Tidsfördriv

I brist på humor sitter jag här på IKEAs hemsida och funderar på något att lägga alla mina borstar, tofsar, spray/mousseflaskor, hårnålar, spännen och papiljotter i. Något riktigt bra har jag inte hittat än, men det börjar arta sig..
HOPEN AvlastningsbordKanske en "HOPEN" för 700 riksdaler?

Nej, det har jag inte råd med tror jag och dessutom är den för låg. Hejdå

Ett inlägg som inte borde läsas

Gaaah, igår efter föreställningen längtade jag lite efter att blogga faktiskt. Fast jag var så trött så jag gjorde inte det. Och nu minns jag inte ens vad jag ville skriva.

Idag när jag vaknade hade jag dessutom jätteont i huvudet och(håll i er)... BRONKERNA. Jag börjar nästan gråta faktiskt för jag VILL INTE ha bronkit igen! Det har gått exakt en vecka sedan jag avslutade förra penicillinkuren, och nu gör det samma ont ont ont ont. Det är säkert jättetråkigt att läsa om det här, förlåt, men jag måste få ur mig det. Alltså, tre gånger bronkit på en vår, det orkar inte jag ha! Men vad är det nu om det inte är bronkit? Ska man hoppas att det går över eller ska man gå till en läkare? För er som inte vet vad bronkit är kan jag berätta att det är inflammation i luftrören och att det gör religt ont när man andas och ja, hela tiden. Brottare och skådespelare är i riskzonen för bronkit. Det hade vart gött om man bara kunde operera bort bronkerna så man slapp få inflammation i dem hela tiden! Fast jag gissar att bronker är ganska viktiga.. På tal om operationer ska jag snart operera bort mina kindtänder. Jippie! Nä jag vet inte men jag tror det är bra för alla säger att dom brukar göra ont. Så nästa tisdag ska jag till NÄL för att prata med dom där om sövning. Onödigt tycker jag, kan man inte bara göra operationen på en gång istället för att prata om den i evigheter. Ja och sen om ett år ska jag göra en till mun- operation, fast den är lite större. Nu känner jag mig inte ett dugg nervös inför det men fatta att jag kommer göra det då. Och vad jobbigt det kommer vara efteråt när jag inte kan tugga utan får äta soppa hela dagarna. Jag har aldrig blivit opererad i, fast det var nära en gång. Jag hade blindtarms-ont, fast det gick över precis när de skulle operera mig. Efter två dagar av väntan. Så jag fick ont i armen istället, där droppet hade suttit, för det var någon Iq-befriad i Uddevalla som hade glömt att ge mig(ett litet barn) bedövning först. Men på Näl trivdes jag, där fanns det lekterapi och jag kunde pyssla. För att komma tillbaka till nuläget minns jag inte om jag tagit Ipren eller inte. Dilemma.. aj aj aj elände aj jag vil gå och lägga mig igen och sova bort det onda. Jag tycker att de kan ta in mig på sjukhus och söva ner mig, sedan söva upp mig när jag inte har ont längre. Nä, jag får försöka ta tag i något jag behöver göra. Typ som att läsa den där boken som ska vara recenserad på fredag. Aj.

Usch och fy, läs inte det här inlägget.

Letar efter Ipod

Jag leeeetar efter I-pod, som jag träffade just här, mitt framför diskmaskin den 24 december men jag taaaaappade bort dess process..

Som ni säkert redan listat ut är detta ännu en omgjord låt(Letar efter Frank Mills) från musikalen, men vad jag vill få fram är att jag inte hittar min Ipod! Jag tappar bort den hela tiden, och hittar den igen men nu vill den inte komma fram. Jag får be mamma sätta på sin sakletardetektor..

Jag har precis varit hos Eva och sytt ett par utsvängda byxor :D och jag tyckte att de blev bra. Nu slipper jag att ha kjol på föreställningen ikväll. :) Nu ska jag öva lite på sångerna, äta och fixa håret, sedan åker vi till Uddevalla.

Så här kan det se ut i ensemblerolls-logerna innan föreställning..

Hippieflätor kan man trixa med..


En kille jag målade på häromkvällen såg sedan ut såhär.. det är fabligt kul :) 


Måste dra nu, Kram på er!




Ps. Nu har mamma hittat ipoden! :) Undrar bara var min mobiltelefon är någonstans..

Gah


Jag blir så dålig på det här. Riktigt sur! Men det gör inget för Findus kan rädda världen.

A är trött eller seg

Och tycker det är jobbigt med reklam, särskilt på internet. BÖL


http://www.treehugger.com/farewell-subaru-doug-fine.jpg

Det finns lerdrejare, och så finns det lurendrejare



Ungefär så här känner jag mig just nu för jag har missat bussen. Den enda bussen som kan göra att jag kommer i tid till föreställningen. Bajs! Tiden är ungefär som en lurendrejare tycker jag! Jag har dessutom ringt pappa(för ibland brukar han ha möjlighet att köra mig) och mamma men ingen svarade. Jag antar att det får bli hemma idag.

Hm.. ja, för även om jag skulle åka bil in nu skulle jag inte hinna, jag känner mig så hjälplös. Haha, var nästan på väg att skriva hjärtlös eftersom jag har den låten lite halvt på hjärnan nu xD Får försöka lyssna på musik under dagen så att det försvinner.. :P

Näe nu går jag och ringer Kristina.
Eller nä föresten hon är ju säkert i skolan. Bajs, vem ska jag ringa? Grannen?

Love


Saknar dig, Crys!
Det var roligt att vara med dig i helgen, hoppas att vi kan träffas snart igen! :) då kan du ta med en kotte och en regnbåge ;)

Det är inte så farligt

Ibland känns det så jobbigt att vara med i en musikal. Man måste öva öva öva och öva, ofta sent eller tidigt på dagen när man är trött. Man måste trängas i en loge med typ 20 andra människor, och man måste hålla koll på sina saker. Och hålla koll på vad man ska ha på sig när och exakt när man ska in på scen.

Men egentligen är det inte så farligt. Det är mest på kvällen efter föreställningen allt det jobbiga kommer över en. Eller när man ska gå upp på morgonen. Men när man väl kommer till skolan blir man väl bemött och det känns ganska bra igen. Jag vill bara säga attt jag inte ångrar att jag gick till skolan idag(iofs hade jag inget större val, eftersom det är obligatoriska föreställningar).

Tänk bara på de som har huvudrollerna. De kan ju över huvudtaget inte "hoppa över" en endaste föreställning. Då blir allt kaos. Som tur är finns det personer som kan ersätta ensemblerollerna, men jag tror inte att de skulle kunna ersätta de viktigaste rollerna.

Jag gick på audition till ensemblerollerna. Jag fick ingen roll. *surprise* :) Det var 120 som sökte och det behövs ju folk i kören också. Först var jag lite besviken på att jag inte fick vara någon "viktig" roll men nu är jag bara glad över det. Det är inte så många som märker om jag är borta på en scen. Det hade det däremot gjort om jag vart huvudroll. :) För ibland känner man sig bävelens trött och då är det skönt att kunna ta en macka i lungn och ro. Självklart är det ju inget jag gör så ofta men det är bra att möljigheten finns. Puh, vilket långt inlägg detta blev.
 
Igår övningskörde jag ;D På riktigt! Jag körde ända till Tages ;D Pappa började bita på naglarna lite grann.. Men jag var duktig sa han!  Fixade kopplingen och grejer. Inte för att jämföra sig med andra och så..
 men det kändes skönt att Kristina krockade in i tvättstället första gången hon övade.. ss...

Min katt är inte vem som helst

http://www.youtube.com/v/zw-LqsZQPHw&hl=sv&fs=1

Anna är en fjant

Jag sitter här och surfar...

Ok, vad har hänt här, tro?

Vilket håll ska jag svånga åt?

Information vid ett vägarbete som kanske ger ett gott skratt

Rullstol för hundar.

Rycker den här polisen ut när det är kuddkrig, tro?


För säkerhetens skull.

Elektrisk belysning
Kina i ett nötskal eller?

Högtliggande toalett

En inte helt onödig skylt...

Särskrivning glalore!

Löpsedlar på stan den 14 december.

Motorcykelgäng och hamburgerestauranger.

Om bara skyltarna kunde tala så hade de nog kunnat berätta en del...

Goda referenser.

Tack för att ni hjälper mig att räkna...

Lössläppta barn!
Vill man vara fin, får man...


Sanningen är alltid bäst...
Klart man ska handla av ett företag där de har roligt på jobbet...

Udda skylt må jag säga...


Vad säger socialstyrelsen om detta?

Ingen mening att köra till denna by?

som sagt.. jag är en fjant. :)

Belville


NAJ


INTE GLAD. TRÖTT.

Något att tänka på!

Idag har jag sovit, eller inatt menar jag såklart. Men jag är fortfarande jättetrött trots att jag inte kan sova mer. Crystal sov brevid mig på golvet. Jenna och Kathy sov i Kristinas rum. Det är mysigt, för Crystal har lärt sig så mycket svenska nu, så vi kan nästan prata på bara svenska. Det är kul!


Igår var det sista genrepet med musikalen. Idag är det premiär och vår producent har lovat att vi kommer att få blommor. Konstigt, jag visste inte att man brukar få blommor på premimären. Men det sa hon att man brukar.

I våra loger är det väldigt trångt tycker jag. Jag har ungefär en kvadratmeter att byta om på. Det ligger kläder överallt, och så luktar det fotsvett. Man blir väldigt trött av att vara i musikal-atmosfären. Så trött att man inte kan sova eller äta bort tröttheten. Det är ganska hemskt. Men det är roligt att vara med om musikal. Det jobbiga är att det tar så lång tid och att man måste öva, öva öva och öva.

Igår övade vi applådtacket i typ en halvtimma. Halv elva på kvällen. Jippie!
Jag är sugen på att måla. Jag målar faktiskt lite under musikalen. Blommor på andras kinder.  Men det blir ju inte så fint när man har bråttom och sånt. Fast ibland.



Men det stora mysteriet: Hur kan man bli så trött att man inte kan sova bort det eller äta bort det eller motionera bort det?



Något att tänka på!

Sleepy



Nej nu får jag gå och duscha

Easy to be hard

Å, hahahahahahahahahahaha. Hahahahahahahahahahahahah. hahahahahahahahahahahahahahahahahaa!

Det var så roligt. Igår. Vi satt i logen uppe under föreställning. Vi skrattade så mycket.

Så var det Mailns scen när hon sjunger låten Easy to be hard. Som går typ såhär: Huuuuur kan någon va så hjärtlös.. strunta i en människa... a och så vidare.

Och Kaleb satt och fick precis massa vatten och grejer i håret för det skulle va bakåtslickat. Och så säger han: Vad är det för ord här? Hjärndöd?

xD



Musikal är kul!




Tack Hanna för at du räddade mitt liv igår.



Kramkram

skepp ohoj

Bara en liten uppdatering hinner jag med nu. Inatt sov jag hos Sara och Linnea. Det gick bra. Imrgon kommer Kristina och kollar på föreställningen. Hon har med sig Crystal :)

Nu ska vi öva igen. Kram.





OJOJOJ:Jag glömde publicera denna igår xD

Dagens rim-maraton

Det var en gång en vacker hona
Som hade smycken och långt hår
Hon tyckte om att fixa och dona
Och ge mycket foder till sina får

Men så en regning dag kom hösten
Det blev så kallt och grått
Honan (som föresten hette Britta) blev sjuk och tappa' rösten
Då ringde hon sin mamma, och mamman hade nåt
Som var så bra, och trösten
Det var att mamman gjorde god kompott

Mamman stannade med Britta i sin stuga
Men hon visste inte att Britta älskade att rita
Så mamman började ljuga
och säga "Jag vet inte var du har din röda krita"

Det visste hon ändå, såklart
Och det blev lite svårt att inte sanning tala
Britta märkte det uppenbart
När mammans tårar började skvala

Så då tog Britta sin penna och papper
Började rita de mest fantastiska vidunder
Hon var ju egentligen rätt så tapper
Under sjukdomens hostiga sekunder

Mamman blev inte glad först
Men som det i alla sagor ska vara
Hade hon avundsjukans törst
Så hon blev en riktig mara

Efter tre och sjuttio år
Blev mamman sjuk och skranglig
Hon ångrade allt och bars ut på bår
och båren den var stor och inte ranglig

I den sista sekunden fick Britta en hjärtelig kram
Innan enfaldiga mamman kolavippa
Hon hade ju vart som en puckad gam
Och Britta var glad att mamman slippa!

Ain't got no

Har ingen svans, har inget kaffe.. Har inga pengar, har ingen glugg.. har inget vett, har ingen saaaans.. Har ingen saga, har ingen trans.. har ingeeeeeen krans

Nä riktigt så går ju inte låter "Aint got no" som vi sjunger i musikalen men jag är såååå trött på alla låtarna redan!! Det är inte ens premiär än!


Puss på mig för att jag är så ful och desperat(rätt hastighet räddar liv som det står i bakgrunden)

God is calling


Undrar vad han vill! Bäst att svara..

Tack :D

Tack för det roliga ni skrev igår! Det piggade verkligen upp :D Tack! Och jag är så glad över att det finns folk som kommenterar min blogg, för det är så oerhört tråkigt att driva en blogg utan respons.

Nu är jag peppad till en dag med musikalrep! Vi slutar åtta! Fast det blir värre sen :) Då går vi säkert till halv elva :) xD :S


I fredags satt jag bredvid Camilla på bussen hem :D<3 Vi hade jätteroligt, hon är så go! <3  




Lite glas, till er!

Kram från Annie

Hicka!

Just nu är jag trött och kanske lite ledsen. Har dessutom munsår från brace. (låter som reklamxD"Och på huvudet har vi.. munsår från brace!")

Så snälla skriv något som får mig på lite bättre humör.

Så snälla snälla snällaaaa... Jag ber dig snälla snälla snällaaaa..

Kasta inte kundvagnar i Henån är du snäll

Vi fick sovmorgon idag. Så mamma körde mig in. När jag gick på bron över Hen-ån såg jag att det ligger massa grejer i vattnet. Det har jag iofs sett förut. Där ligger det en kundvagn. Stackars den.

Anders tyckte det var ovanligt att ha en mac-dator. Jag har mac hemma.




Är det ovanligt med mac?


Wihiie

Här sitter lilla Anna och har inte en tanke på att frosta av frysen.



Jag lagade mat idag pappa och mig och jag var jätteduktig! ^^ Jag kom på att jag kunde göra vegetarisk tacos för vi hade inget kött. Vi hade ingen avokado heller för guackamole :( Så jag kom på att göra dipsås! Det blev gott :) Jag har inte lika ont längre heller. Fast tillräckligt ont för att stanna hemma från skolan :/. Nu när det är viktiga rep och allt.

Just nu lyssnar jag på The Pieces Don't Fit Anymore med James Morrison, den sjöng Matilda och Lollo på nobelmiddagen minns jag. Den är väldigt bra. Gaah..!!! Findus det kittlas! Han kommer här och stryker sig något extremt mot hela mig och HOPPADE precis upp i mitt knä helt utan förvarning! Bort bort med honom. Jag tror han vill ha mat.. Lelle Findus :)

Chokladbollar är ingen mat för en katt


Kram!

Spotify

Spotify är en bra grej. Jag hade idag ingen aning om vad jag skulle lyssna på så jag bara skrev in ett pojknamn, Daniel. Oändligt många låtar som kom då! Nu lyssnar jag på en av Elton John. http://stuartfrew.files.wordpress.com/2009/01/spotify.jpg

Love to Petra Mede


Crazy Anna

Ja det kanske ni tycker när jag berättar att jag sitter här vid datorn klockan 00.54 på natten. Det hade jag dock inte gjort om jag varit frisk! My bronks hurts..

Aj

Idag har jag så ont i bronkerna! Jag har bronkit och jag hatar det. Det gör ont när jag andas, och andas tycker jag är en ganska viktig grej man inte direkt klarar sig utan.. 

Orkar ingenting när jag har så här ont. Det värsta är att det gör ännu ondare att ligga ner. Till en början iallafall.


Det enda jag kan säga är.. AJ.

Fjantig kontaktannons


Kan du inte se filmen, klicka här

Hairlig röra

Hähäh. Nu är jag på östrabo ändå. Jag åkte dit efter vi vart hos doktorn. Jag hade nog bronkit för jag fick medicin för det. Vi övade med kostym första akten. Det gick bra, fast klädombytena kommer nog att bli jobbiga. för det är 30 pers i en liten loge och alla har panik föratt de ska hinna byta om. "Kan du knäppa här? Kan du knäppa där?"

Sicky-picky

Idag har jag ont i mina bronker. Hoppas inte jag fått bronkit igen! Så jag är hemma. :(

Jag lade märke till detta igår på min näringschokladbit! Jaha.. heja mig? Det var ju bra, antar jag :)



Igår övade vi igenom musikalen med repliker och rekvisita! Ute snöade det :(









Gah

Ska springa och lägga mig nu men ville bara säga att imrgon ska vi repa med kostym! Gah! JAG KOMMER SE UT SOM EN FUL HIPPIE D:

Need some lööv around hea'!


Och lite korv kanske ;)

Nu är det klippt!

Idag börjar vi kvart över nio i östraboteatern. Jag hoppas att huvudrollerna och enseblegruppen kommer visa för oss idag vad ..dom kan ;)
När jag satt på bussen märkte jag att mitt hår hade väldigt slitna toppar :( Jag funderqar på att klippa det ordentligt nästa gång. Kanske till öronen? ;D En liten page hade inte suttit fel ;) Lättare att tvätta håret när det är kort. Dessutom har jag gott om tid på mig när jag blir gammal att spara hår! Hehe  ;D




Just nu lyssnar jag på en video med väldigt fina bilder


Kram anna

Mitt oumbärliga kit

Jag har alltid med mig tofsar, hårnålar och kamera.
Är man frisyr-och fotofreak så är man :)

Jag vill åka bort


till ett varmt ställe eller spanien

sugen


Längesen men ändå inte



Denna bilden är tagen för snart ett år sedan. Och jag ser typ likadan ut som nu. Förutom att finnarna är borta. Tänk vad tiden går fort alltså.

HAIR

Information till musikalen HAIR hittar du här


Massage tack!

Gaaaaaaaaaaaaaaah..! vad det gör ont i min nacke :(


                                                                                                                           

minibreak

Nu sitter jag här igen. I östrabos datorsal. Jag är så fruktansvärt trött men måste snart gå in igen för att fortsätta dansa och sjunga. Det är jobbigt att sätta upp en musikal, men kul! Jag har så ont i ryggen och så, GE MIG MASSAGE! Och lite chokladbollar kan du gärna få baka till mig imrgon. Lämna dem på östrabo och säg att det är anna som ska ha dem så vet dom ;)

Idag har vi jobbat mest med vår koreograf Cynthia Kay. Hon är rolig alltså. Blandar tre språk när hon pratar! Engelska, svenska och norska. Så ibland är det lite svårt att hänga med för man vet inte vilket språk hon pratar. ;) Nä skämt åsido, det går faktiskt bra.

Kram!

roliga hemläxor!

Ja nu sitter ni säkert och tänker "finns det verkligen roliga läxor?" Då kan jag säga att det fakstift finns det. Min pianolärare Per ger mig sådana. Vad är då läxan? Jo, att skriva en låt. Höhö, tänker ni, det är ju inte alls svårt! Men det är det faktiskt. Litegrann. Men mest roligt! :) Denna veckan ska jag skriva en i G-dur med basgång som högst får gå ett helt tonsteg i taget. Fatta vad mycket låtar jag kommer ha skrivit om ett år om vi fortsätter så här :P

Fast förra veckans läxa kasserade jag. Den handlar om en ko i F-dur. Jag gillar inte F-dur. Så det gick inte så bra att skriva en låt i den tonarten, höhö. Inte undra på att jag lät den handla om en ko!



Kramkram, nu kilar jag upp till östraboteatern!

Badtime or Bedtime?

Nu har jag ont i nacken och hål i öronen. Jag går och lägger mig. Och läser en bok tills jag somnar. God natt!




Soundcheck med rundgång



Dagen till ära har jag den fina sjalen från Budapest jag fick av Josefin 1 mars. Och min gröna tröja som jag köpte när jag var i Gbg med henne :P

Puh. Det var dagens bilder. Kram

Sprängfyllt med konstighet

Det finns en artist som heter Katie Melua. Hon sjunger väldigt bra och megabra låtar men det är en sak jag kom på! Hon har så konstiga muskvideos! xD

 



Någon tar av ansiktet, inte en gång, utan TRE gånger! Läskigt..!






Men som sagt, låtarna är bra.

A funny meeting

Nu har vi slutat. Och det var precis så att jag inte hann med tie över två bussen. Så nu får jag ta den över tre som inte går ända heem.. men men :) Det var väldigt kul. Jag gick in i östrabos datasal och satte mig vid en dator. Och så skickade jag ett sms till Hanna och frågade var hon var. Hon svarade att hon sitter i lässalen. Jag frågde var lässsalen ligger nånstans. Då ringde hon mig.
"Var äru nånstans?"
"Jag är i datasalen, var ligger läsrummet?"
"i datasalen."
"men jag ser dig inte"
"Jag ser inte dig heller" (jag reser mig upp och börjar leta)
"nu ser jag dig!"


Hahahaha. vi satt högst femtio meter från varandra xD Sen hade hon med sig massa äpplen fast hon inte gillar äpplen men det var det enda de hade hemma. X) DU ÄR SÅ SÖT Hani! 



Anna&Hanna forever.

minibreak

Jag tog mig en liten paus för nu var det kör tre som skulle va på scen och soundchecka och jag är kör 1. Oifs kanske jag ska gå tillbaka nu för denna kören skulle inte sjunga lika länge som vi gjorde. Vi stod där jättelänge och sjöng dessutom samma låt hela tiden så nu kan vi den x) Det var dessutom den enklaste och enformigaste låten! (jippie) Men det kändes verkligen som "jaha, då var klockan halv åtta"


Nä nu måste jag gå!

Puss

Kom igen buddies, boka biljetter till HAIR via mig!

Då får ni dem billigare.

Nu har jag precis haft spanskaprov, och jag skrev en uppsats om jorgubbar, badhus och att äta filmer. Låter bra eller hur?? x) Idag är det första dagen av våra intensiveckor med musikalen och det börjar 10. Gah, orka musikal -.- Men den kommer bli bra! :D




Trött..


testing testing

Igår testade jag att ha kort hår. Vad tycks? ;)

Ana bus

Ännu en söt

ImageImageImage
Gullig websida dessutom.
Enlarged imageEnlarged image
Och roliga modeller!

Nu har hon fått sig en liten funderare..

Enlarged image


Den här klänningen är ju verkligen gourgeous! skulle gärna vilja ha en sån. Men hm.. hur mycket är £39.00 i svenska kronor måntro? Tror knappast det är en liten slant.. :/

Jag får sy den själv ;D

Hometent

HEMTENTAN. Urktsh! Jag brukar tycka om historia men inte idag nu när vi ska göra en hemtenta. Mama mia! Plugg är det värsta som finns. Men det ska nog gå bra, jag är ju faktiskt en fena på Gavrilio Princip. Eller ljög jag nu? Jag kan ju inte ens stava till hans namn.. Jag har lust att bara hålla mig till det jag är bra på faktiskt. Jag är faktiskt bra på attt dammsuga. Fast jag gör det inte så ofta..

 
Städastäda varje fräda




Jag försökte göra rosettfrillan igår.. xD Så bra blev det! x) Jag tror att jag får öva på den lite till faktiskt!Yeah! 8)

Lite mimmi över det hela, Paris?

Hahahahahahah! Fick just syn på den här frisyren! ;D Bra gjort Paris Hilton.

UpDo Hairstyles Pictures

Hairstyles!

Det är alltid kul med personer som vågar sticka ut med sitt hår tycker jag! Man kan göra det på många olika sätt..

vara helt crazy..

Spring Hairstyles pictureseller fräna till det med lite färg..Spring Hairstyles pictures..fluffa upp sitt hårSpring Hairstyles pictureseller klippa kort helt enkelt! snygg frilla! ..vet dock inte om jag skulle våga klippa mig så.. Särskilt inte nu när HAIR är på G ;)
Spring Hairstyles pictureswow..jag vill ha den!Spring Hairstyles picturesden med!Spring Hairstyles picturesSen kan man ju alltid försöka likna en artist. Som Rihanna tillexempel..

Spring Hairstyles picturesEller Beyoncé..Long Hairstyles Picturesvarför inte blanda in lite rosa i bilden? ;)



Bilderna är tagna från http://trendynewhairstyles.blogspot.com


Gratis grattis!

Det är gratis att säga grattis så idag tänker jag säga grattis till alla er som fått ännu en dag!!! Du har även vunnit en kropp helt i din size! ;D(internt)

Idag vill jag träffa Hanna och se på en film!

Tack för ordet.

my bearsong

Somewhere at a secret place
A mama bear just washed her face
In a forest where the sun shine sweet
With baby bear around her feet

Ref. They are bears, they are bears, they are bears.. ://


She lifts him up in beararms so strong
The baby is loved and nothing is wrong
In leaves they’re playing for a while
They laugh and run, if bears can smile


Ref. They are family, they have fun, there is love… ://


The baby bear is rather wild
But that’s just all right, he is a child
Of hunting food the mom is skilled
And soon both stomaches are filled


Ref. They live in a forest, they can run where they want.. ://


When darkness closes up outside
The baby sleep and dream that he flied
Over moutanins and just over the sea
And bears have no money so the ride is free


Ref. He is a bear, he can fly, in the sky.. ://


(Next day the bears wake up to see
Their squirrel friend, stuck in a tree
A man came and made this trap
Now whole forest think that man is crap)




Don't steal it!!!!!!!!!!!!!!!

Japp!

Jag fångade en japp på Eosen

de kastade bara ut två :)

this is your song

Everybody's got a song to sing,
Won't ya come now and sing with me,
It doesn't really matter where your from or
what you've done

Everybody's got a story to tell,
Times we've tried and times we've failed
So when ya feel like hope is gone
Keep holdin' on
This is your song

start of something new


En något tragisk dikt

Det var en gång en liten tjej
Som hade håret fullt av spray

Vi kan kalla henne Leo
För hon hade huvudvärk jämt, och gick på treo

Leos hjärta var ganska kallt
Hon tyckte inte det var det minsta ballt

Leo önskade sig mest att ha en vän
Och försökte ofta göra en själv, i tenn

Det gick inte alls bra
Så hon tröstade sig själv genom att gå på spa

På spa hittade hon en liten katt
Den fick sova i hennes säng varje natt

Då blev hon så varm och go
Sen smugglade hon hem katten, i en gammal sko

Och så levde de lyckliga i hela sina liv
Ända tills de dog utav en kniv
























(xD)

Used to eat roses

Mary Pickford used to eat roses
Thought that they'd make her beautiful and they did,
One supposes.

Douglas Fairbanks, he was so handsome,
He wore a moustache,
Must-a had much cash, too,
Worth a king's ransom,

Charlie Chaplin, he was invited,
When these artists became united.
When these artists became united.



Used to eat roses.

Med öppna ögon

Här sitter jag igen vid datorn i källaren av Sinclair. Så kan man ju inte säga. Men det gör jag ändå!!!!!!!!!!!!!!!





Jag sitter bredvid Camilla och Frida som övar på sånger till musikalen. Runt oss går massa nior som har gjort eller ska göra intagningsprov. Idag är det exakt ett år sedan jag gjorde mitt prov. Jag minns att det kändes hemskt. Jag hade knappt sovit något natten innan. Hoppas verkligen inte att det känns så för niorna nu.
Snart ska jag ha Gemuprov. Och jag längtar inte så mycket :)

fail på spanskaprovet imorse!

Kramar:)

Ps. ajg har fått nytt mobnummer!

hel intensiv dag

Idag är det en heldag med HAIR på Östrabo. Just nu har vi lunchrast, men vi har jobbat intensivt hela dagen. Uuusch vad jobbigt det är. Jag blir godissugen och får spring i benen av att behöva sitta stilla så länge! Urtch Burtch! Det var ingen god mat idag.. Glöm föresten inte att prata med mig om ni vill ha biljetter! De är säkert snart slut!

Kraaaam :)


en dikt av stor vikt

Ge mig kärlek, kakor och choklad
Så tror jag allt att jag blir glad
Dansa med mig på en blommig äng
Stå inte bara där och häng
Annars blir det nog bra ändå
för dina fötter är alldeles för små


Häaftigt! :)

Aldeles nyss skrev jag ett inlägg. precis när jag hade skrivit klart det gick jag tillbaka till översikten, och då hade jag fått en kommentar! Så snabbt! Efter det jag läst kommentaren gick jag tillbaka till översikten igen, och då hade jag fått en till :O Från en annan person! Sen fortsatte det i den mystiska andan och jag fick typ fem kommentarer från olika personer :O Det var ju jättekul och coolt :P Haha! Nu ska jag kolla om jag har fått mer kommentarer! xD
 

På helgen är det skönt..


På helgen är det skönt att inte behöva ha minsta tanke på kampenhof!

Yeah :)



when you're happy and you know it...



Idag fick jag världens fiiinaste brev från världens finaste!

Ayer!


   

Finally 17!


Pappa hade skrivit ut den här bilden, ringat in den mobilen jag skulle få, och skrivit mitt nummer på lappen! :P
Det mesta var gröönt :PJag fick en diabolo! :D

Och sist men absolut inte minst.. A brand new mobile! :D :P Den här dagen är bättre än min första födelsedag!

RSS 2.0