ön


Salt för Sören



På väg tiiiiill...

Stenungsön! Och inte bara Stenungsön utan StenungsöGÅRDEN! Och inte bara stenungsögården utan också Thomas! För han är där. Tror jag..

Fast jag känner att jag inte riktigt kommit ut med all fakta i ljuset här. Det är kanske inte Thomas jag vill träffa bara. Jag vill träffa alla förstås. Och se hur min lillebro sköter sig. :) He he he.

Jag gjorde en jätteklantig sak när jag skulle åka ifrån skolan. Vad gjorde jag? Jo jag välte med sparkcykeln. Och skrapade upp vänstra knät. Så nu kommer det göra jätteont att bada. Salt i såren. Salt för Sören!



Men det var rätt bra att jag gjorde det så tidigt, för det var så lätt att vända om till skolan och tigga plåster. Och visa alla mitt härliga blödande köttsår. KÖTT, mmm.. BLOOOD.

Trevligt.

lalal

Nu ser man att resultatet från gårdagens sol har blivit en krigszon på ryggen där jag inte hade nån solkräm. På högra axeln.


men jag flög drake, högst av alla. Inte på bilden alltSÅ.

åttahundra grader

Idag efter matten tog jag ett dopp.. för att svalka min..snopp.. nej ni ser, det var helt onödigt. Bada bör man inte göra om man inte hemskt gärna vill. Jag trodde jag ville, men det visade sig inte vara så hemskt gärna iallafall. Jag har ingen ANING vad graderna var i vattnet, förutom på vissa ställen där barn hade simmat.. (37°C) men alla sa att det var 17°C. Särslikt matteläraren.

Undrar vad han hade för motiv till detta påstående. Han var ju inte där.

eller så hade han vart där innan och lagt en 17°ig vinkel i vattnet.


Illustrationer.

tjurfäktare


rödluvan


bortblåst vante

håårdrock

Idag har jag testat mina kunskaper i algebra, ekvationer och diskmaskining. För första gången i mitt vuxna liv satte jag igång en diskmaskin heeeelt själv. Tryckte på en två knapp, sen vart man vuxen.

..eller?


inte vet jag.

hejhär

NU TROR NI att jag har gått och blivit uppäten av en halvmulehäst.

MEn det har jag inte. Glada nyheter för vissa, tråkiga för andra(tex för halvmulehästens ägare, som undrar vad han ätit)

För jag har faktiskt gjort sånt här



sånt här



och för att inte tala om sånt här



(vi gjorde högsta!)


Hej, har du lust att ljuga för mig, tack? Tack, jättesnällt

Om man står i en klädaffär och vill bli felaktigt övertygad om att plagget man provat passar jättebra och är jättebilligt, då ska man fråga expediten.


Kavadop

Goddaag.



Idag
Cyklade
Jag
Till
Skolan.

Jag
Fick
Skavsår

Mina
Lår.




lalala


senapsgrönt

Då var första dagen på sommarskolan avklarelilarad.

Det gick bra trots ett par tre fantastiska snorungar. Det var tillgång till tv, väldigt utbud av kanaler.. alla i uppehållsrummet kollade på lillefot.

Jorå. Imorgon kommer Hanna hit och dansar, när jag har slutat. Hoppas jag. Så tänkte jag försöka mig på att klippa henne.. Hoppas inte att hon stämmer mig om det blir konstigt.

Vår kära lilla skrivare har fått hicka.. eller nåt lite allvarligare.. krupp kanske. Den skriver ut konstigare och konstigare färger för var dag som går. Och stackars jag som förlitar mig helt på dess funktion för att göra lemoncurdetiketter, får uppleva spänningen i detta.

Nu har den gått från en blek senapsgul med röda ränder till senapsgrönt. Jag klagar inte.


Busy

Jag börjar bli dålig på att blogga.. hur gick det här till.. näe. Jag ska bli bättre. tror jag. Vi får se. Det är svårt att gå och blogga hela tiden när man har fullt upp. Vad säger hon? Fullt upp på sommarlovet?? Jodå. Det är många avsnitt house som bara ropar på att bli sedda av mig. Bland annat. Sen lämnade jag av min lillebror på stenungsön igår. och hade film-och lekkväll hos svenssons.

Och idag börjar min sommarskola. Jag ska läsa klart hela mattekursen. Förvånansevis så är det inte så mycket kvar. Tjena fisken?!




and the only thing I'm doing now is..

sitter klistrad vid esterochjag, uppdaterar sidan en gång i minuten för att se om det inte kommer några valpar snart?!







heJ!

Här sitter jag i Färgelandas bibliotek. Håmulefamiljen dumpade mig här när de skulle på skolavslutning. Men lika glad är jag för det. Lala lala la la. 

Nu åker jag snart hem till Findus.


Fatta vad bra med ett bibliotek precis bredvid busshållsplatsen. Det är fruktansvärt grymt. Här kan jag sitta och våldgästa en dator med min närvaro. Förresten kan jag tala om att lemoncurdförsäljningen går ganska bra! Burkarna går nästan åt som smör!

I solsken. Härligt.


projektblogg!

Hej! Jag har blivit så ambitiös idag när jag slutade skolan att jag har startat ett litet företag.

kolla här!

kungs


viken i söndags

Vi är så vackra, jag och min bror


I'm home


systers sjukgymnastexamen!


Nu sitter vi och äter glass, jag har gjort årets bästa köp idag på en tiominuters-smitning till Mango. Men viktigast av allt(förutom att krstina är bäst) är:

Nu ska jag till EMMMYMYMMYMYMYMYMYMYMYMYYYY!!

sånt man gör

Malaholoe. Det betyder hej på malahole. Imorgon ska min kusin skutta ut och ta studenten, undrar om det blir trevligt. Jag gillar inte strudenter, tror inte att jag ens ska närvara vid min egen. Ohhyggeligt varmt och ohyggeligt massa folk och ohyggeligt mycket ljud.

men jag kommer ju inte direkt undan, vill inte besvika min kusin.

faktiskt.


jäst

Jag ringde och frågade Tage om han hade en gäst jag kunde få låna.

-näeej, det har jag inte!
- ..e, eller vad säger du, ska du ha jäst?
- Ja
- Ja men det har jag nog kanske!

och såsen är något alldeles extra.

tyckte pappa. Ohlaha

jag vill mest ha cider

fjant

Jag hoppas att ni har sett mönstret i de tre senaste inläggen. Annars är det ganska synd om er. Som saknar logiskt tänkande.

Ett annat fint mönster är framsidan på min fina reflexskärm som jag gjorde idag. Åjaja.






faktiskt


sola är kattgöra. Det är snyggt att vara blek, jag tillexempel är het som en get.

frelexsärmk

Särdeles förvånansvärt fantastisk bild i förra inlägget. Jag undrar hur jag tog den, fattar inte. Hur kunde jag liksom? Jag tänker skaffa en reflexskärm. Jag tänker nog skaffa det idag faktiskt. Då blir det snygga bilder.

Det är förbryllande att jag inte gjort det förut. Men jag har minsann ägnat det en och annan tanke.


till exempel här ägnade jag det en tanke, ja det vill jag lova.

feriesirap

Jag sitter i mitt kök insmetad i solkräm över hela kroppen och undrar vad jag ska göra. Förresten ljög jag om att vara i köket för jag är i mitt rum. Men vad spelar det för roll kan man fråga sig. Här i min blogg får jag hitta på som jag vill. Fast man hade kanske tänkt sig att jag kunde hitta på något mer flashigare ställe än mitt kök. Men överraskningar är oftast inte som man tämnkt. sig.

Iallafall så hade man kanske tänkt sig att jag skulle vara ute då när jag ändå har solkräm på mig. Men det är alldeles för varmt, kan inte vara ute när det är så varmt.

Då hade man kanske tänkt sig att man skulle vara vid vattnet och svalka av sig lite. Men det var värst vad ni tänker er grejer.




RSS 2.0