Aj nej

Vi åker till sjukhuset nu. Jag mår inte bra

Can I get a napkin pleeease?

Åh, haha, har haft den låten på hjärnan sen jag såg filmklippet på Hannas blogg. Det är ett klipp från improv everywhere, en flashmobgrupp. I den här filmsnutten börjar en grupp på 16 pers en musikal helt antiklimax på ett matställe. Helkul! Kolla på fler filmer med Improv Everywhere, dom är genialiska!


En gnutta vardagsångest

Jag måste städa idag, röja och fixa i mitt rum.. Men jag vill inte för det verkar så jobbigt. Jag både vill och inte vill. För det kommer vara sååå skönt när det är klart..

öhööö..

Längesedanbild

gorillamat

Idag har jag ont i ryggen när jag andas. Nej nej nej..

Fotopool- det är bara att hoppa i!

Nu har jag laddat över de 229 bilderna från min kamera till datorn.


Detta är en av bilderna ;P

Vi får väl se vad jag gör av dem.. änsålänge kan ni komma hit och titta på bildspel och filmer :) Det har blivit många härliga foton!

Svullet

Just nu gör det jätteont på mina afte-munsår. Dom är verkligen jättejobbiga. Särskilt när dom kommer emot tandställningen, aj!

Så nu går jag och tar isbitar ur frysen rätt vad det är, för att försöka göra något åt problemet. Hjälper inte jättemycket, men det är ganska roligt. Jag har lite salvor mot afte, som faktiskt hjälper, men det går bort ganska fort och jag orkar inte ta på det hela tiden.

Gimme ice, ice, ice..

http://tentakel.vr.se/images/18.4a47bd3c118080bac5880003394/8502_is.jpg

Kanonen


Det fanns en gång en stor kanon
som befann sig på ett skepp som stod på land
Den sköttes av en fin baron
han klappa' den försiktigt med sin hand

Men så en dag kom grannens tant
och sa: kanonen är fin, stor och praktfull
Min man är michelinguideaspirant
och han vill ha en sån för företagets skull

Men baronen sa: nej det går inte an!
för kanonen trivs här hos mig och sand
Din man får hitta en egen minsann
han kan fråga hos vårt kustartilleriförband

Då gick tanten snopet hem
och vad hon sa till sin man vet inte jag
Men förmodligen var varenda lem
i deras kroppar kanonlängtande ett litet tag

Baronen levde med besked
som en baron ska leva i vårt land
Han skyddade och var med
när kanonen fick sin första framtand




snipp snapp snut så var min dikt slut

Morgonfunderingar

Här sitter jag och väntar på att David och föräldrarna ska bli klara i Borås så dom kan komma och hämta mig. Dom skulle äta frukost, packa ihop och städa i hotellrummet, checka ut och sen hoppa in i bilen på väg till ytterby för att hämta mig. :)


Det måste vara gott med hotellfrukost..



:)

Tidningsräddning

Tänkte först skriva en dikt eller i min dagbok men orkar inte det så jag går ner till min säng och läser lite Larson!
Kanske också en liten skvallerblaska om jag står ut.



Gött kött. See ya!

Gosig låt



en till med Katie...

Aj min tå

Nu är jag hemma hos mormor igen, kom med bussen halv fyra. Då åt vi lite men sen vaer jag så trött att jag slockade.

Så jag sov en bra stund men nu har jag precis vaknat för det gjorde så ont i min stortå! Jag hade någon självspricka där först som bara blev värre och värre. Det blev lite bättre i lördags för då plåstrade mama om den och hon är bra på sånt. Jag får be henne göra det imorgon när dom hämtar mig! Jag kan knappt gå på den, så ont gör det. :(

Men nog om min tå, hihi.



Jag lyssnade på min ipod medan jag reste, det är härligt för jag har många bra låtar. Man får nya favoriter! :) Som tillexempel den här låten ----> If the light goes out- Katie Melua njsdföga den har fin text


"They say the world must end somehow,
They say the end's not far from now;
I think they're wrong,
Don't worry your life away,
Start living for today,
Don't think about tomorrow.

And if the lights go out on all of us,
In just a year or two.
And if the sky falls down like pouring rain,
Then I'll be here with you.
I'll go down with you..."

Från albumet "Pictures"


Jag har känt mig så barnslig denna veckan! Visst skriver jag lite barnsligare än jag brukar?

Fredagstankar

Nu har vi lekt lite till och städat och grejat, Ebba hjälpte till och var jätteduktig! Mormor stekte pannkakor som vi kunde äta när vi var klara, gottgott! :) Pannkakorna var bara lite större än en cd-skiva typ, ganska små :P Men barnen blir mätta på dom iaf. Jag tycker det känns lite dumt att komma här och äta upp all mat, för jag äter ju jättemycket till skillnad från alla andra.. och det ska ju räcka, så jag äter mig inte mätt nu. Men det kan jag göra när jag kommer hem så det jämnar ut sig. :)

Å jag är så sugen på att lägga upp bilder för jag har tagit så många fina igår och idag sen vi kom hit. Men jag har ingen sladd med mig och det kanske dessutom är lite dumt att ladda över dem till någon annans dator.



Nu ska mormor snart åka hem till sig.. men jag ska stanna kvar :) En dag iallafall.. sen åker dom ju till Öland. Då åker jag till Ytterby och stannar hos mormor och morfar en dag till tror jag och på söndag kommer nog mamma, pappa och David och tar med mig hem. Skönt för jag vill inte vara där mer, jag vill HEM! Ljuva hem :) Vi får se vad som händer sen, förhoppningsvis kan jag hänga lite med kära Hani. Och Jossan som bor lite närmare mig nästa vecka, jippie :D Det känns som det kommer bli jättebra!



PUH nu ska jag vila mig.

//Solflingan

Hos kusinerna

Nu är jag hos mina underbara småkusiner. Just för tillfället bygger de med domino och dansar till ABBA. Härligt! I natt sov jag och mormor hos min moster Karin som bor i huset bredvid. Vid femtiden vaknade jag av att deras hund Plexus ville gå ut. Sen somnade jag om och vaknade  vid åtta igen och då ville han gå ut igen så jag och mormor tog en promenad. Han drog något väldigt så man fick nästan springa bredvid ibland :P Jag tycker det känns så elakt att dra i honom och stoppa när han har fått upp värsta spåret.. Så då springer jag hellre lite :) Även fast jag egentligen inte ska göra det enligt min doktor.. men snart hoppas jag vara friskare så jag kan springa igen! pepparpeppar!

Det är skönt att ha en hund i uppförsbackar, den saken är klar :) Det var jättevackert där vi gick, alldeles vid havet och det blåste ganska mycket så det var en hel del vita vågor, sen gick vi ju i lite skog också. Eller skog och skog, bostadsområden. Lite träd och buskar :P

Familjen här ska snart åka till Öland och håller på att städa för de ska hyra ut huset. Det är ganska kämpigt att städa när alla springer omkring och leker, så jag tror jag får hjälpa till lite nu och få ut barnen:) Mer uppdatering kanske kommer sen..

Krram!

Giidbye

Nu åker vi snart till Kuggavik där mina småkusiner bor. Det ska bli så kul att träffa dem!! <3 Var på Uoas kvällsmöte igår och det var verkligen toppen. Men nu hinner jag inte skriva mer för vi ska dra!

See you soon! :)

Buenos dias

Godmorgon. Jag är lite hungrig. Om en timma ska vi äta lunch. Funderar på att ta en stödmacka!




Glöm inte att anmäla er till tävlingen!

Tävlingstajm?

Hej alla! Jag vill göra en tävling på bloggen igen :D men denna gången måste fler delta annars blire inget kul! Jag har mina funderingar på vad det ska vara för tävling.. den kommer att vara rolig.. men mer kan jag inte avslöja förrän folk anmäler sig till att vara med. :)

Så anmäl dig! :) Bara kommentera inlägget med "jag är med" eller liknande, det är inte bindande eller något, bara så att jag ser hur många som är intresserade.


woho ;)

Hallon små

Hej svej. :) Nu är jag hemma hos min mormor och morfar. :) Jag ska sova över här inatt och imorgon natt och sedan ska vi åka till mina tre småkusiner. Tre goa tjejer på sju, sex och tre år!! Jag ser verkligen fram emot det. :D

Jag åkte hit med Göran Präst som körde bil. Suprise! :) Stefan och mina brädor var med. Efter ett tag blev alla ganska trötta på mig, så de slängde ut mig genom bilrutan. Lite utanför Göteborg dumpades jag, och lyckligtvis bor mina grandpäron i Ytterby så jag kunde gå dit på en kvart..

;)

dododo do do do dododo <----- simpsons melodi nånstans

Anledningen till att Göran körde bil är för att det är Oas på G och David och mam&pap ska vara med. Martin sku' hem. När jag kommit till mormor och morfar åt vi soppa och det blev blåbär-och hallonkräm till efterrätt :) som morfar såklart gjorde häromdagen. Mys! :]

Sen när jag suttit vid datorn en stund gick vi ut på en promenix. Vilken blåst hörni! Det visste jag ju såklat innan men... stark var den. När vi kom in i skogen blåste det inte lika mycket. Vi hittade massor och plenty av hallon! sen hittade vi stora blåbär också.



Alltid lika mysigt att va här, mormor och morfar är så snälla och omtänksamma. Fast dom hör inte så bra. :P

Puss&KRAM

Åttlingar

Den 26 January i Bellflower, Californien födde Nadya Suleman åtta bebisar genom kejsarsnitt, nio veckor för tidigt. Ett team på fyrtiofem vårdpersonal var med och hjälpte till, och alla åttlingarna föddes friska. Två små tjejer och sex små pojkar.



Kvinnan som födde åttlingarna är en ensamstående mamma som redan hade sex barn innan dessa nya små liv. Sex barn, hon var redan innan tvungen att få hjälp av socialtjänsten för att få ekonomin att gå ihop!

Nadya (som kvinnan heter) gjorde provrörsbefruktning för att få åttlingarna, alltså visste hon redan innan att hon skulle få minst 5 bebisar om det blev lyckat. :O

Det här var andra gången som det föddes åttlingar i USA.


Den första kullen åttlingar i USA's historia föddes tre månader för tidigt år 1998(de är snart 11 år nu) men ändå överlevde nästan alla. Den minsta dog av hjärt-och lungkollaps en vecka efteråt. Föräldrarna säger att de överlevande sju är friska och aktiva.



Tänk hur det skulle vara att helt plötsligt få åtta små syskon...!




Nu har denna Nadya Suleman 15 barn, hoppas det går bra för henne.

Hur många barn skulle du vilja ha?

Lite rolig video :)


Klänning

Hej! Jag satt och slösurfade lite på Nelly.se och plötsligt fick jag syn på den här fina klänningen som jag nästan är helt säker på att jag provat! På nelly kostar den nu 200 kr och jag funderar på om jag ska köpa den..

Look Dress SEK 199, Vila - NELLY.COM

 

Ganska likt va? :D haha.

Men jag tycker det är lite annorlunda färg. Och den är ju åt andra hållet xD men det var en vila klänning!

 

 

 

 

 


Dikt

Någon berättade om en fjant
Som inte hade en enda slant
men ändå skulle äta glass
han använde sitt husdjurs tass
för att råna en butik
som aldrig hade varit rik

men dom blev ledsna ändå.

nudlere

Hejsan. Här sitter jag vid datorn och har ionte en tanke på att frosta av frysen. Men jag har massa afte i munnen som oförtjänt tar min uppmärksamhet. (Afte=små irriterande och hemska munsår som gör superont) Just nu lyssnar jag på Lady Gaga m.h.a spotify :) inte jättebra musik men kände för att bredda mina hjärnceller idag.

Igår åkte mami och pappa till ett förmöte innan Oas. David åker dit imorgon. Då åker jag till mormor. Jag kände inte för Oas i år. Det var så långt att gå till allt i Borås, då menar jag LÅNGT! Det var typ tre kilometer mellan stora Oas och UngdomsOas :O. Men jag ska dit ändå, på onsdag en sväng med en kompis :)

Men shiet, är alla Lady Gagas låtar irriterande och konstiga?!! Det verkar inte bättre!


vad trööött..tt.. man kan vara.

Filmsugen

Hej här sitter jag och är grymt filmsugen. Någon som har ett tips på en bra film jag bara mååste se? ;D

http://www.boavideo.com/catalog/images/movietime.JPG

Det har varit pruttväder hela dagen och inget bra på tv! Gaahhh!

(;

Dagens Martin

Halva familjen sitter och äter Hamburgare och pommes. Mamma och pappa klagar på att David tar för mycket peppar på sin hamburgare.

David: "men det är gott..!!"
Martin: "Man borde ha pepparsprej och bara spruta över tallriken."

Anna



 

Mer av dig

Återigen- bara ÄLSKAR denna..


Sommorcafet

Jag besökte sommarcafeét i Henån häromdagen! Där fanns bland annat dessa hulliganer..

höhöh

Sommarlov igen! :D

Nu har jag slutat jobba på den fruktade kiosken ;D och det är så skönt.


Nu har jag typ planerat in resten av sommmarlovet till punkt och pricka. Vill ni ha mig så kom och ta mig, men det blir nog inte så lätt ;D

Idag när jag jobbade var det så varmt så jag var tvungen att bada. Jag hade inga som helst badgrejer med mig men.. situationsproffs som jag är klarade jag det ändå!



Pussar

missa inte detta!

Jag har haft blogg i snart ett år nu så jag tänkte ge er en liten tillbakablick :)


varsågoda att kolla..
när jag fick en risifruttitvilling
när jag var glad för vintersolståndet
när jag fick ett roligt brev från min mattelärare
när ajg var på återträff för Kristendomsskolan och busade med Jossan :)
när ajg var sjuk och köpte en tidning med Emmy i

när jag hade en chips-dröm
två små söta barn som skulle åka och gifta sig i afrika
när jag skrev ett helt inlägg på spanska (om ni inte kan läsa, gå till google translate)
när jag hade börjat vänja mig vid min nya tandställning
när jag peppade ert att inte tappa lusten
min rosade "novell"!! :) Symaskinernas parningsljud

jag fick gratis godis på posten
Ännu en dikt- riktigt rolig! xD


Ni orkaar nog inte se mer nu,


to be continued ;)

Komme

Om ni kommer till kiosken i svanesund där jag jobbar får ni gratis glass. Vi hade nämligen beställt för många så nu håller de på att smälta. :)

KOMME POMME!


Jag är sketastrött

hull

idag ska vi bada tralalaa.

Jag har ätit tre glassar idag för dom höll på att smälta. Så jag var tvungen.

Underbart


There's nothing I can say, he-ey he-ey

har jag på hjärnan idag.. vad är det för låt egentligen? Jag tror det är Rihanna som sjunger den.


Idag har jag inte gjort något vettigt. Jag har typ bara sovit. Och kollat på tv. Och så har jag målat. Jag är lite sällskapssjuk, är det någon som skulle vilja bota detta?

Nu kommer det bilder. På Thomas söta tvillingar, och Josefin.



Förmodligen de sötaste bilderna jag har på datorn!

Puss

hupp

Ni har sett det förut ;)



nice



Sad


Det är så jobbigt. Jag orkar verkligen inte.

Fotolavin?

Jag kan känna ibland när jag kollar igenom bloggar att det lätt blir lite trögläst om det bara är text och inga bilder. Att man liksom "dras" till att läsa om det är lite bilder som fyller ut texten. Därför brukar jag ha ganska mycket foton och sånt i mina inlägg som ni kanske märker. Dels p.g.a detta men också för att jag tycker om att ta bilder, jag gillar att göra det fint. Men alla tycker ju inte samma, så jag vill veta vad ni tycker.

 Tycker ni jag lägger upp för mycket bilder? Vill ni ha mer "innehåll" i bloggen?

oh my..

Jag har fått en del synpunkter till att jag säger oh my card istället för oh my god. Nu är det så att jag är väl medveten om detta och säger så för att jag tycker det låter bättre. Fast eftersom folk tror jag säger fel hela tiden funderar jag på att ändra det till oh my beard..


Här sitter jag och sjunger

Och tänker på min katt..



Eller det gör jag föresten inte, jag tänker på att rensa bland mina bilder så datorn blir lite snabbare. Det får jag göra imorgon! Åååå jaaa det är lööördag imorgon :D ni kan ju alltid hoppas på att jag lägger upp bilder från lägret!

Survival sofa

Nu är det helg! Finally! Som jag har längtat!!! Eller det kanske jag inte har. Jag minns inte. Men det är skönt med helg iallafall! Kristina är hemma och allt är frid och fröjd ungefär. Små glada tillrop hörs då och då från mamma och Kristina som håller på att lösa ett korsord. Hupp, nu börjar dom gala igen. Det låter som att dom har löst hela korsordet nu. Så roligt för dom.

Minns du vad vi gjorde för en vecka sen Josie?

vi plockade smultron vid jungfrustigen :)

Hoppas du fick din klädgalna räls under kontroll idag! ;) det var morsomt  å snakke norsk tror jeg!

vilket roligt språk alltså xD



nä, nu får jag ta och fila på ackorden till min nya låt.

Kramar till er alla

Glassvaktaren

Igår när jag satt och "jobbade" (dvs väntade på kunder) kom glassbilen med 26 lådor glass som kiosken hade beställt. Fint tänkte jag och började stoppa ner dem i frysboxen. Jag fick plats med cirka tre lådor, det var proppfullt! Så jag började stuva om litegrann och lägga lådorna tätare, då fick jag ner fem lådor. Yeah ;)

Glassen stod och smälte i regnet, frysen var proppfull och jag hade smått panik. Så jag ringde till min chef. Han kom ner till kiosken och började vräka ut alla glasslådorna för att atoppa dem så tätt som möjligt. Ni skulle ha sett honom, yrde runt som en GB-agent och rev sönder glasslådor, packade och grejade. Efter många misslyckade försök fick äntligen lådorna plats och den sista lades på plats.



Efter simskolan kom en liten kille som skulle ha en cornettostrut. Jag var helt säker på att vi hade fått den glassen, men kunde bara inte hitta den. Scenariot jag föreställde mig var att den låg på botten och jag var inte jättesugen på att packa upp allt för en liten cornettos skull. Men som tur var kom Simon precis tillbaka från sin rast och kunde hjälpa mig. Vi behövde bara lyfta på två lådor innan vi hittade den. Sen var det det att få upp den också, ett svårare kapitel eftersom lådorna var packade som sillar.

Men vi lyckades, höhö.

Idag fick vi bara en kund, så efter fem timmar stängde vi. Gosh vilket roligt och händelserikt jobb jag har! xD
 


Nä, ni måste faktiskt komma och pigga upp mig lite!

Shadowfeet

Brooke Fraser är typ bäst :)



When the world has fallen out from under me
I'll be found in you, still standing
when the sky rolls up and mountains fall on their knees
when time and space are through
I'll be found in you


Fridens tankar




Låt mig ligga här och domna bort
tills allt runt mig försvinner
Tills det gröna gräset blir helt torrt
för att mitt hjärta brinner


Låt mig sakta väckas av din dagg
när morgondagen vaknar
Skydda mig från rosens tagg
en ros från den jag saknar


Det är så skönt att ligga här
behöver inte veta tid
Bara vet att tron som bär
ger mig av din frid






(en bit på min nya låt, om det nu blir någon.)

Galleri









Bilder från min badrast.


Tengo ca 0 tiempo para el blog

Jag har i princip ingen tid för bloggen. Iallafall inte just nu. Det är sorgligt, för jag har så mycket att skriva om, och jag är så sugen på att blogga!

Men har man jobb så har man. I Svanesund av alla ställen. Ganska långt hemifrån. Tar en timma med buss tror jag. Jag skulle vilja ha en dator med internet i kiosken, för det är sååå mycket dötid! Nu får jag nöja mig med att prata med Simon(min kioskbuddy), smsa, leka med kameran, spela minigolf eller rulla tummarna.





Det är två cykelkillar där varje dag, de är ca 10 år och väldigt jobbiga. Idag tyckte de att jag skulle ge dom en glass var, bara för att de fick en smält glass i kiosken förra veckan..? Och de slutade inte tjata heller, blev bara tyknare och tyknare. De blev sura och började cykla på minigolfbanorna. Sen fortsatte de gnälla om glass, och när de insåg att de inte slkulle få det krävde dom godis istället. Då ringde jag min chef ;D



"Chefen säger att ni ska dra om ni inte har några pengar"

inom en blink var de borta..



Jag är helt slut. Men bara lite deprimerad. Jag ska försöka ta hand om mig själv ikväll så kanske jag mår bättre sen.

Kramar till alla

Sitt inte på höga hästar, du kanske kan hitta en låg

Igår runt sju när jag stängt kiosken för dagen gav jag mig av till Uddevalla för att hälsa på en av mina bästa vänner, Hanna. Jag har sett fram mot det så länge, för hon har nyss flyttat hemifrån och jag hade igår ännu inte sett hur hon bor. Det var jättemysigt verkligen.



Vi såg på lite film ;) Stinsen brinner och Leif såg vi. Hanna är helt såld på galenskaparna. :) Jag erkänner att jag också är lite såld på dom. Eller köpt. Till salu kanske?







Såå roligt när de åker på massa gunghästar :')

Regnig minigolf

Sommarjobb i kiosk vid minigolfbana och badplats.

Första dagen: Regn.

Det var rätt skönt att inte ha så mycket kunder för då hann man lära sig allt och det var inte så stressigt. Men det hände ju inget ;P

Vi fick faktiskt sålt cirka tio glassar. Bara för att jag är så het och drar till mig solen ;)





Oh my card I have to go to the bnathroom!
Bye!

Hejdå Stenungsön

Hej :)

Er favoritbloggare är tillbaka ;) Igår hade vi avslutning för lägret och det var både kul och lite vemodigt. Idag har jag jobbat första dagen så jag är ganska trött. Därför kanske det dröjer ett tag innan jag skriver om lägret, för det så mycket på G :)



Kärlek!

RSS 2.0