Tuffa tider

 I natt hade jag en del hostattacker så jag gick ner i köket och lyssnade på Per Gessle och en del annat på mp3. Jag kom på att jag tycker att han är bra, ibland. fast bara på svenska. Silly really är inte bra.

Och efter alvedonen i natt vid 3-tiden har jag inte feber längre. Den svettades jag ut så den var borta vid fem, hoho. Vad intressant det måste vara att läsa mina inlägg.

xD





Så idag mår jag ganska bra tjalala.

Haha, som jag skrev i ett sms till Hani idag; "Jag har känslan av en kapsyl i halsen och jag låter som en valross, men annars är det bra!"



I lördags såg jag ut som en gräshoppa tyckte Kristina. Då var jag minsann pigg & kry :).

Idag frågade jag faktiskt pappa om han kunde köpa veckorevyn till mig (det är absolut ingen tidning jag köpt förut)för det var ett reportage om Emmy Ingvarsson där. Det handlade om hur det är att ha tolv syskon. Det var ett fint reportage, ett mittuppslag! Man fick tre ögonskuggor på köpet x) Som sagt, enda anledningen till att jag köpte den tidningen var att Emmy var med i den! :)

Längtar till imorgon, då får jag träffa Hanna!

Kram, Solflingan

Idag..|Superskitinfluensa



Idag mår jag bara skit

Idag började nyårslägret

Idag har jag mest legat i sängen och haft ont

Idag vill jag inte leva

Idag har jag haft feber, hosta, migrän och värk överallt

Idag har jag velat blogga, men inte orkat. Har massor att skriva om

Idag fattar jag ingenting

Idag behöver jag nån som bryr sig

Imorgon vill jag vara frisk

Ungefär så känns det.



The Father's song

Hej alla. Idag måste jag tyvärr komma med en tråkig nyhet. Jag har blivit sjuk. Så jag kan inte åka på nyårslägret i det här skicket, säger mamma. Och.. jag mår ju inte alls bra, så det är väl det bästa egentligen. Men jag som sett fram mot det lägret länge! Ända sedan i somras ju, när vi var på sommarlägret. Kanske att jag kan åka dit nån kväll men det är ju inte alls samma sak som att vara på läger. Jag kan ju bli frisk men. Sånt kan man ju inte veta i förväg. Det ser inte så ljust ut nu dock, har ont i halsen och i huvudet, värk i kroppen. Usch för att va sjuk. Vi får se vad som händer imrogn.

Här kommer the father's song som är så fin.



Kram, Anna<3

Hos Joss-Goss.

Hej! Nu är jag hos Josefin. Det har vart en kul dag med mycket shopping men den har gått fort och snart är det natt. Jag önskar att jag kunde stanna längre. Men jag ska ju sova över! :) Jag är rätt så trött så jag skriver inte så mycket mer nu.. Här har vi just sett körslaget och jag röstade 10 gånger på Eriks/Uddevallas kör.. Och jag och Jollan har tecknat :) Det var kul xD Vi har även haft modevisning och innan det duschade jag av mig svetten från shoppingrundan! :)

Kram!

Joss!

Idag ska jag till Joss! JA! :D Det är kul att det gick! Äntligen får jag träffa min kära vän!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/721430/images/2008/img_3965_21077088.jpg
Snart ses vi pinglan! :)<3

Snartsnart!

Snart är det julafton! närmare bestämt om..

cirka tre timmar! Ser fram emot en härlig julafton!



GOD JUL!
 

Glad

IDAG ÄR JAG LITE GLAD




Hur man utrotar en kär apelsin

Hej allihopa. :)



Jag vet inte riktigt vad jag fick rubriken ifrån men här kommer en bild på isak från i fredags när han skulle se kär ut i en apelsin. Jag har ganska många roliga bilder från det. :)

Men det är inte vad jag tänkte skriva om idag! Igår var jag VÄLDIGT sugen på chips när vi var på väg hem från mormor. Det avr lite av ett trauma för mig, för mamma och pappa vägrade att köra in på Almö livs och köpa chips! Buhu.. Jag var så fruktansvärt sugen så ni anar inte. Sedan fick jag det genialiska förslaget från Hanna (via sms) som föreslog att jag skulle drömma att jag åt chips. Det funkade verkligen jättebra! Jag drömde en lång och GOD dröm med sourcream & union-smak. Delikat! Jag ville inte vakna imorse!

Nu har jag bakat jättefina pepparkakor som jag sedan ska kristera fint! Och de andra har precis hämtat granen. mamma sa att den var fin, men jag har inte sett den.. Jag och mamma tänkte gå och träna imorgon eftersom det är den enda dagen på veckan som rehab har öppet. Då ska Bharat få en pepparkaka av mig, för att han förgyller min tid på gymmet :D

Fatta vad jag längtar efter julklappar nowadays..
Kram!


 

sommarnostalgi



Den här bilden har jag tagit!

äntligen

Äntligen är det lov! Ikväll är det KU:s julavslutning, det ska bli kul. Jag håller i aftonbönen!

Pride And Prejudice

Idag när jag var sjuk så hyrde pappa en film till mig. Stolthet och fördom. Den var bra, trodde först inte att jag skulle gilla den alls, eftersom det verkar vara en så gammal film. Men riktigt bra var den.

http://www.ginza.se/Archive/Images/item_img_large/8677.jpg



http://z.about.com/d/movies/1/0/F/o/7/prideandprejudicepubp.jpg


http://www.cine.se/bilder/stolthetfordom.jpg

bad day

Idag mår jag inte alls bra. Pappa fick sjukanmäla mig så jag kan inte vara med på julkonserten :( Mår illa.

Här kommer en bild från i somras


bäverskurk

Tja, vad gör man inte när man har slut på rubriker? Jo,man hittar på en ny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

okej, det där var kanske lite för många utropstecken, men men.

Nu måste jag till kyrkan för att repa med skolan!


jylbohd

ja, om någon kan lista ut vad det står i rubriken och med vilken dialekt så kan ni ju höra av er så kan ni vinna en färgradio!
Obs! det är ett riktigt ord!

spanskaprov, igen!

Det är inte riktigt klokt! Vi hade spanskaprov igen! Jobbigt. men nu är det slut med det! Here I come JULEN!


Julerep och fåneprat

Hej!

Igår hade jag utvecklingssamtal. Det gick bra tycker jag, det enda som jag tycker är lite jobbigt är att mamma pratar så mycket. Men jaja, det känns ändå bra. Jag missade dock arbetslivskunskapen, vilket inte är så bra eftersom jag bara har varit på den typ en gång :P Sedan skulle mamma tydligen åka in till torp köpcentrum med david, men jag ville inte följa med dit så jag tog bussen hem. Det var nog lika bra eftersom jag har i kikaren  att david nog skulle köpa en julklapp till mig. När han frågade vad jag önskade mig sa jag att jag önskar mig en ipod, så jag tror att jag kommer få  en fejk-bajskorv. Man ska alltid vara beredd på det värsta!

Idag klockan 7:23 ringde jag till Kristina och frågade om hon hade fått mitt julkort. Det hade hon. Jag hade klistrat på en bild på kortet där jag såg VÄLDIGT glad ut och lite galen med ett paraply i handen.. hon tyckte det såg ut som att jag var tappad från ett rymdskepp eller något.. Idag ska vi ha körrep men nu måste jag gå till spanskan! sista gången för den här terminen wiehooo!

Kram

här var det livat!

Idag har det hänt mycket. Det märks att det är sista veckan. Elevkåren bjöd på pizza! De stod i korridoren och delade ut. Jag kan säga att det var smockat. 200 pizzor hade de beställt. Inte många gick till matsalen för det var fisk :P

Mattanterna var lite sura...
 



Sen sjöng Dan för oss med sitt band. vår lärare alltså. Det var en upplevelse, han är konstig men sjunger helt okej. Imorgon och resten av veckan är det konserter sen jullov!!! Jag längtar tills martin och Kristina kommer hem!

Igår slog jag faktiskt in alla mina paket. Jag är bra.

Kram!

Frisyr

Eftersom jag köpte en ny klämma idag firade jag det med att sätta upp en frisyr!


Jag skulle aldrig komma till Nirvana

Nu har jag precis ätit en jättegod köttebullemacka! Jag känner mig om möjligt ännu tröttare än förra inlägget men jag träffade faktiskt Hanna på torp! Helt förvånad blev jag för vi hade kommit dit samtidigt!

Nu ska jag slå in julklappar.

prueba de espanol

Idag har jag haft spanskaprov. Det gick nog rätt så bra men jag tror inte att jag får MVG. Känner mig trött och ganska väldigt deprimerad. Gah. Men jag städade igår och det blev fint.

Camilla är väldigt hungrig men hon får vänta för det är inte mat förrän om en  timma! jag ska ha gympa och sen slutar jag! 11.40! Jistanes.. Ska nog dra ut till torp för att köpa den sista julklappen..


städa städa, varje fredag..

Och så varje JUL! Så nu städar jag :)


Bilder

Från idag.






Vi gjorde flashmob!

luciatåg

Hallå allihopa! Nu står jag här i tomteklädäer på skolan(vi fick vara tomtar i luciatåget!) ovh om fem minuter ska jag vara utanför sinclairsalen. So Long!

Julkalendern äger!




Särskilt Lage äger

till alla er som känner er trötta..

Vila tryggt, som ett barn vid mitt bröst 
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst
Jag ska vagga din oro till lugn
Jag kan se att din börda är tung
För dina ögon bär skuggan av sorger
Alltför stora för någon så ung
Låt mig torka din tårade kind
Jag ska stå där vid trygghetens grind
Tills du vågar att åter gå genom
Tills du ser där din tro blivit blind
Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst
Jag kan höra dess skälvande röst





tooth


Här sitter vi och väntar, och väntar på vårt plan. Och skalar apelsiner, och äter mandariner och väntar på vårt plan. Det går ett plan till frankfurt, Kina och Banan

Här sitter jag och skolkar MEN jag funderar på att skriva en låt för jag har tröttnat på de gamla.

Jag har återfått min kamera och min mobil *happyface*

Jag saknar Frida.


tjoho

Ibland kan man undra.



JoseJose

Nu råkade jag lyssna på all musik jag laddat ner. xD Jag har legat i kan man säga. jag tycker typ inte om hälften av all musik xD Jose Jose är en spansk artist jag fick nys om.

bränna

Nu ska jag bränna skivor till lilla Amanda som fyller år om ca två veckor! Idag har jag även gjort julkort. Så duktig man kan vara!

lusse

Vi har nyss bakat fina lussebullar!

http://recept.nu/polopoly_fs/1.127738!image/362347269.jpg_gen/derivatives/w450/362347269.jpg

Flytta inte till tjörn!

http://www.youtube.com/watch?v=vbcwUs3Mr2o&feature=related
länken har blivit osynlig, men den finns här ovanför!

På tal om ingenting!

Jag minns en gång då vi skulle köpa en present till vår mamma i födelsedagspresent. Vi frågade expediten om han kunde slå in den åt oss, så han gjorde det. Problemet var att han inte kunde det, så det blev jättefult xD

Lördag

Hej. Jag känner lite halvt ångest över att jag har ångest för att jag inte har någon Iphone eller laptop. Jag försöker på ala sätt komma på en lösning. Hm få se nu.. ingen tillräckligt bra har ännu ploppat upp i mitt huvud.. Men jag har kommit på idén att sälja kaffe. Men jag tror inte man får så mycket betalt för det. BUHU!

Iallafall.. så här ser det ut i källaren på sinclair



Nu måste jag lämna över datorn åt min giriga broder! BUHU!

Igår var en bra dag

Igår var en bra dag. Jag var hemma hos stefan och vi såg på film. Juno och Narnia 2. Båda var inte så bra som jag hade trott. Narnia 2 är ju inte ens värd att se. Men aja. Nu har jag precis missat bussen. Jag orkar inte gå upp ur sängen. Där har vi orsaken. Fast jag har ju gått upp nu såklart.. för ganska längesen. Men jag hann inte ändå.

:)

Jag inser att mina inlägg här bara blir kortare och kortare och tråkigare och tråkigare.

gratisgodis

Jag är medlem på en sajt som heter gratisgodis, bli medlem du också! Det är en väldigt bra sida!


http://images.affiliator.com/325/6179.jpg

bläuh

Livet är så tråkigt och jobbigt och jag är godisberonde. BLÖGIUEFNUFKRLGah urk!

gratismode

Jag har blivit medlem på en sida som heter gratismode.se. Bli medlem där du med!

Till Sanna <3

SANNA!

RSS 2.0