Kärlek!




Astronaut med Salem al fakir

Dansens dag

Idag är det den internationella dansdagen! Så jag tycker allt att ni kan passa på dansa lite där hemma. :) Det finns så många olika sorters dans!


"Dansens Dag den 29 april en årligen återkommande manifestation för att ge dansen särskild uppmärksamhet i alla tänkbara sammanhang."

Så här kan man se ut


Nu är ni allt bra förvånade va ;D

Konstverket

Hej! Jag ville bara visa hur fint Isak målade av mig när han var här. Verkligen konstnärligt! Orangefärgade tänder :) Fast jag ser kanske lite arg ut. Gör jag det ofta?



Kram på er :)

Alla goda saker är..?

fyra kanske... Idag känner jag mig ganska trött, men jag klarade att gå en hel dag i skolan iaf! :)

Jag är lite orolig över allt, men trots allt tror jag att det kommer fixa sig.. till slut. Det jobbiga är att jag behöver plugga nu men jag kan inte för det är så mycket på en gång, jag vet inte var jag ska börja! Skulle mycket hellre bara legat i sängen med en god bok och ett glas kall mjölk just nu. Men sopm sagt, jag måste plugga!


Kram på er!


En söt unge jag såg när jag gick på en gata i Gbg med Joss:)

Fri som en fågel i vinden flyger jag runt som jag vill..

Fear


Jag kan plugga, jag är inte rädd.

Den bästa mamman är min

"Har du varit ute och festat nu igen?!" Säger kanske den klassiska tonårsmamman. Men inte min, hon säger: "Har du tuggat tuggummi nu igen?!" Och ger mig en allvarlig blick när hon inser att så är fallet..


Hehe,  jag kan förklara :P. När jag tuggar tuggummi fastnar det väldidgt lätt tuggummi i rälsen, och det är rätt svårt att få bort. Så mamma tyckte jag skulle skippa tuggummina ett tag..

Jag tyckte inte det va någe konstigt att mamma sa så förrän Hanna påpekade det.. haha :)

Tur att jag har dig Hanna! ;)

Kram!

gratis5

Gratis5.se

Nu har det kommit en ny gratis-sajt, och den heter Gratis5.
Det är en helt nystartad sajt och därför har man lättare att få poäng!
Jag är medlem och har redan börjat tjäna ihop mina poäng, hur enkelt som helst! På sidan samlar du LÄTT poäng genom att besöka hemsidor, göra erbjudanden, delta i tävlingar och värva vänner m.m. Du får ett poäng bara du loggar in (per dag)! Jag samlade ihop 95 poäng på bara tio minuter sen jag registerat mig!
Så bli medlemmar, genom att trycka här. :)

Om ni blir värvade av mig, får ni 25 extra poäng!

saker & ting

Livet är verkligen tufft. Alltså inte tufft som i coolt utan mer jobbigt. Det är så uffigt jobbigt i skolan nu. Jag hänger itne med! Jag vill inte va med längre! Fattar nån det? Andra saker runt omkring är också jobbiga. Som tillexempel att jag verkligen dör om jag inte får åka till Spanien inom ett år. JAG VILL BORT!


Snart visar jag huggtänderna och då får ni akta er för det blir inte kul..

men tillsvidare får ni nöja er med findus's huggtänder ^^









kommunistiska riksbananer

Hej! Här sitter jag med Hani och vi har inte en tanke på att frosta av frysen.  Vi har ganska kul kan man säga. fattar du det? Vi pratar om hem och andra saker... Hanna har precis skrivit ordet biologi på min miniräknare.. Hon har tekniska kunskaper den där tjejen! ;)




ps. Hanna har ingen tumör på kindbenet. ds.

Adelkatten



Nu har jag precis varit och passat upp på min katt(tagit massa kort på honom). Adelkatten, höhö. :)


Men jag måste fortsätta städa nu för annars blir pappa mad and crazy.. Snart kommer A Hanna hem til mig! :D<3


Kramisar

Blabla

GAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :C

För kung och fosterland

BLÄAAAUHGH

away

http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/photography/grancanaria/gran_canaria_1.jpg

jag vill åka till spanien!!!!!

ge undulaten mat!

Idag har det inte vart någe vidare. Jag är så less.








http://www.kyrktorget.se/viewImage.jsp?id=7730



Till sommaren blir det stenungsön. Men sommaren känns fruktulöst långt borta.

superhero

Igår var jag ungefär som en superhjälte

Med skillnaden att jag inte räddade någon. Först missade jag bussen, och passade på att hämta mitt busskort. Sen gick jag till spanskan och sa att jag var där fst det var typ fem minuter kvar. Sen åkte jag till tandläkaren och vågade byta en brack. jag vågad fråga om han kunde sätta i nya färger också. efter det såg jag inte en, utan två postcyklar (:D). Sen såg jag en bil som hade jättehög musik och då diggade jag till den och killarna i bilen blev jätteglada. På vägen hem gick jag förbi en frisör och frågáde om han hade användning för någon som flätar, och han skulle ringa mig :D. Sen hjälpte jag amanda med att få tyst på lite barn. Det fanns ett barn som klängde på mig och var jobbig men jag klagade inte.

:D




Fire


tillåt

tillåt mig att tipsa om en sida där man kan se på film gratis. Jag sitter just nu coh kollar på twilight :) http://youronlinemovies.net/

|spring| iväg och lek!


:)

Å jaja. Imorse väckte mamma mig med att säga att Isak hade ringt och han ville verkligen att vi skulle "hynda" alltså skynda och hämta honom. Jag är verkligen jättetrött men han vill va med mig hela tiden ;P


hehe

Granny Gets Down!

For Miles and miles of smiles

Kolla in den här cykeln! Det är inte bara en tandemcykel utan en cykel för inte mindre än 7 personer! Coolt va? :)

http://www.simonlog.com/wp-content/uploads/2007/04/bikepicsidebig.jpg

En cykel där man kan sitta och prata med 6 stycken andra medan man trampar, faktiskt oberoende av varandra, eftersom det bara är en person som styr. Cykeln är uppfunnen av Eric Staller. En sån hade jag velat ha om jag bodde i stan :)

Pingviner.. eller vad? :)

magiska chips

Idag var jag på willys och köpte chips. Men dom var inte goda så jag ringde till konsumentkontakten och sa att dom inte var det. Då sa hon jag pratade med att ag skulle få en liten värdecheck hem i brevlådan. 12 kronor, Jippie :Dhttp://www.chips.fi/files/chips_flarn_hog.jpg

Gårdagens citat

Ja och Hani hade en underbar busseftermiddag igår. Vet ni vad hon sa när jag sa att jag skulle gifta mig med en spanjor?

"Nä det ska du inte alls för det har jag bestämt"
"men joo!"
"Men nej, du kan ju bara inte gifta dig med en spanjor, dom har ju massa tomatkrig och sånt där nere!"


Blåsfubbledags :D



Mogen


När man är 17 år har man blivit så mogen att man kan äta pure som kan ges från 4 månader

En sann berättelse

Anna sitter på en buss, hon lyssnar på musik och ser på sin rosa ipod. Det är en av hennes favoritlåtar med Amy Macdonald, och hon njuter av att lyssna och att göra ingenting medan hon gungar i takt till bussens rörelser. Allt känns faktiskt ganska bra i det ögonblicket, ända tills musiken tystnar abrupt. "Anslut till strömkälla" står det med ett varningstecken under.
-Åhnej, suckar hon och blir lite sur.

Hon känner att de som sitter bakom henne pratar om något som verkar onödigt, och hon tycker att det är lite jobbigt men försöker sila bort deras snack.
-Tänk om man kunde fixa batterier till mp3n som varade för evigt. Det kanske är en av framtidens uppfinningar.. Samtidigt som hon tänker det piper mobilen till i hennes ficka tre gånger som ett tecken på att batterierna är slut och att mobilen stängs av.

Hon sjunker ihop på sätet med en suck, för hennes batterier är också slut.





tävling avslutad

Och på första plats har vi..(trumvirvel) Hanna Andersson! Hon lyckades hitta 32 ägg av 42 möjliga! Grattis kära du! Din ihärdighet och förmåga att inte ge upp är otrolig. Ett fint pris innehållande godis får du snart! :)

 http://stjarnkikarna.se/wp-content/uploads/2009/03/prisbucklaliten-150x150.png

På andra plats kom Finja (Efternamn?) med 28 ägg av 42 möljiga! Du får ett mini-pris som innebär att nästa gång vi träffas har jag skrivt en sång om dig! På tredje plats kom Josefin med 3 ägg av 42 möjliga! Du får en genomskinlig liten tofs som pris! Grattis till alla er och bättre lycka nästa gång till er som missade tävlingen

Grodan Boll! :D


Tävlingen

Ja då kanske ni vill veta ställningen i min tävling och jag kan förtälja att den är mycket spännande! Det jag kan säga är att Hanna har en kämparglöd utan dess like..
Men jag kan ju såklart inte säga vem som har räknat bäst så ni får vänta till imorgon! ;D

Vid elden igår

brush kastar pinne

Äggjakten avgörs imorgon! Vem kommer vinna?

friluftjägggauriatyeeoioteäggäggpåsarefäggåörsöäggäöårgarpiueyteurytpaumg
säggaerguyirpurhngjkfdhasäggäggvaröfrintaeigjkabpegtniweprgiuhgupiersäggl




http://bloggbilder.aftonbladet.se/images/8897/img_470f479fb837b.jpg

Jag har varit hos Emmy! ♥


I onsdags åkte jag till Emmy och spenderade en dag med henne där hon bor i Älvängen. :)
Dagen till ära gjorde Emmy sin favoritefterrätt! apelsin med socker och grädde, mums.


Fina, fina Ester :) Och lille Jacob som inte ville sova.. Han var söt istället. Fast inte när han skrek.:(



Det kom andra hundar på besök
 
ägg


I see you


Sven som ville laga mat. Eller nåt.

Klockan ett satt jag och Emmy i hennes säng och pratade lite, och jag utforskade hennes Iphone, hihi! :) Den är religt cool. Fast då kom hon på att klockan var ett och att hon skulle på massage så då sprang hon iväg med sin coola kickboard och övergav mig ;( Nä jag skojar, mig gick det ingen som helst nöd på. Jag hade ju sällskap med både trevliga bebisar och bröder och dessutom bullar och mjölk :) Samuel var en rolig prick som också har räls (det roliga sitter i rälsen) som jag kunde skratta med (och åt, hehee..). Till slut kom Emmy och då blev jag glad :) Vi åt ganska stark mat och typ kollade på kamelbilder samtidigt minns jag. Med resten av folket också då. Sen satte i oss vid pianot och sjöng väldigt ..hrm.. vackert! :D Men det var superkul, eller hur Emmy? Vi gick ut med Ester också, jag fick se alla tricks hon kunde ;)


Jag kunde såklart inte låta bli att röra emmys tjocka, fina hår!

Äntligen har jag varit hemma hos dig! :) Tack för en mysig dag Emmy!

Ku igår


Vi lekte sillgömme och jag gömde miägg först.. i den här. Det var trångt och varmt, man fick typ ingen luftägg! Sen hittadägg dom andra mig inte så fort heller, men, till slut fick jag komma ut!:)

Så häggr vacker var jag dåägg.


Nu ska vi gå och äggta kvällsmat, jag tror det blir köttbullemacka.. jag måladägg nyss en teckning, det häggr inte så ofta man gör det nu för tidenägg...

Påskbrasa


Vi håller på att samla ihop till en påskbrasa! På vissa träd är det massa kladdigt klägg, det kallas kåda..



såhär fint brann det



Ägg

Påskafton



Ägg. Dom är ju så fina. Jag tänkte på en sak när jag skulle lägga mig igår. Varför lägger inte däggdjur ägg? Jag är säkert jättedum som undrar det, men jag har aldrig fattat varför :P Igår berättade Kristina att killarna i hennes klass har mustachtävling, fast hon tycker det är snyggare med skägg. Vid nyår frågade jag mamma om jag kunde få måla om mina väggar, för som har så tråkig färg. Då sa hon att vi kunde göra det vid påsk, fast jag tror inte vi kommer göra det nu. Nä, nu ska jag ut och hjälpa Kristina att klippa hägg!

Man ska ha blått joggingställ!


Ah, haha, det här piggar upp! Se även pappa jag vill ha en italienare!!
Ägg

Nae

Gnägg vad jag har ont i tandställningen!!!

Haj din haj! C:

idag har jag spenderat dagen med goa goa Joss-goss! Vi har haft så roligt. Verkligen. Och med Frida med :) Båda är ju goingar så det är inte så konstigt. Inatt och igår natt sover jag hos min lilla syster i Gbg, och imrongon ska vi träffa Crystal och Jenna :D 

Åååååååååååååååå.... Bluäggchh.. jag satt precis och åt banan när jag kände att något fastnat i rälsen. Jag tog ut det och kollade var det var... OCH DET VAR EN BIFF-BIT! bläää som jag åt klockan 6 och det är fyra timmar sen. Asså biffen var ju god men man vill kanske inte ha deni rälsen hela dagen.

Nu skriver jag på Pias dator och det blir alltid så långa inlägg då för det är såå skönt att skriva på hennes dator. Men nu ska jag äta upp min banan :)

Hahaha.. Josefin det var ganska många på bussen som kollade på ditt fina mästerverk! ;)
(Jag hade en banan i ansiktet)


kram och godanntattt

Sammanfattning från sista föreställningen

Jag fick blommor som jag pysslade lite med dagen efter :)

Nu orkar jag inte blogga mer. Godnatt :)

Wihie


Gödsel

Ja, koskit luktar det här. Eftersom vi bor nära åkrarna där de har gödslat kan man känna en svag arom av det när man sitter i mitt rum till exempel. Trevligt. Just nu gör mamma potatisgratäng, vi är alla lite stressade eftersom jag har sista föreställningen idag och vi behöver åka snart för att hinna med ärende på torp också.

Igår hittades min mobiltelefon. En ur publiken kom fram med den efteråt. Den var krossad på mitten, stackarn. Jag blev ledsen. Men det var bra att hitta den. Idag blev jag glad för vi testade sim-kortet och det funkade! Pappa tyckte att vi skulle köpa en ny mobil till mig eftersom den andra är trasig. Det är inte klokt hur bra jag har det alltså. Jag kan nästan inte fatta det.


Idag gick jag och David på promenad och vi hade sketkul! Skuggan var på vår sida, höhö. :)

Suck



Hon är tjejen som börjar skolan klockan fem. Kan tyckas kul, men ack. Jag har en bok att läsa ut!

körv

Jag tror, eller rättare sagt vet att ajg inte får lägga upp den här bilden på David. Men jag tyckte den var så vacker  och jag tog den idag, så jag vände den och förminskade den. Hoppas inte att han får spader nu. Han fick spader häromdagen när ajg gjorde en jättefin film på mamma! Enda problemet var bara att han råkade vara med i slutet av den i två sekunder, så han sprang efter mig och tvingade mig att ta bort den. Fast jag skyddade den istället. Den var jättefin faktiskt!

Idag är jag så så så så sås trött på allt. Och trött. Gnällig. Men man måste inte vara så himla käck hela tiden. man måste faktiskt inte det. Så detta inlägget kan jag lika gärna lägga på att klaga över allt som är dåligt här i världen.

Men så råkar det vara så att ajg åt Uddevallare häromdagen! Det måste jag verkigen berätta, för vi firade Rybergs comeback och allt! Jag och mamma och David var så glada och vi hade roligt (ända tills jag gjorde den där filmen då som han vill att jag ska ta bort)och skämtade, ja, faktiskt, Jag och David, flabbande i en enda stor hög. Det kunde man inte tro för några år sen. Eller ens några veckor sedan, men ibland kommer vi faktiskt överens.

jag firade Uddevallaren med lite hemmagjort mos!

Nu måste jag verkligen gå och läsa den där dumma boken. Hoppas vi ses

glad nyhet

Jag kan komma med den glada nyheten att det är mobilen som är försvunnen, inte jag. Jippie :D
Man får försöka se det positiva i situationen tycker jag! Kram

bloggsnabbis

Min mobiltelefon är borta! D: Förhoppningsvis är den någonstans på skolan, senast jag såg den var på östrabo igår. Jag klarar mig inte utan den! Jag hoppas att den kommer fram idag, men jag har plockat fram min gamla mobil och den kan ni ringa på, alltså det gamla numret som börjar på 07392.. Jag har dock inga pengar på den så ni kan inte förvänta er att jag ringer upp eller skickar sms.


KraM!

Glad


RSS 2.0