Det finns vissa dagar

JA det FINNS vissa dagar. När man känner det nödvänligt att gå runt och sjunga hela, dagen. Då kanske man sjunger

En sån här musik

Eller en sån här

Eller Salem.

Eller Salim.

Eller så kanske man sjunger nånting annat som man inte har en aning om vad det är för nåt.

Förmodligen sjunger man jättehögt medan man går till bussen. Och på bussen. Sedan går man av bussen och då passar man på att klämma i. Efter ett tag är man framme vid sjukhuset och då låtsas man som att man kan vara tyst i några timmar. Men sedan ska man lämna en massa blod.


såhär mycket blod.

..det säger ju sig själv att vid ett sådant tillfälle är det INTE mycket viktigt om sköterskan har sina öron i hela och behåll efteråt, nej det viktigaste är att du får ut budskapet att Everybody Hurts. Eller något annat budskap, vilket som helst bara du inte tänker på allt blod som sprutar och bara forsar ut från din arm och in i en liten burk.

Märk väl, att du ska fortsätta det sjungande beteendet enträget ända till du kommer hem, skriva ett inlägg om just det och sedan ladda upp den här bilden som är ungefär fyra år gammal.


Varför sjunger du då så mycket? JO; för att din lillebror inte tycker om när du sjunger, så därför passar du på medan du inte är i hans närhet.

Nä jag skojar, det är inte därför. Jag sjunger även när han skriker att ajg ska sluta.
Nu ska jag sjunga vidare, VAHLOJ!

man kan aldrig veta..

vad jag har för mig. När jag bara postar bilder för er. Men visst är dom fina?? Ja jättefina Anna, finaste jag har aldrig sett!



jag borde sova.. eller iallafall gå och lägga mig. Men får lite dålig diciplin när man är ledig imorogn och vill se det nya Gleeavsnittet NU!

verify that you are human


heeej



Det är morgon, sitter i keramiksalen och lyssnar på Queens, har lite magkatarr och livet är vardag. Ljuva vardag.

angående aktiemarknaden


suuuuhhhushi

Godmorgon alla sjusovare!!! (räknar med att ni läser detta om fem-sex timmar)

Idag ska jag till Skövde. På seminarium. Om hälsa och sånt. Det ska bli najs! Lite långt bort men, är det så är det.

Igår åt jag sushi, ÅHVADdetvargott.


Nu ska ajg dra! Puss!!

louis armstark



Hej. Jag har lite ont i magen. För magkatarren har ej gett sig av än. Men jag har vart lite barnvakt idag och det var kul, jag gick vilse när jag skulle gå dit. Som sagt.. kul!

KRistin och mattan









åhej

Jag är as-seg och trött. Och det värsta är att jag har varit det sedan jag gick upp i morse. Helt degig i huvet.


Gabriella


HEJ

papperskorgen är nu tömd. Om det nu hade varit en röst som sa så. Som det är nu måste jag säga det själv med min schampooreklamsröst. Men det går också ganska bra. Jag kom precis på nu att jag har ganska bråttom till bussen så man kanske skulle börja äta


du får som du vill

Idag tog jag med mig en batteritom kamera till skolan. Inte så smart, särskilt som att jag hade mycket att fota. Tillexempel som när Rory drog ett långt avklippt hippie-byxben med fransar över huvudet och såg ut som en alternativ kuklux-klan medlem. Eller som när jag såg en giraff springa ut ur buskarna precis som jag gick förbi.

Men man kan inte alltid få som man vill. Fast jag brukar få som jag vill. Tillexempel ville jag att pappa skulle plocka ett äpple till mig när jag satte mig i bilen och vi skulle åka hem. "Kan du plocka ett äpple åt mig från DET *peka* trädet pappa."

Och så gjorde han det. Körde en omväg till det trädet för att jag ville ha ett äpple. Så jag får nästan alltid som jag vill.

-Jag vill gå och lägga mig nu
-Det får du!!

kolla blomma.


"Jag önskar jag hade en stor mumsig macka..." *poff* "WHAT?!"


Ser ni?! Mina drömmar går i uppfyllelse!! Idag har jag verkligen haft världens flyt, inte bara med mackor utan med MASSA annat också!!


aha

gooomårrån goomårrååååån! morgonrutt har guld i skutt. Jag är jättevaken. Men det är en hel timma tills jag behöver vakna.

Den understimulerade barnälskaren

Idag har jag träffat en liten tjej som jag ska börja passa.!! Hon tyckte om mig och var väldigt beskviken när jag skulle gå.. men jag kommer ju tillbaka! Jippie jihoo!!

så fantastiskt att kunna hjälpa föräldrar med, och göra deras vardag lite lättare. För mig är det så enkelt och för dem är det GULD värt. Eller guld och guld.. iallafall 70 kr i timmen ; ) OCh jag tycker det är så härligt att få träffa lite barn igen.




Ä N T L I G E N    B A R N V A K T !


Det fina kalaset

Josefin blev arton, och det var dags för kalas. Men istället för att ha ett stort kalas för släkt och vänner fixade hon så att hon kunde ha kalaset för barn som varit/är med om jobbiga saker. Vi hade kalaset på Ronald mcDonald hus i Göteborg, där svårt sjuka barns familj bor under innan/efter stora operationer eller medan de genomgår svåra behandlingar. Vi fick alltså möjligheten att ordna ett litet barnkalas för alla som bodde i huset. Det var jättekul.







sponsorer


alla som jobbade med kalaset (jag bakom kameran : )





Grattis underbara Joss, 18 år!

på en torsdag..?




näe, inget vetebröd för mig idag. Det är ju trots allt bara torsdag. Idag har jag halsat fil hela dagen så magen är glad just nu.



Det fina med fil är att man kan få mustash. Det fina med bilder äär att man kan se ut som ett lyckligt barn.



det fina med fönster är att man kan se kristina. Nu ska hon och jag gå till kojs i lägenheten. Imorgon väntar för mig äventyr med Josefin. Dröm sött!!

kokt

Har haft en väldigt jobbig natt. Har inte sovit något nämnvärt, ringt i panik några gånger till sjukvårdsupplysningen. Tack Gode Gud för sjukvårdsupplysningen. Dom är verkligen bäst. För vem annars ska man ringa två och halv fyra på natten när man har så ont att man inte ens kan tänka på att sova?

Jag måste vara jätteförsiktig med vad jag äter nu för annars kanske det utvecklas till magsår. Och DET vill jag inte vara med om, när MAGKATARR gör så ont att man tror man håller på att dö.

Så jag får äta kokta saker.


jag utmanar dig att göra allt detta under en dag

Hej! Idag var jag hos tandläkaren och sen fortsatte jag min lilla turné inom vården till vårdcentralen där jag sedan satt hela förmiddagen tills klockan var elva då jag förflyttade mig på en buss och där träffade jag två Belgiska puddingar som var ute och hajkade och nu på väg till Norge och berättade för mig hur vädret varit de fyra senaste dagarna(storm regn och åska för er som inte märkt något) De hade däremot märkt det litegrann.



Sedan gick jag till skolan och gick INTE på lektionerna jag missat, för de var SLUT.


Sen hade jag fortfarande halsbränna och magkatarr men jag stannade kvar på mode&design och sydde ändå, sen fick jag skjuts hem av en lärares kompis och sen sov jag och sen vaknade jag och när jag gjort det satte jag mig vid datorn och här sitter jag nu.

a telephone duck

Hej! Jag blev precis uppringd av sjuksköterskejouren på Sahlgrenska. Det är väldigt olika vem man får prata med, man går aldrig säker. Ibland är det honungslena Anna-Lena, blida Rebecca eller förstående Karin. Men oftast är det sura Frida, griniga Alfhild eller stenhårda Gun-Charlotte. Idag hade jag dock tur och fick prata med en kedjerökande göteborgska!

Min fina vän

Kolla Matilda.. så sjukt söt!! Här är en av de första gångerna som vi började umgås och lära känna varandra..




Vi skulle spela fotboll och bada på Ku.. jag minns att det var så kul när matilda drog fram sin handduk ur väskan, kollade på den och sa "jag tog visst fel", hahaha.

Åh plutt!

Så glad att jag känner dig!!



Idag är jag tidig

Idag hörde jag denna låten på radio. Jag brukar alltid missa säsongen för den låten. Den brukar komma till mind i november, och då brukar jag tänka "ja just det, det är september nu ja.. nej!! jag missade september???!?!?!?"


1177 igen

Du behåller din plats i kön.

sitter och ringer sjukvårdsupplysningen, för att jag mår illa. Jag tycker inte om att ringa till nån främmande människa, det är läskigt-
men måste ringa. då kanske jag får hjälp.

Nu har jag mått illa i en hel vecka. Hur gick det till? Jo såhär
Dag+ dag+ dag+ dag+ dag+ dag+ dag = en vecka

Du är placerad i kö och har köplats nr 1.

vatten-pöl-hoppar-dagen

Hej! Idag har jag varit på blöta Stenungsögården med mina nya stövlar, och träffat Kristina. Och lekt med barn. Och gamla tanter. ÅH SÅ TREVLIGT!!!



Nu ska jag äta middag med min familj sedan ska jag läsa en hemsk bok som jag hört är hemsk.. Men jag har kommit till sida 60 och jag tycker den inte är så hemsk.. vad är det som är så hemsk, hemsk?

oh.. Sweetie.

jag hittade precis en jättefin på mig för några årsen. Tänk om man kunde träffa sig själv när man var liten. Jag skulle bara krama mig så hårt, åh. Fina lilla Anna. Puss!!

Nu ska jag fortsätta gräva i arkiven... : )

blurp!

Idag har jag kräkits. Men jag har varit illamående i snart en hel skolvecka så det var på tiden. Illamåendet har dock inte försvunnit än. Jag tog ju och ringde en sjuksköterska igår, på reumatologen där jag går. Och frågade när jag skulle trappa ner medicinen. Jag fick svaret: "för en månad sen.. men käre barn äter du FORTFARANDE 15 mg?!?!?!" Typ, fast hon sa såklart inte käre barn, det är ju mer ett Gertrudianskt uttryck.

Det var nämligen så att min läkare hade satt upp mig på telefontid en morgon klockan åtta (bara det är helt befängt) för att meddela mig om mitt nedtrappningsschema.

Så ringde hon där på morgonen, pappa svarade och gick för att hämta mig, (som låg och sov i en ytterst viktig skönhetssömn) tvingade upp mig och la mitt öra mot telefonen.

Käre Estelle berättade allt viktigt hon skulle berätta i sann läkaranda och sa sedan "Bra, då vet du allt du behöver veta så ses vi i oktober." Sen lade vi på luren och DÅ vaknade jag.

Min läkare måste ha lite medkänsla. Man ringer inte klockan åtta för att berätta något VIKTIGT. Iallafall inte till mig. Men livet är hårt. Nu får jag lida för att jag är så morgontrött, ty illamåendet är fruktansvärt. Men eftersom jag nu har fått de rätta instruktionerna och börjat trappa ner som jag ska, så försvinner det väl snart, hoppas jag! Hurra!

Saknar alla mina barn



Barfota stapplande knubbiga tår
doftar av kärlek och mjuka som får

gurglar och gosar med kladdiga fingrar
leker och springer och tankar de skingrar

glada och ledsna och stora och små
den jord som har barn kommer aldrig bli grå

illamående

Jag mår så illa, och det vill inte gå över. I tre dagar har jag mått illa. Det funkar inte. Natt och dag, jag kan knappt sova på natten för att jag mår så illa. Och huvudvärken ligger på det och lurar. Jag tror jag måste mig till att stanna hemma, för dessa två dagar har jag testat att åka buss och vara i skolan och det var ingen hit.

Hatar att jag måste stanna hemma för illamående. Kan man inte kräkas nån gång så det går över.

Stövlaar, som fixar allt

det är mina önskestövlar!


Så här långa är dom Johanna : )

(kul att du kommenterade "fina!" fast man i princip ingenting såg på bilden, hahaha.)

redo för allt nu

Hej kära kommenterande vänner. Och ni andra... Pfff..

Jag har köpt STÖVLAR!

krulligt och ulligt

Jag är en fantastiskt poet. Som vi kunde se tydliga spår av här i inlägget under mig. Över mig. Framför. Bakom...?

Från.. mig.

Här kommer en till.

Jag träffade en munk igår
han hade nästan inget hår
på huvet men under en arm
och utipå hans mjuka barm
där växte det och frodades
jag tror att han förmodades
värma både en och an
svag och frusen liten man

(Dock inte när han sprungit fram
och svettats som ett svettigt lamm
då var det inte jättegött
att ligga vid hans blod och kött)




working hard or just hard working?

Det är frågan.

Regnet försvagar var kropp i min själ
oh hjäl

Vill köpa mat men har inga pengar
sängar

Skolan är blöt så man blir tröt

Detta fält måste fyllas i

Tja



Idag har jag inte gjort så mycket förutom att vara lite patetisk. Det är ganska patetiskt att sova för att man inte orkar plugga.. tycker jag, vill ju inte säga definitivt om du tycker något annat. Men nu så känner jag att jag måste jag något skolarbetsaktigt.. för skolan ska jag till imorgon, och då är det bra att vara förberedd så man slipper bli jättestressad.  Jag måste skynda mig lite också om projektarbetet ska bli klart i tid. Sen vill jag gärna kunna spela som en konsertpianist till imorgon, men det kanske är lite för mycket att hoppas på.

Nu ska jag skriva i min andra blogg. Eller tredje? Femte? Sjuttionde? Den som handlar om mitt projekt, den bloggen.

flerkommun

Jag spelade piano nu istället, när jag kom hem. (eller så satte jag på en skiva och låtsades att det var jag som spelade?) Idag har iallafall vart en observant dag. Ansgalant och pravalant. Det var party på torget och jag var där(såklart), ett konditori hade jubileum och bjöd på tårta på gatan i ett stort stort tält. Och där var inte bara en tårta, utan fem fem fem massa fler!! Efter jag ätit sushi, och tårta så gick jag vidare. Då såg jag en massa människor som sprang. Men käre barn vad alla människor är utseendefixerade här i stan. Kan inte äta lite tårta utan att behöva springa runt som galningar.

Men de såg ut att tycka det var ett bra beslut.









sen försvann dom i fjärran. Och jag med.

Ni vet att..




Goddag goddag.

goddagoddagoddagooooodag. Idag har jag duschat, redan vid dessa ynka timmar. Jag skall iväg på uppdrag idag, men kanske hinner spela piano först. Det får vi helt enkelt SE! Eller höra.


Incidenternas drottning



jag åt kokos till frukost. Sen var det kokos på lite fler ställen än på min frukosttallrik. Det är ack sånt som händer.

Den platta, vältränade magen du alltid har drömt om

Jag ser på reklam och möts av denna reklamdynga. "Börja använda blablabla och DU får den platta, vältränade magen du alltid har drömt om"

Jaha, DEN!

Nej! Jag kände mig förudmjukad här. Jag som alltid har drömt den tjocka, otränade och mjuka bulldegsmagen. Hur vågar du påstå något annat?


RSS 2.0