knaprigt

Ja jag vet ju inte riktigt vad jag ska säga. Kan ju inte riktigt prata om hur bra jag mår när jag har ett munsår i min mun. Men jag och Kristin är jätteglada för vi ska till ku imorgon. Och vi tycker det är kul. David däremot tycker det är svintråkigt men så är han ju heller inte direkt den roliga typen.

Jag menar sitta och umgås med kuber och mattehjärnan hela dagarna, hur kul är det?


mahal

mitt öga kliar och jag är ganska trött. Ändock förmår man lägga upp denna bilden.



a loser like me

lallla llallalla llallallallla llallallallallalla.

Jag sitter och sjunger, Phoebe style och det är fint. Så fint att man nästan skulle ta och fälla en tår. Vad säger ni, ska vi slå till eller???

Tror det var värmländska man skulle läsa inlägget på. Så alla som inte har läst inlägget på värmländska har inte förstått den verkliga innebörden i inlägget. Men eftersom jag inte vill vara diskriminerande mot någon får man läsa resten av inlägget på vilket språk man vill.



Det blev lite rosa här. Jag tycker det är särdeles viktigt att man ser att det är rosa. Oj oj, nu diskriminerar jag folk här nu igen. Förlåt, mina färgblinda gossar.

ååh denna låten är underbar

nor fläskfile

godnatt

ingen fjäskmüsli idag

Jag älskar tåg. Tåg är min nya melodi, jag måste åka tåg oftare. Dock finns det inga tåg på Orust, jag får väl bygga några då.

Igår var det fett bra. Hela klassen åkte till Göteborg. Och klockan nio såg vi på bio. Med VIP-platser. Så här biff såg vi alla ut. Eller ja.. vi från partyön.



"DoDiDo, nästa station Kode, KoDe." kanske dags gå på toooa. Jag har utsmetad mascara sen igår men håret ser iallafall bra ut. och fötterna. Det viktigaste.

hallashruni



Jag sitter och garagebandar lite. Sjunger here somes the sun i stämmor i protest mot att det snöar. Det vägrar jag att acceptera.

Är du redo nu torsten?



gööööööött

Rise and shine

Hej!! Det var länge sedan jag skrev nåt nu, jag insåg precis det. But I have had a wonderful time, åtminstone igår. Längre tillbaka i veckan minns jag ju inte. Heh! Men igår fick klassen två ton kakburkar, ungefär. Okej inte riktigt två ton, men vi har lyckats sälja över 300 burkar! Så dom kom alltså igår. Och jag har nu delat ut alla mina 31 st, om man inte räknar med de 6 som kommer försvinna i veckan. Iallafall det är toppen. Att jag lyckades få sålt så många!

Sen var jag även en liten sväng hos Andurs igår, det var trevligt och han tog bort mitt skoskav som den gentleman han är. Nu sitter jag och stickar men snart ska vi sticka iväg på EFS- möte, vilket ska bli najs. Matilda med!!

Idag är det också en väldigt fin dag, solen skiner men gräset är brunt och fåglarna har satt i halsen. Vilken idyll.


puss

Det lutar

Jag har precis fått en hårspray som jag beställde i måndags. AWESOME! I really like it. Testade lite men tog inte så mycket nu eftersom jag snart ska sova. Dumt att spraya till ett bed-head! Mehehe.. japp.

men ändå är den jättebra, i 20 ° lutning ser det ut såhär. Okej okej jag erkänner, jag har ingen aning om vilken lutning. Men ett som är säkert är att JAG LUTAR! Okej? Okej! Jag är väldigt noga med när jag lutar.

fintfinnarnas hoppkamrater

Jag har varit på bokia och köpt luft. Det är iallafall vad folk tror. För det ser ut som att jag köpt luft.

Men nu har jag annekterat bussen som fått order att köra mig hem. Vi får väl se hur det går, order är ju inte direkt denna bussens specialitet. MEn jag ska väl ändå ge den en chans. För nu somnar jag snart. Farväl



Ellor..?

Bella och Henke sitter utanför och resultatet blir hulliganiskt fin musik. De har de finaste rösterna och en gitarr som jag misstänker spelar sig själv, för det är omöjligt att en människa kan spela sådär. Själv har jag fått rådet att äta vitlök, som om jag inte var tillräckligt utstött förmodligen.

Sen har jag också kommit på kant med Kant, Immanuel Kant som tror att han äger min historiabok. Han ser ut som en anka. Jag har kulturhistoria, något av det ickeroligaste som finns. MM det är fruktansvärt ickeroligt.

Nu sa nån nåt konstigt, och alla mina blad är slut. Hur ska detta gå!


Så jag kan gärna inte ligga och lata mig.

Hej! Jag tänkte gå till skolan! Muh.


Someone like me

Vilken hemsk rubrik den förra var. Jag läser hela tiden "skära ögon" i mitt register. Och jag skulle aldrig filisofera om att skära i ögon. Nej när vi hade dissektion i skolan var jag äcklad av att ta i sär en RÄKA. Och det gör man ju ändå ibland. Men nu kom jag lite ifrån ämnet. Det var en hemsk rubrik och jag ska inte göra det igen.
Jag har fått ett ultimat tubeify-konto och jag gillar det. Man behöver inte ens leta musik, det bara kommer upp. Och musikvideon (om det finns) på samma gång.
Jag använder det nu och har precis kommit underfund med vilken låt det där är som står i notboken framför mig. Den är sketnajs, ni vet den man hör på radion på torsdagar.


min mamma ser ut såhär om man zoomar in. Jag lovar.


min kusin ser ut såhär när hon försöker bestiga berget sin mamma. Det är sant.

skära öron

Jaha så var det söndag..  pappa gick iväg till kyrkan. Mamma tittar på någon förfärlig tv-gudtjänst där folk sjunger falskt, men hon vill se den för att Thomas Sjödin är med. Ska jag va med på någon gudtjänst så får den minsann vara rolig. Och här på ön finns bara tråkiga vad jag vet.

I am a crazy person. Jag tänkte säga att jag var en kräsen människa, men det gick inte så bra. Nu tänkte jag sy ihop min tröja. I en perfekt värld hade jag även pluggat idag, men jag vet inte om det jag.

svar till min favoritkommentar denna veckan

Kära moster! Självklart blir jag inte frisk tills imorgon men lika självklart kan jag inte missa denna brillianta sammankomst!



Kram!!!!!!

honungsflarn

Idag är jag sjuk och har sjuka räls-bett i kinderna som gör ooont.

Men. Bara för att jag är en nörd och läser min egen blogg.. så lyssnar jag nu igen på låten som jag lyssnade på igår. Ibland är det bra att läsa sin egen blogg. När man tipsar om så hulliganiskt bra grejer.
dom do do dom..



MAtilda skulle vara ledig idag faktiskt. Undrar vad hon gör för något. Hon umgås säkert med sina coola kompisar. Eller dom töntiga. Vad vet jag.



Söta unge. Du matchar så bra till får.

Käre käre barn.

Att sitta i sängen och sticka, VID DEN HÄR TIDEN PÅ DYGNET?! Jag är inte säker på att det är acceptabelt. Men så är det ju ingen heller som vet om att det pågår. Fast förutom ni, som nu vet eftersom jag har berättat det för er.

Vad som gör det hela lite mer okej är att jag lyssnar på den bästa låten, klicka på bilden.



puss och kram autobanan!

Men käre barn.

Jag kan knappt tro mina hjärnceller. Dom säger att jag har räknat matte idag. För det har jag. Hela två tal. Jag är smart innerst inne även fast jag håller det ganska hemligt.



en känsla jag har

Det känns som att Mamma pratar med Martin i telefon. Jag vet inte varför jag tror det, det är bara en känsla jag har..

Kanske kan vara för att de pratar om att gå ner i vikt inför bröllopet, och om hur många som har anmält sig och att mamma i det samtalsämnet plötsligt sa "det är nog en manlig egenskap du har".

Och när hon svarade sa hon "Hur visste du att jag tänkte på dig?!" Och jag tycker väl det känns rimligt att en mamma tänker på sin son. Som snart ska giftas.

men vad vet jag.

Det är väldrigt synd om mig!

Det känns som att jag börjar nästan varje inlägg med ordet jag, eller idag.

Idag har jag varit hemma, för jag har varit ledig. Men inte bara ledig, utan också sjuk. Min kropp har fått något konstigt påhitt; den ska prompt få varje virus och sjukdom there is. Och gärna på samma gång. Först trodde jag att halsontet var från mina mardrömsnätter i veckan då jag spydde som en kalv.

Men icke, utan det var en hinna utav förkylning och smärta i min hals som endast kunde lindras av bafucin. Och då vänner pratar vi om extremt LÅG lindring. Eller vad jag menar. Ni vet vad jag menar!!

shh shh, Joey is asleep.


time to hit the road

så sitter jag återigen här och väntar på att riset ska koka klart. Inatt gick jag då igenom en magsjukeliknande process som lämnade mig kvar med faktumet att jag inte tål min nya medicin. hm! Som om detta ej var nog plågas jag numera av konsekvenserna från tandläkarbesöket igår. För Danny sparade inte direkt på krutet. Meeeeen jag kan jju alltid göra korvmilkshake. Nu ska jag till skolan, efter maten. he!


cc

Här på morgonbussen händer knepiga saker. Maja tycks tycka att jag är otroligt töntig och himlar åt allt jag säger och gör (dock sover hon nu så nu kan jag göra vad jag vill), röster låter bakom mig fast dom är framför mig och min nya tröja luktar korv. Dock är den hemma men jag kände att det passade att säga det här.

Kanske är det bacon den luktar för vad jag vet har vi mest ätit bacon och inte så mycket korv nu det senaste. Ballongbacon. Bacon som smakar ballong. Och lite bacon.

Sen vill jag informera alla om att Anna (en annan Anna) ska ta åttabussen. Så ni inte står och väntar på henne.



Ätit. soppa.

Så tokigt det kan bli. Jag ville såklart inte LAGA räksoppa utan ÄTA den. Förstår ni väl. Bra. Fick också min önskan uppfylld. Och min mage uppfylld, med soppa.

öööövningskööör

Har nu "övningskört" för första gången sedan -08. WOHO! Fortsätter jag såhär kanske jag får körkort lagom till sekelskiftet.

Otroligt att pappa släpper mig lös i bilen alltså. Det första jag kände när jag gasade var: aaaaaaaaah nu kör jag i diket, dock gjorde jag inte det för pappa fick tag i ratten.

..det hände faktiskt inget nämnvärt farligt, brände bara upp förgasaren några gånger men, lite äventyr får man väl ha.

Jag var kissnödig så övningskörandet varade i cirka fem minuter. Tror inte jag har lust att göra om det, alla dessa speglar förvirrar mig.



Annars har dagen vart riktigt bra. Jag och torsten har utvecklat vår sociala förmåga, pusslat pussel och sett på hitta nemo.. och ätit kladdkaka med efs-gruppen. Det kunde ha blivit lite tråkigt att lyssna på allt det här pratande som de andra stod för, men som tur så fanns det någon i min mentala ålder jag kunde umgås med.

Nu vill jag laga en räksoppa.

nanana

Ooh nyheter. David spelade för hårt, så en blomma åkte ner i huvudet på honom. Det hade jag nog också gjort om jag var en blomma.

Där tänkte jag att det skulle vara lite dolt budskap om att jag inte gillar när David spelar.. men jag kom på att det var elakt.. förlåt David.

David otursnisse

Matilda har stavat bikini fel. Jag sitter och stör mig på det här. Jag är ledsen för min trasiga kamera också. Displayen är trasig så man kan inte se om kortet blev bra eller dåligt eller något överhuvudtaget om kortet. Det här kortet blev dåligt.



fast nu har det hänt mycket värre saker här. David har vält ner något, jag tror det är en blomkruka men jag vågar inte titta. Mamma blev iallafall väldigt ledsen så jag antar det var en blomma som gick hädan. Okej nu ska vi inte vara så brutala i språket, den gick säkert inte HÄDAN.

Men mamma är ledsen iallafall.

Ross är finfin


Svårigheter.

Jag upptäckte precis att jag hellre ser på tecknad Robin Hood än något annat som går på tv just nu. Så han har återigen intagit ett oskyldigt vardagsrum. Sitter nu och tänker att jag inte ska tröttna på att sticka tröjan jag stickar förrän den är klar.

Yeah.

Not gonna happen.

Sen att jag har kollat på för mycket serier på engelska, det skulle jag inte tro. Men jag sitter och funderar på vad jag ska säga när mamma och pappa kommer hem. kanske..

I don't know how to say this but..
*tystnad*
I made you an egg.



NU VILL JAG HA TACOCHIPS...

jag tänkte måla




på en tavla i mitt rum. Oj, jag menar "Kristinas rum" ;) men först fick jag en del vibbar att jag kluddat för mycket i bloggen på sistone för att ha kvar balansen. Så jag vill nu ge er något bättre. En bild, varsågos.d.

BEACUSE YOU'RE WOURTH IT.

Shwooom

Jag gör saker på mitt sätt. Det är bara att acceptera. Tillexempel hör jag till dem som gärna svimmar efter en bra blodprovstagning.

Ska det va så ska det va!
Jag menar man måste få ett klistermärke.      
inte för att jag fick det idag men.. jag var inte heller vid mina sinnes fulla bruk. Vet inte riktigt var jag ville komma med det här...

hit kanske!

mejlerifasoner

Jaaaaaa nääääe. Nu har jag mailat en fjärdedel av alla lärare på denna jord. Okej jag ljög, fyra lärares inboxar har förgyllts med ett Anna-mail. Seriösa sådana. Ja här är det inga puss och kram-mail inte!!! Nej här är det minsann TACK PÅ FÖRHAND!



lalala

Här sitter jag mitt i ett dussin garnnystan och väntar på att riset ska koka klart medan regnet puttrar på rutan. Min mage verkar äntligen tillfreds med sig själv.

Denna natten var den värsta; spy- attacker i tre omgångar fram till klockan två. Antar att ni inte kände så stor lust att veta det men nu berättar jag och då får ni faktiskt lyssna. Jag gjorde tabben att strunta i kvällsmat, till mitt försvar så hade jag faktiskt tankarna på annat.

Så då plötsligt, när kvällsmedicinerna kommer hoppandes ner i magsäcken, exploderar allting och börjar sakta sin resa uppför strupen på en sovande Anna.





och resten är historia.

wiiiie


ohlala

Well well well. Här sitter jag och har inte en tanke på att leta efter min mobil. Jag tänker mest på att mina kläder har kommit på posten idag och är det pappa som kommer hem nu?! Det måste jag kolla eftersom det är han som skulle hämta dom..

DOM HAR KOMMIT!! Gott folk, jag är nu med kläder.



försmå kläder.

giraffe is the finest treat


hyggeli

sådär. då var helgen snart slut. Fast inte deppar jag för det men gladast är nog räven. Jag tror faktiskt han är det.
Jag vill ha skagenröra.

Det är mina önskestövlar!


Vi sitter här och planerar vad Jollan ska ha på sig på sin bal. Vi börjar nerifrån. Dessa snygga pums kommer att lyfta fram hennes vackra hårfärg.


sedan applicerasr vi den här blicken på hennes vackra ansikte som vi ska dölja.
Och så klänningen! Fin inte sant?


det är peace fast tvärtom... mycket inne.



Den här stången ska hon bära med sig som handväska. Eftersom hon ändå bara har sjalar i sin väska. Så kan hon byta under kvällen. EN HELT NY OUTFIT!!


KOLLA! Min mun ser ut som ett { tecken ibland



{:



smelly smelly cat

smelly smelly smelly cat.. its not your faaaaault..
sitter här och sjunger på Phoebes fantastiska hit 'smelly cat' ooch vi ska precis snart gå så jag hinner inte skriva nååt. MEN jag träffade Mary igår och då blev jag GLAD!! Hon blev kompis med han norsken för dom pratar ju likadant, och lite för att jag tvingade henne.
jag tappade min namnskylt igår men hittade en ny i min neccesär! Från när jag var guide på Sinclair!! Fantastiskt.
Johanna&Marins lägehet är förresten jätte gullig. Med särskivning. Utan särskrivning om Jojjoma får välja, men nu är det jag som väljer här.

jeg har en stein i skoen min

jaha nehe. Nu hinner jag inte sitta och blogga nu säger martin. Jag har umgåsats med normänn och jag tyckte en av dem pratade som skånska fast på norska. Då frågade jag honom och han sa att han bodde i södra norge!
jag har också lärt mig rubriken. Mycket viktig mening.

men men men, vad har vi här då.

Jag älskar älskar älskar dom.



Men ska till gbg nu. Nu!

summa summarum

Det mest korkade jag kunde göra idag var att gå till skolan. Jag går ju som känt helst inte efter några normer i allmänhet så självklart gjorde jag denna korkade handling.

Det resulterade i brain freeeze och en tre timmar lång tupplur när jag kom hem. Så kan det gå. Imorgon stannar jag hemma.



Men jag har målat och det var kul.

I like like



Tina.. what you doing? xD

Det gick bra!




nu springer jag iväg

till andrum och sjunger med min gås-stämma! Wish me luck! :)


succé


happy birthday


Såååå där.

nu är jag färsk. Endast tjugo minuter gammal. Det är då man ska njuta av livet. Aaaaaaaaaaah.

RSS 2.0