lalala

Jag känner mig briljant. Briljant. Och sugen på mjölk. Eller Juice. Svårt att välja.

båda är ju så bra!

Village People – Milkshake
Maria Solheim – Juice

10 fördelar med att fylla år den 1:a mars.

  1. Det är precis innan våren kommer. JAG KOM FÖRST!
  2. Man behöver inte dela födelsedag med någon dum högtid.
  3. Det är tre månader efter jul, perfekta intervallet för att komma på vad man önskar sig. Eller; fick man inte det man önskar sig på julen kan man önska sig det till sin födelsedag. Om man nu brukar få presenter.
  4. man fyller år varje år.
  5. det är precis innan aprilboomen (alla fyller år i april)
  6. och precis efter sportlovet, så man är utvilad.
  7. men inte på sportlovet eller något annat lov, så alla kompisar är hemma.
  8. Semlor är fortfarande hett vid denna tiden, man slipper tårta om man vill!!
  9. Man slipper solbränna och solsting.


10. man kan ha popcorn på huvudet.

som en boll kommer jag tillbaks till dig

Vart rubriken kom ifrån? Ingen vet, ingen undrar.

LALALALALAAAA


nu ramla han.

Jag är så fantastiskt stolt, som man kan vara när ett helt lov har gått utan att man så mycket som RÖRT läxorna som ligger över en utan istället kommit LÄTT undan med influensa. Jag har tur, ja det har jag.

O helga dag.

Nu är det ju egentligen fortfarande bildvecka, men jag orkar inte hålla tyst längre, och tänker jag efter pajade jag den redan igår. Sören också.


Men jag känner mig sjukt duktig som inte har gett efter tidigare!! Sjukt duktig.. jag har ju vart sjuk i influensa halva veckan så jag har mest sovit.. Men vem vet hur bildveckan gått utan den!



BILDEN! Bilden måste jag förklara. Den är tagen med min mobilkamera på väg hem från ett ku-läger. Gissa vem som kör bilen. Jag tänker inte nämna några namn, säger bara att denne förare på denna bilden kör i 5,0 km/h och har här  gjort det i cirka tio minuter, vilket orsakar en viss lockelse för de andra passagerarna att tuta febrilt och att göra det samspel med de andra bilarna. Som en liten bil-kör.

Om ni fortfarande inte kan lista ut vem som körde bilen. Han/hon stack ut huvudet ur fönstret åtskilliga gånger under färden och ropade diverse "Hallåå!! Men svara då! Jag vet att du är där nånstans!" och "MAMMA?!" samt andra ganska tvivelaktiga saker att ropa ut i tre mils djup skog.


första att svara rätt på detta vinner min laktosfria mjölk, den som är kvar.

Ester! ♥



kolla från början och från 2:28!!

xD

fräsch


Fest


feber.


I love house.


lite för tooongt ja.


Onsdag.



&


1


.


BREDBAND


KORV


i mitt rum nu



&



&


Jag drar igång bildveckan.


by a chinese dude


mysig anna

Vaknade precis och känner mig sådär tillfreds med mig själv. Det är en mysig känsla. Sen loggade jag in på facebook och såg att jag har 40 händelser, hhho. Någon har suttit hela natten och kommenterat bilder?

JA DET VA DET!


I need vacation

Vet ni vad. Jag har inte fiskat idag. ELLER igår. Men lika glad är jag för det. Och samma med bloggandet. Jag är så trött i huvet efter all denna skola så jag behöver en paus.


Så jag kanske bara bloggar med bilder i en vecka.. kan bli spännande.


idaghp

Jag har träffat två mormoner. Den ene var en äldste men såg inte alls gammal ut. Typ lika gammal som mig. Slår vad om att han klär ut sig.

Jag pratade med dom. (OHNO) men dom var sjyssta och jag älskar att prata engelska, så jag var tvungen. Det sjuka var att killarna kunde flytande svenska. Det vill jag inte höra talas om, HÄR PRATAR VI ENGELSKA POJKAR!!!

eh ja, alltså dom är från Idahooooo. I USA. Och kom hit endast för att träffa mig. Jag vet, jag är ganska sevärd.





tråkigt..

Jag har kraschat min kamera så att displayen är oläslig men den fungerar fortfarande. Dock numer som en analog kamera, eftersom man inte kan se bilden i displayen. Jag sörjer det, och att jag är så klantig. Men det finns väl nån mening med det också nånstans.




Tunnan. Nu ska jag hjälpa lillebror med spanskaplugg, ÄLSKAR att han läser det och att han behöver min hjälp. Jag behöver verkligen uppfriska mitt minne och när jag pluggar med honom upptäcker jag hur mycket det faktiskt är som finns där inne, som jag kommer ihåg!

Då blir jag glaaaad

ain't diggin' for no lizards

"Ett Hål Om Dagen" är en bok utöver det vanliga, eller "Holes" som den heter på engelska. Den är fantastiskt bra och jag älskar hur allt hänger ihop i storyn. Och den är tvärtom tråkig, vad man tror när man ser utsidan på boken!

Jag hittade den i syrrans bokhylla och läste den på svenska för 9-10 år sen, och sen nu fick jag som slutuppgift i engelska A att läsa den. Och jag hade glömt hur bra den var, jag mindes bara att jag hade läst den.

Jag är seriös. Läs den, på svenska, engelska, se filmen eller vad sablar du vill, bara du läser den!



(så nu ser jag filmen, älskar att den finns på tuben)

fast läs boken först!

just a little winter inside you

De senaste tre inläggen har varit utan bild. Vad ska jag säga om det? Jag vet inte vad jag ska säga. Bilderna ville inte komma fram förrän nu säger jag.

och det är sant.


men här kommer dom.











shopping

Jag har precis varit på torp med min rabattcheck och fyndat, en krona sparade jag och det bör kanske nämnas att jag köpte en banan. Men rabatten går ut idag så då får man passa på. Jag fyndade inget annat på de 43568 butikerna jag var inne i för jag kände inte för att köpa något. Jag ville ha litegrann, men jag är så snål så det fick va.

Vill du inte köpa något? Tänk "jag är nöjd med vad jag har" funkar varje gång och man blir eventuellt bara missnöjd när man kommer hem.

förklaring tack.

En del saker meikar ingen sense. Som tillexempel varför



busschauffören har en blågul sverigemössa på sig idag, plus ett ansiktsuttryck som man med lite fantasi skulle kunna tolka som ett leende,

varför jag gång på gång glömmer att posta det där brevet,

varför himlen är rosa

eller varför det ytterst logiskt känns som att syskon med fem års mellanrum är fiender i de första elva-tolv åren.




Det är bara upp till oss att acceptera det.

..och lille vickevire

godmorgon godmorgon. Jag har legat här i en timma och segat. Det hade vart bättre om jag gått upp så hade jag kanske  hunnit sminka mig och hitta snygga kläder.  Eller för den delen hitta något annat. Jag är som känt inte bra på att hitta saker, men professionell på att tappa bort saker.

...på mitt golv kanske man kan hitta en kanariefågel, Matilda tänkte komma hit och leta sen.

Men nu ska vi fortsätta vår teaterhelg!

puss

mmmm





här är bilderna du frågade om matilda. vi är en staty. På alla tre bilderna. Den tredje fattar ni inte hur vi gör va?!!??! We are AMAZING!

..oooch uppför!

fast inte med statistiken, den är samma. Men jag skyller inte på bowser längre bara. För Findus var gärningsmannen. Eller Eufrat som han kallas.

Nu har jag fått utlopp för min statiskt fantastiska flummighet och det var jätteskönt. Det bästa är att jag kommer få det imorgon. Och i övermorgon. Också! För det är teater--------------------------------------------------helg. Bloggen kommer va jättetråkig. För att jag inte skriver i den och när jag skriver i den kommer jag vara jättetrött och skriva bara tråkiga saker. Som det här.

MEn det behöver jag väl inte avslöja än för då kanske statistiken går ner ännu mer och DET vill vi ju inte. Fast, nä. Jo. Nu går det utför här för mig. Bäst att sluta.,


nu ska jag sova för jag har vart hög men nu är jag låg.

Och det går bara utför.

med min statistik går det utför just nu. Det blir bara färre och färre för varje dag som är här.

Varför?

har mina supportmucklor blivit av med sin dator?
eller har kanske bowser skrämt iväg alla?

juyp

Jag har verkligen inte en aning om vad jag håller på med. Eller vad jag ska göra imorgon. Orkar inte tänka på det nu. Jag streamar lite cougar town och sover så ordnar sig allt säkert jättefint.

fizzle out



iiiin the sand.

sleeep.




at the gym 8 am

Vem. är frivilligt på gymmet klockan åtta på morgonen tänker ni? Det tänkte iallafall JAG när jag var där för en timma sen. Jag antar att mitt effektivitetssinne inte går ihop med min lathet.

Men jag har iallafall fått det gjort och det är väl fantastiskt.  Jag körde señora de madrugada så det gick som en dans.



och gone.


det var en kvinna som gav mig lite sura ögat när hon satt och gjorde situps (föreställ er det) och jag tyckte det såg ut som hon hade väldigt tråkigt. Ta tex, vem tar på sig svarta kläder när man ska till gymmet? näh, det gör man inte. Och medan jag satt och gymmade i takt med min musik och viftade på benen såg hon ut att tänka: "Det ska va TRÅKIGT att träna, annars gör man inte rätt. Oh, yes, nu bränner jag mycket fett."

Jag höll på att somna under de sista lapsen, såååå skönt att veta att det var dags att åka hem snart och kötta soft. Sen kom det en bra låt så jag steppade lite på väg till bussen.



vi sover nu tycker jag, efter en andra frukost.


di do do de da

Flärdfri och fantastisk intog jag även denna dag med djärva underbett. Det gick jättebra. Om man räknar bort attt jag somnade, och att min telefena ringde mitt under en lektion när vi såg på film. Det var ungefär vid samma tillfälle som telefonen ringde som när jag sov, lite pinsamt.



Lite senare på dagen var jag även nära på att få en utskällning. Av en hund. Nä, jag skojar. Ligger nog på lärarnas svarta lista snart. Så fruktansvärd är jag.

Det är sant. Måhända otroligt, men sant. Det är inte lätt att vara en nytänkande och frimodig individ. Eller gangsta' för den delen.

Mozart väntar på er här i klassrummet

Det är inte lätt attvara student nuförtiden. Eller förresten det är det. Det är ganska lätt. Skit också. Vad ska jag då skriva om jag inte kan klaga på studentlivet? Det är ju nästan inget kvar att ta upp.

homofoni ser nästan likadant ut som homofobi, och låter lika, fast det är två helt olika grejer. Det kan jag ta upp. Nu har jag gjort det.

Om min dator vill leva i fem minuter till kan jag lägga upp en bild också, men sen dör vi här, jag och min dator.

Helt blå i huvet kan man vara.



Jag ska ha enseble sen. Oj här bara spritter det fram saker inom mig som jag vill förtälja er helt plötsligt. Vad tråkigt då att jag inte kan göra det.


puss på vante. Svante. Puss på Svante.

glosörad

det här är ett äpple.



jag är trött. Men idag hade jag mattelektion med min favoritlärare ALLA kategorier. Matte- Per. Jag kände som jag kommit hem igen. Jag smög mig in på ettornas lektion, eftersom jag ska läsa upp matte A.

Vilket välkomnande man får till Pers lektioner. Alltid. Det är så härligt.

"välkomna hit till dagens mattelektion Es10a, och s ä r s k i l t  välkommen säger vi till A N N A som ska vara här med oss och räkna matte!"

Asså jag fick ju värsta applåden. Så jag ställde mig upp och bugade. Sen fick jag ett tal på tavlan tillägnat till mig, jag hade tre lakritssnören. Lite Per i ett nötskal. Sen pratar han så mysigt roligt.

anger baby


Agent xx Gertrud

Ännu en dag under solen. Jag hade inte tänkt göra några större åtgärder för att rädda världen idag, jag väntar tills imorgon. Idag ska jag observera och planera inför morgondagens aktion. Se till att moderskeppet är i säkerhet. Tidigt imorgon slår vi till.

Kusten är klar, men ett tjockt lager is ligger längs med hamnen. Det får vi ta bort i eftermiddag. Nu är jag på väg in till agentbasen för att försöka manipulera några civila som kan hjälpa mig. Min täckmantel är att jag är en elev som går musiklinjen och ska gå en vanlig skoldag i basen.



Men i själva verket är jag en agent som ska fånga in ett utstuderat antal musikstudenter. Detta är exceptionellt, eftersom musikstudenterna är de minst misstänksamma av alla studenter. Detta beror på att ljudvågorna från musiken de spelar och surrar i huvudet på dem redan har manipulerat dem lite, så de är nu extra mottagliga för min kraft.

Men nu har jag viktigare saker för mig än att skriva här, jag måste inventera nödproviant.


may Torsten be with you,

xx Gertrud







Igårkväll tänkte jag

Vi hade köpt pizza och jag hade ätit upp halva och skulle precis sova. Då frågade mamma mig: Vill du ha mer pizza? Jag sa nej. Inte ens Imorgon? frågade hon. Jag sa nej och tänkte men det får jag nog äta upp imorgon..


Elller inte!

bilen trilskas

Han har fula tricks för sig. Jag har också fula tricks för mig. Men skillnaden är att dom inte är fula och inte förstör för någon.

Just nu sitter jag och är ärkebitter, för jag var trött förut, och varje gång det inträffar slår min hjärna om och glömmer allt hyfs jag lärt den. Men sen, så fort jag fått en powernap eller mat eller vad jag behöver så kommer hyfset tillbaka.

Men hittade en bok som kanske kan hjälpa mig. "The Taming of the skrew" ("att tämja en argbigga") kanske?? ;) mohahahaaaaaaaaa. Nej jag har faktiskt ingen aning om vad den handlar om, den stod med på litteraturlistan i skolan.




Nä käre barn nu går jag och lägger mig

Gå och duscha

, sa jag till Ingrid, så nu gör hon det. Hon har precis blivit befriad från alla barn-problem, om hon nu hade några. Lite peace & quiet fick hon i utbyte.


HURRA!!

Jag är inte riktigt säker på vad jag hurrade åt. Kanske var det jobbet jag kommer få om 20 år eller måhända att JUST NU föds en bebis. Eller att det varje dag föds en massa bebisar. Det är lite valfritt.



Nej, NU vet jag! Att just du kom hit och läste det här! HURRA!!


JAG ska inte gå och lägga mig klockan nio. Nej det är förresten redan försent. Nu ska jag PACKA!!

gissa vad jag stickar?



det är till en färsking.

Det här är också en f-a-n-t-a-s-t-i-s-k färg till våren

"..och jag ringer från Jönköping."
"trevligt Marianne, vad har du för svar på veckans fråga?"

jag såg på go'kväll.



wheeeet?

Min bror har ätit upp chipsen. Jag måste plugga men vill hellre äta dom andra chipsen. Emmy är snygg på min dator.



I can't take my eyes off off her! Tyvärr! Jag är hemskt ledsen, KÄRA kulturhistorialärare, men då GÅR det liksom inte att plugga. Det är nog den bästa ursäkten jag kommit på i hela mitt life tror jag

IDAG
Jag har tränat - blivit stark
diskat haklappar- blivit ren
åkt buss- stickat en socka


HUH??

Har man världens bästa farbror? JAAA det har man!!!

Han ställer upp att köra mig till gymmet för att klantiga jag missat bussen. Han är mitt uppe i att måla fönster egentligen. Meen han är en gentleman, har alltid varit, kommer alltid att vara.



Vi har så fin kommunikation i vår familj


hemska och fantastiska

När jag stod i kön på väg in i bussen för att stämpla, reste sig busschauffören mot mig, tog ögonkontakt och sa: "jasså, idag är du i tid."

Bara för att jag inte kan läsa tidtabeller. Det är faktiskt inte så lätt när dom ändras varje år. Men fint att han uppmärksammar mina framsteg tycker jag.

(klickbar bild)

Idag har det regnat väldigt mycket. Det märkte jag litegrann när jag gick till tandläkaren. Ganska kollosalt märkte jag det. Isen på trottoaren var överbelamrad av grus och hundbajs som förut haft sitt hus i snön. Men världen tyckte otvivelaktigt att jag inte var tillräckligt utsatt för dess grymhet, så den drog till med två vidunderliga vattenpölar bredvid mig, där bilarna körde och skvätte vattnet på mig och mina förhållandsevis rena byxor, som efter denna hädelse inte alls var rena.

Men efter denna strapats kom jag ändå tillslut fram dit jag skulle och välkomnades av Danny the dentist's glada gruffande. Han hade tyvärr inte druckit kaffe men det var trevligt ändå och vi diskuterade panoramafoton och spöken.

Väl tillbaka på Sinclair (efter en tur med en osedvanligt ILSK busschaufför, som jag trodde skulle bita mig) intog jag bildsalen med djärva steg. Till min glädje satt där näktergalen Kerstin kvittrandes och glad. Hon kunde däremot inte handskas med kopiatorn idag heller så jag blev sen till min lektion. Men när jag kom till Accapellan såg jag en gullig alt så då kände jag mig inte ledsen längre.

Frida spillde ut vatten på sina noter och Francis försökte få oss att kromatiska skalor.


lyssna nu på pappa. sa Francis och alla lyssnade.
det var det viktiga.




Mysgubbe

Jag ska till Danny the dentist. Hoppas han har druckit kaffe idag, då blir han sådär mysig att ha ovanför sig.



men bajs, jag har jätteont i bröstet idag. Ännu värre än igår. Och tillråga på allt heter min kvinnliga läkare Balsam i FÖRNAMN.

RSS 2.0