Det går bra jag kommer lyckas jag är BÄST!

Senaste dagarna har jag satt i mig mat jag kommit åt, med success. Jag har värsta lagt på mig, två kilo. Fett bra.

score: 2-0, till miiig


Besviken på dig

Jag är besviken. HÄR går man och ger sitt yttersta för att ni ska få snygga och meningsfulla inlägg, OCH VAD ÄR TACKEN? Jo, att komma hem och se att kommentarsfälten är lika tomma som när man lämnade dem. Då blir man ledsen och äter en massa chips och får en massa TRANSFETTER i kroppen och DÖR. Är det det ni vill att jag ska göra kanske???

SKÄRPNING!



Här sitter jag, som ni ser döende över allt plugg som måste pluggas. Have you guys no mercy?!

Dan är trevliga människor

Jag träffade en Danny här i fotosalen. Han är jättesnäll och visar mig massa saker hur jag kan manipulera mina foton om jag vill bli snyggare. Han är ungefär som tutorialsen på youtube, fast in real life. Jättenajs!



Nu ska jag gå och äta, om jag vågar.

mamma.. kycklingen piper..

Kvinnorna och David häckar i köket för att göra klart middagen. Jojjoma har isolerat sig på sitt rum för att bunkra sig i lägenhetsfrågor och räkningar, och kommer man in möts man av två trötta glasartade blickar närmast hypnos. Inte konstigt, så tråkiga grejer de håller på med.

Så går det om man räknar för mycket, lär er det små barn!



maloinoto

Min syster. Borde komma hem och sova på mitt golv oftare så jag får städat där ibland. Och när man ändå är i farten kan man ju ta köket också.



sju skoteråkare fastnade på fjället. Men dom är okej nu. Jag har lärt mig en ny sak och är jättestolt. Eller jag tror att jag har lärt mig det, om det är rätt. Syns inte sååå mycket än.



avatar såg jag idag. nu måste jag gå och fortsätta

it's great to stay up late


nej.. det var pappa som joddlade i köket.


at mormors

det luktar bulldog men jag misstänker att det bara är mina fötter.
busigt av dom

livskriser

Anna: HAR DU BACON HEMMA?
Kristina: näe.. det kanske ligger kvar nåt i nåt hörn, vi får kolla.
Anna: ?????????!??!?!??!?
Mamma: men vi tar oss igenom det Anna, det är ingen fara.

ska det göras ska det göras ordentligt.


applesauce

Det är mig en lättnad att säga er såhär dåva att jag har pillrat med Matildas design. Och jag har inte legat av mig totalt. Men nästan. Så jag känner det som en plikt till mig själv att ändra design. Det slog mig också att jag faktiskt HAR blivit beroende av juice.

Nu ska jag gå och dränka mina problem i äpplesås, imorgon är det en ny dag med nya utmaningar. Framförallt dårå att åka till Gbg och ta reda på ifall jag verkligen är en kunglighet eller inte. Eller ja, jag vet ju redan svaret men folk försöker ju manipulera mitt blod att vara rött stället för sin naturliga färg.. jag får säga till dom på skarpen nu!


Vi åker buss




Varför? Faktiskt ingen som vet. Vi bara antar att det är det vi ska göra här i livet.

Jag ska bakA.



hoppas det blir bättre än förra gången då det bidde såhär.

bed heeead


såhär gick det till


schmusch

Heeeej! Jag har precis upptäckt värsta bra tv-serien, den heter... eh.. uhm. Den har ett namn!

MEn låt os inte hänga upp oss på vad den hette, den var jättebra och jag ska se på den VARJE DAAAG, eh vänta nu.. hur kan jag göra det om jag inte minns namnet? ..skit.

Idag ska jag åka och träna med min bästa kompis. Nej vänta nu, min mammas bästa kompis. Höhöhöhö. Faktiskt! Fast först måste jag dricka äpplejuice.. har jag blivit beroene kanske? återstår att se.

Nu kommer Findus här och vill vara med på party, bäst jag ger honpom min odelade uppmärksamhet så han inte går och gör nåt dumt. tjupp!


HAHA!

happyjucie

Nu har jag druckit. It was fridicilous. AHA!



there we have it.

Men hallå. Nu har jag vart hemma från skolan jättelänge. Det är ganska tradigt. Väldigt tradigt.. Jag har ont i bröstet, och om det blir värre åker vi till akutisen. Hoppas inte vi behöver göraT.

Film film film film film film film film

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Senaste nytt är att jag är sugen på juice. En annan viktig nyhet är också att jag ägnat min dag åt att kolla på film.

Film film film film film film film film
Truman show, flipped, och

så har jag kollat lite på ernst. Mehehehe.



Ernst the movie, hade vart nåt.

mashamasha

vad jag snackade om igår var min add. Ett funktionshinder precis som alla andra; suger. Kanske berättar om det en annan dag.

Idag frossar jag filmer och försöker sluta tänka på att ha ont. Pannkakor---> gött

trött på det här

GARHG. Jag blir så trött, arg.

dags för ett inlägg kanske, mehehe..


Där ser man



Jag har väldigt stor risk för prostatacancer och bli mördad. NOOO

maskinen gick sönder för oss

Jag sitter i väntrummet på röntgen. Det är jätteroligt och spännande och intressant och tiden går så FORT här inne. EH LLER  inte.

Vi har suttit här sen sju, för maskinerna är trasiga, eller nåt.

Jag är jättehungrigsugen, och så kommer reklam för CHOKLAD på tv:n. INTE OKEJ!

Meen idag har jag då blivit slicead up, i små små bitar.Det ser jätteroligt ut, det är HÅL på min mage och min arm.

Åhhhh.

Jag måste gå och lägga mig nu. Det är tråkigt. Men jag måste, för imorgon ska jag tidigt till sjukhuset och låta människorna skära i mig så fint så fint. Det låter farligt, men deeet är det iinte dåå. Vi tar bara en pepparkaksform, så, skär lite grann och SEEEn ger vi det till små djur i djurparken.





di do do de da

så låter det klassiska stycket jag spelar just nu, JÄTTEROLIGT! Nej men det är minsann jätteroligt. Jag har den i pianoläxa tills imorgon och JAG KAN DEN! Det har nog inte hänt på flera år tror jag. Att jag faktiskt HAR övat på pianoläxan ordentligt. Åh, man borde göra det oftare.

Det är nästan så jag ska till och göra det ett nyårslöfte, men jag har som policy att inte ha några nyårslöften. Det vore ju så dumt om jag inte kunde hålla dem. För löften är till för att hållas, det är så, Rolf.


meeh

Jag kör ingen dator, idag. Vaknade alldeles för sent och då får man ge sig själv lite konsekvenser. Man kan inte sitta bort en hel dag vid datorn, särskilt inte om den börjar tjugo i ett. SÅÅÅ all min kommunukation med omvärlden idag går via radio, min mobil... och teve HEHEHE. Nä jag har inte bestämt om jag ska ta bort tv också, det vore ju bäst så men.. 


NÄH! Men nu måste jag gå.. det är ett OERHÖRT intressant radioprogram om en fransk trumpetist jag bara MÅSTE lyssna på. meeeh

My secret life

Tack Mary för din hjälpemodiga insats du är en klippa och jag är glad igen.

Ja, ag då försöker nu föra över musik från en cd för att kunna skicka till min syster som trånar efter den. Det går inte bra. Så jag får besvika henne idag för man kan ju inte skicka nåt som man inte har själv. eller? Jag testar. Alla sätt är bra.

OOH nu går det här!

jag är jätte söt.


jag är väldigt deppig idag



så, puttra lite mer.

puttra lite mer

Jag såg en människa på vägen till bussen från Henån. Ja, tilllochmed så att jag såg inte bara en människa, jag såg TVÅ människor. Och jag kände igen dom från någonstans. Det var nämligen allas våra turturduvor, alias blivande mr och mrs Turesson.

De skulle till banken som vanligt.



de ska säkert investera i aktier och sånt nu när de snart är man och hustru. Men usch vad jag tjatar om det där. Ja lägg av. JAG är man och hustru.

låten jag tänker ha på hjärnan idag


låten jag hade på hjärnan hela dagen igår


hobbit

sticka är min hobbit. Det är en väldigt trevlig hobbit. Fast förfärlig ibland också. Min hobbit har nämligen olika egentsligskaper.

Men vad som fyller mitt huvud just nu är lite olika saker. (Jag skriver detta för att det är väldigt viktigt och så att mina efterfäder kan läsa det här om 20 år. Därför, nu vet ni.)

För det första som fyller mitt huvud är att jag inte har någonting som fyller min mage. Så jag överväger att gå och köpa mig en macko. För det andra har jag ingenting som fyller min image heller, men jag vet inte vad jag ska göra åt det så jag låter det vara.

En annan tanke som stundom far genom mitt huvud är tanken på att det finns en buss. En buss som går om en halvtimma. En buss som går hem till mig. En buss som jag kan ta. En buss som jag borde ta. Men vill jag ta just den bussen?


Det gäller att bestämma sig snart.


dodododododododododododododododo..


fantastisk och informerad

om att mitt mjukislejon badar i bebisdregel och diverse hemma hos familjen i Håmule. Känns bra, jag gillar att lämna mina gosedjur i tryggt förvar. Man blir mycket lugnare då. Idag ska jag hulliganisera till Matilda. Men hon är tjurig och vill inte baka pepparkakor. Efrersom jag inte vill att vi ska bli osams får jag väl ge med mig.



fantastisk och ovetande

Jag har inte vart på nån sabla gala. Nej jag antar att min inbjudan kom bort med posten. Ja. För som känt har jag inte så fin relation med posten..



De ger mig aldrig mina inbjudningar till blogawards och såna där grejer. Jag har bergis fått anställning hos USA:s president, nobelpriset i litteratur och fått ärva 523 0000 från någon rik släkting också, bara det att posten inte hade lust att ge mig brevet.

Mden sånt är livet hörni.

(bakgrundshistoria, del ett och två)

Gertrud byter färg

Idag har varit en fantastisk dag. Och jag har ingen aning om varför. Hm.

Sånt är lite mysko, men inget att hänga upp sig på när man har haft världens bästa dag! ..för då kanske det visar sig att den inte var så bra, och det vill man ju inte höra. Särskilt inte från sig själv.

ANNOUNCEMENT!

min plan är att byta favoritfärg ett litet tag, för att se hur det känns. Dels för att den här knallblå är väldigt pördig. Och så stickar jag en hulligan i den färgen som jag vill ha mycket för den blir så snygg, hoppas jag. Yeeeah.


W. H. Auden, stop all the clocks

Stop all the clocks, cut off the telephone,
Prevent the dog from barking with a juicy bone,
Silence the pianos and with muffled drum
Bring out the coffin, let the mourners come.

Let aeroplanes circle moaning overhead
Scribbling on the sky the message He Is Dead,
Put crepe bows round the white necks of the public doves,
Let the traffic policemen wear black cotton gloves.

He was my North, my South, my East and West,
My working week and my Sunday rest,
My noon, my midnight, my talk, my song;
I thought that love would last for ever: I was wrong.

The stars are not wanted now: put out every one;
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood.
For nothing now can ever come to any good.


Högkvarteret till Ernst, vi har hittat en katt.. kom

Ja ändå. ÅÅH TYPISKT.. Detta är allihop Ernst egna ord som han har kläckt ur sig i min närvaro.


nu har vi bytt profilbild för honom, lille harald.

hej hej hej hej godnatt!!

nu  är det alldeles för sent egenltigen, jag dunstar!



Alltså. ni måste anteckna lite till förmån för intresseklubben. Pappa har fått en ny jobbmobil, och det är en Iphone, 4G!


hej!

Idag har jag varit med Brittmari i kyrkans förs.hem och haft det bra! Vi har gjort en hel del saker och fått sällskap av Albin och Viktor, två helsköna killar!

Den ena tyckte jag såh ut som en apa när jag pepparkaksgrymtade, och den andra är matildas lillebror så det kan ju knappast bli bättre.


Jag kör stenhårt vidare, dags att plugga.

Jane Eyre

Nu är jag lite längre fram i boken och, gaaah. Hon gör inte som jag vill, den dåren! Nu har denne mannen visat sin kärlek till henne och de ska gifta sig, men så går inte det för att han redan är gift med en annan. Får hon reda på när de står vid altaret. Jo men det var ju fint.

Han ber henne förlåta honom och berättar varför och blablabla. Och FASTÄN hon är asförälskad i honom fortfarande går hon tyst iväg på natten, UTAN att ens kräva några pengar av honom, som hon lätt kunde ha gjort. Inget annat har hon med sig heller så hon svälter kanske ihjäl.

KUNDE HON INTE UPPFUNNIT TELEFONEN OCH RINGT SIN FARBROR I MADEIRA?? Tycker jag. Han har en hel förmögenhet och den kunde hon åka dit och ärva. Han bad henne ju tillochmed om det! Men neeeeej, såklart gör hon inte som jag säger. Alla dessa möjligheter hon har, och så tar hon dem inte!!!


Äh. Tur man har ett eget liv att styra och ställa över alltså.

hulliganistiskt omedveten

Mitt medvetande är en märklig varelse. Jag gick precis in i badrummet lade några böcker på tvättkorgen, gick sedan ut och hämtade en vante medan jag fortsatte gå neråt.

Det var iallafall vad jag trodde.

Väl i trappan kände jag att det smakade tandkräm i min mun och att tänderna var rena. Jag hade även alltså borstat tänderna därinne, medan mitt medvetande hellt och hållet stängde av!


Och så var det ju också såklart. När jag tänkte tillbaka, riktigt ansträngde mig för att komma ihåg mindes jag att jag hade ställt tillbaka tandborsten efter jag borstat tänderna. Inget annat. Inte att jag hade borstat dem. Det är verkligen ganska läskigt.

Och det här är inte första gången något sådant händer. Ofta vaknar jag ur denna dvala och finner jag mig själv tappad och ovetande om vad jag själv har gjort, vad omgivningen runtomkring mig har sysslat med och inte minst vart saker har tagit vägen. Det enda jag kan minnas är vad som hände innan, och efter.

Hur kan medvetandet bara försvinna sådär, helt och hållet tills det är tillbaka?

blåbär till salu

Jag haver frusit inatt. Det var kallt.

idag tar jag vård av hulligan och stannar hemma. Inte för att det är kallt, men för att jag är förkyld och morfig.




David är lustig.

Imorse påstod David att jag såg ut som en fågel. "Du ser ut som en fågel", sa han.



Jag åkte buss hem, och kom före David som jag visste skulle med pappa hem. Jag hörde att han kom för en stund sen, så jag gick ner och fann honom vid köksbordet isärskruvandes sin(en av sina) rubriks kub(ar).
"Hej, kom inte du hem med pappa?"
"Jo, han är ute" svarar david lite förstrött.

Jag kollar i fönstret men ser varken pappa eller bilen, så jag frågar:
"Var då någonstans?"
"heheh, funny story!", säger han då och skrattar så förnöjt och lurigt som bara han kan.


Jag kollar ut genom fönstret en gång till och ser att bilen ligger i diket.


ett eller två mehe

Hej! jag sitter i skolan och har PRECIS gjort klart min dag. Det känns fantastiskt. Så fantastiskt, men jag hade inte min dator med mig idag så jag gick in här ENDAST för att skriva detta innan jag åker HEM. Såg att jag fått en massa kommentarer, JAAAG blev överlycklig!!

nu ska jag läsa kommentarer!


mjölken är min.

Jag vet vad ni tänker. "just nu sitter hon säkert där framför sin laptop och halsar mjölk ur paketet som den tölp hon är." Och det är precis vad jag gör, men jag tycker inte att ni ska döma mig för det. Mjölken är snart slut, och dessutom är det min privata så ingen får mina baciller

såvida de inte nu händelsevis skulle komma anfallandes och dricka upp den. Men något säger mig att jag inte behöver oroa mig. Ingen är i närheten av köket där jag sitter

och inte ens Findus kollar lömskt på mig, som jag kan upplysa er att han brukar.




Bildning

Jag läser Jane Eyre och har nu kommit förbi mitten av denna 538 sidor långa bok.

Milda Matilda. En sådan skyhög grad av romantisk diktning och gåtfulla meningar folk ägnade sig åt förr i tiden. Jag blir alldeles medhärvad. Det är en fantastisk bok, ehuru den är skriven redan 1847.

ehuru betyder fastän, detta bara en fågelfjäder av vad jag lärt mig under dessa djupt läsande timmar.

Denna Jane Eyre är en person mycket olik mig till sättet och jag blir förargad på henne ibland. Hon är alledeles för proper och förnuftig och KLOK. Fastän hon blir uppvaktad av en man som hon älskar och som älskar henne förnekar hon detta och vill inte tro på det, eftersom hon är så ful och fattig.

Resultatet: denne man vill göra henne svartsjuk för att vinna hennes kärlek och tar och uppvaktar en annan kvinna. GAH det retar gallfeber på mig men är så färngslande att jag inte kan sluta läsa. PUNKT

jaha

uttalas mycket musikaliskare och mångsidigt än du någonsin kan föreställa dig. Så är det.


"det kan inte vara riktigt SANT!" Jo men det är sant.

NÅgot annan som är sant är att mitt bord bredvid sängen är överbelamrad med halstabletter, och snorpapper. MEN DET SANTASTE AV ALLT!

är att jag behöver läsa om det engelska språkets historia.


(..besvikelse..)

efterrätten i ansiktet ja

Det här med felplacering av mat är Matildas fel. Alltid skönt att kunna skylla på någon. Förmodligen är det inte riktiga jordgubbar och grädde, känns inte direkt färskupptaget från grönsakslandet skulle jag väl kunna påstå. Sen vad det gör för nytta att ha jordgubbar i ansiktet, det vet inte jag. Och grädde för den delen, fjanterier. Att de dessutom har lagt till en massa skimmer och glitter i geggan gör inte det hela mer trovärdigt. Nej tackar vet jag färskvaror.

Men julklapp är en julklapp, och till för att användas!



jag är så brutalt fräsch och sofistikierad just nu

Mormor gillar, men min envetna lillebror? knappast

Åh, min mormor är för härlig!!! Som kommentar på min frisyr skrev hon




Ja, det är underbart vill jag lova! Jag älskar den, man slipper fixa håret om man inte känner för det! Hahaha, långa svansar. Hahahaha!



Dock har min lillebror den lilla egenheten att ENDAST gilla LÅNGT hår som EJ är friserat eller uppsatt på något sätt, han blir as-sur när jag klipper mig såhär. Till och med frisyren jag har på headern tyckte han var aningens extrem.

Så därför kanske ni förstår att detta var en lycka för mig. Tack för ditt stöd mormor!!

man kan va struts

Jag ser tydligen ut som en struts uppochner. Det var ju intressant. Och säkert jätteanvändbart någon gång. Men tills dess att detta genuina tillfälle kommer tar jag och häller lite vatten genom min långa hals.


Vilken praktfull bild.

cooling är jag, coolast i stan.

Man mår som hemskast på morgonen. tät och snorig på samma gång, superrosslig i halsen påföljande ett antal hostattacker. Meeen jag ska rycka upp mig, ska nämligen in till stora staden idag, baraparam---> Henån city.



Let's go.

Mahogny

Jag är så SNORIG. Ehm, det är jobbigt. Som ni kanske förstod från förra inlägget har jag spenderat större delen av dagen i sängen, sovandes. Det gick till såhär att jag vaknade halv sju och mådde skit. Då försökte jag dricka och proppa i mig allt som gick i min stackars söndersvullna hals, lite ipren och andra fina grejer. Sen sov jag till tolv. Åt frukost. Läste en bok. Somnade igen runt ett

och vaknade inte förrän jag var vaken. Och då var jag riktigt cool. Sen minns jag inte att jag sovit nå mer.




Nu tänker jag sova igen. Vi ses i morgon små mahognybarn.


När man sover hela dagen.

Jag hade en massivt händelserik dröm. Det blir väl lätt så när man sover från 12 till 16, kan man tänka.

Minns litegrann så där dimmigt som man gör från drömmar.

Jag var typ i en stad, en jättestor. med massa torn och murar och gränder och trappuppgångar i husen. I gränderna stod försäljare. På lite gammal halm stod en get som var tjudrad i ett rep. Det fanns barn i vimlet, mest stora barn som sprang runt och jagade varandra.

Jag var någon från slummen, en udda kvinna som alla retade och följde efter. Och då menar jag BOKSTAVLIGT följde efter mig! De var som mutanter

Sen bodde jag tillsammans med två mörkhyade barn. Vi hade blårandiga täcken och av någon anledning skulle jag byta min tältsäng till dom och få en riktig säng, man hade ju tyckt det vart rimligt tvärtom, men? Något av barnen blödde näsblod. Så kom deras pappa och då hade rummet flyttat sig så att vi var på en ö eller typ rondell med vatten omkring, mitt i stan. Han var arg på mig eller något som jag inte minns, så jag flydde iväg.

sen var det ett gäng med killar på små mountainbikes(såna mina bröder hade när dom va små, höhö) som stod och hängde bredvid en pool av marmor som det också var massa ungdomar i. Alla hade jättemycket godis. En kille sa något drygt till mig, eller alla gjorde det, men han så något extra drygt och då stoppade hans kompis en näve godis i hans mun så han sjönk.

Sen sprang jag jättelångt genom hela stan men så var jag tvungen att springa tillbaka för jag hade glömt något. Hela tiden kände jag mig förföljd eftersom alla var ute efter mig. Sen när jag var på väg tillbaka kom en massa dansmänniskor i en typ parad och gick i takt. Sen gick dom baklänges och sen dansade dom en koreografi. Nu orkar jag inte skriva mer om min dröm men den var helt sjuk.


Allt det här är ju alldeles vansinnigt när jag minns det, mäh.

Gött det hade vart om man hade mått lite bra

usch usch usch usch! Jag är fruktansvärt och avskyvärt förkyld idag. Min hals har rosslat igen och är som ett enda stort sår. näsan bara rinner.


aoo.. my head hurts. AAAAAAAAAAAAAAAAJ. Jag mår jättedåligt. Blir så ledsen! Vill sovaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj... :(

STORSLAGET.

Jag har haft en SÅ rolig dag på Håmule gård med hela familjen W! Massa barnmys och Ingridflum- och rätt var det var kom vi på att: "varför inte klippa mitt hår igen?!"

verkligen oplanerat och fantawstiskt roligt! Denna dag!!




"jag gillar dig förstår du."


Stora björn, lilla björn.




Godnatt. Imorgon må bli en pluggrik dag.

Närmare titt!


IDAG,,

har jag klippt av mig halva mitt hår. För att jag är ball



och för att jag vet att Ingrid gör det som jag vill ha det! Hon är bäst!

inte konstigt jag verkar så konstig hela tiden

fem saker jag inte tål*

1. när min familj tar på mig såvida de inte kramar mig jättehårt.
2. TRÄsmörknivar.
3. när jag inte har städat mitt rum så mycket.
4. För hemliga hemligheter jag inte får reda på.
5. bakterier på tangentbordet.
6. soffor/stolar/fåtöljer man inte kan sitta skönt på längre än en minut.

*tål i det här fallet= blir onaturligt besvärad av och reagerar på mindre normala sätt.

Orustexpressen här, kom

Vad är det för tönt som är uppe så här tidigt, frågar ni er. Men det är bara jag. Så det är okej. Ingen annan vettig människa kom på idén att åka till Färgelanda från Orust tidigt en jullovsmorgon, så jag fick privatchaufför idag igen.

Man kan faktiskt se det såhär, att det är väldigt tur för busschaufförerna att de har mig, annars skulle de stackarna få åka ensamna ute i skogarna.

Vi står och väntar just nu, på en annan buss som vi stalkar. Nu vill jag gärna att bussen ska vara i tid så jag kan komma med förbindelsen, men som min kära busschaufför brukar säga: "i såna här väglag kan man inte vara säker på nånting." Amen to that.


Jag kommer nog inte hinna med min förbindelse, vilken skit.

lite såhär känner jag då.



day fulfilled

Jag är så duktig och fixar saker hela tiden. Nu har jag precis plöjt en liten stig som går till min säng. Så mamma slipper snubbla på något om hon går hit, ja förutsatt hon går på stigen då. Dessutom lagade jag MAT idag, helt fantiastikskt det med. Kassler serverade jag. Det är ungefär min favoriträtt.

Imorgon ska jag äntligen få träffa hulliganerna på Håmule igen, hurra! Jag har gjort en ny mapp som kallar sig januari 2011, den tycker den är ball bara för denna bilden ligger där



sen såg jag spiderman också. Fantastiskt bra. Särskilt om man har kalsonger på sig. Självklart hade jag det. Man vill ju inte förstöra stämningen.

Jag ska upp jättetidigt imorgon. Hejdå hejdå


PS, JAG MÅSTE BARA TA UPP ETT ÄMNE: Spiderman är vansinnigt bra på att kyssas uppochner alltså. Jag hade fått blodtrycksfall bara jag vart i närheten. Hänga sådär från en skyskrapa. FÅR MAN GÖRA SÅ? Käre barn.

Nä nuuu

jag är inne på lite samma som igår. Fast plus te. En jättetjock kapsyl har inatt bosatt sig imin stackars hals. UTAN TILLSTÅND!!!

two beavers is better than one




har varit en how i met your mother- influerad dag idag. Jag har även stickat två mössor. Laddat ner bibeln till min mobil. måste ta till varje knep för att börja läsa bibeln. Har försökt i cirka fem år utan större resultat, men jag ger inte upp här inte. Jag får försöka bättre!

Jag har aldrig varit en bokslukare. Tycker det är jobbigt att läsa böcker. Men det börjar faktistk lossna lite med bibeln nu. SÅ jag får vara på så det inte stannar där. Jag har upptäckt; att det står en väldans massa BRA i bibeln!




Jag har även jätteont i halsen. Tydligen verkar det vara en gemensam grej i min bekantskrets. Mysko, sånt förstår man ju inte alls, eller hur?

ÅÅÅH, så saknar jag mina roomiesar från lägret.

kycklingchock

här sitter jag och renrakar internet på snygga stickmönster. Tänkte då sticka den här

http://www.garnstudio.com/drops/mag/0/547/547-1.jpg

eeeller inte.. faktiskt.

Lite granna ofräsht

Jag har inte duschat sen förra året. Väldigt längesen. Ska nog göra det nu.





puckot mittemot



Gertrud äro hemma från lägret vänner! Det var hårt alltså, när jag satt i bilen på väg hem för lägret var ju så grymt! Men så fick jag ett sms från Bronkan där hon kallade mig pucko och då kändes allt med ens mycket bättre. Att ett så nedvärderande ord kan vara så vackert.


Guten mooorgen




Välkommen 2011



Gott nytt får. Nu ska jag sova, det är därför jag snöar in mig på får. Ursäkta.


RSS 2.0