Samtidigt någonstans i västra Sverige


solfling

Hej goddag jag heter CHarles. Trevligt. Idag tänkte jag väl att jag skulle
göra någotning. Men jag har fått solsting så jag har glömt bort vad jag ska göra. Det är bekvämt, särskilt eftersom jag kan sätta en åsna på att det hade med skolan att göra.

Men när man får solsting bryr man sig inte om skolan. Då ställer man sig hellre på en brygga och svänger sina lurviga.

Jajjemen. Hejdå




GUPPY

(bilden är klickbar)


fotont

Som jag berättade igår hade jag ont i foten. Som jag inte berättade igår var jag på sminkvisning, som jag höll i med Ingrid. Väldigt trevligt, förutom en grej.

Det fanns en gungstol som jag gick förbi varje gång jag skulle hämta något ur min väska (borde kanske ställt den någon annanstans men så smart var jag inte), och den snubblade jag på, uppemot varje gång. Den sista gången slog jag i foten i ena skenan såpass allvarligt att jag var tvungen att skrika högt "AAAO" vilket ledde till att människor skrattade åt min olycka i brist på bätttre vetande.

Men allt var toppen igårkväll, DET VAR VÄRT misshandlandet av foten!


Fear Tractor

Om det är någonting jag tycker illa om, så är det Fear Factor. Ett antal tävlar om en stor summa pengar genom att göra ormliga och äckliga saker, tex att bli instängda i en bur på hög höjd och försöka ta sig ut så fort som möjligt, eller simma en sträcka och sedan hålla sig fast bakom en racerbåt i full fart.

Men det är inte det jag tycker mest illa om. Sånadär grejer kan man väl få utsätta sig för om man tycker det är kul. Det är framförallt att de måste äta äckliga saker och att de gör det BARA för att de får pengar.

 

när jag blir stor ska jag ha ett program där man vinner saker genom att åka med mig på en liten traktor. Programmet kommer att kallas Fear Tractor


Vart är vädret på väg?

Kan man undra. Särskilt efter jag såg cloudy with a chance of meatballs(det regnar köttbullar) igår. Tyvärr regnar det bara vanligt hederligt vatten idag. Annars hade jag kanske sluppit laga middag. Men jag är stolt!

Anna Gertrud Turesdotter stekte hamburage och pommes prait, helt allena till sig själv och sin bror. Snlart är hon en tvättäkta hemmafru som helt utan gissel kan flyga ur det trygga boet. Halleluja.




kolla hela


ontfot


min fot gör ont. Så jag är lite ledsen.

men förutom det, så vill jag utfärda en stor komplimang till Kristin som har insett att en anna med kommentarer, är en glad anna.

andan

En gång hade vi en tävling om vem som kunde hålla andan längst i vatten. Det var trevligt.. Om man kollade på, som jag gjorde. Förvånad att det var så många galningar som ställde upp i tävlingen.



Det är sommar igen!!!

I throw my hands up in the air sometimes


Godmorghon. !

dagens uppgift: sova en liten stund till.

Sagan om den olycksaliga korven

Jag mår illa.. Det kan vara för att jag har ätit korv, korv är gott. Makes sense? no. Men man kanske inte ska äta för många på kvällen. Jag kunde bara inte hejda mig.

Jag fick en falukorv, och jag blev så glad.



Jag fick faktiskt två, av detta fantastiska värdpar.
Men mamma tog sig friheter och gav bort den andra.

-Vah!?
-Jag veet.

oh yes indeed

Såhär såg det ut i lördags. Jag chansar på att det icke ser ut så nu.


men så var det en väldigt speciell dag, så det var tvunget.
Och så hade Peter tagit med paraply. Allas vår räddare.





helt otroligt, jag älskar er så mycket.
Jag sitter och kollar på bilderna igen och igen och igen, ni är det vackraste.

förmedlad information

Min bloggstatisktik skjuter i höjden. Från fem besökare till trettioen :D på en vecka. Det är lite udda, men så är ju jag också lite udda.



Bara för att det är så många som förärat min blogg med dess närvaro, så ska jag förmedla en sak som min lillebror förmedlade till mig när vi cyklade till bussen (simultankapacitet..?!) Det är nämligen en ganska viktig sak. Och eftersom ni är många nu är det ju effektivt att jag berättar det idag, så att så många som möjligt får veta det.

--->Hoppa aldrig från tian.
Du kan om du vill hoppa från sjuan, men det är inte värt det där heller.

En katt kan falla/hoppa från tio meters höjd och överleva. Det kan förmodligen inte du, bara om det är vatten under.



KRYDDA?! pfff..

Fåglarna busvisslar och jag tror inte david kommer hem ikväll. Det brukar bli så när vi har älgtrastar på besök. Han får någon slags intution av att hålla sig borta, det är lite lustigt.

Jag borde inte sitta och surfa nu.. då kommer det upp såna här störda grejer.

hei...!!

det där ser en aning fjortis ut alltså. Jag kan tala om att det är allt annat. Skulle du höra det med mitt uttal och kroppsspråk skulle du snarare fundera på vilket dårhus du hamnat på.

Vad jag ville säga nu var att jag är vaken, nu.

sen skulle jag vilja tala om att bruden hade ljusblå tånaglar.


...och en hulliganiskt fin klänning!

Fest

jag äter chips och det är naaaaajs. Som min käre bordskavaljer igår tyckte om att säga! Adde, han fick även den rosa näsduken som souvernir av mig. För att jag har förstått vikten av att matcha sin partner.



dock inte här, för jag hade bytt klänning. Som tur är syns inte den omatchande näsfuken.

låt oss leka fyra hörn

Hej. varför har jag blåmärken och skrubbsår över hela min kropp året runt? är det för att..
A. Jag är smart

B. Jag är klantig

C. Jag gillar chips

D. annat alternativ


skit..

..det sket sig i trafiken. KÖ ÖVERALLT. Nu har vi stått i kö i en kvart och det börjar äntligen röra på sig. Vi tänkte eftersom det var kö på bron åker vi genom kungälv istället. Men där var det trafikstockning modell XL, så vi förlorade vbara på det.

ALLT händer idag, göteborgsvarvet, demonstrationer, crusing.. you name it.

enfiligt där borta

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAlalaaaaa. Nu sitter vi i bilen, peppade!!!!!!!! Lalala. Det är jättejättejättefint väder. Perfekt. Jag älskar det. Vädligt starka känslor just nu. Det bara svämmar fram.



För enda gången i världshistorien är vi i tid och tillochmed FÖRE tid. Detta är endast för att vi satte deadlinen för att åka en timma innan vi var tvugna att åka. Så vi har gått och sagt hela veckan att vi åker SENAST, absolut senast halv elva.

Vi kom iväg tjugo över elva. WOHOOO!!! Stressen över att gifta bort en familjemedlem har dock satt lite spår.. pappa har kallat mig Kristina hela morgonen, mamma har vart på sina tå-nerver och david.. jag vet inte. Förmodligen ligger det nu kalsonger i frysen och glass i garderoben hemma. Men det gör inget. Vi ska ju på bröllop! Jag har skrivit tal... måste renskriva det. HEJRÅÅÅÅÅ!! Nästa gång vi ses är jag GIFT! ..eller nej, nu blev det fel.

formsvacka

mamma och pappa bakar tårtor.. dags för en av mina trogna powernappar. (i medelvärde 2 tim långa)

Godmorgon här hörru

mår lite bättre idag. Men stannar hemma från skolan för att inte få panik. Imorgonimorgonimorgonimorgonimorgonimorgonimorgon...!

Jag kan inte förstå att han ska gifta sig. Imorgon. Det är galet.



galet bra.

Igen

Häftade mig precis i fingret.. AJ. Väldigt typiskt mig att göra en sån sak.. AAAAAHJ. Det blöder. Men går snart över. Idag är jag hemma. Vaknade imorse av genomborrande huvudvärk och skitont i hjärtat.

Har varit väldigt stressigt sista tiden så det var kroppen som sa ifrån. Paniken och smärtorna kommer tillsammans. Jag kände på mig att det skulle braka ihop snart.

När jag tänker på allt jag måste göra så knyter det sig i bröstet, hjärtat går verkligen i turbo. Jag får panik. Usch. Vill bara gråta för det är så jobbigt. Är rädd för att inte hinna. Vet inte vart jag ska börja. Jag måste hinna och jag kan inte hinna allt det här. Har ca 15 grejer jag måste göra och lämna in innan betygen sätts om två veckor. Gemuprov imorgon. Hjälp..



ville bara säga


imorgon är det bara två dagar kvaaaar!!

goddagens flaflaflefhns

Idag har jag haft Nationellt matteprov. Det var ungefär som en fest. Musik, dans, underhållning och snacks... allt som hör en fest till. Det förstnämnda existerade måhända endast i mitt huvud men räknas likaväl som verklighet.

Sedan.. tillbringade jag min tid på ett torp där man kunde köpa saker och inkasserade diverse hårwax, strumpbyxor, synundersökningar och wonderbra's.

detta fenomen nämns i denna låt.. endast därför jag köpte den. näääh? ;)

lauahi

Hallå h laaåk. Näsan min är igenkorkad och det jag mest längtar efter är nog nässpray. Är precis hemkommen ifrån vårkonsert med min kära skola och bla bla bla. Det viktigaste är att jag har matteprov imorgon.

...eller?


xD


kul med bamse

Vad gör man inte. Jag vet inte riktigt. Jag vet mer vad jag GÖR än vad jag inte gör. Så jag skulle kanske vilja dissa det uttrycket.

Idag har jag pysslat med en massa hemliga saker som ska vara klara till bröllopet. Allt är inte jättehemligt. Min klänning är ganska o-hemlig.

Han är hemma för sällan

Det låter som en uggla hostar nånstans i mitt rum, hum. Inte direkt vad man förväntat sig en oskyldig Söndag faktiskt.

Jag blev lite förvånad förut vid frukosten, när jag frågade David om han kunde skicka mjölken.

David: (misstänksam blick) "..nej..?"
Anna: "du vet väl att jag är tolerant nu?!"
David: "va?!"
Anna: "JAAA..!"
David: "men, jaha, jag trodde du skulle göra värsta celebration-dansen när du blev det."

Anna:"-..HAR DU INTE SETT DANSEN?!?!"

nattsudderi

kan det bli om man ser på melodifesten. Det gör jag inte egentligen men jag njuter ändå av att kunna vara uppe.. Sverige är på tredjeplats. Trevligt.

galen

springer runt och provar klänningar och bröllopsgrejer. Det är ingen vacker syn, som man skulle kunna tro. Nej det hade vart roligare med ett skumpande cleevage mitt på bröstet. meen man tager väl vad man haver. Eller så tar jag och SYR ett par flufftuttar to my favor.

eurovision..

Vad det betyder kommer jag inte riktigt ihåg.. men har för mig att det har något med glasögon att göra, eftersom vision ju betyder syn. Och på tal om syn så var Sveriges bidrag väldigt bra, förutom för alla epileptiker. För dom var det dåligt.

Nu är det något jobbigt bidrag på så jag kan inte förstå vad jag tänker, men ioförsig brukar jag väl kanske inte göra det så ofta. Jag lärde mig igår att det har med min adhd att göra, intressant faktiskt.

 

Eller jag menar att jag visste redan att min diagnos kan göra det svårt att filtera "bra" ljud från "jobbiga" ljud men jag visste inte att det var så mycket. För jag har alltid haft det så. Men igår hittade jag värsta coola grejen, en simulator så man kan testa hur det är att ha Adhd, aspbergers eller autism om man inte har det.


------>Simulatorn<------

 

Och jag tyckte att adhd-simulatorn var väldigt likt mot hur jag upplever det. Fast jag har ju lite annat också i min handbag. Autism förmodligen, eller vem vet om jag tourettes... hihiHi.. jag säger ju lite konstiga saker ibland. Nej. jag skojar med er.

 


Så, nu tycker jag att ni ska kommentera detta inlägget eftersom jag vart så modig och berättat om min diagnos för er. Today I did it!


får ju hoppas

hellå däeer. kort punkt. snabb punkt. ljus punkt.

Idag klär folk ut sig här på Sinclair, och jag är utklädd till min onda tvilling Florence. Man ser nästan ingen skillnad, för vi är identiska. Enda skillnaden är att hon har en liten finne i pannan och det har inte jag. Måste vara därför som hon är ond..?

men iallafall, skönt att slippa lägga en massa tid och kraft på kostymen för just nu måste jag hålla koll på skolan mer än någonsin. Annars faaiilar jaag..!

Nu sitter jag här med min tavla som sällskap. Jättesnygg. kort punkt. Får se om min lärare också tycker det. Snabb punkt. Ljus punkt.


'squiell'

Hål och hål och hål och hål. Jag kommer nog adrig ta hål i öronen. Det finns folk som har jättestora hål. Så stora att man kan lägga en ekkorre inne i hålet. På tal om ekkorrar, jag såg en film om en ekkorre i morse, David visade den för mig och den var brutalt gullig.



gå inte sönder nu lampan

han vill gärna göra det känner jag. Han försöker tappert att fortsätta lysa men jag ser på honom att han inte klarar länge till. Det är nog bst att jag släcker honom nu en gång för alla, så han slipper lida.

tjenare

Idag hickade jag hela dagen, förutom uppehållet från 11:37 till 11:45 cirka. Då var jag helt hickfri och det var ju ganska skönt eftersom jag då stod i Sinclairsalen och sjöng för cirka 40 små människor.  Alldeles själv! Ja, visst hade jag ackompanjation av awesome-Oskar, men sjöng det gjorde jag  själv. Första gången och jag är stolt. Bra och rätt fint intajmat där med hickningen.



tass tass tass

Nu tassar jag till sängs efter att ha övat snyggrösten av mig. Jag sa farväl och kom tillbaka imorgon! Då är det nämligen ytterst viktigt att jag har den med mig för då ska jag sjunga en låt solo på lunchkonsterten i Gallerian på Sinclair. Gå dit! Kom dit om ni vill höra något vackert, eller få reda på om snyggrösten följde med.


oj oj oj!!

sen tänkte jag skriva att jag har målat en snygg tavla också, men det passade inte in i inlägget nånstans

Tjaaaa. Jag sitter och är ledig, det är skönt. Borde plugga när jag har chansen, men jag glömde plugget hemma. Så jag kan inte göra så mycket åt det..

sitter och googlar snygga bilder gör jag istället.




på djur.


Blogg.se is dumb in the head.

Ty sidan fungerar ej som den ska. Inga inlägg har publicerats efter kl 15. Fatta vad många klagomål-inlägg blogg.se måste ha fått. Jag har ju inga speciella problem med att mitt ordbajs-inlägg inte publicerades, men det finns ju andra (emmy) som har problem.

Ja då kan man skriva lite vad man känner för, ingen ser det ju ändå. Meeeen jag har inte så många hemligheter, mest att jag har blivit beroende av ett spel på facebook. Det är superhemligt. Fast ännu hemligare och hemligast av allt (mamma får inte veta) är att jag är vaken nu.. och det borde jag ej vara!

För det är en dag i morgon också, som de gamla grekerna brukade säga.




gmwaerhwpsd

mkgwsebdöipjnzdök

gmwaerhwpsd

mkgwsebdöipjnzdök

Jag har fena på tuberepeat, det är bra.

Godmorgon! Idag ska jag försöka mitt allra bästa att inte flippa ut över mina läxor, äta bra och behålla mina bloggläsare. Det hör vi ju alla att det inte riktigt kanske går ihop. Men jag gör mitt bästa som sagt.

För imorgon är det dags för ännu en vecka fullproppad med en massa strunt. Dessutom ska jag sjunga på lunchkonserten på torsdag!


ost

till min besvikelse var det ingen som var hemma för att åka med mig till stranden. Istället satte jag mig och filosoferade. Sen hittade jag denna annons, som jag gillade.


Idag var det väldigt varmt.



möhippestarten gick bra! Resten fick Kristina och gänget ta hand om.. man kan ju inte spotta upp stockholmsbiljetter bara sådär om man är student.. och alla hennes homies bor faktiskt där. Så jag fick stå det tråkiga kastet! och stanna hemma. Men lika glad för det är jag, jag sov i tre fyra timmar, oups..

Sen solade jag lite, men det fick jag start lägga ner för att jag värmdes ihjäl lite lätt! Grillad kyckling minst sagt. Nu ska jag fortsätta med mitt runtringande angående om nån vill följa med till stranden.

One night-sit

Är nu hemma hos Kristina, har ätit bacon, målat på örngott och provat klänningar. Nöjd. Men jag måste ställa in så att inlägget publiceras kl 7 imorgon, så att inte Johanna inte misstänker något. Det är ju ändå en möhippa, enligt gammal tradition.

Det blir bra! Johanna här kommer vi!

Lite så.



NP är farligt dåligt för självkänslan..

Sälghugget..

..för såklart finns det ingen täckning på bussen från färgelanda. Men massor av ungar. Ung..domar. Natten var bra och morgonen med, förutom att jag var tvungen att gå upp.. inget slår JU att ligga kvar i sängen. Tysta leken är en viktig del av familjens morgonrutiner, framförallt när det blir lite för mycket att handskas med på frukosten. Jä jä jää..

 

Nu är jag då

På bussen

Från Håmule

Och på väg till skolan

Som mestadels innehåller kondomer från i tisdags- näääääääää?

 

Jag ska sy på min klänning. Så den blir fin. Jättefin. Ska den bli. Hoppas ingen anka hoppar på den. Hejdå.


Jag faller

Sitter här och kollar på när david göre mat till mig. Oss.. vi ska äta tacos. Och jag har inte erbjudit mig att hjälpa till.. nepp. Det går inte riktigt ihop med min image.

vad som däremot går ihop med min image är att lyssna på veronica maggios "jag kommer" och att inte plugga och att lägga upp skumma skäggbilder på emmys brorsa.



han har väldigt fin haka, det ska du veta.

måste äta mer vitamin så jag blir snyggare!

Det är lite kris här va. Jag har jättetrasiga naglar och min kropp är inte i sin bästa form. Jag undrade för en sekund där vad i hela friden jag skulle göra. Men sen så kom jag ju på att jag ju har skrivit en sång om precis detta, just för att förebygga att dessa situationer blir lite lättare att ta hand om. Och in case att ni inte har hört den så kommer texten här under.



Biotin pyridoxin kobalamin folsyra pantotensyra tiamin riboflavin niacin

Har du tunna naglar, inget hår?
Blir du ofta sjuk och flera sår?
Då ger jag dig ett tips: ät mera baconchips.
Eller blomkål till din lunch
Vi tar det lite långsamt så att... du hänger med

Ät broccoli kikärtor varmkorv rödbetor, solfärska biffar havregryn apelsinjuice och jordnötter till grönsaker.

Detta kunde hjälpa dig, väldigt bra
Du kan bli president i Panama
Men då måste du ju va
Hälsosam varje dag
För b-vitamin är nyttigt och finns i denna mat

Fläskfile mjölk musslor köttfärs paprika med ägg och lever, stora krabbor kycklingbröst spenat kassler i blomkålshöst

RSS 2.0