björnes magasin
Alfons Åberg
Luftens hjältar
Mysteriet på Greveholm
Babar
5 myror är fler än 4 elefanter
Lilla Sportspegeln.

Martin: Jaaaa det vore ju helgrym :D varför tänkte jag inte på det innan..?

Dancing through the night

Nu har jag och Kristina dansat loss till både Arvingarna och Backstreet boys, vilket drag! Och vilket drag det kommer bli imorgon sen. Ja akta er ;) Hon är riktigt bra på sånt här, den luringen. Helt grym och får mig att känna mig värsta bra och smidig när hon för mig. :) Häärlig känsla. Hon får mig tillochmed att bli bra på bugg, även fast hon säger att jag är mer salsa-tjejen. Tretakt är väl min grej! Jaoh nu ska jag dansa vidare ;)


Vi galningar.

Bojkotta idol

Nu sitter mina släktingar och ser på skavlan. Ja.. släktingar. Vad har man annars för ord för både Kristina och mamma? Innan var det idol som gällde och det tyckte jag inte om kan jag säga. Det gav mig flashbacks till när jag satt på sjukhuset och alla satt inne på sina rum och såg på idol. Förutom jag som satt med ryggen mot Tv:n i dagrummet och pärlade halsband samtidigt som jag sjöng opera för full hals.

YEAH ! Jag äger på att dissa saker. Jag vet egentligen inte varför jag är så anti men det kan jag komma på en annan dag. För jag har en anledning, jag lovar.


http://smultron.files.wordpress.com/2008/12/idol-loggan.jpgINTE i min tv. (ohno)

Barnprogramsmedley


Som jag så fett skulle vilja lära mig :O

Jag kom på att jag har glömt att fira internationella egodagen



Och det är faktiskt en viktig dag. Så jag gottgör detta nu.


beautiful or not..

Ocxh om ni trodde att detta var hela mitt fotoalbum, så tror ni fel. Hehe

I do like this song


Sjunger med i stämmorna på refrängen.. är den inte härlig?

Älskling!

Idag kommer prima Kristina hem! Underbara, härliga, fabulösa, ljuvliga, snälla och sensationellt goa älsklingssyster!


Vilken sekund som helst!!(på fredagar får man använda många utropstecken)

Freedom poem

The darkness what? I want to know

Not still just wait for time to show

We’re searching through the world for light

Just take a candle, let shine bright


Why there is so much here to scare

I don’t know, but do you dare

Feel the wind and catch the feeling

Afterwards you won’t need healing



just break free and let me see

when your life becomes a key


 


Jag ville bara berätta för alla

Att det ligger en mattebok på mitt golv.

The leprechauns made me do it

Idag hade vi engelskaredovisning. Vår uppgift var att ta reda på fakta om ett land (engelskspråkigt) och sedan redovisa för hela klassen. Min grupp (jag och två till) valde Irland. Arbetet med det har varit rätt slitigt och jobbigt, dels för att jag har varit så mycket på sjukhus och dels för att vi i gruppen har haft ganska olika syn på samarbete. Men i alla fall så tog jag tag i det och gjorde vad jag kunde för att till slut få en bra redovisning, och nu känner jag mig så nöjd.

 

Vi gjorde en PowerPoint i onsdags, men den sparades inte av någon anledning (dumma dator) så jag fick göra en ny när jag upptäckte det. Mycket möda men tillslut var även den återskapad. Och lyckligtvis grejade allt sig med det tekniska så vi kunde köra vår redovisning.

 

Jag skulle kunna köra den för er utantill nu ett tag;) Det var SÅ skönt för jag kände att jag kunde allt och liksom pratade tydligt och fick folk att skratta på rätt ställen osv. Dessutom var mina gruppkamrater också rätt nöjda(till sist) och det var ju gött. Vi fick bra kritik av läraren, yes!


Varför inte ta och fira med en specialité från Irland; irish coffee!

 


 

 

 

 

(this is a leprechaun)


 

PS.Tack Emelie för det du berättade om bl.a. St Patrick! DS


Nu snöar det

Nu snöar det för fullt ute. Snön är blöt och tinar snart bort men det är fortfarande snö. Man kan se allt eftersom vi åker förbi orörd mark att det börjar bli vitt, den fuktiga snön lägger sig som ett vitt lager över allting.


Förmodligen kommer allt vara borta om några timmar, när snön övergår till regn. Marken får tillbaka sin färg och ingen kunde ana att här alldeles nyss har varit snö. Det är det bara själva marken som minns, och kanske någon uppmärksam iakttagare. Nu är vi beredda för att vintern ska komma och ta oss med storm.


Akta er!

Det är farligt att leva. MAN KAN JU DÖ!

Nattens drottning

Hej hej svej nu ska jag sova
sova
sova!
det blir skönt det kan jag lova
lova
lova!


i en säng så skön som min
kan min dröm få rida in

på ett moln av rosa fluff
sitter jag och verkar tuff

sedan flyger jag långt bort
blir prinsessa i ett fort

slåss mot tusen gröna monster
visar för dem mina konster

eller får jag en fabrik
av choklad som gör mig rik?

ja det vet jag inte än
kanske får jag åtta män

i drömmens värld går det nog an
men bra att den inte är sann

Då hade det vart underligt

Nu ska jag sova som min plikt!


Jag blir så nostalgisk

..när jag kollar på och tänker tillbaka på gammalt. Men jag har inte mycket bilder från innan 06 alltså. Ifall jag har några är det inte digitalt. Men tänk liksom. Man levde då också.


juli-07

Jag minns exakt vad jag lyssnade på när den bilden(till höger) togs! Är inte det lite coolt? :P

Bara barnet men ändå tänk så jobbigt det var.. Nu kanske det jobbiga inte är lika jobbigt.. jag menar nu är jag ju mycket mer erfaren. Än jag var då.

Stickat

Jag kom på att jag just nu håller på med 3 stickprojekt samtidigt. Två vantar och en halsduk eller typ en scarf ska det bli. På den ena vanten har jag kommit ganska långt men har inte stickat på den sen i söndags för det är enklare att bara sticka slätstickning(det är när man bara stickar räta va?) på bussen och när man är på väg för annars måste man tänka en massa när man tex stickar tummen..

men snart så.

Mp3

Frou Frou- Let go


Switchfoot- The beautiful letdown


Mew- Am I wry? No


Tarzan- you'll be in my heart


In kommer Gösta- en heemsk låt xD



Jag minns att det var Martin som skickade den här musiken till mig. Det var när jag hade min första mp3 (med 128 mb) och jag minns känslan, åh vad jag minns känslan. Jag lyssnade på dessa ganska ofta eftersom jag inte hade så mycket mer musik. Sen fick det ju bara plats 25 låtar. Vilken lyx man har nuförtiden egentligen.

Fast det var nog Hanna som skickade mest musik.. och kanske den bästa.

Yellowcard- Ocean avenue
Yellowcard- Only one

Yellowcard- Breathing


NOFX- Franco-un american


Shayne Ward- No promises (jag älskar vår fina dans till denna)

med mera..

VILKA MINNEN! Jag måste bara citera Hanna för hon säger det så bra.

"Jag och Anna sitter och lyssnar på ett gemensamt tycka-om-band, Yellowcard. Vi lyssnar på dom gamla låtarna och jag blir jätteglad. Ja, för när jag lyssnade på dom hära för några årsen var allt så bra. Samtidigt förknippar jag det med kyla, mörker och bussar. Logiken tack?"

Haha, det är ju så det är!

Så där, nu vet ni lite vad jag lyssnade på när jag gick i.. 6:an till 8:an?


Dec -06

Jag saknar dej


Guitarpepp

Nu har jag precis vart på gitarrlektion och spelat mycket fint! (; Det känns gött för jag märker att jag blir bättre. Sen sa Inge att jag sjöng fint också och då blev jag glad :) När det går bättre blir man pepp på att fortsätta öva!


En gorgondikt

Imorse hände inget speciellt. Jag vaknade(inte att underskatta), gick upp och drack en hel del mjölk. Sen åt jag frukost. Tralala.. Bussen var väldigt sen, sisådär 10 minuter fördröjd. Men jag hade min gröna sjal som jag virkade på NÄL en gång och den är varm, stor och go!Och grön förstås ;) Så jag frös inte.

Nu ska lilla Anna gå
trippande men ej på tå
till en skola nämnd Sinclair
och få se vad hon sig lär

mot gitarrlektion i flärd
därifrån hon kommer lärd
kan nog både biss och moll
har nog på det mesta koll



Kram!


Vi säger så va?


Kul



Jag var tvungen att lägga ut en bild till :P Visst ser det lite ut som att jag kommer ut från dimman i småstjärnorna? :D xD Haha, ibland kan man tacka till synes misslyckade förutsättningar :P

Bättre än cement!

Woha, nu har jag kommit hem och ryckt upp mig med lite jordnötssmör! Cyklade förbi brevlådan, där låg det massor utav brev. Jag rotade och hittade ett till mig som jag nafsade :D Från klinfys mohaha. Ett sånt brev har inte du fått idag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/721430/images/2009/dsc_0042_57004302.jpg

Vi hade ateljé idag på fotokunskapen! Det var roligt men jättesvårt och jobbigt också. Ungefär 90% av bilderna blev dåliga. Eller jag menar såklart; 10 % av bilderna blev bra! :D

Vi skulle lära oss ljussättning bland annat. Svårt svårt. Men även lät lätt. Det svåraste tycker jag är inställningarna på kameran. Jag trodde verkligen inte att det skulle vara så svårt. Jag fotade Johan R och tvärtom. Det jobbiga var när han tog kort på mig sa han "det här blev jättebra" fast det inte alls blev det. Det kunde vara suddigt, konstigt ljus eller att jag såg helt tjotahejti ut. Men det är inte lätt. Och han lyckades faktiskt till en del. Som sagt blev ju 10% av bilderna bra. ;D

Jag känner att det här kan bli ett inlägg hur långt som helst och det hade ju i och för sig varit trevligt men jag har annat att stå i tyvärr! Ni får nöja er sålänge, men säg gärna till om ni vill se fler bilder från dagen!


Hih, en av halv-failbilderna. Jag tror jag försöker överdriva en pussmun av något slag. Men som sagt. Fail-ljus!

Kram :)

Attentionwhore or not

Alltså, kalla mig attentionwhore om ni vill men jag står inte ut. Jag vill ha fler besökare. Jag vill ha en blogg som många läser och tycker om, som betyder något. Jag vill inte skriva bara för att skriva. Jag vill skriva för att folk ska läsa. Annars kunde jag skrivit i en dagbok.

Jag vill att folk ska läsa min blogg och bli glada, känna igen sig, skratta, gråta, fundera, upptäcka nya saker eller bli insprirerade. Jag vill nå ut till fler! Jag har något att förmedla och jag vill göra det.

Men när jag ser på min besöksstatistik idag ger jag nästan upp hoppet. 5 unika besökare. Är min blogg inte intressant eller är problemet att ingen känner till den?

Crazy cat

HANNA! FINDUS HAR GJORT DET IGEN!



Alltså, somnat i kattlådan. Pappa sa att han hade lagt honom i kattkorgen, men av någon okänd anledning tycker han väl det är skönare här. Hahahaha. xD

Ville bara meddela detta till alla intresserade. Främst kanske Hanna då eftersom hon visat stort intresse i frågan  (angående om min katt är galen eller ej) ;P

Nu får det vara nog


Tack för era synpunkter på tavlan! Jag har målat och målat och målat. Men nu fick det vara klart.



Jag har egentligen ingen aning om hur det kunde bli så här.. men jag tror nästan det är bättre än innan.Det var såå skönt att sätta sig och måla idag. Har längtat så efter det. Fast jag möttes av en sorglig grej. Min favoritpensel har blivit förstörd! :( Jag hade tydligen glömt att skölja av den förra gången.

Visserligen för att jag är bra på att glömma saker men mina penslar är jag ALLTID noga med att göra rena. Och nu är den förstörd bara för att jag glömde det en gång :( Fast det konstiga är att alla de andra penslarna är i bra skick. Jag har egentligen inga bra penslar. Jag borde ha bra penslar. Men det är så dyrt.

Ett tips: köp inte penslar på Göksäter. Iallafall inte små. Den braiga var från panduro. Ett annat tips: köp dukar på Göksäter! Dom är jättebra och dessutom billiga! Senast i tisdags köpte jag en 12x18 cm för 10:-(9.90 om du vill) och en 18x24 cm för 14.50 såg att dom hade dukar som var typ 20x20 och kostade 109 bara!

Det fanns även 100x100 hehe. Eller om det var den som kostade 109:- Jag minns inte men billigt var det iaf. På andra ställen får man betala minst 50:- för en liten.

Hah, medan jag ändå är igång kan jag säga att garn är också bra att köpa där ;)

Tack för ditt bidrag men

Mamma: Det ringde någon från synskadades riksförbund och frågade om jag ville stödja dom. Visst, det är en bra grej som jag skulle kunna ge bidrag till, men bara om dom slutar ringa mig hela tiden!
Jag: Tänk om dom stummas riksförbund börjar ringa dig..
Pappa: Ja eller dom luktskadades!



Så går det när min pappa försöker vara rolig. Tack för ditt bidrag!

Jag vill typ. Vara en katt.


Rast och ro tack!

Ökänd på ett bra sätt

Jag: Mmm.. vilken god köttfärssås.
Tage: Ja, Eva är ökänd för den!
Eva: Ökänd?!
Tage: Ja... Alltså på ett bra sätt!
Jag: Haha, det heter inte ökänd då.
Tage: Spelar roll, huvudsaken är att den är god.


Water porter

Jag mår inte så bra idag.





Kreativa projektfunderingar

Just nu på Sinclair är det projektarbetstiden, treorna visar sina projekt nästa vecka.

Dom verkar ha det så stressigt, det är ju bara hösten dom har på sig egentligen.

Jag går i tvåan nu och har funderat så länge på vad jag ska göra och jag har fortfarande rätt mycket ångestkval för det, även fast jag var nästan helt säker på vad jag skulle göra för en vecka sedan. Jag har tänkt på så mycket, jag vill göra så mycket. Jag tror nästan att mitt projekt kommer bli en blandning av lite allt möjligt för jag kommer inte kunna bestämma mig.

Vad var det då jag hade bestämt mig för för en vecka sedan då? Jo, att skriva en bok. Jag är inte säker på vilken sorts bok (någon tyckte en galen diktbok med bilder) men eftersom jag gärna vill skriva böcker i framtiden känns det här som ett bra sätt att skaffa sig erfarenhet på. Liksom trycka böcker gör man inte direkt på en kafferast. Det är väldigt mycket man måste göra och tänka på innan en bok kommer ut. Men då kommer problemet att jag vill göra så mycket mer också.

Till exempel skulle det vart SÅ kul och lärorikt att spela in en egen skiva. För jag har ju snart skrivit låtar så det räcker för att göra det. Och det är ju alltid kul att kunna visa folk något sådant, eller kanske ge bort i present. Liksom: "Här är min musik."

Sedan kommer vi till den biten som handlar om det jag kanske älskar mest. Konst. Eller konst kan man ju inte skriva, det är så mycket!

men här är lite av det jag skulle vilja göra(som jag kommer på i denna stund).
  • fläta
  • måla, vara kreativ och göra en utställning
  • fotografera, göra något fotoprojekt
  • sy kläder eller annat
  • fördjupa mig inom massage och sedan praktisera det
  • dansa
Man kanske skulle skriva en bok om 8 projekt i ett, JA!

X(



Jag har ju liksom grubblat över det här sen i fyran, så jag känner att det är dags att bestämma sig nu. Seriöst, hur kommer det att gå?!

Åja

Gosh, idag när jag kom hem hade jag glömt nycklarna så jag fick gå till grannarna. Men dom hade tydligen redan lånat ut extranyckeln till mig, så jag kunde inte göra något annat än att stanna kvar. :P Det är dock inget problem, det är faktiskt mysigare här än hemma. Bara det att jag ville fortsätta på min tavla idag. :/

Mamma, pappa och David är i Uddevalla för Davids klass har premiär för sin musikal, men dom skulle vara hemma till halv nio så jag får hoppas dom dyker upp snart. Tage har bakat bröd som ligger i ugnen så det luktar supergott här i köket. Det får mig att vilja stanna en stund till..

Jag är så trött. Har varit igång hela dagen. God natt.

Bäst av allt

Idag känner jag att jag trivs. Allt känns sådär vardagsbra.

 

Maten smakar gott i skolan, jag kommer på att min klass är rätt bra, får skjuts hem av grannen, njuter av härliga känslor, ljuvliga dofter, mysiga ljud och undebara vyer. Såg ni molnen idag?! Helt fantastiskt. Jag träffar trevliga människor, tänker trevliga tankar och känner att det duger utmärkt att bara vara. Jag inser att jag har det bra helt enkelt.

 

 

Bäst av allt är nog att jag trivs med mig själv.

 


Uppfinnare någon?

Jag ska föresten uppfinna en blod-scannings-maskin så man slipper ta blodprov i framtiden! Man bara scannar av huden och då kommer alla värden och all fakta om blodet in på en liten dator bredvid. Någon vetenskapsman som vill uppfinna det åt mig? Jag är ju lite av en högerhjärna, så jag kan nog inte..


SNÄÄÄÄÄÄLLLA!

Squeeze out for blood yeah

Var på sjukhuset imorse, för att prata med min läkare och lite sånt. Hon visste inte så mycket, iallafall inget nytt. Sedan var jag tvungen att lämna blodprov, hemska tanke. Det var jobbigt men jag kom levande därifrån. :)


Sköterskan stack i fingret, först skulle hon egentligen bara ha en droppe men så var det något fel på analysmaskinen eller vad det var så hon fick fortsätta klämma och klämma ut ännu mera blod så det räckte till ett rör. Kul :) Det är så jobbigt när de måste göra det tycker jag. Hon bara klämmer och klämmer från fingret, det svider och är jobbigt, man ligger där lidande och önskar att det ska ta slut.

..och det gör det :D fast då känns det som en evighet.


Draft: Okt. 11, 2009

Heej! Nu är det kväll och jag ska alldeles sova. Men jag tänkte bara skriva av mig lite först. Jag har väl inte hunnit med allt jag tänkte göra idag men ändå en del och det känns rätt så bra. Skrev på engelskaarbetet och jobbade med excel hos Eva. Städade och vilade. Hälsan är ju inte riktigt på topp så man måste ju tänka på att inte köra slut på alla krafter man har.

Jag tycker verkligen det är SÅ jobbigt. Skulle vilja köra på som vanligt. Eller som vanligt och som vanligt, jag har ju trots allt haft det tufft i mer än ett år så det som var vanligt då är ju inte vanligt längre.. men vad som är vanligt för andra människor.

Man känner sig så annorlunda och särbehandlad ibland. Asså det är ju iofs bra eftersom min kropp inte orkar med. Men jag då? Kan inte jag få flytta in i någon annans kropp medan den här är på lagning?! Kan inte jag få skutta runt i frihet fastän kroppen är i bur?

Det är så dåligt att det inte funkar så.

 

Jag vill vara fri. Jag vill kunna göra vad jag vill. Jag vill få uttryck för alla mina sinnen. Jag vill kunna göra saker utan att behöva oroa mig för min hälsa. Jag vill slippa ta alla de där tabletterna på morgonen. Jag vill slippa åka till sjukhuset stup i kvarten. Jag vill aldrig mer ta blodprov. Jag vill veta vad det är för fel på mig. Jag vill veta något om min framtid.

Det kommer upp så mycket tankar när jag börjar skriva om det här... Jag skriver kanske inte så mycket om det på bloggen för jag vill väl skona er lite, men det är jobbigt och svårt att bara leva i det.


Fast jag är nog inte alltid så bitter som jag verkar. Eller ah, det är så olika. Ibland är jag  glad och verkar nere och andra stunder är jag  nere men verkar vara glad. (Ibland är jag ju på det humöret jag verkar vara på också förstås, hehe)


Det är inte lätt! Jaja, ikväll har jag också börjat sticka ett par vantar. Tog med mig bort till Eva för att få lite hjälp med tummen, och jag tycker det är kul :'D Liksom när man ser att det man gör BLIR något, man får resultat!

Dom hade plockat svamp och det STANK i hela köket. Så satt dom och rensade när jag kom andra gången. Eller ja nej okej då, det var faktiskt inte så farligt... men gott luktade det inte ;D Sen när jag skulle cykla hem gick det bra till en början(det är typ 60 m från oss till dom) eftersom dom har lampor vid huset och garaget.. Men när jag kom förbi garaget kände jag bara att hoppet på att hitta hem slocknade dramatiskt.

Kanske inte riktigt. Jag har ju känt den vägen sen barnsben så jag fick chansa på att jag cyklade på vägen. Riktigt läskigt! Jag såg ingenting förrän ögonen hade vant sig så jag såg lite och då var jag nästan hemma. Mörkerseende ja tack!


God natt!

For you

När vinden ute blåser hårt

Allt närmre blir de kära

Utan kärlek är det svårt

Att hösten ensam bära

 


Allt svårare blir det med vinter

Snö faller vit och kall

Små frusna fötter slinter

På vägen till ett uppvärmt stall

 


Håll ut min vän till våren

Då solens droppar visar sig

Kom hit, följ bara spåren

Om du vill värma dig hos mig


 


 

En dikt från mig till dig!


Nu får du bestämma lite!

Häromdagen målade jag en tavla. Den blev inte riktigt klar. Jag har funderat och funderat men kommer inte på vad jag ska göra mer på den. Så nu ger jag frågan till er. Vad ska jag göra?



Ska jag låta den vara färdig eller ska jag måla något mer? Vad isåfall? kanske kanske.. Jag tycker det är så svårt för jag vill ju inte förstöra den. Men är man konstnär så måste man våga. Så jag ska göra det. När ni har sagt vad ni tycker målar jag klart den.

Om ni bestämmer er snabbt finns chansen att ni får se resultatet redan idag!

Saxmagneten

I vårt hus är det ständig saxbrist. Saxarna försvinner jämt. Det känns ibland som att vi köper saxar hela tiden, men ändå finns dom nästan aldrig där när man behöver dom.

Men gott folk, I've found the lost ones! Under en hög på mitt skrivbord. Det är nog därför man städar.

 

High five till mig!

You could be happy


Förmiddagsvärme

Värmen från vedspisen sprider sig in i varje fiber av mitt lilla pälsmonster

Där ligger du och gottar dig hela dagen











Vi har ju inget bättre för oss ändå.


Glada vibbar

Jippie, när jag vaknade hade jag fått kommentarer :D Ni vet då sannerligen att värma ett tösahjärta! Nu ska jag bara klä på mig, fixa och dona lite sedan är jag fit for fight! (kolla i inläggen ni kommenterat efter svar)


Skapardepp

Jag skulle kunna skriva poesi eller musik hela tiden. Om jag hade haft lust kunde jag skrivit tio dikter och tre låtar idag.

Men bara tanken på att jag skulle kunna gör mig deprimerad och osugen på att skriva något alls. Det känns som man bara slösar, typ samma sak som om jag skulle dricka tio mjölkpaket och tre glas saft.

Dikterna/låtarna kanske blir jättebra och helt perfekta, det hade ju vart något. Men det finns ju redan så många som är så bra. Och jag vågar inte testa göra något jättebra ifall jag skulle misslyckas. Så känns det just nu iallafall. Plus massa annat. Det känns patetiskt att skriva ner allt jag tänker så jag gör inte det. Hur kul är det här att läsa på en skala? Vi tar det en annan dag.

*Suck*

Amsterdam


Kände för Amsterdam helt enkelt. Inga kommentarer har jag fått idag, godnatt! (man kan ju alltid hoppas att bloggen är full av dem när jag vaknar imorn.)

puss&kraom

Träningsvärk

..har jag i mina händer. Dels i handleden för att jag har stickat och sedan massa ömma fingertoppar från gitarrspelandet. Handmassage någon?


3 med Avril Lavigne

When youre gone

Girlfriend



Hänt igår

När pappa sitter och äter, David diabolar i hallen bredvid köket, jag sitter och sjunger på Avril Lavignes låt when youre gone och mamma skär kyckling säger pappa helt plötsligt


"Jag hade en skolkamrat som hette Bertil."

 


 


 

 

Vi börjar gapflappa hänsynslöst


(David ska förstås vara rolig och drar till med ett "Nu kommer det fram!" vilket får mig och mamma att bryta ihop ännu mer. Alla ligger typ på golvet förutom pappa, som verkligen inte förstår det roliga i situationen, han bara sitter där och ser förvånad ut.)


Det är inte lätt.


Det är ingen hejd på Bagge nuförtiden

Bohuslänningen idag, läs det mittersta.


Man kan ju undra sig vad det var för Bagge..





:)

Nackvärmare

Här är nackvärmaren jag stickade idag.




Visst blir det fint med sidenbandet som extra piff?

Mystildakväll

Jag glömde berätta vad jag gjorde igår.

Jag var hemma hos Matilda, det var jättemysigt! Vi såg på film, pratade och hade kul. Ingen av oss hade lust att åka till KU som var i hålt så vi bestämde oss för att kolla film hos henne. :) Första gången jag var hemma hos henne faktiskt, och jag är glad att det blev av! Hon är en hulliganiskt go vän och har roliga småsyskon också, hihi :)





Min arma dag

Det var nog inte för att jag drack läsk igår som jag mår så dåligt idag, hehe. Jag upptäckte att jag hade glömt ta mina mediciner igårkväll.. :/ Men jag undrar varför jag har ont i huvudet och känner mig så yr hela tiden. Det har väl inte med sjukdomen att göra eller? Jag får fråga det nästa gång vi drar till sjukhuset. Det borde vara rätt snart, typ nästa vecka. Inte för att jag har så stora förhoppningar till att få svar men.. man kan ju alltid fråga.

Nu mår jag iallafall lite bättre än vad jag gjorde imorse. Här har ni min dag:

Vaknade runt nio men mådde så dåligt att jag stannade kvar under täcket till halv elva. Gick upp, åt frukost och mådde lite bättre. Fick ett städryck och röjde undan på golvet i mitt rum.

Efter det blev jag helt matt, yr och huvudvärkig så mamma tyckte jag skulle vila lite. Jag sov några timmar medan hon åkte in till Henån och fick fotvård. Låg och stickade ett tag men kände att dagen rann ifrån mig, behövde göra något vettigt liksom. Så jag tog dammsugaren i högsta hugg och började städa nedervåningen. Det gick bra så jag pausade med gitarren (det går framåt!). Sedan kom mamma hem och då fortsatte jag med resten av huset.



Men efter det mådde jag skit igen. Ännu mer. Så nu har jag sovit mera. Det är så störande för jag har så mycket jag vill och behöver göra, men kroppen orkar inte. Och det är inte bara att köra på då. För det får jag inte ens. Vissa grejer är skit.

Efter tuppluren stickade jag färdigt min lilla scarf som jag började på igårkväll. Kände mig så sugen på att sticka något då så jag cyklade till Göksäter och köpte garn. Tänkte göra en halsduk eller scarf av något slag och det blev det. Eller nackvärmare kan man kalla den för den är inte så stor. En halvmeter på längden ungefär. Kanske visar bilder på den sen. :) Näst i tur ska jag nog börja sticka ett par vantar.

Gah, vad det är jobbigt. Känner mig så stressad över allt jag tänkt göra att jag blir helt låst. Det blir ofta så. Hemskt.

Jag tänker lära mig att finta bort den känslan, om det går. Någon som vet hur man gör? Det är nog lite som fotboll så jag ska fråga David om saken. Hans lag vann föresten en cup idag!! Heja dom!


Kram till er alla :)

Ps. Är såna här inlägg för långa för att orka läsa? Ds.

What a hangover

Jag ska aldrig börja dricka alkohol. Never. Man liksom inser det när man blir bakis av kolsyrad läsk...


Rosa besvikelse

Jag var på skaparhumör förut idag så jag tog duk, pensel och färg och satte mig i Kristinas rum för att måla.

Men när jag väl sitter där känner jag ingen som helst inspriation. Så jag tog netbooken min och började söka efter snygga bilder att härma. Jag hittade en skitsnygg bild som jag ville göra så jag började. Men det sket sig ganska snabbt. Jag fortsatte måla iallfall och såhär blev det.



Jag kommer nog aldrig kunna måla snygga eller verklighetstrogna bilder. Om ni ser inspirationsbilden kanske ni förstår varför jag inte tror det.



jag funderar på att måla över den.
;D

Lite julminnen



Här är en bild från förra december. Jag minns det så väl, julhelgen var precis över och jag hade fått värsta förkylningen så att jag inte kunde åka på nyårslägret. På den här bilden mådde jag crap minns jag. Typ massa feber, förkyld och helt matt.

Nej just det jag mådde faktiskt jättebra på den bilden, för det var så skönt att bara ligga på brushan och få massage. Åååååaaaa vad skönt det var. Du er verkligen best på massage och sånt.


Her en bild från julafton, jag vilar mig på termosen.


arga leken..?


peberkager is da shark, kolla min snygga serie :)


Brush fick diabolos och sis blev glad för ett microlock! Efter en lååång julklappsutdelning..


coolt chips med fina familjemedlemmar i


Sen minns jag att jag åkte till Joss
vi var på Zara och provade sjalar

..även andra saker kom i vår väg(sötnos!)

<3

Sen tillbaka till ön och släktkalas. Med mysigaste kusinbarnet.

och det var den natten det hände... jag vaknade nästa morgon med feber och förkyldning, huva.

Men tur var väl det, annars hade jag inte kunnat spendera nyårsnatten med den underbara! (haha, jag bara älskar din förkortade julhälsning GJ.NÅ xD)


Kolla vilka tänder man hade på den tiden..


Du åt upp mitt hus.

Hemlös men har aldrig varit lyckligare. Lyckligt ovetande av vad som komma skulle med tåget.. spännande räls.

Slut på bilderna!

Den tappade sjalen


Jag saknar min fjärilsjal. Var är den någonstans? :(

Morgon i mattisskogen

Jag var alldeles nyss ute och cyklade. Underbart med frisk luft och goda dofter. Alla träd är så vackra.. det är nästan så att man känner lukten av dem. Eller ja, det gör man ju på ett sätt. I en blandning av alla höstens dofter. Mmm.. det luktar löv. :)

Det var så härligt att jag var tvungen att sjunga mattissången, ni vet den som är på introt av Ronja Rövardotter. Det går knappast att beskriva hur befriande det är att fara fram samtidigt som man klämmer i med mattissången, wow alltså.

"WAE!"

Jag rullade med medvinden och svängde smidigt varje gång jag wailade. Hepp! Det är underbart, känns som man flyger eller något. Haha, ni måste testa!



Medan jag sjöng kom ett roligt minne upp. Det var från vandra vidare-lägret på Stenungsön i nu i augusti, en morgon då vi alla hade släpat oss upp ur hyddorna för att äta frukost och ha samling. Eller ja, inte riktigt alla..

När det hade gått några timmar skulle vi ha körövning i kyrkan. Vi gick dit och väntade på att alla skulle komma och till slut var det bara två kvar, Simon och Mattias. Hade någon sett dem vid frukosten? Nej. Hade dom vart med på samlingen? Nej. Så det började komma misstankar om att de fortfarande låg och sov.

Så jag övertalade de andra till att gå dit och sjunga dom upp ur sängarna. Som tur hade jag Anna B med, och hon tyckte liksom jag, att mattislåten var perfekt till detta ändamål.

Så vi räknade in, öppnade försiktigt dörren till hyddan och började sjunga/vråla. Perfoa! (dom blev inte så glada men vad kan man väl vänta sig)

Me duele el pelo

Jaa vet ni vad det betyder? En ledtråd är att det är på spanska. Idag ska jag göra något trevligt! Men jag vet ännu inte vad. Ett litet änglahyss av något slag..


Vad ska ni göra? Jag vill få inspiration!


Underskattade mamma

Mammor vet hur man botar ångest. En gosig pratstund toppat med varm mjölk och mörk choklad..

Puts väck! ;)


Ps. Inte för att jag underskattar min mamma!

Just nu

Just nu mår jag verkligen dåligt. ångest. Förut var jag rätt glad av nån anledning, tänk att sånt kan ändras så snabbt. Det bultar och gör ont i bröstet dessutom, jag vill inte va med längre. :(

Känner mig så trött och behöver verkligen ha någons stöd. Någon här, bredvid mig, nu, som kramar mig och säger att allt kommer bli bra. Helst Martin. Eller Kristina. Eller Emmy. Det hade ju vart bra, men eftersom ingen av dom är ens i närheten får jag ta tjuren vid hornen alldeles själv.

Gaah. :( Jag vill inte, jag är inte redo, jag kan inte, uhh.. Det känns typ som när jag skulle ta blodprov senast. Jag var verkligen inte upplagd för det, inte beredd. Jag vet att det kan vara en inställniningsgrej, men hur gör man för att få en bra inställning eller övervinna sin rädsla då?

Ifall jag hade haft ett hjärta på höger sida hade jag haft ont i det. Sjukt ont. Vad är det och vad vill det mig?

Regnet öser ner utanför. Tänk om man vore regn. Jag vill vara regn. Bara jag slipper regna över hushållsmedvurst.


Or dogpoo.

Miss green







Käre Hani tyckte att jag skulle va helt grön, men jag orkade inte :P



Men ni accepterar det för min gröna räls skull.. eller?

Tomtar på loftet

Kallar jag den.

Frisyren alltså..

Jeg videologger litt



Hahaha, lyckat att nästan det enda man ser är mina bröst xD

Ah ya maaa...



Mitt gap mäter 60 millimeter! Det är nästan världsrekord och större än både min rälstandläkare Dans gap(som mäter 49 mm) och min framtida kirurg husseins gap(som bara mäter 44mm).

Vadå? Jag brukar ha sånt i maten..

Står och plockar undan maten då pappa och David kommer innanför dörren.

"Är det nudlar?" frågar pappa och pekar på kastrullen.
"Ja" svarar jag.
David: "PUDLAR?!"

Ibland undrar jag verkligen om han hör fel med mening eller om han är hörselskadad på riktigt. Själv hade han då inga problem med att hitta mat. Han kastade sig mot frysen och vrålade "fiskpinnnnnnnnnar!

Hehe, kanske överdriver mitt minne lite.. men han är ju trots allt målbrottsling och snart tonåring (konstigt att man kan komma i målbrottet före tonåren)


Lilla mamma

"Jaa.. jag ska ju upp så tidigt imorgon att jag funderar på att äta frukost nu."

sa min mamma en tisdagskväll

En stilla revolt

Vad gör man när kroppen säger nej i protest
När dagen känns sur och allting är pest
När regndroppar faller och blöter mitt hår
Det känns som en evighet tills det blir vår

När männskor är arga och skriker, vi hör
men orkar vi bry oss? det är annat som stör
bekymmer och skräp har vi väl till mans
din urbota gnällspik, gå nån annanstans

Vad är det som gör att man plötsligt blir dyster
Jag känner mig instängd, ta och rädda mig syster!
Igår var ju allting så underbart
Vi var så glada, såg framtiden klart

Men nu är det som finns kvar bara lort
och ångest för allt som man inte har gjort
Tvivel finns under ytan och gnager
oro och rynkor, man blir inte fager

Kanske kommer solen varm och len
En dag och värmer våra ben
Tills dess min vän kan ingen göra
Något mer än bara röra


Inge gura

Har precis haft gitarrlektion, såå skönt! Kände bara hur jag längtade efter att ha lektion med Inge igen. Nu låter det som han är världens bästa lärare, haha.

Det var kul att lära sig plockkompet till "killing me softly" och det stista svåra ackordet, Bissmoll. Men jag klarade det. När jag fick in ackordet och det lät bra kände jag bara: "Nu tänker jag inte flytta fingrarna på hela dagen." Men det gjorde jag itne för jag fick ont i fungrarna efter bara en minut så jag satsade på att lära mig det istället.

Det går bättre och bättre. Nu är det bara att öva, öva, öva, öva och öva. Så sitter det snart. Nästa gång tyckte Inge att jag skulle få sjunga till, tralala. Då gäller det att ackorden flyter annars blir det svårt.


dålig syster..?

Inatt drömde jag att jag hade fyra bröder. Två av dem visste jag namnet på. De andra sprang bara runt och luktade skog. Jag har rätt konstiga drömmar nu och då.

Andrum

Det gick bra igår. Brittmari hämtade mig så jag var i Tegneby halv sex ungefär, och då hade jag lite tid innan vi skulle börja så jag hann precis sjunga upp mig lite och öva mina två låtar.

Sedan kom allt folket(inte jättemånga men kanske en 20 pers) och så skulle vi börja. Precis innan jag skulle sätta mig och spela fick jag värsta nervositetsvågen över mig och jag tappade nästan andan. Så jag fick sätta mig på pianopallen och dra några djupa andetag innan jag kunde börja.

Det bidrog till att takten på låten drog ner drastiskt till ett mycket lugnare tempo än vad jag hade övat innan, och ett tempo som inte kändes vidare bra. Så efter första versen lyckades jag göra något mellanspel och dra til med ett improviserat "stick" som drog up tempot lite till det som var tänkt. Så började jag andra versen med det tempo som var täknt från början. Jag kände bara "yes, jag lyckades." Så hela låten blev inte förstörd. :) Hehe, men ingen hade tydligen märkt något ändå. Dom kollade väl på de bedårande bilderna istället kan man tänka ;)



Sedan var det lite andra låtar och bilder (de övriga låtarna var på cd) innan det var dags för mig att göra min låt. Jag har faktiskt inget namn på den än, borde nog skaffa det.. Ni får gärna komma med förslag när ni har hört den. Iallafall. Det gick bra. Akustiken var underbar, och bilderna till passade perfekt. Jag hade tagit dom. (Känner liksom att det behövs fler som kämpar mot jantelagen så därför berättar jag hur bra jag var, är.)


På efterminglet åt jag en banan och after eight ;D

"Åhnej, inte IGEN!"

Pratade precis med Kristina i telefon.


"Asså det är ju bättre att du skriver en dikt än att du skriver något tråkigt på bloggen bara för att skriva något, man liksom: jaha, nu har hon åkt buss igen.."

Hahahaha. Då vet jag vad jag inte ska skriva här någe mer xD

Jag älskar att skratta med dig, du underbara systergarn!


Min trasiga plånbok som den ser ut nu btw. Haha. Jag har nog världens konstigaste blogg.

Building 429

En grupp som jag tidigare nämnt som en av mina favoritgrupper är building 429. Dom skriver fina låtar och texter, I like. Det enda som är negativt med dom är att deras sångare är killar och därför är låtarna i så låga tonarter. Så om man ska ta ut en låt från inspelningarna är det inte bara att ta ut ackorden och sedan börja spela direkt, nej, man måste först ta ut ackorden ifrån orginalet och sedan transponera den. Lite jobbigt men..



Tack gode Gud för transponering.

Dagen

Jag har ont i huvudet och känner mig helt tappad. Jag borde ha skrivit på engelskaarbetet igår. Vad ska jag säga om jag inte är klar på fredag? Nej just det. Jag har inget till mitt försvar. Någon som vet något intressant om Irland?

En liten tanke

Nuförtiden kan man nästan sjunga högt på offentliga plaster. De flesta har ändå mp3 i öronen.

(Jag testade för en liten stund sen och det var värsta upplevelsen, ingen kollade ens på mig fast jag gormade.)




Stackars dig och stackars mig






Tja. Jag sitter i min säng och har ont i rälsen. Det gör sjukt ont och jag kan inte tugga på vissa ställen. Men jag har druckit delikat varm choklad till kvällsmat. Mammagjord. Jag vill också bli mamma. Jag SKA bli mamma. Tänk om jag inte hinner innan jag dör. :(

Då får jag skaffa barn i himlen. Eller nåt. Nä men seriöst. Hur underbart är det inte med ett eget barn. En liten knatte som man har gjort alldeles själv(med viss hjälp förhoppningsvis) som man får ta hand om och skydda och älska. Och som liknar mig. Bebis till en början, sen växer den och man blir bara mer och mer stolt över allt den lär sig, över allt den är. Man bara känner kärleken flöda över inför detta lilla liv. Jag vill så gärna ha barn. Men jag har ju inte ens någon pojkvän. Haha, dream on An.


Mine nye snygge ferger

Imorgon är det sån här meditations-och bildkväll i Tegneby. Man typ samlas i kyrkan och där är det musik och bilder. Jag ska sjunga och spela en låt som jag har skrivit ganska nyss, samtidigt som några av mina bilder rullar på väggen. Kanske att jag skulle sjunga/spela två låtar.. minns inte. Men bra kommer det vara iallafall ;)

Ni får komma om ni vill. Det är en ny grej som vi inte har testat förut, ska bli kul..

Imorgon har jag sovgorgon. Haha, sovgorgon! Jag ska hädanefter alltid säga sovgorgon istället för sovmorgon. Eller kanske sovlorgon.. Jag får se ;)

Idag köpte jag faktiskt en jacka! Blev lite förvånad över mig själv. Den är fin och varm. Ska kanske börja sticka matchande vantar eller något. Mohaha.(uttalas fortfarande som mofasa) Nä men vad säger ni, ska jag ta och vila mig lite inför sovgorgonen imorgon eller? Det är ju trots allt en rejäl kraftansträngning.

Hahahaha, David håller på att prova kläder inför musikalen dom har i sexan(han går i sexan). Och det roliga är att dom ska göra samma musikal som vi gjorde i sexan xD

David är juppie :'D xD Han är såååå snygg. Men min brush klär ju i allt. :P Den hunken, jag är avundsjuk! Om man ändå vore vacker. Tjena asså, ajg minns sångerna och nästan allt från musikalen. Jag var Valdine, människan som huvudpersonen var kär i. OCh gjorde allt för att impa på. Hoho jaja.


"Du är snäll som en häst, kul som en fest.."



Asså jag saknar er. Får jag det?

Nu ska jag ladda upp inför min sovgorgon. Krame

Barn nuförtiden alltså..



Hallå. Jag ser ut som en barn. Hahahaha, jag gör verkligen det! seriöst x') Hunken på bilen ser inte ut som ett barn. Vad gör jag för fel?!

Mina senaste alster





Dessa gjorde jag senast på 22:an..
Jag orkar inte lägga upp bilder på alla. Iaf inte nu..

happyface



Vilken bild.. Jag ser ju värsta.. ja.. vad säger man.. glad ut. xD

Min sensommarvän

Vackrast var vi nog om våren

Efter den nattlånga vinterns dvala

Innan sommaren smektes med håren

Då jag började se, och famlande tala

 

Barfota vänskap och smultron vi fann

På en stig som var kantad med sång och skratt

Min kärlek och tillit du obemärkt vann

Där satt vi och väntade tills det blev natt

 

Jag tycker om dig så stort

Att jag önskar jag visste

Vad skulle jag gjort

Om världen dig miste?

 

Du är underbar, unik i sort

Så godhjärtad överallt

Svår att glömma bort

Är din vackra gestalt


Jag tänker på dig än

Det blir bara så

Min sensommarvän





Vänskapsdikt till J.

Piercing?

Jag skulle vilja göra en piercing. Just för att testa något nytt och kanske för att det inte är så många som väntar sig det av mig. Ärligt talat är jag väldigt taggad till det, fast om ett tag när jag har råd och när jag har tänkt igenom det ordentligt. Jag vet inte, kanske blir det en. Eller tatuering. Men jag säger inte var ;)



På den människan var skrattgropspiercingar väldigt snyggt. Men det hade det nog inte vart på mig.




Tja


Ni ska veta att det kan vara bra med stort skägg ibland.

Tralala

Nu har jag varit hos tandläkaren och det gick bra. Han satte dit några brackets och det var rätt jobbigt men det klarar väl en stålbrud som jag ;) Nu har jag då nya gröna gummiband. Lite ful färg egentligen, för ajg såg inte vad hon tog upp för färger, hon sa bara grön och det tyckte jag lät bra. :P Men det är ju ändå grön, och den färgen kan nästan inte vara ful.

Sedan tänkte jag vara lite smidig och ta en buss till skolan, för det är ju så humla kallt nuförtiden! Precis när jag kom till busshållsplatsen vid sjukhuset kom det en buss. "Så bra", tänkte jag, "den tar vi"! Och jag lyckades komma fram prima. Man ska gå på sina magkänslor, bra grejer. :)

Dock funkar inte mitt internet i skolan, (det är någe groll som jag ska fråga en av skolans datatekniker om) så nu sitter jag vid en av skolans datorer. MOHO! MAHA! Mehe :)

Snart kulturhistoria. Hm.. jag har missat två lektioner när jag låg inne. Det betyder att jag nog inte har någon aning om vad dom sysslar med nu. Igår föresten fick jag reda på när jag kom till skolan att det var matteprov, idag. Men jkag var ju hos tandläkaren ;) ska nog gå dit nu och prata med Pär. Hejdå!

Typiskt mig

Mamma ringer precis när jag satt mig på bussen. Jag har glömt ta mina mediciner, så nu måste jag hoppa av i henån så hon får komma in och ge mig dom. Och ta nästa buss.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Min plånbok är trasig



Den här bilden är från i somras. Nu är det ännu värre, jag kan knappt ta upp den ur väskan utan att bli generad, den är helt söndertrasad. Jag har nog aldrig haft en riktigt snygg plånbok. Är inte så mycket för att lägga ut massa pengar på plånböcker. Ändå avundas jag dem som kan ha sin ursnygga plånbok i handen som en minihandväska när de går för att köpa något. Gah..


Love today



Do it! Everybody's gotta love today..

Check

Nu har jag testat nudlar, keso och rostad lök. Helt okej men jag föredrar mina köttbullar.

Jag är ingen kock

Åh, jag läser Egoinas blogg ibland. Häromdagen hade hon värsta underbara "matreportaget" om hur man gör nudlar. Här hittar ni det. När jag läste det tänkte jag bara: Keso och rostad lök, hm.. det låter ju som något jag skulle gilla! Och idag när jag gick förbi willys kände jag bara att jag måste testa det idag, Så jag gick in och köpte nudlar, keso och rostad lök. Jag bara längtar tills jag kommer hem och kan testa.

Jag är ingen kock, men kan laga mat litegrann. Oftast blir det gott. Det stora problemet är tålamodet. Jag skulle aldrig orka göra potatismos till mig själv tillexempel. det tar alldeles för lång tid.

Vanlig morgon nuförtiden

Thjenna. Nej usch vad fult det såg ut jag skriver hejsan istället. Hejsan! Idag har jag en liten sovmorgon så ajg har precis ätit frukost och nu ska jag duscha.. Sören vad mycket tabletter man ska svälja nu för tiden, jag tappar ju nästan andan! Jag minns tider för ett 1/2 år sedan då man kunde äta frukost i lugn och ro utan att bli störd av massa piller. Hahe, kanske dagens i-landsproblem ;)

Jaha, idag saknar jag en person som jag nog aldrig kommer få se igen. Kul? Nej.

I miss doing balfriss


Min första limerick

Som jag sa förut skulle jag ta reda på hur man skriver en limerick, och det har jag gjort. En limerick är en form av skämtvers som har särskilda regler.

Reglerna är ungefär såhär:
I första raden måste en person och ort benämnas
andra raden ska rimma på första raden
tredje och fjärde raden är kortare och rimmar på varandra men inte på de andra
femte raden ska rimma på de två första och ha en slutkläm

Jag gjorde ett försök dårå.


En yngling till man for till Cans
För att hitta en fru genom dans
Han tog lite chips,
även whisky och vips
var tjejer i drömmarna hans


Det var rätt svårt för man måste tänka väldigt mycket på rytmen. Jag är inte så bra på det (än). Den ska ju va rolig och ja.. det var väl inte direkt min. xD

Bicykle



Jag har varit ute och cyklat med pappa.



Innan jag gjorde det tog jag på mig kläder. Jag kände att jag skulle göra en protest och ta på mig så o-matchande kläder som möjligt. Alltså kläder som INTE matchar. Jag tycker jag lyckades rätt bra. Eller ja, det kunde vart värre men dom matchar iallafall inte. ;)



Det fick bli lite queen idag! Jag gillar att testa på "ny" musik, upptäcka att man gillar sånt man inte trodde man gillade. Nu ska jag berätta lite om cykelturen. Vi åkte till ett ställe ganska långt härifrån(ca 20 min tog det). Pappas farbror är uppvuxen där. Det var en liten fin, ganska idyllisk stuga med ladugård bredvid. Jag kunde tänka mig hur det var när pappa var liten och han struttade runt där och lekte med syskonen. Eller ja han var ju inte där så ofta men ändå.

Det är nästan lite coolt att vi bor bredvid pappas barndomshem, när man tänker efter. Att jag har gått på samma mark när jag var tre år som han gick på när han var lika gammal. Att fast det är så längesedan så kan man tänka sig hur det var. Naturen runt omkring finns kvar även om huset är renoverat, miljön är nästan samma som förr. Eller liksom.. ah, jag blir så filosofisk. Säg ifrån om det är jobbigt. :P

Så här såg iallafall pappas farbrors hus ut.


(med min cykel bredvid)

På hemvägen intog vi Göksäters parkering. Det var massa kundvagnar som hade gått lös på "bakgården" alltså den stora parkeringen bakom. Det var jätteskönt att cykla in där, jag behövde inte trampa ett smack.  Man bara gled i medvinden :D

Nu luktar det bara såååå ljuvligt med kryddor.. pappa har gjort soppa. Jag blir ju hungrig. Får skriva mer sen.


Det går sakta framåt

Hellu hellu. Nu ska jag ut och cykla med pappa, försöka bli på bättre humör. Sedan ska jag undersöka lite närmare vad en limerick är för något, och kanske försöka mig på att skriva en.

Hepp

We are golden

Hahaha. Han är gaalen!

http://www.youtube.com/watch?v=2WknXCcVThI

Elisabeth Andreassen & Alexander Rybak

Ser precis på en liten konsert med Elisabeth Andreassen & Alexander Rybak på tv. Fiint! Som sagt GILLAR jag ju verkligen Alexander.

http://www.norge.se/FileCache/PageFiles/303420/rybakandreasen.jpg/width_650.height_300.mode_FillAreaWithCrop.pos_Default.color_White.jpgHehe, snygg bild från Allsång på skansen.. :)

Highland cows

Hej. Idag mår jag inge bra! Jag har ont ont ont, på samma sätt som nu på 22:an. Det är skit skit skit. Dessutom känns det så dumt att säga det till någon för alla vet ju redan att jag har ont ibland och de kan ju inte göra något åt det. Eller ja ibland kan jag ju ta en tablett men oftast har jag redan tagit den. Aj jag vill inte. VAD ÄR DET SOM VILL MIG NÅGOT? Det är inte kul längre. Allt är skit idag...






Därför lägger jag upp en fet protest. Kraftfullt och bra, det borde väl funka?!?!


Ja. :)

My camera is found.

Den är hittad!!! Jag är glad(dock har jag den inte här hos mig så jag får stå ut ett tag till men snart så). Pust pust.

Och ni får stå ut med gamla bilder. Hoppas ni klarar det. hehe ;)



Höstig eller hur?

Nu ska jag gå och försöka utrota mina bröstsmärtor och huvudvärken (en stund iaf) med ett litet piller (är det inte lite coolt egentligen?!) och sedan ska jag mysa i min säng.

Vi var föresten på släktkalas för en stund sen, hos grannarna (som också är släkt) å det var rätt trevligt.

Jag brukar inte ha parenteser i inlägg så ofta men nu blev det några! (det får man väl? ;))




Kram till er alla.

Steg för steg

Steg 1: duscha

Steg 2: torka håret  

Steg 3: måla tånaglarna i härligt rött   

Steg 4: Kolla efter något snyggt i garderoben!                    



Steg 5: Fläta och locka håret

Steg 6: Sminka och byta kläder



REDO ATT PARTA I SPARTA! ;)


Haha BÄST! Så här är det på IKEA!

http://www.danemanuelsson.se/humorbil/ikea.jpg

Underneath the mango tree x)

Hahaha, den här var på melodikrysset idag.. xD


Efterlysning: Biosällskap!

NÅGON som vill se den här filmen med mig?!

http://res.moviezine.se.s3-external-3.amazonaws.com/80010/80010acc1e97ff4d82cacfe616da88b4/postr_l.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_6bkI8EPFOzw/SWAzommNNnI/AAAAAAAAALU/HjJfFMTaQN4/s320/my-sisters-keeper-9781741145052.jpg

Allt för min syster/ My sister's keeper

Jag måste se den!


Hepp, nu ska vi ut och gå


Gosetäcket

hellu hellu och godmorgon! Första morgonen på länge utan någon som kommer in och vill att man ska äta frukost! Sköööönt. Jag kan göra vad jag vill när jag vill och bewhöver inte vänta på någon urbota rond.


Gosetäcket till er tjänst!

Just nu känner jag bara: Jag vill duscha och klä på mig, smörja in mig i någon go bodylotion, klippa naglarna, måla tårna i knallrött och fingrarna likaså. Sedan ska jag fixa håret och sminka mig! Redo för PAAAAARTY!

Efterdyningar.

Käre barn. Jag fattar inte varför jag har ont liksom. Detta sjukhusbesöket har det gjort ont tidvis från första stund till sista. Och det gör fortfarande ont. De sa att det troligen var efterdyningar, för det har inte synts något på varken blodprov eller ultraljud. Är det något jag ska lära mig att leva med eller kommer det försvinna? Ingen vet. Eller jo, en person vet. En enda i hela universum. Det känns ju bra att nån vet iallafall. Det kommer bli bra.


I hope!


send it on



En låt som har fin text i början.

"A word's, just a word, 'til you mean what you say.. and love, isn't love 'til you give it away"

Ett hem-ligt inlägg

Jag är hemma, shalalalala! Jag är hemma, shalalalalala!

Imorgon ska vi på släktkalas, hela bunten tror jag. :) Eller iallafall vi fyra som är hemma om det inte blir ändrade planer.. Kul att det händer något!


Det är höst nu Anna.



Jag saknar min borttappade kamera :( Dessa bilder har jag tagit med en lånekamera, Camilla är så snäll!

"Knyck en harpa, kasta varpa.. eller byt ditt namn till Glenn, bara du blir glad igen!"



Nä vad jag känner mig ledsen.. Jag tror jag går och låser ett lås, det funkar bergis!

Härliga tider

Nu åker jag snart hem. Och huua.. det är någon som har spytt i korridoren, vilken tur att man ska hem snart så man slipper den lukten! Japp jag ska hemhemhemhemhemhemhemhemhemhemhemhemhemhemhemhemhemhemhemhemhemhemhem!

Det är sant, jag kan säga det hur många gånger som helst ;)

HEM!


The bear song & Anna


En sång jag skrivit för längesen

Jag kanske blir utskriven idag!



Maybe baby! :D


Hittade lite svampar när jag var ute förut

Vilken dag! :O

God morgon! Idag har jag haft en märklig morgon. Jag vaknade av att det stod typ 20 sköterskor runt min säng och slängde konfetti på mig. Jag hade tydligen vunnit tre tusen i sjukhuslotteriet. Jag hade även vunnit en helikoptertur så den tog jag efter frukost. Allt såg så litet ut ovanifrån! Jag kände knappt igen sjukhuset däruppifrån. Fast det var ju mycket större än alla andra byggnader så när dom sa att det var NÄL så kände jag ju igen det.

SÅ vi tog en tur hem dårå, det gick supersnabbt. Fast jag fick bara stanna i två timmar. Mamma blev helt chockad när hon såg att det kom en helikopter, och inte mindre chockad när jag var i den. Sen åkte vi tillbaka då, och alla behandlade mig som värsta kändisen.

Sen kände jag att det tryckte på lite och jag fick värkar, så jag fick flyttas till förlossningsavdelningen! Jag menar, jag har ju känt att jag blivit lite tjock på sistone, men en bebis det trodde jag inte! Ja, bebisen kom ut ganska snabbt och smärtfritt och nu är jag världens lyckligaste mamma. Vi båda mår jättebra och jag har fått flytta tillbaka till barnavdelningen eftersom bebisen är så lugn.

Vad tycker ni att hon ska få heta??


Tja, snart är det lunch då.. Ser fram emot det, man blir ju så hungrig när man ammar ;)

Oj just det! Nu kom jag på att jag kanske ska ta reda på vem pappan är! Hahaha, GALET!


Försök till fjortisbilder ;)

Här kommer bitchen inuti mig fram!





Det ska vara måånga bilder som ser typ likadana för att lyckas egentligen men.. Ni fick två iaf;)


PS:Jag har fått en bebis igen! DS


ny kategori med poesi!

Varsågod Kristina! Nu har jag skapat en sådan kategori som du ville ha. Jag har dock bara lagt dit lite för jag orkar inte gå igenom hela mitt arkiv! PUST! Men symaskinernas parningsljud finns med, även fast det faktistkt inte är någon dikt!! Men bara för att du ska hitta den. :)


Så nu tänkte jag inviga den med en dikt!


Åtta bosnier och en engelskman
femton katter och en båt som brann
mina dikter har inga gränser mest
jag filosoferar och du är min gäst

Ett partaj och många fester
där en hund som heter Ester
fin fisk och fågel så ful
jag ska rimma tills jag blir gul




Då flyger grisarna

Om det ändå fanns ett sätt att göra det på utan att såra
utan att göra människor förtvivlade och ledsna
utan att det gjorde ont
utan att det skulle bli så komplicerat
utan att det skulle bli så tomt

Om det ändå fanns ett sätt.

Min dag i bilder












Vad är väl en bal på slottet

När man kan ligga på ett party-sjukhus som NÄL? ;)

Jag gör uppror, vill verkligen inte ha det såhär längre. Allt är skit typ. Var i skolan idag och räknade lite matte men det är så svårt. Jag orkar inte!!!!! Dom väntar sig att jag ska komma tilbaka men jag vill inte! Jasg vill och orkar ingenting, allra minst leva..




Det växer blommor i mitt armveck

Kristina du fina

Kristina, du bad mig att skriva på rim

Och för att göra det måste min hjärna vara i trim

Så jag tog lite olja och putsade upp

Min hjärna så nu glänser den som en nyvaxad tupp

 

En syster som du hade världen inte sett

Förrän du föddes en majdag, efter mycket svett

Det tog ju dock ett tag innan jag av dig nytta kunde ha

Men resten av världen hade nog det kan jag anta

 

Syrran, syrran, var ska jag börja?

Jag vill ju inte skriva någon smörja

Du har varit med mig i livets alla skeden

Stått ut med mig, och vreden

 

Du är redig och uppfinningsrik

Vet absolut hur man slår i en spik

Ändå är du jämt både snäll och go

Busar med mig, tjoho!

 

Finns det någon enda grej

Som jag har lärt mig från någon annan än dig?

Såklart det finns, logik, logik!

Men du är uppenbart unik

 

Många tårar, många skratt

Har du stått ut med medan andra fått fnatt

Och jag skulle självklart ljuga

Om jag påstod att du inte blir en bra fruga

 

Det är en gåva att ha en syster så fin

Att leva  livet med dig är strategin!


RSS 2.0