See nobody

Man är lite arg va. Lite putt. Sur. Grinig. Inget bra humör idag.

Skulle bara vilja säga att skolan får akta sig för mig. Matar man inte odjuret får man ta konsekvenserna, jag har inte fått varken mina instrumentlektioner eller enseblelektioner ALLS och jag vet inte när jag kommer få dem, men en sak är säker. Schemaläggaren känner inte mig och vet INTE hur monstret blir när det är hungrigt.

Somliga skulle kalla det PMS, men det är ju för i hela friden bara hederliga mänskliga reaktioner. FÖR I HELA FRIDEN, vad finns det för sjuka människor.

Ta den också

Jag har behov av att krasa sönder torra löv
Men nu sitter jag på bussen och äter ett bröd
så intensivt att mjölet flyger all världens väg
men det gör ingenting för jag har inget pålägg.

ibland förstår man inte vad nån säger
de säger inget vettigt alls
som om de inte ens försöker
världen är i obalans.

Det är tur att man inte är torr och tråkig
hur skulle man klara det då?
Det vet väl inte jag.

To much of anything can make you sick

-den raden har jag på hjärnan. Från låten #fight for this love# med Cheryl Cole. Jag kan inte få bort den. Nej det går inte. Har försökt med tvål, tvättmedel och lacknafta. Den sistnämna gav mig vatten i öronen. Fråga mig inte hur det gick till.

Alltså jag kan inte sova, för det är en räv (eller varg eller nåt) som går i min skog och har hicka... eller hosta eller så är det parningsljud. I vilket fall så låter det mycket och jag kan inte sova. Fast då bör man nämna att jag inte försökt.

Nu håller han extremt på att kväva sig själv med sitt högljudda tjut, seriöst! Kan ingen få tyst på kräket=?


En bild från ett av mina första inlägg. :P


MATILDA 14 ÅR!

Vilken uppdatering på självaste dan. Nä, det har inte varit så duktigt. Men nu vill jag då passa på att än en gång säga GRATTIS MATILDA!



Goding!!! :)

För två år sedan denna dag

Den 30:onde Augusti 2008 föddes Solflinganbloggen. Då tog jag steget, trevande och försiktigt, att skapa en blogg. I mitt första inlägg lovade jag ett andra inlägg, och mycket riktigt blev det fler. Idag, två år senare, ligger räkningen på 2453 stadiga blogginlägg och jag är otroligt glad att jag tog initiativet då. Det blev en blogg, men samtidigt så mycket mer än en blogg.


Det började med tre ynka kategorier: allmänt, flätor & frisyrer och musik. Nu är det betydligt fler:
  • Asikter
  • Aventyr
  • Bus
  • Dagens citat
  • flätor & frisyrer
  • foton
  • Från Annahand
  • Galet
  • Hemma
  • min poesi
  • mina filosoferingar
  • musik
  • rappakaalj
  • Ren kärlek
  • sjukhusrelaterat
  • skolan
  • Tandregleringen
  • Tanken slog mig
  • Tävling
  • videos
  • Viktig information
  • Vänner

  • måste flåster

    Morgon. jag vill inte gå upp men jag måste för annars kan jag inte gå i skolan och då får jag inget jobb och då tjänar jag inga pengar och då vill ingen man ha mig och då får jag inga barn som kan se pingur.



    Så jag måste gå upp.

    Jag kan ju inte ha samma födelsedag som Matilda jue.

    Min blogg fyller år imorgon. Matilda också fyller år då. Typiskt. Gissa vem som kommer få mest presenter. 


    Hon vinner ju lätt i att vara sötast också. :O

    Man kanske skulle ta och fira sin tvååring en annan dag hörru!

    :)

    Fel igen, jag känner din pappa

    Nu då så har alla normala människor ätit äpplepaj. De onormala bjöd vi aldrig in, så de kom inte. Mamma tycker inte att det räcker med två äpplepajer (en laktosfri) så hon sätter igång "äpplesoppa" också.

    Jag fick ta i med hårdhanskarna och lägga i det tjocka mjuka täcket inför natten. FArväl sommar. :7



    tårta eller cupcake?

    Mmm.. morötter är så skadligt gott alltså. Men det har ingenting med detta att göra. Jag satt och pillade ihop en massa lådor förut, men det var först som jag kom till andra lådan som jag upptäckte att jag hade satt muttrarna "fel". Jag hade satt som den till vänster sitter, som en cupcake. Men i instruktionen visade det tydligt att den skulle sitta åt andra hållet, som en tårta.

    Jag sket i det.







    man kan se ganska tydligt vad den här eftermiddagen har gått åt till.
    Ps: JAG ÄLSKAR MIN NYA KAMERA!

    Frölunda intar bloggen

    Det visade sig att jag fått med mig fel sladd till systemkameran. Den passade liksom inte någonstans. Vilken tur då att vi har några kameror här hemma. Jag listade ut att mammas var en perfect match, så nu har jag en surrogat-sladd!

    Här här Kerstin och hennes katt Frölunda.

    Några alldeles extra

    Bilen är på väg hem. Jag sitter i baksätet med en stor hög av möbler och mattor och jackor bredvid mig, har en allt-i-allo-näsduk som man både kan snyta sig i, gråta och spotta i (rekommenderas inte) samt torka bort choklad från munnen med.

    Ty choklad innehar vi här. Mamma sitter i framsätet och berättar entusiastikt sina små korsordshistorier med några inslag av Yatzy. Hon har ett mycket spännande liv. "Nämen åh!" utropar hon förtjust, "var det här godispåsen då?" säger hon glatt och ler med ögonen.

    Men allt roligt har ett slut och så även batterier till diverse prylar. Vi stänger ner här och öppnar affären tidigt tidigt imoprgon. Puss puss.

    HON ÄR MED SYSTEM

    kamera!!! Vi var alltså i Allingsås och köpte en systemkamera. I love it. OCh sen fick jag även tillfälle att testa den för händelsevis nog smsade jag Kerstin, som var hemma, i Alingsås! De bodde jättenära han som sålde kameran :D

    Så vi kom in på en kopp te!



    hos Kerstin och hennes make Emil :)



    a sati sana squash banana

    Inatt var det fyra brudar under ett tak. Men det är inget ovanligt at Kristina's place. Mysigt dock. Vi har varit på IKEA i mååånga timmar. Just nu, ska jag snart snart avslöja hemligheten! Vi är på väg för atrt hämta hemligheten nu. Den bor i Alingsås! Yeah!

    http://www.bxn.se/herbert-2003%20aw.jpg

    Den inbillade sjuke

    klassen es09mc (mc, ha! motorklassen, hardcore klassen) drar idag till Göteorg. Göteorg.org. Iallafall. Vi ska titta på den här pjäsen ni vet, den där heter samma som min rubrik. Min mamma har sagt att den är bra. Och hade mormor haft någon talan så hade hon sagt det också. Så därför släpar jag mig iväg denna fredagsmorgon. Jag tänker inte vara så bitter nu, jag fick ju faktiskt sovgorgon. En massiv en, hela 1 timma. Alltså det här går ju inte! Hur jag än gör så låter jag sarkastisk eller bitter. Eller både och. Tralala!

    Tur att man kan få bukt med sig själv.




    Men jag vill berätta vad jag gjorde igår alltså. Alla killar i min klass var barnsliga och lekte med tuttar och på bussen hem var det inte bättre. Där fanns andra killar (och tjejer) som var högljudda och dumma i huvudet. Mamma säger att man inte får säga så men det här är min blogg och nu får du blunda mamma. Eller det skulle jag kanske sagt innan.

    Sak samma. Iallafall, de var jobbiga och lika mogna som treåringar. Förutom att treåringar kanske har lite mer hyfs. Sedan kom jag hem och huset var lika barnsligt som fjantarna på bussen. Han hade LÅST SIG för mig, och låst in alla nycklarna, så jag kunde inte ens gå till Tage och hämta extranyckeln. Skit va.

    Då kände jag att jag var tvungen att ta saker i egna händer så jag klättrade upp på ställningen och taket för att se om det fanns något öppet fönster man kunde bryta sig in genom, dock fanns inget sådant. Jag försökte bryta upp dörrar och fönster men jag misslyckades. Just då kände jag mig väldigt svag.

    Så då lade jag mig på gräset och åt vindruvor och stickade en halsduk till Kina.

    Det var min berättelse. Vad gjorde du igår?





    Helt och hållet

    nu har jag helt och hållet gjort bort mig här. Nää jag har bara låst ute mig. OCh det är klart att jag inte trodde på riktigt att Mary trodde jag var på ungnen. Jag har ju ingen pojkvän och det borde alla som läser min blogg veta att jag inte går och blir gravid bara sådär, hihi. :)

    Iallafall, jag gick in och våldgästade grannhuset eftersom ingen kom och öpnnade. Så hittade jag en liten gosse på Mattias rum, ty det var Mattias. Så jagade jag ner honom till köket och passade på att ta hans dator. Så därför sitter jag här nu. Fruktansvärt våldgästande alltså.

    Jag tror inte han vill att jag sjunger, men det gör jag ändå. Odräglig kusin/granne jag är.

    Kungsgatan luktade äppplemos idag. Det var hus konstigt som helst, HELA kungsgatan ner luktade äpplemos. Hur stor chans är det egentlgien. Eller man kanske ska säga risk. Äpplemos luktar väl inte sådär jättegott.



    Heeej imorgon drar klassen till Göteborg och dumpar mig där.
    Nä om man skulle ta och sticka nu kanske. Mamma kommer snart hem och jag har garn så det räcker. Hi hi.

    Jag har bytt framdäck nu

    Idag skulle jag vilja måla naglarna, men är i skolan hela dagen. Halva dagen. Jag kanske kan göra det när jag kommer hem. Åh supertrist. Spotify hackar för mitt bredband är inte riktigt som det ska. Jag ska ha körlektion (som i lalala och inte tut tut) första lektionen och jag har ingen vidare röst ty den är destroyed by my cold.



    hemligheten blev inte som jag tänkte heller. Crap. Men jag hittar snart en ny... *hemlighet*

    GRAVID!!!

    Okej. Alltså nu kan jag inte hålla det en hemlighet längre. Jag är gravid! Ja, det är sant!! Jag kan inte fatta det, helt sjukt att jag, LILLA jag kommer att bli mamma! En liten människa växer inuti mig, fatta det!?!?! Jag är så lycklig!

    Hehe, jag kunde inte hålla mig. Var så kul att Mary trodde jag var gravid, att det var det som var hemligheten. HAHAHA! Nej det är då sannerligen ingen hemlighet för det är inte sant.

    En hemlighet som ingen vet

    Jag har en hemlighet. Som jag inte har berättat för någon förutom pappa. Om några månader kanske det inte kommer vara en hemlighet längre. Det är en väldigt fin hemlighet. Utsökt! Men.. som sagt inte till för alla. Kaaanske om ni kommenterar mer. Kanske får ni veta då. ;)



    Oooomoget

    åt precis lite av mitt äppleträd. Nom nom nom. Nja..

    http://www.koksportalen.se/filarkiv/Carinas/Sk%C3%B6rdetid/alice-2.jpg

    Det var fint för en stund sedan


    Nu dock öser det ner, katter och hundar. Och vi har ingen stupränna. Ville bara säga det.

    Aldrig ångrar hon beslutet

    Idag är jag hemma. Sjuk. Halvsjuk. Jättesjuk. Snart död. Död.

    Neeeej då.

    http://www.rockfoto.nu/image/20070629_200632_35704800.jpg

    Haren



    som låg i min väg imorse :(

    Kom kom kom!

    Jag ska ha ett sminkparty om några veckor!

     


    Om jag inte har meddelat dig om detta och du vill komma,
    så är jag bara lite snurrig och du får inbjudan här. :)
    kom dit och gör min kväll!


    Deeen 9 september.

     


    Snart den fyller år

    Bloggen. MIN BLOGG FYLLER SNART TVÅ ÅR! Stor liten plutt.



    Födelsedatum: 2008-08-30 @ 11:05:00

    Hur ska det gå?

    Heeeeej allihopa. Idaaaag är jag jäääääätteglaaaad.

    Eller inte. Nej, man kan undra hur det ska gå för flickan som blev skoltrött redan andra dagen. Eller skoltrött vet jag inte.. trött  över huvudtaget kanske.

    Men Danny tog det med ro, spände lite här och där sen var det klart. Mina tänder ska förhoppningsvis snart vara klaaaaara. Eller snart och snart.. Det kan ta ett år.


    fin bild på danny och mina tänder.. lite sneaky information där i bakgrunden,
    man ser nästan att han är superproffs på att segla.


    jag sparkade mig till tandvården. När jag var på väg, nästan framme, så kom jag till en brant nedförsbacke och jag tänkte att "oj, nu måste jag försöka bromsa rejält med båda fötterna." men innan jag hann göra detta kom en vulgär orkanpust (det vore fjantigt att kalla den vind) emot mig, som gjorde att jag nästan stod stilla i denna nedförsbacke. Det var rätt skönt alltså, sjukt häftigt.

    Någon sådan vindpust hade jag behövt när jag var i uppförsbacken hemma sen. Jag var så trött att jag somnade vid styret och gled obemärkt ner i diket bland tistlar och gräshoppor. Först någon timma senare vaknade jag till litegrann när min granne skövlade upp mig och min cykel på sitt flak. Ja, de kom alltså förbi och som tur var så hade de precis hämtat upp en viktoriansk byrå, så de hade redan släp.

    Sen dumpade de mig på min gräsmatta.



    OOCH SÅ KLICKAR VI PÅ BILDEN



    Din sol har landat i mitt knä och gått sönder, och våra rader trillar ut och ligger kvar.

    Maja hickar tonsäkert

    Idag är det tisdag och tandläkardags. Ska upp till Danny the dentist och terra honom litegrann. Eh nej men han ska terra mig. Spänna tandställningen. Jag har, tro det eller ej, med min sparkcykel så jag får hoppas att jag inte blåser bort sen. Konstiga saker. Inga giraffer här inte. Men Maja sitter här bredvid mig och hickar. Väldigt hemtrevligt. Förutom att hon inte hickar.


    nah

    Inatt ska det åska
    tjenare brådska
    pappa vill greja
    och fixa och feja
    på taket kontakter
    och helst inga slakter
    Inatt får vi el
    till vårat brädspel


    arosse

    Har precis mailat mina coola lärare som tyckte jag var värd betyget MVG i foto trots att jag inte lämnat in det sista och viktigaste arbetet i kursen. Helt sjukt bra! Det som var ganska sjukt var att jag har oroat mig för det halva sommaren när MVG- mailet i själva verket har legat och väntat på mig sedan i slutet av Juni. GAH


    JAG ÄR GLAD


    Jag har köpt jeans idag

    Jag gillar baggy, jag gillar snygga märken, jag gillar billigt.
    Jag har köpt baggy, snyggt märke och billigt. (trodde inte man kunde köpa så billiga jeans nuförtiden). GÖÖÖTT.


    tur att man har mobilkamera. Till helgen ska jag TA HEM vad som är MITT!

    Snoris

    Idag är jag riktigt snorig. Och känner man Johanna, så säger man snoris i en positiv bemärkelse. Hon känner nämligen en S. Norberg. Men idag får jag låna hennes smeknamn litegrann, idag är jag snoris.



    Hur bråttom kan man ha på morgonen?

    Så bråttom att man hinner sminka ett öga. ETT öga. Så nu sitter jag och kollar ner i datorn och låtsas som jag ser normal ut. Igår skulle mamma säga något om att vi skulle ha med oss nycklar.

    Mamma: imorgon när ni kommer hem,
    David: OM vi kommer hem, mamma.


    En första skoldag kan vara mer ruff än vad man tror.

    Jag slänger den här nu



    Vet faktiskt inte var den kommer ifrån eller varför den fanns i mitt rum, men nu åker den.

    Snart "natt"

    Nä, nu tänker jag lägga ner det här. imorgon börjar skolan, jag är rätt nervös av nån anledning så jag vet inte hur jag kommer att sova. MEn det ska nog gå fint. Har jag tur kanske jag träffar på en giraff jag tämjt. Vad som helst kan hända.

    Puss

    Inge lätt sak

    Nu blir jag ofrukostligt arg alltså. Varför ska mitt tuggummi ALLTID fastna i mina läppar och HUR GÅR DET TILL EGENTLIGEN??

    Snart tvåa på riktigt

    Jag har inte soviit en enda gång idag. Därför känns det som det har vart en humligt lång dag idag. Det är gött! Det känns som klockan skulle vara åtta egentligen när den var fem. Så jag har ju hela dagen på mig att göra vad jag vill. Jag kan ju städa garderoben, åka till IKEA, och Kina när jag ändå är igång. Sen är jag hemma tidigt så jag kan sova ut innan skoldagen imorgon.

    Imorgon börjar jag tvåan för andra gången. Känns skumt, men nytt och spännande. Jag kommer få nya klasskompisar, klf, nya lärare och några samma. Känner på mig att det kommer kännas ännu skummare imorgon, men jag tar med en elvisp. Alltså vad kul det kommer att k'nnas i mitten av terminen när jag tröttnat på skolan och är pissed off på sjukdomen. Så jag säger att det inte blir så. Nu ska jag gå om, yeah.

    Och som Alex Karev skulle ha sagt: dude, she's a repeater.

    Vi är så medellånga.



    This one's for mormor



    this one's for all girls out there who like swedish lockiga boys.

    en nektarin hade vart trevligt

    Mmm.. ja, en nektarin vill jag ha.. Men vi har bara persikor. Typiskt. Jag får ta en persika då. Den är såklart mer hårig och så och inte så smakfull. MEN det är en frukt, jag tar den.

    http://www.rakapuckar.nu/wp-content/uploads/2010/07/psk.jpg

    No time for addiction

    Jag hatar er litegrann. För att ni är sexton pers mot en och ingen av er kommenterar som ett endaste knyst utan det är jag som får köra snacket. Jag får köra snacket HELT SJÄLV. Helt själv och alldeles ensam.

    MEN det var inte det jag tänkte prata om nu. Imorgon börjar skolan och jag är fortfarande beroende av grey's anathomy. Inte bra. Så idag ska jag inte se på något grey's hade jag tänkt. DET behöver ett lycka till eller två.



    En bra låt
    En annan bra låt

    Trivande

    Jag trivs där jag är. Jag kan just nu säga att jag GILLAR mitt liv och att jag är glad. Känner mig hoppande och lycklig. Jag vet inte hur det kommer kännas imorgon och jag minns inte hur jag mådde igår men IDAG känns det bra.



    Lev i nuet människor.

    Filmkväldlig.

    David kollar på sagan om ringen i soffan. Ja, jag lovar, det finns en ring där. Eh, mah. Nu ska jag streama en film och bli en sån där elak människa som ser på film. Förutom att jag tänkte vara snäll.

    Dock ska jag inte se den på estniska. Visst, det är ett fint språk och så.. men jag har inte riktigt fattat grejen. Jag tror jag är mer en sån.. alban, du vet.

    På tal om grey's anathomy. Dom har börjat bli lesbiska nu. Och så opererar dom på grisar. Fina grejer.

    Nu när jag som bäst satt och tänkte på grisar kom jag på att jag börjar skolan om två nätter. Så om jag ska fixa det måste jag gå och lägga mig nu. Alltså NU. Så det blir ingen film. Lagom till att de börjar vråla i rummet bredvid.



    Godnatt

    Usch för bloggdesign

    Jag har nog aldrig varit så hjälplös när det gäller bloggdesign som nu. Inte nog med att jag inte hittar svaren på sånt som jag undrar, jag har heller inga bilder att greja med eftersom pappa har "råkat" radera alla. Jag vill ha en skugga på kanten av min wrapper, men ingenstans står det hur man kan göra en sån.

    Just nu är det bara väldigt vitt, stort och fult. (Lite fint också.)

    En annan grej är att stilmallen inte lyder mig. jag vet att jag gör exakt rätt men inget ändras när jag försöker ändra saker. Man kunde ju få panik för mindre. Ska vi spela Ninja wars?

    I wish.



    en sån vill jag också ha

    fru alltså.


    Försök gärna inte nysa när du äter jordnötter

    bara ett litet tips.


    makeover

    Jag skulle gå in på amways hemsida och beställa lite grejer men det bidde inte så. jag hittade den här mitt framför hemsidan. En makeover! Busigt. Kul grej fast jag tog lite dålig bild med tanke på att jag var tvungen att ta den mörkaste foundationen.. IRL I take the lightest.


    HAHA

    Jag som tyckte det var ett sånt bra ställe.


    Jag vill ha en ickeförkylning idag.

    Morgon florgon. Idag står bilarna kupade på lisebergs parkering och lyssnar på Anders Eldeman när han sjunger "cara mia" och sveriges nationalsång. FÖR idag är det den 21 augusti och det är melodikrysset live i Göteborg. Själv sitter man här och tänker på Johannas före detta snoriga hand.



    Igår var jag tät i näsan och idag har jag ont i halsen. Lalalalalala nej.

    hilaaarious.


    Wrapped in a sunshinediscomood

    heeeeey. Sunshinediscobäver. Jag känner för att göra något stort idag. Rädda en val, bygga en bro, förändra världen! Javisst. Det är vad jag ska göra idag.



    This is what a hero looks like.

    I en förträfflig symbios

    det är ku nu. Daniel började förstås med att springa ut och blöta ner sina sockar och han drog med sig matilda i fördärvet.

    ursäkta, vad sa du?

    Alltså, jag kollar definitivt för mycket på grey's anathomy. Det är så mycket att det inte riktigt får plats i min hjärna faktiskt. Jag kommer hela tiden på mig själv med att säga något som kunde vara från serien. Utan att det passerar mitt förnuft kommer det då och då upp diverse repliker utan sammanhang.


    Saker jag kan råka säga:

    "Seriously, do you, do you really?"
    "We need an OR, so book an OR and do it neaaaow." (med dr baileyröst)
    "I hate looking at your morbid face, I just hate it!"
    "The devorce isn't my problem, it really is'nt."
    "Callie O'malley
    "

    Får bara hoppas att det inte kommer upp på bussen igen.

    Sagt i håmule

    Kolla mamma vad jag har målat! Det är ketchup, heter han. (Alma)


    http://heidthebaw.files.wordpress.com/2008/04/pikachu.gif

    ah, perfekt!



    Tänkte att jag klistrade ihop de tre charmigaste bilderna på mig genom tiderna, så skulle ni bli glada och baka kakor. Så kan ni komma hit med dom sen. Tänk bara på att använda laktosfritt smör. Gött, lycka till nu då allihopa!

    Fina bussar dom har nuförtiden

    Jag hittade Camilla i ett hörn. Det var bra alltså.

    Hardcore mama

    Den förståndiga bebisen har även en förståndig mamma. Som målar naglarna på mig mitt i natten. Ungefär nästan. Vi har nu båda randiga naglar och mycket disk. Fast det har inget samband med varandra ursprungligen.

    Ja ja ja ja JAAAAA!

    sitter här och ser på grey's anathomy med Stina. Hon älskar det. Vilket kvinna det där alltså.


    vi hörs i laddningen

    Sitter här på bussen och flörtar med en snygg kille. Ser ut att vara ungefär.. ett år. Tror jag har halva inne faktiskt.

    Jag är på väg till torp forp korp och där ska jag på synundersökning. Är himla trött, inte så bra. Men jag tror att jag kan klara mig levande ur det här faktiskt. Jag vet det är lite väl optimistiskt att säga så men.. jag chansar.

    Sen ska jag vara barnvakt, ungefär. Det ska bli mysigt aboslut.




    Jugoslavien hercegovina

    Godmorgon små frön. Jag är hos min syster och vi har precis vaknat, så vi startar dagen med lite grey's anathomy. Perfekt. Nu har det nog laddat klar4t



    so long-g-g-g-g!

    on my way now

    well and truly. Fast jag vet egentligen inte vad dom säger i den låten, bara en fin liten gissning. Min fråga nu är om man får ha högtalaren på full volym och se på greys anathomy i bussen. Jag testar. Om ingen säger nåt borde det ju va okej.

    Jag är då på väg till Älvängen om någon hade missat det, och alla små sommarbarn åker tydligen hem till stan idag, de har fått nog av landet nu. Det är rätt molnigt men jag ser sol i fjärran. I fjärran Göteborg hoppas jag. ELler ännu bättre: Kungälv och Älvängen. Yay!


    För jag har en present också.

    Gutmooooorgen. Idaaag ska jag hämta ut mitt busskort för det ska man tydligen göra om man vill vara en riktig student. Kom precis på att jag har kort hår. Väldigt kort hår. Man kan inte ens sätta det i en tofs.

    Idag tänkte jag åka till Emmy. Hon har lite myskalas ikväll. Men jag kanske måste ställa in det. För jag ska vara barnvakt imorgon kväll och måste vara utvilad. Och såntdär.

    Typiskt alltså.


    Look alikes

    Nu har matilda precis precis åkt hem och nallat den sista persikan. Jag skojar, det var den näst sista.


    Krisitna var också inne i tv:n


    Såhär ser jag ut delat med Kristina.

    ska gå upp och se om hon är vaken, annars går jag och lägger mig.

    Han kuttrade bara litegranna, fisken..

    sådär. Nu har matilda bloggat och allt är frid och fröjd så då kan jag också få blogga lite.



    Jag var inne i en teve idag. Trevligt.

    tandtråd snor brevlådor bomber och granater choklad

    skrev Maatilda och citerade vår "ett skepp kommer lastat- lek". fast egentligen ville hon bara visa lite bilder från molekylverkstan som vi var på idag, tralala. Nu skriver Matilda om en fisk som heter Torsten, döpt efter en gräshoppa som heter Torsten. Egentligen är det Matilda som skriver allt i det här inlägget. Bara det att hon skriver i tredjeperson.


    some put their trust in their God, some put the money in the bank..

    vi har lyssnat på fina små bitar denna evening. Bland annat så har vi hört Dolly Parton berätta vad hon hade med sig i sin resväska en gång: en push up-bh och ett par jeans. Låter bra. Förutom att Dolly Parton inte borde behöva en push up-bh.

    Något mer om bröst vill jag inte berätta vid denna tidpunkt, dock kan jag nämna att jag funderar på att byta bredband. För glocalnet suger. Jag kan inget om några andra trådlösa (eller fulla) bredband så TIPS TACK?!

    måste bara posta min gamla snygga bild nu när inlägget ändå handlar om bröst. En dag ska jag ha stora basookas som jag kan skjuta på folk med.



    unbelivable

    Alltså Kristina hade inte sett/hört den här förrän idag. I can't belive it! Så ifall det är någon annan som mot förmodan har missat den, seeeeeee, nuuuuuuu!


    Himmel och pannkaka



    Sommar, snart slut. Stranden är öde och värmen förvandlas sakta till kyla. Jag vill inte. Jag vill vara kvar i det som var.

    Kan aldrig vara nog försiktig

    Ni vet när man plockar björnbär i skogen hela dagen och hela familjen sjunger "we shall overcome" o bilen på vägen hem. Det är då man blir sådär riktigt sugen på att hoppa bungyjump. eh ja just det. Inte för att jag har någon erfarenhet eller så men det bara kändes som en sak man skulle kunna vara sugen på då.




    lite fina bilder bara.

    urk

    Jag satt i hängmattan och lyssnade på den här låten.

    Förfärligt alltså. "I don't care who you are, where your from, what you did as long as you love me"
    Alltså: "jag bryr mig inte om någonting om dig bara du älskar mig"

    FIIIIIIIIIIN SÅNG!
    eller inte inte inte inteeeee.


    Jag trodde inte att dom ville ha mig i år

    Myggorna. Men ack så fel jag hade. Dom ville tydligen ha mig med hull och hår. Inatt fick jag mina första myggbett. Yay! En annan fin grej. Pappa har tagit bort alla bilder från fotobiblioteket, han trodde att backupen skulle ha dom kvar. Men icke. Nej nej inga bilder, woho!




    Gut mooorgen.

    Sanning manning

    Jag har inte skrivit mycket på några dagar, det är sanning. Vad som också är sanning är att Lasse Berghagens pappa är tandläkare. Och inte vilken tandläkare som helst- utan nämligen pardontiolog.

    -Gotta go


    http://2.bp.blogspot.com/_1r2bLT8cSKo/Snq-YwZ6iKI/AAAAAAAABbg/Da8Kg9Ez2zc/s400/Lasse.jpg

    Livets goda dagar

    här hemma äter vi oss mätta på diverse silver och guld, dvs grädde. hängmattan är ledig och internet funkar så jag kan se på grey's. Min design börjar likna en riktig människas verk amen.


    Inte idag

    TJA. Min bloggg är en enda röra. MEN jag tänker inte ändra något mer för jag orkar verkloigen inte det.

    Istället går jag ut och lägger mig i hängmattan, väntar på bättre tider. Kanske kan jag dra till mig någon snygging med den här blicken.


    Some pics gårday



    Äntligen konstig

    Heeej. Jag var så nipprad på bloggdesignen så det är så skönt att ha en ny även fast den är nipprad. Sjukt nipprad. Säg till om ni får allvarliga hjärnskador eller nåt.. Då kan jag byta.

    Som en dröm

    naiiijs.. Hej.

    Jag låg och sov och när jag vaknade låg David och såg på scrubs. Helt frivilligt. Man börjar ju nästan tro att mitt enträgna tjat har lönat sig tillslut. He he.


    Godnatt°


    reamsrgy

    Ett känt faktum är att man gärna överreagerar mitt i natten. Detta faktum var jag inte så familjär med så jag glömde att vidta försiktighetsåtgärder, och resultatet ser vi i inlägget nedan.

    Men låt oss inte hänga upp oss på gårdagen. Låt mig visa er något som jag gillar. GILLAR.



    blåbär, socker och cornflakes. Hehe.


    Stiiina. Och bärselen som jag låg i när jag var plutt.



    Blåbärspromenader med fina Matilda.


    NÄ NU

    nu. nu.. nu... nu får det vara nog.

    finns det nåt mer patetiskt än att blogga om ingen INTE LÄSER. För ingen läser inte och det gör inte Inge heller.

    Era as! Nu tänker jag inte blogga förrän ni har ångrat er djupt, dags att säga förlåt kanske.


    Se bara vad som hände med Johan Grötvall, han blev en överkörd groda. Där är det minsann för sent att ångra sig!

    Godnatt också kanske, tänk på det va

    En herlig hengmatta

    Ja minsann. Jag sa till pappa förut att nu får han minsann hänga upp en hängmatta nånstans, annars tänkte jag INTE diska. Typ så. Och då hängde han upp den, vi som har tjatat om det i år och dar att den ska hängas upp. Mamma fick den i present typ -95. Anledningen till att vi inte har satt upp den var väl typ att vi inte hade rep att hänga den i träden med.

    Men jag har liksom övertalartalangen på något sätt. Så nu är den uppe,,


    Här kan man då ligga och grubbla på ontologiska argumentet, och putta fart om man drar i gräset, vilket man gör.



    eller vara kokong.

    Vad hände egentligen igår?


    först var Ingrid här.



    då klipptes det, tjopp, tjopp.


    Sen åkte hon och Matilda kom hit och vi gick ut i skogen


    Och massa mer. Nu ska jag gå

    AAAAAHHHH!




    Vad är det som har hänt idag egentligen??

    What kind of tamale do you like? Hot hot tamale every day and every night


    Do you like tamale, hot hot tamale?

    AAAAOOAAAAAJ. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! AAAAAAAJ. Vaknade av att min arm gjorde så oont. Alltså det kändes som den var avhuggen nästan. Kramp! Jag tror att jag hade legat på något konstigt sätt så den hade tömts på allt blod. Detta har hänt förut och jag hoppas aldrig det händer igen.

    I like tamale. hot hot.

    HEMMA FRÅN LÄGRET! Ojoj vad trött man var. Jag la mig och sov i tre-fyra timmar efter hemkomst.
    GÖTT att va hemma alltså.



    Imorgon
    ska jag klippa mig gott folk!! So take yourself a good look before its gone!

    Erkänn nu att du inte har alla bilar i garaget

    Hello. jag har skrivit ett litet utkast. Men det är inte klart. Fast jag måste gå och lägga mig nu. Så jag skriver klart det imorgon. Puss kram och godnatt


    Om Gud finns, så måste han existera

    morgon och diskussionen om det ontologiska argumentet fortsätter. Idag vid ett något tidigare skede, nämligen vid frukosten. Skillnaden idag var att jag faktiskt lyckade förstå litegrann. Vad jag förstod minns jag inte, typiskt. Jo just det. Om det är möjligt att det finns en fullkomlig varelse, så måste den existera. SÅ var det! Och jag fattar det.. typ. Men det är invecklat.

    Sen fick jag starka belägg för att gröten var god denna morgon. Säkra källor sa att Gösta hade gjort den. Nämligen han själv. Och mycket riktigt, It was delicios!



    Vad händer nu då? Thomas rakar sig, medan vi viker foldrar. Foldrar? Japp, vi skrev texter som vi la i en folder. Sen idag ska vi gå till Stenungsund och dela ut dem och prata med folk. ELler som Thomas föreslår; tala i krigstungor över dem. Hmmm jaa.


    Godnatt


    Vi tar det nu, heh?

    Det är något fel på mitt lilla bredband. Bilder vill inte laddas upp, det tycker jag var skumt.

    Något annat som var skumt, det var gröten igår morse. Den luktade rök och smakade som om någon hade fimpat i den. Jag fick höra att eftersmaken smakade nästan som lite gröt. SÅ inte så bra eftersom en gröt ska smaka bara gröt och inte rök enligt anna. Men Idag fixade köket gröten bättre, så den gick att äta.

    Efter frukosten var det långt bibelpass som jag mestadels kände mig ganska förvirrad av. Okej mestadels och mestadels, men när vi skulle börja ´prata Ontologiska argument så blev jag en aning tappad. Vilken tur då att resten var ganska intressant så jag slapp få kramp eller somna eller nåt sånt.



    Sen dansade vi. Pååå the freakin' dansgolv. Otroligt snygga stilar alltså.
    Yeah we did plenty of things today, a lot really. Ultimate frisbee hann vi även med denna dag och klipporna. Nu lyssnar jag på Lars Winnerbäck och är så trött att jag kan joddla.



    Vad ska jag med den till?

    VI sitter på loftet och har lektion. Skitintressant i början. MEn sen tyckte han att det var nödvändigt att gå in på Ontologiska argumentet. Superinvecklat. GAAAH. Man kan typ inte fatta det. Men ändå tycker mina kompisar här att det är värt att diskutera. Om och om igen. "Nej men vänta! Jag fattade förut men nu fattar jag inte längre!, kan det fullkomliga existera då?" Typ så är det hela tiden. Jag vill diskutera något annat nu..uhuhuhuuuuuuu. Inte bra att vara en otålig kvinna som jag..



    Ojoj, äntligen kom denna diskussionen till ett slut, ja, ja! Woho!




    nananaa.

    Jag är trött och sugen på godis. Det är dålig täckning i hyddan så jag kan inte se på grey's anathomy. Jag är sur. men en glass hade vart fint alltså. Dom andra har spelat beachvolleyboll en stund nu. Men jag har ingen lust att utsätta mig för det, det är farligt, by heart. Jag orkar inte ladda över eller upp bilder heller.. Kul blogginlägg, enjoy.


    allsmetande

    Heej. Sitter här på loftet. Vi pratar om gudsbevis. Av någon anledning kom vi in på teorin att ingenting plus ingenting blev nånting. Hur universum skapades enligt olika teorier. Vääldigt jobbigt att prata om så jag råkade logga in på internet.




    Innan det blir imorgon

    Heeej! Vilken lååång dag det har varit. Underbart!

    Vi har gjort diverse. Efter maten sa Thomas att vi skulle leka en lek som hette "hitta rummen", sen gick han. När vi hade hittat rummen gick vi och hängde runt eken ett bra tag. Ja alltså inte hängde hängde utan hängde som i umgicks. Okej då, vi hängde lite i trädet också.

    Sen var vi inne och snackade massor och det var väldigt roligt. Sen blev det mer seriöst och vi tog upp lite grejer som vi ville prata om och så, på typ bibelstudierna. Sjukt intressant var det. Och kommer bli!! A jag längtar faktiskt till bibelstudiet imorgon, det trodde jag väl aldrig heller.

    Det har vart rätt varmt men sen blev det kallt och vi gick och badade. Hur smarta är inte vi?

    Vi har gjort massa kul förstår ni små vänner, men jag kan inte berätta allt, och särskilt inte allt kul vi har pratat om, nejnej! ;)


    Nu är batteriet i datorn snart slut och det finns ingen kontakt i hyddan jag bor i. Eller jo det finns kontakt. Men inte kontaktER, alltså elkontakter.

    Så jag får sova nu. Och ladda datorn imorgon. Yaihoo, vi ses kanske en annan dag. Som typ imorgon. Fast nu är det snart imorgon, så jag får skynda mig att posta det här inlägget innan det blir imorgon. Hejdå!

    På ön snart

    Väldigt trevlig tur det där, eller det HÄR, menar jag. För turen är inte slut än. Vi skulle lämna David och mamma i Henån för att sedan styra mot Stenungsögården.

    När jag nästan var klar att gå ut i bilen började det dugga. Jag tänkte bara att jag kör på och går ut ändå, det är ju inte så farligt. Men precis när jag fäller upp paraplyet och går ut börjar det störtregna något så grovt alltså. Jag kommer till bilen och öppnar en dörr, langar in lite saker och sätter mig. Sen kommer denna evigt omöjliga ekvation: att fälla ner paraplyet, skaka av och ta in det i bilen utan att få en hel sjö på sig.

    Det går förstås inte. Men precis när jag gjort detta och desperat stängt dörren efter mig så slutar det regna. Exakt EXAKT på sekunden som bildörren smäller igen. David börjar gapskratta som den tonårspojke han är, haha, kluck, ha, kluck, kluck, ha.

    Sen berättade han något roligt för mig.

    mornin'

    Hej, jag ligger här och chillar. Packade klart igår, bra grejer! 



    Jag får lite en kick av att vara så duktig. Alltså känns så bra att vara klar.
    Nästan så man skulle gå ut och skjuta en fågel såhär i morgonruset.
    Det blir bra frukost, right?



    Can't keep from watching scrubs

    "I was using a metaphor that means God is watching us. You've heard this: There's a toilet on the roof"




    Jag ser på Grey's

    Och det är grey't


    Kan inte göra alla nöjda nejnej

    Japp, ena stunden klagas det över att jag bloggar för mycket, och själklart är det någon då som även tycker att jag bloggar alldeles för lite.

    Jag kan ju inte gå efter vad andra tycker egentligen. Det är rätt dumt alltså.


    Mamma bryr sig inte om vad någon tycker, hon förvandlar gången till en lustträdgård anyways.

    Its all about sylt

    Lite fakta:

    • nu har jag ätit pannkakor med sylt och grädde.
    • mamma vispade min grädde genom att hälla upp i en karaff med lock och skaka
    • det var jag som lärde henne det
    • hon blev galen på mig första gången jag sa att jag hade gjort det
    • jag är en trendsetter
    • en klasskompis i fyran påstod att sylt innehöll mer socker än socker gör
    • jag undrar hur hon tänkte
    • hon slutade i femman
    • pappa har plockat svarta vinbär från vår buske.
    • de är nästan lika söta som du


    Alf Robetsson

    har jag ingen aning om vem det är. Men han är någon slags artist, annars vet jag inte vad han gör. Jag är inne på en fantastiskt bra hemsida nämligen och kollar på ackord. Han hänger där! Nu ska jag spela piano.




    Vet du vad? JaÅg ska på läger i fyra dagar. Klarar du dig utan mig eller?

    Farligt farligt

    Jag såg precis en väldigt trevlig film i vårt foto-bibliotek som jag inte sett förut! David har filmat sig själv när han står och jonglerar- i kalsongerna. Visserligen gör han det varje kväll, men att han filmar det var lite uppseendeväckande.

    Som gjort för youtube?? :D


    (Tur att han har en sån snäll syster som inte lägger upp såna olovliga filmer på nätet *hrm*)






    uppdatering: han jonglerar med diabolos xD

    Såhär bra gick det


    Men JAG har inte åkt helikopter

    Namnamnamnamnamnamnamnamnamnamnamnam NOMNOMNOM!

    Ungefär så kommer jag låta om en stund. För jag ska äta lunch hos Eva. Alla andra är redan där bortsa. Jag har inte gjort någonting idag och det har jag lite ångest för. HUR VÄNDER MAN TILLBAKA ETT DYGN??




    Hej, ser du min hjärna? Nä precis, så mycket bryr jag mig om det, SÅ MYCKET BRYR JAG MIG OM DET.

    Love, Gurtrud

    Dagens sanning

    Goddag. Idag vill jag uppmana alla mina läsare till att borsta tänderna.

    Det är väldigt skönt för då känner man sig fräshare i munnen och slipper (förhoppningsvis) att ha dålig andedräkt. Det låter Fantastiskt mycket bättre när man sjunger, man slipper gå runt med gula beläggningar på tänderna som skrämmer bort folks barn, man har mindre risk att få hål i tänderna och ens tandborste blir använd.

    Så.. vad väntar du på??!?!?



    HÄR finns instruktioner till hur man gör.

    (min tandborste är grön, men det fanns inte någon sån snygg färg i paint)

    VÄLDIGT SKÖNT


    RSS 2.0