But heroes never die alone...

efter allt detta flummande med min syster känner jag mig faktiskt rätt trött. Och jag tycker du ska sova också min kära, om du inte redan har gjort det ;)

Goodnight!

Kära syrran



Hahahahaha. Jag skriver en dikt till dig nu :-* Så tyvärr kan jag inte lägga av ;)

trallalla

Är inte särdeles trött men ska nog försöka sova snart ändå.. Jag har fått en favvis-Idah som sköterska inatt, g-ö-t-t  k-ö-t-t säger jag bara!



En av dagens frillor, kände bara att jag var tvungen att fota, haha.

JHIHJ

Nu har dom snart bytt personal igen och det är ingen av mina favoriter. Typsikt. Tycker inte direkt om någon av dem som har hand om mig nu.. Inget elakt men man kan inte tycka om alla. Konstigt att man kan vara såhär sällskapssjuk och längta efter något så mycket..

Jag har fått en bebis!



Den är bara några månader! Jättejättesöt och väldigt tyst är hon, för att vara på sjukhus. Alla bebisar här brukar skrika.

I eftermiddags ringde Camilla och frågade om hon fick komma och hälsa på. Jag bara "ja! när kan du komma?" "Om en halvtimma ungefär tror jag.." sa hon då :D Och jag kom på att hon bor här i Trollhättan!

Så hon har varit här :)

 

Haha tjena!

Det tycks inte vara någon hejd på hur mycket jag kan göra bort mig i bloggen. Men nu hade jag lust att sjunga karaoke, fick den briljanta idén från emmy som spelade in sig själv under karaoke. Jag tog Hero för jag har aldrig gillat den ;D ;D moahahahahahahaha...

 

Jag vet inte xD Asså det fula var att kvällspersonalen hade precis bytt skift och kom in precis när jag höll på, såååååå pinsamt x) Man ser nog att jag tycker det:P

Tar nog bort det här imorgon haha när jag har gjort bort mig tillräckligt xD

Illersvikt

Bertil Grötberg hade en röd liten iller
Han hade skaffat den en lördag kväll efter han sett på thriller
Det var en iller som skyddade stan, i filmens handling
Så medan Bertil såg på filmen genomgick han en förvandling

Denna lilla iller var mycket skum
istället för mjau så sa den brum
och intrycket som illern gav
Stämde inte med Bertils kvalitetskrav

SÅ en dag när det regnade utanför
ringde Bertil till Grötvall, hans chaufför
och frågade "kan du inte hämta oss?
Jag måste till affären och köpa valross"

Grötvall frågade häpet "Är du säker på att illrar äter sånt?"
Och fick svaret, "jaaa din dront!"
Så de åkte alla tre till ICA
efteråt stannade de och tog en fika

Chauffören bjöd illern på bulle och kaka
men rätt var det var började illern knaka
Han gick itu och brast i fogarna
Bertil satt och knaprade på knogarna

Den stackars illern for till fjärran jaktmarken
Chauffören? Han fick sparken!




Blod, svett och tårar!

Har precis gett ifrån mig ett rör med färskt blod efter mycket möda. Först var det bara hon som skulle sticka mig som var med i rummet, men jag fick sån panik så hon fick hämta Catrin. Goa Catrin. Det var helt hemskt och det kom inget blod för dom sa att jag spände mig för mycket. Då kom AnnLiz med buller och bång, och efter ett tag med tjatande, kittlande, skojande och velande kunde jag slappna av och vi räknade till 20. Sen var det över. Och jag är såå trött nu.

Tjena.



Gnälliga Anna

Jahopp. Då sitter man här och vräker i sig glass och chokladsås. Gott. Dom har precis tjatat till sig ett blodprov

S: "Ja och så tar vi CRP om en stund då.."
Jag: "NOOOOOOOOOOOOO"
S: "Jo, men det är väl inte så farligt.."
Jag: "Jo."
S: "Vi måste ju tyvärr det. Det går väl bra, Ha? (fånigt smile)"
Jag: "Nej nej nej nej nej nej nej nej"
S: "Vi tar det om en stund då"
Jag: "Då får ni avliva mig först"
S: "Men Anna..." (vädjande rådjursblick)
Jag: "Okej, men då ska jag ha glass och film!!"
S: "Självklart ha ha."


Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh jag vill dö idag

vatten under broarna


personal

Igår fick vi här på 17-rummet the one and only Thomas som barnsköterska på natten! Han är den ende manliga sjuksköterska som jobbar här. Jag försökte reda ut varför han jobbade på natten.

Han svarade snabbt: "för att det är coolt såklart, det är ju bara dom coola som jobbar på natten." Jag medgav att jag hade känt viss coolhet i luften i hans närvaro men kontrade sedan med: "Hur förklarar du att Catrin och AnnLiz jobbar på dagen då, moahaha?!

Thomas: Ja, alltså Catrin har ju inte förstått sitt eget bästa dårå, och ja AnnLiz har ju inte riktigt alla hästarna i stallet.."

Hahahaha. Försök du bara! Nu har dom precis bytt personal!

bloggfjanterier



Ibland blir jag rätt glad när jag kollar på besöksstatistiken! Den 28 var en dag då jag inte gjorde reklam för bloggen någon annanstans! Det borde väl betyda att min blogg är bra..? :)

Ingen tur för min del

Nähä jaha. Nu har dom börjat förbjuda mig att gå också. Jag ville följa med min kompis till röntgen men det fick jag inte. Sköterskan ba "nä det är nog bäst att du stannar här!" Den skitungen.


klockren

är den här

Som jag sa, det är party här! ;)


Jag har redan fått en gratisdrink, fastän natten är ung! Det var en palm i :o . Tja, vi har då börjat förfesta lite med karaeoke och mangodrinkar, vem vet vad som kommer härnäst!!!

Jag spelar & sjunger

Ostämd giratt och havlfalsk röst. Men det är jag och min låt iaf.

No one else knows-buidning 429


jag har inte strypt en katt och nej, jag misshandlar inte gitarren. Även fast det låter så ;)

Vad bryr jag mig om fredag, vad bryr jag mig om lördag

hejhej. Har precis vart ute i några timmar. FÖrst gick jag ut själv och smsade jag med en kompis och fick reda på att hon också låg på NÄL (fast på en avdelning som jag inte kände till) så då träffades vi och gick ut och gjorde det några timmar. Har bara träffat henne några gånger innan så det var kul. Mysigt. Fast hon åker kanske hem imorhn. Inte kul.


Seriöst, vad är meningen med livet?.
JAG VILL HA MIN KAMERA

Jag mår ----

Och jag VILL INTE VARA ENSAM HÄR LÄNGRE. Jag har ont ont. Jag är ensam ensam. Jag vill hoppa hoppa hoppa dansa springa steppa gasta filma dilma kilma julma. Jag har ont ont ontontontotntontontonotntontontontkropibhwewåghbnåewjnpsiu ångezst i halsen.






Sitter ute i nån park. Funderar på att frysa ihjäl. Nej det är inget för fegisar som mig, musik får bli min drog.









I need you I need you I need you I need you I need you I need you I need you.

Idag har jag fått en kram

..av världens bästa mupp! Så nu kan jag nte hålla mig för skratt..





Burnin' up



Har precis tagit blodprov i fingret och dedt var hemskt. Jag mådde illa och kände ig konsrtig redna innan. Sen svimmade jag nästan. Vill gaöra någpot men får inte gå till lekteratin själv och personalen är rätt upptagen. Mår inge vidare asså.

full rulle



på lekterapin idag. Det var massor av  barn och garn. Så jag bestämde mig för att sticka. Nu ska jag gå och fråga ifall jag får låna gitarren. Ronden har precis vart här. Igen vet något riktigt om mig och det är jobbigt. Jagf måste ta mer prover idag.

Just nu ser jag på grays anathomy :)

Skumgummibollar

Godmorgon! Natten har varit okej, men det har gjort ont. Nu har jag precis ätit frukost och duschat, och gissa vad jag såg?! AnnLiz :D Hon är här i krokarna men har inte hand om mig. Typiskt. Hoppas hon kommer hit ändå. :) Jag vill gå till lekterapin nu, men ronden har inte gått ännu. Det suger lite, för det kommer säkert dröja jättelänge.

Fick två stora kortison-piller till frukosten. Man har bara lust att lägga dom i blomkrukan! Vet inte varför jag inte gjorde det ärligt talat. För ingen passar ju mig äöndå.




Nu ska jag gå och sätta mig på tvären i korridoren.

Skojar, men i matsalen ska jag sätta mig ;)

Telefonasamrtla

pratade precis med min syster. HOn hade lärt sig böja spanska verb igår x) Eller kristin hade lärt henne. Dom är så söta. Så Kristina rabblade upp hon HABLAR i telefonen. Men kom inte ihåg att det betyder att prata. x)

Det luktar sjukhus.

Inlagd

Okej. Jag tar det tråkiga först.

När jag kom till skolan mådde jag verkligen skit. Det gjorde ont i bröstet och jag var helt mosig i hela kroppen. Tänkte att det skulle bli bättre om jag åt men det var inte alls gott så jag fick inte i mig så mycket. Kände mig inte som mig själv. Så jag var tvungen att ringa till pappa så han fick hämta mig. Vi åkte direkt till NÄL. Alltså:

illamående, yrsel och bröstsmärtor
Ingen mat på ca 8 timmar
Blodprov
Vänta på barnavdelningen i några timmar.
Ingen vet någonting om vad det är för fel på mig
"Vi vet inte varför det blir såhör men vi lägger in dig ändå."

Det positiva i situationen:

Vi hade redan en tid med ultraljudsläkaren så annars kanske vi hade behövt vänta ännu längre
Jag har en pappa och humor. x)
Jag har min laptop här, och flera andra grejer som kan va bra att ha. Tandborste tex. :)
Jag får "bo" på den snygga nyrenoverade avdelningen 22!
Det finns barn här.
Jag hör hemtrevliga pip-ljud och träffar trevliga människor.
Det finns massor av youtube-klipp  med galenskaparna
Min rumskompis är ingen hulligan
Jag är trött och jag kan sova



Jag gillar norrmän

Bara så ni vet liksom. Dom pratar så fint. Om jag fick välja skulle jag gifta mig med Alexander Rybak. Jag har ont. Uh-hu. (säg det på engelska) Tänk om dom skulle operera mitt hjärta. Läskigt. Det är ju liksom kroppens mittpunkt.


Ysta ost

Idag ska jag till skolan halv tolv. Då ska jag äta. Ni vet, sånt där man gör i matsalen. Sen har jag lektion, tror det är engelska. Efter engelskan har jag GEMU men jag ska inte vara med på hela för då hinner jag inte till NÄL i tid.

Sen ska vi till NÄL då. Jag undrar vad dom har för strategi egentligen, dom kommer ju aldrig på vad det är för fel på mig. Tar massa blodprov hela tdien men inget resultat. Eller asså resultat blir det ju men inget som för forskningen vidare. Jag hoppas att dom hittar något nytt idag. Drömmen hade ju vart om jag fick veta vad jag hade för sjukdom och hur man handskas med den redan idag. Men jag kanske är den första med sjukdomen så dom vet nog inte så mycket om den. Man kan ju hoppas.

Jag har ätit varma mackor, det var gott. Ingen vidare frukost kanske, är ju typ som pizza. Eller ja, enda likheten är att det är smält ost TYP xD Å vi har äntligen fått hem riktig hushållsost, den är så god! Jag kan inte äta någon annan ost än den och gouda.

Ja och jag har gett min katt mat också så han är väl inte hungrig. Fast han kom aldrig. Det är därför jag tror att han inte är hungrig.

Jag bytte tilbaka till bakgrunden jag haft mest. Den är bra.


Wish me luck.

Det är så konstigt.

Jag tänkte precis att "vad bra, jag har ju inte haft ont alls idag" så fick jag jätteont i hjärtat. Ska till sjukhuset imorgon. Hoppas det inte börjar göra mer ont.

ajaj

Den här tål att läggas upp igen!



"Kom igen nu sören!" xD

låt

Här är en RIKTIGT bra, från stinsen brinner!



"hon är bäst av en miljard, min enda kärlek, mitt mastercard"

Jag äälskar den engelska varianten!!

What a difference a day made


Skål!




Hahaha. Helt rufsig och nytvättad.


mumma!


Tack för tipset Emelie. När jag läste det jag bara "gaah vad gott det måste jag ha idag" ;D Gött!


Ps. Det känns in i hjärteroten att min kamera är borta! Ds.
Ps 2. Inte hjärteroten men den lyser med sin frånvaro ;) Ds 2.

"Äta bör man..

annars dör man!" Jag har faktiskt ätit frukost idag. Jag lyckades med en macka. Men sören vad jobbigt det är! Jag är verkligen inte hungrig. Och kortison som ska göra en hungrig. Det har inte jag märkt. Om det fortsätter såhär kommer jag bli lika smal som i våras. Det känns ju rätt kul, om man tänker på bara det, att vara smal. Men om man tänker på det andra så är det inte värt det. Tankarna förs tillbaka till obs-avdelningen och avd 26-30 juni. Eller när det var. Inte kul (med Björn Gustavsson citat)

I-n-t-e kul, inte kul alls.. (eller alls är väl lite att ta i, jag har ju roliga minnen därifrån också. Men inte så många)

Men vad ska jag göra när jag känner mig illamående hela tiden? Undrar jag.

"Jaha, men jag såg inte att vi hade kattmat."


Pappa: "Vad tycker ni att vi ska äta till middag?"
David (springer runt i skåpen jättelänge och letar och kollar vad vi har): "fiskbullar!"
Anna: "efter din undersökning i köket trodde jag nästan panacotta.."




(jag vet inte riktigt vad panacotta är, men det låter proffsigt och bra!)

Ni måste se den här!



Kolla hela även fast om ni inte vill!  :P

äug

Vi kom hem vid kl 6, och då stupade jag som en tapper hjälte. I sömn. Vaknade precis. Känner mig så trötter. Jag hittar inte min kamera eller mina mediciner. Inte bra.

puhuhtjeeena.. medicinerna låg på köksbordet. Bara kameran kvar. Den ligger bergis i LÖdöse. Skit. Att jag skulle glömma dom där. Jaja.

Jag har målat idag. Ni får se det sen. Typ imorogn. Känner mig svullen.. Har lite ont.. Men det kändes så skönt att kunna åka iväg såhär, det ångrar jag inte en sekundf.

Urblåst. Vill bara sova. Inte äta, varför måste man det? Det är jobbigt. Mat smakar liksom inte gott i min mun nu. Bläch.. får mig att tänka på medicinen.. som nästan har fått mig att spy två dagar i rad, sjukt äcklig bismak. Hela tabletten är en humla eller något. Barnen på bussen säger blä blä blä. Aja, kan säkert äta något imorgon.






En liten parentes

  1. Jag tycker om att blogga. Det är kul att göra när man har inspiration till det. Tyvärr är det så att kommentarerna påverkar bloggandet. Ifall jag får en kommentar till ett inlägg och läser det och sen gör något annat, så är det ganska troligt att jag skriver ett till inlägg snart. Om jag skriver ett inlägg som jag inte får kommentar på är jag oftast inte lika inspirerad till att skriva mer.


    Denna veckan har jag gjort ett litet experiment. Jag har bloggat så mycket jag kunnat oavsett om jag varit inspirerad eller inte, och det har blivit rätt många inlägg. Ville se ifall man fick mer kommentarer om man bloggade mycket. Det får man inte. I allafall inte jag. Har inte fått en enda kommentar på ca 20 inlägg. :P

    Men alltså, känn ingen press, ni kommenterar ju såklrt när ni vill det, det är dumt att skriva något i stil med att "ni måste kommentera" för då blir det lätt krystat. Men jag vill ju ha kommentarer.

    Bara en liiiiten parentes ;)

Now I'll try to get some sleep


Kom ihåg att du inte får snyta dig i mattan!

Vad gör man egentligen. När man inte kan sova :( Det är någon som hugger i mig känns det som. Jo, man kollar på youtube. Trafiktrolle!

del 1 "Trolle e bääst"
del 2 "Bockarna bruse"


"en gång till! Och sjunger ni riktigt bra bjuder jag på kex!" xD
Onkel Mickvald :')

del 3


Ungdomar..

Idag gjorde jag en intressant reflektion. Elever skuttar i korridoren De hoppar och är glada. Vad är det som har hänt?


Delar de ut gratis kaffe? Nej


Har vi fått ledigt? Njae


Delar de ut gratis godis? Nej


Ska de åka till Liseberg? Nej


Skrattar de åt något roligt? Nej


Delar de ut gratis datorer? Nej


Delar de ut gratis pengar?! Nej!


Vad Sören delar de ut då?! Kondomer!



Åmen åååååååååååååååååaaaaaaaaaaaacchhh.. konstiga grejer folk blir glada av nuförtiden!!


Natti



Nu ska jag och Anna se tjejfilm ;D

Lödölö


Jag är hos Wernerlivs!

(plutten är trött)

..och blir nedbrottad och nedgeggad ;) UNderbart!

Berusad matte

Vi sitter i klassrummet på kulturhistorielektionen och har fått en uppgift. "Dagens filosoferingar" heter den. 

"Vilka saker kan vi veta? Vilka saker tror vi bara?" Så börjar vi diskutera om att man kan ju veta sånt som är logiskt, typ matte. "Fast det kan ju lika gärna vara så att någon var drogad och hittade på allt det där och nu har vi lärt oss det", säger någon

-"Ofta jag skulle hålla på med matte när jag är drogad!" säger Olle.

Hahahahaha.


Tralala en fredagseftermiddag

YEAS! Out of school nu och det är fredag. SÅ gött och skönt så jag får lust att hoppa :D Jag har större smile nu än den gubben :D <----- Bara så ni vet.

Speldosan

Vi sitter på Engelskalektionen. Vår lärare börjar gnälla på att det är så många som kommer försent varje lektion. Då plötsligt hörs ett ljud från en speldosa som sjunger melodin "I'm dreaming of an white christmas". Det går inte förklara hur roligt det var i situationen, personen med speldosan ökar och minskar takten hypnosartat.

läraren -"Försöker du manipulera mig?" med ett kvävt skratt i halsen. Alla skrattar och vi börjar lektionen.


Frid och fröjd, tack vare dig!

I havet finns det ål, skål! I skogen finns det älg, svälj!

Jag sitter på bussen och plötsligt kände jag hur vi saktade in och nästan stannae. Så ser jag det som alla redan har sett: Det sspringer två älgar bredvid vägen. JÄTTESTORA! Typ 7 meter båda två :O nä jag skojar, dom var normalstora. Men älgar är storadjur. Mäktigt. Fast egentligen borde man ju inte bli så förundrad som man blir, det är konstigt för vi ser ju jämt älgar och rådjur hemma.

Glasklart!

Idag bestämde jag mig för att visa alla jag möter att jag är glad. Ja, alttså jag är ju det också så och man ska ju inte ge ut några falska backhoppningar!

Så när jag gick hemifrån trallade jag på en sång och glodde inte lika mycket på den där kossan i hagen och sedan när jag kom ut på vägen kom det en jättejättestor lastbil som typ tog up hela halva vägen. I vanliga fall skulle jag kanske sett sur ut och klämt ihop mig på vägkanten men inte idag inte! Jag ställte mig rak och värdig och med ett stort leedne på läpparna och började vinka till honom som en drottning. DÅ såg jag att han pratade i telefon x) men han vinkade tillbaka. Vad skule han gjort likom?


japp sen gäspade jag väldigt högt kom jag på.


Last few days



Söt lapp på bussen. Jag kollade upp adressen nu, väsrta bra bloggen som några teaterelever från min skola driver! Sjukt kul! Jag var med på en föreläsning om det på en temadag, men kul att dom har gjort något liknande! tresexfemuv.blogg.se <-----kolla in! Hoppas dom uppdaterar ofta..


mys-pys på folktandis imorse!

Nej, David har inte skaffat dator han med, det är min ;)

Hair of the day


Ocean Avenue

Jag skulle ta en stadsbuss från Hanna. När jag kom till den första hållplatsen såg jag att det var hela 6 minuter kvar tills bussen skulle gå, så jag började gå till nästa hållplats för jag pallar inte att vänta.

Så när jag var framme på nästa hållplats orkade jag inte heller vänta och tänkte att "jag hinner väl til nästa hållplats på två minuter..!" Men när jag hade börjat gå såg jag bussen! Så då började jag att springa, och jag hann fram. 

Fast det var bara det att det var fel buss. Så stod jag där och väntade i typ tre minuter för jag vågade i inte gå ännu längre ifall jag skulle missa den. Ja, den var tre minuter sen. Eller så var det min klocka som var tidig..

Men problemet är jag jag FÅR inte springa, jag har inte tillåtelse från mina läkare att göra det. De har väl en anledning till att förbjuda mig antar jag. För nu mår jag inte bra kan jag säga. Hurt!





I'm hearing rumors
tell me, what will  I belive?  
Baby take me in your arms
your the one who makes me free
.




She rocks ;D


surfbus



Igår var det så konstigt när jag skulle lägga upp en bld i ett inlägg. Jag fattade inte var den tog vägen! Den hamnade längst upp x) Sedan bestämde vi oss för att chatta med Anders samtidigt fast från olika datorer. Så vi skrev exakt samma sak och skickade exakt samtidigt til honom. Det var lite roligt :)

Hanna säger massa flummiga saker ibland som tillexempel "ja tack vill du ha en bulle?" Så då skrev jag det för jag tyckte det lät brao.

twittr



Jag känner mig twittrig, men jag vill inte skaffa twitter. Sådeså!

Tell everybody I'm on my way


New friends and new places to see
With blue skies ahead yes I'm on my way
And there's nowhere else that I rather be!

Får jag lov?


Förklarlig glädje

Just nu känner jag mig glad. Liksom förväntansfull och pirrig som ett barn. Men dah, jag är ju ett barn! (i några månader till) Glädjen bara spritter i min kropp. Varför?

Är det kanske för att..

♥ Jag är hos hanna och jag gillar att vara här
♥ Vi skrattade mycket igår
♥ Jag är ledig idag
♥ Lärde mig mer photoshop och att det var roligt igår
♥ Jag har värdens roligaste helg framför mig!



Man har allt en god Gud ändå. Tycker jag. Undra vad vi ska hitta på idag.


Sociala varelser

Haha, jag och Hanna har suttit nu en stund vid varsin dator och bloggat järnet fast nu chattar vi på fejan x) Glömde nämna att vi sitter i samma rum.

Hanna rockar!

på att steka pannkakor och hitta braie låtar<3


Gromie kallar jag honom


Dagens shletfrill


Tralala en onsdagseftermiddag



Under genomgången på fotolektionen när alla satt och tog kort på måfå upptäckte någon en diskborste i taket. Det är riktigt högt tak i fotosalen. Patrik (läraren) bara skrattar och frågar "har ni inte sett den förrän nu?"







Jessicas snygga jacka.


Den kameran bländade mig ett antal gånger! :P 


Photoshop

Efter eftermiddagens fotolektion blev jag insprirerad..

 

Graor

Det gör ont. I hjärtat. Alltså inte psykiskt utan fysiskt :P Handfast. Det är jobbigt. För jag vill egentligen inte säga det till någon. Men nu vet ni ändå. Jasg är inge bra på att hålla hemligheter...!

Wierd.

Igår och i förrgår fick jag inga sms, skickade några, men fick inga tillbaka. Så idag kom jag att tänka på Anders mobil som inte visar meddelandena eller vad man ska säga förrän man har startat om mobilen. Så jag testade. Ochj vad kommer om inte 24 stycken meddelanden..!

Inte så kul, hoppas inte det kommer vara så i fortsättningen.



Vi åkte efter glassbilen jag och pappa häromdagen, spanade glass ;D


What a girl wants

Jag är fortfarande arg sen igår. Var så ursinnig och upprörd över "sjukdomen" att jag inte kunde sova. Låg liksom och tänkte på hur mitt liv skulle bli. Ingen vacker syn.. Men så då gick jag ner till mamma och hon satt lyckligtvis och såg på en film (annars skulle hon nog kört mig i säng) på tv klockan 23 cirka ;) Perfekt! Den var dessutom  jättebra. "Allt en tjej vil ha."


Ni måste se den faksitk. Såg att den fanns på youtube! Sök på tileln och "part 1, 2, 3" osv.

Nu ska jag strax kila till bussen, och sen ikväll blire förhoppningsvis sova över hos Hanna!

Argalappen.se

länk till bild

"om du ger mig mer reklam
Då tar jag din Fru!
Har du ingen fru så äter jag upp ditt internet!"

Haha, bäst egentligen.

Twisted logic

Jag har fattat grejen. Nu när jag har trappat ner kortisonet kommer det onda tillbaka. Så enkelt är det. Jag har ont i bröstet på morgonen(innan jag tagit medicin) och på kvällen/natten(efter jag tagit medicinen, för det verkar inte med en gång).

Alltså kan jag inte sluta med kortison. Nu iallafall. Kortison-barn resten av livet? Nej tack! JAG VILL INTE LEVA ETT HULLIGANISKT KORTISON-LIV!!!!!! VILL INTE!! FATTA DET?!?! Jag vill inte ha ont heller! gaaaaaaaah :'(


MAD AND CRAZY!! Jag gråter snart..! :'( Vill inte inse att jag är fast i det här. VAD SKA JAG GÖRA?!!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!?!?!?!?!?!?!?! allt är hemskt. Dessutom har jag fått tre små äckilga vårtor på foten som jag supergärna vill få bort men orkar inte engagera mig i att hitta något bra sätt.






Fölåt för ett utflippat inlägg, men såhär känns det just nu, måste få ur mig det!

Acrylic

Som ni kanske minns var första- och andrapriset i min tävling en målning av mig.

dessa

MEN jag kom senare på att jag var inte nöjd med äppletavlan, och då ville jag inte ge bort den. Så jag målade över den och gjorde en ny. And this is the new:

Eftersom Kristina valde den tavlan som inte var äpplen på tillfaller denna min bror Martin, som lyckligtvis fyller år om mindre än två dagar. Så då tänkte jag att du skulle få den Martán. That´s why I've been waiting so long ;)

Det ska föreställa två isberg/glaciärer och en katt ungefär. Det såg så tråkigt ut först så jag målade chokladsås och strössel  till. Glassiärer.

Tösabiten

Hejhej, har varit hemma halva dagen och vid halv tre åkte jag till tegneby och där har jag varit och hjärt till lite med barngrupper men blev så trött så jag fick åka hem. Mår inge vidare just nu. Det gör inte ont mer iallafall, det är ju bra.

Tösabit försten, vet inte om jag gillar det ordet. BM kallade mig det förut idag så jag kom bara att tänka på det.

Tösabiten- mina associationer
  • sockerbit
  • röd ladugård
  • träskor
  • bebis
  • biten av en tös?
  • en tös i bitar?
  • Törnrosa
Så.. gillar eller inte? Och vad betyder det egentligen?!

Fyrfläte-rufs


This is what I call my hair today.

The Simpsons


Såg precis ett avsnitt av Simpsons. Ibland älskar jag det alltså! Det var det avsnittet när mr burns blir alien.

Maggie we like




Gitarrläxan haha

Tja, som de flesta av er kanske vet finns det en liten gitarrist inom mig. Jag tar gitarrlektioner i skolan och har lärt mig spela efter ackord hemma. Men i torsdags fick jag en utmaning. Jag skulle spela "Killing me softly" och i den låten fanns det ett litet riff mitt i som jag skulle lära mig spela. Jag tyckte det verkade skitsvårt, och det var det också, men ända sen i torsdags efter lektionen har jag övat och övat och övat och övat på detta lilla riff. Och nu sitter det! :D Jag är bara såå stolt! :D Visst är jag duktig?! (Obs. nu vill jag inte ha kommentarer om att ni kan mycket bättre. Obs.)


Videon är väldigt osynkad, men jag hade webbkameran..

Politik nej tack!

Bla bla bla bla bla.. Jag blev precis uppringd av en riktig Orustmålare(alltså en som pratar Orustmål, det har ingenting med färg att göra) som frågade om pappa var hemma. Jag sa nej men han fick pappas nummer, och blev jätteglad och tack tack, tack så mycket liksom.

Sedan börjar han mala på om KDU, alltså Kristdemokraternas ungdomsförbund eller något sånt. Och jag känner bara.. nej jag vill inte vara med tack så mycket jag avskyr politik lika mycket som jag avskyr SO och historia(för er som känner mig vet ni att det är allvarligt). Så då sa jag i en av hans andningspauser: "min pappa har luchrast snart så om du inte vill störa honom mitt  i maten är det nog bäst att ringa honom nu på direkten."

1-0 till Anna. Woho!



Ps. Jag äter glass nu. MOAHAHAhaha!

Designad för höst

Jag tycker att nu när det är höst så kan jag ju inte ha värsta videkissarna som bakgrund, det går inte rikigt. Så jag gick ut och fotade ett grönt träd. (xD) Och så här blev det. Inte riktigt höst kanske men shit the same. Idag ska jag plugga lite.

Lite Raymond & Maria



Lite tjatig men ganska bra. Samma sak med "redan idag".

Blundar och håller andan lite till

Vaknar av ont vid hjärtat som inte vill förvinna. Vad ska jag göra? Nu har jag tagit alvedon och väntat. Det är väl det man kan göra just nu antar jag.

Känns som en tidsfråga innan jag ligger på sjukhus igen och blir iproppad kortison. Måtte jag ha fel! Gosh.. vad ska jag göra?! Kan nte det onda bara försvinna så jag får sova lite. Please?! Det är redan jobbigt som det är, varför detta? Jag bara undrar liksom.


"Hjärtat bankar.. ja vad ska jag ta mig till?"

Hamster

Jag mår verkligen inte bra idag. Det har sina anledningar som jag inte tänker ta upp här och nu, men usch. Orkar inte liksom mer. Usch vad jag mår skirt. Nej jag mår såklart inte skirt utan mer skit. Crap och hulliganers.

Photo Booth


Så här såg jag ut för två glasögonår sedan.

It's true life will smile for you

Ohnoo.. Jag var på gymmet idag. Bharat ska sluta, innan jul :O flytta till USA och grejer! Jag sa att det kan han ju inte göra bara sådär och försökte hota med att jag inte skulle träna mer om han gjorde det men icke :O För er som inte vet vem Bharat är är det en kille från indien som jobbar på rehab. Han är rolig. Men då frågade jag om han hade träffat en tjej och sen förstod jag alltihop. Dom är gifta, och han har inte ens sagt något till mig :O xD Men han har lovat att skicka bilder på hur det ser ut i USA när dom bor där, så då lovade jag att fortsätta träna på rehab. Tjena vad tomt det kommer bli! :O Nja, jag vet inte riktigt om jag kommer klara mig. Men som tur är ska han inte flytta än.



"Det regnar ju! Vad är det här för dåligt skämt?!"

Efter avslutad Gemulektion möttes jag av de orden, det regnade. Typisk, jag var tvungen att ta min sjal över huvudet i en provisorisk burka. Inte varken lätt eller roligt, men nu har jag erfarenheter av det iallafall.. hur det är att ha burka!

WOw..! Det gick precis tre kortväxta tjejer förbi, exakt lika långa(eller korta) alla tre! De var alla snygga och gick likadant men såg inte ut att vara syskon. Jag blev förtrollad. Vilken syn:P haha

Nä, imorgon är jag typ ledig. Tror jag ska joina Bm i tegneby och var med på barnverksamhet på eftermiddagen :)

woho!


Busschauffören är tjock och harmonisk idag

Ja, eller just dfen här chaufören är förmodligen alltid tjock och harmonisk, men det brukar inte vara så många busschaufförer som är glada, de flesta är ganska sura.



(Jag förstår inte det här skämtet egentligen, bara antwar att det var roligt)

En kroppsligt överkörd vilja

Somliga dagar vill förståndet inte samma sak som själen. Idag är en sådan dag. Tusen olika viljor i en och samma kropp! Jag behöver plugga Gemu, dvs skriva upp sexter och septimor. Vilket är sjukt tråkigt. Jag vill göra något helt annat, ja, om lusten hade fått bestämma idag hade jag inte ens gått till skolan..

Denna måndag börjar iallafall med en skön sovmorgon. Jag ska ta bussen nerifrån vägen 10.27 och vara i skolan 11.35 då jag börjar med att äta lunch. Hoppas det är något gott..! Just nu känner jag mig väldigt sugen på att göra en snygg bloggdesign! Fast jag känner mig rätt nöjd med min, och det känns inte kul att göra massa "tomma" bloggar.. Någon som vill ha en design till bloggen sin? :P


tar nog linser idag


hum.. Jag har  engelska och Gemu idag.. ska man ta med sig datorn då? Funderar jag på.. Men vad i hela friden, det är ju klart jag ska om jag vill det! Den första månaden med en sån här grej är ju smekmånad! Det hade jag ju med kameran! Iofs är den här ett par tusenlappar dyrare.. men jag är försiktig.

ojoj..! Nu hör jag att duschen droppar, har visst glömt att stänga av den :/ Får gå och göra det innan det blir en smärre översvämmning.

Röstat

Happ då har man vart och rlstat, dewr öe kute svprt att skriva hör i vilen flr jag ser ingenting det ör sp svart. Fpr dlrtydkuga det mer bör hag jinner gem. Nä nu ska jag försöka gitta rätt knappar. Får förtydliga mer när jag kommer hem skrev jag. Å jaja det är inte lätt!


Älskar't


kan bara inte hjälpa det xD
kanske inte det i slutet av filmen men.. *erm*

Sad girl today

Mhm. Crap. Jag tycker luften är crap idag. luften=allt



Sjukhusnostalgi

Idag känner jag att jag saknar avd 21 lite grann. Kanske kan vara svårt att förstå hur någon kan längta tillbaka till sjukhus, men jag gör det faktiskt. Jag tycker det var mysigt ibland. Såklart inte när man skulle ta blodprov och sånt, men jag menar när man fick sig en pratstund med någon rolig sköterska eller varför inte en raceig rullstolstur. ;)

Man fick glass om man ville, se på film.. för att inte glömma alla söta barn på avdelningen! Nej, ibland saknar jag verkligen att vara inlagd.

På 21:an har jag legat på 2:an, 8:an och 10:ans rum. Det bästa rummet av dom är 2:an.

Men så kommer jag på, så här ser det ju inte ut där nu! Dom bygger om och renoverar hela avdelningen så alla patienter är på 22:an. Och 22:an är precis nyrenoverad. Förra gången jag var inlagd var det inte klart, men jag fick följa med en snäll sköterska in dit och kolla, och det var snyggt och coolt. Så nu ser det ut på 21:an som det gjorde på 22:an sist jag var där. Lite läskigt ;P

Jag skulle gärna vilje se hur det ser ut på 22:an nu, när det är klart! Det är nästan så jag vill bli sjuk igen, fast det gör jag inte :/ För jag vill inte vara sjuk :( det gör ont.. sketans att det skulle vara nytt och spännande nu när jag inte är inlagd. Lekterapin/skolan är också nyrenoverad.

Jag får påminna mig om alla de jobbiga stunderna..

traumatiskt..

"han ska inte behöva lida mer..!" (fast det var iofs på donken)

Hur man gör en utbakad fläta på sig själv

Det är enkelt! Kolla bara här :)


Du börjar med att ta en liten bit hår längst upp, eller a- där du ska börja fläta. dela upp den i tre delar. Delen i mitten ska direkt till höger, och delen till höger kommer då automatiskt i mitten. Du tar lite extra hår på sidan till delen som nu är till höger samtidigt som du flyttar delen till vänster in i mitten. Ta en bit hår till delen som nu är till vänster. Så flyttar du delen som nu är i mitten till höger och tar en bit hår, och ja, så fortsätter du så!



..tills flätan har kommit ner till örat, där kan du sätta fast den med två hårnålar i kors :)


Ta-daa!

algko

Godmorgon på er. Idag har jag världens träningsvärk i övre bröstkorgen, undra vad det är för något för ajg var ju på gymmet i måndags och det brukar kännas dagen efter -inte en vecka efter. Ahaa..! Det kan vara att jag cyklade igår... Ja såklart det är det nu förstår jag. Jag får väl stå ut, finns inte så mycket mer att göra. :) Har precis ätit frukost, det blev yougurt och en macka med.. jordnötssmör såklart ;)

Godnatt

Ja det får nog bli så. Är så trött nu så det blir skönt att sova :) Pusspuss
http://www.danemanuelsson.se/humorbil/katt_element.jpg

Annorlunda påsar

14.jpg111.jpg22.jpg

tihi.. :)

Muuuuh ..leka?

Nu har jag ringt/smsat till alla möjliga som jag skulle kunna vara med idag.
Men alla är upptagna eller sjuka.. Nu ska jag ringa till traktens yngsta lekkandidat, min granne Isak, 5 år. Vi får se hur det går!

haha

gulligt videoklipp...
Spola fram till 0.25 för där börjar det roliga..
"NÄÄ du menar näsa, näsa! Inte nos! Nos har hundar och katter!" xD

En ko eller två

Hallå.


Jag gick ut och cuklade lite förut när jag insåg att jag inte skulle få någon lekkamrat idag. Jag hade så mycket aggressioner som jag behövde få ut så jag kom ända till Tjörn. Eller ja inte riktigt kanske.. *hrm* Tegneby iallafall.. *hrm*


Träffade på lite kreatur. Men han var ilsk och ville inte att jag skulle gå nära


"dumma kossa"

Så jag cyklade vidare



Där fanns andra fjantar. Men jag bidde trött på dom.

Parta i Sparta!

Jag såg idag att jag fått en del kommentarer, då blev jag glad. ;D

Idag sov jag till klockan var tolv, då bestämde jag mig för att gå ner och hjälpa mamma med malodikrysset. Vilket jag också gjorde. Bland annat förtäljde jag att det var sagan om ringen som enyas "may it be" var med i.
Sen höjde jag mammas surfkunskaper en aning också skulle jag tro. Jag satt med min dator i köket och var inne på Emmys blogg, kollade på en video där hon gör tricks med sin hund. Så kommer mamma förbi och säger; "nämen vad är det här? Åh men är inte det emmy!"
Jag: "jo det är det."
mamma kollar på videon ett tag och sedan säger hon: "vad bra det var! Hon har alltså skickat den till dig?"
Jag: "mamma jag är inne på hennes blogg!" x)

Ibland blir man förvånad över hur lite mammor vet. Det syntes ju liksom tydligt att jag var inne på någons blogg.. :P Men hon har ju aldrig vänjt sig vid varken datorer eller bloggar direkt. Sen när hon kollade min blogg tyckte hon det var jätteroligt, inlägget under, om nutella och jordnötssmör. Hon ba: "wow! Vilka fina bilder! HUR har du fått tag på dom?!?!" Så fick jag berätta om mitt FRUKTANSVÄRT slitsamma arbete jag hade för att få fram bilderna på google ;)

Men som inte sagt, idag är jag sugen på att parta. I Sparta. Fast jag har ju aldrig vart där så jag är inte säker. ;) Men typ fotopromenad med någon trevlig själ. Tyvärr har vi lite ont om sådana varor här ute på ön just för tillfället.. hähä. Jag får väl klona mig själv eller något D: nej nu känner jag mig ganska desperato efter en lekkamrat faktiskt. DESPERATO.



:)

Oväntade pålägg

Igår blev jag så förvånad när mamma och kompani kom hem från ICA. De hade köpt BÅDE jordnötsmör och nutella :O :D Någonting som ALDRIG händer! Fast det var såklart davids förtjänst ;)

http://img.stern.de/_content/54/45/544521/nutella400_250.jpghttp://www3.timeoutny.com/newyork/the-feed-blog/restaurants-bars/wp-content/uploads/2009/02/skippy.jpg

morgon

Jag sitter och målar meningslöst fula bilder på paint och funderar påa  att sova bort dagen.

ÄLSKA MER



Så bra är den :D

Songs


Draft: Sept. 18, 2009

shudelo! Sitter på bussen just nu och äter godis, chattar med folk och uppgraderar min webbläsare.

Nu är datorn uppgraderad och omstartad. Äntligen. Fast nu sitter jag inte på bussen längre, utan i Henån bland allt damm..



Annamoln


Så här såg det ut hemma när jag skulle ta bussen imorse. Mönster i molnen är så himla fint! ;)



Min lillebror halsar LISTERINE


Såg precis att han gjorde det och protesterade men som försvar sa han att det är ingen annan än han som använder det. tss..

Det är ju visserligen sant. Numera!

Det gick bra

med blodprovet. Fick ganska mycket ångest men till slut kunde jag sansa mig lite så hon kunde ta. Det var jobbigt men snart över och då fick jag glass :-) och ultraljudet visade ingenting så det betyder att jag inte har något hjärta, woho! Skojar lite, det tål ni va? ;)

Jag har haft denna låten på hjärnan heeela dagen.. nästan. För jag hade gitarr och då spelade vi killing me softly. Och efter det hade jag frasen "I heard he sang a good song" i huvet ett bra tag :P



Nu är

Emblaplåstret på och jag sitter i bilen påväg till NÄL. Fattar ni vad nervös jag är?! Blodprov altså. Jag hart gjort det förut och jag hatar det. Brukar svimma. Men det är nödvändigt, usch!


Världens tröttaste tjej

sitter på bussen och halvsover. Det är jag det, fast just nu surfar jag ju så det var unte riktigt sant. Riktigt litet tangentbord här alltså men det går rätt bra ändå, vänjer mig väl snart.

Jag har två emblaplåster i väskan. En aning oroväckande! :S


Punksnigeln is tha maaaaaaan!


Nix, nu ska jag gå av bussen om fem minuter. Kram

Kissekattet



Jag har en..



Webbkamera, så akta er för mina framtida videobloggar ;)

Äntligen internet

..på min kära lilla netbook:) Så nu sitter jag på mitt rum och skriver :D mohaha! Det går ganska segt men internet äre!!! Och pappa sa att det kommer gå fortare i stan, tur.


Såhär ser det ut..

och såhär ;)

Random


Haaaaaaj! Idag har jag haft en lektion. Uno baby!

Jag har känt av lite smärtor i bröstet på sista tiden så pappa ringde till min läkare. Han sa att han ville ta prover och ultraljud på mig, imorgon! Så jag ska te NÄL dårå :) Idag kom mitt mobila bredband! :D Vi håller på att fixa med det nu. Så nästa inlägg kanske blir från netbooken ;)

Asså jag har inte tagit kort på hur länge som helst. Inte ett enda kort på hela veckan. :O Konstigt att inte ha några att föra över! Jag ska bättra mig!


Måste få säga grattis till lilla Jossan som fyller 16 idag! :) Grattis pinglan!!

fratt

Hej alla trattar och icke-trattar! Idag har jag varit trött som en halt katt. ROligt värre. Och jag har egentligen ingenting intressant att skriva alls!


Be careful little eye what you see



Älskade lillebror

Idag har dagen varit helt okej. Jag hade engelska och kom på att boken jag har kommit halvvägs i ska vara klar nästa fredag.. Så om jag ska ha läst färdigt den(vilket jag måste ha gjort) så måste jag läsa 15 sidor om dagen.. ehh.. :)

Sen hade vi Gemu och det var bara jag och Johan på lektionen, alla andra skolkade xD Vi snackade ackord och intervaller typ. Sen var det bussen hem som gällde, konstigt att dom inte har någon extrabuss till 15.10 bussen för den blir verkligen smockfull! Jag sov rätt gött hela vägen ända fram till Henån. När vi kom fram gick jag till rehab även kallat gymmet :) Efter det flummade jag lite på församlingshemmet. Nu är jag hemma, sitter vid datorn och hör att David ser på Jerry Springer. x)



Föresten, har ni läst min artikel i kyrkbladet än? Ska jag lägga upp den här?
Hihi, Daniel ringde mig precis.. han sa "Hej det är Gösta Ekman" men jag hörde direkt att det var Daniel ändå så jag svarade att det var Gertrud.

Magi

Poff så blev man lite glad

Jag har gungat på göksäters gungor idag. Det har inte du! C: Min mamma bakar just nu tacopaj. Gottgott. jag har sovmorgon imorgon, hihiii! :)

Ändrat bakgrund har man också gjort.
Nu blev det http://www.pimpwebpage.com/generators/background/backgrounds/afwp0301.gif istället för

Vad tycks? Blev det till det bättre elelr sämre? Själv diggar jag det ;)

Gör mig glad

Kan man va så här deprimerad eller?! DET ÄR HELT SJUKT. Jag orkar inte ha det så här längre!

men jag tänkte lista saker som skulle göra mig glad

  • en egen tandemcykel
  • träffa en flumkompis och åka ut på äventyr
  • en resa till Spanien
  • Om Joakim&Joel gav ut en ny skiva med nya bra låtar(och jag fick den)
  • en glad överraskning
  • Om jag vann en årsförbrukning av jordnötssmör.
  • om Martin eller Kristina kom hem
  • om mamma skulle börja baka bullar helt sonika
  • ett skönt roligt läger(helst utan slut)
  • om Jesus kom tillbaka idag
  • om jag kunde betyda något för någon
  • om jag fick träffa något av alla de barn jag älskar
  • om jag kom på något att blogga om

Barn <3
Då skulle jag bli glad. Jag skulle vilja ha barn omkring mig jämt. Det är så lätt att tycka om dom!

Vattenskada på högra stigbygeln

Haha, jag läste precis ett gammalt blogginlägg från efter operationen när jag åkte till akuten för att lossa tandköttet från rälsen.. det stod bland annat:

"och jag grät så att tårarna sprutade in i öronen!"

hahahahahahahaha. Jag minns det verkligen, känslan av hur öronen blir halvt översvämmade xD

Bjuder på den snyggaste bilden jag hade på mig i bibloteket. Eller ljög jag nu. Iaf från det tillfället

Hulliganernas päronodlare

tralalala.. nä jag får sluta säga det nu, det börjar bli tjatigt eller? Jag skulle vilja sjunga idag, men jag får nog vänta ett tag till innan min röst har återhämtat sig.. Känner egentligen ingen glöd till att leva just nu. Allt är så jobbigt. Ångest. Ehm.. spela piano kan man göra.. vi har inte fått våra instrumentallektioner än, shame on you schemaläggaren. Jag vill ha mina pianolektioner.

Jag är så hulliganiskt sugen på att åka till Göteborg. Träffa Kristina, Joss och alla andra..


Ja, det här var då allt jag hade att förtälja idag..

Hej är ett överskattat ord


"Heeeeeeeeeeeeeeej, det är Moonik*klick*"

Bloggtorka

Hejhallå en söndagmorgon. Jag är trött har suttit här och slösurfat ett tag.. Det känns som förkylningen börjar ge med sig och även vädret. Haha nej men jag vet inte. Min lilla netbook ligger här bredvid och ser vacker ut, jag har dock inget internet på den än vilket jag stör mig på litegrann. Men men :) Som ni kanske märkt har jag bloggtorka. Jag får väl lägga upp bilder istället!


tralala, kram

Inget jag brukar lyssna på..


Miss depressed


Time for music..
Summer again- The afters

Tips tips

om ni vill läsa artikeln jag skrev till kyrkbladet så kan ni gå in på www.tegneby.se och till vänster klicka på kyrkbladet, sedan klicka på kyrkblad hösten 2009 och ta er fram till sista sidan.

Då får ni se vad jag har skrivit där ;)

Is it true?

http://www.gylleneskor.se/files/imce/yohanna_esc2.jpg


Jag känner mig så trött

och uppgiven. Längtar vekligen efter något roligt just nu.


Jag valde stress

Hejsan. Idag vaknade jag fem i åtta och kom på att "ojdå, jag borde ju ta 8.40 bussen från henån idag, jag har ju gitarrlektion på morgonen!" Mamma stod och torkade håret och skulle precis iväg så jag slängde på mig kläder och frågade om jag fick följa med. Det fick jag såklart, fast blev påprackad mat först. :P Så.. första gången jag har åkt hemifrån tio minuter efter att jag vaknade. Jag valde stress och obekvämlighet framför att stanna hemma och softa. Är jag inte duktig?!

Men tyvärr, vad möter man när man kommer till skolan om inte: inställd gitarrlektion. Jag vill heeeeeem! Buhu..

Smakprov från fotolektionen


Jag bakom kameran :)


Jag framför kameran ;)

Lång dag

Hejsan folk. Idag har jag fotografisk bild 13.25, och det är min enda lektion. Jag kom ändå hit 8.30 för jag hade ett ärende på skolan då. Men efter det la jag mig i ett vilrum och sov tills klockan blev halv tolv, då gick jag till matsalen och åt. Sköööööönt! :) Fast det var lite pinsamt för när jag hade vaknat hade jag massa ränder i ansiktet xD Inte jättepinsamt kanske men man kunde ju se att jag hade sovit :P

Nu kom jag på att jag måste gå upp och prata med Inge, min gitarrlärare! Vi har inte fått riktiga scheman än, så vi musikelever har inga instrumentallektioner. Skandal!


Puss vad man vill vara en giraff ibland..

Tänderna



Om jag försöker få framtänderna i båda käkarna att nudda varandra ser det ut som på bilden här under. Med andra ord; det är det MINSTA underbettet jag kan åstadkomma just nu. För ett halvår sedan när jag försökte göra så litet underbett som möjligt(eller överbett) var framtänderna rakt på varandra. Se var fort det går! Målet för min tandreglering är att jag ska ha lite överbett när allt är klart, men det ska fixas med operation.



Så varför i hela friden gör då tandställningen att jag får MER underbett än vad jag redan har när det är överbett jag ska ha?! Jo, så här är det: När man har underbett försöker kroppen kompensera upp det av sig själv genom att vinkla tänderna inåt. Därför vinklar dom upp tänderna m.h.a. räls innan operationen så att resultatet ska bli så bra som möjligt.




Det är väldigt jobbigt att ha underbett, för när jag ska bita av något mjukt (kanske skalet på ett päron) måste jag kämpa jättelänge och nästa slita av det med hjälp av tungan. För tänderna som vanligtvis biter av saker möts ju inte!

Jag ser fram emot efter operationen men samtidigt är jag nervös inför att göra den. Operationen tar ca 5 timmar. Det är en rutinoperation(dvs. något de gör ofta) och min tandis säger att han har sett många fina resultat av den. Efter ingreppet kommer jag att få stanna på sjukhus i troligtvis fyra dagar. Jag har hört att man har väldigt ont och bara vill sova och vara för sig själv de första veckorna.

Det kommer ju inte vara så party sen heller. Jag menar, fixerad käke och flytande mat i 7-16 veckor.. Jag får bunkra upp med filmer och serier. Och folk får smsa mycket, och skicka brev! HALLÅ jag kom på en sak, det är inte säkert att jag får tillbaka känseln i munnen :S Jag hoppas verkligen att det kommer att ordna sig tillslut.

Men Hannas pedagogiska "du kommer dö!" är ju lugnande och så menar jag xD tack undersköterskan ;)




Jag ska dränka min sorg i vin

..druver och plastikoperationer. Då kommer jag bli lycklig!

Can a nation be saved?


Grill frill

Det blev dagens. Inte så snygg för jag gjorde den på bussen.

Men värd att kallas frisyr ändå tycker jag.

Lilla Anna

Så här ser jag ut idag. Tyckte det var mysigt med en varm kjol så det fick bli pickningfilten, hehe (; Kanske ska göra en fläta för att pigga upp håret. Pigga upp eller pigga ner, det är frågan.



Jag har ganska mycket ångest idag, vet inte riktigt vad jag ska säga. Glömmer saker som jag ska göra eller tänker på. Det är frustrerande och gör mig orolig och nervös.

Tänk er att ha en tanke i huvudet som gör er riktigt glad, man ba "yes, det ska jag göra" och nästa sekund är tanken borta. Man undrar var den tog vägen, försöker hitta den igen. Letar och letar men till slut vet man inte vad man ska leta efter och man vet inte om man har hittat den heller för man minns inte vad man letade efter. Och så går man och oroar sig för det och allt annat blir som grå dimma. En väldigt seg grå dimma.

Nu hade jag tänkt skriva något men glömde vad det var. Å ingenting kan riktigt förklara hur hopplös jag känner mig idag. Ta mig ut ur min egen kropp.


Det finns en låt som är väldigt bra. No one else knows med Building 429 om ni vill söka på den på spotify. Det fanns inga bra video-eller ljudklipp på den varken på youtube eller någon annanstans som jag hittade, annars hade jag lagt upp den.

Jag tror att Buildning 429 är mitt favoritband. Jag har aldrig haft någon favoritartist eller idol i hela mitt liv. Jag är inte en sån person.

Ni kan få en annan bra låt istället.



Det är något som åskar och låter hela tiden ibland. Jag undrar om det är min granne Rolf som spränger något borta på Göksäter. Han gör ju det ibland. Det låter i hela huset, känns som det är någon som småbombar taket. jag vet inte vad jag ska göra med den här dagen. Men den är ju snart slut ändå. Det går så fort hela tiden.

Jag ska till rehab sen. Klockan fyra ungefär. Så jag kan inte sitta här länge till för jag ska ta bussen. Det var så längesen jag var på rehab. Jag minns när jag kunde gå dit och bara träna järnet. Då var det ett gym för mig. Nu är det mer rehab. Men jag kommer nog alltid tänka på det som ett gym. Jag undrar vad jag ska få för träningsprogram. Jag tror jag kommer träna mer styrka nu, typ mag-och ryggmuskler. Det är vääldigt bra att ha det när man är sjuk. Annars får man ont i ryggen och grejer.

Lilla Anna är det idag. Jag minns en sån gullig sköterska jag hade en gång, hon sa hela tiden "lilla Anna" till mig.. hihi, nostalgi.

Kramisar

Tihi


Sjukmorgon

Hemma idag med, mår inte konkret bättre idag men man kan ju alltid hoppas att det händer något i kroppen. Jag har hört att det är bra när det kliar, att det läker då. Men hulliganers vad det är jobbigt att ha en kliande hals! host host. Satte mig vid tv:n och åt frukost idag. Det var knight rider på 6:an, haha. Självklart såg jag på det ;) Fast jag tycker det är lite fjantigt egentligen. Jag menar kvinnorna i serien ska hela tiden vara så feminina och värnlösa, liksom och så kommer manlige Michael och räddar allihopa.

"oh nooo, Miiiichael save me! I'm gonna be blowed up in the aiiiir in two secooonds!"

"oh, thank you Michael, you saved my life!" (bildskön och så åttiotalsfrillan, glöm inte den!)

Inte det minsta förutsägbart, nej nej. :) När det var slut zappade jag över till MTV och såg en video med Madonna och Justin Timberlake.  Woho! Nu sitter jag här. Om man skulle gå och bita i några linjära funktioner kanske..



Ni får MTV-loggan istället för musikvideon, mohaha! (mohaha sägs likadant som om du skulle säga mofasa i lejonkungen)

Fotogenique i hashkvarten var sista skriket enligt marknadsundersökningsföretaget


Igår köpte pappa en ny cykel för tusen kronor. Det var en jättefin monark så han är glad nu. Han behöver verkligen cykeln för han cyklar jämt och hela tiden, alltid när han ska någonstans (om det inte är Skåne eller något långt bort) tar han cykeln.

För att fira att jag får ha min cykel ifred cyklade jag iväg dit näsan pekade. Det var väldigt ljust och de flesta rönnbären är röda och mogna nu. Jag gillar det mot den blå himlen, fotogenique!

Jag trampade på och det kändes som att däcken var nypumpade för det gick så fort, jag får ju annars inte cykla fort egentligen. Så kom jag upp till vår lilla damm, där dom har planerat grodor. Eller var det kräftor. Jag minns inte, haha, men det är ju saaamma saaak ;) men jag gick inte ända upp till dammen utan min blick fångades av två varelser som stod mitt i snåren och buskarna på ängen. Efter typ en kvart(haha, jaaa jag stod där en hel kvartx) kom jag på att det måste ju vara Eva och Anita! Men jag vågade inte gå fram till dom ändå så jag fortsatte cykla upp för backen. I backkrönet stod Evas bil så då förstod jag att det var dom och cyklade tillbaka igen.

Där stod dom och plockade björnbär. Så jag hoppade över den lilla ån som skilde oss åt och började prata. Vi gick där lääänge länge och dom fick ihop massor med svart. Hihi. Men jag gick mest där som sällskap, klappade brännnässlor, tog kort på bajs och sånt.

fräsht va? ;) Efter ett tag hade jag blivit så trött och hes att jag tyckte det var lika bra att cykla hem. Ville testa ett nytt sätt att cykla så jag satte mig på pakethållaren. Tyvärr är det ju inte ett nytt sätt för mig men det är ändå bra att variera sig har jag hört. David stod och diabolade (surprise!) när jag kom muppandes på min rosa hoj. Ja eller den är ju inte rosa, faktum är att den är lila. Föräldrarna var inte hemma, de hade gett sig av för svampplockning och jag totalvägrade ju följa med så jag slapp. Jag sa "hellre pluggar jag historia och matte på samma gång än plockar svamp". Nu har dom kommit hem och en hel korg med svamp hade dom med sig. Uuuuuusch. Men man är väl inte sämre än att man tar kort på dom så att ens svampälskande syster kan få se.

Nu har jag nog inte så mycket mer att förtälja.



Eller peller

Ska man byta bakgrund till den här eller? Är det Annigt?

Byta bloggsida?

Trixar med stilmallar och grejer. Nä jag orkar inte. Det blir ju inte som jag vill! Dessutom är jag lite sur på blogg.se just nu. Det går segt att ladda upp bilder bland annat. Och designen är inte så snygg.

Jag funderar på att byta till någon annan bloggsida, men vet inte vilken, har ju inte testat någon annan än denna. Tycker inte blogspot verkar så bra. Och inte devote heller. Eller kanske.. men det är så mycket reklam på den bara.

Vad finns det för bra bloggsidor?! vad tycker ni?


Mi estómago


Såhär ser mina magar ut efter maten. Funderar på att ta en höneblonk. Har inte gjort något vettigt idag och känner mig värdelösö. Dessutom låter jag som en grovt målbrottslad tupp. Skriiiik för miiiiiig!!!!!

Braids & stuff


Gårdagens frilla.

Ni måste läsa hela moahaha

Telefonen ringde alldeles nyss. Det var mamma och eftersom jag befinner mig ensam hemma svarade jag. Mamma sa att jag lät som David på rösten, jag har hans tonläge. Just nu är  jag väldigt flummig, jag sitter och pratar för mig själv. Säger allt som jag skriver, i en blandning av Allram Est och Sara A-dialekt. För tycker jag att Sara kan låta som Allram Est så kan hon det även om hon aldrig hört talas om Allram est. Här Sara, här är Allram. http://figureskate2008hb.svt.se/content/1/c6/41/78/28/allram_eest.jpg
Vi hade det förövrigt väldigt trevligt i hydda 8 på vandra vidare-lägret. Ja, ni kan ju själva tänka er att bo tillsammans med en som pratar som Allram. Fast hon har ju många andra fina röster också. När jag var där träffade jag Elin som jobbade där och hon tyckte att jag var en lägerräv. Men jag är ingen räv inte.

Nu har mamma och pappa kommit hem från promenaden och jag blir bara hesare och hesare. Jag börjar lura på om det verkligen var en bra idé det här med att säga allt man skriver. Jag var också med på promenaden en liten stund men när vi kommit nästan bort till stallet eller lagården (vad det nu är) träffade vi Eva och Tage och då passade jag på att byta flock. Föräldrarna mina tyckte detta var en dålig idé och försökte kalla tillbaka mig med alla möjliga rockrop men icke det gicke. Haha. Jag trivs bra med Eva jag. De hade även berättat att de bakat bullar idag.

Oturligtvis kände de till på något konstigt vis att jag behövde motion (föräldrarna hade ju inte ropat det eller så nej nej) så vi gick ner till vägen. Bara för att jag var med. Jag säger då det. Kände för lite tonårsrevolt så jag sprang över åkern och hoppade upp på en bal och sen tillbaka. Eva ropade "men Anna, nej vad gör du det är blött i gräset" Jag lyckades så lätt, mina fötter har inget kräset. Hon skrattade när jag sagt "nu har jag gått på bal", ett gammalt skämt. Fast för henne var det kanske nytt.

Det som stör mig är att jag FÅR röra på mig, men inte så mycket så det blir roligt. Så jag måste gå med på promenad, men jag får inte börja gå fort eller dansa eller något. Som jag gör. Heeelt vrickat. Alldeles för svårt att förstå eller verkställa. Hur tråkigt är det inte att gå en promenad i "lagom takt"?

Jag gick med grannarna hem för hur stor idé är det att sitta hemma och nysa. Nä precis. Så jag gick in i huset, tog ett glas vatten, luktade på deras kök och gick sen hem för jag tyckte det hade mörknat. Ojoj nu gjorde Zlatan mål hörde jag. Kommentatorn började gorma och blev så glad att han gick upp i falsett. David är inte hemma ikväll kom jag på, han sover över hos en kompis i Uddevalla. Men jag kan ju vikariera för honom jajamensan, min röst är ännu mörkare nu. Nu skrev jag en sak som jag raderade för jag tror inte det är så lämpligt att skriva på sin blogg som hela världen kan läsa men det var rätt roligt så ni kan ju fråga vad det var. Hähä.


färska å fina bilder

Jag tycker faktiskt inte det här inlägget blev så långt. Jag har ju mest bara massa mellanrum överallt i texten. Jag kanske ska börja skriva långa inlägg för det hade jag gärna velat. Men man kanske får ta hänsyn till bloggläsarna också.

Kram från ani eller skruttis om ni så vill.

Mina dikter har ingen rubrik

Jag är törstig, sugen på något kallt och gott
en smakupplevelse som främjar alla sinnen
När drickan är slut har jag återfått
min styrka och blivit frisk bakom nattlinnen

Det svider i min hals, den är tjock och det gör ont
ljusare toner kan inte skapas
kan inte rapas
kan inte höras
kan inte göras

Mitt huvud är tungt medan världen snurrar
katten är glad idag och jag fryser mer
fastän jag inte går ute och burrar
i ett ensamt nattkvarter


Nysmonstret

Annamannastanna.

"Aaaaatjo!"

Jag smäller av

Jag kollade just igenom lite av Kristinas bilder från Juli(hon har sina bilder på vår dator) och kom till en kväll då vi var på Strömsholm. Bilderna är fina och jag fortsätter bläddra. Så kommer jag till en bild på när vi är på väg till stranden och lillebror går och diabolar. Jättefin bild, men så får jag syn på bakgrunden. xD


Det är typ dödsstraff på att visa bilder på brush anywhere, så jag var tvungen att censurera. Men ser ni?! Jag fattar inte hur jag lyckas. Så står jag på tå också. Hahahahahahahahahahaa. Fy vad fult. xD Ni kommer inte få en closeup på den, haha. Tur att man kan få sig ett gott skratt även när man är sjuk. Det är väl då man behöver det som mest kan jag tro.

Ja och än en gång, jag skulle INTE klara mig här i livet utan humor, så sant som det är sagt!

Vinnarna!

På 1:a plats kom Kristina Turesdotter med 7 rätt och en gissning på 7007 bilder.
På 2:a plats kom Martin Turesson med 6 rätt och en gissning på 4723 bilder.
På 3:e plats kom Hanna Andersson med 6 rätt och en gissning på 1734 bilder.
På 4:e plats kom Camilla Svensson med 6 rätt och en gissning på 15342 bilder.
På 5:e plats kom Britt-Mari med 5 rätt men hon missade utslagsfrågan.
På 6:e plats kom Finja med 4 rätt och en gissning på 900 bilder.

Jag har 7932 bilder i min mapp i iphoto.



GRATTIS!



klicka här för att se vad ni vunnit
klicka r för de rätta svaren på frågorna

Secret mission and lost in the supermarket

Idag var mamma och jag på hemligt uppdrag i Vänersborg. Jag mådde ganska dåligt men vi bestämde oss för att inte ställa in det och åka ändå. När vi var klara med det vi skulle göra tog vi en sväng förbi ICA för att handla lite grejer vi saknade hemma. Det gjorde vi men jag blev så förrvirrad för jag hittade ingenting i den affären, så jag gick vilse efter att jag letat efter honung ett tag. xD Men det var verkligen inte roligt för jag var så yr och tung i huvudet och jag orkade inte gå omkring och leta. Helt plötsligt gick det omkring massa kvinnor i röd regnjacka, jeans och kort brunt hår precis som min mamma. Gah! Men tillslut hittade jag henne. :) Då var jag typ slut fast det bara hade gått ca fem minuter. :P

Flashbacks från när man var liten och tappade bort mamma..

Förresten fick jag reda på att hon pratat med läkaren igår som tydligen hade sagt att de planerade att vaccinera mig mot influensa! Haha, visste inte ens att man kunde det.. Men eftersom jag är i riskgruppen och grejer är jag högsta prioritet. :)

Nu lyssnar jag på Whitney Houstons nya skiva :)
Kram

Klicktrollet

Hejsan. Mår inte alls bra idag, har ont i halsen och huvudet. Helt igentäppt i näsan. Jag vill gå till skolan. Vill ju klara det här! Nu när jag går halvtid vill jag ju vara i skolan den tiden jag har planerat. Vad händer annars? Jo, jag kommer efter i kurser och det vill jag ju inte. Särskilt inte typ bild och såna kurser som man inte riktigt kan ta igen eftersom man jobbar mest på lektionerna. Jag orkar verkligen inte tänka på det här.

last year, hjärtat pumpade för glatta livet

Skribent i församlingsbladet

Ja, det är nästan så jag inte tror det själv! Idag kom församlingsbladet och jag var såå nervös men blev lite lättad när det kom. För det såg rätt bra ut. Pjuuh. :) Gah, kan inte riktigt fatta att jag har skrivit en artikel i en riktig tidning! (för den är väl ganska riktig iaf?;) Den skickas hem till nästan alla på Orust tror jag. Alla som tillhör Tegneby, Röra och Stala församlingar. Och det är gaanska många.. Min artikel är på baksidan, halva sidan. BrittMari sa att det var bästa sidan. Eller en av dom, man lägger märke till den ganska mycket. Tidningen är ute nu. Gaah. Jaja. Kul iallafall.

Un canción bonita




videoblogg


Ursäkta att jag ser så shleten ut, men jag bjuder på det!

tralalal

någon som är frisk fortfarande? JAG KUNDE SVARA JA PÅ DEN FRÅGAN I FÖRRGÅR! Nu ska jag gå och sniffa bafucin :'(

Mitt huvud



Fick ett ryck igår



Jag vet inte om ni ser men jag förökte fläta ett hjärta



Dagen efter-frilla. Alltså idag.

I was thinking that our microwawe was broke.. or broken.

Jag tror faktiskt att jag vet vem som har vunnit tävlingen nu. Men jag måste räkna ut vem som kommit tvåa osv.. så ni får vänta lite till ;)

Känner mig inte ett dugg bättre ur förkyldningssynpunkt fast jag ägnat hela dagen åt att bli frisk. Eller hehe ägnat den åt att försöka bli frisk, kanske man ska säga. Jag har druckit te med honung, proviva, berocca(vitaminbombsdricka), vatten, mjölk, ätit youghurtkultur och allbran till frukost, fil som andrafrukost, varma mackor till luncho. Jag kom på att det var smart att äta varm mat och varma grejer som te och sånt för när man värmer upp saker försvinner ju bakterierna. Så det har jag gjort Sen har jag tvättat händerna ca 25 gånger och spritat dem 5237846. Så tog jag vitlökskapslar som jag hittade i kylen. Så käckt, tänkte jag, det är säkert bra för lite allt möjligt.

Jag har även sköjlt med bakteriedödande medel, riktigt bra. Fick ju det efter operationen men det stod på att man kan använda det när som man behöver döda lite bakterier i munnen ;) typ.

Bafucin <3 det känns liite bra att va förkyld för då har man en anledning att suga på såna varannan timma.. Jag laddar föresten upp videoblogg nu :O längesedan.. men man får ju passa på!

my clothes

Lite Nemo-klipp



små klipp. xD haha. jag diggar Doris alltså....


"När livet känns hårt, vet du vad du ska göra då?.. fortsätt simma, fortsätt simma, simma, simma. Hur gör man då? man sim-mar. ha-ha-ho-ho, så skönt att sim-ma" xD

"Haj-mat oh haha"

"Jag ska kalla honom mysis och han ska bli min och han ska vara min mysis. Kom hit mysis! Kooom då lille mysis kom då lille gossepluttemullemull.."

squishy

hupp rättat

nu har jag rättat svaren på tävlingen. Men jag vet fortfarande inte vem som vunnit, för jag måste ta till utslagsfrågan. Och jag är inte så bra på matte xD

Jag ska klura lite till.. :P

iphoto

Igår kollade jag igenom stort sett hela bibloteket i iphoto(alltså alla bilder vi har på datorn) och det var rätt mysigt men tog typ tre timmar om inte mer. Så mycket bilder, så mycket minnen. Och vad tiden går fort!


På den tiden jag hade blå glasögon och var mucho fascinerad av webkameran



OBS: detta är ett gammalt inlägg från typ juni som jag hittade nu och råkade publicera. xD

Vad händer?

Oron maler inom mig. Det är så mycket jag undrar. Utav minsta lilla aj nu föds en tanke. En undran. Jag vill så gärna veta. Eller är det det jag vill? Jag är inte säker.. Vad är det som pågår? Det är ett mysterium.

Jag undrar vad som skulle hända med mig ifall jag fick svininfluensan nu. Hur skulle hjärtat påverkas? Skulle det vara svårt för mig att överleva eftersom hjärtat blir så ansträngt? Hur påverkas jag av en vanlig förkyldning? Jag är inte rädd för att dö, tvärtom. Jag tror det kommer vara underbart efter döden. Varför skulle jag vara rädd för det? Jag är bara rädd för smärta.

Jag kände idag när jag vaknade att klicket i huvudet har blivit värre. Nu låter det ungefär som tre puttekulor som slås mot varandra när det klickar. Förut lät det bara som ett litet klick. Jag har ingen aning om vad det är, det kan ju vara vad som helst, behöver ju inte ha någonting med sjukdomen att göra. Men man undrar ju. Och varför har jag ont i huvudet hela tiden?

Ursäkta att jag skriver så mycket om sånt här just nu, men det är det som upptar de mesta av mina tankar och det är svårt att skriva om annat. Jag kanske ska ta en bloggpaus så ni slipper läsa om det här ett tag. Återkomma när jag är frisk. Höhö. Om jag nu blir det.

Knight Rider

Idag fick jag stanna hemma för jag kände att en förkyldning var på G. Det var nog tur att jag gjorde det för nu känner jag av det ännu mer. Snuvig, tjock i halsen och ont i ryggen(typ knutar). Det sticks i näsan och halsen, inge trevligt. Jag som naivt hoppades på att slippa höstens förkyldningsrush. Men jag gör nu allt jag kan för att förhindra den. Bygga upp immunförsvaret och så..

Medan jag ätit frukost i morse halv sju hade mina föräldrar tydligen bestämt att jag skulle stanna hemma hela dagen, så det var bara att borsta tänderna och gå och lägga sig igen. Rätt så skönt. Jag sov till klockan nio och nu har jag suttit en stund framför tv:n och druckit te. :)

Haha, jag blev så glad för när jag zappade lite kom jag till 6:an och där var det knight rider! x) Nostalgi. Första natten på sjukhuset i våras när jag låg på obs- avdelningen och hade egen tv råkade jag se på det. Jag var ju så trött att jag inte orkade byta kanal och efter ett tag upptäkte jag att det var ganska roligt program. Kanske just för att det är från 80-talet eller för att det är värsta action som känns lite fejk x)



Åhh.. Knight Rider :)




Rummet jag hade på obs. In night- time. Med platt-tv. Alltså jag såg inte tv på natten, men tidigt på morgonen..


Nu får ni prata!



Ja, säg någonting då v... varsgod! (I tonläge som när man säger det till hundar, varsågod!) Nu har jag till och med gett er en bild och allt. Seriöst, säg något. Bättre 100 kommentarer och 2 besökare än 2 kommentarer och 100 besökare ;)

Jag blir snart galen! (om jag inte redan är det, vilket är ganska troligt)

korkade kyrkoval

Nu är översikten som vanligt igen. Vilken tur. Såg precis i posthögen på köksbordet att det låg tre rosa kuvert från svenska kyrkan där. (till mamma, pappa & mig)

Kyrkoval 16 år

Jag frågade vad det var och mamma svarade

"Det är ju kyrkoval snart, alla över 16 får rösta.."
"Jamen vad ska man rösta om då?!"
"Vilket parti som ska styra kyrkan ungefär."

Men är inte det vrickat?! Politik i kyrkan. Det är ju nästan som när dom skulle slå ihop alla kyrkorna på Orust i våras, det var egentligen inte bra för någonting, bara det att "dom som bestämde ville det."

Kyrkan tycker jag ska vara en plats att möta Gud på, en fri zon där man slipper politik och sånt. Dom tror att dom bara kan komma här och bestämma över allt, bara för att. Gah nu blev jag arg.


(Jag är inte så insatt i den här
frågan, så ursäkta om jag fattat fel, men jag tycker detta att rösta om kyrkan verkar urbota korkat!)


bloggförvirring

Nu blir jag lite förvirrad, på bloggöversikten där bara jag kan kolla syns inga inlägg eller kommentarer, bara bilder jag lagt up den senaste veckan :S Är det nåt fel på blogg.se just nu eller tycker dom helt enkelt inte om mig..?

Multitrack accapella

Vi såg den här på ensemblen. Tjeena vad de som gör sånt här är duktiga!



Han måste haft stora lungor för att göra den längst ner till höger..!

Lemon & Ginger

Jag har funnit en choklad som är hulligansiskt god, den är som.. mat från himlen! Lite mörkare än mjölkchoklad och med en utsökt lite krispig kräm av choklad, citron och ingefära i mitten. Det kanske inte låter så gott men bevare mig väl, det är det..! Jag smäller nästan av bara av att prata om det! Det smakar choklad, syrligt och mmm gah!  Man kan bara njuta, och även efteråt.. Den här chokladen är ingenting man äter snabbt. Jag skulle råda er alla till att testa den här ifall ni får chansen!

http://4.bp.blogspot.com/_I3YO3B7vylE/SaUtHKIwyFI/AAAAAAAABps/WsNTopdrSYg/s200/DSC_2577.JPG

Marabou premium lemon & ginger

mm, NJUTNING! (som min gamla lärare Herentz brukade säga om SO- lektionerna xD<3)


Kattet


Nu

är jag jättetrött för jag har varit i skolan och sedan i Tegneby och planerat med Brittmari och Daniel. Det var rätt kul men jag anstränger mig nog egentligen för mycket. För nu har jag ganska ont i huvudet. Jag har så mycket tankar och bollar i luften och saker jag oroar mig för, måste verkligen lära mig ta en sak i taget. En dag i sänder. Vi får se hur det går.

Imorgon ska jag inte vara i skolan iallafall. Det är Friluftsdag, man ska sporta och samla poäng typ.. jag får såklart inte va men men det är väl inget direkt jag sörjer eftersom jag minns hur det var förra året.

Kanske ska ta en skön dusch innan jag lägger mig? Inpackning och morgonrock jaa..


flätade i måndags på morgonbussen men jag   har inte orkat ta ur dom än.. xD. Så nu är håret jättefult och trassligt




söndagsfrillan



Föresten: alla som inte svarat på frågorna får göra det så snart som möljigt, jag drar ut på det lite. Men inte länge till.

Dansdrömmar

Jag har precis varit och ätit, det var fisk oxh potatis. Ganska gott faktiskt. På vägen tillbakaka gick jag förbi danssalarna. Tycker att det är så skön atmosfär där, det är nästan alltid någon yeah-musik på och tjejer och killar i träningskläder vimlar omkring innan de går in för ha lektion. Idag stannade jag och kollade på när de dansade och det såg så roligt ut att vara där. Det är klart det är lite jobbigt också ibland kanske, men liksom man får röra på sig, koordinera kroppen på så många olika sätt. Jag känner mig fri när jag dansar.

Jag vill vara med. Jag vill också dansa den koreografin dom gjorde, jag vill också dansa! Jag har velat det jättelänge, fast det var först i ettan förra året jag började få hopp om att kunna gå på danslektioner. På ind. val. Jag blev så glad när jag fick veta att jag fått det jag valt, jag fick dans!! Sen blev jag sjuk och nu är jag halvtidssjukskriven, får inte anstränga mig så jag blir svettig och måste ta det lugnt.


Nu har jag dessutom ännu mindre chans att få dansa i framtiden för jag har fått ont igen. Kände det tydligt i natt runt bröstkorgen. Jag hoppas inte att det är något med hjärtat och jag hoppas att jag kan få vara frisk men tänk det är en inflammation där? Tänk om det kommer vara så här nu resten av livet. Att jag kommer få åka in och ut från sjukhuset med hjärtsäcksinflammationer. Ingen vet ju.

Varför just jag?

Ingen kan förbjuda mig att dansa. Jag tänker göra det iallafall. När ingen ser mej..


Mesopotamiska katter

vet jag inget om. Men vi har kultúrhistoria nu och det är tråkigt..

RSS 2.0