muskelbyggarmygga

Åh kväll. Den enda tiden på dygnet man orkar göra något... förutom att bada för det orkar man på dagen, det enda man orkar. Men ja. Men ja men ja. Jag har en bettmygging på armen som är så stor att säkert fem myggor har hjälpts åt att suga där. Ja den är som en till arm på min arm. Haha, eller inte. Men ni vet såna där tuggummiautomater med stora tuggummin, så stor är den, minst. Som en liten muskel. Väldigt udda placering dock.



skönt med varmt väder. Idag hoppade jag från en trampolin med tre småkillar. Det var kul. Vi stod på rad, hoppade, en efter en. Klättrade upp, stod i kö och hoppade igen osv osv. Och så fick man applåder om man hade hoppat snyggt. Det fick jag när jag visade att jag kan dyka som en groda. Det fulroliga dyket anna lärde mig på stenungsön. Alltid lika kul att "briljera" med det, hihih. Sen gjorde vi såklart klassikern "vem får mest plask".

Man kände sig lite stor. Killarna var ju säkert en åtta nio år, (eller tolv, jag är inte så bra på åldrar).. så jag var lite förvånad vilken respekt dom gav mig.

Hällevikstrand är ett sånt fint litet kustsamhälle, och folk är sociala, man hälsar och pratar fast man inte känner varandra. Mysigt mysigt.

Godnatt!


Fortsättning på fredagens bilder



Kristin snor nycklarna till brors mustang


Herr och fru: "vi tog bilen med tak"


smågangsters : )


I väntan på båt


ombord på båt


framme på den lilla ön, ALLA SKA BADA!






tveklös sågning av HOT DOGS

"Alla som älskar hot dogs räcker upp en hand"


Ivar har ingen susning..


Jag nämner inga namn, men Jacob kastar i en kork i vattnet och Backlund den yngre hoppar såklart i och hämtar den eftersom Jacob själv gnällspikar och inte vågar


med en korv i näven


Photosession med Kristin och Backlund den äldre


Här är vi glada



Nu strejkar min bilduppladdare och mina ben har domnat, så jag dunstar!

Godmorgon och välkomna alla myggbett på höger ben.

Ni andra är INTE välkomna. Dealen var: högra benet är ert, ät så mycket ni vill på det men lämna allt annat ifred. Att ni inte har sån diciplin att ni kan hejda er från resten av min smaskiga kropp kommer ni att SÖRJA över hädanefter. FÖR NU FÖRKLARAR JAG KRIG!!!!

Sådär. Ett litet meddelande till alla myggor. Ni tycker väl inte jag går ut för hårt på dem? Jamenar, de måste ju lära sig veta lite gränser.

Igår var jag i Hälleviksstrand.

Jag åkte dit för att bada, måla, och dricka te med en kompis som är cirka 45 år äldre än mig. Ascoolt att ha så gamla vänner alltså. Så jag hälsade på henne, lärde henne lite om giraffer och sånt. Giraffer finns nämligen även i hälleviksstrand, om man kollar noga. Och det gör jag. Vem vill väl missa ett tillfälle att se en livs levande giraff?!?












Hoppar iland, yvig och grann


Vi var på båttur med Ku igår. Kristin blev osams med Ernst så hon puttade i honom i vattnet.. *host*

om man kollade upp
var det så här fin utsikt


om man kollade ner
var den så här najs


Så de som var där var sinnesförvirrade; vart ska man kolla?!!?

ombombinombo

Sitter här i mörkret med datorn i knät och låter myggorna knapra på mig.

Kolla vad jag hittade här Ω
en massa udda tecken.

Nu är jag ute och vimsar igen. ζ kolla! en bomb!! ---> ð

Tror det här är det svettigaste jag varit sedan 90-talet

Jag och David, min lille bror har spenderat lite kvalitetstid ute. Jag har krattat gräs och han har sparkat på en två bollar. Det är ganska väldigt, fruktansvärt varmt och myrorna anfaller för de tror att det är deras gräsmatta. Och så biter de på mig, så jag gick in och hämtade en sprutflaska och började spruta på, myrorna tror ni, men jag tog david för det var roligare.

Anna: HAHA!
David: skönt.
Anna: ha..
David: skulle jag inte tåla lite vatten, jag sover med kylklampar.
Anna: oh, jag trodde du var straight
David: Jag är kylklempuell..

Så det fick inte kanske riktigt önskad effekt.. men han var snäll kompis och försökte dränka en myra åt mig sen : )


Lägesrapport

Goddaggoddag. Det är hett idag, mina nya myggbett hälsar. David sitter på internet och undersöker hur man bäst bygger sixpack. Mamma sitter vid tv:n och pappa läser tidningen. Annars gör vi inget intressant i vår familj, förutom jag, som är intressant vad jag än gör.




Kristin vet allt

En persika frodas i min mun. Mamma frågade mig om den var omogen men jag vet inte. Jag är en typisk sån som inte vet saker. Som till exempel igår när jag vinkade i en björnbärsbuske. Min hand är inte riktigt sig lik efter det.

Här är jag precis innan



Sen efter björnbärsbuske-incidenten kom vi fram till en strand, och där satt kristin och väntade på oss!



Hon visade oss hur man föder barn!



sen visade hon oss hur man snubblar på en brygga



sen visade hon oss hur man vänder på flytbryggan



..och hur man simmar snyggt.


Slutsats: Jag vet inget, men Kristin vet allt. Nu måste jag sluta för en fluga vandrar på mig.

myrslocknaren

Hej jag skrotar ogräs : )

under ogräset ligger det myror. När jag tar upp ogräset följer dom med upp, och så sjunger dom för mig:


och jag har glömt

nu är vi nog alla lite trötta på fläder, och läger. Men detta stoppar inte det faktum att jag har en hel del bilder som jag ännu ej visat för er. Men jag kan skona er. Eller inte. Har inte bestämt mig än. Men det är fint väder. HURRAAA...

fläderläger







mmmm

Hej jag har verkligen ingenting att göra. Tänkte jag och så målade jag lite. Men det blev inte bra och så blev jag trött. OCh så tänkte jag att jag skulle sova. Men så tänkte jag att då tänker mamma att jag tänker att jag vet att jag inte kommer kunna sova inatt om man sover nu så istället för att sova sätter jag mig och kollar på friends som laddar jättesegt så jag måste göra något medan den buffrar och då kom jag hit. Hej

pilt

Hej här sitter jag med en två filt. Man kan påstå att jag köpte dem på lägret när frosten nöp mig i tårna. Den imaginära frosten. AJ! Mitt ben kliar för en mygga satt där en gång och sög blod, mm gott va.


Sommarpratare

En del har så sjukt konstig musiksmak. Det var en kille i början, BARA jättegammalkonstig country eller nåt. Jätte inte bra. Man bara leeed sig igenom alla låtarna i programmet.

Medan andra hittar så Sörens fina låtar att man bara vill att de inte ska ta slut.

Som till exempel Monika nåntings häromdagen




En riktigt bra idé

Jag är väldigt förkyld. En annan gång när jag var väldigt förkyld hade jag en stor chokladask och då hävdade jag för min familj, när de ville att jag skulle dela med mig, att jag kunde hosta på chokladen så att de inte kunde äta den utan att själva bli förkylda. Men de små sluga människorna överlistade mig och sa att det var en dålig idé från min sida, för då skulle jag ju inte kunna äta chokladen när jag hade blivit frisk, om det var något kvar då.

Typiskt att det alltid finns någon som bara väntar på att döda ens briljantaste idéer.


hur man tas med regn


man vet aldrig

Pappa valde en jättefin, helt rätt färg och stil. Grön och gorgeous. Curios George, skulle man kunna tro att jag sa.. Men! Just det! Jag ska ju ringa Kristina ju.

Bra odds

Jag plockar hallon, för pappa har en liten tävling mot sig själv. Den går ut på att den som först cyklar till göksäter, köper ett skrivblock till mig och sen cyklar tillbaka får hallon. Han har ganska bra odds skulle jag vilja säga. Undrar verkligen om han vet vad jag vill ha. Tänk om han kommer hem med något vedervärdigt mönstrat eller kanske med katter på. Upp till bevis då här, om han vet vad jag har för smak.

Då kanske ni undrar hur jag vågar göra detta, men det vågar jag för skrivblock kan man tapetsera om hur lätt som helst. Eller reklamera.


Man kan bli förbluffad

Igår såg jag en kvinna som såg ut som en hund. Jag lovar, hon var läskigt lik en sån där liten gläfsande sak. Man tror inte att man ska få se sånt på Ica, jag håller fortfarande på att bearbeta chocken.


Do you know the muffinman?


My duty to the people

Jag tar ensam på mig ansvaret att äta upp familjens jordnötssmör. Det måste väl vara ett steg i någonslags vuxen.. riktning..?

Nu var det ingen som sa emot här, och vi vet ju alla att: är man tyst håller man med.




Jag skulle gärna stanna och snicksnacka men plikten kallar nu, jag måste gå.

lägerfläder





succé

Mitt sjuklingstillstånd är lika kasst (om inte värre) idag. Moget. Men jag har ju åtminstone mina makaroner. Så jag klarar mig, får vi väl ändå hoppas.

Skulle gärna vilja måla litesådär, men jag orkar inte. Det var väl för Sören inte meningen heller?! Känner mig som dammkorvarna i hörnerna: trötta, ivägen och väldigt fula. Det är vad jag tror att dom känner sig som iallafall. Dock är jag inte ful innerst inne.


lägerfläder









kärlek


disappearence

har inget bättre för mig än att snylta choklad från kylskåpet, medan jag väntar på att bilderna ska överföras. Mm gott

Har du sett pannkakssmeten?

Sitter nu och ska packa upp hela härliga packningen från lägret. En liten tumregel: man tar alltid med sig för mycket kläder. Eller för lite. Men oftast för mycket eftersom man inte vill råka ut för att ha med sig för lite.

Eller så gör man som jag, tar med sig alldeles för mycket kläder, (och endast tunna sådana) och köper sedan en halv garderob på rean i lägerstaden.

yeahh..!


tjockhals

Godmorgon. Sitter och kollar på house... Och har ont. Är helt kass idag. Ont i hjärtat och jättejätteförkyld, min hals är tjock och gör ont.


Last weekend

Förra söndagen var jag hos Emmy

'

det här är dock inte Emmy


slow down.. fast

Skum motsägning, som Puma har hittat till sin reklam.

MEEn Här på efterlägret är allt som det ska, Indienfolket har precis åkt till indien(eller iaf börjat sin resa), nödutgångskylten lyser obarmhärtigt på oss här, Rebecka och David turturduvesover bredvid mig på stora madrassen, godiset har tagit slut i påsarna, David pratar i sömnen..

och jag har ont i tån.


Här ser vi mig och Florence, på väg mot nya äventyr


GODNATT

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Jag ska gå och lägga mig.

Hej småsten!

Ligger nu på luftmadrassen som jag skulle fått idag. Den äro gigantisk och härlig. Det får plast sex individer minst på rad på den. Men när jag kom till david (lilleskrutt) med min madrass som jag skulle byta med, ville han inte riktigt byta. Och särskilt hans flickvän lukas ville inte att han skulle byta, ty han hade endast platt platt liggunderlag och sov därför bredvid david i hans stora säng.


Jag glömde kanske säga att jag är på läger. I kungsbacka. Auf widersen.


Här är min vän Elin med sin alledeles egna luftmdrass.

Dom snodde vårt väder

Igår skulle jag och Kristin ha vår supermegadunderkväll på ku. Allt gick som planerat ända tills dagen D uppenbarade sig. Regn regn regn och regn! Som tur hade vi våra knep och knödde istället in oss på en inplastad altan, och när regnet slutade gick vi ut och hulliganiserade på kristins gräsmatta, grillade korv och sedan gav vi oss av för ett kvällsdopp..

Men så IDAG, när David och pappa skulle springa lyrloppet, blir det såklart skinande sol och glada fåglar. Vilket helgerån.



här ser vi skurkarna, innan dessa åkte iväg.

GodfikA

Oj nämen hej är det en sån dag idag. Jaha jaha. Någon som vill köpa lemoncurd så jag får något att göra? Nehe nehe.

Jag hörde ett sånt fulroligt uttryck: godfika. "JAAAAA VI BJUDER PÅ GODFIKA" Sedär sedär. Jag ska packa idag inför lägret som börjar på tisdag, fast jag ska åka redan på söndag.. Till någon som ska förbarma sig över mig fram till tisdag. Vet ännu inte vem det är tyy jag ska ta reda på däää.

Det häj är en muffins.



Som jag har bakelikakat! kUCKELIKU

knussel

Har inte gjort något vettigt på hela dagen, livet känns mer meningsfullt då.


NEj usch, seriöst, nu får jag ta och göra något vettiGT.

ehh eh

Jag trodde jag skrev om min höna igår. VA?! Gjorde jag inte det?! Typiskt.

Igår hade jag en höna på huvudet men det var bara roligt om jag hade skrivit det igår.

Jag bakade muffins igår. Dom flesta blev failade och fula. Meeen goda.

BILOFFER

Lilla familjen har varit på middag hos Jojjoma och blivit hela familjen tilsammans med dem och Krstina.. men Kristina dumpade en bokhylla på oss så nu sitter vi jätteobekvämt i bilen. Det var David som blev biloffret, vi har kommit överens om att vi ska byta efter halva vägen.. men jag hoppas att han somnar så jag slipper, det var så trångt och obekvämt så jag fick halvångest och klaustrofobi.

Dock sitter vi så nära varandra, som i en sillburk, att han lätt skulle kunna ha sett det här och bestämt sig för att förstöra min lömska plan.. så fort jag insåg det krympte jag skärmen så att texten blir pyttepytte, men nackdelen då är att jag injte ser vad jag skriver för att det bara blir som små prickar.. Så vi får se hur många ord som var rätt..

pojkar, pojkar..



Och Adolf och Lotta och Adolf och Lotta

det regnar det regnar det regnar det regnar
det regnar det regnar det regnar det regn.

och Ulf sitter inne och surfar på nätet
och Ulf sitter inne och surfar på nät.


För fantastisk för en rubrik

Idag klarade jag matten. (andningspaus)

Idag fick jag Godkänt i matte.

Jag nästan gråter gör jag.

I dessa tre år jag gått gymnasiet har matten varit ångest och en orosklump som alltid funnits och alltid suttit långt inne i mig. Jag har inte vågat eller orkat försöka på riktigt utan skjutit upp det, och skjutit upp det.

Men nu är det klart. Och jag klarade det galant. Jag kunde.

Godkänt.

RSS 2.0