Men vi gör det när jag har dött sen

Hej alla smågrodor. Sitter här med Matilda och är osocial. Inte jätte men ganska. Vi har varsin dator som vi har tagit fram. Jag liovar att det var hennes idé. Och ni vet ju ala att om matilda har en idé så ger hon sig ente förrän hon har fått sin vilja igenom.

Vi får hitta nåt annat.

Vi filmar!!!

40:45

Jag har inte stort intresse av att berätta här på bloggen vad jag gör om dagarna. Men jag gör det oftast ändå, för att jag vet att det är många som vill veta. Då är det en grej som jag helst vill få överstökat.

Eller alltså det är ju skillnad på fakta och fakta. Om det är något roligt jag ska vara med om eller har gjort är det såklart roligare att skriva om också. Men jag tycker bara att ni ska veta det. Att jag har ingen lust att skriva tråkiga saker här.

Just nu har jag en prick, en PRICK! på skärmen som inte vill gå bort. Ser ut som en punkt men går inte att sudda. Sabla störningsmoment.

Grey's Anathomy går inte att se heller. Så vad gör man.



Lördagsfrodis

Idag är det lördag minsann för igår var det fredag. Vi åkte till Ku och utsatte oss för många risker. Bland annat att bli uppätna av grodor. På vägen hem då. MEN vi klarade oss.


Idag ska vi äta godis frodis, gå på bröllop och mashama. Prata en massa antar jag. DOCK inte jag ty jag tänkte avge ett tystnadslöfte nu så jag tänker inte prata på hela dagen. Särskilt inte med giraffer om jag träffar någon. Var har de varit i hela mitt liv?!




fortsätter natten med lite dåraktifa bilder


känner mig faktiskt ansvarig för er kvällsunderhållning här

Så nu kommer en film med lite nyttiga fakta och fin dialekt.


POtatisben

Godmorgon! Förra veckan lovade jag att berätta vsrfär jag liknades vid en potatis, men jag glömde det. Nu kom jag ihåg det och kan säga: Mina ben är fullla av blåmärken. pÅÅÅ alla ställen.


Anledningen är min nya kickbike! :D JAg köpte den i förra onsdagen :D Så jag använde den mycket i borås på torsdagen och fredagen. Dock fanns det kullersten lite varstans, där jag var tvungen att bära den. Och då slog den emot mina ben.


Så jag blev potatis. Blåmärkena börjar försvinna och det finns mer på baksidan osv.. men bara för att visa ungefär.



Inte så snyggt. Inte alls snyggt. Nästan snyggare om jag går och köper potatisleggings. Tror jag får göra det.




"Vilka fula leggings!"
"Då ska du se mina ben!"

personförlängning

Min lillbror har klippt sig så han ser ut som ett höghus. Konstigt att lite håravkortning kan göra någon så lång. Anyway, ifall någon skulle börja undra, vilket ni tyvärr förmodligen kommer börja göra..


Jag är ÄLDST.


Kristins Mys



whoff







JIAAAO..

YES, äntligen kväll så jag äntligen får sova.

Ska dock först äta lvällsmat. Mmm bacon, COME TO MAMA!


Ut-svävning

Vi cyklade till Tegneby igår jag och pappa. Men innan vi åkte var jag tvungen att beskåda en mumifierad banan, som mamma hade hittat i skafferiet.



Där har den legat i ett halvår utan att någon saknat den. Stackars liten.



Let's hit the road.



Among the fields of barley




Yeah.



Sen rullade vi vidare



Se där! hallon.



NÄMEN se där! En Matilda.

Hon är söt, särskilt när hon står under en köksfläkt.



Vi stekte och hon gillar inälvor så hon var väldigt brutal.



Med maten.

seger

Gissa var jag är någonstans i detta nu- I BILEN! Jag har hämtat tillbaka vad som var mitt, MIN DATORO. De senaste två veckorna har den alltså varit inne på  lagning, och jag har lärt mig vra utan den. Nu när jag väl har vanan inne av att vara utan dator tänkte jag låna ut den till min syster några veckor, för det gör ju inget att jag är utan den nu när jag är van.

SPOTIFY. Vill att jag ska lyssna på Timoteij. Kan jag väl göra. Timoteij – Högt över ängarna

PARTY

Jag har jättejättejätteont i halsen. Det gör oont så fort jag sväljer eller nånting. Undrar vad det kan bero på.. Nu ska jag till Uddevalla och HÄMTA HEM VAD SOM ÄR MITT!


En enda dag i detta liv

Spisen har gått sönder och mamma har fått panik över att en av mina mediciner snart är slut. David spelar obekymrat en välkänd låt på pianot sedan han inte fick se på Simpsons på tv och Anna längtar ut till den soliga världen till nya äventyr och utmaningar. Pappa tycker vi kan äta nu.


nananaaa

godmorgon godmorgon höre fåglar sjunga glatt.. godmorgon godmorgon på dig!


Idag är det en förträfflig dag för lite bilder faktiskt.


Kungsviken i tisdags





min coola kusin jobbar på posten

en liten förtydling



Men det är inte det jag menar. Jag menar att om man ändå är inne här så kan man väl kommentera lite ibland. Jag har ju ändå en statistik på över tio läsare per dag, vad gör de tio här inne om de inte läser? De går väl inte hit för att de har bråttom och inte hinner läsa. Alltså, de som känner sig skyldiga kan ta åt sig av onda ögat, inte typ du Mary eftersom du kommenterar.


come on people, join' the ride! :)


Ni är dåliga på att kommentera

och det förstår jag inte. Det finns nämligen ingen anledning i hela världen att inte kommentera min blogg. Ingen bra iallafall. Här får ni onda ögat.



Nu ska jag gå och lägga mig, måste ju vara utsövd imorgon, det tar hårt på kroppen att inte ha några planer på hela veckan. Nej skämt åsido, hör gärna av dig om du vill göra något.

HAJ

Farligt farligt men härligt,.

Jag har sovit med linserna i för jag glömde ta ur dem igår klockan tre när vi kom hem.

Optikern säger att jag inte ska ha samma linser två dagar i rad för det är itne bra. Men i morse sprang jag runt i ren chock och eufori för jag trodde att jag hade fått helt bra syn. Sedan visade det sig att det bara var linserna som inte kommit ut..  men jag är glad ändå. Bryr mig inte om att ta ut dem, jag får leva lite farligt idag. Sen får jag väl rabies eller nåt.. men jag får ta den risken.


De fick varandra!




Vikten av en säng i universum

Kristina välsignar Findus. Eller vad hon nu sa att hon gjorde. Anna ville visa henne en bild på datorn och då sa hon "Jag kommer! Jag ska bara välsigna Findus först."

Han var väldigt jamig och sällskapssjuk men dock blöt så han fick inte stanna inne. Kanske därför han skulle bli välsignad. Välsigna katten som måste vara ute i regn och rusk och bli uppäten av grannar. Speciellt bra.

i morse vaknade jag upp i ett svart rymdlakan, faktiskt samma som jag somnade ner i.
Detta kräver en förklaring för att ni ska förstå vad som pågår. Jag kan ju inte sova i rymdlakan bara sådär. Nu ska jag berätta hur detta kommer sig. I förrgår när jag kom hem ifrån oas var jag så trött att jag inte orkade bädda min egen säng. Så fruktansvärt praktiskt då att lillebror har en bäddad säng och samtidigt inte är hemma. Rymdlakanen kommer sig av att han tyckte om rymden när han var liten, och alla sparar vi ju lakan från barndomen, inte sant?

Sen så i natt kom jag hem ännu senare, för jag var på bröllop igår ju. Vi kom hem halv tre. Då tyckte jag det var ännu mindre idé att bädda min egen säng när det redan finns en lillebrorssäng klar för användning. Och där har ni historien om varför jag sover i rymdlakan.

Idag eftermiddag kommer David hem, så nu några timmar ska jag passa på att njuta av att slippa bädda min egen säng. Godnatt!


snyggaste bilden från igår, jag förstår inte min skönhet.

Emil! Jag har hittat dina glasögon.



Ifall du hade tappat bort dom.. så kan du leta på övergångstället i Nordstan. : )

Tack Mary

skönt att ha lite hårproffs här på bloggen när man behöver det! Nu är det dagen D för Frida och Simon JAAAH! Hela förmiddagen ska jag och Kristina göra oss i ordning, måla naglar och vaxa ben. Ska jag inte göra men jag kunde ha gjort det.

Jag har dock ett problem: hittar inte mina glasögon. Så jag ser inget, nada banana. Tur att linser finns. Nu ska jag gå och duscha!



Vi får se vad det blir för frisyr!

Imagine whirled peas

Nu är Anna "potatisen" Turesdotter hemma igen. Mer om varför jag numera liknas vid en potatis kommer vid senare tillfälle, och då får ni kanske även veta andra spännande saker.

Kanske varför jag har massiv träningsvärk i min pufundus, varför jag snodde en blå ballong från moderaterna, varför halva Göteborg var på samma buss, hur kullersten fått ny innebörd för mig, eller det stora mysteriet om de talande näckrosorna.



Jadu. den som lever får se. Eller i det här fallet veta. Puss puss!

Mysigt

Hahaha! Tage sa precis det roligaste någonsin, för sig själv. Så gulligt roligt. Hahaha. Men jag kan inte säga det, för då skulle det inte vara roligt.

Men tänk er att han är med i en film och är den där rolige lille filuren som får alla att skratta av sitt sätt och sättet han pratar. Det är vår Tage det.

Grilla under parasoll

ska vi kanske göra snart. Jag har vart på kungsviken och badat och av misstag klappat en manet lite för mycket. Men annars mår jag bra. Ja bra. Fintfint.


FÖR DET ÄR JAG SOM STÄMMER HÄR

Jag fick skavsår av mina flipflop. en prick som inte är så snygg, på fotknogen mitt framför stortån. Så det första jag gjorde näör jag kom hem var att lägga andra foten på FIndus och reta honom, så han rev mig. Perfekt; nu har jag sår på båda fötterna istället för bara på en.

Nu ska han få lite LAX som jag inte åt upp på middagen. PUSS!


HÅÅÅÅR

Mitt hår är jättelockigt och jobbigt. Så här såg det ut när jag hade kammat det i morse.



nu har jag plattat det och bränner mina hjärnceller på vad jag ska ha för frisyr på bröllopet.
GAH jag har ingen aning. Grejen är att det inte är snyggt lockigt, utan det ser bara trassligt ut.


Så nu ska jag städa

Här hos Eva och Tage bor jag i ett litet mysigt snetaksrum på två kvadrat och jag kom till insikt idag. Jag kan inte hålla ordning i ett litet rum. En aning oroväckande eftersom min hjärna är ett sådant. Litet rum.

Men det var väl ingen nyhet. Jag har alltid haft någon övernaturlig förmåga att göra allt stökigt och tappa bort saker. Jag har ingen aning om hur det går till, men det är sjukt frustrerande.


Skakigt

Hellooo. I natt hade jag ganska svårt att sova. Men jag klarade det på mitt eget lilla sätt. Min arm var väldigt trött på mig så hon försökte bryta ypp och skaffa sig en ny människa. En fördel för mig men nackdel för henne var ju då att det inte finns så många människor som går runt utan en arm. Oftast har de ju förlorat båda. Och hon hittade ingen som villle ha en vänsterarm. Så hon kom tillbaka.


Vad är det med dig? Har du sett en tapir eller?

Vad är det med dig? Har du sett en tapir eller?

Jahaja. Men som svar på din fråga. Jag ska inte åka någonstans. I allafall inte på två dagar. På onsdag åker jag till Göteborg. Om det är två dagar till onsdag vet jag inte säkert, för jag har aldrig varit någe haj på matte. Men vi kan säga så, och så kan du göra uträkningarna själv.

-O så bra!

Idag blev jag sugen på att flytta hemifrån litegrann. Ska fråga pappa om jag får det. Men jag tror inte det egentlgien. De vill gärna ha mig hemma alltså. Men aaaah vad gött det hade vart att bo i Uddevalla, själv, ett tag!


here we go



I love salem al fakir and I cannot deny it.

My nah nah nah

Jag och Eva såg en gröngöling imorse. Den hoppade omkring för sig själv.
För sig själv och sina ungar.



Den är grön på ryggen, och det där röda där uppe på huvudet, det är gölingen. Så ni vet det.

Jag har börjat kolla på grace3 anathomy istället för scrubs.
Man är ju liksom ganska trygg med sjukhusserier va. Så det känns bäst.

Det var en här som höll i ett hjärta under en operation förut, och gjorde hål på det. Skickligt tycker jag. Inte alla som kan göra det.


The stranger inside

Godmorgon! Nej det är inte riktigt morgon. Men jag ville säga en sak. Eller några saker faktistk.

1. min syster ser fram emot att se mig i manethår.


2. Flugor försvinner när man tar fram flugsmällan. Annars går de en på nerverna och känns som att de sitter på en fast de inte gör det.

3. Det regnar idag, men Tage tycker ändå att det är perfekt väder för att måla huset. Han är nog klar snart.

4. Det här djuret var fint.



5. Igår såg jag på en film som höll på till halv ett. Den hette "the stranger inside". Fruktansvärt bra. Den handlade om en kvinna i New York som precis skulle gifta sig med sin man, och de älskade varandra otroligt mycket.

Så en kväll veckan innan bröllopet går de en promenad med sin hund, men hunden blir plötligt tillfångatagen och tre killar börjar misshandla paret för att de ville behålla hunden. De båda blir otroligt illa tilltygade, mannen dör direkt men Erica sover i tre veckor.

Efter det bestämmer sig Erica för att hon måste ha en pistol för att överleva. Eftersom hon inte har licens skaffar hon en illegalt, för att kunna känna sig trygg. En kväll när hon är inne i en liten mataffär kommer en galen man in i affären och skjuter ner kvinnan bakom disken, som är vad det verkar som hans ex. fru. Erica gömmer sig bakom hyllor men när hennes telefon ringer förstår mannen att det är någon där och går dit för att skjuta henne också. Men hon skjuter först.

Hela halva filmen handlar i princip om att hon hamnar i läskiga situationer och skjuter elaka folk, men i slutet sätter hon sig mer och mer frivilligt i dessa situationer. Polisen är efter henne och hon blir kompis med en polisman som utreder fallet, men inte förrän i slutet kommer han på att det är hon som är "hämnaren" de letar efter.


Jag kan inte beskriva filmen till rätta, den är hemsk och underbar på samma gång, se den verkligen om du nte har gjort det. Fast kanske inte mitt i natten. Den heter "The stranger inside"

5. nu ska jag äta luche.

Duken luktar ju jättehögt

Vi har lagt en plastduk på bordet. Den luktar väldigt högt som sagt. Jag laddar min ipod. Sen ska jag flytta. Mamma, pap och david ska till Gbg och sånt. Men jag flyttar till Tage och Eva. Ha ha.

Men det är sant.


En natt

Hej ehej. Jag sitter här, och Stefan är också här. Han våldgästar vårt lilla gem och frågar vad han ska göra nu? och tar ett vitt papper från skrivaren. Rätt oplanerat. Han har varit på playtown i tre timmar och spelat med ernst. Varför? frågade jag. "för att gameheaven har brunnit" fick jag till svar.

Nu är jag under press här, Han tar fram sina råtttänder och tvingar mig att skriva jättejättesnabbt. Men det är ingen fara. Sånt klarar väl jag.



Ernst och steffi.

vafalls!

Idag bad mamma mig att föra över alla hennes kort på kameran till datorn. Minneskortet var fullt, inte så konstigt eftersom hon inte har tömt kameran på ett och ett halvt år ungefär. Nu är det tomt och ett år tills jag behöver tömma igen. Hö hö.

Lite bilder från senaste kameraåret kommer här


Jag och Tage bakade tunnbröd. Mmm gott.





















Jag har jobbat väldigt länge på den minen.






jag gör grymma pannkakor alltså






Overkill


Skuur



Sommarens varmaste dag..

och den spenderar man på ett köpcenter. Kul. Desssutom kändes det som alla hade bebisar. Överallt var det bebisar. Då och då kunde man liksom känna att det kom en pust med bebisdoft, från ingenstans. Gaaaaaah. Var kommer alla bebisar ifrån?! Jag vill också ha en. En liten en, knubbig och gosig med små små fjun på huvudet.

Hyrbebisar, varför finns det inga såna?



Nästa vecka kanske man får träffa Stina litegrann, hoppas hoppas. hoppas!

Sugen på popcorn



Har börjat om på ettan igen. Scrubs alltså... vad annars? Jag behöver verkligen något som ersätter scrubs, men jag hittar inget lika bra. Det finns inget lika bra. Gah jag önskar att man kunde sudda ut minnet på scrubs så man kunde se det igen och igen och igeeeen. Mah..

Trevligt

Kväll. David har precis vart ute och luftat sina ben, jag har luftat mitt hår. I hårfönen. Nej det har jag inte förresten. Jag har varit hos Eva och kollat på mönster till en klänningk.


nu tänkte jag kolla om min lilla nudist är online. Det var han inte.
Så här kan en konversation mellan oss se ut:





Jag är så snäll.




coolio

Idag har det vart sjukt varmt. Det har regnat hela dagen också. Fast nu är det lite uppehåll. Men tro inte att fjärilarna kommer fram för det. Otacksamma solsugare.


Manethår



jag har precis målat. Snart klar med den lilla flickan. Skönt för det har varit jobbigt. Men lite sorgligt också, att bli klar. Nu är det kvällsmat för migoo!

unga trötta ben

och gamla ="= ="= plockade jordgubaar denna dag.

ääöh

Fantastiskt roligt att krystallisera bilder. Så jag gjorde det igen. Och igen. Och.. igen. Nu ska vi plocka jordgubbar och lalala. Vi får se. Hejdå!






bäverskojarnas tältspaning

Om ni undrar vad jag gör så vaxar jag benen. Det är svartvinbärssmak, ifall ni skulle vilja slicka på dom sen. Nu kommer Davd här lägligt och frågar vad köttfärs heter på engelska. Undrar vad han ska använda den kunskapen till.

En annan kunskap man kan undra vad den kan användas till är att Lasse Berghagens pappa är parodontiolog. Det sa faktiskt Danny the dentist till mig en dag när han fixade med min räls.

Sen kan man undra varför henke har grillvante på sig när han fajtas med mig..


..


Dress issues

Hej. Nu har jag suttit i säkert en och en halv timma och letat efter en snygg klänning som jag kan ha till bröllopet. Its svårt. Särskilt eftersom jag inte är någon miljonär. Findus gjorde mig sällskap en liten stund, men sedan tröttnade han, det kan man förstå. Klänningarna på bubbleroom var inte så snygga. Hittade inga bra på Nelly heller.


Det är ju typiskt. Imorgon ska jag gå till göksäter och kolla på tyg. Det är tur att man har en sykunnig svaster som kan hjälpa en att sy vid behov. För en klänning enbart tillverkad av mig skulle ni nog inte vilja se.



Tur att vi har henne

Anna: var är min bikini??
Mamma: Den ligger på tvättmaskinen
Pappa: Var är mina svarta..
Mamma: -dom ligger *suck* där på soffan
Pappa: ..shorts, tack.

Jag äter glass

det får man göra.





Och jag är trött

Goodmorn'

Idag ska det frostas av frysen japp.


these conditions are perfect


Bilder








Lite öl nu eller


*-+
Hejsan ho. Lägret var fint. nu är vi väldigt trötta jag och David.. för han var också med. Surprise surprise. Just nu ser han på svärdet i stenen. Är det bara jag eller har den börjat gå väldigt ofta nu för tiden?

Iallafall. Mitt knä är inte så glad.  På tre dagar har det skadat sig tre gånger. Kanske lite mer än tre dagar, för det första hände för en vecka sen, men typ. Såret på knäet hade precis fått sårskorpa på sig, och då hoppade jag i sjön och skrapade upp det väldigt mycket, och på samma ställe. Så skorpan försvann som ni kanske gissade och ersattes med bloooood. :O

Och det första jag gjorde när jag kom hem, snubbla i trappan ocbh skrapa upp såret igen.

Vad vill du min knä för??


NU åker jag!


Byeee

yeaH. Jag har precis packat klart det sista så nu är jag snart redo att åka iväg till Hålt över helgen. Ska bara ladda över några låtar till min ipod först.

Yo bro!

Saknar min laptop

..som är inne för reparering. Det suger. uger. ger. er. r. Något som inte suger är dock att Johanna har flyttat till Gbg. Hurra
säger ja. ..g.


kommunistbananernas glädjedans

Idag har jag lekt hela halva dagen med den här lille parveln.


jag stekte pannkakor också. Så ni vet.

Hejdå.

Saknar gamla barnprogram


vinjetten ger mig feel good-känslor.

Inte utan min dator

Idag var jag och mamma på torp. Vi var på det stället där jag köpte min laptop och pratade med en expedit där, berättade om glappet i datorn och frågade vad de kunde göra åt det. Då sa han att jag kunde lämna in den. Så då gjorde jag det. BUHU!

Men det ska inte gå mer än två veckor innan jag får tillbaka den hoppas jag.



Nu ska jag gå och sörja.

Skottskumpa

Om det är något man ska dricka på sommaren är det skottskumpa. AH, jag älskar skottskumpa. Jag har inte smakat riktig, men eftersom denna dryck jag kallar skottskumpa är väldigt god, och skottskumpa som beskrivs i boken SVJ (av Roal Dahl) är fruktansvärt god så kallar jag det för skottskumpa.


Iallafall. Att göra egen skottskumpa är mycket enkelt. Man tar en flaska Loka eller vadsom helst, bara det är kolsyrat och citronsmak,sedan lägger man den i en varm bil en dag eller så. Efter det är det klar att drickas och UTSÖKT.


Mmmm!


amachaaa.

Idag idag idag idag. Ska jag till danny the dentist. Yeaah. Igen igen igen.

Godmooooååren!


Utan bränna och rynkor

Mitt ansikte är brunt. (Brunt för att vara mig, om man jämför med andra är jag väldigt blek.) Dock är det helt vitt intill hårfästet. och under där glasögonbågarna sitter på sidan. Där vill ingen sol komma förbi, ens på en kopp te.

Varför visar jag då den här bilden?



Jo, för det är den enda bild där det inte syns. : )

jag blev så glad när jag läste det här inlägget. Har nog inte blivit så glad på länge. Nu kan jag förevigt vara en stolt blekfis. En rynkfri sådan dessutom.

Hugger i sten

jag har städat idag. Så nu kan man se lite av skrivbordsunderlägget. Rosa tydligen.

Imorgon ska jag till Danny igen. The dentist.

Nu lyssnar jag på den här låten. Bra.






Jag måste säga att min tandläkare är otrolig. I måndags fixade han min räls och byggde om munnen, som ni såg i det här inlägget, samtidigt som han gick och vann en seglingstävling. Det stod i bohuslänningen, men eftersom jag inte hittar det hänvisar jag till deras hemsida, där det iallafall stod att han var med i startfältet.



Sista meningen är ju också rätt fin..

Matildas klassiska skämt, på skånska.


Här är det!

kylig morgon

Haj! Jag har legat och frusit hela natten. Först nu kom jag på att jag skulle gå upp och lägga på duntäcket. Är man bra dum när man sover eller? Men jag tänkte att man sover bättre när det är kallt, för det har jag hört. Bullshit alltså!

grön lampa lyser

Mao mao mao lao. Idag har jag inte utfört så mycket direkt. Men jag är ändå trött och maaaaaaaaaaaah, sjukt förkyld. Nu tänkte jag äta latmanspudding och sedan dunsta. BAJ BAJ

Möhippan


Så här såg det ut i lördags innan vi skulle kidnappa Frida från bussen.



vi pratade ihop oss minuterna innan.



redo? Ja!



yeah!



kidnappad brud, utan någon som helst aning vart hon är på väg. ;)


Vad en anna gör en onsdag. Måndag var det visst.

Hej! Jag har precis varit hos en arbetsterapeut. Undrar varför det stavat "eut" när det uttalas "eft". Det hade vart enklare att förstå för folk som inte kan läsa då. Ni vet jag är inte jättebra på att hålla ordning på grejer och så. Faktum är att det brukar vara ganska stökigt runtomkring mig.

Så det var just därför som jag var och pratade med henne idag. För att prata om hur jag kan bli mer ordningssam ungefär. Då tänker ni säkert "det är omöjligt!" men då tänker jag påstå att jag tror att det går. Man kan ju i allafall försöka! Japp och jajamen.




Nu ska jag och är på väg till Danny the dentist, han ska fixa i min mun. Vi pratade om att han skulle bygga ut lite, med balkong och sånt. Vi ska nog även dra in lite nya mattor och sätta upp gardiner. Om vi får tid efter det så ska vi nog dammsuga också. Fast det är såklart han som får göra jobbet, han är ju tandläkare.


Dagen efter

Hey. Inatt var det vamt fast sen regnade det. Nu regnar det. Jag äter en mintsvart lång pinne som jag fick av Matilda igår. Det var snällt. Men nu har jag ätit upp den. Igår när vi skulle åka hem tyckte Matilda det skulle bli riktigt hemskt att sitta på en buss i två timmar när dom andra åt god mat på en restaurang, men jag tyckte faktiskt det var mysigt att åka buss. (hon tyckte det också, i smyg)



nu ska jag kolla på filmer från möhippan. Sen sova hela dagen. Så kanske jag blir frisk nångång.



här är låten jag har haft på hjärnan hela morgonen. Det ni.

yeah.

Tja. Sitter här med Linnea, en annan superkvinna jag känner. Vi är på möhippa. Fast just nu är dom andra och spelar lazerdome så vi sitter och väntar, och passar väskor. Linnea läser en bok som heter killbaciller. Jag är väldigt tråkig och osocial för jag är förkyld. Så även mot bloggen. Kommer nog inte blogga ordentligt på några dagar.

Annars har möhippan gått riktigt bra. Vi har utfört kidnappningen, lite blind-grejer och uppdrag. much fun, och Frida har varit duktig får jag ändå säga. Nu ska jag ta en tupplur eller nåt.

Mission acomlished

Tja! Just nu sitter jag i min volvo på väg till Uddevalla. Varför? Så här sent på kvällen? Ja, var i hela friden ska vi göra i Uddevalla. Jo det ska jag berätta för er. Vi ska till faster Elsa och hämta vax.

Ni vet ju alla (om ni följer min blogg) att jag har minst sagt haft lite problem med min tandställning. För att lindra att krokarna river sönder kinderna. Men igår tog vaxet slut och på kvällen såg det ut så här.


Ville bara visa er något vackert.

Nu är det såhär: att min faster är tandsköterska. Och världens snällaste. Så hon tog med sig vax från jobbet, så vi kunde åka och hämta det nu. Jag har aldrig varit gladare åt att ha en faster Elsa. OCh tro mig, jag har vart glad för MYCKET!

mysigt avsnitt


oha

tralala. Påväg till stan. Gbg-stan. Jill har kollen på bilen och Hugge som sitter bredvid och sover. Jag har koll på Kristina och Josefin bredvid mig. Gött och jag e trött. Är inte sugen på bullar.


RSS 2.0