Tildaaa goseungen.


välfungerande.

Jag har precis stått och väntat på bussen i 40 minuter. Ni tänker säkert; "jahaja, men på 40 minuter kan man ju göra nåt trevligt." Men det är precis det man inte kan. För det är så kallt att hjärnan fryser till is. Och då är det smartaste den kan komma på att göra att stå och hacka tänderna och säga "haaaaaaaaaaa..."




Så det är NU jag kan börja göra saker.

Senare i eftermiddag ska jag ha utvecklingsamtal med min mentor. Vi får se hur det går.

Hon har skött sig bättre än förra terminen, det är möjligt att hon kan få godkänt. Men hon har fortfarande en del attitydproblem vi måste jobba på, jag får prata allvar med henne idag. Hon måste skärpa sig om hon ska klara det här, diciplin är något som behövs senare för henne också, det är ju hårt ute i pensionärslivet. Känns inte riktigt som hon har insett hur allvarligt det här är.

Sen får man se om hon lyssnar, men mer kan man ju inte göra för sina små mentorer.


Findus iscensätter här hennes nonchalans.

muräna

godmorgon hörni. Idag tänkte jag dela med mig till världen av min fantastiska fatastiskhet.

hooome.

Idag har innehållit snö. Homiekillarna har spelat folkmusik i korridoren och Johan steppade väldigt fint. Jag har även missat ett engelskaprov, tagit mig igenom ett gemuprov, vart hos Danny, samt köpt 'efterspänningsmat' på willys.. jag har ävet stickat en halv mössa och övat för ett luciatåg med en massa homies.

har jätteont i tänderna nu, och det kommer göra mer ont ikväll. Hatar att spänna rälsen, det är skit att inte kunna tugga. Men så när jag gick tillbaka till skolan köpte jag mjuk mat dårå, och en chokladbit, nougat, som jag slukade snabbt innan det började värka som mest.

Nu ska jag rubriken.

Det är hemligt men






Jag gillar en kille.

skotta snö skotta snö skotta snö nö nö.

Min pappa är en skotte. are. Han började jobba fyra idag för det är så mycket snö. För det äär det. Jag vill inte byta. Alls. Jag har lite ont i benet också. Knät och det gör väldigt ont. Fick det efter jag skulle demonstrera (och icke-demonstrera) halkförmågan på mina platta uggs. Man faller som en fura hur man än gör. PÅ knän och sånt.






Nu, mina barn:

kommer tant annas bästa visdomsord.

"Uggs är så platta att det blir kortslutning i Skåne. Ha inte uggs. Då halkar du bara."



sådärhehja.



Spådd av oraklet i Älvängen

"du kommer att bli en superberömd barnboksförfattare, både författare och illustratör, och även om du kommer att leva ensam (utan man) så kommer du att ha adopterat 17 barn ifrån 17 olika länder, och alla springer runt och leker i ditt stora megaslott. och du är så lycklig så lycklig!"


Hon är bäst alltså.


Prestanda eller präst-anda?

Idag är första advent, många går till kyrkan. Man skulle kunna tro att jag gör det eftersom jag är kristen. Men jag går inte i kyrkan. Det finns några anledningar.

  1. jag orkar inte sitta still så länge
  2. på söndagar har man allt plugg överhängande över sig som man inte har gjort i veckan.
okej, det här kanske är dåliga ursäkter för att inte gå i kyrkan. Men jag tycker det är viktigare att ha Jesus med sig varje dag än att gå i kyrkan en gång i veckan. Visst att gudstjänster är bra, men det går faktskt på tv och radio också. Då behöver man inte sitta still.

När jag blir stor kanske jag går till en riktig kyrka om jag känner för det. Nej, då ska jag va med i en egen församling och bestämma hur Gudtjänsterna ska vara så dom passar rastlösa själar som mig!


Men idag, ska jag plugga framför min dator. (och kanske lyssna på radion dårå) Så det blir prestanda.



Ont i huvudet.

väldigt. Så min dag känner inget behov att berätta för er om min dag eller nåt annat. Stå ut.

sabla korvhundar

Då har man gått och försöka sälja KORV till sina hundgalna grannar. Procentsatsen ser ut så här: 82% procent av mina grannar har hund, som skäller och hulliganiserar sig. 75% vill köpa en jättestor salamikorv som kostar som två fotöjler. Eller kanske inte riktigt.



Vill du köpa korv?


Inte nu inte

Ibland känner man sig sådär fantastiskt skicklig. Typ som inatt. Glömde min handväska hos Svenssons igårkvällnatt. Inte kul. Nu måste jag åka dit och hämta deen. Okej. Inte nu. Nej inte nu inte för jag ska äta frukost.


Men sen. Så ska jag hinna göra massa saker också. Vi får se hur jag som oerhört skicklig planerare får det att funka. Kan bli spännande. Meh.

fett är bäst

Denna dag har jag sammanlagt varit i tre hem. Fyra om man räknar dit jag ska nu, till mej. Fem förresten om man räknar busskuren där mystiske mannen bodde.

Okej okej, det var ingen som bodde där men erkänn fett om det hade gjort det. It would have freaked you out! I allafall, idag har vart fett! Särskilt eftersom vi gjorde baconinlindade kycklingfiléer och couscous, åååå. Det var sååå gott.

Men låt mig ta det hela från början, i kronologisk och fin ordning.

  1. Jag åt frukost hos Julia,
  2. brunch och några goda barn hos Ingrid som också klippte mig (fetesnygg)
  3. lagade middag med härliga Hanna
  4. ska äta kvällsmat hos MAMMA! <3 Hehe. jag gillar min mamma.

Åh, det har vart en sån fin dag! Fina människor alltså. Fint väder har det ju inte varit kanske om man tycker snö är fult.



banana boat

SEXTON TIMMAR sedan som jag bloggade. Det spårer uuer.

MEn jag har det bra och sska sova över hos Juliet inatt som sagt. Blev välkommnad här med ett eget rum och en EGEN LEKMOBIL! Tillochmed. Fantastiskt.



Men nu är det sent och vi hallucinerar så vi måste lägga oss.

Puss godnatt!


Han låter som en mupp

Jaha ja. Vem var det nu som fick mig att lyssna på den här märkliga sången. Kan man undra. Och VAD i hela friden är det med mig och tidiga morgnar? Skönt att man alltid kan lita på paint.






Ni ska kalla mig HERR GRIIS!

jag gillar min nya kategori. Den där.. ni vet den. Den där, ja den precis!


gymnasiemässan från den stolta guidens persp.

Jag har vart fruktulöst trött idag, för igår var jag på hugget hela dan. Så här snygg var jag som GAJD! Och ni kan ju själva se hur (o)snygg jag var imorse.



man får utnyttja sina frisörelever. Jag fick fett snygg tröja också, och en macka. Och biobiljett sen.

Tänkte jag skulle packa lite nu för jag ska till Julia efter skolan imorn, hon där coola ni vet. nä det vet ni inte. Hon är en peacemaker iallafall så därför ska hon nu låta mig sova över så att det blir fred i världen. Perfekt

och Matilda vill va som jag så hon ska också sova över hos en Julia. Men jag har ju alltid vart en trendsetter. Hheh.

Nu var det minsann TOLV TIMMAR sen.

som jag bloggade. Så det är inte undra på att Hanna börjar klaga här. MEEN meen men, vad har vi här då. Jag har stickat klart min glass, för ett tag sen.


fulländat och fint.

Jaha ja, lejonkungen där i slutet ja. Blev nog lite hög igår tror jag.. men jag la mig klockan sju och det vars fruktansvärt skönt. Inte något som händer speciellt ofta kan jag säga. Synd det.. för jag vaknade för tjugo minuter sen klarvaken. Elva timmars sömn, yeah!

Det var bra väldigt bra. Nu ska jag göra något busigt och sen sova lite till, såd et blir typ tolv timmar, då blir allt såhär fulländat och fint.


Dessa intryck



Blir man NOG trött av. Jag var guide idag, det blir mycket intryck. Uttryck. Avtryck. Grönt hår äger, dock är det nog borta imorgon.



soooooohv....a.

Han har apelsin i fickan.

Idag, kära vänner. Ska jag vara en mycket viktig person- BEHOLD; viktigare än annars.

Hur ska det gå till tänker ni.
Men det ska jag nu berätta för er. Det är nämligen såhär att idag ska jag leda de stackars små barnen till rätt utbildning. JAG ska berätta för dem, UPPLYSA dem! Om att de ska välja Akademi. Själv fick jag reda på att vår skola ska heta så igår, men det har inte med saken att göra. De ska gå akademi är sensmoralen.

Nu ska jag lägga ner min dator från mitt knä til väskan och så fint språka med min pappa som kör mig till skolan. ÄNDA FRAM!

Thank you for letting me heronize.

Ja VILKEN trevlig dag. Mycket har hänt och saker går till historien som tråkiga. Jag har filurat med några nya vänner, väldigt kul. Gått förbi ett skåp överklistat med 1177-lappar. Dessutom har jag fått ett nyckelnamn, som dom säger. Av samma vän. Oj då jag skrev inte vilken vän det var. Då när jag väl har hållit det dunkelt kan det lika gärna överskylas med lite av hemlighetens magi. HIHI

I alla fall.

(har en känsla av att jag skriver ganska mycket så här i bloggen, varför? Det är ett mysterium, jag som är så bra på att hålla mig till saken.)

Så satte jag mig på bussen tillsammans med Maja och David. Gav Maja hennes nya rosa handledsvärmare jag pysslat med i helgen och så. De blev precis som hade tänkt sig och hon var jättenöjd. Är vad jag intalar mig.. Nej jag skojar, hon tyckte bara de var lite tajta upptill hehe. Så kollade jag på David som såg lite knockad ut och frågade vad det var för blåmärke eller vad hade han på ögat?

Det var lite svullet, men inget blåmärke som JAG trodde dårå. Sen när vi gått av bussen fick jag känna på det och det var som en liten klump på näsbenet. Såg minst sagt roligt ut, som ett litet missfostrat monster. Fast bara på ena ögat. Synd att jag inte har nån bild, men det kändes lite dumt att fråga om jag fick ta kort på det, haha.

Iallafrall så gav jag honom ipren för att han hade så ont i huvet, och så frågade han om vi skulle ta hål på den när vi kom hem. Jag försökte allt jagkunde att döja min iver, (jag älskar ju att ta hål på saker) och sa: "ja, jag vet inte, det får vara en steriliserad nål isåfall." i ett otroligt vuxet tonfall.

Sedan kom jag på en briljant idé. Jag ringer 1177, sjukvårdsupplysningen och FRÅGAR vad vi ska göra. (denna idé tack vare det överklistrade skåpet, numret låg liksom på näthinnan) Förhoppningsvis säger dom "ta hål på den." David tyckte detta var den dummaste idén någonsin såklart. Så jag sket i att berätta för honom att jag var seriös.

När vi kom hem ringde jag då 1177 (tack vare skåpet) och frågar vad det kan vara förnåt. Hon i luren övertygar mig om att det är ett ytterst akut fall och att vi måste till vårdcentral GENAST.

Så så gick det till när David fick antibiotika tack vare ett skåp, och jag blev hyllad som hjälte av en telefonist plus halva universum. Yeah.

detta inlägg sponsras av:

http://www.jll.se/images/18.6ba9fa711d2575a2a7800028320/1177.png


Har du tappat fattningen? Ja men ta dig samman då. Då får du min sammanfattning här.

Godmorgon. Vi skulle kunna sammanfatta morgonen med att

*pappas idé att skaka müslipåsen(öppnad) kanske inte var hans smartaste impuls- Han skakade så det stod härliga ti..  eh, så müsli flög över halva bordet. Men jag kan till hans försvar säga att jag klagade på att allt det goda i müslin fanns längst ner.

*Konsten att klä sig överpåpälsat men snyggt, är en myt. Ty den konsten  finns inte.
*man kan komma med tidiga bussen, bara man vill. Alldeles själv.*harkel*

Sen var det nog inte så mye mer. Vi smugglade busskort lite jag och David. Det snöer. HA, kunde skrivit 'det snöre' där. Ja minsann det kunde jag.

 

Jag hade förresten tänkt igår att jag skulle plugga på bussen idag. Se så bra det gick, eh, ehe. Men puss, det KAN bli en lånmg dag för er!


vi gör sådårå

Sitter och övar sångläxa. Mähää. Det är inte jätteroligt men måste göras. Det är nog lite tråkigt just för att jag är så trött. Vi har vart i rörastugan med lite trevliga hulliganer i typ fyra timmar nästan. Skönt att vara hemma igen. Eller skönt och skönt. Men det är en massa som måste göras.



Jag har varit hemskt duktig denna helg. Gjort både situps och medeltida reflektioner. Okej kanske inte situps. Och förresten inte medeltida reflektioner heller.. Men jag har skrivit en massor av engelska (älskar meningen för man kan inte skriva så) och även intervallat mina GEMUskidor. Ha ha ! Det hade nog Elis tyckt va roligt. Det är min lärare, hon har lite speciell humor.


Sen har min helg vart väldigt rosa. Det är lite davids fel, för han vill ha en rosa mössa.

här får ni lyssna va fint. ELler ni måste inte lyssna. Jag hittade den precis. Men den är sjukt bra.

memorerar när man minst anar det.

Mamma står och bakar pizza. Fast nu är de i ungen, de små rackarna. Eller vid närmare eftertanke är det nog bara en pizza. En stor. På tal om pizza. våran kör ska äta pizza efter den stora konserten med Cyndee om några veckor, 8 dec. Deeet kommer nog att bli gott. Och med nog menar jag det komemr det absolut. Vem vill inte äta pizza efter man powersjungit på två awesoma konserter?

FÖRRESTEN, Om ni ska ha någon biljett är det dags att tänka på det nu. På måndag släpps biljetterna till hela sinclair och sen är de förmodligen slurp slut ganska fort. OBS.


Skolan skolan skolan. Det är mycket i skolan nu. Men för en gångs skull hänger jag faktiskt med. Rätt bra. En grej som är sjukt förvånande är att jag satt och tänkte på skolan såhär på fritiden, Gemu. Jag hade det här på hjärnan---> Emma brukar fiska. Cissi gislaveds diskusstjärna. Och så nånting med citronen fick besk essens. Kanske för att hon tjatat de där ramsorna på gemun lately. Jaja, det kan vara bra att kunna. När jag står där med kniven mot strupen. man vet ju aldrig vilka situationer man kan råka ut för.

Kom ihåg det små barn!


masterchef

jag stekte snygga pannkakor igår. Det kändes på lukten lång väg. Det tyckte iallafall mattan, hon kramade mig för att sedan fråga om jag ätit pannkakor.


Hulliganen i huset

Då kom den här dagen som vi alla innerst inne visste skulle komma. När mannen i huset ångrar att han inte hämtade ved igår. När kvinnan i huset får skjuta på bilen för att den ska gå igång eftersom tändningen har vart på hela natten av misstag. När katten i huset önskar att han var en innekatt och inte behövde gå ut och få snö på sina tassar. När sonen i huset åker till sin bästa kompis för att bada i en avundsvärd varm tunna.

När
hulliganen huset sitter och är naivt övertygad om att huset värms upp av sig själv, envist vill va med och skjuta på bilen trots pyamas som enda klädnad, sitter med briljanta planer på att fixa snöskor till katten och på alla sätt försöker få tillgång till den där nedrans baadtunnan. ♥

Yäää. Nä nu ska hulliganen gå och sticka på ett av hennes 53687 stickprojekt. Auf wiedersen.


såhär ser det ut när jag och Julia filurar på lektionen (konstig färgbalans hörru)



Break me a higher note

Jag sitter på bussen och mitt hjärta gör ont. Men det var väl ingen nyhet. Att det kan göra ont. NÄÄÄÄÄh. Men nu gör det iallafall. Inte vet jag varför men stressen och oron gör väl sitt.



Jag borde inte ha ont för det vill ajg inte, och jag har vart frisk så länge nu så det vore bara patetiskt att få ett återfall. Inte för att man kan styra sånt men. Ändå.

Men vad jag tror nu är såhär. Att nu vet min hulliganiska kropp hur man gör för att jag ska få ont i hjärtat. Och UTNYTTJAR DET, närhelst den vill säga ifrån. Så nu om jag gör nåt dumt, bara PIP PIP, så ger den mig ont. Det har absolut inget att göra med att jag har nån hjärtsäcksinflammation, den vill bara få mig att tro det. Så..


HA! Nu har jag överlistat dig, MOHAHAHA.

(hm. är det så hälsosamt att vara i fajt med sin egen kropp egentligen. JAAAAAAA.)

Jag gör som Matilda.

och skriver hur längesedan det var jag skrev ett inlägg senast. Tio timmar sedan minsann. men låt oss inte hänga läpp för det utan istället fokusera på att jag inte är rädd för spöken. Inte rädd för spöken.  nej det är ju minst sagt rätt dmt att vara när man har Gud va på sin sida. MEN man kan va rädd för andra saker. (som också iofs är rätt dumma att va rädda för av samma anledning men JA, till poängen.) Tillexempel inbrottstjuvar. Eller att det ska börja brinna. Eller nåt läskigt. Och att ingen ska svara om jag skulle ringa på hjälp.



Det är ganska läskigt att vara ensam hemma. Särskilt när man har en känsla på sigh att det kommer hända något. Vilket skräp, varför hade jag det för??


Nej nu ska jag sticka och kolla på How I Met Your Mother med HÖG volym. Alla monster kan hälsa HEM!

Rocka.

GOdmorgon. Idag blir det till att rocka gärnet hela dagen. Ja annars går det nog inte så bra.

På kören---> rocka
på rasten---> rocka
på  pianot--->rocka
på bild/textilen--->rocka musiken på radion.


http://www.pny.se/djurparker/tropicarium/pny_3097b600.jpg

en riktig headbang blire.

Det var då den märkligaste patentstickning jag någonsin sett.

ja.. men då är väl jag ändå en av de konstigaste personer du träffat också?


..det kan vara sant.


Ännu en dag, ännu en milkshake.. Utan mjölk.

+ + pärhhhon+ andra världsliga ingredienser

=



awesome!

Följ (inte) mitt exempel

jaha, då har man ägnat halva morgonen åt att läsa skolkatalogen, mycket idealiskt. Jag har tillexempel kollat på min kompis som kan stycka grisar. Och frisörelever som är superfixade i håret och överspacklade med smink(hoppas jag inte råkar ut för dem i framtiden). Även en och annan galen mediaelev. Men mest av allt, har jag kollat på och beundrat mig själv. Nej det har jag faktiskt inte, bara litegrann kanske.

Frukost? Frukost.

Beatbox

Som den erkända rapkung jag är måste jag hävda mig ibland.

Jag sitter här och softar kan ni gissa vad jag gör
det är lätt att veta som en halvmajor med smör
och följer jag ett mönster som innan jag mig lär
då blir det ännu bättre yeah, då låter det såhär:

snurrra [beat] lyft [beat] sticka [box]

YEEEEEEEEEEAH. synd för er att ni inte är här och får höra det lajv (asåmmmmm!)

nu tar vi det lilla lugna

så kan jag berätta att jag är proppmätt efter att ha mixat ihop

en banan
tre fikon
en deciliter kakao
en halvliter mjölk & un peu de sucre. MAH.



en sån här goseklump hade heller inte suttit fel.. på axeln. ;) lillkillen

(så typiskt att jag tog fram den här bilden, sjuk kärlek+gosighetslängtan dök upp..) Hm.. Glömde bort vad jag skulle skriva mer. Bebisar innesitter tydligen sjukt stor makt. Jag undrar vad de har för sneaky plan med det hela.
Säkert någon ybersmart. På rädda världen-nivån, helt klart.


La grammaire difficile

wow, nu börjar alla snacka franska med mig här, bokstavligen. Det är ju trevligt och så men ni kanske vill lära mig franska först?

då kanske jag tex inte skulle svara så här på din fråga johanna:

oui, es ua bonjour me mansion.

En liten förklaring. Anledningen till att jag kunde franska förut var att blev hypnotiserad av Julia i skolan. "du känner dig tröötttt.. du känner att du vill sova en stund och när du vaknar upp är du en fransman." Då gjorde jag det och gick och skrev ett kort franskt inlägg (FAST hon gjorde lite fel i sin hypnos, så jag fick inte med mig hela grammatiken) men sedan insåg hon sitt misstag och knäppte ur mig ur hypnosen så jag blev vanlig igen. Jag hann dock sluka en baguett innan, därav den stirriga bilden.

Nu ska jag gå och plugga franska. Har redan lärt mig jättemycket:

girafe=giraff






En dag av sol.

Idag har jag och Findus spanat fåglar. Sanningen o säga är att det känns som det gått bättre om han inte vart med. Men det är säkert bara som det känns.





here comes the sun, bapabapaba.

nu måste jag ta tag i min manliga karriär som diskplockare, vi hörs.

À Maria

il serait techniquement impossible, mais vous êtes ici.



365 saker man kan lägga på ett golv

Jag städade igår och då sa mamma att jag alltid ska se till att ha min matta fri, för att det ger ett städat intryck. Jag förstår inte vad som hände mellan att hon sa det och denna stund. Det finns så många saker som går jättebra att lägga på ett golv.



Ja, eller skämt åsido så skulle jag packa upp men ville hellre sticka.

Arrivederci




Många har tjatat på mig att jag inte får chatta med en nudist från Italien. Nu har jag gjort som ni vill och förklarat det för honom. Han blev jätteledsen. Så jag hoppas ni är nödja.

riktig

Det krävs en riktig kvinna till att göra sönder ett par nylonstrumpbyxor på en sekund utan att reflektera över det innan. Sådan är jag.


vi lever i vår egen värld

Idag har varit värsta dagen. Och med värsta säger jag ingenting. Därför säger jag inte det.

 

Idag har varit dagen. Jag har inte gjort nåt särskilt konstigt och inte heller något speciellt normalt. Det där hemska mellantinget, och underbara. Jag bytte buss utan synbar anledning. Skolan förstod mig inte, då fick jag anstränga mig att förstå den. Alla barnen hade nya skåp utom Anna, för hon hade inte fått något.

Dock fick hon en sångläxa, gav bort ett armband, var ledsen, köpte en stavmixer för att lätta upp stämningen, åkte buss, var jordens mittpunkt, drömde att hon åt en potatis, var jordens mittpunkt igen och somnade i en säng.

 


jag vill vinna alla tävlingar.



Men jag orkar inte engagera mig i att nmäla mig till någon. För seriöst, det ligger i nte i min natur att vinna saker.

Men jag ska, anmäla mig. Imorgon.

kan ej visas för mycket.


Så det ekade emellan alp-topparna.

Godmorgon.



Idag är en potenciellt bra dag. Om jag inte ägnar några tankar åt tomatsill. hoppas ni inte känner er förnärmade av att jag visar hud. hejdå.

PS. Det är en häst på kudden. Jag har sovit på en HÄST, inatt. Konstigt.

"knarra du bara, du kanske bli rik."

Lördagkvällen är mycket mörkare än den borde vara. Ljusa är ej kvällarna längre och snön är ej längre vit.

ugglor.

Det förstår jag inte.

Jag är lite sleepwalking ont i huvet hulligan just nu som jag kan bli ibland när jag har haft för mycket. Det var dumt att planera in resa till Gbg idag om man tänker så, men jag ångrar det inte för jag ville ville ville ville ville VILLE! Jobbigt ha en kropp som inte hänger med i svängarna, eh.

Det var fetekul träffa någon som man bara skrivit med och sett bilder på förut. Det enda jag trodde var att hon skulle va längre. För hon hade sagt att hon var lååååååång. Annars var hon ungefär som jag trodde hon sku' vara fast lite mer levande. Och det gillar vi ju.


Emmy hade dejt så henne såg vi inte så mycket av. Men sen dök hon upp, eller det var mest vi som dök, och hon dök upp för hon vill inte missa en enda diskussion som handlar om diskmedel. Det gjorde hon inte heller, vi sparade varenda smaskig detalj att ge till Emmy.

KUL ATT HON HAR ETT Y I SITT NAMN.


i aktion. Vi (Maria) gjorde världens coolaste fruktsallad och hade mängder coola saker för oss. Men kan jag inte skriva här, eller jag vågar inte, med tanke på risken att ni kanske kaputtar av bara tanken på all denna coolhet. Det är jui många som har svårt för sånt och man får faktiskt ta hänsyn.

Nu tar jag och ger mig och vi ses.

viktigt

Jag glömde säga förut att Maria är väldigt sofistikerad också så hon fick påminna mig. Hennes kompisar kan nog inte det ordet. Nu ska jag se på en romantisk komedi kanske.

Jag gillar Maria.

för hon är faktiskt snäll som en forell. Jag tänkte be om ursäkt för att jag inte orkar blogga men det här är min blogg där jag bestämmer ju. Och jag bestämmer att jag inte måste blogga för ingen har sagt att jag måste blogga.


Jag är trött och lite sjuk. Deprimert.

Jobb

Maria står och trallar med salladen medan jag sitter i hawaiiland och lyssnar på hennes musik. Nu ringer Emmy och säger att hon sviker oss. Äsch.

försöker vakna


Mina förebilder

På min
säng ligger en säll hög med nya kläder. Det är fruktansvärt fint. Vägarna åkte förbi torp köpcentrum idag. Jag fyndade melontuggummi åt David och introducerade min ICA-sång för världen medan David sa i kör: "bananer e goda, ett två tre,"

Vår kära klass fick förresten certifikat på korv idag eftersom vi alla har sett den utbildande salamikorv-filmen. MEn det var inte vad jag tänkte prata om.


Jag tänkte bland annat berätta att det är en lycklig dag imorgon. Sen vill jag att ni alla ska veta hur lite jag egentligen stickar om dagarna. Inte alls så mycket man skulle kunna tro.

Jag kom på en annan sak också, att när jag ser barn på offentliga platser som tex ICA, härmar jag gärna vad de gör, för jag vill vara som de. Så om en 5årig flicka sitter i kundvagnen framför mig och sätter armarna i kors med en sur min, så gör jag likadant. Eller om en 7årig pojke blåser upp kinderna av någon anledning, så gör jag samma min. Vad jag har märkt är att dessa barn jag härmar är väldigt observanta och lägger märke till mig, och även att de blir ganska glada. Så det har blivit lite av en vana.

Imorgon ska jag träffa Mary för första gången. Det kommer nog bli legendariskt. Två (tre med Emmy) awesoma kvinnor möts.


Nu vi går och lägger oss. Hör av er om jag glömt nåt viktigt.

Dålig hår- ansikts- kropps- kläd- dag

Super torr i hela ansiktet, det bara kliar och fräts sönder.  Inget spackel att dölja mig med, går runt i stadens klädaffärer, kollar mig i speglar och skär tänder. Tur att denna bussens fönster inte har tvättats sen femtitalet.


jag ska se på teeee vee

Det är lite lustigt. För jag var precis ute. Och det är först jag kommer IN som jag börjar frysa. Något ofantligt. Men annars har dagen vart finfinbra. Partuy med Malin på kören. Sen party med okända ettor i korridoren. Jag är sjukt brave, vågar ge mig in i de farliga ettornas värld. Desstuom 7 mot en. *AAAAAH*

Sen, vet ni VAD! DET VAR BACON!! På lunchen. Fast soppa också.

Och nu har jag då partat loss ännu en gång med Jan på pianolektionen. Nu tänkte jag mig vidare till nästa party och sticka plus andra trevliga saker. Nääääääää, det är ju  ett tag kvar! HOW I MET YOUR MOTHER HOW I MET YOUR MOTHER HOW I MET YOUR MOTHER! :D

Jag må säga

mitt internet är hej, inte så snabbt. Äntligen har jag fått upp en sida här efter 35 minuter. Dock funkar inte allt men det är en annan tia. En annan tia.

det är HON som är chefen.



Jag gillar att uttala "chefen" med utfräglat "E" så jag låter som jag kommer från stockholm.

cheeeeefen. Chäfen kan man ju inte säga. Imorgon ska jag till skolan, var längesen. Men här kommer jag igen. minsanne.

Jag vill träffa MATILDAAA

Caloracalora

Här är en bild från ett annat århundrande. Som ägde rum ungefär förra året. Man ser tydligt att jag borstar tänderna, men en sak jag inte kan komma på det klara med, VAD HADE JAG PÅ MIG?



ser jättekonstigt ut. Jag avlägger här ett löfte, att aldrig mer ta dåliga kort på mig själv i speglar.


Sådär. bacon? jä.

everybody's heard about the bird

God dag. Denna dagen har bestått av att

  • sova
  • kolla på kvinnor som bodybuildar sig (ganska jobbigt avsnitt, här är ett annat i samma serie)
  • sticka
  • äta halstabletter
  • sova
  • må sinnessjukt illa
  • sova


nice day, huh? :D

mamma gör pannkakor nu och jag är så glad.


Epic



target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=dtslwxL_Leg


tusen gånger om.

Jag har hittat en väldigt cool låt. Den är jättebra fast den är på ett TOTALT främmande språk., Moonjam

heter den. Okej den kanske inte var så jättebra. Man fattar ju inget. Då är här en låt som många svenskar tycker om. HÄR.



Här är en annan många svenskar tycker om!




fast hon är ingen låt.. eller typ inte.

Nu får jag gå och tvätta bort resten av gipset från mitt ansikte.. Inte lätt att va tonåring nuförtiden. Särskilt inte heller om man som Tilda är rädd för fruktlappar. Alltså små lappar som sitter på frukt. Haha, det är stört att man kan ha fobi för såna ofarliga saker. Men hon blir seriöst flippad över såna. Stackarn. Imorgon ska jag hälsa på Danny för lite coahing. Nääää, vi vet ju alla att det inte är sånt han håller på med. Han ska försöka laga min räls.


Kanske rättare sagt: han ska försöka HITTA nåt att laga för den är för en gångs skull HEL!


Puss på er

god


notte.

(om Hanna A läser det här: I love you!)

mnxfnz

SINCE Matilda har dissat mig hela veckan (not on purpose but still) har jag tagit saken i egna kompisar och bjudit hem Maja för hon är likadan. Bor i Tegneby, har snygga kläder och är en liten loppa.

NEJ SÅKLART INTE JAG ERSÄTTER MINA KOMPISAR.


Maja är här för att vi ville det. Vi har gipsat våra ansikten och det var väldigt roligt och väldigt jobbigt och frustrerande. Väldigt roligt när jag fick gipsa Maja och VÄÄLDIGt  jobbigt och frustrerande när hon gjorde på mig. Ni kan ju bara tänka er.



Nu sitter vi här och bara njuter av varandras sällskap. Vi är ju så fantastiskt sälle båda två. Maja har väldigt fint hår, jag ska fråga om jag får fläta det. Hon sa nej. Jag antar att hon inte vill det. Nu säger hon här att jag misstolkar henne och det kan vara mycket möjligt för jag är lite sån. Maja har fläckar

"AH, JAVET!"

på sin tröja. Det har jag med! Inte lika mycket som Maja dock, för hon var inte lika grisig som mig. Det låter konstigt kanske men det mejkar helt sens.

OCH sensmoralen i detta inlägg är att man inte ska gipsa sin granne. Och använd läppcerat,.

Hur då?

Hur menar du? Är det verkligen möjligt? Frågorna är många.

Nä nu

Jag måste sticka en mössa inom snarast annars fryser mina öron ihjäl. Och så måste jag sticka en lösnäsa och en mustasch.

för annars fryser mitt ansikte ihjäl. Sen ska jag också sticka två stycken vantar så att inte mina händer fryser ihjäl. Sen ska jag sticka ett fönster så att inte Findus fryser ihjäl. 

Men nu

ska jag gå och äta eller nåt

Hur kastar man mössan så den kommer framåt?

Listade lilla Tilda ut alldeles nyss. "man måste kanske vara arg för att den ska komma framåt, och när man är glad kommer den bakåt."




kanske det.

Har inte rakat benen på ett tag..



För jag tycker det är lite onödigt att göra det på vintern. Lite extra värme ska man ju inte bara skövla bort som en annan regnskog.

Vad gör jag nu då?

Jag behövde gå ut och få frisk luft så jag tog med mig datorn och gick ut. Enda sättet att stanna ute. Här är ju så förbannat tråkigt annars.



Så, ja.. vad händer nu? Mitt internet finns typ inte så jag vill gå in. Men jag borde inte gå in.. då är jag ingen riktig kvinna.

mitt ute i ingenstans

Just nu skulle jag gärna ta emot en gratis resa till spanien. Seriöst, VEM bor HÄR? Mitt ute i ingenstans. Bara göksäter som förstör allting. Skit att man skulle bo granne med värsta stora affären. Nu kan det inte vara lika synd om mig. Hhhhö.


Kolla på det här:


Klas bäddade min säng.

Men han bäddade den fel. Såhär tycker jag om det.


Jag har inget att säga. Inget som är viktigt. Jag är så oviktig hela tiden. Oviktig som en jag. Mmmm och ingen bild har jag. Värdelöst.

Jag känner mig himla glad. För min syrra är ledsen så kan inte jag vara det när jag helst skulle vilja gå runt skjutgalen och skära i mig med knivar. För att känna hur det känns. Jag har stoppat i mig för lite knark. Det blir så då. Och det är inte för att jag är störd. Det är för att jag är störd. Så ni vet.



Fint familjefoto tycker jag.

http://awkwardfamilyphotos.com/wp-content/uploads/cache/2010/10/18546_103974226293560_100000429491565_96223_2149572_n.jpg/563_0_resize_watermarked_watermark-13px_post_rb_5.jpg

all dead so.






lite bakis?



Det fixar vi..


information.

Nu skulle ajg vilja INFORMERA er som INTE har Orust kommuns hemsida som startsida att kommunen har en ny skorstensfejarmästare.

Oh, det var viktigt att få fram.

Idag ska jag träffa Emmy!



Sjukt efterlängtat! Sitter nu på bussen mot Göteborg med jordnötter som enda vapen. Det funkar jättebra. Iallafall mot jordnötsallergiker. Det borde alla bovar vara. Kanske inte så bra förresten att ha det i väskan om jag skulle träffa på Johanna. Nä.. det är nog bäst att hon håller sig ur vägen idag tror jag. Sorry kära "svägerska to-be"


ang. skorna

många frågar var jag hittade skorna och det var alltså på have2have.se.

Alltså.

Jag är trött och sugen på popcorn. Dålig kombo jaaa. näääää. jag går och lägger mig nu. Ska upp ganska tidigt imorgon jue ju. JUJUJUJUJUUUU. ..e.


uppe med tuppe n.


Men vad i hela friden, VAD HÄNDER?! Ett family guy-avsnitt sätts på, HELT UTAN min påverkan. Nä skit också, då blir jag ju TVUNGEN att kolla på den ååh neeej...


Hon ska på bihihihihoo

http://ader.blogg.se/images/2010/36398_447028218528_671253528_5914631_2101041_n_98051211_105259850.jpg

imorgon! :D

Höns och cigarrer, och vaniljsås!

Jag tog en sån här. (sista ordet i väldigt lägre ton)



Jag kan ju bara säga att lov borde man vara förbjuden att göra nåt som har med skolan att göra, så vida man inte hemst hemst gärna VILL!

Igår var en bra dag.

Jag vill inte göra svenskan. Jag orkar inteee. Jag vill kolla på cougartown hela dagen istället. Men det är ingen ursäkt att inte plugga. Men blogga är en ursäkt, det är nämligen väldigt viktigt. Så jag (och ni) kan sitta och gotta mig åt bilder från igår. En liten stund. Innan verkligeheten kommer ikapp. Men se här, på kärlek.



puss <32352146234

MARY alltså

Jag älskar mary. Och då menar jag inte bara DEN HÄR mary. Jag har nämligen gått och kärat ner mig i ett par skor. Eller ja, gått och gått, det hände precis nu när jag satt och surfade här. (ska egentgien plugga för tillfället men det skiter vi i nu.)

vóila! JAG VILL HA DOM, NUUU!

fast svarta.

morgonmat


Jag är sugen på att


göra såna här. Men behold; JAG HAR INGET HÅR LÄNGRE :(

och ingen med långt hår i närheten. 
http://solflingan.blogg.se/category/flator-frisyrer.html

Genialt? Genialt.

4:27

knittit


jaaaaaaaaaaaaaaaaaaao nu ligger man här och myser med typ en tredjedel av det man stickat senaste månaden. Och det är inte lite SKA NI VETA!

cougartown come my way..

Gertrudium


jaaaaag vet inte. vad jag ska skriva. popcorn kanske. popcorn.


POPCOOOOOOOOOOORN.

WÄÄ



mitt halloweenbidrag.

outdoo'


Morgon igen.


RSS 2.0