Jag tror inte du har insett riktigt hur cool jag är.


men det gör inget!


Åh vad härligt!!

Jag syftar förstås på doften som kommer från mina fötter. MUMS




Jag vill inte gå till en lektion.

ingemar illustrerar hur jag känner mig här, nedan:


NÄR jag måste gå på svenskalektion. Efter den ska vi träffa triple n' touch, och öva med dom heeela dagen. Och då menar jag verkligen hela dagen. Det är jätte coolt. MED särstavning.

hejdå nu är jag sen!

priset man betalar för en konstnärlig ådra

Jag tänkte visa er något som bekymrar mig:


här är mammas säng 11:30 på morgonen.


här är min säng 11:30 på morgonen.

Många anser att bilden överst är det korrekta sättet att bädda en säng. Jag får leva med det.

ojojdärserman

Idag kom jag som vanligt på att jag under sommaren glömt bort att det var bra att spela piano. Så på min första pianolektion lät det kass och han undrade om jag hade övat något alls. Nä okej inte riktigt så illa men JAG HADE JU HELA SOMMAREN PÅ MIG?! Så där bliro det alltid, usch. Så jag tar och passar på att öva,,,, NU!! (snart..)

sen hade jag sånglektion(ingen håltimma där som jag trodde nej nej) och fick tre sångläxor, OHyeah, det fick jag. Men betygskriterierna de förstod jag inte, nej...



så jag målade istället. I tre timmar. Nu har jag en I.. floff floff, HEMLIGT! Jag skulle ju precis skriva att jag hade ett hemligt projekt och så skrev jag vad det var, åhnej. Men jag suddade det så det finns ingen chans att ni listar ut det. hi hi hihi hihihihi..

FLOFFLOFF.

flufluflufluf
blublublublub
flufluflufluf

och så var jag framme vid bussen.

flufluflufluf
blublublublub
FLOFFLOFFLOFF
BLUBBLUBBLUBB

och så var jag framme vid skolan.


hej datorn

idag har jag använt min hjärna. Ja! Litegrann faktiskt! Det var väl duktigt?


hej datorn


idag har jag använt min ritplatta.

Det kan väl inte stämma..

Jag försökte leta efter nåt roligt kort på mig som jag kunde blogga med. Vad jag upptäcker då är att inga som helst kort har på mig tagits den sista tiden. Sen typ i mars..?!

Jo okej "som helst" var kanske lite att överdriva. Men absolut inga särdeles snygga och man kan räkna dem på EN HAND?!!!!???


den här är från 2010!! RIktigt snygg! Kunde skicka in den här till en fotomodelltävling, om jag kände något behov av att vinna alltså.. men det gör jag ju inte.

projektarbete

här skriver jag om mitt projektarbete. Hulliganiskt trevligt.



mahoho

Såååå skönth att komma hem. Efter idag.
Det har varit hårt, det har varit svårt
Svettigt och nu blev jag svag
gränsen mellan där är ju väldigt skir
nu ska jag lyssna på Salem al Fakir

ganska svettig

så här ser mitt hus ut. Inte nu. Men det hade nästan vart skönt att ha det så i typ en kvart.


BAKAT MUFFINS!!

tröötttt...


me myself and dI

Idag har ungefär 24 lata människor varit här och läst på min lilla sida! Kul tycker jag. Det hade dock varit 8234674502350578 gånger så kul om någon själ kommenterat. Men min erfarenhet säger mig att det är liite för mycket begärt. Så jag kanske ska skita i det här, och baka muffins istället.

Och visa bilder för mig själv.


Jag vill ha en film tiiiiiiill


ascool dans.

SJÄLVSTÄNDIGT

Se, ingen har kommenterat NÅGOT av mina inlägg denna veckan. DÅLIG stil, jag skulle ge er onda ögat men jag orkar inte just nu.

För jag har varit i skolan heeela lååånga daaagen (Okej jag gick hem halv ett) och slösat min tid med ingenting och projekt. Kan man inte bara börja direkt och sluta SÖLA? tycker jag. Vi börjar med riktiga lektioner först på söndag. Skolmat fanns inte heller, dom sa till mig "gå till en annan skola och ät korv" jag sa till dom: "NEJ".



Så jag gick och åt sushi. Med mina fem sushiätande kompisar. Jag beställde inget (och var den enda) men efter ett tag så kom dom små sushibitarna pluppande in på min tallrik som på räls, plupp plupp plupp. Så jag fick min lunch i snålskjuts på andra, gott.

Satte mig i bussen på väg hem med mig själv på fyra säten, ja man måste vara antingen ganska scizofren eller väldigt tjock för att ta upp så mycket plats, ni får själva gissa vad jag var.


Let's drive over an elk

vi körde typ nästan väldigt nästan över en älg med bussen. Hade inte denna buss vart så fint utrustad med broms hade vi varit krasch pang slut ja.

OCh då driver jag ändå inte över som jag brukar, utan kanske nästan underdriver. Vi var väldigt nära, och kunde faktiskt blivit älgbussmos idag.


intet ont vetande lillebror vid busshållsplatsen

Vad ska jag med dom till?

Barkisar har man inte mycket till. Det märkte jag i morse. Jag kände mig liksom tom inuti. Och då hade vi ändå bara två. Inte alls i närheten av antalet detta lilla klipp handlar om.



en till badgif


PANG



etdsr

Imorse när jag gick upp var det stort vitt skynke över hela världen. Då gick jag och la mig igen. Och vaknade nu. BLÅ himmel!



såntdär man vill ha

Jag frågade om jag fick behålla gipsmodellen av mina tänder som sovernir sen när jag tar bort rälsen. Försökte vara lite listig eftersom jag kommer bli världskänd en vacker dag då den kommer vara värd miljoner.. men de är ju såna guldgrävare som prompt ska ha allt värdefullt själva, så jag fick inte det.



visst kan ni se den här framför er i the hall of fame?!

knöff

Regnet bara öser ner.. och jag blir så glad så glad... fin låt. Idag har det regnat. Och jag skulle till tandläkaren i uddevalla. I ett sånt läge vill man hellre sova faktuskt. Men klockan tolv var jag tvungen då att pysa, min snälla mamma körde mig till bussen. Mitt i korsningen när vi nästan är framme fick hon motorstopp. Eller inte motorstopp men bilen hostade och slutade fungera. Mamma fick panik för vår bil kan sluta fungera närsomhelst. Alltså HELT. Den ska till skroten, men vi har inte råd att köpa en ny just nu.

Så då tar man vad man har och får små trevliga överraskningar istället!



Jag var hos fina familjen igår, jag vill dit igen och leka...

Glass glass glass glass

En tå tre tå tå. Man kan inte äta glass, om man inte har en glass. Jag har inte ätit glass idag. Men jag har en glass. Jag vill ha glass. Codalala glass. fasssssssss

oh great.

Nu verkar det som att myggorna äntligen har förstått dealen med det högra benet. De var så illa tvungna när jag gav igen så stort förra gången de bröt reglerna. Nu har de förstått allvaret.

Igår var det fest. Vår granne fyllde 50. Det råkar också vara den granne som äger Göksäter, så det var ganska mycket gäster.. Minst tusen. Men hans stora flådiga maskinhall rymde allt ändå. Jag fick en hedersplats vid barnbordet, som seden bjuder.


Tjejligan

såhär såg min kväll ut:





Med dessa fantastiska kvinnor!

infraröda strålningar

Okej jag vet att det kanske börjar bli tjatigt men jag sitter här IGEN och lyssnar på backstreet boys.. javet. Jag vill lysnna på lite coolare musik än sådär.




Jag vill bada med Kristin och Matilda.. det går kanske inte idag



Men nu ska jag äta och sen städa för idag kommer ett litet litet barn och hans mamma för att bo hos oss!!

lalau

Nu är jag hemma, och städar. Det är inte lätt, det är det inte. Men måste göras. Ungefär som matte A. Men jag vill gärna städa.. eller HA det städat är det väl mest jag vill.. men här i huset finns ingen som frivilligt vill städa mitt rum. Eller det kanske var en lögn. Jag vill inte ljuga för er.

Det finns kanske tillochmed någon som frivilligt skulle vilja städa mitt rum, jag har hört att det är mycket roligare att städa andras rum än ens eget. Och inte bara hört det utan faktiskt upplevt har jag alldeles själv.


Och detta, var det någon med dålig humor som skrattade jättemycket åt

syster äter tomat, öppnar den och ser en massa grönt innanmäte

"uuuh, en hjärna!!" säger hon ironiskt jätterädd
"neeej, dom ser bara ut så innan de mognat" säger mamma 'lilla vän'-aktigt
"hjärnorna, ja" .... säger kristina..




syster



"Får jag låna ett par strumpor?"
"Ja de ligger i översta lådan"


Du måste sluta köpa lådvin Anna

Ni fick se min frukost, men inte mycket mer. Nu ska ni få se allt!



det här är en å



det här är vi på väg till sjukhus



det här är en spårvagn



det här är en folksamling i korsvägen



det här är en man.. jag tyckte han var cool



såhär stektes min hamburgare på focusgrillen



smådiskreta IFK-fans

Kolla i fönstret mamma!

Kristina pratar i telefon i sina trosor. Det ser roligt ut. Mest roligt ser det ut i mitt huvud förstås när jag skrev detta. Att hon pratar i telefon I sina trosor. Att hon typ har dem vid örat som en låtsas telefon eller på huvudet och låtsas prata i telefon genom dem..

Det roligaste är kanske att alla som går på gatan utanför kan se det, eftersom vi inte dragit ner någon gardin. Så jag kan tipsa alla i närheten av liseberg att gå ner bland gränderna vid focus och titta in i ett fönster nånstans vid Gårda.. min nackdel är kanske dock att syrran läser detta.. det får hon ta..

Men nu är hon mer presentabel så här finns inget att se.

Jag har så ont!

och så kan jag inte ta smärtstillande som jag gjorde igår förrän efter jag vart på sjukhuset för då blir resultaten "bättre" än de borde vara och ingen vet hur det skulle gå. Eller nåt. Då tänker man att det skulle kanske vara en bra idé att sova lite medan jag väntar på att få komma dit men neeeej då gör det ännu ondare såklart.

Men mannen i fönstret sitter kvar iallafall.





Evolution of frukost



I Göteborg

vaknade precis upp här i syrrans lilla lya, vi åkte hit igårkväll för att främja hennes jobbsökande. Eller? inte. Vi åkte hit för att Kristina ändå skulle hit en sväng men jag följde med för att jag fick en tid på sahlgrenska för akut undersökning idag på eftermiddagen.

Lägenheten är väldigt fin, liten men fin och det sitter en liten man i fönstret och läser en bok. På andra sidan gatan alltså, Fast han sitter nog inte där nu. Jag vill också sitta i fönstret.

det är väldigt nära Liseberg så igår efter Lotta på Liseberg gick hela staden förbi vårt fönster, och sen några till. Och sen några lite småberusade där i småtimmarna.

Syrran sover fortfarande. Jag har lite för ont för att sova, det är ju värst att ligga ner. Men iallafall så har vi tid att sova. Jag kan sova hela dan. Nästan..



Vi har fått post!

Jag och david beställer ibland saker. han beställer mest kuber, och jag beställer mest andra saker. David beställer mest från Kina/Japan och jag mest från Sverige. Idag kom båda våra paket. Alltid lika kul!!



han har alla möjliga former på dessa.. de vanliga på bilden ska vidare till kompisar som han säljer vidare till.





awesome!

4 funderingar i en telefonkö

Goddag. Idag har jag ringt en massa, och suttit i telefonkö. Då får man helt plötsligt en hel drös av tid. Jag tänkte dela med mig av lite tankar som kom upp.

telefonsvararen på sahlgrenska säger att du är välkommen blablabla men tyvärr är telefonkön full, du får återkomma nästa helgfria vardag blablabla. MEN DÅ hör jag att rösten som säger detta är ju en som var med i björnes magasin för länge sen, hon som pratar i början av den här låten.



Så ni som undrar vad hon nu jobbar med, så kan jag förtälja att hon är rösten i sahlgrenskas telefonsvarare.

Det var nummer ett. Nummer två var när jag ringde till sjukvårdsupplysningen där man fick knappa in personnummer och sedan vänta på sin tur. Jag fick veta mitt könummer och lite då och då kom en röst upp som sa lite diverse trevliga grejer som,

"du behåller din plats i kön" eller "visste du, att på 1177.se finns frågor och svar till vanliga sjukdomar och symptom blablabla."

Då tänkte jag, att det måste vara många som hoppar ur kön för att de inte orkar höra på tjatet. Det är bra, för då går jag fortare framåt, i kön. På fem minuter var jag framme, trots att jag från början var nummer 13.

nummer tre: när spelades "tjatet" man får höra i kön, in? Min gissning är någon gång i början på 90-talet.

nummer fyra var att samtalet spelades in. Förmodligen p.g.a risken att jag är en brottsling som försöker hypnotisera offret genom telefon. Sen tänkte jag, när jag väntade på att sköterskan jag fick prata med skulle hitta något nummer och koppla vidare mig till nån på sahlgrenska, spelas jag in nu också?

Det hade inte vart nådigt den som skulle lyssna på det sen. En massa samtal om kaffe och "nej jag behöver ingen kaka", "kan du hålla luren medan jag går och ser på tv?", "en sockerbit till", "kan jag få en kaka?", "ja, men jag ångrade mig" eller "du får nog ställa in kakorna nu, annars äter jag upp alla"


sanne mig.


Kan vi åka hem nu??

"nej jag måste göra hundra armhävningar först."

Oj

jag trodde att jag skrev något igår. Men det verkar ha kommit bort i vimlet.




typiskk

åååh, näää!! Jag hade skrivit världens bästa snyggaste inlägg imorse, som bara helt och hållet försvann för jag hade ingen nätanslutning när jag skulle publicera det.. och så tänkte jag att blogg.se har säkert sparat inlägget ändå, så jag stänger ner datorn för nu och publicerar det sen. Men NÄÄ? : (

Hurra!

Imorgon ska Göteborg smittas med lite awesomeness!





För jag Elin och Olle ska ditus!

SCRATCHY

Igårkväll vetni, så kliade jag lite på några myggbett. Men det visade sig vara ett stort misstag, för det är vad jag har gjort hela natten sen. Ja så här sitter jag, halft ihjälkliad och ooooooooooooo, vad det kliar. Aaaaaj.. jjajajaj men jag är en tapper människa. Nej skit nu kliade jag mig på ögonbrynet och upptäckte att det fanns myggbett där. GAHH, Väck inte den björn som sover, och för ALLT I VÄRLDEN, inte det myggbett som sover...!


Matildas snygga dyk


Kristins simskola

vi fick ju som sagt för oss att bada idag, sen kom vi på att vi skulle lära matilda att dyka.


på denna bilden visste hon inte om att vi skulle få sådana idéer.


här var hon lite mer medveten


de första framstegen


..plaskade ganska mycket


men tillslut lyckades hon, JÄTTEBRA!! Haha.. här råkade jag ha jättelång slutartid men man ser ju i allafall hur snyggt det var

laddar upp mer imorgon.. först ett inlägg till bara!

några mil strax väster om mäheheh

Njuter här av det glamourösa livet bland cowboys & crostini. mmmmm m! Min lilla matilda kommer snart hit och då tar vi och ger oss ut i badkalsonger! Sen kommer Kristin förhoppningsvis...



fråga inte varför

allvar

Ni är verkligen asdåliga på att kommentera. Hur svårt kan det vara, ni som ändå går in här? Jag förstår inte.

Min mamma kokar saft och jag undrar var min Torsten e. Borta?  : (


pärfekshhhonism

hejhej. Jag och david har precis sett på film. bra bra. the longest yard. den var faktiskt najs. nu ger jag sören i att stava mig rätte här som ni kanske märker men det är för ert egät besta, man  klarrar inte av för mycket perfektion har jag hört. Japp. Jappjapp.

Åh. Nu ska jag gå och lägga mig. Kötta


RSS 2.0