Hon var ett rätt okej pucko ändå.



, sade hon kärleksfullt. Bronkan är SÅÅ snäll mot mig. GLAD PÅSK!

Det finns ingen anledning, men det finns en katt

Hemma blev det, jag är hemma nu. VÄLDIGT COOOLT


Vill inte få hjärtsäckshulliganinflammation


så jag passar mig




Men jag är bara hemma för natten. Förhoppningsvis. Tänkte att jag inte skulle ha någe ont imorgon så jag kan åka tillbaka, bra plan inte sant?? Kan knappt tänka mig att fira nyår hemma istället för på Åh. Nehjne!

morgon utan milkshake

hej alla smurfar. Jag mår inte bra idag. Så jag ligger i min säng och vilar. Det är jobbigt att ha ont i hjärtat.. det värsta är att jag vet att mamma hade tyckt jag skulle åka hem.

På frukosten tog jag fram Torsten och försökte flörta in honom hos barnen. Det gick bättre än väntat. De älskar "bå fishk" nu.


Min nya flört

Hej alla bloggsmurfar. Jag ska gå och lägga mig nu så jag tänkte sammmm.anfatta ihop ett inlägg

TOPP FEM
********

5. dagens bästa stund: att få relaxa på kvällen.
4. att jag fick en kompis, och en apelsin.
3. att min nya vän mimmi tog den här adorabla bilden på mig.
2. BLÅTT HÅR!
1. att jag lurat halva lägret att Gertrud är mitt förnamn.





poss

Jajjemän. Då har man varit på mellandagrea då. Med fina Elin och Camilla och söta Emil som höll upp dörrar för varje människa han såg och stortrivdes inne på femmans sport. Själv gick man vilse och tog en springnota. Fast jag sprang inte. Dom glömde bara att ta betalt från mig, så jag tänkte, "nejdå, jag ska inte insistera HE HE HE."



Jag ska då ge mig av till stora staden lilla Åh stiftsgård imorgon för att parta hela helgen. Det ska bli trevigt. Fast jag vet inte hur jag ska komma dit. Det är typ lite omöjligt.

Men jag tänker att eftersom lägret heter "mission POSSIBLE" så kommer det gå.

baconn

NU är vi änteligen hemma från släktträffen och jag är fruktansvärt sugen på bacon. Och kommentarer, så det är dörför jag skriver ett inlägg. Dock är det stor risk att detta inlägg kommer handla om bacon.. Stora saftiga, ekologiska, aromSPRUTANDE bacon stekta i SMÖR.

Nja, jag steker de inte i smör, även fast man skulle kunna tro det. Det är tillochmed för mycket smör för mig.. man ska ju inte slösa på det goda.

På tal om gott, jag har gått upp ett halvt kilo ungefär. Och då har jag kämpat. Sjukt stolt. Fast jag kommer aldrig kunna hålla uppe den vikten, det är lite deprimerande faktiskt.


Bacon. Nä nu får jag göra slag i saken.

Min beste julklapp


väntaväntaväntaväntavänta gör mig gaaaalen

Just nu väntar jag på att alla ska bli klara med sina julklappar så att jag kan öppna dom.



Det går mig litegrann på nerverna för nu är klockan snart tio och det tycker jag är sent. MEN JAG ÄR SÅ GLAAAAD så.

---


brända kakor.

Men det bryr jag mig så lite om för dom var inte laktosfria, mohaha.

Jag tycker inte så jättemycket om jul. Det är väl trevligt och sådär. Men ungefär det enda jag bryr mig om är att få julklappar. det kommer jag nog aldrig att växa ifrån.



Nä, jag skojade bara, julen är ju det bääästa som fiiiiinns!!!! GOD JUUUL!!!!

ganska ofrilligt det med.

Händelserik dag. Pappa har ofrifilligt köpt en burk med mandelAROM. Vi andra har städat hela huset.


Puss

PUSS!

lite ägg eller..? come on..


förstoringsglas

Jag är trött. Och trevlig. Ja så fruktansvärt trevlig att jag sitter och samtalar med min banan här på bussen. Vilket jag inte gör- Men jag är jättetrevlig ändå. För tillexempel ska jag baka pepparekakedeg idag, för jag skulle gjort det igår men då hade vi inte mjölke. Sillmjölke.


SillmjöLKE! .

fantastiskt.

lalala

mitt blogg.se-bokmärke har gått upp i rök och det tycker jag är lite konstigt faktiskt. Jag råkade klicka på något konstigt häromdagen, det hör kanske ihop.. hm ja.


YÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Idag var grym. Även fast Tilda med ett GARN på huvudet inte hände. Man kan inte få allt här ivärlden. Det var fint ändå, jag låtsades att jag hade samma sånglärare som Bella och hamnade på en mycket spännande filmvisning mohaha..

Det var då en farbror som körde ner en kamera i sin näsa och förde ner den så man såg hans stämband när han sjöng. Väldigt kul och icke-fräscht. Hehe.



där genom det röda åkte kameran.. slajmigt..


men det var fint och lärorikt!

ye ah


mentalt trumsolo



Jaha. Nej det verkar inte som ni får så mycket till inlägg idag heller. Det blir lite så när kommenterarerna sinar. Jag har suttit en stund och varit poetisk, men det känns inte så kul att lägga upp här. Blev en riktigt fin dikt iallafalll.

lussepissar

Anna kom hit och vi bakade. Det blev urfint och asbra. Nu har hon åkt hem. Jag är jättetrött och har slutat skolan för terminen MEN ska gå dit imorgon ändå :D Detr är fantastiskt. Och då ljuger jag inte. För jag ska nämligen få filura i textilsalen, och de flesta som känner mig vet ju att jag trivs väldigt bra där. SOm ett andra hem.

Så imorgon ska jag till skolan och ha en påhittad lektion. Allt kan hända i min värld. Särskilt Tilda med ett GARN på huvdet.



Vi får hoppas det händer tycker jag.

ville faktiskt

Jag skulle vilja lägga upp en film. För det tycker jag är så fint, med filmer på mig. Men jag vet inte om min dator vill samarbeta.

Nej jag har bara mjällat lite här.

Kände mig rätt ofräsch när jag stod och kliade mig i håret och såg en massa mjällliknande varelser dansa ur håret. Kliade jag lite för hårt kanske eller var det allt wax och spray som gav sig till känna? Det får förbli ett mysterium tänkte jag och gick så sakteliga mot ducschen


Sushi?

Nu har jag duschat.





tvätta jordgubbar med såpa

Jag är hupertrött, av någon (säkert jättefin) anledning.



kanske för att dom tog halva min fina blodsamling från mig i tisdags. Men troligtvis nog för att jag var uppe sent igår.  Jäääätte sent. Fast inte SÅ sent. Jag var som en slurp innan elva.

Ser ni? Jag gör allt jag kan för att skriva konstiga saker så ni ska kommentera mina inlägg.


buckle up, buckle up!








käre barn vad jag älskar att ha långhåriga kusiner. De kan få bo hos mig. Varje dag. Nästan..

musiklänkar

Hej, om du som jag vill bada i musik.
klicka då på dessa länkar

http://www.skivkoll.se/

http://www.blogtoplist.se/musik/
http://www.saltmannen.se/

Så har du en massamassamassamassamassamassa och eftersom det är sidor som uppdaterar sig varje dag, så är det fint förstår ni. Massamassamassa musik.


Idag är jag hemma!

..måste komma på något vettigt att göra snart. Det är lite svårt när det finns så mycket ovettigt man vill göra. Är pepparkakor vettigt? Att baka. Hm, får fundera på det.

Det mesta är ju vettigt beroende på hur man tänker. Det är tillexempel väldigt vettigt att sticka en mössa så att man inte fryser ihjäl om öronen som jag gjorde igår. Fast det tar väldigt mycket tid.


Det är vettigt att sitta framför datorn oom man är rädd för krokodiler. Ja det är sant. ..kan vara.

älskade hulliganer ♥


Så jobbigt att ta på sig sockar


hullogam

Nu har jag träffat mina adorabla småkusiner.

"min bästa kompis Emma är kär i Kalle, han heter Kalle och han dreglar...!"

de adorabla småkusinerna har även en pappa som är min morbror. Denne morbror är väldigt bra på mycket. Blandannat är han en av sveriges bästa ostiopater. Dessa förmågor kom väl till pass idag eftertsom David har haft ont i ryggen. Så han knäckte lite och sånt där, vad nu ostiopater gör förnåt. Så nu är David ny människa förstår ni. Jättebra.



Johanna har vi också träffat och ätit henne ur huset. Hon ska flytta på lördag så vi tyckte det var bra. Hon var lika snäll so vanligt och lånade mig sina vantar. JOSEFIN♥, har vi träffat också. Det gick att klämma in mycket i denna dagen även fast jag var på sjukhuset större delen av degen.


Större delen av degen. Ja det skulle stå så. Puss

in the music box

med helt omatchande kläder och ett fantastiskt rrufsigt hår beger jag mig nu mot fjärran öden.

Sinclairius


det gör jag nästa jul

hehejhejhejhejhej! Jag slår vad om att ni inte läser det likadant som jag säger det. Det är en skam.. ville helst byta namn. nejnejnejnejnejnej! Det är okej. För jag vet att det är svårt att hålla uppe takten med mig.


Jag tar julen med lugn i år. Idag var jag inte ens med i ett luciatåg.

jag kollade på. några pepparkakor eller lusseullar har jag inte heller bakat. Men det är ingen fara för,


det blir jul nästa år med.

här är en bra låt jag hittat.

where have all the busses gone?

Goddag. Idag har inte bussarna varit riktigt kompis med oss och kommit när vi tyckte dom skulle komma. Den kom en kvar efter. Idag har jag inte heller ätit någon frukost, så min mage growlar och är sur. Mycket är inte i sin ordning. Det är lucia och jag lägger upp en bild på en bebis. Var är ordningen?



DEn gamle räven!



oooo kej. jag har möblerat om mitt rum precis. Efter den inpulsköpta fåtöljen från min sida kan allting hända. Men det blev ganska bra. Nu har jag dammsugit lite dammbävrar också, så slipper jag städa till jul. Och så kan jag sova gott i natt. Jag vill inte gå ut för det är iskallt. I morgon ska jag ha sånglektion tänkte jag mig, fast först ska jag lägga fällben för de i luciatåget. Förutom att jag inte ska lägga något fällben.

Å herre min je, det är i Uddevalla kyrka. Har hört att det är kallt där.


och där sitter matilda som ett annat charmtroll.. undrar om det är mitt hår eller hennes hår.

PS. den gamla räven var Johannes som ville fira jul med oss och Evatagemattiasjohan. Klart han ska!

konstigt

jag var alldeles säker på att jag skrev något här imorse. hjärnan är en märklig maskin. Nu måste jag gå och duscha, för vi ska till the församlingshem på gtj.


puss puss

här är jag igen!

1 dag och sex timmar senare. Ni måste vara fruktansvärt nyfikna på vad jag varit på för äventyr. Och godhjärtad som jag är låter jag er inte vänta med att få veta det!

Sen vet jag även att ni älskar korta inlägg så jag gör en sammanfattning.

På fredagen
var matsalen överbefolkad av euforiska hulliganer som ville ha tacos. Jag kom undan smärtsfritt av någon anledning. Ettorna hade eos och jag fick eosnostalgi. Tilda var värsta kreativ och mojsade ULL till en gubbe.






Hängde med mysiga ettor och klasskompisar, var på tråkiga lektioner.


följde med Bella hem, träffade en hundig hund och en kattig katt som var en August men betedde sig som en Augusta.


mysmys.

Sen åkte vi på julfest och pyamasparty i fristaden och träffade en massa människor jag inte träffat förut. Jag försökte vinna död ko. när det var slut åkte vi hem till Bella igen och spelade in en väckningssignal på loftet. Sen somnade vi som små sillar.

Lördag(idag): vaknade till vår vackra signal men det gjorde inte Bell så mycket. Så jag sjöng lite för henne den fina gamla visan upp och hoppa, tjalalalala, upp och hoppa, tjalalalala. "Både upp OCH hoppa? Det låter jobbigt.." Men vi kom upp och vallfärdade till secondhand!


och det fanns fler som gjorde det, hehe. Några stycken! Märk väl att detta kort togs 09:57 precis innan det hade öppnat. Vi mötte upp Frida och David som också skulle vara med på 2-handet.


Det var såhär att jag köpte en fåtölj och det var ganska oplanerat.


fröken Frida hittade en hatt :)


Vi gick till ett antikvariat och köpte Bohuslänningen från 1893. Sen var det dags för en PAUUUS.


chailatte, väldigt bra! mumsmums.


Lite fönstershopping! Sen kom mina kära förfäder, vi sågade in fåtöljen i bilen och åkte sedan iväg.


sista stoppet var ett tvåsekundersmöte på en parkering. Det var hardcore om något.

gör inte som man säger

Här sitter jag i Gemusalen och "ÖVAR GEHÖR". Ja det är såklart det jag gör. Inte bloggar jag eller lyssnar på hårdrock. Neeäh.

solar också.

Godmorgon!



här har man väckt och smsbombat sin kompis med bananer och tufflor på morgonkvisten. men jag tror hon är vaken nu. mission acomplished!

Det där är mitt hus

konstens gåtor

hur MÅLAR man sidentyg? Det är jättesvårt. Det är nästan så att det inte går. Men jag tänker INTE ge upp. Jag SKA måla sidentyg. Jag SKA! Skaskaskaskaskaskaskaskaska!!! (så sa jag när jag ville skrämma skator när jag var liten, förresten. SKA SKA SKA!)


såhär "bra" har det gått hittils. Jag tror att jag ska fortsätta efter lunch. DEAL.

Annnnnna

hm. undrar varför jag skrev det namnet. Här. IDAG!? Och en bild på MIG?! också. Hm.. ingen logik.. ;)

VARFÖR står det MITT namn här IDAG??



hihihihipusspuss!

strapatser som fastnar

artikeln finns på internet också, HÄR.

De var inte nådiga med våra röster, det gällde verkligen att hitta magstödet, annars var det kört. De flesta var skithesa efteråt.

men jag klarade det. Faktiskt. Och jag är stolt över mig själv. Faktiskt jättestolt. Förra vintern var jag så sjuk att jag inte orkade vara med på en enda julkonsert, i år var jag med på EN. Det är skitbra.

Hjärtat började vibrera och göra ont under förmiddagen och jag fick ont i huvudet av strålkastarna. Men jag stannade kvar och det är jag glad över. Idag är jag hemma och tar hand om mig så det inte börjar göra ont igen, men hoppas jag kan gå imorgon.


Sen får jag se om jag fixar gå luciatåg också. Fast som tur är det inte förrän på måndag.


Igår var awesome

Och jag fastnade i tidningen. Ser ni mig? ;)


mest gick dom runt och fotade mig, hela tiden verkligen. Jag har ju fått höra att kameran älskar mig, men de var lite väl påträngande.

De tog ungefär runt tvåtusen foton på mig, men det kunde dom ju inte ha med i tidningen för då skulle folk undra. Men jag slår vad om att dom håller på att tapetsera en vägg med mig nu därborta på kontoret. De fick tillåtelse.

Peters vetni



HELLLO, O! Cyndee Peters är en kvinna med krut i, det har mannen i mig fått erfara i dag. (kvinnan är hemma)Jag har dock ointe så mycket kvar(krut), hela-dagen-övning tar kålen å mig. Så jag har ingen kål HELLER. AAAH. Allt är då slut i dessa dagar, INGEN ORDNING!!

men något som inte är slut på ett bra tag, det är min snygghet.



Ville inte göra er oroliga:)


PS. jag kan le ikapp med cyndee om jag vill, FÖR HON ÄR JU HÄR! Nu ska jag tillbaka och sjunga kålet av mig!! Blir sent ikväll!!! PUSS

Känns bra

Jag och pappa kan vara väldiga motpoler. Men inte idag och inte på morgonen, för då är vi vänner. Jag får tillochmed åka i hans fräna jobb-bil och peta på saftblandaren som ligger ,mellan sätena. När jag frågade om han kunde sätta upp den som lampa i mitt rum sa han: ja det kan jag. Så I have a good feeling about this.



Idag ska jag sjunga för full hals hela dagen  och träffa en supergospelstjärna. Det är svårslaget. Känns bra. Jag tog superfina kort på bussstationen innan jag gick på bussen. Åh SÅ FINT! Det ska ni allt få se. Allt få se allt få se..



nu nu nu nu nu!!!

tagga tagga tagga tagga!!!



GÅÅÅÅ och duscha!

lösningen

hej jag mår skit nu. Det kan man fråga sig hur det fick tll. Eller så gör man inte det. jag skulle väl välja att inte göra det för det finns inga svar. Och så många på samma gång.

MEN


låt oss studera min katt.

Tro inte jag har bloggat färdigt

Jag har bara inte tid för någe annat än racerbloggning. Men mycke att förtälja. Vi får se. Tjp

926784 gången gillt

Okej. Nu tappade jag min kamera i golvet. Brutalt två gånger. Liksom studsade för jag höll i sladden. Jag trodde den dog. Men istället blev den helare. Det finns en anledning till att denna, just DENNA ♥ kamera tillhör mig.


Leva farligt

Idag har jag gjort ganska farliga saker. Som att hinna med tidiga bussen. Ta med mig egen konst till skolan. Vara med Tilda och sådär. Farligt ÄR härligt. Något farligt jag också gjorde som inte var alls härligt;

springa över rälsen fast jag såg tåget komma.

aj aj.




men jag skulle till dentist och fixa min egen räls så jag kunde inte faktiskt tänka på andras.

INTE tid att blogga

nej det har ajg liksom inte men på något magiskt sätt får jag det ändå. Imorgon ska jag göra mitt livs första historia och svenskaprov i ett. Det kommer bli legendariskt. Jag kommer ha så enorma kunskaper att jag behöver TVÅ blad att skriva på.


nu ska jag


ett mehe

Jag såg precis i mitt bloggarkiv att jag har sett väldigt läskig ut.  Iallafall jag tycker det var läskigt att se mig sådär. Om jag hade sett ut så nu hade jag INTE gått utanför dörren. Det ville jag inte då heller. Vad jag minns. Jag duckade för alla kameror


men när den bilden togs hade jag sminkat mig jättemycket och precis kommit över en hel del fåfänga.



jag ryser faktish lite. NEJ, men nu hör det faktiskt till att ALLA ska skriva att jag visst var jättevacker så jag inte mår dåligt över att ha lagt ut en sån här bild på mig själv.


NUUUUU!!

huvudet på spiken.


Jättesynd om mig

Nu tänker jag citera min 6åriga vän.

"Kan du inte leka med mig nu? Jag har bara haft tråkigt hela dagen och (gråtfärdig röst) och INGEN har lekt med mig och INGEN har gjort nåt roligt med mig! (rådjursögon) Jag har BARA gjort massa tråkiga saker idag, jag får aldrig ha nåt kul, och INGEN vill leka med mig..

och INGEN bryr sig om MIG! Det är JÄTTESYND OM MIG!"



För att det är det.



den lilla datorn

Har bestämt sig för att ha väldigt seg reaktionsförmåga. Men jag lyckades få upp en bild här. Som jag tycker är väldigt fin.

Det är Johan och Johan som klättrar snöhögar. En snöhög rättare sagt. Nu ska jag gå och äta nåt sen ska jag göra mig snygg så jag kanske ser lite snygg ut när jag ska åka iväg och lyssna på Mattans julkonsert.



auf.

akta er för ryggsäckar små barn

Här ligger jag och tänker på skruvmejslar. Man kan ju inte gå ut för hårt på morgonen. Får mjukstarta och värma upp hjärnan lite innan man börjar tänka så hemskt djupa tankar. Som typ vad man ska ha till frukost eller om man ska gå till kyrkan eller rentav att man måste plugga. Sånt där kräver en HEL DEL förberedelser.

I fredags hade jag en väldigt tung ryggsäck. Den var så tung att jag tappade balansen när jag tog på mig den. Riktigt tung alltså. säkert en trettio kilo (har ingen kilouppfattning men jag chansar) VÄLDIGT tung iallafall. Och så satte jag den ner, när vi var på torp. På min fot. Det gjorde jätteont, lite konstigt att en VÄSKA kan göra ont.

Så nu när jag fridfullt vaknar upp på söndagmorgonen och kollar vad det är som gör ont på foten, Så är det ett stort sabla SÅR FOTEN! Som dessutom gör ganska ont. Det är väl lite lustigt.

ont det gör ont



det gör ont en stund på natten fast mera på dan. Mest på Dan, eller inte PÅ Dan utan på grund AV honom kanske mest. Det var nämligen Dan som knipsade och härjade och tyvärr inte var så skicklig som han brukar. Det är tråkigt att säga det här, men han har tappat lite diciplin den där Dan. Munsåret som ni ser till vänster, det hände utav att han var slarvig.


Men även världens bästa tandläkare gör misstag ibland. Det är inte lätt för lille Danny.

Denna låt hörs alltid när han går någonstans, så ni vet.

filmfilmfilmfilm

jag sitter här och ser på Tristan och Isolde.



En väldigt fin film om kärlek och dessutom rätt viktig att veta om inför provet på tisdag. HÄÄÄ. jsg stickar samtidigt så jag slipper kolla på när dom krigar eller har sex, lite läskigt för små barn. Man HÖR väldigt tydigt vad dom gör så man vet när det blodiga/sexiga är slut, så man kan börja kolla igen.

"AAAAAAAARRRGHHHH! HOOOOOOOOAAA!"



kanske inte dom ljuden passar, men det fanns inga krigsbilder.


Jag LEVER

och frodas.

idag har jag bestämt mig för att änga lite tid åt mitt trassliga garn, ty även sånt behöver kärlek. Och otrasslighet. Så att även jag kan börja med julens små projekt så småningom.



Här är då första avslöjningen av min nya frisyr på internet. Ödesdigert alltså.

Och om ni vill kommer nästa inlägg inom kort, för jag har massa att skriva om ifall ni vill höraaaa. So let me know.

Heje

Hemlig agent no. 1 har betryggat hela Sinclairs kör med sin närvaro.
Nu måste hon tyvärr vidare mot nya hjältemodiga uppdrag för att rädda dagen.



vi ses.

mitt hemliga.


som ingen ska veta. Har jag här inom mig. Hemligt. På ett sätt skönt. På ett sätt hemskt. Och förtvivlat.

mun

är inte så glad idag. Danny var och röjde rejält där häromdagen, må jag säga. Men han gav mig en ny tandborste, så jag förlåter honom. Sen råkade han nypa i min läpp med en tång. Men som sagt så har jag förlåtit honom, så ajg ska itne dra upp det här mer nu.

budget inklusive ringar

står det på en post-it-lapp vid telefonen. Man kan just undra vem som har ringt och pratat bröllop med sin mamma homartinst

yesterdag mådde jag skit. men det hände en hel del bra saker också tyvärr. Jag menar det hade ju vart lite gött om man bara kunde glömma den dagen för att allt var skit, men nu var det ju inte det så då vill jag itne glömma den. Men men. Innerst inne tycker jag det var väldigt bra att den inte var bara dålig.

Jag var hemma hos min vän Dunford, som jag känt i cirka två veckor. Väldigt härlig människa, han är en riktig afrikan. Och så är han afrikan också, tänka sig! Han har iallafall väldigt mycket gästfrihet. Är kompis med alla. I hela världen tror jag, eller iallfall alla han nånsin träffat. Och så säger han "don't worry" ofta, det gillar jag. För det betyder att jag inte ska oroa mig, och jag gillar inte att oroa mig.

RSS 2.0