Grållen -the movie

Nu är jag på väg till Ku som är i Stala idag. Temat är killkväll. Min gissning är att vi ska spela fotboll, göra armbrytning, svettas, göra fåniga vad och tävla om vem som kan äta mest. Men det är bara en känsla jag har.

En annan gång för ett par veckor sedan hade vi filmkväll. Vi såg på "Bolt", som de flesta tyckte var en väldigt bra film. Det gjorde vi dock inte utan konfrontationer. Utbudet av film var stort. Det fanns både klassiker, actionfilmer, komedier och sist men inte minst: traktorfilmerna vi älskar.

Jag nämner inga namn, men ni som varit på vårt KU kan nog gissa vem som tog med sig dem. Kommentaren till min förtjusning över filmen var "Ja, det är fina grejer det!" Jag var inte så förtjust över själva filmen, utan mest bara att det fanns en film om en traktor. Och inte bara en-

det fanns både "Grållen 1", "Grållen 2" och "Grållen- den fantastiska." Det jag nog blev mest förvånad över var att en av filmerna var en "långfilm" alltså ungefär 2 timmar lång.


http://www.traktorpower.se/images/produkter/Grallen.jpg
Men nu måste jag hoppa av!!
detta skulle publicerats 18:30

Barn-flarn

Å. När jag kom hit var det någon som hade målat en jättefin halvcirkel i min statistik så jag blev glad.


Fast jag var redan glad egentlgien för jag var precis hembogserad från ett ställe med massa barn. (Jag gillar inte ordet kyrkis så jag säger inte det) Och de massa barnen var jättegoa idag. De brukar vara goa men idag var det som om någon hade klonat deras go-het så det var en enda stor go röra.

Det kom 18 barn, 19 om man räknar med mig. Men sorgligt nog är det inte så många som räknar med mig längre eftersom jag är 18 och då får man inte ha det privilegiade namnet barn längre. :(

Då är det väl tur att man får vara med barn. De vet att jag är lite sentimental med det där att jag inte är barn längre så de liksom delar med sig och är barn åt mig. Riktigt fräsande alltså.


LJUVLIGT!

(de tre magarna på mammorna hade kommit ut och var nu små vackra skrynkliga knyten.)
Brittmari fick hålla en liten.





Hits men inte längre

Visste ni att det finns ett radioprogram som heter så? Det visste inte jag.

Jag har ju då gjort värsta perfekta listan med gamla låtar som man minns. ----> Blandade hits <---PERFEKT!! Vad man minns är ju inuvidiuellt som Filippa Bark skulle ha sagt. Men man borde minnas. Typ. Som

Taxi taxi taxi
Dr Bombay – Calcutta - Taxi,Taxi,Taxi

http://a.imagehost.org/0243/Dr_Bombay_CalcuttaTaxi_Taxi_001597_15-02-47.jpghttp://media.mtvne.com/manual/intl/warner/2009/SEY059816030_640x480_01.jpg

Den första på min lista har jag aldrig lyssnat på innan idag men den var så bra ;D Tomas Di leva, hahahaha. Jag har faktiskt bra låtar också, alltså. O-flummiga låtar

Aretha Franklin – (You Make Me Feel Like) A Natural Woman
The Corrs – What Can I Do - LP Original Mix


Så nu är det helt klart för att lyssna, varsågod. Dessutom, kan man lägga TILL låtar själv som man vill ha med. Är det inte fantastisk? Bara det är gamla hits. Annars,dödsstraff. Eller kanske paj.

Hej

Nu har jag ändrat designen hela dagen och är jätteTRÖTT. Snart äre scrubs på tv. De har börjat om från början. Det har jag med. Jag är på tredje säsongen. Men det gör inget.

Ps. Andreas T. Olsson gick förbi oss igår.

3 cm? Ja vi märker detta.



Det är så typiskt att de ska göra små fåniga förändringar som bara ställer till det. De på platsfoliebolaget måste ha en skruv lös. Eller har alla jättelånga lådor nuförtiden? Vi är väl bara efter modet antar jag. Japp, förmodligen.


He. Hehehee.

Nu har jag dammsugit uppp pappas äppleskottar och mammas glasskärvor. Eller ja, det fanns inte så mycket sånt, mest damm, men om det HADE funnits så hade de varit dammsugna nu. Dock FANNS äpplekärnor. Pappa pappa pappa... har jag inte sagt åt dig att du inte ska vara så brutal när du äter äpple.

Just nu håller jag på och fräschar upp här hemma, sedan om jag får tid över är jag väldigt sugen på att pillra med bloggdesign. Så om ni har tur dyker kanske en ny design upp inom kort.. eller inom långt.

Förmodligen inom långt, för design är jättesvårt och tar lång tid.

Jag var på vero moda igår, och om någon vil köpa den här till mig, så får du gärna göra det.

 

eller så skramlar jag ihop lite från min gris.. får se om det funkar.


Your love


cliffchanger

med en tofs mitt på huvudet, halvpyamasad och helt enkelt en vandrande fest säger jag så här: jag hann inte ladda upp bilden till inlägget, den kommer imorgon.


Nu är det imorgon och jag laddar upp bild.


Med det säger jag inte att allt vuxet är ansvarsfullt.

Jag är hemma men vill inte göra något vuxet. Inget vuxet helst alls. Jag kunde göra massa vuxna saker om jag ville, tillexempel öva på mina musikläxor. Jag vill tåflörta med någon trevlig. Se på film. Eller leka en lek.

vuxet= ansvarsfullt


Ingrid är vuxen. Stina är inte.

Bara så ni vet

Vi var hos ån idag.


Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Det regnar och alla är negativa förutom jag för jag är glad. Om du undrar varför vet jag inte. Jag försökte fråga mig själv men fick inget svar.



Jag lyssnar på Veronica Maggio. Nu. Men inte för en timme sen, så ni vet.

Hej din ballong (avslutas i falsett)



Jag sitter vid ån bredvid kungstorget. Hanna har gått över ön för att hämta vatten. Jag menar skriva på ett kontrakt. Nu kommer hon tillbaka för jag var seg med att skriva. Nu börjar det regna hejdå!


i källaren

Jag pratade med Dear Matilda för en stund sen, det var trevligt. Bra. Hon är så mysig. Fnysig. Rolig! Och rätt vacker.



Vi pratade om nånting. Flera nånting pratade vi om. Inte så jätteviktigt men skönt att småprata lite. Jag sa att jag skulle gå och lägga mig. Jag BORDE gå och lägga mig. Jag är så omogen. Tog inte ens upp strumporna från golvet nyss. Men nån måtta får det vara. Man kan inte va vuxen jämt.

Jag ska sova nu.. men jag är så uppe i varv.. jag måste gå ner. I vikt. Neh.. i varv. Eller i källaren?

Nu SKA jag sova

Man kan

Man kan glömma korvar i stekpannan när plattan är på högsta effekt.
Man kan ta alldeles för mycket ketchup så att varken korven eller macaronerna blir gott.
Man kan spela in värsta bra radioprogrammet som man ville spara, innan man inser att mnan inte fick med hela, utan bara en LITEN del.

Sen kan man äta glass på en tisdag och det tänker jag göra nu.





Hej.

Hemskt mycket, eller ska man kanske säga, hemskt lite, hej.

Idag var jag på stan. Då gick jag förvi några tele 2 -killar som genast började prata med mig. De undrade en massa; om jag var arton, vilka jag ringde med..

Jag svarade: "Jag ringer med Elvis Presley."
Han gick tyvärr inte på det, sen sa han: "Jag menar vilket abonnemang du har."
"Jo, foshifoshifoshi!" Sa jag.
"Vad sa du?" frågade han och lutade undrande huvudet bakåt med rynkade ögonbryn.
Foshifoshifoshi! sa jag och gick därifrån.

Jag tänker som såhär, att de killarna borde ju SE på mig att jag har glocalnet och inte är intresserad av något annat, dessutom tycker jag att abonnemangen borde ha snyggare namn nuförtiden. Foshifoshi skulle ju vara perfekt.






(Yes, I'm immiture!)

Vräl- bra

Jag, Hanna, SKA PÅ PICNICK imorgon! Har vi bestämt.



Och vad vi ska göra: (så ni vet vad ni missar) vi ska såpa blåsbubblor, kasta ut nät(inte fiskenät utan gosse-nät, alltså vi tänkte fånga killar), hypnotisera alla affärsmän så att de ger oss fika, viska jättejättehemliga hemlisar, vifta på tårna och spela sinnessjuka.

fast allt det här har jag bestämt själv så det är inte så mycket sanningshalt i det kanske. Dock är att vi ska på picnick SANT!

Fotnot: Veckans ovana

Nu vill jag göra en veckans ovana. Okej gott folk! Veckans ovana är... *trumvirvel*

Skriva inlägg med föpttewr5na!


Börjar NU:
Jag löovaqr5, de 8(fdötterfna) är rena. nu ser det kla NSskle ut sapom jka<gn skrivewr med häönderna ,,,,,, mre n dfertb är bv äl bara fvör att jag är så behgåvcad på det här. Å jajaa, dert äär ganskva svårt. jsag hjart ju då masssa saslkert som jka<g skkuöllew klunnna sklrikvaö., ,menm  d
det äed ss¨¨å frulkrtamnsvääert jmlobvbbigt aty jasg terior jag slutar nnmu.


Oj helpes vad svårt det var! Det klanske ser ut som lite text men sanne mig vad det kändes som det aldrig skulle ta slut! Jag utmanar er att försöka!

(jag kör på gårdagens trend med grejer i håret)


Jag blir ju ledsen.

hade tänkt skriva värsta bomb-bra inlägget så fort jag kom hem nu men luften gick ur mig och jag glömde HELT bort vad det var jag skulle skriva om, när jag loggade in. Jag hade inte fått en enda kommentar (förutom en, det stod: "du är en indian." och jag fattade ingenting) under HELA dagen, men massa har läst bloggen. JAG TOLKAR DET SOM ATT NI INTE TYCKER OM DET JAG SKRIVER.

Kör hårt! Eller försiktigt menar jag.

Nu är jag hemma hos Anders, hemma hos Anders är jag. Han säger att mitt hår pratar. Det gör  det också. Jag är en indian också :D Eller alltså jag blev det nu för Hanna skrev det i ett sms precis. Förut klapprade anders på min arm. Då sa jag: jag har ont där. Då sa han: är det för att din arm tror att den är en hihat?

Anders är lite konstig. Han har en sån här på sin dator




bäl-bra

Jag må säga att de varelser som läser min blogg är hulliganiskt dåliga på att kommentera. Ja förutom de som gör de. Nio muppar har idag läst min blogg. Inte en enda har lämnat spår efter sig. DÅLIG STIL. Bara för därför får ni ingen bild nu. Ja, ni ser vilka ÖDESDIGRA KONSEVENSER det här får.. kom ihåg det nästa gång.

Lyssna små barn




Erkänn nu att du inte har alla bilar i garaget

Här sitter jag nu i väntrummet EN TIMMA innan jag behöver. Vill sova.. men jag tycker ändå att den här låten kan få sin plats i inlägget.





Hi hi hi hi.. Det här var ju bara för roligt. Vad gör han för att få sina syskon att gråta egentilgen? Hahaha, han ser inte så oskyldig ut.. Jag hittade bilden på http://awkwardfamilyphotos.com

MÄH

Anna peanut är nu på väg till Danny the dentist för att laga sin tandställning, även kallad RÄLS. Det är inte ett mysterium varför jag måste åka dit så ofta; jag äter hårda saker som får brackarna att lossna.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/721430/images/2009/img_6408_59320492.jpg



Det är tragiskt att ha räls. Hade varit mycket bättre att ha päls. Kanske lite varmt nu när det snart är sommar.. men då kan man ju alltid fälla av sig den. Räls kan man inte fälla av sig för då måste man sätta dit den igen.






Hoppas det går över till ett närmare årtionde på några timmar..

Just nu ser jag ut som något från 80-talet. Vilken tur att jag inte kunde sova och bestämde mig för att ta ut mina tofspluppar. För så här vill jag inte se ut imorgon.


Visst ser det lite nördigt ut? Eller ska jag säga PÖRDIGT, Hanna?



Det är jobbigt att inte kunna sova.. nu har jag läst en tjock hedenhösbok, en sån där samlingsvolym tror jag, plus en vanlig, "barna hedenhös reser till Ryssland". Det är väl fin bildning såhär sent en måndagsnatt! Säkert tack vare det som ajg har lagt ett bedårande citat till historien också.

"Den som inte kan läsa en barnbok med glädje har inte kommit långt i livet!" /Anna.



Hm, det här är inte bra. Jag borde sova nu och mampap kommer säkert bli rosenrasande när de läser att jag har skrivit inlägg såhär sent.. MEn de läser förhoppningsvis inte varje dag.. så jag hinner radera det. Eller har du något tips på vad jag ska göra? Va?

Charles is fortfarande in charge

Det var något som gjorde att jag inte ville ha det som vanligt denna natten. Jag ville inte ha mitt hår fladdrandes och hårandes på kudden som vanligt. Så nu ser mitt huvud ut som en fotboll, alias igelkott.

Massa små tuttar överallt. Elller jag menar.. hm, förresten så.. tuttar var ett rätt bra ord för dessa fjongar på mitt huvud. Nu undrar väl alla avd jag har för tutttar egentligen, ja alltså hur mina riktiga ser ut. Men det förtäljer inte historien utan ni får sitta där och undra utan något svar eller ens ledtråd. Ojdå. Det där lät lite konstigt. jag menar inte att ni ska undra hur de ser ut. Jag hoppas inte att någon sitter där och fantiserar om mina bröst nu, fast efter det här är det väl så gott som omöjligt.. OKEJ VI LÄMNAR DET ÄMNET.

Min skärm blev herlt svart förut och hela skärmen täcktes med massa liten blå text. Som var kvar i ungefär två sekunder, så det var inte så lätt att läsa.. Varför finns där text då om man ändå inte kan läsa den?  Det var ju fullt med text, över hela skärmen. Datorn gick igång igen som tur var. MEn jag tror han är ganska sjuk faktiskt. En frisk dator beter sig inte såhär.

 

Får fånga upp dessa djupa filosoferingar imorgon. Godnatt!


Anna kalligrafi?

Jag kan lära mig minsann. Men jag kan INTE se intelligent eller snygg ut på samma gång. Hur mycket begär du egentlgien? Jag kan lära mig en dag när jag har lust. Wonderbaum att denna bilden förstör all ordning som någonsin fanns på denna blogg.



Charles SO is in charge

Sådär. Nu har jag jag bytt bena (på håret) och spelat in en video. YEAH! Fast egentligen har jag gjort mycket mer än bara det. SO much more, girls.



men iallafall. Jag tänkte på den låten som Ted(i scrubs)s band sjunger en gång; "charles in charge". För den är så svängig. Men grejen är att jag kan bara lite av refrängen.

DET HINDRADE INTE MIG att rocka loss;



Jag var tvungen att bättra på låten också, så jag la till lite "fasah fasha fasha".. men det är väl ingen som hör att det inte är orginal? :D Nä jag tänkte väl det.)

Eh, jag skojar. Orginalet är grymt! :)

 

Jag tror att det är dags att stänga av datorn och tänka på morgondagen. jag ska till tandis för mamma fick en tid. Till mig. Imorgon. Hos tandis.Den är 09:50. Jag vill åka till Ingrid men har ingen bil, och det har inte hon heller, hemma just då iallafall, så hon kan inte hämta mig.

Men om någon annan vill kidnappa mig efter tandis är det fritt fram!

 

Kram och sånt.


Vad var det nu jag var arg för?

Sitter här och är så sur som en osminkad högkvalitativ kvinna kan bli utan förstärkning. Jag hittar desutom ingen kamerasladd så att jag kan visa er hur snyggt arg jag är utan måste använda mitt ps till denna livsviktiga uppgift.



Fast nu minns jag inte.. Ett mycket bra tips till er som är arga. Gör något distraherande tills du inte är arg längre. Typ som världens snyggaste bild i photoshop.

Se janitors snygga dans 2:10


VAD SKA DU GÖRA I SOMMAR?!


Nu har jag duschat och ätit frukost. Är så seg så det är inte klokt. Dumma tandställningen har lossnat och sitter i vägen jättemycket så nu kan jag bara tugga på en sida av munnen.

Jag tänkte ringa tandis men jag vill inte. Det är så jobbigt att prata med en tandsköterska, ibland är de så otrevliga.. Mamma får göra det sen när hon kommer hem.




Just nu snurrar mina tankar runt sommaren och vad jag ska göra för roligt då. Jag har en del som jag redan har planerat, men är såklart öppen för förslag. Är det någon som har båt förresten?? Jag vill SÅ gärna åka båt men vi har ju ingen själva.


Jag LÄNGTAR verkligen efter sommar. Det är ju snart! Jag blir alldeles glad och pirrig i magen när jag tänker på allt roligt som kanske kommer hända. Det enda som är spikat för mig nu är Frida & Simons bröllop den 24 Juli. Dessutom ska jag ju inte till kristendomsskolan iår så det blir annorlunda..
men jag ska:

  • Kidnappa/följa med någon som har båt
  • Fira midsommar (var någonstans?)
  • Åka till Liseberg
  • ha Jordgubbsweekend med Klas (som jag fick av Sandra i present!:D)
  • umgås med människor jag tycker om!
  • hänga i kuggavik med små fina kusiner


Vill du hitta på något med mig i sommar? Säg till nu! :)



ungefär så här såg förra sommaren ut, men också tyvärr väldigt mycket såhär:




Det tänker jag inte låta hända igen!


Hardly noticing.. :)


Mer bilder från igår



Godnatt




En ganska tragisk grej

Jag har en dålig ovana. Den är att lägga mitt nattlinne på tvättkorgen efter jag har vaknat och klätt på mig. Jag lägger ofta den där ÄVEN om den inte behöver tvättas. (om den ska tvättas lägger jag den i tvättkorgen) Men iallafall. Så finns den inte var sen när jag ska gå och lägga mig, när jag behöver den. DÅ HAR NÅGON STOPPAT DEN I TVÄTTKORGEN!! NOOO!

Igår bytte jag tillochmed pyamas, så jag hade bara sovit med den en natt :(


Ser jag trött ut av den här?

Nu är vi på väg hem. Det har varit en lång dag (kväll) med mycket bus med mina småkusiner. Mycket kärlek!


Stora T och E plus lilla M :)


Pappa fick köra hem trots lite sprit (;O). David fick kidnappa min dator och se på family guy medan jag och mamma gick och köpte goohodis i Kungälv. Godis lodis..

Ryska maffian åker framför oss. Eller det är vad mamma tror iallafall. "Du vet snart hoppar det ut svarta maffiosos ur dom där bilarna" Det är faktiskt lite komiskt för det åker tre likadana stora silvriga bussbilar på rad.


Jag vill ha en glass, och jag vill ha den nu.

Vi är på väg till ett släktkalas i Halland. Alldeles nyss stod bilen stilla på kullens handelsträdgård, för mamma och pappa sulle köpa blommor. Som vanligt tog det hundra år och när jag hade tröttnat på att sitta i bilen gick jag in i affären för att meddela vår glassbrist.

Innan jag kom in i själva affären gick jag handlöst runt en stund på parkeringen. Jag hade nämligen fått ett kraftigt blodtrycksfall, och jag såg bara stjärnor framför ögonen.

Dock blev jag inte modfälld för det, utan fortsatte tappert att gå, som en blind man utan ledsagarhund. Jag kom in till sist utan större skada skedd. (Visserligen mejade jag ner några backspeglar och kundvagnar, men det var det säkert ingen som såg.)

Vilken tur jag hade sedan, som haffade mamma och pappa precis i kassan. "Jag vill ha en glass" sa jag, och det fick jag.


Lilla Stina



japahh

Sitter här med min munspray och klappar min nyrakade haka. Tog precis bort skägget.



Skulle behöva två lypsyl just nu. Hade vart trevligt, jag har så nariga läppar. Määh.

Lite tv-nostalgi

Hipp hipp!





1:40


Farligt

I dag blev jag vettskrämd av en gammal tant. Hon bara stod bakom en klädställning på stan. och smög fram när jag gick förbi, man kan säga att jag hoppade till.

Fly me to the moon




(jag sjunger)

Det stora knepet

Jag skulle spela in mig själv när jag sjöng och plinkade. Det gick verkligen inte. Mina stämband vägrade att samarbeta och det lät ungefär som en gris som var wannabe-fjortis. Inte så snyggt.

Så jag satte mig rätta vid tv istället och gäspade. Men vad jag inte hade väntat mig var att jag gäspade såpass kraftigt att jag fällde några tårar och blev snorig. Det var helt perfekt skönt där jag satt MEN inte en näsduk i sikte.

Då fick jag en lysande idé och snöt mig i tröjan jag hade på mig. Den skulle ju ändå tvättas liksom. När jag kom på vad jag hade gjort tänkte jag "vad äckligt, Anna." men efter jag hade tagit av mig den var det inte så äckligt längre. HA! Så det ska ni veta små barn.

Ibland är det helt okej att snyta sig i tröjan, bara man tvättar den sen och ingen ser det.



Det börjar dra ihop sig

Min kära Frida ska gifta sig i sommar! Jag har fått äran att göra hennes frisyr på bröllopet, det känns fantastiskt roligt! I måndags kom hon hit och vi funderade på hur hon skulle ha det, jag testade en frisyr. Nu vet jag ungefär hur jag ska göra, det känns bra eftersom vi ska öva några gånger till så jag får in det. :)


Ungefär såhär blev det denna gången, hårnålarna ska inte vara där sen, bara så ni vet. ;)

Hon visade mig sin nyinköpta slöja också, superfin var den. :)

Gah jag är så nervös! Hoppas det blir bra, jag har ju aldrig gjort bröllopsfrilla förut! Men balfrisyr, så jag är ju inte helt oerfaren..
Såhär såg Frida och L ut på Balen.


Underbara minnen!

----


from

Dagens Anna sitter nu på bussen. Inget märkvärdigt med det tycker väl du. Men HA! Jag ska till skolan.


Alltså

det är nog inte så kul att kallas Fred om man heter Cecilia.

Fashamasha maa

Jag har skype.

Det är mitt namn ihoptryckt utan mellanrum... Det trodde ni inte va :D Utan punkter också..



Denna dag har varit ungefär som en katapult. Jag har vart på Göksäter, hämtat posten och ätit pizza. Fick precis jätteont i magen och det var inte precis vad jag önskade mig. Aj aj aj. Alla nerver därinne brottas. Heja heja! Nej vad gör jag såklart hejar jag inte på de som brottas. Sluta nu!



Vad heter kaffe på göteborgska?

Jag ser på Åsa-Nisse, en komedi från 1962. I denna film är han polis. Eller den heter så iallafall.

"Du har blivit tossig. Du kan ju inte ens lägga ihop ett och två nuförtiden!"
"Jo ser du, det kan jag."
"Om jag ger dig ett tusen riksdaler.  Och så ger Kristin dig två tusen riksdaler. Vad får du då?"
"Dåndimpen!"

 


Amitlad


Detta är faktiskt Matilda. För ett årsen. Fiint hår!!

I'm out of words

Det är helt sjukt. Jag har bokstavligen tappat orden. På bloggen.

Dagens ovana

Att säga "Jag ska gå ut och klappa katten" på tio språk, i bokstavsordning.

  • Ek sal uitgaan en die kat troeteldier
  • Unë do të shkoj jashtë dhe të manar cat
  • سأذهب إلى والحيوانات الأليفة القطЩе изляза и домашни любимци на котката
  • Jeg vil gå ud og klappe katten
  • Ma lähen välja ja lemmikloomade kass
  • kukunin ko na pumunta sa labas at ang mga alagang hayop cat
  • Menen ulos ja lemmikkieläinten kissa Enben, koulye a, mwen pral soti ak bèt kay chat la


Y ahora, voy a salir y acariciar al gato


apelsinfromage

Idag skulle jag åkt till färjelanda och träffat Familjen Wetterstand och det lilla nya tillskottet Stina. Det var helt perfekt planerat.

MEN mitt huvud ville såklart inte samarbeta. Redan när jag steg upp landade ettt stort åskmoln i mitt huvud. Tack så mycket. TACK. Jag är rätt sur. Dessutom skulle Emmy också dit idag. Då hade jag fått träffa henne faktiskt.


Men det gick inte så jag får väl gå och vattna min farfar istället. Han är ju över hundra år så han borde vara rätt torr vid det här laget.

Jag har en fjäril i fickan

Goddag!


Mer kan jag inte skriva utan inspiration. Gdonatt! Yay, donut!

Gårdagens filmkväll

var jättemysig! Det kom ganska många. När jag kom dit hade Daniel ännu inte kommit med nyckeln. En kvart försenad...



Vi kom på anledningen till att Daniel alltid bär omkrng massa barn på sina axlar: För att han är för tung för att själv bli buren. Stackars lilla Daniel.

Vi var en aning obsessed av kappla- klossar


Denna iver



Hej! Jag tänkte be att få presentera min fina visningsbild. Hon har sju näsborrar bara så ni vet.

Affa fureshotter

GODERmorgon.

Eric, Davids bästa kompis är här idag. Han ska sova över till imorgon. Han fyller år imorgon. Man kan tycka att han prioriterar lite konstigt.

Johanna, Martins bästa kompis, är i spanien med Martin idag. De ska stanna i fem dagar till minst. Johanna fyller år imorgon. Man kan tycka att hon prioriterar lite konstigt.



Okej okej JAG ERKÄNNER VÄL DÅ.  Jag är kanske lite avundsjuk för att jag inte får vara med mina vänner eller i spanien.


fiskarepojkar

Nu är vi snart hemma och mamma håller på att testa sina nya glajjor. Hon har inte haft glasögon sedan 70-talet, och då var de guldiga (säkert äkta guld) och uggleformade. Jättetunga för jag har testat dem.

Jag har gjort en läskig sak idag. KÖPT NY MOBIL! :O Jag vet inte om jag har valt rätt men ni får inte säga om jag valt fel för då blir jag ledsen.
Den är rosa och ser ut såhär--->http://www.winstuff.co.za/wp-content/uploads/2009/04/lg_kp_500.jpg


Underskatta aldrig en slemsvamp

Just nu sitter jag i bilen med mamma, vi är på väg till torp. Vi lyssnade på radio förut, det var ett väldigt roligt program. De sa att vissa växter kunde tänka, tex tomater. De blir jättesårade om någon inte tycker om dem, vilket resuterar i att de blir äckliga. Så snacka inte skit om en tomat i närheten av den!

Och slemsvampar var tydligen otroligt smarta.

Jag skulle vilja framföra att Brittmari också är smart ibland.
Brittmari: "Vad heter den där leken där man inte får nudda golv?"
Jag: "Eh.. Inte nudda golv?"


Bebisar älskar mig

Igår smsade jag med Ingrid och hon sa att bebisen inte hade kommit än.
Då sa jag: "Okej, men hälsa den att jag kommer och rapar den sen när den har fötts, så kommer den säkert ut med samma."

Och VAD HÄNDER INTE INATT? :D Välkommen till världen lilla vän!

http://esterochjag.blogg.se/images/2010/bild104_83810418.jpg

bilden snodd från hennes favoritmoster ;)


Innehåller twister mjölk?

Jag ville så gääärna köpa en igår!


tomaternas parningsdans

naaaah min lillebrors pianospel går mig på nerverna. Precis när jag fått igång spotify. JAAAAA, vad ROOOLIGT! Det är ett mysterium hur han kan vara tio meter ifrån mig men samtidigt GÅ på mina nerver. Skicklig grabb.

And I'm losing control

Jag har då minsann aldrig behandlat västtraffik så som de behandlar mig. Bussen har ALLTID gått tio över två, ALLTID, så länge man kan minnas. Och nu helt plötsligt, bestämmer de sig för att den ska gå fem minuter TIDIGARE, bara för att göra mig ledsen! Jag var PRECIS i tid om det inte hade vart för de där dumma ändringarna.

Men det är helt UNDERBAART väder UTE! Visst vill man nästan bada? Jag vill då sanne mig dansa i allafall!

klicka
här med

En ljus framtid

Jag gick till willys, tog en tuggummipåse och gick till självscanningen. Jag stör mig lite på den ibland.

"Var god lägg varan i kassen."

När jag blir stor ska de säga: "Var ond lägg varan på golvet."

En ensam daaaa..g.

Helt otrloigt! Jag var JÄTTEBRA idag på pianot, han sa det! Jag har inte tränat så mycket. Så därför blev jag extra glad. Jag kan spela låten för er om ni vill sen. Det vill ni. Ja klart ni vill. Tiburtius har namnsdag idag, och det betyder mycket för mig, för jag åt frukost imorse.

Mina foffsar är i SPANIEN. Kan ni tänka er. Jag är lite sur alltså. Det är inte rättvist. Jag blir seriöst prillig!

Idag, vet ni vad jag ska göra? Jag ska komma på veckans ovana. Det var längesedan nu. Sedan ska jag bli anfallen av gangstrar och befria mig med hjälp av gummiband och stövlar. Det kommer att gå bra.

Men innan det ska jag ta och äta lunch. Man måste ju va på topp. Hoj moshivoj.


mixy


Fulhetssömn

Godmorgon mandelmassa. Idag är jag uppe med tuppen. Eller kanske lite efter tuppen. Men tuppen behöver inte sin skönhetssömn lika mycket som jag. Han är ju redan så ful. Höhö (;

Japp, man blir ful om man sover. Kolla bara på mig.


Nu ska jag gå till skolan och bilda mig något brutalt i piano. Så jag undrar om ni hade lust att skriva något härunder som  jag kan kolla på sen. Vad som helsgt. Ja å TACK!

Fem bröd och två korvar

Hi hi hi hi.. jag är glad. Jag ska beställa smink. Väldigt bra smink. Det blir faktiskt inte så dyrt som man skulle kunna tro. Nu ska jag betställa ett borstset, en concealer, foundationpuder och en munspray, haha. Den är verkligen poppis. Matilda tillexempel är som galen efter den. Farligt..

Nu har jag förresten utmanat utmaningen! I will survive.



Sen blev jag skittrött så jag sket i resten.

Söt och underbar

Min lilla Matiiilda, jag ääälskar dig!

Så ville jag kommentera detta inlägg. Och eftersom det var så bra så gör jag det här offentligt, på min blogg.


Såhär skriver Matilda: "Nån gång ska jag ha konsert i en jättedusch som hela världen får plats i,
fast den får inte vara för stor. Då blir det inget bra ljud!!"

Det är ju en briljant idé, men jag undrar lite hur du har tänkt. En jättedusch, som hela världen får plats i. Men den får inte vara för stor. Ser du inget problem? Hahaha. Puss.

Hey, hey hey sun! Look at me, look at me.


mer bilder från lägret

När Ernst kom blev alla eld och lågor, för han hade vart borttappad på vägen och gått en hel mil och massa. Som alltid hahaha. Alltid denna uppståndelse kring Ernst.


"ERNST!"


Allt detta bärandet och hyllandet..


"Ernst på ärten", hette det. Hahaha.

nästa morgon ville Matilda ha en frisyr, så det fick hon. Men jag hann inte göra klart den så det bidde inge brao.

Gjorde egen också, fast den fick inte heller sitta kvar.

Lovely gang, lalala bilder



Friday night. Matilda kidnappade verkligen min kudde. ♥


Och Daniel våldgästade min sjal, haha.


Stefan fick inte plats i kameran så jag struntade i att få med honom på kort, men han står där brevid.


Väl uppe på Hålt och spelen invigdes.


vissa(hoMatildast) orkade inte gå själva.


MAT

glufs, typiska KU-bilder.. förlåt till alla som inte gillar "mat-slarv"


Goggle



För ett år sen provade jag brillor. Åååh, ahh.. I like it. DET var första gången jag hade linser i. ;)

MOSS!

Ett antal små, gnagande varelser har upptäckt att väggarna i vårt hus är mycket trevliga ställen. Varmt, stort och precis utanför huset finns det massa små frön som man kan äta.

För er som inte redan har förstått detta: gnagare, möss, marsvin, you name it, har invaderat vårt hus. De har byggt bo i väggarna och går omkring där och krafsar. Nu är det så att ett (eller två, det vet inte jag) utav dessa har gått och dött i vår vägg, precis där jag sitter just nu. I pappas arbetsrum precis vid datorn och det är INTE så kul. För det luktar en massa.

Jag råkade väl säga lite för högt "gå och dö!" häromdagen när jag inte kunde sova för att det krafsade i väggen. Skit också. Jag och min stora mun.


Tänk snabbt!



Har du varit med om att någon kastar något (typ en boll) mot dig medan hon/han säger "tänk snabbt!"? Egentligen handlar det ju inte så mycket om att tänka snabbt, utan mer om ens reflexer, och om man har bollsinne eller inte.

Jag har alltid förundrats över människor som jämt säger roliga, välgenomtänkta saker, snabbt. Alltså inte snabbt som i att de pratar fort, utan mer att de kommer med det direkt efter det har sagts något.

Jag kommer också på roliga saker att säga, men oftast hinner jag inte säga det förrän det har bytts ämne. Och jag tycker ändå att jag tänker ganska snabbt. Jag menar det är ju inte bara att säga något, man måste ju tänka också. Först ska man komma på det, det tar ju tid i sig, och sedan bestämma sig för om man ska säga det. De som säger sådär roliga saker jämt måste ju tänka extremt snabbt, eller chansar de? Bara tar något och chansar på att det är roligt? Isåfall måste de ju misslyckas hälften av gångerna.

Förmodligen är dessa personer födda med extrem förmåga att säga roliga, smarta saker precis så att det passar in i samtalet. En fallenhet att vara rolig helt enkelt. Det har inte jag. Jag blir alltid förvånad, och det är alltid lika roligt när man lyckas säga något i tajming så att folk skrattar åt det. Men jag föredrar nog när någon säger "tänk snabbt!" och kastar en boll.

Jag orkar inte anstränga mig för det blir inte bra ändå.

Jag undrar om min olust att blogga kommer att vända. Och isåfall när. Men nu känner jag bara att blogginlägg är det som jag bryr mig minst om. Vad gör det för skillnad vad jag kluddar ner här i ett inlägg? Jag orkar inte tänka klurigt, bra, snyggt, symmetriskt som jag gör när jag bloggar. Det brukar gå lekande lätt men nu är det bara trögt. Jag orkar inte sitta här och försöka uttrycka känslor i ord, skriva flummiga roliga inlägg som ingen ändå kommenterar eller minst av allt rubrikerna. Jag brukade se det som en sport och rolig klurig grej att komma på en snygg rubrik.

Men nu är allt bara skit samma.

ll


Till minne av min farfar

Idag vill jag uppmärksamma att min farfar hade fyllt år om han levde.

Han skulle ha fyllt hundra år idag.
Bonden och kantorn Fredrik.

Jag träffade aldrig farfar, för han dog några veckor efter att Martin föddes. But still. Min farfar! :) Grattis på hundraårsdagen :)

Johannas naglar á la Anna


Nuskavigå.


Så en del av Ester får symbolisera att jag har varit på läger och ska på kalas.
Ps. hon har väldigt korta ögonfransar.

Godnatt

När pappa körde mig hem var det alldeles svart. Bara lampan från bilen lyste på vägen och allt var svartsuddat i vackra svarta och mörkblå toner. Snart var vi hemma och vad jag tänkte på när jag steg ur bilen var att det var väldigt stjärnklart. När jag var ungefär fyra år fick jag lära mig i förskolan att cassiopeja låg bredvid karlavagnen. Nu steg jag ur bilen för att se närmare på stjärnorna, men jag reste mig för snabbt, så jag såg andra stjärnor i lite mer vitt ljus. Men snart hade blodtrycksfallet försvunnit och jag kunde se cassiopeja. Så ställde jag mig brevid pappa så att jag kunde se vart han pekade. "Ser du? där är Polstjärnan."



se

Jag bloggar inte mer.

Ingen morgon utan kläder

Just nu väntar jag på att mamma ska äta klart så hon kan köra mig till Tegneby. Mitt rum efter min framfart förut är fullt med kläder som jag itne har så stor lust att städa upp. ;Man kan likna mig vid en vulkan. Kastar runt grejer med ett himla humör.



Nej nu får jag ta och rasta katten medan jag väntar.

Dåså sticker vi nålen rakt genom nerverna på armen! SKÅL!

Mina nerver har ont. Men inte jag. Jag mår prima.

Kväll. Det känns faktiskt väldigt bra att det är en dag imorgon, som jag får leva. Eller får och får.. såvida jag inte dör i natt förstås. Men det tänkte jag inte göra. Så vi kan vara lugna.


Imorgon får jag träffa BARN och det är inte lika komplicerat som vuxna människor. Kunde inte alla bara stanna i att vara barn och strunta i att bli komplicerade. Jag älskar dessa barn. Därför ser jag fram emot imorgon! Godnatt.

Har man ingen spegel bakom örat kan man ha samma frill två dar i rad



Ett kort inlägg, för att Nina ville det ;)

Det är även "Äkta" ingredienser i den


Hahaha. Jag undrar ifall det är NÅGON som köper bullar där..

Djupaste jag skrivit på länge

Jag var väldigt nära på att bli ledsen och uppgiven. Men då såg jag två kommentarer från en person jag tycker om, som gjorde mig glad, och jag bestämde mig för att vara glad istället. Små saker kan betyda mycket ska ni veta. Dessutom är det inget idé att deppa för att man inte känner sig på topp eller populär, bättre att göra något åt det eller tänka positivt. Jag vet just nu inte alls vad jag kan göra åt att jag tillexempel inte får mycket kommentarer. Men glädjen som man får av kommentarer varar inte länge. Man blir glad en kort stund, sen försvinner den glädjen. Man kan inte leva på den hur länge som helst. Det är bättre att sätta sin gläjde i något som varar, något som håller i sig. Jag måste bli bättre på att sätta min glädje i viktiga saker, saker som verkligen betyder något för mig.

Vet inte om det här lät vettigt eller om jag bara trasslade in mig, men jag försökte iallafall. So long (och tack för att du bryr dig. ♥)

Lite headbang i vardagen



Innan jag gick åt jag korv med bröd hos Hanna. Vi dansade och använde dem som maraccas. Ljudet (i korven) hördes inte så bra men det såg ofattbart snyggt ut. Sedan konfronterade jag hennes hiss. Det gick bra för den var inte alls bråkig idag. På hissväggen hittade jag en cool bumsofant men jag hann inte ta kort på den och det var tråkigt för den var väldigt snygg.


Iallafall så var jag jättepunktlig och befann mig på sjukhuset klockan ett eftersom jag hade en tid med min läkare där då. När vi hade babblat sa han att jag skulle bli stucken också. Det tyckte jag såklart var inga problem så jag satte mig djärvt i provtagningsrummet och väntade.

Rätt var det var kom en sköterska in och började sticka mig i armen. "Slappna AV då" sa hon flera gånger fast jag redan gjorde det så mycket jag kunde.

**Kan man anstränga sig att slappna så mycket att man börjar spänna sig?**

Det kom faktiskt inget blod. Alls. Hon sa att det var mitt fel för att jag inte slappnade av så jag fick vänta och försöka igen. Då fick jag en glass bara för att jag hade så snygga strumpor. När jag hade väntat kom en  annan sköterska som skulle sticka mig. Hon satte den direkt och pappa slog fast att den andra sköterskan bara var dålig.

Hon hade säkert gått fel utbildning. Det tror jag. Min gissning är att hon gick floristlinjen.

Galen kallas det ibland

Morgon mellan fjällen, eller ska man kanske säga morgon mellan Tureborgstopparna. Vi upplevde saker igår som vi tyckte var hysteriskt roligt, men det var nog inte så hemskt roligt när allt kom omkring.

Det enda jag fortfarande kan tycka var roligt var att Hanna hånskrattade åt en tant som hon trodde hade fel, fast hon hade rätt. Alltså hon skrattade inte högt, utan lågt, innerst inne.

Då fick vi iallafall springa. Inte så bra. Hanna fick värsting adrenalin-kicken av det så hon var först på tåget. Lite överraskande eftersom hon är en människa som inte springer. Så ofta iallafall. Jag har sett henne springa två gånger på fem år. 



Här sprang hon inte, hon  dansade.

Anna: Vad heter det när man har rakat på ena sidan och långt hår på andra? Kallas det sidecut?
Hanna: Jag vet inte. Galen kallas det ibland.


Din vad påminner om en VAL.

Fyra tjejer blev tre. Men vi klarade det.

Din vad ser ut som en val, säger Hanna när vi sitter på tåget och Nina blir otroligt förnärmad. Hanna försöker desperat vinna tillbaka hennes vänskap.

Hanna: Du får mitt lypsyl!
Nina: Jag vill inte ha, då kommer jag ju bara bli ännu fetare. BUHU! 
Hanna: Men här, du får detta kvittot. *räcker fram ett busskortskvitto*
Nina: tack..?
Hanna: tar du emot min förlåtelse nu då? Det är en muta här.
Nina: Jaha.
Hanna: Behåll det nu då. Vårda den ömt!
Nina: Okej.

Borde jag fattat direkt.

Hanna: Jag ska dra upp mina sockar så här jättehögt.
Anna: Varför det?
Hanna: Jag ser så töntig ut då.



Eh jaha det var ju fint.

Hej. Befinner mig nu på bussen och börjar inse att jag satte mig på fel ställe. Snett emot mig sitter två tjejer som skrattar HELA tiden. I princip.  Ett ljust, pipigt och frenetiskt skratt. Ganska irriterande. Jag är väldigt bra på att döma folk tyvärr och dessa har oturligt nog hamnat i ett fack som inte har så mycket innanför pannbenet. Dels för att de har piercing, rosa kläder noch lösögonfransar. Matchat till röda converse.

Nej, nu får jag säga något posivtivt om dem. Båda har långt svart hår till midjan som ser ut att vara naturligt. JÄttefint. (på värmländska)

Nu ska jag av. See ya..

Wah

Snart ska jag åke till Ljunkile på sminkvisning med några tjejer. Det borde vart ungefär dubbelt så många men Orustrarna var tråkiga och kunde inte följa med. Jag anklagar ingen men det var tråkigt. Nu blir vi fyra och jag känner bara en och en halv. Waa. Ohno jag får åka buss själv. Waa..

Äh, vad gnäller du för cooling du är ju bäst på att åka buss. Dude det är inga problem höhö.


Så ni vet

I min plånbok har diverse fina grejer sparats. Kaffekuponger på mcDonalds(någon som vill ha?), gamla busskort och en synnerliigen skrynklig samling kvitton. (Många S där på slutet.. Synnerligen skrynklig samling.) Dessa solblekta busskort har en dunkel bakgrund i det forna 2000-talet där de tjänade sitt uppehälle.



DÅ tänkte jag att det skulle va kul att se när busskortet var ifrån så jag kollade på baksidan. Det stod inte. "Johanna, kan du se vilket  år det här är ifrån?"
Det kunde hon inte, men hon sa att jag skulle prova med kol14-metoden. Så jag tänkte åka hem nu och göra det. Någon som vet hur man gör eller?

Helt seriöst tror jag ihnte att man får göra det privat. Jag kommer säkert bli haffad och inspärrad för beträderi av områden jag inte får tillträda. Är det värt att ta risken för mnina små kära busskort? Ja, utan tvekan.

frill

Jag frillade Johanna igår. Men det syns inte så bra för hon löser korsord.


frenstålig uppdatering trots bloggorka

Idag har jag verkligen känt INGEN energi eller inspiration till att blogga. Jag trodde att jag var den tråkigaste människan på jorden. Men efter en odefinierad tid kom jag på att jag ju inte känner alla människor på jorden, så jag kan omöjligt veta att jag är den tråkigaste.

Detta har hänt:

Förtärelse av marsipan
Martin har jonglerat
Mjölkpaket har kommit till sin rätt på mitt skrivbord
Mamma har fått spader på gossarna i familjens namn
Halva Jojjoma har fått allergisk snuva av katt
Flera har drabbats av blåbärs/chokladmustasch
Findus har jamat.. igen
Kassler har intagit köket
Mina naglar har fått en touch av vår och Johannas excellenta fingerfärdighet.



Ja och nej men inte både och. Alla barn måste sova för annars får dom inte vara uppe. Så alla som går in här och syns på statusräknaren efter elva och före sju får eventuellt inget lördagsgodis nästa helg.

Bara så ni vet. Hoppsan, nu upptäckte jag att klockan är 00:05 så jag slopar den regeln. När jag var liten var jag även morgonpigg så barnen får gå upp när de lustas.



Upptagen

Brandur – Lifelong Lovesong

jag redigerar bilder..

Kära nån

sa min bror Martin. Johanna berättade precis att hon hade hittat honom på coop. För 23:50:- Det var tydligen rea. Då tänkte hon: "oj vilket vrakpris på en sån bra man, det måste vara något fel." Men hon har inte hittat felet än.

"Martin, vad är ditt fel egentligen?"
"Allt är mitt fel."



Godnatt!


Dessa hulliganer

Jaha.



Lillebrorsan har snappat upp någon märkelig dialekt som liknar stockholmska och den är faktiskt ganska mysig. Johanna steker korv just nu. Jag berättade för henne om mitt karaoke-öde.

Mitt karaoke-öde:
Så fort jag började filma var det NÅGON som ringde. Så jag fick byta låt. Igen och igen. Typ. Men det var inte kul. Något som däremot VAR kul: Jag och Johanna kunde sjunga utan karaoke när hon kom nu. I will survive, den första jag försökte sjunga. Klurig snabb text, men hon naglar det mesta. Jag hade också naglat det med STIL, om jag inte hade blivit störd av TELEFONBESATTA MÄNNISKOR.

not ready yet

Följetongen var inte potenciellt redo för att publiceras än, man kan faktiskt inte släppa iväg små barn ut i vida världen hursomhelst. De måste ha lite chans att mogna först. Och den här följetongen sa då tydligt till mig idag, eller sa och sa, den visade tydligt med sitt beteende att den inte var redo för stora världen. Alldeles för omogen alltså, ni skulle bara veta..!

Detta kom jag då på medan jag sov, tre timmar skönhetssömn utan en skrikande kattgalning som störde mig. Väldigt bra. När jag sedan vaknade trodde jag i min lilla naiva hjärna att familjen var hemma, men det var dom inte. Rackabajsarna kommer inte hem förrän om en timma, machalachala.

Nu ska jag välja en låt till utmaningen.


Lalalala..

Enne lehe

Känner mig inte jättepeppad inför utmaningen nu när man precis sett värsta filmen så jag väntar lite med det faktiskt. Snart kommer förresten huset att bli fullt igen för Davide kommer hem från sitt jongleringsläger och Jojjoma kommer också hit!



Mina sweet Jomasar..  publicerar följetongen medan jag väntar..

Jag ser ljuset Jonatan, jag ser ljuset!

http://fhp.episerverhotell.net/Global/Bio/Rio/Klassiker/jonatan%20skorpa.jpghttp://images2.cinema.de/imedia/3075/2003075,B5jGH8SUJdtW9mW4BIbKPtiqzHTDZzEtgHM7pp77xTLaTz3cgg5SSDMNs90IYoImQ671XVVzPtXuGsvb1+yh2A==.jpg

Efter alla mina uppoffrigt moderliga turer med katten var jag helt slut så jag satte mig i soffan, satte på tv:n och såg att bröderna lejonhjärta gick på tv4 plus. Först ville jag inte se men sen kom jag på att jag inte är barn längre så jag behöver inte vara rädd för filmen. Det var en aning jobbigt, men jag klarade det. Att se filmen alltså. Iallafall sista delen eftersom jag kom då. Men den är värst.

Filmen är fin och så sorglig.. Lite så man gråter ibland.


Snart ska jag anta utmaningen..



Snart ska jag anta utmaningen. Ska bara städa lite först, ärke-hemmafru som man är.

Annas fantalastiska kattkör


1:17

Jag kan faktiskt texten egentligen, men försök själva sjunga med en galen katt bakom dig!

Kom hit och TA MIN KATT!

Findus har jamat hela morgonen.

Vi städade här hemma igår så jag ville inte gärna släppa in honom i köket. Han är ganska smutsig av sig. Men iallafall så jamade och jamade han. Jättehjärtskärande så vilken människa som helst som har en gnutta omsorg om djur hade undrat vad jag är för en djurplågare. Jag HADE faktiskt varit ute med honom i TIO minuter men jag var ju tvungen att äta frukost och duscha.

När vi hade kommit in efter den lilla promenaden och jag hade låst dörren till tvättstugan började han skrika och gnälla något så fruktansvärt så jag sprang hals över huvud till duschen för att gömma mig undan skriket. Det funkade, fast sen när jag skulle äta frukost råkade jag plinga med en sked mot tallriken så han började jama igen.

Då tänkte jag så här: Jag ringer min kusin, granne och räddare i nöden. Lyckligtvis svarade han och ville gärna komma och rasta katten. Eller gärna vet jag inte men han är ju så hjältemodig.



Här går dom, det är ju så man blir varm i hjärtat. Eller är jag kanske lite lättberörd..

Men han är jättevelig fast han har varit ute och får han inte gå ut vill han gå in, rulla sig i våra sängar och klösa på mattorna. GAAAH. Varför måste han vara så jobbig undrar Anna. Jo katter är nämligen till för att pröva ens tålamod säger ordlistan. Okej då.


Annu säger godnatt

Nu har hela familjen gjort slut på våra korvresurser. Så Kristina planerar desperat sin hemresa, Findus jamar sig frenetiskt till en kissetur med tratt och mamma, jag ser i syne och snubblar samtidigt som jag försöker hitta till min säng. Pappa städar fortfarande och mamma låtsas att hon viker tvätt fast egentligen hoppar hon bungyjump och får thaimassage.

Vad jag vill säga med detta:godnatt. Imorgon kommer en följetong, en riktig följetong! förhoppningsvis. Inte som den jag gjorde som bara hade två delar..

Puss och kram till er jag vill ge en puss och kram. TIllexempel Hanna Andersson. Eller Matilda Persson, som gav mig det fantalastiska namnet Annu. Mycket exotiskt. Om det var meningen vet jag inte, men det spelar ingen roll. Tyvärr kan här ej komma fler kärleksförklaringar eftersom min bättre hälft håller på att få nackspärr, ryggbrist och sömnsvårigheter. Vad min bättre hälft är vet jag inte. Om jag ens har någon. Väldigt liten är den isåfall.



GODnatt.

Man kan måla ägg. Och så kan man tvåla skägg.

Men, nu blev ägget blött. Det var nog bara svett.
Det kanske ligger en kyckling i som svettas.
Ja.. det hade jag också gjort om jag låg i ett ägg!

Sune Jonsson

Sune Jonsson vann hasselbladspriset 1993, ett stort fotopris. Han lever tyvärr inte så mycket längre men det verkar som han var en stor mästare och en riktigt fin man och man kan förstå varför han vann 93. Han ville ju inte göra det innan jag fanns. Det kunde ni väl räkna ut?!



I alla år har jag varit ett stort stöd för konsteliten.
Jag funderar på att göra en parafras på ett av hans foton, han har många fina. Dock är allting ju väldigt idylliskt och lantbrukiskt på hans foton, det kan vara lite svårt att återskapa.. Jag får se, får väl kolla vidare annars.

Ohno, im frightened

Idag har min besökstatistik skjutit i höjden. Vad hände? Jag tycker faktiskt det är lite läskigt när det händer bara sådär. Men missuppfatta mig inte nu. Det är ju jättekul om folk vill läsa min blogg, men då vill jag veta varför. Haha låter lite roligt "folk måste ha en anledning till att läsa min blogg!"

Men jag är bara nyfiken. Har någon större bloggare länkat mig eller.. har något skickat upp en raket med min bloggadress?!

Tell me, guys!



old egos

Nu har min coola storasyster tagit fram tacochipsen och jag har tagit på mig mina allra coolaste solbrillor. De enda solbrillor jag har, but still.

Det firar jag med cirka tre år gamla bortglömda cambilder. (jag hittade inget kort med mina solisar)



Jag kan alla språk

Nu kommer findus. Han snackar. Han snackar

wa wa wa
vadå? jaha du har skavsår.
wa wa wa
Inte skavsår utan sopbil? Du vill att sopbilen ska komma? Jaha.




heppo

Kristina har en åsikt. "hade det varit höst idag, så hade jag velat gå ut och lpocka svamp." Men då frågar jag henne: "Vad vill du göra idag då?" När Kristina är hemma så vänder hon alltid upp och ner på mina fina genomarbetade system. Typ som att sova istället för att städa. Eller se på film istället för att gå ut. Denna syster alltså..



Idag hade jag inte tänkt att stretcha alla mina fötter, bara en för det känns mycket bättre så. En avog men mycket smart framtid. Ännu har jag inte sett alla avsnitt på scrubs. Har nio kvar. Det är inte lika kul när inte JD är med..

Hylla Jesus, han LEVER.

Nu är vi på väg hem i vår kära vän volvon. Jag är så GLAD! JätteGLAD är jag. Det är så härligt med gudstjänst på ÅH. Det var proppfullt i kyrkan och VILKET DRAG! Bandet var jättegrymt och jag kunde verkligen inte låta bli att dansa! Gaaaah! Det var störtgrymt! Jag satt på läktaren men sen efter nattvarden sprang jag fram till där mina vänner satt, det var SÅ kul att de var där. Var lite trångt men de delade systerligt med sig till mig så jag också fick plats. ♥

Sen fortsatte partyt och nu, halv två är vi på väg hem jag och min syster. Hon kände sig otroligt förnärmad och ledsen över att det inte fanns några brasor på vägen eftersom det är påsk för henne. Men jag sitter här och tröstar henne.


(hylla jesus, det borde finnas på Ikea..)

Barefoot


Idag, första gången. Det var varmt!

Om katter kunde tala.

...skulle människorna jama, HA.


Findus blev en aning fraskulös så någon var tvungen att rasta honom.
Denna någon blev jag. meen jag klagar inte.


Hallå hallå

Nu måste jag städa och fluffa upp alla lämlar i huset för Kristina min syster kommer hem om ungefär tre scrubs-avsnitt. Gahamaha laaa! Det ligger penslar och färg över hela hennes rum, mahahaa.

 

(som man såg ut för ett år sedan! Tur att jag har klippt mig och skaffat ett jobb.)



Ta din terass och gå

Nu har lilla Anna suttit och målat en stund. Eller målat och målat, jag har väl inte direkt svätt målarfärg omkring mig.. But still.

Jag vill faktiskt väldigt gärna åka till ÅH stiftsgård idag, ikväll inatt. Eller kanske framförallt deras kyrka. Det brukar alltid vara värsta woho draget på deras midnattsmässor. Jag har iochförsig bara varit med där en gång. Men det borde ju inte vara så stor skillnad denna gången. Faktiskt. Jag undrar om inte den gången var för tre år sen. Då dansade vi iallafall så taket lyfte sig och flög iväg. De kunde inte ha gudstjänster där på en hel vecka, eftersom de var tvunga att hitta taket och sätta tillbaka det.

Jag undrar lite hur jag ska göra. Tänk om jag inte får för mamma. Då måste jag ju rymma. Jag är inte alls bra på att rymma. Väldigt dålig på att ljuga också. Med den kombinationen får vi hoppas att min mamma eller pappa vill köra mig och följa med. Annars kan det gå hur som helst.

En påsk

För några minuter sen var jag ute. Och gick med vår trattkatt. Ja, han är tratt nu för han har blivit biten i tassen eller nåt.



Iallafall blöder det. Så han fick tratt.

På vägen mötte jag två påsk...(ogillar ordet kärringar). Cirka nio år kanske. "Vad tidigt de påskar." tänkte jag. Men sen frunderade jag på vad jag just hade tänkt och kom fram till att det skulle kunna vara påskdagen idag. Så jag gick in och frågade mamma: "Är det idag man ska påska?" Det var det.

När tjejerna kom hit så var dom jättesöta. De hade målat och så. Men en sak som de inte hade gjort var att vika påskbreven på det traditionella sättet. Det trodde jag alla fick lära sig i skolan uförtiden, men icke, tydligen inte. Nu ska jag gå och göra egna vikta brev att pynta deras brevlåda med,,

So long!

jgf

Jag drömde att jag var mobbad. Av en hel båt.

Lång fredag

Idag var det då långfredag.

En mycket viktig dag.

Denna dag är nämligen nuförtiden till för att vi ska tänka på Jesu bortgång. framgång, tillgång, frångång, omfång? Nej man blir inte klok på dessa ord, och inte heller blir man klok på Jesus.

Ja eftersom ingen kan veta helt säkert att Jesus finns, så kan inte det räknas som fakta, och om man inte har någon fakta så kan man inte bli klok. Alltså blir man inte klok på Jesus. Men iallafall så behöver ni inte vara oroliga för enligt ryktena så dog han inte bara utan blev levande igen.

Klicka för att förstora



Jag glömde min kamera hos Svenssons igår. Men Elin tar med den ikväll så jag tror att jag överlever. Jag har faktiskt skrivit ett inlägg om igår men det tänker jag inte publicera förrän jag har med bilderna också. På tal om bilder så tog jag bilder innan min kamera gick sin väg igår. Dessa kan ni få see.




Inlägget jag glömde publicera igår

Bror min håller på och packar. Jag hjälper honom. Ja jättemycket.

"VAR ÄR LUFTMADRASSEN DÅ?!" säger David panikstressat.
"Jag vet inte men jag har en pump och ett par grodfötter här som du kan få om du vill."

Han ville inte ha dom.


Vad du ser vemodig ut anna.

tidsfördriv.


Mer ps


Kan du photoshop? Ge mig gärna respons.

Jag var ute idag jag var inne idag.


Min pappa fastar

och idag fick han ett godisägg av sin chef. Massa godis. Men han äter inte godis nu. För han fastar.

Så nu går han här och är jättesnäll och bjuder alla på godis. Men har genomskådat att det bara är en skepnad. Femåringen inom honom har stilla vaknat ur sin sömn. Innerst inne vill han ha allt för sig själv. Man ser att han har jättesvårt att släppa taget om godiset. Han får lite liknande abstinensbevär. Så fort någon närmar sig ägget blir han stingslig,  fräser han som en katt och kramar ägget ömt som en höna. Han vaktar ägget dag och natt, hela tiden har han det tätt intill sig. Men shh, säg det inte till honom, att jag vet hans hemlighet.

mashamashamaaaa

JIPPIE det är karate kid på tv! Verkar ju SÅ bra! Fy vad typiskt att jag har missat halva filmen! Nu kan jag aldrig bli glad igen! Karatekid- det stora äventyret.. domdomdorodom..

Min morgonritual

Jag filmade min morgonritual idag. Den är väldigt vacker men jag tänker inte lägga upp den på youtube ändå. För då kommer säkert alla i hela världen ta efter mig.

Men bara för att jag är bäst får ni veta. Min morgonritual är att blåsa håret samtidigt som jag sjunger "fångad av en stormvind", alla verser. exakt den tiden det tar för mitt hår att torka faktiskt.



Citerar mig själv på filmen: "Man blir väldigt torr i munnen efter det här."

Annas lilla godispåse


Idag hojtar fåglarna något väldigt väldigt. Men jag vet vad de pratar om. Rebecca. Och de vill såklart berätta att REBECCA FYLLER ÅR IDAG :D Grattis på 6-årsdagen Rebecca!

världens goaste grodunge.



Puss!

RSS 2.0