Om jag skulle svära skulle jag sagt alla svärord som finns på denna jord



UTAN TVEKAN

NNNNNNNNNNNNNNNNNNN. Min mun trasas ihjäl och blöder sönder från de SABLA KROKARNA.




(Ps. Davids sms-kompis är fin. Hon hade frågat massa gånger vad han skulle på för läger, och så frågade hon igen. Han bara: "gissa?!" och då gissade hon "Fotbollsläger". Då sa jag till David att han skulle skriva "Clever girl" och han gjorde detta.

Svaret han får: "Va, jag fattar inte! Vad betyder det??"

HAHA! Jag tar tillbaka det jag sa... ;)

I would'nt die for you

det har avrt en något omtumlande dag. Har lite ont i munnen och på mitt ena knä, och känner mig lite mossig i övrigt. Chips kan hjälpa, men inte idag, ty då hugger jag upp halva min arma mun. Nu ska jag ringa Joss, min trogna vän. Imorgon blir det grejer och garanterat vi två.


Dejtvarning



Jag gör som de stora coola bloggarna: raderar inlägg och gör sen såna här bilder så att mina läsare ska tråna efter vad de missade. HA!

I told some people, now they know it

Uppdraget är påbörjat. jag sitter på en brummande giraff på väg till staden. I wish. Det är en buss.



Om en liten stund ska jag träffa, vad jag starkt tenderar tro är en dejt. Jag ska på en dejt. Nääääh. Det är bara en dejt om man bestämmer att det är det. Och jag har inte bestämt det.

- Deeeeeeeeeheeejt.
- TYST!

Planer & Afghaner

Idago sja jag behe mig av till stora staden uddevalla i hemligt projekt och sen träffa Anton för han vill träffa mig. Nu ska jag bege mig till duschen för den vill också träffa mig nu.


Tandställningägarnas huvudbry

Min mun äro full utav sår i dess former
Ty rälsen därinne har alls inga normer
Den skrapar hysteriskt o ack, varje gång
min lust blir för stark för att motstå en sång

Min hals den kan sjunga
Jag äter med tunga
och ej med dess tänder
som orsakar ränder

i kinder, jag lider
och klagar och kvider
Man vill ta en sax och klippa av tandställningen för det gör så ont but since det inte är nån bra idé alls eftersom man då måste sätta tillbaka den igen
så tar man på vax




Sweet amerikansk little gosse


Det som ingen kunde tro

Tänkte komma med en big-time confession såhär lagom till midsommar. Jag ser väldigt ograciös ut när jag dansar. Till mitt försvar må jag dock säga att båda mina ben är i luften.


Västtrafik-makes people walk.


Vet ni hur man känner igen en superkvinna? Det ska jag berätta för er.

Hon

  • tar bussen 10:24 från sin käraste Josefin ENDAST för att hinna till vårdcentralen i henån.
  • denna buss råkar vara en som hon inte känner till, MEN hon misströstar inte utan försöker lista ut när hon ska gå av.
  • Även fast hon går av på FEL station flera kilometer bort lägger hon sig inte i en hög och gråter utan börjar gå.
  • När hon kommit fram till en busshållsplats försöker hon återuppliva sin DÖDA mobil för att ringa papa. (Papan bestämmer sig djärvt för att åka och hämta annan)

  • Annan LISTAR UT en buss som hon tar för att komma på banan igen.
  • väl på bananen är hon modig och GÅR FRAM och lånar en mobil för att ringa sin papa och säga: "jag åker halva vägen, så du slipper åka så långt"
  • Ytterbys vägar lyckas inte rubba hennes fast beslutna åsikt om att komma fram. I tid. Dock rubbar Tjörns bro det hela för papan genom att ha ombyggnader och trafikolyckor SAMTIDIGT.
  • ÅTERIGEN lånar hon en mobil i tapper anda för att få veta att papan är grovt försenad.
  • Hon tar vara på tiden och köper/äter upp en pizza.
  • När papan kommer delar hon modigt med sig av sin åsikt: "Jag tycker vi ska ta färjan, så slipper vi bron som det är stopp på."
  • När de kommit fram till färjan, är denna också avstängd. SÅ de måste åka över bron ändå.

När hon kom hem kunde hon utan tvekan ha stagedivat i sängen och inte hört av sig på en timme eller två, men istället gick hon den långa vägen till sin datornördande bror (hundra meter är långt om man är trött) och gav honom pizza.


Ville bara säga att jag nu har sovit i en timma och är back on track again. Refreshed superwoman. : )


looks slightly like "lille skutt" with my superglasses on. My new favourite. Glasses, not lille skutt. Ni kan även skåda min nya australiensiska båge.

Korvmilkshake

Goddag som en Prag. Jag har aldrig varit i Prag, men det har nog Josefin för hon har varit överallt nästan. Jaha nu får man veta här att hon inte har varit i Prag men gärna vill åka dit. Det var egentligen inte det jag skulle berätta utan att jag var hos tandläkaren idag. De slipade och fejade och krånglade i min mun, medan jag låg och kollade upp i Dans håriga näsa och hans vildvuxna barm.

Då fruktade jag intet ont, ty det verkade som vanligt. Då, plötsligt sa han de försökräckliga orden: "vi tar en australiensisk båge där va?" och blodet isade sig i mina ådror.  Eller tja, jag visste örligt talat inte vad det var alls men nu är jag gammal och klok.

Tandställningen har skavit något fruktansvärt och blodat upp hela min mun. (Nästan) Så här hemma hos Josefin förärades jag korvmilkshake med potatis. Om man söker bilder på google med sökord korvmilkshake kommer denna bilden upp. Det är sant, testa själva.


sound of korvmilkshake


Dessa firefoxuppdateringar.

Ja, vad är upp med dom egentligen?? (whats up with them) Typ hela tiden men man märker ju ingen skillnad. Tacka vet jag min blogg. Där märker man.

Och bara för att jag heter Mary i andranamn får ni lyssna på

En bra låt



shrimp talk

Mary är härlig. Hon ger mig de mest fantastiska kommentarerna. Gång på gång på gång. Jag måste citera henne för hon är så bra. "Better to make jokes than knivmörda nån ."

så sa hon. Jag vet inte om hon menade "jappe" som nåt sorts jakande  bekräftningsord, men man skulle kunna tro att hon skulle skriva "Joppe" men skrev fel. Och jag skulle gärna knivmörda Joppe, även om jag inte var på dåligt humör.

Ni vet han.joppe


Den här Joppe. Det är mitt hat-barnprogram och har alltid varit.

Usch, se inte hela. Bara första tio sekunderna.

Lektion 1- tjejdiabolo


Jaha ja.

Igår körde pappa mig och David oss till kalaset. Plötsligt säger han: "Ser ni häcken! Är den inte fantastisk?! Vilken häck!" Pfff.. fnissade David innan han brast ut i gapskratt när pappa sa:

"Den är så vacker.. och har vart sån i femtio år!"


Vad han pratade om? En trädgård såklart.


Serious/unserious

So you know I'm not that much of a partyprisse. But I will tell you something. In these days when you are ledig you think you will blogg a lot because of that; that you have a lot of spare time. But you will not because your feet are svettiga. Or maybe because you are tired.

You know I am not verkligen sure of who I am anymore so much. Rather unsure. Of course I know who I am, but there is an skakig feeling about that. So when I am insecure, I make jokes and act like a clown. Its silly, really, but I can't help it.

Since my blog is famous for not to be that serious, here I will jämna ut the hole with a unserious picture. Here you go.



I am so nervous about somethung, dont know what.

Ifall ifall

Heej! Vet ni vad? Jag ska kolla på en film nu. Och det är inte snövit & de sju dvärgarna, för den går på tv, alltså ska jag inte se den. Jag får se den en annan gång. Nu är jag tvungen att nysa---atjoooo. Om ni vill veta hur det låter när jag nyser kan ni gå in här. 1:03

Men alla vet redan hur jag låter när jag nyser så ni behöver väl itne göra det. Men jag bara tänkte ifall ifall.


Okej.



Rosa naglar? Nä. jag har en röd tröja på mig nu så det passar inge vidare. Men man får lite hallonisglassfeeling av dem. Naglarna alltså. Ikväll ska jag parta lite hemma hos svenssons, jag och Sandra har förberett present och det ska bli najs. Det var najs igår också, jag firade midsommar hela dagen på stenungsön och sen Ku. Gav dock bort min krans till en krans-snyltare för ajg orkade inte ha på mig den.

Inget mer blogg tror jag för det är hot och man vill inte blogga. Water water salt salt.

Det här är så coolt



Men kan det vara sant har jag ingen aning om.

Matilda kan skärpa



här kommer snyggaste bilden från igår, iallafall från som som matilda tog... ;) Hon tvingade mig att lägga upp den här, den rackarungen.

En dålig dag

När någon skvätter grapefrukt på en när man försöker äta frukost, då är det droppen.


Haha, det här är gulligt..


"they're smart, they're organized.. and they got my keys.."


Awkvard, lovely janitor.

Anna fixar



Alltså. Det är aldrig kul att bli förbisedd. Någon säger; "Det här ska bli så kul!!! Kan du följa med, och Pelle och Olle?!" Men ingen frågar Klas..

Alla blir nog förbisedda någon gång. Eller de flesta iallafall. För en del verkar alltid ha förmågan att hänga med i allas gäng tycker jag. Men det är inte jag som förlorar på det, faktiskt. Det är dom som förlorar på att dissa roliga mig. Jag är hysteriskt rolig. Och om dom inte tycker det, så är inte dom roliga och då kan jag lika gärna umgås med någon annan. MOHAHA.

aj

Just nu sitter jag ochn kollar på Tyra Banks show och äter glas. Och dricker en dricka som smakar tallkoda tillsammans med glassen.. MINTE GOTT.

(Hehe. Där skrev jag fel. Men ni får gärna tro att jag är en superkvinna som äter glas.)

saerthpi

Goddag. Idag mår jag bra. Förutom två stora sår i min mun som svider väldigt mycket. Och förutom att jag är väldigt trött. Och förutom att jag har ont inuti min överkropp.. Och förutom att jag inte har några vänner. Och förutom att min farmor är uppäten av en björn.

näää..

min farmor är inte uppäten av en bjöörn.

Och ajg har maassa vänner. Bara det att dom kan va lite lite dåliga på att visa sig på sommaren.


Lissna

Idag har jag ej bloggat. Ej ens litegrann. Men tro inte att jag är tom på ursäkter. Det är jag inte, jag är full. På ursäkter.

Jag har inte haft nåt internet på hela dan. Och då pratar jag inte om min förra lärare Dan, utan denna dag. Jag la internetet hemma, för jag glömde det.

Klockan tio åkte jag för att bussa till Gbg, där jag skulle byta sladdar med min syster. Sen ville jag åka till Stenungsögården för att hejja på mina asmå kompisar. Haha, det blev nästan as-små, kompisar. Men så små är dom inte. Det var iallafall nice men jag glömde var jag lagt min kamera så det blev inga kort. Men så här fint var de3t när jag gick dit:



Nu har jag ont i ryggen, godnatt.

En hehehesign

Godmorgon-grattis-godjul och varsågod.

Jag är lite väldigt mycket snurrig för ajg är trött och väldigt trött. Här har jag ssuttit i femhundra timmar och gjrt min design. Det är ett pilljobb men nu orkar jag inte greja mer så den får vara klar. Mahshashshshama.



väldigt stor bild för jag testade den på designen. Jag måshmåste sova nu. Hejdå!

HÄR ÄR DEN!



Avsnittet jag letat med lys och lampa efter!

Förmiddag på taket


sorb sorb.. é



Änteligen sorbét!!

varanernas stridsmarknad

Sådär. Jag bloggar inte så mycket. Väldigt lite om du frågar mig. Men ni verkar inte klaga, så jag antar att jag kan fortsätta att icke-blogga som jag gör nu. Dock behöver jag en ny design.

Det är fel på den som jag har nu. Jag säger så för att det finns de av er som säkert skulle säga "det är väl inget fel med den du har nu?" Men det är det. Det är fel med den.


baby, I want you back.


Inga mer hemligheter---> Klas

Jag sa att ni inte fick veta vem Klas var. Men ajg sa det för att jag var lat. Vi träffade såklart Klas och han var på sitt bästa humör igår. Här är han:


Min jordgubbsweekend






Klas är hemlig så honom får ni inte se.

.


Klas is coming our way

Nu kommer Sandra vilken minut som helst och jag ska äntligen få träffa KLAS! Jag undrar vem/vad det är!!??!?!



I know this season makes her bitter


Bryllup

Om en liten liten stund går prinsessan in i kyrkan och gifter sig. Om jag skulle varit med skulle jag klätt ut mig till afrikan, för jag såg precis en afrikansk kvinna som hade världens finaste klänning. Fast jag passar inte i en afrikansk klänning, så jag skulle behöva klä ut mig.

En bild på dom.. dagen till ära, kände jag var tvungen.


Yeah.

De senaste sex timmarna har mitt sinne behagat springa känslomarathon. Inte helt kul att fälja med på.



1. Jag var ledsen.
2. tårkanalerna öppnade upp något rejält och jag skapade några sjöar(med andra ord: de funkar).
3. Jag sov, sen blev jag skitsur och arg.
4. Efter det blev jag ännu argare, sparkade på saker och var tvungen att gå ut och vråla(och fortsätta sparka).
5. Sad. Sen kom jag hem.
6. Jag träffade Johanna och hoppade i hennes armar så hon snurrade runt mig i luften, med andra ord; sån glädje som är så JAAAAAAAAAAAAA!!! så den nästan inte finns.


Detta är vad jag varit idag.
Nu är jag lite allting




Made no sense

Sådär. Har precis vart på ultraljud för hjärtat. Jag hade en som jag aldrig haft förut, väldigt ung man. Han var ganska  nära mig i åldern kändes det som. Jag brukar ju bara träffa gamla gubbar och tanter. Men denna man var pigg och fräsh. Och han gjorde allt väldigt snabbt. Sen var han inte så noga heller. Med typ att stänga dörren. Det är ju något som man kan tycka är lite jobbigt om någon går förbi och ser mitt hjärta på skärmen liksom. Lite privat faktiskt. Nä, men jag är ju inte nudist så jag vill inte verka som en heller. Därför var jag tvungen att gnälla lite på honom.

Jag kände att jag var tvungen till att bortse från att han var ung och snygg och trevlig. Annars hade jag tyckt det var pinsamt. Man ligger där med sin överkropp helt till allmänn beskådning, inte för att de är något att se, men det är inte direkt drömstället för första dejten. Inte för att jag vill detja honom. Inte ens för att jag tyckte han var snygg. Men för att han var turk. Näääääääääää, nu bluffar jag. Han var inte turk, jag bara visste inte vad jag skulle skriva. Faktum är att han var lite asiat.

Jag är fruktansvärt sugen på godis, men alla här i vår kiosk är rånare så allt är jättejättedyrt som man vill köpa. Även det som man inte vill köpa är dyrt. Kan ni förstå eller.


Jag mår lite skit nu. Kanske är det för att jag trasslar in mig vad jag själv skriver eller för godiset. Jag kan vara beroende. Det är möjligt. Nu ska jag gå och leka med en flicka som blev biten av en huggorm i armen.

Hejdå.

Snart lunch

Hoj kolifoj! Jag undrar om Hanna kommer idag. Det hade gjort mig glad. Därför skrev jag en dikt nu.


Kom nu Hanna hit idag
om det är till ditt behag
då vill jag dig krama
skatta, hoppa, drama
Om du ändrat namn till Rut
ger jag dig en stor glassstrut



Nu är jag då på lekterapin igen, efter en lång natt.

Först kom det en liten tvåårig kille vid nio-tiden. Han var väldigt blyg men helt galen i bilar, berättade hans mamma. Så jag gick och hämtade två i allrummet för att han skulle bli glad. När han såg dem blev han totalt överlycklig och sträckte sig desperat mot bilen och lät som ungar låter när de vill ha något väldigt mycket. När han väl fick dem brummade han runt med dem i sängen sin.




Det var ett annorlunda brummande för en tvååring. Det lät verkligen som en riktig bil. Det lät som att han vibrerade i hela halsen och munnen för att få ut det ljudet. Jag var fullständigt fascinerad. Sen när sköterskan kom och skulle ta prover och kolla lite, så slutade han inte att låta. Det var så fruktansvärt roligt så jag kunde inte hålla mig för skratt. Det kunde knappt mamman heller.

Han bara satt där och lät som en motor, minut efter minut. Efter en stund blev det lite jobbigt. Ganska jobbigt. Men samtidigt väldigt roligt. Åh jag kan fortfarande skratta åt det. Hilarious.

När jag hade somnat kom folk in och flyttade på mig. Det var jobbigt för sen kunde jag inte somna om. Nu har jag snart legat i alla rum på sjukhuset. På barn. Nej inte på barn. Om man ligger på barn kan de inte andas och då mår de inte bra. Jag menade på barnavdleningen.

Nu måste jag gå och göra mig ett skärp, annars får jag häng!


Like over

Tjaaaa, jag är på sjujkhuset. Har blivit inlagd här inatt, men om jag får bestämma är jag out'ahere imorgon. jag har ont men det tar jag inte hänsyn till. Ontet kan inte bara komma här och ta upp hela min tid.

Nu ska jag skriva ut lite noter om jag får tag på dem i cyberspace.. de är ju galna i mitt pianospel här.



Nu sitter jag alltså på lekterapin men de stänger snart och jag har inte med min dator.. Så om ni har tur hör ni från mig tidigast imorgon. Men.. TJA, igen.


Watching right now


ont på natten

Jag vill inte ha ont. Det känns som jag behöver åka till sjukhus. Jag villl inte det.. Nei nei neeeeei. Har suttit och kollat på scrubs i en timma nu, efter jag konstaterat att jag hade för ont för att sova. Nu sitter jag och grämer mig.. Vad ska jag göra..? Stå ut med smärtan som är tydligt allvarligare än det brukar va, eller säga till mamma.. Sitta på ett sjukhus hela dagen.. Akuten usch. men det känns nästan som det enda jag kan göra.

JAG SKULLE VA MED MATILDA I DAG, DU KAN INTE BARA KOMMA OCH FÖRSTÖRA MINA PLANER SÅDÄR!
Jag hatar ultraljud, jag hatar blodprov, jag hatart ALLT med sjukhus

En symboliserande bild




Shadowfeet

Mina fötter är randiga. Undrar om det beror på solen.

På tal om fötter. Det här är min absoluta favoritlåt, den betyder ganska mycket för mig. Det är till och med så att jag gråter till den. Ibland. Nä det gör jag faktiskt inte. Men det är bara för att jag inte vet hur man gör. Jag har inte gråtit på fem år ungefär. Lite konstigt att man kan glömma såna saker.



Gå in och kolla på musikvideon också, om ni vill.


"When the world is falling out, from under me
I'll be found in you, still standing."


Davids one-night-stand

David var 'head over heals' kär i sin Tobbe, men vi andra trodde inte förälskelsen skulle vara så länge.


Kristina: Kan man få göra anspråk på Tobbe lite ikväll eller?
David: Näe.. ikväll är han faktiskt upptagen. Vi ska ha lite egentid, jag och han.. Jag har väldigt starka känslor för Tobbe förstår du.

Nu vet ju inte jag hur denna romans har gått eftersom David åkte raka vägen till Uddevalla efter Liseberg.



Hur blev det David, är du fortfarande kär eller dumpade du honom?

"Anna du ser full ut.."



När jag dansade med Tobbe.. Allting har ett slut and so do Liseberg.

AAAJ i min kropp.

Idag har Anna jättejättejätteont. Så ont så att det gör väldigt ont. Hon ska nog sova hela dagen fast hon inte är ett dugg trött. Anna skriver i tredjeperson för att försöka inbilla sig att det är en annan Anna som har ont. Det går sådär.


Anna är väldigt smart så hon har klurat ut en sak till sin blogg. Det som hon har klurat ut är att hon bara ska blogga ungefär ett inlägg på dagen när det är soligt, och bara när hon känner för det. Igår kände hon inte alls för att blogga. Förutom  när hon gjorde det. Så det har hon bestämt. På sommaren gäller andra regler.

När hon hade bestämt det här såg hon en kommentar som bekräftade att det var en bra bestämmelse.




Jag censurerar för jag gillar att censurera. Och Jojjoma skrev bara prosit, så det fick inte va med. Nu kanske ni tycker att jag skriver lite väl mycket för att ha ont och va eländig, emn då ska jag berätta er ett faktum som är sant; att jag är så van vid att skriva så jag märker knappt när jag skriver för jag skriver så snabbt så det här är lika lätt som att fisa för en man.




manickernas återställningskalv

Sitter på bussen hem. Jag har ett stort blåmärke på överarmen som gör ont varje gång jag lutar mig mot fönstret. Elin sitter bakom mig och vi har ätit godis. Vi träffade Sandra på centralen och innan det träffade vi Frida och Simon. Helt spontant. Vi sprang på varandra helt enkelt.

Idag har jag och Elin hängt vid hamnen på Eriksberg och det har varit jättemysigt. Sen gick vi till järntorget och Haga för att strosa runt på kullerstensgatorna. Vi gick till myrornas och en godisaffär där vi köpte glass. Killen som stod i kassan var jättesöt, typ i min ålder, men han hade jätteljus röst så Elin trodde det var en tjej. Men jag vet att det var en kille, för annars hade jag inte blivit attraherad av honom ;)


Det här var när jag hade upptäckt att jag inte hade glömt kameran i Gbg. Elin är så snäll och dokumenterar.


Jag är fruktansvärt trött verkligen. Jag brukar aldrig göra något två dagar i rad nuförtiden. För dagen efter jag har gjort något är jag så trött att jag måste sova i princip hela dagen. Idag sov jag ingenting faktiskt. Jag har verkligen överträffat mig själv. Det har varit lite jobbigt att hålla uppe kroppen men ändå gått ganska bra för vi har inte hoppat runt och gjort så mycket. Och Elin är ju världens snällaste. Även fast jag kanske inte vart superrolig hela tiden, jag blir på ganska dåligt humör när jag är trött. Men det var värst mitt på dagen.

Men nu... Ikväll ska jag lägga mig direkt jag kommer hem. Halv sju anländer jag nog, det blir ju lagom.

Key is back

Nu är det steka bacon. Eller som min icke-levande gammelmormor skulle ha sagt: Bason-fläsk. Otroligt fult, jag vet. Men klandra henne inte, hon kunde aldrig engelska.

medan pastan kokar

Jag sjöng precis lite karaoke, och spelade in det för skojs skull. Jag är inte så tonsäker märker jag, och jag hade inte spelat upp den här för er om det inte vore för en ganska rolig sak i mitten. Eller ganska i början.

Se och lär.



Och väldigt fult slut. Om jag får en negativ kommentar tar jag bort filmen.

I'm gonna koka pasta

Kristina ska gå och handla frukost men jag gillar inte frukost så jag tänker koka pasta.





med vinden i håret och solfräsh från igår, ger jag er.. ANNA!!! (applåder)

Nein

Idag har jag kommit till den punkten då jag väldigt gärna vill skriva om massa saker som händer nu, men samtidigt har jag väldigt mycket från igår som jag inte ens har yttrat mig om. Som jag skulle vilja göra, och helst innan jag glömmer detaljerna!

Frågan är: ska jag skjuta upp berättelsen om gårdagen eller ska jag strunta i att dokumentera NUUUUUUUUU? Ah, jag vet inte. It was a tricky question. Hör av mig när jag har bestämt.


Really tricky. (turkiska)

Puss

just nu sofver jag med ögonen öppnaaaa. Därav den konstiga stavningen. Men vi hade jättekul och nu är jag hemma och nu ska jag sova. Fast jag är inte hemma. Godnatt, ska se nåt bra scrubs klipp, jag och Kristina innan det äro daghs för äkta sömn.

Glädjens dag

är det idag!

En äkta överlevare

Vi sitter på bussen och pustar ut. När vi gick hemifrån var det supervarmt och inte ett moln på himlen.. sen kom vi till henån där det började regna katter och hundar. Alltså VERKLIGEN inte kul, och verkligen inte lite regn. (ja, det vavr trots allt regn och inte djur) Men turen var på vår sida och bussen kom farandes till vår räddning. Därinne fick vi sitta och lyssna på hur regnet drog förbi.. sjöng sin retsamma sång på bussens tak.

Nu är vi inte någonstans faktiskt utan vi flyttar oss hela tiden. Det går vansinnigt fort. Med andra ord, vi åker en buss som inte stannar. Än iallafall. Nu har det spruckit upp och hilmen är klarblå ovanför oss. Vi sitter och studerar molnen och konstaterar att det regnar runt omkring oss. Men inte här! : )


Jag blev jätteglad för kommentarerna jag fick igår. Från Mary, Ingrid och Mormor. Fantastiskt! Fortsätt så.



Annars..

Morgonblogg yeah

Jag blev uppe ganska länge igår.. gick inte och lade mig förrän halv TOLV. Och jag som hade tänkt nio-tiden. Men jag stod och skar kassler, otroligt beroendeframkallande. Borde inte hålla på med sånt egentligen, vet ju hur lättpåverkad jag är.. men jag kunde inte motstå det och sen blev jag fast.

Som tur var tog kasslern slut.. och jag kunde gå och lägga mig. Inte utan spasmer och abstinens, men så småningom gick det.



Nu ska vi göra oss klara för att sen sticka iväg till Lisebergo, det är toppen att ha med sig två 13-åriga tonårsgossar för att få upp stämningen!


Ser du bullar?

Heh. David satt här och spelade ett spel. Det såg ut som att man skulle spränga finnar. Passande för en liten tonåring. Vi har varit i affären och nobbat kassler och letat bullar. Fast vi letade egentlgien inte efter dem, de ville att vi skulle hitta dem, så de gav irfån sig en väldigt odör.

Jag vill visa mer bilder från när jag gick hem genom skogen! Här kommer dom.


Laeskeet.tt.

Jag tänkte bara på en sak. I den här musikvideon har Miley Cyrus väldigt läskiga ögon.


Om man ändå

Hade kassler.

Det var väldigt fint väder redan imorse. När jag hade vaknat klockan nio väcktes jag av Kristina som kom in och sa att det var frukost, PÅ ALTANEN! Jag gruffade lite, men gick ner i pyamasen. Tänkte att jag kunde gå in ohc äta om det blev kallt. Men chock kan man säga att jag fick när jag kom ut, för där hade hon dukat jättefint och det var så varmt att jag kände mig ombonad, till och med i min pyamas!


Sen duschade jag och grejade. Kristina satte sig vid datorn och kollade buss- och lisebergstider men jag tröttnade efter en stnd så jag gick och la mig. Och sov.. Sen vaknade jag som en sol och föreslog att vi skulle ringa Josefin, så det gjorde vi. Först gick vi och högg lite frukt i köket, sen möttes vi av denna syn :)

Det är ju liksom bäst att ligga mitt emellan sockarna. När vi hade pratat med Josefin var vi glada i hågen och bestämde oss för att springa till sjön. Med "oss" menar jag Kristina och David. Jag tänkte att jag bara skulle cykla med en bit men så kom jag och David in i en sån spännande diskussion att jag glömde bort det. Den handlade först om hans biceps och sen om nån klädaffär i Uddevalla.



Men så när vi slutat diskutera var vi väldigt långt uppe i skogen och david hade ont nånstans men ville fortsätta. Så jag sa "Ta min cykel så kan jag gå hem". Sagt och gjort, jag började min promenad. Det var varmt och gick ingen nöd på mig, förutom att jag behövde snyta mig. Så jag plockade löv och snöt mig i. Men jag var så snuvig så att alla löv i skogen tog slut, så jag gick in till Tage och snöt mig. När jag kommit dit alltså.

Jag saknar Hanna.. hon skulle sagt "kom ihåg att du inte får snyta dig i mattan!" ♥

På tal om mattor.. ska nog gå och plocka upp lite kläder på mitt rum. Så dom inte ligger på mattan. :)


Tanter och tragik

Jag är just lite ledsen för jag har precis dödat en myra. Man tror inte att man ska behöva göra det någon gång, men sen kommer sanningen ikapp en och man måste3 bita ihop för att begå ett dåd. Nej jag skojar bara, jag brölade glatt och dödade den med mina bara häder. Kändes bra.





Jag ligger på altanen och har Findus under mina fötter. Inte världens mest lovande position. Särkilt inte för mig. Findus har aldrig bråkat med någon, förutom mig. Som han alltid har bråkat med. Rivit mina fötter, bitit mina händer och hoppat på mitt huvud.

Imorgon drar vi till Liseberg! Jag är så glad att det blev av! Det blir jag, Josefin, Kristina, Johanna, David och hans kompis. Fantastiskt :D


Jag glömde publicera igen! Min slarver!

Jag konfronterade ju er policy, eftersom jag tyckte att något var tvunget att göras, men som Mary påpekade så är det en väldigt dålig policy. Väldigt tacksam att hon bröt den med sin kommentar. För det betyder att jag kan blogga igen! För det älskar jag oftast att göra även om det blir mycket trevligare att göra det i en kommentarsfontän!

Kristina kom hem igår efter att hon hade pysslat lite i sin lägenhet och stått och dansat i takt med sina smultronplantor.

Nu vill jag att ni ska lyssna på den här. Som jag hörde för första gången i Linnea & Saras lägenhet när de bodde i Uddevalla! En mycket fin sång med ett mycket viktigt budskap.

Martin Stenmarck – Ta undulaten


detta inlägg skrevs 10.30, I'm sorry!

Tråkigt men.. som ni vill!

Jag märker att ni har någon slags icke- kommentars- policy på bloggen, mina vänner. Därför ska jag inte vara sämre utan solidarisk som jag är inför jag nu även en icke-inläggs-policy som matchar er policy.


Tänk när det låg snö här

Hej! En lång dag har det varit idag. David har tagit massa parfym så han luktar man.

Jag och min lillebror är så sjukt tajta. VI är nästan som ett par. Ett gift par. Vi är så tajta att vi vet exakt vad den andre ska säga och avslutar varandras meningar, vi nyser samtidigt, vi skrattar samtidigt, vi skrattar likdant, vi kivas och vi delar ipod.

Det är klart jag överdriver lite men det är det man ska göra i bloggar. Han är förresten lika lång som mig nu. och väger mer. Det är bara för att han tränar så mycket. Denna lilla muskelknutte. Men snart ska vi väl ändra på det när jag får börja träna igen! ..ska styrketräna i smyg ;)

Det känns skönt att David inte är så intresserad av tjejer. Mer än som kompisar då. För om han hade varit det hade det vart fullt av flickor i huset.. alla tjejerna i hans klass hade tydligen varit/var kär i honom. Och jag orkar inte med fjortistjejer. Inte om de svärmar efter min bror. TUR att Johanna inte är en fjortistjej. Du gjorde ett bra val Martin ;)

Ganska fri

Just nu står jag i skolan vid en blipdator. Skolavslutningsstimmet börjar avta. Min väska har jag ställt bredvid mina fötter, så det hade vart ganska lätt för en klåfingrad lite tjuv att bara svisha förbi och ta den. Men jag har ju inte så mycket viktiga saker där... bara tre tusen kronor, min kamera, ipod, mobil och några rubiner. Hade ju vart värre om min tandborste låg där. Jag menar, den vill man ju inte bli av med.

Nu har vi sagt hejdå till alla lärare, lämnat in alla böcker, terminen är slut och..
Nu har jag sommarlov på riktigt!


Men, var är min väska...? Bevare mig tandborste. Jag kanske kan fråga hulliganerna som springer runt med vattenpistoler i korridorerna.. Kanske finns någon fredlig typ. Nu är jag tvungen att skriva hela raden ut.......


Inbyggd dusch

Vi såg en joggare på vägen precis. Det regnar och.. han hade inte mycket på sig. Minishortsen kom fram idag såg vi. David har plattat håret litegrann dagen till ära. Skolavslutning är det ju inte varje dag. Jag har på mig rött och vitt så jag känner mig lite dansk.

Jag ska visa, men se den här först.



Sådär. Det är framförallt början jag vill att ni ska se. Gärna flera gånger. Så. Har ni gjort det nu? Bra. Duktig folkmassa.

Så varsågod (sägs jätteintensivt och snabbt som när man säger till en hund) här är min outfit!



Hejdå!


men inga meloner.

Jag hittade min mobil. Den låg visst på köksbordet. Lite typiskt när man letat igenom halva huset. Men då ringde Sandra! Och jag blev så glad. För det är ju Sandra som håller hemligheter för mig. Vem är denna Klas?!?! Det ska sanne mig bli spännande att få träffa honom. Och snart blir det!!! :)


Ni minns kanske i våras när jag skrev min önskelista.. så skrev jag att jag ville ha äventyr. Sandra tog mig på orden och gav mig en jordgubbsweekend med Klas. Men det är ganska hemligt alltihop så jag vet ingenting förutom det jag just sa. Sandra är så hilariöst rolig.. hon prasslade och stekte bacon och paj. Fast det var inte det roliga. Det roliga var hur hon gjorde det. Haha sötis.


Alltså jag måste dra. Imorgon är det skolavslutning och jag ska greja massa. Bäh det var tråkigt att tänka på.


Emboss overlay

Jag tyckte att ni skulle få en inblick i min datornödrartid :) Så varfågod. Jag menar varsågod.



Alltså, jag visste inte att jag artikulerar så dåligt. I början hör man ju knappt vad jag säger. Och att jag hostar så det låter som att hela datorn ska gå sönder.. förlåt att detta ljud fick gå genom era ädla öron. Alltid lika jobbigt att se/höra sig själv på film.. men jag bjuder på deeeet.


Nu måste jag ta reda på vart min mobil är.. har inte sett den sedan fem. Undrar vart jag har lagt den. Kanske i byrån? Nä det är alldeles för enkelt för mig att hitta. Mitt undermedvetna vill ju alltid göra det så svårt för mig som möjligt. Men.. icke! I'm back on track och här ska letas!

nej det är ingen bra idé.

Alltså tur att man har vänner alltså. Särskilt tur att man har en Johanna. Du finns alltid där för mig, tack, tack! Jag fattar inte hur jag klarade mig innan.

Jag har pillat jättemycket med att få hit en gilla-knapp. Och så nu när det funkar så går det inte att gilla ett specifikt inlägg utan man gillar alla inlägg samtidigt. Det vill man ju inte!

Nu ska jag skriva klart mina inlägg.

Som en tandpetare i ett flygplan

Sådär. Nu har jag kommit hem och peppat upp mig lite. Försöker att bli glad.. Kom på att jag är skittrött också. hejdå


0

Att någonting kan få en att tappa lusten så helt. Jag vill inte någonsin visa mig igen. Jag kan inte ändra på den jag är.

Ljus på min syltburk

Henåns busstation är ganska tom. En potenciellt senil-dement farbror går på motorvägen. En annan senil, dock mindre troligt dement kvinna frågar när bussen går och kan inte läsa digitalt.

Nu ser vi inte av dem mer för bussen har brummat iväg på stilla resa genom skogarna.



Sådär. Då var jag lite poetisk också, känns bra att få det ur sig. Ligger ju därinne och skaver annars. Idag ska vi lämna ifrån oss alla femtiokilos skolböcker till våra abnorma lärare och genast känna oss flera ton lättare.


Det kommer vara två- trehundra små trippande, ja flygande gymnasielever idag när dagen är slut, alla kommer vara så lätta att de kommer flyga. För skillnaden blir så stor efter att böckerna har lagts av våra axlar, och när vi inte är nedtyngda längre, vad hindrar oss då att flyga?


http://www.gnetagalten.se/images/00063/0/l%C3%A4r-dig-flyga-0002.jpg

Ingenting.

mhla

Jag blev helt plötsligt sugen på ett glas kall coca cola. Var det för att jag såg den här bilden? Kanske ja.



Jag tycker inte om cola egentligen. Men ibland kan det vara gott att läska sig med, sådär en gång om året. Typ idag!

...går ut och tar vatten.

Snopp snopp fotboll

Det var Rory jag träffade på i keramiksalen som gjorde snoppar. Vem annars?



Där var en annan rolig prick också. Han pratade härlig skånska och tog kort med min kamera. Gör man något sånt frivilligt hoppas jag att man vill va med på min blogg, för kortet blev så bra. Särskilt på Rory :) Han skulle förresten göra någon intervju om fotbollen i Sydafrika eller vad det var, idag. Det lät intressant. Särsilkt för att han inte kan något om fotboll.

Den andre killen (Marcus eller vad han hette) föreslog att han skulle berätta hur fotbollen ser ut i sydafrika, att den är rund. Otroligt bra idé. Jag är mållös. Fast sen gick han :(



Där kom en kvinna också.


rst

Resten av resten gick bra. Trots att datorn dog, jag fick sitta och titta på andra istället. Rena rama underhållningen! Där satt tjejer som jämförde sina hundar och killar som rakade varandras skägg.

Och sen när jag väl kom hem chattade jag lite med min kära nudist. Han mådde bra. Han hade solat väldigt mycket och piercat sig. Det är ju inte så konstigt när han bor i Italien. Det konstiga var vart han hade piercat sig. I sin snopp. Får man skriva sånt på en blogg? Ja om det är sanning så.

Han hade ju gjort det då. Och han undrade vad min syster tyckte om det. Jag sade att jag inte trodde att hon gillade det. Hon tycker nämligen inte om att jag chattar med honom heller. Så chansen är inte så stor känner jag.

Men nu känns det lite som att jag vill prata om något annat än nakenheter. Så jag visar lite från idag istället!



Ojdå.. mer nakenheter. Wellwell. Sånt kan hända alla.

Vem är denna Klas?!

Jaha då är man i en sån där situation igen. Man sitter på bussen med en halvmosad banan (varför lyckas jag alltid med det, den var ju hel när jag åkte hemifrån?) alla teknik grejer man har harsnart dött pga brist av batteri. Mobilen, mp3:n och snart datorn. Säkert kameran också om jag använder den nåt mer.

Och mitt sinne hoppar snart ut av undran: vem är denna Klas? Och bara för att jag inte vet får ni också undra vad det handlar om. Tills jag tar reda på det.




Sååå spännande!!!!!

Inte alla som vet

Om man går förbi fyra speglar efter varandra, så måste man spegla sig i alla.

Anledningen: ...


Ja vad tror du?

edky

David trodde det skulle bli fint väder idag. Det gjorde inte jag, man ska aldrig hoppas på något sådant när väderprognoserna står emot en.

En morgon när det var mulet gjorde jag regndansen. Då kom solen fram och det blev jättevarmt. Det passade sketbra, för det var den dagen vi skulle ha picknick med kyrkisbarnen.

som att surfa på en våg

Har inte löst några problem än, däremot har jag fått nya. Min dator dör om en halvtimme. Det är vad den säger iallafall. Som en tidsinställd bomb.. fast den sprängs inte. Den stängs av. Nästan lika illa egentlgien. Menmen.

Till lite roligare saker: Min cykel har ett handtag som på en moppe, ni vet när man vrider om så låter det vroom vroom. Ett sånt handtag har jag på en sida, med enda skillnaden att det inte fungerar. Men det är en världslig sak, man kan göra ljudeffekter så att det låter som det fungerar.

Jag undrar om pappa kan fixa så att båda handagen blir såna.. hade vart roligare då.. Men jag tror inte han vill det, dra sönder min cykel.

Hoppsan.

Jag önskade mig bättre tider och bättre tider kom. Helt plötsligt hade jag inte alls bråttom längre. Nu ska jag vänta i en kvart. Och vi ska tillochmed ta den TIDIGA bussen. Jag har ingen aning om hur det blev så här. Det kan väl bara inte blir MER tid helt plötsligt när man har bråttom?

Iallafall väldigt skönt. Jag har aldrig gjort såhär förut. Jag brukar alltid ha jättebråttom dygnet runt, fastän jag tror att jag planerar jättebra. Jaja. Kanske löser det problemet på bussen.


It's a wig.



Hallalallalaa. Jag tänkte symbolisera hur man ser ut när man precis tagit munspray. Det gick inte så bra. Hon ser alldeles för glad ut. Men tänk på att jag hade bråttom. Hoppsan, jag HAR fortfarande bråttom.

Meshivej!

Man kanske skulle börja med ett H.

Just nu känner jag att jag har hoppat runt för lite idag och att jag har ont i ryggen. Himlen var så blå häromdagen när jag solade och hoppade..




Jag vill att det ska vara varmt igen. Imorgon ska jag lämna tillbaka min kamera, sorgligt. Sa jag min kamera? Jag borde förstås sagt kameran. Men jag är väldigt fäst vid den. Så det är lätt att säga min kamera. Men min största rädlsa är nog att inte lyckas lämna tillbaka den till skolan.

Jag drömde tillochmed om det en natt. Så läskigt, att ha ansvar för den HELA SOMMARLOVET, det skulle jag inte våga. För som sagt, så är den inte min, och jag är alltid rädd för att tappa bort saker som inte är mina. Inte för att jag gör det ofta, men för att chansen finns.

Så vi får hoppas att jag "lyckas" att lämna tillbaka den imorgon. Haha. Det kan ju inte vara så svårt :)

Jag mår inte bra och vill skriva en låt. Helpes vad jag önskar att jag tänkte lite mer som Melissa Horn, Lars Winnerbäck eller Veronia Maggio..

Då kunde jag skriva bra låtar.

Melissa Horn – Hur ska det gå?
Lars Winnerbäck – Hon kommer från främmande vidder
Veronica Maggio – Havanna Mamma

Det var helt en slump att jag bara tog låtar på H, jag lovar.

Whitney Houston

Har precis kollat på en intervju med Whitney Houston på Oprah Winfree Show.

Jag visste verkligen inte detta om hennes liv. Att hon gjorde en paus i sjungandet för att hon inte fick för sin man. Iförsig har jag aldrig vart särskilt uppdaterad på popidoler men, det var erkligen värt att se. Jag hittade länkar till den på naätet. Se den vettja.

Här är första delen



I den här får ni spola lite om ni bara vill se intervjun.



Och så en låt för er som inte orkar se klippet... Whitney Houston – I Didn't Know My Own Strength

datisg

Tjena.  Efter den lilla tuppluren förut tog jag min cykel och brummade iväg till Tage. (Ingen elcykel, I wish) Han stod där och krattade. Jag vet inte vad det var som var så intressant med det, men jag skulle iallafall skriva det här.

Istället kan jag visa hur det ser ut där jag gömmer mina tuggummin. Det har ändå ju blivit lite av en uppföljare.




Sådär, nu vet alla mitt gömställe. But DONT DARE ta tuggummin från mig.

Mornin'

Jag är återigen ensam hemma för mamma har åkt. Dock jagade hon upp mig innan jag åkte, här får man ingen skönhetssömn inte. Men jag går nog och lägger mig igen.



Jaaaaaaaaa det gör jag.

De kallar mig Auno

Tja. Jag sitter och kollar på Scrubs med väldigt dålig svensk översättning på tv. Dessa är de avsnitt jag har sett mest av alla, förmodligen cirka 5 gånger. But still great. Om ni undrar är det i mitten på tredje säsongen. Då Carla och JD är BFF's och Janitor har en tvillingbror.

Det är en timma kvar innan jag ska sluta uppdatera mig. Jag håller på med ett test. Och det är att inte se på tv, sitta vid en dator eller göra något sånt efter kl sju för att se hur det påverkar min nattsömn.

Jag har testat det i två dagra, och det verkar faktiskt funka ritkigt bra. Förut gick jag och la mig halv tolv, men nu kan det bli typ 9- halv 10. Och det är bara för att jag är så seg.. :)

Men jag sover MYCKET lugnare och jag mår mycket bättre på kvällen, även fast jag har lite abstinens. Men det är inte så konstigt att jag får det, är ju van vid att sitta här hela kvällen. Så mitt tips om ni vill sova bättre: slopa datorn ett par timmar innan. YEAH nu ska jag rocka loss i PS.



ickelömskt

Jag förvarar fortfarande mitt tuggummi i bokhyllan. Men nu går det bättre för ajgvet var jag har det någonstans.



När man sitter och undrar, varför allting är så svårt.

Ganska stor skillnad på kvaliteten i de förra bilderna.
Då menar jag den här och den här.


Imorse när jag kom in på vårdcentralen var det fullt av folk där. Det var kö ända till dörrn. Efter mig i kön kom en gubbe som började snacka med mig. Det var ingen vanlig snäll gammal gubbe, det var en sån där med elaka tänder och lurig blick. Mina fördomar besannades snart. (det är inte bra att ha fördomar, för då kan de besannas) Han började prata med mig. Eller vi småpratade lite om hur lång kö det var och typ vad det stod på lapparna och diverse. Sen sa han:


"aah, jag är så sjuk blablabla"
Ja det är ju oftast en gemensam nämnare för folk som står i kön på vårdcentralen, tänkte jag, men sa "jasså".
"Jaa, det måste vara för lite brännvin och för lite fruntimmer som gör det" sa han och log med sina elaka tänder.

(ARGHHT, jag blev sur men sa inget. Fruntimmer låter ju verkligen som en ägodel, och brännvin har väl aldrig vart bra för nåt)

"Värst vad det flockas med folk här, det är ju fler människer än i körka!"
"Jasså det säger du, vart går du i kyrkan egentligen?" sa jag. (i MIN kyrka är det minsann flockat)
"nää.. jag går inte i kyrkan, men det vet man ju sen förut, att där är inget folk."
"men," sa jag men blev avbruten av honom.
"det är ju ingen idé att sitta där och höra på prästen som ljuger."


HOW DARE YOU ta upp någotsånt på morgonen när man står i kön till blodtagningen, med massa folk omkring och man inte ens har fått värma UPP sig innan man får en förolämpning som man inte vill lämna oförsvarad. (Ja jag ser det som en förolämpning att präster ljuger, för prästen brukar officiellt oftast prata om Jesus, och jag råkar tro på det. Alltså förolämpar han något som jag tror på.)

Jag visste faktiskt inte vad jag skulle säga. Det kändes som att vad jag än skulle ha sagt skulle han sagt emot. Så jag sa inget utan gick bara vidare in till labbet där jag skulle ge mitt blod., och lät honom prata vidare sitt strunt men en kille som höll med honom.

Jag känner mig så misslyckad. Att jag inte stod för vad jag tyckte där och då, och försökte säga något som kanske kunde få honom att ändra sin mening. Eller kanske att jag hade kunnat få honom att se det lite ur min synvinkel. Visst att det inte fanns så stor chans, men då hade jag ju ändå gjort något. Kanske "sått ett frö" eller vad man säger. Det är ju vid såna tillfällen man får chansen. Sällan att någon annars kommer fram till mig och vill att jag ska berätta vad jag tror på. Man får ju ta vara på de chanser man får.

Jag blev också väldigt nedstämd för att jag insåg att det är nog många som tänker, tycker och lever så. De kanske inte har gett det en chans, eller träffat fel människor. Jag känner mig maktlös, vad gör JAG för skillnad egentligen? Det är ju ingen idé att bli arg egentligen, när jag inte gör någon skillnad själv.


AVRFHH.

Falla fritt



Jag har en förklaring.

När jag gick ut, så kom jag plötsligt på mig själv med tanken att Findus smög på mig runt hörnet och att han snart skulle hoppa fram, slinka in genom dörren och sedan låsa mig ute. Undrar vad det var som fick mig att tro så. Jag var verkligen beredd på det! Han ser så lömsk ut.. Kanske var det att det regnade.



Ja det är sant, små små droppar faller från himlen i detta nu. Håll i er för nu ska jag berätta något ovanligt. Jag har sovit. Ytterst sällsynt men ibland får man uppleva att jag gör det. Idag var en sådan dag. När jag kom hem från blodprovstagningen var jag så fruktansvärt trött så jag somnade direkt. Ja efter att jag hade bloggat såklart. ;)

Men det var faktiskt knappt så jag orkade göra det kan jag säga.

Jag ser mig omkring, undrar om detta ska bli ett långt inlägg eller inte. (Jag har ju vissa läsare som föredrar korta inlägg. Men då har jag en lösning på problemet. Ifall dessa personer läser detta. OKEJ, ALLA SOM GILLAR KORTA INLÄGG: LÄS BARA HALVA INLÄGGET. Och så kan ni ju meddela mig att ni har läst detta så jag vet. TACK PÅ FÖRHAND.) Men eftersom jag inte ser någon här, i detta rum, just nu, som protesterar mot ett långt inlägg så kör jag på det. Det gäller att vara framme när det bestäms förstår du.

Nu ska jag berätta vad jag gjorde igår.



Först spionerade jag i Tages trädgård. Den lilla blå pluppen där borta är Tage himself, på sin röda gräsklippare. Men efter ett tag tröttnade jag eftersom han inte såg mig, inte ens när jag ställde mig upp och HELT SYNLIGT började gå in mot huset. Det är inte tacksamt att vara papparazzi i dessa tider.

Men väl inne väntade bättre tider. Eva stod nämligen på händer i farstun, och väntade på mig. I all förvåning glömde jag dock att föreviga detta, men jag är säker på att alla tror mig ändå. Efter detta kraftprov satte vi oss ner och surrade en stund. Men efter en stund tyckte hon att jag dillade för mycket, så hon gav mig persilja.



Färsk och fin, raka vägen från hennes lilla täppa.

DONE



Nu går jag och lägger mig.

CRP

EN SÅN HÄR LITEN LAPP, TILL SYNSES OBETYDLIG, KAN VAR AVÄLDIGT VIKTIG


Stackars dig och stackars mig

Hej, jag har sktiont idag också. Det är ju nästan så man hoppas att de ser något på proverna. Eller ja det hoppas jag. Men jag har inte för stora förhoppningar, eftersom det har osynts förut när jag har haft ont. Men i vilket fall borde jag gå upp ur sängen nu.. inte så bekvämt när man är van vid sovmorgon.


Nåt så där lite simpelt

De sista dagrna har jag vart ganska våghalsig med att äta laktos. Så våghalsig att det har blivit spår efter vågorna på halsen. Nää.. Jag tror inte det är så mycket fara.

Mamma sa: vill du ha bulle?
Anna sa: nej jag är allergisk.
Mamma: kan du inte äta lite bara så du får smaken i munnen?

Då tyckte jag det var en bra idé.


FÖRE



EFTER

Dumt att äta för mycket.

Mamma tror att kungafamiljen firar svenska nationaldagen idag. Jag tror att de sitter inne och ser på Scrubs. Det borde de göra iallafall.

Imorgon ska jag gå till vårdcentralen och lämna blod. Tidigt tidigt. Nästan så tidigt att blodet inte har kommit ut i artärerna än. Men jag får väl ta till något knep jag har. Så nu förbereder jag mig för fullt. Det är bäst att vara beredd på vad som helst.

För man vet faktiskt aldig med de där som jobbar på vårdcentralen, de kanske sticker mig massa gånger på magen också, i ett mönster så det sprutar blod genom en giraff eller kanske en panda.

Jag vet vem som älskar bilder...

För det är DU!






Jag undrar om det är naturlagen som gör att man inte kan se bra ut i tandställning. För mitt fel är det inte.

Bläddra då, så jag kan se.

Jag skrev en kommentar på en Emmys blogg precis, och som verifieringskod kom: "kidnappers, evil"  Det måste ju vara ett tecken alltså. Nu måste jag gå ut och ta in mina akrylfärger så att dom inte blir stekta. Det står inte på dem att de inte tål sol, iallafall inte på svenska. Så då tål dom sol.

Står det inte på svenska, som vanligt bondfolk kan läsa, då är det inget viktigt.


Det kom en myra på min tavla. Jag mördade den. Med penseln som för tillfället var blå.


Resten av tiden solade jag undersidan av fötterna, som kallas fotsulor, för jag tyckte att det var deras tur att få se solen nu.

Bara om ni kommenterar kommer fler inlägg

mashamashaMA!

Situationen är så sjuk

Haha. Jag vet vad som lät i köket förut. Det var mamma som hade hittat min blogg och satt och lyssnade på oblador, på min dator. Nu ska vi beställa lite pasta och lotion, sen ska vi gå ut!! Gissa vad?!

Bra gissat, visst lyssnar jag på Veronica Maggio – Måndagsbarn

Viktiga fakta

Om man har massa gröt i munnen är det svårt att prata.
David behöver inte ha med sig sin mattebok när han ska på fotbollscup.




Det låter något konstigt från köket

heppo

Pust. Jag har precis laddat upp några bbilder på Ku's bilddagbok. Känns inte som att någon kollar där men ändå. Ifall någon skulle göra det  kan man ju lika gärna vara beredd. Alla har säkert glömt lösenordet, men jag hoppas inte det. Isåfall hoppas jag att de är så smarta att de frågar efter vad det är.

När vi hade ätit var jag så sugen på efterrät, men vi hade ingen. Bara glass och choklad som jag inte kan äta. Men jag trotsade min laktosfrihet och knaprade två noblesse-skivor. GOTT.

Nu ska jag gå ut och kratta. Eller nåt. Ska man ha ont kan man ju lika gärna va nyttig.

En annan sak. När man bläddrar i iphoto kan man ju välja "tolv månader sedan" och på så sätt få fram kort som är tolv månader gamla. Det här är tolv månader sedan. Kan knappt fatta det faktiskt. Känns så nyss.


Min lilla gosekorv ♥

Igårigårigååår


på Ku spelade vi frisbee. Det var rrrroligt.


Faktum är att vi gjorde massa saker.


Till exempel spelade UNO. Jag kom tvåa. Här ser man när jag bara hade ett kort kvar.


Tur att man är snygg ibland.

A

Hejhej. Har sovit i fyra timmar. Har skitskitont i bröstet. Just nu kan jag inte göra någonting. Det gör så ont hela hela tiden. Värst när jag ligger ner, men om jag gör det slipper jag gå runt.och få ångest över att jag inte orkar göra något. Därför sov jag i fyra timmar. Kommer inte sova inatt men det skiter jag i. Just nu.

Har haft såhär ont i tre dagar nu, men jag har kunnat stå ut för jag har haft så mycket att göra. Student och grejer. Men nu. Orkar jag inte med.

It's like very wierd för det gör ont på höger sida mest. Vad jag vet sitter mitt hjärta på vänster sida. Det har det gjort alla andra gånger. Men jag kanske har ett till, som sitter på höger sida, men som bara inte har gett sig till känna förrän nu.





Jag tror även att de har missat det andra hjärtat på alla undersökningar olika läkare har gjort på mig de 9 gånger jag legat inne och på alla kontroller mellan det. Ja absolut!
Man får tänka positivt.

Alla äter vi frukost på olika sätt.

Pappa stoppar i sig skinka, tomat, paprika och sallad. Efter det kanske han tar en macka med smör.

David kommer förbijonglerandes och vräker snabbt i sig en tallrik branflakes innan han jonglerar ut.

Anna sitter och plockar bort minsta dammtuss på sin mat innan hon kan äta.

Mamma löser först melodikrysset, och går sedan igång med alla möjliga nyttiga drickor, vaniljyoughurt, havreringar och bufféiga mackor.







Glömde publicera

Musoppa

Vårt kylskåp kommer snart att kissa på sig. Det behöver väldigt mycket frostas av. Så här sitter jag och har faktiskt en tanke på att frosta av frysen. Men det är inte så kul. Så jag kommer inte att göra det. Inte idag i allafall. Jag drömde att det satt en gamling, tant bredvid mig och kollade på mig när jag loggade in på facebook. Hon tyckte inte att jag skulle göra det.



Jag drömde ganska många konstiga drömmar inatt. Men jag minns dem inte. Nu ska jag äta frukost.


Flusoppa

Hej. nu har jag kommit hem från Ku. Känner mig lite full.

i skratt.


Det var väldigt roligt och man fick riktigt bra magmuskler alltså. Jag spårar alltid ur så jag blir så flummig så jag känner mig full. Tur att inte alla gör det när de är glada. Hur hade världen sett ut då. Eller förresten vet jag inte om jag känner mig full. För jag har aldrig vart det. Men man kan ju gissa sig till. Ibland har människor sagt att jag beter mig som full. Så jag har väl en alkoholistgen.



Nu kommer min familj hem. Så jag måste gå ut i köket och låtsas att jag dricker vatten. Det är nog bäst så.

Headlines

Jag hittade en till intressant rubrik..


Just for you

Idag. Så är det inte många som läser min blogg. För alla är ute på äventyr i solen. Braa! det är det man skaa. Fast ni som sitter inne och är sjuka eller något, är värda ett blogginlägg till.

Här kommer en het nyhetsrubrik jag snappade upp:






Annador, hon dansar spökdiscodans.

Hej nu har jag sovit förmiddagsblunden. Det är lite tragiskt för jag har mer och mer nu sovmorgnar till tio, förmiddagsblundar till tolv, middagssovning till tre, eftermiddagslurar till kl sju och.. nattblinkar, alltså jättedålig sömn på natten.

Men det är ju så skönt att sova på dan! Mycket skönare än att sova på natten. Varför i hela friden är det så. Det är inte bra för mig. Ni ser ju hur förfärligt jag har börjat se ut!



Men.. är man uppe på natten kan man ha spökdisco med Oblador. Det vill man ju inte missa!


Smart

Förra onsdagen köpte jag ett tuggummipaket. Denna veckan har jag spenderat till att leta efter detta tuggummipaket. Igår hittade mamma detta tuggummipaket, i hyllan bakom en tjock bok om kinesiska tecken. DÅ mindes jag att jag hade lagt det där, för att ingen skulle hitta det, så att jag skulle kunna ha det för mig själv.

Det är så jag jobbar.

En sista suck

Lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala, låter låten som David spelar på pianot. Nu ska jag gå och lägga mig så han kan sluta spela. Godnatt!



Vad ska jag göra imorgon, åka till Gbg eller va kvar på ön och gå på Ku? eller något helt annat?


 

Vi får väl se.


Detta fält måste fyllas i

Mah. Vet ni vad? Jag har fått tre kommentarer på tre dagar. Det är stort. Eller ja, det är ju iallafall bra att man får en om dagen. Kunde vart värre liksom.

Nu hoppar Findus på dörren. Jag är ganska säker på att det betyder att han håller med.

Vi åt jättegod moccatårta för en stund sen, eller jag vet ju faktiskt inte om någon äter på den fortfarande men det gör inte jag iallafall för jag är hemma. Och Eva hade gjort sorbét (glass) av björnbär, bara till mig!



Det var bål också, med små frusna larvar i. Man kan aldrig lita på frusna hallon. Bålet var jättegott, ända tills jag fick syn på något litet svart som såg ut som ludd men som var en larv. Då ville jag verkligen INTE ha mer. De andra brydde sig inte, åt larvar med hjärtans lust.

Jag har förresten lånat skolans lkamera om ni inte såg det. It's grymt. Nu vill ajg bara säga en sak till. Om kaffe hade smakat som moccatårta hade jag druckit det varje dag.

Nu byter jag till jeans


Studentfalleras

Hej! Idag har min kusin Mattias tagit studenten. Så vi åkte för att pussa honom och se utsläppet. Näää.. vi pussade honom faktiskt inte.



Jag har löst mysteriet med kudden! Det var Evas turkudde som hon brukar ha bakom ryggen när hon kör. Tage hade lagt den på taket en dag så den blåste bort till oss för Eva visste inte att den var där.

Det gick väldigt bra att åka in, förutom en traktor som blockerade halva vägen ett tag. Jag fick åka i Evas lilla bil, tillsammans med henne och en syster. Framför oss nästan hela vägen åkte Tage och Johan, i deras andra bil. De var tvungna att göra det för annars fanns det risk att Eva skulle börja sjunga opera. Se ovan.



När vi kom fram var det väder. Riktigt nice alltså.



Såhär såg det ut när vi gick mot stan. Alla barnen fick stenar i sandalerna förutom Anna, för hon fick manna.



sen kom det gräs och det gillade jag. (gräs är gott)



Yeah.



Vi stod och väntade väldigt länge.. Sen kom han.



Han var glad. (och lik sig)



Det var en som hade post. Eller iallafall en postlåda.



Hans klass typ.


Nnnnu ska jag snart gå bort till festen. Hejdå!

Yesyes

Hej alla studentkorvar. Jag har plötsligt fått väldigt ont i ryggen, men jag vet inte varför. Ingen aning faktiskt. Eller.. Det är nog förresten för att jag träffade Matilda idag. Hon brukar ju ha ont i ryggen så hon har förmodligen smittat mig. Typiskt.

Inte för att jag hade något val eller så. Hon sprang på mig rätt som det var när gick runt för mig själv på torp. Det är lite mysko, för jag träffar alltid henne på torp. Jag tror jag har stött på henne två eller tre gånger där nu, och jag är inte alls ofta på torp! Är du det eller, Matilda?

Menmen, alltid en glad överraskning! ♥

Var har jag lagt bananskalet?

Hejsan. Här sitter jag nu i skolan och hickar. Träffade en lång Per på bussen. Han skulle lära sig turen för han är busschaufför. Jag blev glatt chockerad över det uttalandet, men medger att han passar väldigt bra som det.

Nu ska jag ha fotolektion. Spännande. Sista viktiga lektionen innan sommmarlovet typ.
Om man inte har något att göra i skolan kan man ställa sig bakom tåget.


Imorgon tar kusin Mattias studenten, och jag ser fram emot det, för jag ska åka med Tage och Eva in till Uddevalla, i deras bil. Eva och Tage är mina homies. Jag slipper passa någon buss!

David plattade håret för ett år sen.


Anna:
Grät hon?
David: Ja hon åt gröt.


Späckhuggarnas våningsparad

Nu åkte vi precis förbi London. Eller Lunden. Det beror helt på hur man ser det. Lite billigare bussbiljett till Lunden. Så då förstår vi alla att Lunden är det bästa alternativet. Nog om det. Jag hittade min plattång. Okej.. mamma hittade min plattång. Men eftersom vi är samma familj så kan jag ta åt mig äran och säga att det var jag som hittade den.

Dock hann jag inte göra något med mitt hår och det var lite typiskt. Nu är vi på väg till Västerskolans vårkonsert, som min lillebror är med på. Mamma förväntar sig en konsert i toppkvalitét, men jag förväntar mig att David ska skämma ut sig. För det verkar på honom som han ska göra det. Han nästintill förbjöd mig att komma. Då kan det väl inte va bra eller?

nu är vi snart framme, so long!

Jag säger bara en sak.

VAR ÄR MIN PLATTÅNG?

Ta-da

Idag är det första Juni, helt OTROLIGT. På väggen hänger en ny bild i vår almanacka, nämligen den här:



Fantastiskt, jag är alltså ambassadör för juni :D Och Kristina lite också förstås.

Livets olösta gåtor

Varför har serierna i Bohuslänningen varit exakt samma två dagar i rad?
Vilken pannkakssmet är laktosfri?
Var i hela friden kommer den där kudden ifrån?


Det är ett mysterium.

En annan synbukt

Hej jag heter Anna och jag är en väldigt trött 18 åring. Ibland är jag så trött att jag sover. (bli chockad och dra efter andan) Det är inte många som har hört av den formen av trötthet, men det är sant, ibland blir jag så trött att jag sover.

denna chock det måste vara för er att höra detta får ni smälta med en film. På mig när jag bakar chokladmuffins en annan vacker dag för typ en vecka sen. Den är inte så vacker och den är inte så autentisk, men det struntar jag i. Jag menar: Det strimlar jag i.



Nu ska jag antingen cykla eller måla Findus blå-orange. Vi får se vad det blir.

RSS 2.0