En siffra rätt, men inte mer

"Jag gillar de flesta platser jag varit på,
men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan,
helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk,
och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika."
-Britney Spears

POSTEN SKA LEVA!

Jaaaa :D Jaaag har fått brev! BREV! Posten lever! gah.. C: Sitter här och ler ett väldigt nervöst tandställnings-leende.. :D xD



Inte såhär men ni fattar. Är nästan lika glad på kortet. Vågar inte visa mitt tandställnings-leende för det är så skevt.. :P

Problemet är bara att jag ionte vågar öppna brevet! Jag vååågar inte gaah ni skulle se mitt minspel nu alltså.. xD Morran och mycket mer..  Men å hon har skrivit jättefint! En sådan handstil. Fina grejer.. :D:DFJÖAERfgdsu<iuagö Nej jag vågar inte öppna. Det kanske är en krokodil i. WAWAWAGAHAG


Denna får lugna ner mig.

Hör av mig om jag lyckas.. Gaaaaah.

Idolfläta ;)



Igår träffade jag min största beundrare. Eller kanske den enda, haha. Kära Berit. Hon har väldigt långt och väldigt fint hår. Jag blev dessutom glad och peppad till att fortsätta med bloggen. För hon gillar den. GÖTT. (:

På bilden syns frisyren inte så bra men.. ni förstår att jag grejade iaf :P :)

Laktosintolerant..

Har precis varit på min första traumatiska shoppingtur på ICA.

Jag var tvungen att köpa laktosfria grejer eftersom min läkare sa att jag måste undvika det nu. Hur länge vet jag inte. Kanske två veckor, kanske två år?! Till min stora fasa fanns inte laktosfri ost. Eller jag hittade den inte iallafall. David hånade mig hela tiden och sa "Mohahaha,det fiinns ingen laktosfri ost! Man kan inte göra ost på laktosfri mjölk, hahaha!" Och jag blev lite ledsen.

Så bli inte förvånade imorgon om ni läser på löpsedlarna:

"Laktosfri ost utgår- Turesdotter i tårar"


Föresten vet jag inte ens hur den smakar. Den kanske är jätteäcklig. Hoppas inte det.. Johanna! Josefin! Och alla andra laktosintoreranta som läser detta.. Hur gör man egentligen?! Det verkar jättesvårt. Och jobbigt.

Men efter denna tragiska eftermiddag känner jag att jag behöver smälta det hemska som hänt mig.
Så nu lyssnar jag på DARIN. Why does it rain?

Ursäkta mig. Det ska inte upprepas. Näää.. den är faktiskt rätt bra:)

Men för att göra er lyckliga igen bytte jag till backstreet boys ;D Kanske ska ta Lill lindfors istället? Man i byrån borde man ju lyssna på oftare...

PS: JORDNÖTSSMÖR ÄR LAKTOSFRITT!! LYCKLIGA TANKE. DS.

Just nu

Måste någon ringa mig och få mig på bättre tankar. Har precis vart på sjukhuset. Jag klarar inte det här själv. Utropstecken.

Se upp för trappan! Vilken trapp-app-app-app..a..

Jag ramlade och slog i smalbenet när jag skulle gå upp för trappan. Det gjorde ont och jag hade bråttom. Typisk dum sak att göra då. Fast eftersom det var på kvällen och det är morgon nu så känns det inte så mycket.

Jag testar lite dialekter och pratar om viktiga saker



Alltså. Jag har ingen dialekt direkt. Jag pratar bara "vanlig" svenska och det är marodöriskt tråkigt. Men det är rätt bra att man kan härma dialekter. Jag älskar dialekter. Och skånska är fint.

Sen kände jag mig lite tvungen att sluta på det sättet för jag är en blond.. bloggare..

Det här var i allafall igårkväll. Vi har ju så roligt jämt. (ännu en pik till de utflyttade syskonen)

Seriöst. Jag är inte ett får på köttmarknad. Inte gris heller för den delen.



Bryr sig killar bara om sånt? Asså det var så typiskt att det fanns en baktanke med det hela. xD

Jag vill se julen besegras av tulpaner


Jag är ganska bra på att spilla. Däremot brukar jag inte göra det med stil. Men blåbärsoppan kände väl av att det var advent eller nåt så den formade sig som ett pepparkakshjärta. Och något annat.

En tulpan tror jag bestämt. Det måste vara ett tecken.

Höhö seriöst

Efter jag duschat upptäckte jag att min handduk var lite lik en balklänning. Jag skulle gärna vilja ha en sån klänning. Fast.. eh.. ja.. i siden kanske.


Näe. Vad konstig min arm ser ut. xD

Nästa syprojekt ;)


..klänningen alltså inte armen.

Tack Emmy...

Imorse när jag vaknade kände jag bara "ååh, vad jag är sugen på att tvätta håret.." Så jag roffade åt mig två handdukar och sprang ner till duschen. Känner bara hur längtan inom mig stiger.. Äntligen ska jag få tvätta håret och bara känna dofterna löddra omkring mig..

Då, plötsligt!


..såg jag mig själv i badrumsspegeln och mitt hår var RENT! Jag synade det verkligen och blev så besviken.

Men, hur?! Jag tvättade ju håret i Torsdags? Och, som en blixt från klar himmel föll en liten tanke ner i min hjärna (har aldrig hänt förut menar jag) och jag insåg vad jag hade gjort.

Jag hade tvättat håret med det nya schampoot. Och dessutom med det som var för fett hår. Men jag hade ingen aning om att det skulle vara så bra. Jag menar, mitt hår luktar fortfarande gott och jag tvättade det i torsdags. Idag är det Söndag. Men ja, även fast jag gillar att tvätta håret var det ju en bra överraskning.

För då har man hittat ett shampoo som verkligen funkar, är miljövänligt, drygt, luktar gott, är bra för håret och jag vet inte vad.

Snart hittar jag väl en

inbyggd hårtork i det eller nåt.


Röda blåbär


Så man gör här

I fredags kväll när jag hade blivit av med febern (klockan var kanske nio eller något sånt) gick jag ner och tänkte prata med mamma och pappa. Men jag hittade dem inte. Jag letade i hallen, köket, tvättstugan, på toaletten, under trappan och i vardagsrummet men ingenstans var de. Så satte jag mig uppgivet i soffan och suckade. Men då hörde jag ljud inifrån pianorummet..

Jag: mamma?
Mamma: Jaa.
Jag: Så det är där ni gömmer er! Vad gör ni?
Mamma: Vi tänkte läsa din blogg.
Jag: Va?! Äre sant!

Hahaha, jag blev förvånad. Men så hade tydligen Kristina smsat mamma och sagt att de skulle kolla. Hon hade nog aldrig kommit på det själv. :P För hon är en mycket upptagen kvinna, min mamma, förstår ni. ;)

Farväl bordet.

Vi ska snart skicka iväg vårt kära köksbord på utbildning. Sorgligt men behövligt. Vi kommer att sakna vårt gamla köksbord. Jag minns den kvällen vi fick det. Jag satt där med mjölk min pipmugg och klappade den nyblanka ytan medan jag stampade med fötterna för att jag tyckte det var så mysigt med det fina bordet.

Jag fattade inte att det skulle stanna hos oss, men hur höga krav kan man ha på en ettochetthalvt-åring egentligen? Eller hur gammal jag nu var. Två kanske. Iallafall.

Detta bord har vi klängt, dreglat, bankat, pysslat, bakat, målat, ätit, kladdat och klappat på i alla år. Nu ska det skiljas från oss en period. Hur ska vi klara detta trauma?

Bordet ska alltså på utbildning, för med åren har blivit segare, skorvigare och omodernare. Så det får åka iväg på utbildning och fräscha upp sig lite. Lära sig sköta sin egen hygien, lite gentlemanna-hyfs (dra ut stolen för den som ska sätta sig) fånga upp mat som hamnat på golvet och kunna tända och släcka ljus. Det kan bli tufft för vårt stackars gammalmodiga bord.

Ja, jag vet inte allt det ska lära sig, men det är många krav bords-utbildningarna har nuförtiden. Det ska ju vara så modernt nuförtiden. Vi ville ju egentligen bara slipa vårt kära bord men det fanns ingenstans man bara kunde göra det så vi var tvungna att att skicka det på utbildning.


Hoppas nu bara att vi har gjort rätt val.

Vad ska jag nu kunna gömma mig bakom när inte mitt bord finns till för mig?


Olika öden


"När du trillar ner på någon räcker det inte
att säga att du inte kunde hjälpa det,
när allt kommer omkring kunde han förmodligen
inte heller hjälpa att han hamnade under dig."
-Nalle Puh

Iphoto strejkar och har gett upp.

Så jag kan tyvärr inte visa bilder på tavlorna som jag har målat idag, Finja. Det blev fem. :P Men jag står fast vid mitt ord: inte över 200 kr

Jag visar nog dem sen, för mitt nya modem kommer nog idag och då kan jag lägga upp från min egen dator..

Jag är störst i Japan

Idag mår jag prima! Har redan vart uppe i flera timmar och hunnit göra både göteborgsvarvet, vasaloppet, Tokyo, kinesiska muren, mars och Stockholm. Trevligt trevligt. Jag träffade en japan som ville ha min autograf. Blev jätteförvånad, liksom: "vet dom vem jag är i JAPAN?" Men jag är tydligen jättekänd där, mer känd än ozonlagret. Det finns alltså folk som vet vem jag är men inte vad ozonlagret är.

Så efter att den här Japanen hade upptäckt att det var jag som stod där livs levande så började såklart folk flockas kring mig som hundvalpar. Men jag sa såhär; nej, jag kan bara ta en i taget så ni får ställa er i en kö om ni vil ha autograf. Det gjorde dom, och det blev en väldigt fin kö för japaner är så sofistikerade. Kön räckte ända till Ryssland.
http://www.poshcow.co.uk/assets/illustration_cupboard_resized.jpg
Jag orkade inte ge alla autografer för jag blev lite trött av hysterin. Så istället utnyttjade jag kändisskapet och fick en gratis bröllopssvit på deras lyxigaste hotell och i princip allt jag pekade på. (en gång pekade jag på en kille jag tyckte var snygg men då sa dom: "no no, no humans you get") Men min garderob utvidgades iallafall kraftigt så jag insåg att min garderob här hemma (som föresten redan var ganska full) inte skulle ha plats för allt.

Jag hyrde in en tecknare lite snabbt som tecknade av min garderob(för jag hade ingen kamera med mig och vill ju så gärna visa er på bloggen hur den såg ut), den garderoben som jag hade på hotellet då.

Så jag gick till IKEA i Tokyo och pekade på en rymlig och fräsch garderob som skulle kunna rymma alla kläder. Och det var precis vad alla kläder gjorde. Rymde.

Garderoben också, så när jag kom hem till Sverige igen i mitt strassprydda egendesignade privatjetflygplan var allt borta! Men det gjorde inte så mycket tyckte jag. För upplevelsen är ju värd mer än souvernirer liksom. Något som jag dock fick behålla var en liten bit av Tokyo tower, det var väl hyvens av dem.

Skulle kunna mala på om min morgon hur länge som helst, men jag antar att det inte är så intressant..

Något som jag däremot glömde fråga dem om var vad jag är känd för.. Hm, det skulle ju kunna vara vad som helst.. Läskigt.

Tänk om jag är typ känd för att ha världens mest illaluktande fotsvett? Eller för att vara elakast i världen? Eller för att jag sjunger falskt? Eller bara en sån simpel grej som att jag kan göra kullerbyttor. Hur kul är det att vara känd för kullerbyttor på en skala?

Lilla Mamma

Mamma: Vad är det här för låt tro. Åh! Den här känner jag igen. Kan det vara Ace of Bace?
Pappa: vet inte
Anna: Jag vet inte
Mamma: jo men de låter så.. Och kolla här! Det passar in också.. Hm.. undrar om det är det.. (börjar gräva i tidningar)
Anna: men tro på dig själv nu mamma.
Mamma: Jag får väl göra det.
Anna: Ja det får du faktiskt.
Mamma: Nu gjorde jag det! (Barnsligt stolt)
Anna: Nu gjorde hon det igen!



Man kanske skulle kunna tro att det är mamma i ett nötskal men jag skulle mer vilja säga att det är mamma i ett chips.. Martin också.

Jämna plågor

Så fort jag tror att krajset är borta för en stund så kommer det igen. Och igen och igen och igen. Och igen. Fast nu har jag bara yrsel och ont i huvet, nacken, lymfkörtlarna och öronen. Mamma gav mig lite coke förut så illamåendet försvann.

Om man ändå kunde få ha åtminstone en timma ifred. Jag minns knappt hur det är att må bra. Jag vill inte vara med.. Vilken skitlek! Jag har då aldrig sagt att jag vill vara med i den.



Fly me to the moon..

Bra idé


:)

Jag kom på

..att alla borde skaffa långt hår. För nästa år ska jag göra flät-projektarbete

och då behöver jag många frivilliga med bra förutsättningar! :)

Ni som redan har långt hår (minst till axlarna) kan bara säga till

ifall ni vill ställa upp och få en frisyr.

Det ska helst inte vara uppklippt. Jag har redan börjat med projektarbetet,

men det är ganska svårt för det finns inte så många som har hår, hehe.

 

 

 

"Varför börjar hon redan nu?" tänker ni kanske. Jo, för att jag ska ha

gott om tid på mig såklart och inte behöva superstressa i slutet!



Knäckebröd i fortet

Jag träffade min katt.

Hon ville kela.

Så jag släppte in henne. Hon är i tvättstugan för hon får inte komma in.

Jag känner för att plugga.
Men nu mår jag skit igen. Det är verkligen så orättvist. Funderar på att sova bort illamåendet, huvet, febern och dagen.

Posten ska dö

Av någon anledning får jag värsta adrenalin-kicken när jag går ut. Det kan vara för att jag inte har så mycket feber längre. Eller för att jag har starka känslor inför att hämta posten.


(vad jag säger när vinden blåser: "ja, har jag fått det, eller inte.. ska posten dö.. eller leva.")



OCh det här inlägget var ju endast till för att visa hur vackert jag sjunger. Eller ljög jag nu.

A like it



Det är gott!
Jag känner mig generös idag så jag bjuder på bilden..
Skönt ändå att jag inte var laktosintolerant.
Får jag en annan medicin kan jag dricka mjölk igen! :)

Det kan man ju göra faktiskt

Ojoj, långa inlägg har det blivit. För att ni inte ska förgås av dem kommer nu ett kort: Jag ska hämta posten!

Något att tänka på

Fatta vad bra jag har det egentligen. Det skulle man inte kunna tro att jag tycker kanske, men det gör jag emellanåt.

Det finns massor utav folk som bryr sig om hur jag mår. Faktum är att hundratals läkare i hela landet försöker komma på varför jag är sjuk. Ifrån Skåne till Haparanda. Jag har tillgång till mediciner som lindrar smärtan (även fast alla kanske inte funkar), jag har familj och vänner som står ut med mig, jag har en jätteskön säng, jag har två katter, jag har massa kläder.

Jag har en superavancerad hjärna och massor av fantasi. Jag har en helt egen kropp och ett helt eget liv. Jag är inte allergisk mot nästan någonting. Jag har humor och kan skratta. Jag har räls som egentligen är jättedyrt men jag betalar inte ett öre för det. Jag har perfekt ph-värde i munnen så jag har aldrig haft hål. Jag har en rolig tandläkare.

Jag behöver inte jobba och slita för att förtjäna mitt uppehälle. Egentligen förtjänar jag det inte men får det ändå. Jag kan vara halvtidssjukskriven. Jag har tillgång till rent vatten varje dag och kan bara öppna en kran så kommer det. Jag får mat av god kvalitet varje dag.

Jag har uttrycksfrihet och blir inte förföljd p.g.a. min tro. Jag kan gå ensam på stan utan att vara rädd för att bli påhoppad, skadad eller mördad. Jag får flörta med vem jag vill och välja själv vem jag vill tycka om. Mina vänner lämnar mig inte ifall jag skulle råka ha en dålig dag.

Kan fortsätta i en evighet.

Coolt va? Det är vad jag kallar nåd.

Glömde en sak:
Jag har världens underbaraste familj med betoning på hela meningen.


Oh my shark

Sitter nu vid datorn, har precis målat en tavla så jag har ett svart streck på kinden.. det är faktiskt modernt nu för tiden. Just nu försöker jag att inte lyssna på det mycket otillfredställande ljudet av en mus/råtta/vad det nu är som krafsar i väggen. Imorse trodde jag att det var vatten i rören som lät, men nu är jag ganska säker på att det är något lite otrevligare. Så jag lyssnar på detta i ställe' för att överrösta http://www.youtube.com/watch?v=kL6DlOQIwaY


Har skrivit en låt idag. Alldeles nyss fick jag till ackorden och blev så glad :) det är en bra låt. Kan spela in den om ni vill. Eller jag gör det vare sig ni vill eller inte, för Kristina vill höra den. Pratade med henne nyss och jag har tydligen massa låtoar som hon inte hört eftersom vi inte träffats på ca två veckor. Kanske visar den här imorgon. Tor att den ska heta "every moment" men jag är inte helt klar. Behövs finslipningar.

En sak som är jobbigt är att jag aldrig orkar skriva ner mina låtar "på riktigt" utan jag skriver dem på vanligt linjerat papper och ackorden över texten bara. Så då kan det falla bort melodi allt eftersom man glömmer. Jag skulle behöva en assistent. Inte en sådan man bakar bröd i utan en människa.

Wow. Jag tappar nästan andan. David kom precis in frågandes "har du gjort den här?!" och så höll han min tavla i handen. Han tyckte den var jättebra och jag blev så GLAD. :') "den kan du ju anmäla till en tävling!" sa han. Haha, när han först sa anmäla tänkte jag på polisen. Det kanske var det tecknet handlade om ;)

Men jag vet inte om jag skulle fixa att vara med i en tävling. Alltså, jag skulle inte fixa att förlora. Så jag får väl vänta och bli lite mognare först antar jag.

Jag bestämmer att ni vill se tavlan och skapa er en egen uppfattning.

Ser lite konstigt ut.. fel ljus..

Jag gjorde föresten en annan låt också. Den heter "posten ska dö" och jag tror inte ni vill höra den för den påminner lite om in kommer gösta.. Är man arg så är man.

Nu har jag föresten blivit arg igen. Och ledsen. För min kropp bråkar med mig. Big time. Jag måste klaga.  Jag har ont i hjärtat. Magen. Huvudet. Mår illa. Är superyr så jag kan knappt sitta upp. Har fått feber. Har ännu mer ont i huvet, det är en bomb som kommer krascha när som helst. Vill gå till skolan imorgon. Vill ha en medicin som funkar. Vill bli frisk. Vill inte må illa. Vill slippa blodprov, sjukhus och ultraljud. Vill dansa och leva mitt liv. VILL INTE HA ONT. Vill inte be folk tycka synd om mig som jag gör nu. Vill kunna göra någon nytta. NU.

Jag blir glad

..när jag tänker på hur många härliga vänner jag har
..när jag tänker på att dom tycker om mig som jag är
..när jag kan ha roligt och vara kreativ
..när jag inte behöver bry mig om vad folk tycker
..när jag inser att mitt liv inte är så dåligt ändå
..när jag kollar på den här videon från i söndags.



True love alltså. Jag visade M hur man skulle göra när man drack, och vi försökte spela in det. Hehe.. Jag kan säga att det var jättefint och gick superbra INNAN vi filmade. Sen blev det flum. xD

Och att Simon inte gör som man säger är en annan femma.. :P

(Vi lyckas nästan i slutet, 1.39)

Var det verkligen så svårt?

http://www.lund.se/upload/Grundskolor/Lerb%C3%A4ckskolan/Bilder%20musikprofil/Piano_index.jpg(komp)+(is)= kompis! :)

Gud är god

Just nu är jag så lycklig. Jag har fått bönesvar. Känner total närvaro från Gud och är så rörd datt jag darrar och fråter. Ibland är livet underbart. Jag trodde verkligen inte jag skulle få svar på det. Jag trodde Gud hade glömt mig. I mina vildaste fantasier kunde jag inte komma på att han skulle svara på det här sättet. Men det gjorde han. För vår Gud är god. Och påhittig. Tack.



lal



Men toast är bra för magen..
Skit bara att smör innehåller laktos!

Temporärt laktosintolerant

..visste jag inte att man kunde vara. Men jag är det just nu! Coolt va :D

Inte så coolt. Mest är det jobbigt för det gör så ont i magen. ILLAmående here we come. Varför? Jo därför att min medicin reagerar så på min maoge. Mage är förövrigt ett ganska väldigt fult ord.

Hej

Värsta dagen ju

Det har hänt mycket idag. Ifall man tänker efter är det väl ändå rätt coolt att man värsta får en dag varje dag som man får göra i princip vad man vill med! En hel dag. Och en till och en till igen och igen och igen. Yeah! Jag har partat, bloggat, skrattat och dessutom har jag fått något nytt. Gissa vad det är! Jag avslöjar i slutet av inlägget med en rebus(det kan ju inte vara för lätt).

Efter jag hade haft piano imorse tänkte jag öva på min läxa för jag hade ju Tid med stort T (ifall ni skulle missa att det står med stor bokstav) så jag gick till blueroom och satte mig och skrålade.

Eller mest spelade piano. Både och typ. Men så precis när jag fått in det perfekta ackordet och jag känner mig sådär marodöriskt nöjd över det så bestämmer sig pianot för att få glapp och stänga av sig. POff sa det.

It has to be a sign.


Vi redigerade ganska mycket på fotokunskapen today. I allafall jag gjorde det. De andra människorna satt ganska mycket vid bloggar, facebook och bilddagböcker & sånt. Känns det igen? ;)

Jag redigerade mig själv till Björn, och inte vilken Björn som helst utan Gustafsson ;D Eller nej. Det gjorde jag inte. Men när jag var klar med fotogeggan började det growla i min mage. And a woman's gotta do what a womans gotta do som jag brukar säga, så jag gav mig ut på stan i jakt efter något att mätta min hunger med. Så jag gick ut genom dörren på Sinclair och sa: "det regnar"

Så såg jag mitt byte. Det var en man, ganska kort, rullstolsburen, verkade ha bråttom och bar handskar. Så jag sprang ikapp honom och började äta på min plånbok. För när jag kom lite närmare såg jag att det var Anders.

Han hade däremot en lysande idé, nämligen att gå till Mc donald's så det gjorde vi. Enda kruxet var att jag fick lite bråttom och var tvungen att ta en cheeseburgare. För det fanns inga riktiga redo att hoppa i min mage. Jag överlevde som tur var och det gjorde Anders med fast han var livshotande inne i en uträkning om hur många gånger tugga upphöjt till 40 var. Ganska många tugga vill jag lova.

Men nu ska ni få en rebus. Vad har jag fått idag?

http://www.lund.se/upload/Grundskolor/Lerb%C3%A4ckskolan/Bilder%20musikprofil/Piano_index.jpg+ = ?

En trötter som sover

Oj. När jag kom hem bara la jag mig och sov. Och vaknade två timmar senare. Man blir trött av utv.samtal. Det är verkligen skönt att sova. Oj oj oj..!

Fast innan jag somnade tänkte jag skriva ett inlägg. Jag hade det i mina tankar, det var säkert helt perfekt, men nu är det borta såklart. :) Men ett inlägg är faktiskt inte hela världen. Inte ens halva. INte ens en fjärdedel. Eller en tiondel. Det är inte ens en rap i universum. Screw inlägget..


Hihi.

Draft: Nov. 25, 2009

Nu ska jag berätta vad jag gjorde igår kväll. Ingrid, Thomas och deras små hulliganer kom hit. Det var mysigt fast dom var överallt. Saker hände hela tiden kan man säga. Vi åt gröt och Alma blev glad för hon tyckte det var gott.

 
Jag tror bestämt hon var svag för kanel.. Hon var rätt vild med kanelburken, min hand som låg bredvid var alldeles brun efter hennes framfart.


Goa Olle (jag fick en liten puss! Hihi) och han var riktigt rolig att spela piano med.


Gjorde en fläta som blev bra medan Ingrid informerade massor. Fast det syns inte hur bra den blev! :P Skit för jag kommer säkert aldrig kunna göra en lika bra. :) Den gick förbi öronen som ett diadem typ.


Det som göms i fotosalen kommer upp i fotosalen

Mehhehe. kolla vad jag hittade.

 
(absolut oredigerad)

Vikten av hej

Hej hej hej hej hej hej hej. (Ska läsas uppåtgående och sedan byta till nedåtgående ton på halva väge) Det är en mycket viktig hälsningsfras. Faktum är att den är så viktig att man oftast säger den varje dag. Hehe

Jag börjar om. Mitt förra inlägg destroyades så jag får börja om. Har precis vart och partat med Jan på musikskolan. Fick en ny låt. Eller fick och fick. Övade på. Nu har jag håltimma till fem i halv två. Trevligt..? Jag behöver inte ha så bråtom iallafall. :)

Snart är vi inom en klocktid som heter halv elva, närmare bestämt om en minut. Då kan jag gå till matsalen ocoh
parta. För jag orkar inte gå ända till Sparta. Jag har hört att man partar bäst där. Det hör väl ni med? Ja, parta i sparta.. Dah ;)

Nej nu börjar jag må illa bäst att gå någon annanstans..

vi ses.

haj mashivaj

Godamorgon. Nu ska jag kila till pianot om tre minuter men först ska jag bara skriva av migo lite. Det var en fartfylld kväll igår vill jag lova och vi somnade sent men jag vaknade pigg och ganska kry på morgonen så det var bara att ge sig av :)

Precis som det är nu.. Skriver mer sen!

Puss

Någonstans måste man bo


Detta är lite roligt. Ett par fåglar såg en trevlig skylt men orkade inte läsa hela. De läste: "systembo" och flyttade in i systembolags-o:et. :)

Jag mår skit.

Ont i huvudet. Hela kroppen känns halvt bombad. Mår illa. Känner mig som en yr höna.


Jag borde inte ha städat. Men nu när jag väl har börjat måste jag nästan städa klart. Nej. Det går inte. Jag mår inte. Hoppas på sen.


Jag bäv(r)ar inför att vara sjuk. Därför tog jag på mig bävertröjan idag.

Too busy for breakfast

Jag: Varför står du upp och äter?
David: Jag kommer sätta mig snart, ska bara kolla ett sms.
Jag: Meh, viktigt?
David: Jag fick det igårkväll.
Jag: ??
David: Det är från Crippe
Jag: ??
David: Jag frågade om han fortfarande var sjuk och skulle stanna hemma idag, måste se vad han svarade.
Jag: Så att ni kan LAN:a?
David: Precis. Du läser mina tankar!

Ett illa mående

Både jag och David är hemma idag. Jag hade ställt in mig på att gå imorse så jag gick upp 06.00 men så började jag må illa och så var det kört. Försökte få bort illamåendet med allt möjligt som mamma sa var bra, ramlösa, rostat bröd, proviva, vatten, onaka (fil) och någon morotsdricka men det blev värre istället. Så då kunde jag inte åka iväg. Sjukt jobbigt att må illa. Ännu sjukt jobbigare att må illa en längre stund vilket jag gjorde.

Men efter att jag gjort det som ofta blir följden av att må illa mådde jag bättre och kunde borsta tänderna och gå och lägga mig. Så jag sov bort illamåendet som var kvar. Men nu är det nog dags att äta en frukost. Igen.

Hoppas ni mår bättre än vad vi gör!


Ni kanske har en groda i håret?

Ganska otroligt

HAHA whaaaaaat? KOLLA

(tack Martan)

Illa dömd denna dag

Åh, jag har mått illa idag. Inte hela tiden men. Usch. Så har jag haft ont i huvudet, magen och yrsel. Det är så jobbigt. Särskilt när man mår riktigt illa på bussen. Jag trodde att jag skulle spy typ hela tiden. Uärk. Nu mår David också dåligt. Vi dricker ramlösa tillsammans. Ungefär som skottskumpa fast tvärtom. Det hjälper lite efter ett tag när man har rapat.

Nä nu måste jag dricka mer. Dränka min sorg. ;|


Förresten..

..är det inte så konstigt att jag är bästis med deras nya katt. Jag var ju bundis med Malou också.


Min nya bundis

Jag diggar verkligen Svenssons nya katt. Hon heter Zelda och är riktigt tuff. Jag lärde henne att kasta lasso igår.



Bland tvspelen.

Och vi har verkligen en "connection", ser ni? Kollar åt samma håll fast vi inte sagt till i förväg..! ;D




Hardcore!

Roliga videomarodörer

Förut satt och jag spelade in en video som jag hade tänkt att lägga upp här. Det var en liten sång, en utav mina nya. Men just när jag hade börjat spela in så ringde det och jag var tvungen att svara så jag fick radera den sen. Det var en telefonförsäljare eller något liknande som var i andra änden av luren, vilket jag INTE var beredd på(hehe), så jag svarade "Hoj moshivoj!" Och blev lite generad när hon presenterade sig på ett typiskt telefonförsäljar-sätt. xD

(Det är en sak jag inte fattar. Varför har de nästan ALLTID roliga dialekter?!)

Men iallafall så tyckte jag det lät som hon försökte fjäska in sig hos mig med sin Örebro-dialekt så jag härmade henne när hon frågade om Annika var hemma. "naj, hon är intoe hema." (jag minns inte hur hennes dialekt lät men den var utpräglad och rolig som sig bör om man är telis) Och då så hörde hon att jag drev lite med henne så då började hon prata stockholmska! Det var jättekul! Sedan frågade hon om hon kunde ringa sen och då sa jag. Ja.. men inte för sent bara. Typ.. åtta kanske

Det tyckte hon tydligen var jätteroligt för hon försökte kväva sitt hysteriska fnissade ända tills jag la på. Och det var ändå en vuxen människa. Dagens medelålder.. jag säger då det. Eller vad heter det när folk är runt 25-30?

Men iallafall, så försökte jag spela in min sång en gång till eftersom den första inte gick så bra, och det gick jättebra. Ända tills slutet av låten, då det började ringa. Denna gången trodde jag att det var en telefonförsäljare så jag svarade inte direkt utan fortsatte spela men efter en stund svarade jag i allafall.

Och vilken tur jag gjorde det.

För det var Ingrid. Och hon sa att hon skulle läsa min blogg. Så därför lägger jag in en bild på henne. Och en till. Hihi.




(Vi har massa roliga kort på dig, men jag tänkte att det är nog bäst att inte lägga upp dem här i din debut på min blogg. Hehe. Så jag tog de snyggaste, hoppas du inte mindar!)


Mohaha ;)

Det är upp till Finja

Jag tog mig i skägget och sa: "Anna, nu får du faktiskt ta och måla klart Finjas tavla!" Så jag spurtade upp till syrrans rum och började måla. Först så trodde jag att jag hade förstört tavlan, men TUR att det gick att måla över. Nu är den snart snart SNART klar! Nu är bara frågan vad min kära kund tycker :)

Finja: Ska jag ändra något, måla till något, måla på något, måla om hela tavlan, använda andra färger eller är den klar?


Den bästa Icareklamen!

Å haha jag älskar den här reklamsnutten. Det är nog den bästa som finns :')



"A hon är vi- vid.. eh.. lökarna.
Melonerna. Ee eh..! Eller vad säger jag.
Hon är vid bröna.
Eh, hyllan.
B-brödhyllan! Eh, Mjölk!
Eaaohon är vid mjölkkylen!"


Och sättet Cindy säger "va?" på i slutet xD jag tror jag dör ihjäl. xD

112

Idag har tre tjutande fordon kört förbi mig.

Den första var en polisbil.
Den andra var en polisbil.
Den tredje var en ambulans.

Borde jag se det här som nåt slags tecken eller?



Lyckat

Min skugga kom inte. Så här sitter jag, alldeles för tidigt, ensam, i skolan och grubblar över min existens. Typ.. Jag är trött. Jag har en lång dag också.  4 timmar kvar tills jag har en lektion. Men Anna, försök tänka positivt okej?


Glädjeämnen:

Jag har gott om tid att plugga.


Detta inlägg kommer fyllas på, hehe.

Haha, alltså jag insåg precis att jag kommer inte kunna skriva om idag imorgon för då har jag säkert glömt bort hälften av vad som hänt.. Och dessutom kommer det bli en spännande dag imorgon för jag ska ha en skugga bredvid mig :D Eller jag vet såklart inte om det blir roligt men man får väl tro det bästa om skuggor inte sant?! Skuggan kommer från Orust och går i sjuan.

Det var inte bara jag som undrade över personens mogenhetsgrad när det togs upp på klassrådet. Går i sjuan och ska redan söka till gymnasiet? Det måste vara en ambitiös hulligan. Men det gör inget för jag gillar nog sådana. Ja, men nu skulle jag inte berätta om det utan om min dag.

Här kommer den med buller och bång:

Idag gick jag upp klockan 8 för jag skulle vara med och spela med lovsångsbandet på högmässan i Stala k:a. Jag kom dit men kom inte in för dörren var så trög. Den var inte låst. Så Daniel stor och stark fick komma och öppna för mig!

 

Vi var kanske 7 stycken i lovsångsgruppen idag och jag tyckte det var helt lagom. Jag och Frida fick göra upp om vem som skulle spela på låtarna, hehe. Men det gick fort för ingen av oss är så värst kräsna. Vi tog hälften var. Det var lite nervigt för när vi övade gick det inte så bra för mig de låtarna jag skulle spela. Det gick bättre att stå vid micken och sjunga. :P Men jag klarade det allt utan att någon hörde när jag spelade fel. Då har man lyckats. (:

 

Men plötsligt hade vi slut på sånger och det var fortfarande nattvard-folk kvar. Så Frida sa till mig ”ta nåt bara” precis innan hon gick iväg för att själv ta nattvard och jag blev lite svettig om pannan för jag visste inte vilken låt jag skulle ta. Men så fick jag en snilleblixt: det låg en notpärm bredvid. Så jag vältrade upp den och tog första bästa, som faktiskt passade bra. Puh. Den gick dessutom att spela någorlunda felfritt.

Det var rätt mycket folk i kyrkan så man ville ju inte göra bort sig.

 

Efter gtj samlade vi flocken som skulle till S-gården. Eller samlade och samlade, vi ungdomar samlade oss och de vuxna åkte i förväg så dom kom fram mycket fortare. Fusk ju, vi hade ju mer att packa ihop, trummor och pinaler. Men jag är inte bitter jag inte, det var riktigt kul att åka i bilen Daniel körde. Som alltid..?

Det regnade och regnade och regnade.

Men vi trotsade vädret och sprang ut till bilarna. Inte rädda för lite regn inte! Lite vatten har ingen dött av. Men haha, Daniel.. ska såklart sätta igång tjuvlarmet på bilen. Det lät så vi fick tinitus nästan. Eller jag trodde jag skulle få det. Och det var tur att jag inte fick det.

"Daaaanieeel! Vad gör du det får du inte." Och han gör det bara för att.. ja. han vill kanske leva upp till sitt rykte? Jag kan hålla med om att barnslighet behövs ibland men.. inte när det gäller bilar xD fast han har börjat köra bättre nu i alla fall! Visserligen håller han inte hastighetsgränserna men det är inte så mycket radiobilarna på Liseberg längre. Vilket jag är tacksam för.. hehe :) Man vill ju helst inte vara med om en nära-döden-upplevelse varje gång..

 

Och Sandra som stod bredvid Daniel hörde att jag hade tagit ett kort på daniel när jag stod och pratade med honom och Matilda huruvida jag skulle lägga upp den på min blogg eller ej, och då kom Sandra fram till mig, spände blicken i mig och sa allvarligt:

"men vänta nu, är jag med på den bilden?" dododododo fortsättning följer imorgon.

 


Stenbra dag

Är hemma efter en jättemysig dag på Stenungsögården och hos Svenssons efter det! :)

Vi satt i Fridas rum och de lärde mig spela tv-spel. Jag valde yoshi men tydligen var han inte så bra. Jag tycker det är orättvist att figurerna är olika bra. Då har man ju inte lika förutsättningar att vinna alls. Emil valde Zelda(eller vad hon nu heter) och tyckte det var lite jobbigt att ha klänningar på sig haha. xD "meh! Varför måste jag ha KLÄNNING? Igen!" sa han Det var ju figuren som hade klänningen, inte han, men jag tror att han i hemlighet identifierar sig med henne. Shhh.. Säg inte till någon. Det är en hemlighet mellan dig och mig, cyberspace.

http://thewiiremedia.revolutionreport.net/games/1/5291.jpg<---Emilhttp://rescuetheprincess.files.wordpress.com/2009/01/mario-party-advance-yoshi2.jpg<---jag

Simon ledde typ hela tiden för han åt upp alla. Lite taskigt.

Jag tyckte det var jättekul att träffa Matilda idag, även fast hon var sjuk. På Gudstjänsten satt vi bredvid varandra och helt plötsligt behövde jag snyta mig, och jag hade inget papper. Så jag frågade henne om hon hade det. "Jag vet inte.." sa hon och började leta i sin väska. "Asså jag har en ballong!"

Jag är inte så skillad på att snyta mig i ballonger, har aldrig testat det faktiskt, så jag tackade tyvärr nej. Jag undrar föresten om det går att snyta upp en ballong. Ja, istället för att blåsa!

Har så mycket at berätta från middagen o så sen men jag får välgöra det imorgon eller något förnu måste jag plugga. Jag har tagit en del roliga kort också :)

Daniel var buss-ig och körde mig hem. Sen lärde han mig en låt på guran. Som Ivar har lärt honom. Som i sin tur har lärt sig från Simon. Som i sin tur säkert har lärt sig från Inge. För han har också Inge, samma gitarrlärare som jag. :)

Fast det var nog inte han som lärt honom just den låten hehe för han är så duktig så han kan lära sig själv. Dessutom var det "open the eyes of my heart Lord" :P


Det hände väldigt mycket roligt idag, väl behövt. Jaha! Skriver mer som sagt!

Godnatt

For granted

Hej. Idag är det lördag. Jag vill inte blogga idag. Om ni undrar varför får ni väl ringa eller komma hit och fråga. Behövs det ett geni för att räkna ut det?

Hejdå.

Hejsan


Jag har knäckt koden!

Hahaha, jag kom precis på att även förra gången jag skrev ett feelgood-inlägg var här. Hemma hos Eva&Tage. Såsom nu. Alltså förra inlägget.

Här mår man nästan alltid bra! Det är faktiskt så. Det är fint och mysigt inrett och luktar alltid gott eftersom båda är så bra på att laga mat. OCh det är mysigt, och ganska socialt om man känner för det. Sen är det en annan sak att David och Mattias sitter uppe och krashar med tv-spel hela tiden. För det är typ det enda man hör. Krasch, krasch morr. Sociala marodörer.

Hittade föresten två VHS, Törnrosa och Lilla spöket laban, på Tages skrivbord! Så jag frågade honom om han brukade se på dom, men fick svaret att han hade tänkt att SLÄNGA DOM !

Näe. Gamla klassiker kan man väl inte slänga bara sådär. Så jag offrade mig för dom och fick dem. Faktiskt. Någon gång kan man väl få användning för ett par barnfilmer?

Härliga människor

Det är mattelektion, Per håller en genomgång med jätteavancerad uträkning om ekvationer på tavlan. Den är snart helt fullklottrad. Mitt i, när han nästan är klar utropar han plötsligt:

"Du tappar väl inte tråden nu? (till en person i klassen som sitter och stickar) Världen är full av tappade trådar. Om man knyter ihop dem kan man sticka en halsduk."

Sen småler han på sitt gulliga speciella sätt innan han fortsätter.

Per är verkligen en av världens bästa lärare, jag skulle nästan kunna påstå att han är den bästa. Alla tycker verkligen om honom. I början av lektionen kom Olle och Herman(killarna som driver café vid skåpet) in och ger honom en förpackning kakor. Just därför att det står "Per" på paketet, kakorna är av märket "Per".

"Ja vi tänkte att du kunde sitta och äta kakor med din familj ikväll" säger Olle nöjt.

Alltså, det är helt sjukt. Ni måste verkligen träffa dem för att förstå. Men dessa människor är så otroligt mysigt roliga! 

Haha, så har vi J, som säkert fick alla i korridoren att bli kissnödiga medan hon hysteriskt gnydde om att hon behövde gå på toa, återigen på ett otroligt gulligt sätt.

Eller L, som jag satt bredvid idag i matsalen, hon har alltid så roliga saker att berätta, och hon berättar det på ett sånt roligt sätt.  Idag sa hon att de har infört en lag i Japan om att man inte får ha större midjemått än 80, eller om man är tjej: 85. Så får man böta om man går över gränsen. Hahaha xD Det roliga är ju att kvinnorna får vara tjockare än männen! :D

För att inte tala om Elia som tappar bort rosa soffor. xD

Alla är så bra på sitt sätt! Det är rätt skönt att det finns tusentals olika människor. Alla helt olika. Men alla lika viktiga. Det behövs helt enkelt någon som du.

Haha, ni måste tro jag tagit något lyckopiller idag. Men nej, jag bara gillar läget ibland.


Datum är överskattat

Konversation vid matbordet.

Mattias:
Pappa, när brukar vi få julskinkan?
Tage: Till jul! (på ofattbart härligt orustmål)



Har du en hydromatisk kaliforniepuma eller?


Rappakaalj

Okejokej. Jag har målat. Lite blev bra. Jag har gjort några framsteg på min tavla. Men sen gick allt jättedåligt och jag blev så frustrerad att jag var tvungen att måla på en annan tavla. GAH. Jag måste lyckas nångång!

Den andra tavlan? Det ser lovande ut, men man kan aldrig veta säkert förrän den är klar. Klar förresten, det blir den antingen när man är nöjd eller när tålamodet tar slut.

Suck

Jag vill inte ha en moped en sån där som alla andra har jag vill ha en egen speciell som inte låter så mycket som hallonsaft och går på bär och flär men ingen har fiskar i akvarium nu längre så jag måste gå till havet och fiska fiska längre än till Holland för där bor ingen inte min farmor iallafall för hon är död jag har aldrig träffat min farmor och kanoten finns inte bara i morötter utan också i synvinklar med grötsås och drakar med skägg jag trumpetar bäst på tisdagseftermissar och förtorsdagsvovvar om gardinerna är röda och flärpar hänger i kanten granhulda äter äter alla päron märon skäron täron och gräron men lämnar inga till mig!! Varför skarför larför barför herfer kerfer jag vill inte ha en blå tå för jag har redan en kall fot och en hermelin som jag ska ta hand om i din bur som inte står på farstun som du trodde utan i den stora trunken som alla går förbi hela tiden och skriker och grufflar och fufflar och har en rosa hängmatta i trädgården men jag, men jag, men jag då?!


Okej. Nu känns det bättre.

Man kan bli lite sur

Vem lägger ett äckligt tuggummi på baksidan på ett säte PRECIS där jag ska placera min fot som inte har någon sko på sig? Typiskt osmart. Nu har jag tuggummi på min tå och det går inte att få bort. Jag måste helt enkelt KLIPPA bort tuggummit och då är strumporna inte så hela längre, alltså har jag snart pajat mina sockar pga någon elak hulligan.

Men jag var lite smart. Tog plast från min plastpåse och satte på så jag kunde ta på mig skon.


Nu vill jag höra applåder.


http://vuc.vv.se/upload/citat-%202.gif


Frid och fröjd igen

http://metalldesign.files.wordpress.com/2009/05/06-cipria1.jpg



Elia hittade sin soffa. Eller sin och sin. Men det var någon som hade snott den och sedan lagt tilbaka den.

Vilken stil.

Soffsnattaren

Torsdag på Sinclair. Folk går omkring och snyter sig. I soffgruppen sitter en hel drös och tjötar, spelar gitarr och kort.

Några ettor kånkar nöjt på gigantiska kanelbullar och Elia har tappat bort en rosa soffa, stackarn.

"Har någon sett en soffa?! Ungefär så här stor!" säger han och pekar på en annan soffa. "snälla.." så går han vidare och frågar en ljudtekniker.

Jag har lite svårt att förstå hur man kan "tappa bort" en soffa, och ännu svårare hur någon skulle vilja stjäla en mitt på Sinclair. Eller överhuvudtaget. :P Smuggla in den i tröjan? ;) nja.

Har någon testat eller? Så man kaan få lite tips menar jag ;D

Jag hade gitarrlektion nyss. Men när jag kom ner undrade jag var min mobil var. Så jag fick gå upp igen och hämta den eftersom den lyckligtvis var i gitarrsalen. Vilklen tur att det var Oskar som hade lektion och inte någon främling hehe. Hade vart ännu pinsammare.. :)


Odilemma

Rostade mackor- check
Nyponsoppa- check
En gullig, smårolig smådansande Dave- check



Ska man skriva ett inlägg kanske.

Ja. Eller nej. Vad ska jag skriva. Jag är fruktulöst deprimerad, men det vill väl ingen läsa om. Folk nuförtiden vill bara läsa om roliga saker. Funderar på att skaffa en blogg där jag bara skriver min skit. Fast jag vill skriva min skit här för jag gillar min blogg.



Men nej okej. Jag har bestämt mig. Ingen skit.

bara en konstig high-five.


Fotokunskap är jobbigt




Bilder ska redigeras säger jag bara.
Jag är bara så. Trött.

Hade en jobbig morgon. Jag missade bussen, tog nästa buss. När jag kom till skolan hade matsalen stängt. Har enda lektionen, fotokunskap. Vi var lite i ateljen för ajg ville slutföra en uppgift. Men det gick.. åt skogen.

Typ. Först funkar inte kameran, sen funkar inte blixten. Vi får inga bra kort. Kameran vill inte ta kort, den vill göra allt jätteljust eller jättemörkt. När den väl gör som man vill blir man bländad av blixten och ser jätteful ut. Hur jag än gör blir det inga snygga bilder. Kanske EN bild. Av 1295728352431981119579 stycken okej :D?

Det är ingen bra dag idag.


Men jag har inte tappat bort en enda sak idag! Jag HAR både min kamera, dator, ipod, plånbok, busskort, mobil och nyckel.

Dessutom har jag kanske kanske kanske kanske kanske kanske förhoppningsvis fått ett efterlängtat brev när jag kommer hem. Kom igen buddy, gör mig glad!

'cause I need it.

JAHA NEHE

Jaha nehe. Då får jag väl göra det

SJÄLV.


NEJ NU HAR JAG HAR FÅTT NOG

NU FÅR nnn NÅGON KOMMA OCH DRA BORT DET SOM GÖR ONT I MIN HULLIGANISKT MÖGLIGA SÖREN-KROPP.

NU.






Godnatt


Jag önskar att det blir en bra dag imorgon.

Fallskärmsavtal


så gulligt :')


Den du

Johanna var en vacker från vasastan
lyssnade fridfullt på musik i ett plan
då lät det plötsligt krasch
planet landade på mars
men Johanna sa bara: "äh, jag är van."



Stinsen brinner

I söndags när jag var ute och gick hittade jag en manet. En farlig.. Fast inte för mig, jag är biff. Idag blev det att stanna hemma från skolan för jag mådde inte alls bra. Inga ingående detaljer dock. Men nu mår jag lite bättre för jag har sovit och lyckats få i mig lite mat.

Har suttit framför stinsen brinner, några klipp, det är alltid lika mysigt. "ät en paj, drick en sås, köp kavaj, lås ett lås!" Så blir du glad. Denna låten gillar jag också.. :)

Jag ÄÄÄLSKAR Stinsen brinner.


Visst ser jag cool ut.

Jag tror ni vill se bilder.




Kanske ska jag gå och hämta posten, jag väntar brev... :) Jag vill ha brev iallafall, vet inte om det kommer idag men det tycker jag att hon borde skickat det nu.




Låt mig släppa en bomb.

Jag har varit och hoppat fallskärm! Kan ni tänka er!

Det var jättekul, som ni ser på bilden. Tyvärr hann jag inte säga till Emmy och Abiir, förlåt, vi skulle ju göra det tillsammans. Men det kom så hastigt. ;) Vi gör det nästa gång!


Så här gör man, oavsett vad!



Mina hörlurar var sönder men, Anna fixar. Så i klippet visar jag hur man gör en hörlurs-mössa!
:D

Jag bryr mig inte om en fallande versfot

fornyrdislag
drottkvätt
kenning
jambisk pentameter
halvgod inrim
adalhending


Alla dessa ord är uttryck inom lyriken.
Och det går runt.. runt.. runt.. i min stackars hjärna.
http://farm4.static.flickr.com/3597/3485813830_ff04fc84e3_o.jpg

Katastrof

"Jag har snott alla hårprodukter, alla hårstaylister, alla hårgrejer i hela hakeborg! Nu kommer ni alla få långt ostyrigt hår och kluvna hårtoppar, Moahahahaha!"

Oh no.. liksom.
Vad är det för barnprogram nuförtiden. xD


Nu kommer nästa: "..jag är inte den som luktar maskeeeringstejp.." i vinjetten sjöng dom så.




Överrumplad

När jag gick igenom gallionen stod en väktare bredvid utgången. Jag tänkte "bäst att inte se olaglig ut". Inte för att jag brukar det eller så. Men när jag gått ut genom dörren hoppade jag nästan till av rädsla, för det lät som ett jättehögt och argt stöldlarm! Men gissa vad det var.. En tvååring..

Sen blev jag jätteförvånad när jag såg min spegelbild i bussfönstret. Jag har ingen aning om varför egentligen, det är ju det jag brukar se.


Jag fattar ingenting! :]




Det ska jag testa.


Hej jag är granne med Göksäter

Its true och det är en aning jobbigt när man kommer cyklandes uppför backen till huset med typ två Blanka nya Göksäterpåsar och möter vårgranne som äger Göksäter. Det känns lite som.. aa. Hej jag har varit och köpt saker i din affär, jag har sponsrat dig. BAHS.

Men jag hittade iallafall vad jag ville ha, två tidskriftsfack och ett par leggings. Fast det visste jag inte att jag ville ha. Ser man på.

Hej på er, era..

Tonfiskar.

Jag hade ett litet dilemma imorse. Nu tror jag att jag löst det själv, men titta här iallafall. Vad är snyggaast? (med bröderna st. gothard-röst)




Efter närmare eftertanke var detta inte alls snyggt..

Nu ska jag gå till Gökstäer innan dom öppnar, funderar på om det finns röd akrylfärg och tidskriftsfack.. sen blire skola.

Puss!

"mellanmagen är värst"


Ibland önskar man att livet var lättare. Saker är jobbiga. Saker är skit. Jag stör mig på att man inte kan säga att "allt är jobbigt" för det är så skönt. Nu har jag mest ont i mellanmagen. Och känner mig sviken. Eller kanske har jag svikit någon. Det är svårt att ta reda på. Man vet inte.

rq





Se från 1.36! Superkul alltså.

En gladhågig hejarklack

Min senaste limerick.

En gladhågig hejarklack i från Borås
Var på en djurpark och kom till en gås
men gåsen var sur
för han satt i bur
Och rätt var det var så fanns inget lås



Underbarabarn


En hemlig hemlighet..

Jag ska berätta en hemlighet för er. You better läs hela texten annars missar du den.

Den är väldigt hemlig egentligen den saken som jag ska berätta, men jag gör det ändå. Bara för att ni är så hemlighetstagande. Bara för att ni är bäst på att hålla hemligheter. För det är ni ju. Proffs på hemlighetsmakeri. Den är mycket utsökt, en smaskig hemlighet. Den är så bra att ingen skulle kunna gissa den. Ingen kan gissa vad jag ska berätta för hemlighet. Å.. vad jag gillar min hemlighet.. mm.. Den är helt perfekt nästan. Men ingen kan såklart gissa den, nej ingen kan gissa min hemlighet. Ingen.

Det skulle ta flera år att komma på vad det är för hemlighet jag ska berätta. Ja.. flera år skulle det ta. Den handlar ju inte om såna där vanliga saker som hemligheter brukar handla om, nej nej.. den handlar om ytterst ovanliga saker och den är den bästa hemlighet jag någonsin haft. Ingen.. INGEN! Ingen har haft en sån hemlighet som jag har. Nej nej nej, ingen har ens kommit i närheten av den hemligheten. Bara dröm om det liksom! Ja dröm om att slå min hemlighet.

Dröm om att ens komma nära den. Det kan ju ni drömma om för ni kan ju inte ha en sån bra hemlighet som ajg har.

Det går inte. Nej för jag och min hemlighet är genial. Geniala är vad vi är. Så geniala att ingen skulle kunna vara så genial om den ens hade vår genialitet som gjorde personen genial. Det skulle ju inte varit någon riktig hemlighet om jag berättade den, för den är ju så genial. Samtidigt skulle det inte vart någon riktig hemlighet om jag inte berättade den, för den är ju så fantastisk. Och genial. Genialare än genialast. Så.. here we go.. Jag har sovit i nya lakan inatt.

Tralala

Nu har jag anmält mig till nyårslägret. Det känns lite läskigt. Jag är orolig.-

Men det ska väl gå bra eller.

(allt är som vanligt igen nu, egopics, here we are! ;)




Hittade något guldskräp på youtuben. :P

Jag vågar inte slänga


Den är typ förstörd för att jag har målat över den så många gånger.. Men jag vågar inte slänga. Hallå, Anna, den kostade 9.90 delat på fyra. Kasta?


OCh personen som gav mig slet-tröjan tyckte tydligen att man inte kan vara snygg när man målar.. Men jag tog tag i saxen och ändrade den lite heeh. Den kan kanske inte bli SNYGG men definitivt snyggare.

På tv:n pratar dom om insektsutrotare, typiskt fantastiskt! Jag har ont. In da heart.

Hällö


Varför trodde du inte att detta var mina tänder? Dom har varit så. Nu kan jag knappt äta men det är en annan sak.

Det där med ålderns höst

Pappa har börjat lösa korsord på internet. Ska man börja bli orolig eller?

Åldring 40 kg, dålig hörsel medföres

Anna: Asså.. David har blivit så vuxen.
Mamma: Va? Vissen?
Anna: Nej, vuxen!
Mamma:
Vilsen?!
Anna:
VUXEN?
Mamma:
Jaså vuxen! Hahahahahahahahhahahahahaha..

Nej nej nej

Fast jo. Min morbror var här när jag låg inne. Då fixade han photoshop till oss :)
Jag hittade mina tuggummin föresten. Det var typ två timmar innan jag skulle åka hem så jag firade det med att kolla på macken.


Vill ni inte se hela, se då från 1.27

DU MÅSTE :P

Jag var hos en väldigt trevlig familj igår


Med eller utan strumpor. ;) Jag var bara där i fem minuter cirka iofs. Men det var trevligt ändå.

Alltså: jag hämtade min kamera där. Sen fick jag några fina kort på köpet också. Som det ovanför. :)

I telefonen:
Krister: A det är Krister..
Jag: Hej det är Anna har du Anna där?
Krister: Ja vänta lite.. Anna?
Anna: A det är Anna
Jag: Hej Anna, det är Anna.


Blev en aning snurrig.. Dessa Annor ;)

En annan rolig telefonsvarar-grej:

Är Pär där?
Är Emma hemma?

Bra

För jag har fått en ny medicin som inte gör mina kinder uppsvällda. Får se om den funker jao.

Rymdtangenter


Erkänn vårt nya tangentbord är lite småläskigt?

Jag har kommit på en till rolig historia!

"Varför stannade Monet hemma och åt ingefära?"
"vet inte"
"Han var rädd för Bacille!"

Ahahahahahaha!

Filosoferingar på 23:an Röd

Sitter och stirrar i en tidning. Väldigt tråkigt. Nu kan jag allt som står på bladet utan och innan. Fy vad tråkigt, jag dör kanske av tristess. Men, just som jag ska deppa ihop får jag en snilleblixt! Man kan vända blad…

Mitt rum är ganska tomt med tanke på att det kan bo två patienter här. Skynket hänger och ser väldigt kalt ut, för det borde stå sängar på båda sidor.

 

Det hänger typ två decimeter över golvet. Som en för kort luciaklänning på en kille med dålig hållning. Det borde stå en säng på andra sidan. Då skulle jag ha sällskap också. Jag hade sällskap igår men hon ville se på tv till två på natten och jag kunde inte sova om hon gjorde det.

 

Typiskt. Jag skulle knipit näbb. För hon rullade helt sonika ut efter vi pratat och sa att hon skulle på toa. Sen kom någon och flyttade hennes säng.

 

Jag har hittat en rolig kille. Eller det finns rätt många roliga killar här. Typiskt att ingen är i min ålder.

 

Min drömkille ska vara:


  • Lagom gammal.
  • Laktosintolerant. Så jag får mjölken för mig själv.
  • Musikalisk
  • Allmänbildad
  • Gärna spanjor (kunna spanska)
  • SNÄLL OCH OMTÄNKSAM
  • Romantisk
  • Fantasifull och gilla överraskningar
  • En planerare med struktur
  • Gärna fin att se på, ingen Gregorius.

 


 

Haha, Margareta gick precis förbi och spritade alla borden. ”ursäkta mig, det luktar kanske starkt.” sa hon.

 

Jag: Lite sprit har ingen dött av!

M: Joo, många har dött av det.

Jag: Lite sprit?!

M: Nä...

Sen går det en stund och jag frågar en annan tjej var vi ska sitta när vi spelar kort.


Hon: inte här i alla fall, det är ju spritat överallt…

Jag: Lite sprit har ingen dött av!

Jag hör att Margareta får värsta fnissanfallet ute i köket.


M: Hahahaha! Hörde du det? Haha.

Jag: Vadå?

M: Att jag hickade?
Jag: Nej

M: Haha, jaha jag trodde det var det du sa ”lite sprit har ingen dött av” till. Och så tänkte du "nu har hon fått fyllehicka också"

 


 

På toaletten såg jag en sådan där pappershanddukshållare.  Det stod: patent och design tillhör blabla och får inte användas utan tillåtelse.

 

Jag får bara upp i huvudet hur olaglig man skulle känna sig om man tillverkade en egen i samma design och hade hemma.

 


Fast jag skulle aldrig vilja ha en sån ful design.


Pussat

Jag kände precis att jag hade så stor lust att bara deleta mitt "hemtenta historia" dokument som fanns kvar på datorn från nian. Vilken lättnad. Jag känner att mitt hjärta är mycket lättare nu.

Men nu ska jag publicera ett inlägg jag skrev igår. Eller i förrgår. Jag minns inte. :)

Home

Sitter nu och försöker vänja mig vid vårt störda nya tangentbord. Men det är coolt. Ni får se bilder på det imorgon! För.. guess what?! Min kameraaaaa ;D



Fjantiga idol ljuder bakom min rygg.. jag ska nog gå och lägga mig. ;) För att imorgon vakna upp som en STOOOR artist ;D Hehe nä.

Har massa att publicera från sickhouse men har inte fört över det än. Typiskt.

Kram

Var är mina tuggummin?

Ja, har du sett dom eller? Dom är helt borta, puts väck. Måste ju städa sen när jag ska hem men just nu crappar jag i det för det gör jag.

Gosh. Jag känner mig som ett psykfall idag.


Morgon

Idag får jag åka hem. Typ vid sju för dom hinner inte hämta mig innan. Jag har jätteont i armen. Svinigt ont, hehe. Jag skrev massa grejer igår men har inte internet på min dator så det funkar inte att publicera. CRAAAP.

Livet känns Sören idag.
<----Sören

Herro kitty

HEJ: Idag har jag vaccinerats igen tralalaaaaaa. Nu har jag ett hello-kitty-plåster på handen som jag fick av Margareta, gulle! Jag fick plåstret och inte handen.

Trevligt. Jag ska böna och be på mina bara knän att få gitarren stämd igen. Snäääälla Agneta!


JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE.

Inte ett dugg för en mugg

Foki toki tycker tydligen det är roligt med udda saker. Det tycker jag.



Inbyggt kakfat, yeayh!

trelleborg

Nu sitter jag här och min design är helt paj. Men jag orkar inte fixa. Bredvid mig pratar dom om en blomkruka som föll i huvudet och började blöda. Och en stor gardin som hänger på en enda spik. Hardcore.

Jag har målat och ajg ska måla. Men ingen har frågat om jag har en hamster. Så jag är lite ledsen.

Men gaaah. AnnLiz har massa kattungar och hon vill inte ha sju katter. Jag vill haaa. Och dom är jättesöta fast Findus och Tiger kommer säkert äta upp den och mamma vill inte ha.

Gosh, mosh.

"Lilla vän, är du uppe så här tidigt?"

Jajamen, det är jag med besked. Man kan ju inte sova när hela dagen ligger framför. Kan. Men inte jag. För det bulldozarna bulldozar utanför fönstret och klockan tickar.

Tjohej!
Vilken grej
Jag ska komma på en egen genre av poesi
Med Sörens tjej.



Så, där har ni solflingan-genren.

Bonde söker Grey/ Bonde's anathomy

Jag har precis beställt varm choklad, fast kall. Bonde söker fru är slut tack och lov. Och för allas vetskap hade Lea gärna sett på det om hon varit hemma. Men nu jobbar hon. Kväll.

Nu pratar vi tarmar och tumörer för det är grey's anathomy. Tralala

Alvin åt upp sin mammas plånbok förut. Han är en riktigt värsting. Så ska jag också göra när jag blir..
Sören. Jag har redan varit liten.

Tror att jag ska måla lite för att försöka få mig på bättre humö. Nej jag menar såklart tumör. Bättre tumör.

Draft: Nov. 11, 2009

Nu är mami här och yeeas. Det är skönt. Jag har flummat och skummat med AnnLiz, möööös.

Min sladd är här och kameran fattas. Noooo.

Efterpublicerat

I'll be there for you

Mamma har åkt. Jag har ingen lust att göra något. Bara prata med någon rolig.

Flätguide



Du börjar med att göra en fläta som bara har med lite hår. Sätt upp underhåret först.


Hämta en kam och tupera luggen. Inte den översta dock.


fläta mer :P





Fläta förbi örat.


Locka och spraya!!




Ta en maaaassa kort och lägg ut på din blogg.


Hoj moshivoj

Jag tänkte försöka hitta coola bilder.  Så jag googlade hejvilt.






Sökte på anna turesdotter :P




Vatten förföljer mig.

Jag har föresten lovat Margareta(en hulligan här) Att lägga upp en flätguide. Så jag får väl göra det.

Special deliver for you.

 IIIIIHHHHHA


I sjukhusbiblioteket

Jag sitter här för min dator dog igår. Buhu :'( nej det är ingen fara.

Idag har jag lekt med Alvin (6 mån) och en liten  treåring som heter Ebba. Har även varit på sjukgymnastiken för att leta efter en Liselott men hittade ingen så fick skriva en lapp. :P Det var lite läskigt men Kristina försäkrade att hon var ursnäll. Dom har praktik nu, Kristina har på Östra sjukhuset :P Dåligt att jag inte är inlagd där ;)

Det är jobbigt att ha ett eget rum. Men nu när dom har byggt om måste man typ ha det såvida det inte blir fullt. Jag känner mig sjukt ensam. Fattar inte hur jag klarar mig.

Men jag har skrivit låten iaf.



Kanske ska kolla på en film?

tre nyanser av blått

Batteriet till datorn är snart snatr slut och laddaren ligger hos hanna. IUnte bra. Får blogga en kortis. Bebisarna skriker, AnnLiz jobbar inte idag och dessutom på en annan avdelning. Men kära Catriiiiiiiiiiiiin träffade jag förut! <3 Hon har såklart gått hem. Jajaj. Har mina turkosa pyamasbyxor, en skjorta härifrån och en blå kofta också härifrån. Ärmarna är jättekorta. Fattar inte att det står 80-60 kg på den. Kan inte en 80 kg are ha långa armar?!!! måste sluta så klanske jag kan blogga imorgon med. KRramama kramkram

Secret love

Jag älskar postcyklar. Jag skulle kunna jobba som en sån.


Dock finns en coolare modell jag spanat in.

Dock inte lika snygg bild, men man kan ju inte få allt här i världen.


We could leave this town and run forever

Har lite tråkigt.

Väldigt dåligt, jag vet. Särskilt osynkad. Titta inte på detta hemska klipp.

Diktsvammel

Hallo hallo. Antar att ni inte är så intresserade i vad som händer här på sjukhuset. Så jag skriver en dikt istället.

Många hus står ganska snett
Ingen har linjalen sett
som var där
i husets sfär
när det var nytt och fett!


Nä.. limerick går inge vidare, jag tar en haiku istället.

gitarren
står i ett hörn
och viskar stön


Äsch, haiku är nog inget för mig heller.. vi testar en alexandrin.

Jag vore väl inte mer än en svamp
om jag hoppade ner så att jag damp
i en sufflös av korv och makaron
men mättast  då gått på bron


Nejnejnejnej, ett försök till.

Ingen är så bra som ervor
fast hon slog en vas i skärvor
var hon riktigt nöjd till slut
när hon kasta' glaset ut



Jag ger upp.
Nu går jag och skriver en låt om rosa elefanter.

Gött kött!

Haha, egoinas mamma skriver så klockrena inlägg ibland! Jag måste dela med mig!

Oslo tingsrätt


Advokaten: -Vilken är Din födelsedag?
Vittnet: -Den 18 Juli.
Advokaten: -Vilket år?
Vittnet: -Varje år.

Sjukhusdag

Nu har jag suttit här i ett rum på Uddevalla sjukhus i en timma. Dom sa att jag skulle ta blodprov om bara en liten stund men jag tror de har glömt det. Det gör så ont hela tiden och jag försöker att inte tänka på det. Läser boken om Plupp och lappkåtan, Plupp och lämlarna, Plupp..

 

KOM DÅ!

 

Då får vi ta och lägga en patiens istället. Tur man har datorn med sig. Fast internet får ju inte användas här. Kom igen doktorn, kom igen!

 

Jag hann vara med på fem minuters mattelektion i skolan. Sms:ade pappa och sa att jag hade ont.

Han ringde direkt, den smartisen. Så jag sprang ut ur klassrummet och berättade hur det var. Han skulle ringa sjukhuset. Jag gick in i klassrummet, tog mina böcker och gick iväg. De andra blev nog lite paffa. Först går hon ut när mobilen ringer jättehögt, och sen kommer hon in och GÅR UT igen! :P

 

Så var jag tvungen att ligga i rummet bredvid skolsyster en lång stund och stå ut med hennes tjat när hon skulle ”titta till” mig titt som tätt. Men tillslut ringde äntligen pappa och sa att jag skulle komma hit. Och skolsyster skulle givetvis skjutsa.

”klarar du dig verkligen själv nu?” Sa hon när jag insisterade på att gå in till sjukhuset själv. Ursäkta, men jag är ganska rutinerad på det här. Fast det sa jag inte. Det gick fint att anmäla sig men ajg fick vänta i tusen år. Nu kommer de och ska ta blodprov, woho!

 


Nu har de satt på ett plåster i mitt armveck. Jag känner hur paniken stiger inom mig. Snart är den okontrollbar. Måste göra något. Andas in. andas ut. De sa att jag skulle läggas in. På NÄL. Woho. Det enda positiva är att jag kanske får träffa mina favvisar igen.

 

Pappa är på väg. Jag hatar att bli inlagd när man inte har varit hemma innan. Då kan man få gå i rötna kläder i tre dagar innan mamma kommer med nya. Bara för att de inte hinner komma dit. Ehhe. Och så har man inte med sig alla grejer som man behöver så man får abstinens och det enda man kan göra är att titta på tv. Liksom.

 

För alla sköterskorna är så luriga. Dom säger att de ska komma och prata med en ”om en stund” men de har så mycket att göra så de hinner nästan aldrig. Så sitter man där och väntar hela kvällen och vips så har de gått hem och det är nattpersonal.


 



Nu sitter jag och pappa i bilen till NÄL. Jag fick inte bara ett stick, jag fick en kanyl också. Det gör ont!

 

Hon: "nä jag får nog hämta någon som kan hjälpa mig innan jag sticker. " När den andra kom höll hon mig så hårt i armen så jag fick ont. Men det är så dom gör här förstår ni. Nä jag ska inte skrämma upp er, de allra flesta är supersnälla, men vissa har bara inte alla indianer i kanoten.


 

Men som sagt så läggs jag in inatt. Fortsättnig följer när vi kommit dit!


Cheburashka

Nu sitter jag i Hannas kök och jobbar med powerpointen till min uppsats. Galet jag vet men jag hade så ont ooch kunde inte sova. Det är ganska mörkt så jag ser typ inte vad jag skriver, vi hade kul igår.

Ni vet, nya modet är att ha mobilen i knävecket.

Så fruktansvärt mycket vi skrattade.

VI är absolut dreamteam jag och Haan. Man skulle ha en man i byrån också. Perfekt.


MEN om det kunde sluta hurta i bröstet. Skulle jag famla mig tillbaka till min kära madrass.



Någon som har sett en vilsen hulligan i ett träd?

huppidupp

Vi sitter och kollar i hannas scrapbook-album och hanna tjatar om att hennes hår växer som ogräs. Vi äter ogräs också. ELler nej, bäst att inte såra mamma, vi äter utsökta kakor. Vi ska typ se på stinsen brinner nu och Hanna laddar upp genom att säga massa galenskapar-citat. Jag älskar't!

"Om du inte tagit piller och berättat för vår präst, gråt inte pojken min.." sjunger hon nu. Nu ska vi filma!

Hanna tycker jag ska svälja ner mina mediciner med t-sprit eller rödsprit. Okej!

Lost my dog

Nu har jag ätit nudlar jag. Men jag var tydligen inte värd hannas skagenröra. Det kommenteras numera så det står härliga till här. Jag är glad. Fortsätt så. Annars blir jag ledsen. (det är inte lätt:P) men jag har skrivit en halv novell idag. Typ tre sidor. När jag snackade med Kristina igår trodde vi att jag skulle kunna skriva vad som helst och att det enda jag behöver är att ha någon som säger vad jag ska skriva och så gör jag det. Men jag började själv och skrev en novell. Det gick bra.

Nu måste jag skriva en viktig sak. Till skolan. Så hejdå!

Jag vill så ha nudlar.

Och jag har det också men ingen kastrull. Haan kommer snart från sega försökringskassan och då ska vi gå till hennes lgh. Gööööött. Men jag börjar få ont i hjärtat, inte bra. Aj aj. Det är för att jag inte ätit så jag måste göra det snart. Jag är dålig som inte tar med mig vanlig mat man kan äta kall, allt är mitt fel men min halsduk är svart. Så jag kan skylla på att den förrvirrade mig. SÅ förrvirrande med en svart halsduk.

Tjaaa


Cheburashka

Jag hittade värsta videon! Med drutten och gena! på ryska! xD



Morgonstund har urk i mund


Morgon igen. Ånej.


Music

Tack för alla musiktips! Kul att veta vad mina kära läsare lyssnar på. Och ska jag sammanställa musiken och säga vad ni lyssnar på för stil så måste det bli: Flip top och trunk-frock

Fick upp ögonen för ny musik. Kul! Tack!

Nu får ni gissa om ni vill. Vad heter låten, med vem? ;D

nr 1

nr 2

nr 3 (fy vilken dålig musik!!!)

nr 4

nr 5

nr 6

nr 7

Den som gissar alla rätt först får veta en hemlighet.

Så nu är man glad ig


Så nu är man glad igen.

Neeeeeej!

Jag satt och målade förut. Så tänkte jag att jag skulle fixa till näsan på Pias valross. Alltså valrossen på Pias tröja.



Men när jag var klar såg jag att det hade kommit färg på baksidan, så jag la den med andra sidan upp och försökte få bort det, men när jag vände igen hade det kommit färg på valrossen också! :S

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!! Så jag sprang ner för att tvätta den! Men så kom jag på att jag inte hade strukit den och det måste man göra innan man tvättar den! Så jag tog upp tröjan, helt melerad är den, men trycket är kvar..

Jag vet inte vad jag ska göra.. är helt förstörd.. Tänk om jag måste slänga tröjan.. hundra kronor åt skogen..

SKIT.

Sen trodde jag min ipodladdare var borta också, men den låg i verkstan(Kristinas rum) vilken tur!!! Kom på att jag lyssnar alltid på musik när jag jobbar.

Men jag är fortfarande lite ledsen för tröjan så glädjen blev inte fullständig..

Uppdatering: Mamma fixar. Allt kommer bli bra. Hon har lugnat mig och sagt att jag kan göra på ett annat sätt. Att jag inte kom på det själv. Det är det man har mammor till! :)


En musikfråga

Okej, nu måste ALLA som läser min blogg svara. Vad lyssnar ni på för musik? Nämn några grupper/artister! Även folk jag inte vet om måste kommentera. Ni får vara anonyma men hitta på ett namn isåfall.

Jag älskar mjölk

och gjorde denna tröja idag:


Sagan om Älvan med fräknar

Det var en gång en älva som hette Matilda. Matilda hade fräknar. Hon trodde att älvor inte kunde ha fräknar så hon inbillade sig att hon inte var någon riktig älva. Hon hade en kompis som hette Örgel. Örgel var en groda, fast ovanligt ung och stilig för att vara en sådan.

Matilda och Örgel tyckte om att leka en lek som hette superplask.

Den handlade om att plaska i det blanka sjövattnet så mycket att grannarna vaknade. Om man fick grannen Horkelgrön att vakna och komma ut och ropa "kvack i basiljongen" vann man. Det var oftast Örgel som vann för han hade störst fötter. Matildas älv-kompisar flög ofta förbi men de lade inte märke till henne. Matilda trodde att det var för att hon hade fräknar.

"Om jag bara hade så fin hud som Tvilde skulle dom säkert tycka jättemycket om mig!" Grät hon förtvivlat. Men Örgel försökte trösta henne för han ville inte att hon skulle vara ledsen. Han tyckte ju jättemycket om Matilda.

Så han fick en idé och började baka bullar och kakor och koka bubbelsaft i sin speciella blå kastrull.

Nästa dag låg Matilda och sjöng en sång i gräset bredvid dammen när Örgel kom förbi. "hej Matilda!" sa Örgel och balanserade på ett ben. "Hej Örge.." och innan hon hann säga klart sin mening så ramlade han ner i vattnet med ett stort plask, och ropade "NU!"

Från Örgels lilla hur kom tretton små älvor flygande med kakor och bullar och saft och en picknickduk medan de sjöng: Fräknar är det snyggaste vi sett, vi älskar fräknar, bättre än Örgels bästa kotlett, vi fräknar räknar!

Matilda började skratta och frågade "tycker ni verkligen om fräknar?"
Älvorna började berätta för Matilda att de alltid kollat på henne i smyg och tyckt hon vart den finaste älvan bara för att hon hade fräknar.

"Jag menar, alla vi andra ser ju likadana ut! Du är annorlunda och vacker!" sa Tvilde

Sedan åt dom Örgels bullar och saft och den kvällen var det fler som ville leka superplask.




Min kompis Matilda protesterade i fredags när jag sa att hon såg ut som en älva, hon sa: "jag har ju fräknar!" Men då sa jag att älvor visst kan ha fräknar, men då sa hon att jag skulle bevisa det genom att skriva en saga om en  med fräknar (eller det var det iofs jag som sa) och nu har jag gjort det.


Du är vacker!

Men så står man där om några år och ser hur mycket det har lönat sig!

Sa pappa alldeles nyss nere i köket. Jag undrar vad dom pratar om. Jag undrar jag.

Har målat och är nu helt slut. Eller halvt slut. Behöver en kram.

Chips löser alla problem

Jag har ju då som ni alla vet en spännande tandställning. Alltså den spänner. Men jag har kommit på något som råder bot på det hela! Chips! Det är jättebra om man är sugen på chips. för det liksom kliar åt mig. :)

Nu har jag precis ätit en antiseptisk våtservett (chipsen var slut), och jag mår lite illa. Hoppas att dom inte är giftiga.. :S

Frisyrguide?


Idag gjorde jag en frisyr. Ska jag visa hur? För då kommer ni få se baksidan också..

Och tänderna knakar precis som en byggnadställning ska, knak knak.

Jag är en liten krokan
liten fast ovanligt van
tänderna knakar
när rälsen den brakar
fast allting gör ont är jag glad, hejdå.



ja, eller orginalet. xD


Beautiful girl

Igår förlade mamma en orange paprika. Vi kunde inte fatta var den låg. Så efter middagen kollade vi under bordet. Gissa vad.

Idag hittade vi inte bordsflaggan för att kunna "fira" fadern i huset. Men nu är den hittad. I Kristinas säng.

Nä, jag skojar.


Och med beatiful girl kan ni väl förstå vem jag syftar på?
Och eh, det kom visst med en extra låt. :P

..


Är du emot rasism? Kopiera denna bilden och lägg ut den på
din blogg. Be också dina läsare lägga ut bilden på sina bloggar.

Chilla Anna



Det känns som jag uppdaterar för ofta. Gör jag det?

Hulliganernas grotthål

Gah gah gah gah gah gah gah gah vad det spänner i rälsen. JAG KÄNNER MIG SOM ETT LITET BARN SOM SKA FÅ TÄNDER. GAH :(

och inte direkt såhär

Lugn anna. Det kommer dagar.

hahaha


Det här var bra om något. Vilken fantasi!

oh no



Jag gillar inte meddelanden från folk jag inte känner.

Gör du en vodoo av mig gör jag en av dig

I klassrummet

Snack killarna emellan

N: Men du, flytta på dig, jag satt där!
O: Nej, den här soffan är mycket skönare än min stol.
N: kom igen, sluta nu.
O: Men jag har jääättejättejätteont i mitt knä. Ska jag verkligen behöva flytta på mig?
N: Ja...
O: Okej, då gör jag väl det då! Men eftersom du har fått mig att få ont kan väl jag få ge igen någon gång? Hugga lite i en tå eller något..
N: va?!
O: Ja så det blir rättvist.



haha xD

Jag minns fortfarande


hur det var då jag inte hade kortison i kroppen och väldigt ont hela tiden.


och hur det var betydligt mer medicin senare, väldigt deprimerad men glad att vara hemma igen. Och tjock..


https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/721430/images/2009/nl-2-okt-032_55448453.jpg
Min fjärde inläggning och jag fick en söt granne. Fick passa Melissa då och då, mysigt. :)

Älskade, hatade rullstol..

Är det bara jag som väljer kvinnor efter deras hem?


Haha, hör att david ser på tv, ensam mamma söker. Så tyckte jag en kille där sa:

"det jag älskar med Kristin är hennes husordning, hennes.." HUS-ORDNING! haha xD men det var utstrålning. Typiskt. >.<

Hoj moshivohj

Jag har tagit en paus från att pilla med stilmallar och koder. Har gjort det halva eftermiddagen typ. Men nu kollar jag då på top model. Man tager vad man haver. Jag mår inge bra. Känner mig ensam.


KOM HIIIIIIIIIIIT kärleken.


Jag kan inte göra något annat än att knarka musik.

jaha

Hallå jag har tråkigt. Är det ingen som vill ha en ny design på sin blogg eller nåt?

A woman's gotta do what a woman's gotta do- värsta äventyrsinlägget, läs hela!

Jag hade slut på min röda färg och jag kände en desperat längtan efter att måla med rött. Det enda problemet var att göksäter stängde om fem minuter och jag hade fortfarande pyamas på.

Men jag tänkte att jag hinner kanske ändå så jag började rusha på mig kläder och i all hast lyckades jag få med mig plånboken innan jag satte mig i bilen. För vilken tajming att mamma och David skulle till Henån precis samtidigt. :) Men när jag väl kom dit kom jag på att det är jättejättejättejättejättejättejättemycket folk på lördagar klockan ett. Oh no. Ifall man hade slagit ihop de fyra kassaköerna hade de räckt ända hem till oss. En kilometer.

Jag plockade ihop det jag skulle ha och ställde mig i kön. Men efter fem minuter hade jag tappat tålamodet och bestämde mig för att det inte var värt det. Hejdå göksäter tänkte jag och gick hem.

Men när jag var i backen, 70 meter från huset, kände jag bara hur mycket jag behövde gå på toa. Gah, ingen skön känsla! Så kom det en bil precis körandes förbi. Så jag kände bara att här gäller det att överleva. Sobrevivir liksom. Tog upp min tumme och bilen stannade. Tur att jag inte var hundrädd eller hästallergisk för tjejerna i bilen hade hund och var på väg till stallet. Jättetrevliga!

Jag fick alltså skjuts ca 40 meter till brevlådan men det var allt som behövdes för att jag skulle klara mig. Sprang hem (vet att jag inte får det för sjukdomen men detta var en nöd-situation) och hann precis till toan innan.. ja.


Ångest

Ibland blir jag nästan lite rädd när jag ser mig själv i spegeln. Så fruktansvärt hemsk haka och underbett. Det passa liksom inte ihop med det andra. Ser ut som en tandlös gumma eller nåt.

Det som är ännu läskigare är att jag kanske inte vågar göra operationen. Liksom inte kunna tugga på 6-8 veckor och ha hulliganiskt ont. Jag vill inte :( ingetdera. Stannar här resten av livet och drar nåt gammalt över mig.

en gammel frisyr



ELler ja, den var inte gammel när jag gjorde den :)

Jag älskar överraskningar!

Men det är märkligt hur man blir glad över så lite. Imorse letade jag efter ett färgat papper i en låda. Vad hittar jag där om inte en halv låda med after-eight! :D Jippie!

I know you lööööööv pictures

Sket

Jag har missat att ta några tabletter. GAh, det är hur många som helst, hur ska man komma ihåg alla?!

Jag vet inte men jag har iaf ont och jag tror det är därför. Bäst att ta dom nu. Alla ajg hittar. Vill INTE ha hjärtsäcksinflammation igen tack.

En fråga om famositet

När jag blir stor ska jag bli en jättekänd stjärna. Men jag har nog inte rätta looken.



Låt mig studera karlavagnen och komma tillbaka.

iehne

Har precis kommit hem från KU vision song contest. Det var jättekul, jag och matilda dansade :D Synd att ingen filmade för det var skitkul xD Men jag deltog också med en sånng jag skrivit. Kom tvåa. Det var nio deltagare. Frida och SImon och Ivar vann förr dom hade gjort ett jätteroligt medley. Nu ska jag sovf. Nattid

Gimme food on my plate


Min nya låt


Angående mina kläder

Emelie undrade var jag hade köpt kläderna jag har på mig idag, så jag tänkte berätta det :P



linne och tröja:
en hulliganisk JC-super-rea, kostade sammanlagt 70 kr(finns troligtvis inte kvar)
skärp: vero moda

Småfavoriter


It's true- salem

It's only you- Salem (oerhört gosig låt!)


I can olny imagine -Mercyme


More beautiful you-Jonny Diaz

Hade kläder på mig idag igen.


Jag undrar vem som kommenterade mitt förra inlägg som anonym. Det är inte roligt när folk är anonyma. Jag vill ju veta vem som skrev den fina kommentaren. Idag är jag och brorsan hemma och är lite krassliga. Jag har ont i bröstet/hjärtat och han har stukat fingrar. När jag kom ut i köket förut stod han och plockade ur diskmaskinen. Nu lagar han mat åt oss två. Han kommer verkligen bli en bra man. Tjejen som får honom kan skatta sig lycklig säger jag bara!

Vi tänker ganska lika också. När jag hade ätit upp såg jag på honom en stund och sen sa båda samtidigt: "kan vi inte göra chokladbollar?"

Det kommer att bli gott. När vi väl får oss till att göra det.



Dagens kläd.

Jag skrev en låt idag igen.

Jag har upptäckt värsta grejen! Rolighetsteorin!

ROlighetsteorin är en grupp som försöker få folk att göra bra saker genom att göra det roligare. Kolla in dessa videos! Tomglasspelet är roligt i slutet xD








Jag skulle lätt vilja ha pianotrappan hemma!


Fredagsmys

Anna: Åh.. fredagsmys ikväll.

David: nu
äre fredagsmys.. *sjunger* haha som låten!
Anna:
Va? Vilken låt?
David:
Jamen den reklamlåten på tv. Har du inte sett den?! Har du sett den mamma?
Mamma:
ja
David:
Tillochmed mamma har sett den! Du har inte kollat på tv på sistone va..






Bara jag som inte sett den förrän idag?

Katt till Sandra

Sandra ringde nyss. Så jag har pratat med henne en stund, supermysigt! Det blev inte mindre mysigare för att Findus låg breve och kurrade. Sandra ville också ha en Findus hos sig, så jag föreslog att jag skulle skicka honom med posten. Fast sen kom vi fram till att deras postfack var alldeles för litet, så då sa jag att jag kan lägga upp bilder på honom här istället.



Fast blogg.se är väldigt seg idag, så jag orkar inte lägga upp fler.. men en film kan ni få :)


Fet men söt

När jag var i Gbg tyckte Pia och Kristina om tröjan jag hade på mig. När jag sa att jag målat trycket själv frågade Pia om inte jag kunde göra en till henne också. Självklart ville jag det, Och nu har jag gjort den. Det som återstår nu är att hon ska säga att hon vill ha den! :)

Vad tycks Pia? Ska jag göra på en orange tröja istället?


Blev inspirerad av detta och tänker fortsätta med andra tryck.. :) kan bli roligt mohahaha..

Och gosig



Kände att en videoblogg var på sin plats. ;) Nu ska jag gå och värma mig lite varm choklad, sedan ska jag göra klart en redovisning som ska vara klar imorgon (:S) men det ska nog gå vägen. Hoppas det iallafall.

Konstigt, kände mig glad alldelses nyss men nu minns jag inte varför och känner mig jättedeppig.. hm :/ Jag vill ha en egen valross.. som jag kan åka till..

Jag vill inte ha någon galghäftare

Sitter på bussen. En sketen stadsbuss, men den går framåt. Tjejerna bakom mig har sagt minst femton gånger att det är inte OKEJ att gå ifrån krogen utan att berätta det för sina kompisar. Och bla bla bla bla, okej, vi har fattat nu, calm down?

Jag kom faktiskt in i fotosalen. Är riktigt stolt över mig själv. Nu har jag gjort klart ett surrealistiskt foto i photoshop! Yeah.


Nu har jag vart på torp och köpt ett linne. Det var lite kul, för linnet fanns inte i min storlek och killen i kassan frågade om jag hittade det jag letade efter.

Jag: nae jag behöver small..
Han: Okej, jag ska kolla var dockan har för storlek

Haha, så tog han isär skyltdockan och klädde av den! Plocka av lite armar och ben liksom. :) Sen fick jag tröjan! Eller ja, fick köpa :)

magiproblem

Jag vill komma in i fotosalen. Fotosalen är låst. Nu hade det passat bra med en magiformel så man kan gå genom saker.

Sinclair är förövrigt ganska mysigt. Jag tror inte att det är såhär mysigt på andra skolor. Idag har jag på mig en grön skjorta och svarta byxor med tillhörande accessoarer. Grymt pördigt.

 Nu är det fler som vill in i fotosalen, woho, då kan man kanske slinka med! Fast jag ska snart ha bild, sket. Hoppas dom lyckas snart..

 


Äkta hatkärlek


Gosh, det här är hemskt xD pöördigt.
Jag dör igen.


Johanna, jag saknar dig!

Un poco desperato

Har suttit HULLIGANISKT länge och jobbat på en header i paint. Först satt jag på bussen, sen när jag kom hem. När jag äntligen var ganska nöjd och tänkte "så här får det bli" sparade jag det, MEN det blev HULLIGANISKT fult! Varför? Varför?! :'( Vad vill Paint mig egentligen? Men ah, orkade inte ändra nu eftersom jag har gjort detta så länge och det börjar bli sent.. Så det får vara en konstig header ett tag helt enkelt!

Men om någon vet ett bra verktyg man kan göra headrar i så det blir bra, SÄG TILL MIG! :)


konstigt föresten att jag har en design helt i lila, jag som ju är en grön hulligan! Men det dröjer nog inte länge tills jag tröttnar på den här och gör en ny, grön design. ;P

Vi behöver lite Salem. Jag är säker.


mina fötter har somnat. På ett konstigt sätt.

Atelje


överexponerad är det nya. Yeah!


Lara mördar mig. Med en sax *hrm*

Stackars mig

Tyck synd om mig idag. Om jag ska bita i något måste det vara mjukt annars får jag ont i min nyspända räls. Det är hemskt, jag kunde inte äta upp min chokladbit för den var för hård :'( Jag var tvungen att ge bort min chokladbit!

Hemska tanke.


WHAAAAT?

HU. Såg precis en videosnutt om den kvinna som plastikopererade sig själv, hemma. HUR GUACHE FÅR MAN VARA? Det blevsåklrt inflammerat och jättefult.


En annan plastikopererad ärthjärna.


Yeah

Som jag sa i ett tidigare inlägg, så renoveras golvet i källaren på Sinclair p.g.a. fuktskador. Därför kan vi inte ha lektioner där nere. Nu vet jag hur det ser ut. Som en gigantisk sandlåda!


Ihärdig fotograf



Sån här ska jag bli när jag blir pensionär. Springa runt på höga höjder endast för att få ett bra foto. Fast då måste jag kanske övervinna min höjdskräck först..

Aldrig som Kissie

Idag har vi fotokunskap, hoppas vi får vara i studion! För det hoppas jag. Annars måste jag göra en surrealistisk bild i photoshop, och det vill jag inte för jag har inga idéer idag. Jag kanske får, men jag har inga nu. Och inga foton heller. Vi får se hur det blir.

Just nu väntar jag på att ha min efterlängtade pianolektion :D Äntligen säger jag bara. Vi har ju gått i skolan i mer än en månad, och inte förrän nu får jag den lektionen som jag längtat efter att ha allra mest. Jag har ju haft rätt till den hela tiden, men schemat har inte funkat. Nu så..!

Jag är lite törstig.



Hahaha, kom att tänka på en sak som Emmy sa igår. Hon sa att jag var bättre bloggare än KISSIE, och sedan kallade hon mig för deras egna lilla Kissie, haha. Jag vill ju verkligen inte vara som Kissie men ja. Antar att hon inte menade bokstavligt ;)

Jag får avsmak bara jag hör namnet. KISSIE?! Vad tänkte hon på undrar jag. Visst att kiss betyder kyss på engelska, men med tanke på vad det betyder på svenska.. näe!

JAG MÅR BRA.

Nu har jag varit hos Emmy i Älvängen hela kvällen. Det var sånhär produktvisning för Amway så mamma och pappa följde med. Eller ja, jag åkte först med bussen och dom kom efter :P Jag är SÅ glad att jag tog bussen för ifall jag hade åkt med dom hade jag kommit mycket senare, inte förrän sju. Nu kom jag fem :D

Fick uppleva en hel del, bland annat att bli slickad lite varstans(inga snuskiga tankar nu, jag pratar händer, ansikte) av ester, som ni (om ni var uppmärksamma) kanske såg i förra inläggets film. Sedan provade vi lite produkter från Amway(som förövrigt verkar vara världens bästa företag) fast jag provade bara handkrämen som luktar lite bajs. Fast det tyckte bara jag, alla andra tyckte det luktade gott. Galningar.

Sedan skulle människor ha mat också, och Emmy som höll på att plocka fram AMWAY-produkter bad mig att skära upp bröd, så jag gjorde det. Bara det att jag slant lite så det kom blod.

När jag visade det för Emmy förtäljde ju hon dårå för mig att man inte ska skära sig. eller som hon sa:

"Men, vad gör du?! Du kan ju inte SKURA dig!"

Mackorna var mycket goda ändå, trots mitt blodsspillande och jag fick oboy C: dessutom fick jag fläta alla tre tjejerna (plus mig själv ;D) så det var bara roligt i Älvis. ELvis haha. höhö vilken humor man har.

Eftersom jag "stalkar" Emmy fick jag hennes autograf, på magen. Det var ganska svårt för henne att skriva för jag är så hulliganiskt kittlig men skicklig som hon är klarade hon det ändå. Bra gjort Em. Jag har tyvärr inget kort på det eftersom min kamera fortfarande i Lödöse, men Emmy tog kort på det och hon lägger nog upp det på sin blogg(snart, hoppas jag!) så där kan ni kolla om ni vill.

Och dessutom kommer jag SNART få min kameraaaah! Gaaah :) Det känns nästan som när jag fick den första gången, haah.

Det var längesedan jag skrev ett sånt här långt inlägg, men hoppas det är okej.


Hemmy hos Emmy


Emmys HÅR luktar gott! Säger hon här. Bara så hela världen vet det. För det vill hon :)

Hur många hamstrar kan du plundra på en kvart.

Jag hade inget att göra efter skolan så jag gick till tandläkaren en timma för tidigt. Anmälde att jag var där och satte mig i väntrummet. Helt plötsligt kom Jennifer från klassen, hon skulle göra något där. Så då hade jag någon att snacka med. :) Ja och sen kom Elsa farandes förbi. Elsa är min faster som jobbar som tandsköterska där.

Jag fick komma in 14.10 fast jag inte hade tid förrän 14.50. Var klar 14.40, alltså tio minuter innan jag skulle haft tid egentligen :P Gött!

Fast det var sjukt jobbigt hos tandläkaren. Eftersom tre brackets hade lossnat fick dom slipa ganska mycket. Och greja som dom alltid gör. Faktum är att slipljudet låter ungefär som bussen gör just nu. Jätte ljust och skavandes, burr.

Men jag fick välja färger (idag med, jippie) och jag tog lila och blå. Trodde att hon skulle ta det på alla men det gjorde hon inte. Bara på överkäken så nu har jag den underbara blandningen blått, lila och limegrönt. xD



Ibland undrar man

Okej. Jag börjar ana oråd


Jag blivit kallad:


tokskalle
vimsig
galen
knasboll
knäppis

flera gånger bara den senaste månaden. Konstigt nog känner jag mig ovanligt vuxen och ansvarstagande. Borde jag kanske försöka ändra min image?

 









Funderar på hur det skulle gå till i såfall.

Jag skulle behöva skaffa bättre lokalsinne (alt. GPS), lära mig tåg-och busstidtabeller utantill, ha tusen påminnelser på mobilen, sluta äta godis etc.


Det låter jobbigt. Om det ens är möjligt?!


Twilight

Sitter på bussen och läser eclipse



Ja nu är det officiellt. Jag läser Twilight jag med.

Alla som läser/har läst någon eller alla twilight-böckerna räcker upp en hand.

Alla andra räcker ner en hand. Okej?

Jag har en kniv.


Draft: Nov. 2, 2009

Inte för händelserik dag, men helt okej. Kom till skolan runt tolv så det första jag gjorde var att äta. Inge god mat fanns det så jag gick därifrån med ganska tom mage. Trippade vidare till engelskan, gjorde som ni vet muntligt prov.

Sedan var det bara en lektion kvar;gemu på kulturskolan för hela källarens golv ska renoveras så man kan inte ha några lektioner där. Och när jag kom till Gemun satt det massa ungar och kollade på en Michael Jackson-film mitt i aulan, sen dök min lärare upp. Men det var bara jag av de sju i vår grupp som dök upp x) Privatlektion i gemu jippie :P efter ca en halvtimma kom Johan och då fick jag gå för jag hade vart så duktig ;D wohooo.

På vägen till bussen gick jag till willys och köpte en sesampinnar och färskost. Vaddårå, man måste ju äta något härivärlden. Nå sitter jag på bussen, ska träna i Henån.


Hoj moshivoj!

föll på mållinjen

Jag har precis haft muntligt nationellt engelskaprov. Gah.. det var lite jobbigt. Väldigt svårt att komma på svåra ord att säga bara sådär.

Men bra att jag sa att jag kunde göra direkt när hon frågade så jag inte hann bli nervös. Yeah.

Och vet ni vad..?

Jag fick VG plus :) Om jag hade pratat mer hade jag fått MVG. Skit.

Klappat och klart med dusch och frulle

Nu har jag ringt till tandläkaren igen och guess what? Jag fick en tid. Imorgon! Yay. Jag har duschat också. Och ätit frukost. Så nu ska jag väl gå och lägga mig igen. Antingen det eller så satsar jag på utseendet. Kan bli riktigt bra.

Men jag vet fortfarande inte vilka färger jag ska välja på gummibanden.


bjuder på en bild på lilla anna för x antal år sedan. Utan räls, med längre hår och två glasögonbågar härifrån.

Nästan förbjudet

Vaknade så här tidigt endast för att ringa till tandläkaren precis när dom öppnade. Så är det UPPTAGET :O får man göra så? :O

Fidelity


En liten fråga bara


Nästa gång jag byter gummiband, vilken färg ska jag välja tycker ni? Jag har haft:

Grön
Regnbåge
Grönt uppe och rött nere (som trafikljus, så man vet när jag är glad eller arg)
Röd, lila, blå och rosa (bilden)

Ska jag ta en favorit i repris eller testa något nytt? :)

Går det att vara kritiklös mot sig själv?

Jag har målat. Ack så jag har målat. Med gul färg. Jag försöker öva mig på att måla utan att bedöma det jag har gjort, men det är lättare sagt än gjort. Skitsvårt. Hur kan man måla utan att tycka det man har gjort är fint eller fult?! I dont get it.

Jag är dessutom gul på min svarta favvotröja. Och jag kan inte tvätta den för då fryser jag. Dilemma. Men jag får lösa det såhär

nu: pannkakor
sen: tvätten.

Och efter det ska jag sova.. Dream sweet dreams! :)

Autumn blueberries



Hoj moshivoj! Jag har varit ute med pappa och gått, så nu känns saker och ting lite bättre. Fast jag fattar nog inte riktigt att jag ska till skolan imorgon..

Jag har faktiskt jätteont i bröstkorgen just nu. Hoppas det går över. Annars får vi ringa sjukhuset. NO!

David odlar blåbär. Mitt i hösten. Ja, jag säger då det. T-t-t-t.
http://www.farmvilleneighbors.com/wp-content/uploads/2009/09/flying-gold-coins-farmville.jpg
Hm, alltså jag vill verkligen måla. Så jag tänker göra det också.

Jag är så sugen på att starta eget företag. Men pappa vill att jag ska bli lite mer erfaren eller vad man säger innan jag börjar. Typ så ajg inte gör onödiga misstag. Han vill att jag ska prata med folk som har eget företag och lära mig av dom.

Någon av mina bloggläsare som har eller känner någon som driver eget företag?

Jag orkar inte


waut paughar har

Tjo allesam.

Havregrynsgröt och mjölk är bra grejer. Särskilt om det är russin i. För annars är det inte gott och svårt att äta. Idag är planen att dammsuga, får se om det lyckas.

Ifall det gör det tänker jag fira genom att sticka på min vante. För jag fryser och behöver vantar. Fast jag befarar att det kommer ta längre tid än en dag, så jag kommer frysa! :/

Igår spelade jag som sagt gitarr, och jag känner vibbar av att mina bloggläsare är lite ledsna. Så jag tänkte helt enkelt pigga upp er med fjäril vingad! Får se om det går..



Jag är så stolt över att äntligen ha lärt mig plock-komp! Det låter ännu inte så bra men jag har fattat tekniken i alla fall. Akta er på torsdag! ;)

hoj moshivoj

RSS 2.0