måntro fey sho

en riktigt bra dag blev det! Nu ska jag gå och lägga mitt lilla huvud. Zzzzzz....


på valborg

Idag ska jag ha sminkparty!


vidare

till uddevalla med ku! Yes. Nu ska jag ta och göra mig iordning men sålänge får ni jojjoma igår, i vårsolen.


ny dag

fredag morgon halleluja.

Jag sitter på bussen. Igår vad jag inte hann berätta var att jag efter skolan åkte till hulliganstationen Sahlgrenska. Där dom tar ens blod och såntdär. Ganska hulliganiskt om du frågar mig. Men efter gick vi och åt och köpte en RIKTIG GLASS! till mig. Fatta vad skönt, resten av sommaren behöver jag inte tönta runt som ett annat laktosfritt offer. För på sahlgrenska bestämde vi och fixade så jag trappar ut alla mina tabletter. Hurra hurra hurra!!

Men dagen var ej slut där, för Jojjoma hade hyrt en kärra som dom ville sätta på vår bil. Så från kl 4 till halv 9 spenderade vi vår tid med att flytta lådor och garderober och damm. Sen var vi klara och fick då en välförtj'änt middag som Johanna hade lagat så gourmetiskt, som vanligt.

Nu ska jag till skolan! Hm, jag glömde alla skolböcker hemma.. Tror min gemuälrare snart kommer bli rasande på mig. Jag prioriterar inte direkt att ta med mig mina gemusaker kan man säga.

Vi får se hur det gått i slutet av dagen, om jag är levande eller död!

Jackpot 2

Sen när jag hade impat på min lärare så gick han. Jag antar att pressen blev för stor. Så jag och Bella satt kvar och jammade ända tills klockan var fem och vi skulle gå hem. Nä. Men nästan. Vi satt längre än vi brukar iallafall.

När pianot var avklarat var det ju dags för bild, eller textil som jag har valt att syssla med på bilden. Men idag skulle alla ha bild. Vi ritade av varandra, väldigt snyggt. Utan att kolla på papper. Sen fick vi små snygga idolteckningar med oss hem. Där vi såg ut som monster.

Dom som jag målade av såg inte ut som monster för jag målade jättesnygga.

Jackpot

HEJ! punkt. kort och konsis, gillar jag. Man behöver inte säga så mycket mer än hej. Men så tråkigt det hade vart om man följde det tipset. Kom jag på här precis i samma stund som jag sa det. Jag ska berätta för er, en massa för er. IDAAAG. Har. Jag. Gjort en massa saker.

Sjungit om studentens lyckliga dag. Med alla andra på kören. Sen hade jag låååång håltimma, eller föresten inte så lång, men jag spenderade den med att läsa en förlossningshistoria och att äta lunch. Fin kombo där va?!

Efter min lilla lunch sprang jag till pianot och medan jag svansade på tangenterna där imponerade jag på Jan min lärare. Han sa att han fick tankar om att höja mitt betyg från VG till MVG och då beordrade jag honom att ge mig en svår låt så att jag kunde få MVG om jag klarade den!

Jag fick life on mars av David Bowie. Ser fram emot att öva på den!! Det är ju utmaningar som dessa jag blir igångtriggad av. Såklart. Nästa del av inlägget kommer i nästa inlägg.


oh yes indeed

Jag är då kvinnan som glömde att gå på sitt eget utvecklingssamtal. Pappa och fröken, alla var där utom jag.. men det var ingen som märkte nåt.

Jag skojar. Det var ju mig hela själva samtalet skulle handla om. Så vi fick omboka. Bev ganska väldigt besviken på mig, att jag hade glömt. Men det är ju tyvärr en del i att vara människa, att glömma saker och ting.

Till min stora förvåning började plugga när jag kom hem, på ett kapitel som vi startade upp idag. Det är förbryllande. man kan undra: varför?

Ni behöver dock inte undra så länge eftersom jag redan listat ut svaret..

DET HANDLAR OM KONST.♥


vollibolli

Idag svängde vi förbi svenssons när vi hade lämnat mamma vid bussen. Dom spelade volleyboll hela familjen nästan, alla som var hemmi. Och vi fick vara medi. Det är såklart Danieli som prati såhäri.

igår eldade Kristina en massi.

Den sköna bönan



Nu har jag återtagit bloggen till min ägo och ville lägga hit en fin bild jag tog igår när mattan snodde min sparkcykel. Det var fruktasvärt trevligt. På KU var det också fruktansvärt trevligt för vi körde maffia med nya reglerna och jag var grisen. Sen blev jag skjutsad av en minderårig hem. Dock hade han körkort, men mindre år än mig. Illa..

Matilda snodde min blogg

men det är okej. För det hon sa var fint och väldigt sant.
När bebisar kommer nära en mej så blir det gos. Goseligos gos.


som som som om om om

Matilda här! Anna hittade en bebis, och ja... då vet ju alla hur det går. gos goseli gos gos osv.

picknick i kojan hade vi minsann



busigt.

Jag har varit hos mina fina vänner i Håmule i tre dagar och det har varit väldigt trevligt som ni kanske förstår på min bristfälliga bloggning. Jag har burit goseklumpar, bytt blöjor på dem, fått dem att skratta, fått dem att gråta, matat dem, kört dem och somnat dem. Fantastiskt. Dessa bebisar är en bebis mest, Stinus. Men igår invaderades huset av tre bebisar till, så jag var beredd.

Det fanns också en hel del stora små barn i huset, en treåring och en sexåring. Väldigt bra kombination.. om man vill ha mycket bråk och kivningar? Antagligen, men eftersom jag var där i egenskap av en mycket kompetent fredsmäklare märkte jag ingenting av det..

eller?

Idag var det nagellackbytardag för Olle och klänningbytardag för Alma. Ingen kunde bestämma vilken/vilket nagellack/klänning de skulle ha på sig på det blev lite besvärligt. Men vi klarade likväl den krisen.



Efter det lagade "vi" en magnifik middag. Fast det var mest Ingrid och hennes coola syster Anna som var på besök. Men jag var i ALLA fall. med och åt upp det. Mera mumsiga bilder finns det men dom håller jag för mig själv! Meheheh.

tick tack

Klockan är åtta och bara Alma och jag är vaken. Stina och resten sover som en sten.

viktigt

Ville bara säga att Stinas första ord var "hedning" Tro det eller ej alltså, men hon sa det när vi satt i bilen....



Jag är på håmule och det är najs. Åkte med Ingrid till stan och fick gå runt med sovande stina i en vagn medan hon var på möte. På stan träffade jag Bella och hennes systerdotter, då blev vi väldigt glada, jag och stina som sov. Nu gungar stina i sin älskade gunga, jag måste gå och kolla säger ingrid.

sådär

nu rullar jag ut


bidde inge mer

bara lite färg

hönor

Det där med hönor får mig förresten att tänka på, när jag var liten och målade påskteckningar. Det var så roligt, jag saknar det jättemycket. Ibland gjorde jag små serier med små kycklingar som bråkade om vem som skulle bli bäst storebror osv.. Jag hade många specialiteter, en av dom äääär.. hönan på ägghögen!


För att den är så najs att teckna. Nu ska jag göra fler, bara för att man inte är barn längre betyder det inte att man inte får ha kul.

blipp blipp

LALALALA LA blipp blipp blipp blipp det är jättefint väder ute men jag sitter inne och roar mig med att dra ner rullgardiner!

Som lite protest mot att det inte fanns någon frisbee att köpa på göksäter idag. Och om man ville fick man en gratis bricka med massa fula hönor och tuppar på. Tyckte jag för jag tyckte det var klyschigt PLUS att jag faktiskt ville ha en frisbee.


Fågelfnitter

Jag må säga att det inte finns något skönare att ligga och snufsa i suset och bruset av mitt öppna fönster ihopknyfflad under ett fluffulliganiskt täcke.




Idag har jag inte alls gjort mycket. Skrålade lite tillsammans med David innan han drog iväg till sin bästis. Efter han lämnat och jag ätit frukost satte jag på en film, som jag ser på nu.

Jag tänker nu att det kan vara en bra idé att hitta mobilen, ifall någon sitter och vill mig något. Men det orkar jag inte. Har den tappat bort sig själv får den hitta hem sig själv också.

tuggummi

Räddar världen. Från min andedräkt. Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. lakris.. gott.





nu tar vi det lilla lugna.

Nu har jag vart och sytt. På min väldigt stora rosa tygsamling. Är riktigt stolt eftersom jag listade ut HELT SJÄLV(!) hur man trädde undertråden och tillochmed hur man spann ny undertråd. För det är inte det märket av maskin som jag brukar använda nämligen. Så jag är stolt. Stolt som en svan. Som en svan på span.

nu tänkte jag gotta mig i chips eller godis. Sten, sax eller påse. En fihlm också taahck!





youghust potatust

Hejje. Idag mår jag ganska kasst. Har ont.. får vila så det går övare. Tur att jag inte följde med till hulliganlägret iaf, vem vet hur det hade gått.


morgon i guld o sund

Jag tänkte jag skulle gå in på blocket. Men hamnade på bibeln.se istället. Ungefär samma sak som blocket, fast lite annorlunda. Nu ska jag se på friends, SISTA avsnitten! Det är ganska hemskt.

hejehe

Roligast idag:

David skar sig på en flaska när han satt på bussen, så Maja rev ut några sidor ur sin mattebok för att stoppa blödningen. (:D) Det tyckte jag var sååååååå roligt, hahaha.

(BRA gjort maja!!!)

Men jag kan heller inte sluta skratta åt skämtet som David drog om de finska städtanterna. xD
Jag har världens sötaste, roligaste lillebror!!!

nothing

Tja, alltså idag har jag inget att säga. Skittråkigt ju.

men jag tänkte kanske läsa en bok.

lo lo lo pling*









bapam

verify that you are human

jaa du.

Så det gå med att inte ha datorn med på dagarna.
det kan bli väldigt svårt att följa blogg-lagarna

Idag såg jag två busschaufförer, som stod utanför bussen i regnet och rökte, IN i bussen. Moget, tyckte jag det var. Jag har inte mycket till övers för sånt, men det är ju jag då.


LA LA LA

vissa låtar går faktiskt så, på det sättet.

Postal Service – Such Great Heights

Åhnej... nu har jag tappat räkningen på mina maskor.. det är så typiskt. Väldigt. Mäh. Jag fick ta upp det. Tråden var för kort. Jag gör om och om och om det här hela tiden, ty jag är mycket dålig till att sticka. Förutom att jag ÄR ganska bra. Men det tycks ju ingen bry sig det minsta om.

(sweet wordpoop)

Tänkte prata lite struntprat.. för det är det man ska göra på bloggar.. i bloggar.. över bloggar och bakom bloggar..

 

Jag har tydligen fått nackspärr. En mycket rolig liten sak, när man inte har det. Dock är jag inte ju i det läget just precis men håller på att vänja mig kanske vid att inte kunna vrida mitt huvud åt öster, väster eller söder. Detta beror på att jag inte hade någon jacka på mig på hela dagen igår, och särskilt inte när jag diabolade i luften på marken.

 

Jag visste väl att jag skulle få igen det för jag har den här kunskapen att solar är väldigt förrädiska och får vädret att verka varmt när det i själva verket är kaallt.



ser ni vad varmtkallt det ser ut, va!


Jag trivs som en potatis för idag är en bra dag och jag har hittat bra musik som jag lyssnar på nu. Jag stickar även vertikalt och då förstår ni väl att jag trivs, he? 18, 19 20..

sa beautiful day



Söndegad. Dedag. Började bra, jag har tillochmed pluggat lite såhär på morgonkvisten. Men sen saktade jag i backarna och tog mitt förnuft till fånga. Plugga är ju inte min grej och man borde bara göra saker som utvecklar ens karaktär.

Typiskt bara att man blir så trött av att sitta vid datorn. hu


It's all about corfu

Nu har vi sett allt som finns att se här på vår ö. Förutom alla muppar, det är inte säsong än.



Och förutom det som vi inte har sett.



men vi är äldigt nöjda allihopa och den orsaken är att vi nu ska hugga in i middagen.

Jasså minsann

Man kan tro att vi städar här för att Martin kommer hit med sin fästmö och blivande svärföräldrar om en stund. Men! Innerst inne städar vi för att det är vår och inte vill ha det dammigt när solen kommer fram och lyser på det.




break fast..

Sitter här med David på morgonkvisten och kollar på lärorika videoeareah.



och pratar om att 7D har blivit en fjortisklass sedan David slutade i den.

Lets eat some breakfast yeeet?

We might aswell

ååååååååååååh aho. Sugen på att skriva brev.. och käfta till en bitch. Neee.. vad säger jag nu.. inte då. Känner ju inga bitchar för i hela friden...




Bara denne som är lite bitchig men det bör man, heh, räkna med..

Här kommer jag med le primavere




(som inte är vår på något språk, men nästan på italienska, spanska och franska.)

fruförvirrad

Goddag mina små kycklingar. Jag har här precis gråtit en massa inombords till en fantastiskt sorglig hemsk och vacker episod av grey's anathomy. Men men men.. nu ska jag försöka glömma den så att jag kan göra lite andra saker som jag behöver göra till imorgon.

som att lyssna på robyn för att undersöka om det finns en enda låt av henne som jag ej lyssnat sönder på radion. Oooh, bingo :D

undrar lite om mitt kameras batteri verkligen klarar en import.. Det gjorde den, den är nog bäst.

Det är dock inget problem

ååååh. jag är trött.. här nedan ser vi min katts spännande liv. Hon är tjock, och spenderar sin tid ätandes. Inte all tid, för resten använder hon till att göra saker som hon inte får. Som hon VET att hon inte får. Som att sätta klorna i mattan eller hoppa upp i soffan eller vara någon annanstans som inte är tvättstugan eller ute. Gosh, det måste vara ganska långtråkigt att vara katt. Men ändå. Hon får ju hela skogen iallafall.


En flärdfri dag

Sitter här brevid min homie som lyssnar på musik, jag ska nypa hennne i näsan om jag vill något. Hon ändrade sig angående det men det bryr jag mig inte så mycket om.



glosörad

Min tröja luktar syster. Mmm väldigt gott. Tur att man har en syster så man har nånting att lukta.. eller? Jag borde väl egentligen sova nu för imorgon ska jag för första gången gå till skolan på min lediga dag.. det är stort. Om jag klarar det bilr jag stolt och behöver kanske inte vara sjukskriven så länge till. 100% är ju väldigt värdefullt!! Men just nu är stickmönster mycket intressantare.

Än att sova. Jag blir sugen på att sticka nåt nytt. OCh allt ser så mysigt ut också. Som den här. Eller så är det modellen som gör det. Vilket fult trick. Fast fint.



gullis och vi


If you hang with me

En del saker är så perfekt uttänkta. Som att jag och matilda skålade med våra bananer. "Skål", sa jag. Då blev hon törstig och skyllde det på mig. Då sa jag skål en gång till och hon sa sluta. Så sa hon skål och då blev jag törstig. Det var oturligt att ingen hade vatten.


bröllopshulligani

Jag kom precis hem. Hurra!!! Trodde aldrig jag skulle göra det. Fast det är inte sant för jag tyckte resan gick ovanligt fort.. Jag har ägnat min dag åt att sy. För hand. Det var kul men tog en sabla massa tid. Och bara för att jag gjorde det så förskräckligt fint ville min textillärare att jag skulle göra FLER sömmar för hand. Oj vad fint sa hon. Nu ramlade något ner från min stol, jag misstänker en svart behå.

Haha, det var en vit. Visste inte att den låg där.

Och när jag kom hem, gissa vad som låg och väntade på mig i brevhögen??! EN BRÖLLOPSINBJUDAN!!! Jag älskar bröllop!! Och då kan jag använda klänningen en gång till i sommar! Dessutom är det mina KÄRA och fina fina vänner, Emil och Elin! Jag kan knappt förstå att det är sant. :D Dom är så små.

Eller små och små, men iallafall inte lika mogna och åldriga som min bror och hans fästmö ;) dom är ju typ 26. Men men, nu ska jag sy. (Tror jag hoppar över min eftermiddagliga tupplur idag faktiskt! Framgång.)

Jag och vi är här.

mATILDA har lite konstiga saker för sig. Fast jag gillar det, tror jag. Bara för det kommer jag inte på vad hon har för sig för grejer. Men hon har vart som galen idag.

Det ergnade, så hon fick låna min sjal. Och då börjar hon lukta på olika ställen och säger att det luktar broccoli och plast och skinksås och  på olika ställen. Men annars var hon rätt mnormal, försökte leda mig till mitt skåp och lyckades. dock gick vi genom en ström av mina galna fans som blodtörstigt vill ha min autograf, och en kram. Måste varit lite traumatiskt för henne.



Vart har mina framtänder gömt sig i hela mitt liv, för att nu, bara poppa upp sådär?

Lögnare

Jag nämner inga namn, men Matilda föreslår att jag ska ändra redigerare. Det är ju alltså inte det jag riktigt behöver just nu. Men det är fint att hon försöker hjälpa till. Vi har precis sagt farväl till Tina som jobbar på ica, och åker nu vidare mot nya äventyr med mattan som lärare på Sinclair.

mästerknäckaren


Lurigt.

Idag har jag lärt mig två saker. Den första är att man hänger inte sin tröja på en krok i matsalen och tänker "nu ska jag inte glömma den nu ska jag inte glömma den nu ska jag inte glömma den nu ska jag inte glömma den" för det hjälper ändå inte och man måste ändå gå dit och leta efter den imorgon.

Den andra är att man inte ger matilda sin smörgås för då får man inte tillbaka den utan en svår och blodig fajt.



Allt det här lärde jag mig den hårda vägen.

Sinclurius

Sitter och frallar i skolan, ska snart ha mattelektion.. men det är ett senare problem. Hahaa. Fram tills nu har jag stått och strukit på ett tyg som förhoppningsvis nån gång snart kommer börja se ut som en klänning, dock nu en halvuppblåst ballong.

Matilda är här och hulliganiserar nånstans, förmodligen i en liten teatersal. Fast den är väldigt stor kom jag på. Typiskt att det måste lukta räkor fisk i vår korridor.

Jag tänkte måla, men det hann jag inte så det får bli morgondagens uppdrag. Såvida inte kläningen vill ha mer uppmärksamhet, den har ju sånt bekräftelsebehov i det här stadiet.


Den lille spjuvern



Whiteboards är fina saker. Jag är lite sugen på godis. Idag var ju också tanken att jag skulle städa. Jag vet inte riktigt vem som tog ansvar för den tanken, men den var ju inte särskilt brilliant.


Mållös

Hejje. Jag såg precis en så sjukt bra film som var så bra att jag inte ens kan säga nåt om den förutom: SE DEN.

Temple Grandin



uiq46


RSS 2.0