Hehe :)




Denna lilla fina bild skickade jag till min pappas mailadress igår. Jag fyller faktiskt år imrgon så jag tyckte det var ett bra tillfälle! (Svaret från pappa när han läst mailet var: "intressant")

ASHABASHJO

17 snart ja.


(KRISTINA KOMMER HEM IDAG ELLER IMRGON)

Kram. <3

Findus nya delikatess


Smaskig tå á lá Findus

Jaaaaaa! :D

Linnea gick precis förbi mig i korridoren och gissa vad hon sa??! :D Jag ska få göra hennes balfrisyr! Det ska bli så kul att äntligen få göra något seriöst och "på riktigt"! :D Och då innebär det också att jag kommer få öva, och Linnea har underbart hår!

Hehe, nu ska jag gå och köpa mig något att äta, kram! :)

Ännu ett rastblaho

Blahagaaaaaaaaah! Jag orkar inte idag. det gör ont i munnen och jag är trött och ajg ska ha Gemuprov. Gah. Kom och ta mig längt härifrån!

Rastblaho

Just nu sitter jag i källaren på Sinclair. Det är ganska mycket folk här så det blir en del oväsen, men det är inte så farligt. Man vänjer sig vid att folk lyssnar på musik, pratar högt, gör konstiga saker i korridoren(som tillexempel går lucia med en lampa på huvudet, jagar folk med gurkor eller klär ut sig till en elefant) eller jammar på ett instrument..

Men jag sitter faktiskt vid ett bord och skriver på en inlämningsuppgift till spanskan. Det är inte så lätt som det ser ut och inte så svårt som det verkar. Vi har fått i uppgift att skriva om den underbaraste dagen i vårt liv eller den värsta. Jag valde den underbaraste. Det kändes lättast. Jag tror inte att jag kan så många "jobbiga" ord på spanska, alltså såna som man använder när man beskriver något jobbigt eller hemskt.

Det bästa med denna uppgift är att man får fantisera hur mycket man vill. Jag tar såklart till vara på det eftersom jag känner att jag behöver få lite utlopp för min fantasi. Jag skulle faktiskt kunna berätta vad jag skrivit hittils. Men eftersom det är på spanska tror jag att de flesta av er inte skulle förstå ett jota. Så jag kan berätta på svenska.

Den bästa dagen i mitt liv(El día más maravilloso de mi vida)
En natt sov jag mycket djupt och gott. Jag hade en fantastisk dröm som handlade om ett sockerfritt russin. När jag sedan vaknade tyckte ajg att jag förtjänade några russin. Så jag åt många russin och efter det åt jag frukost medan jag läste en tidning. Min mamma kom in och sa: Hej lilla Anna, vilken vacker dag det är idag! Ska vi gå till stranden? Jag sa: Nej, jag vill inte gå till stranden. Jag vill åka i en lufhtballong från vår balkong till Spanien! Min mamma blev lycklig av det svaret och vi åkte iväg med en ballong över havet. Vi stannade många gånger och åkte ner på marken för att köpa glass och andra saker. Jag köpte en trisslott och vann mycket pengar på den. Jag blev jätteglad, så  jag köpte en giraff som jag kallade Linda för den var söt(Linda/-o på spanska betyder söt). Jag hoppade upp på giraffen, och den började springa. Den sprang mycket och jättesnabbt så jag började skratta. Då slängde den mig i havet så jag blev genomblöt, men efter 17,5 sekunder tog den upp mig igen.




Bra låatar *med Lage-röst*

Just nu sitter jag och lyssnar på musik på mitt nyfunna spotify-konto! :) Hittade två bra låtar precis! Den ena är We love you Jesus av Shane&Shane, den andra är Imagine me without you av Jaci Velasquez.

Jaci är verkligen så bra sångerska och hon skriver såå fiiiiiiiiiiiina låtar! De är så bra att.. att.. att.. att jag nästan gråter alltsåe!! :')

http://www.breathecast.com/files/album/album_200605110915080_0.jpg

BLÄ!

JAG KÄNNER BARA FÖR ATT PRATA STRUNT OCH INGENTING! D:     

DEPP DUPP!

PUSsI



PUSS!

En revolutionerande nyhet

Jag har precis ätit lunch nu och när jag kom in i matsalen möttes jag av en revolutionerane nyhet! Tallriksautomaterna ska inte längre användas :D Jag har många gånger protesterat mot detta och nu äntligen har det gått igenom! :) YEAS!

Hälsodagen

Hihi. Nu på tisdag(24 feb) är det fettisdagen, då man brukar äta semlor ni vet. :) Jag tittade i min almanacka och såg att den dagen har jag hälsosamtal hos skolsyster. Men inte nog med det, jag har även tid hos tandläkaren! Så den 24 februari kommer jag att vara hälsosam. xD Jippie :D

Haha, nä nu ska jag strax äta! Gött mos. Ska jag äta.


Tihi, klappade Tigris förut. :)

Kram

Flätguide

Jag har då lagt upp ännu en flätguide på min flätblogg. Den är dessutom exklusiv med många bilder! ;) Känner verkligen att jag kommit igång med den nu, det går bra. Roligt alltså!


Nu tänker jag gå och läsa på historia och sen hade jag tänkt gå ut och leka i snön, tihi.. :) SNÖ HERE I COOOOOME! Gurgh (i slow motion)

Annakram


16 going on 17!

Det drar ihop sig.. GAH!


Ibland orkar man inte blogga

Bilder.

Ghatt!

Ghatt! ..som min skåpkompis Olle brukar dra till med. Tyckte att det passade! Jag saknar nästa skolan lite nu. Undrar hur det blir på måndag. Hoppas det blir bra såklart!


Jag är lite trött, har lite för många bilder jag vill ladda upp men annars är det fina fisken. :) dobidabido.. tralala


En bild Anders tog på mig och insisterade på att jag skulle ha den här på bloggen. Och jag följer order. ;) Skämt åsido, den är ganska fin.


KRAAAAM :)<34

Slående likhet..?



Jag satt just och tänkte på att vi egentligen är ganska lika på de här korten! Jag och min älskade storasyster! Men slående..? (AJ)

Nu bär det av!

Ja nu bär det av till Stenungsögården och SKMG! Ser fram emot det, det kommer bli kul!

Kram <3

Flätsugen

   

Free candy



Idag fick jag hemskickat godis i ett kuvert. Utan att betala ett enda öre! Inte ens för frakt. Det är för att jag är medlem på Gratisgodis.se. Bli medlem du också och få gratis godis! Bli medlem här så blir du värvad av mig.

Den första dagen på lovet som inte inkluderar cirkuskonster.. än.

Hähäh, igår hade vi uppvisning med cirkusskolan dårå. Det gick bra.. vi diaboloartister i grupp två var näst sist av allt :P Lite lång väntan men det var inte så farligt eftersom jag inte var så nervös. De flesta som var med var ganska små, den yngsta tror jag var sex år. Sen var det en del som var runt tolv år .. och sen jag som snart är 17 :P Men det var kul eftersom då kunde jag vara lite bättre än de andra! xP Kanske inte David och dom, ehhehe. :) Dessutom är det kul när alla ser upp till en, vilket de gjorde..

Tja, idag har jag tagit en lång sovmorgon och sedan suttit och youtubat rätt länge efter frukost. Kollade på Lotta på bråkmakargatan, barnen i bullerbyn, musikvideos och lite olika xD på youtube dårå. Men nu ska jag snart vandra till den lilla bussen som ska föra mig till Henån hade jag tänkt. Vara med på lovverksamheten i förs.hemmet. Även fast åldersgränsen är 12 år xD Vi kallar mig för ledare, okej? x) hehe, undrar vad de hittar på idag. Längtar efter Amanda och Emelie, de har alltid något roligt att säga! Just nu lyssnar jag på musik, det är ganska blaandat, alltifrån Håkan Hellström till brooke Fraser! Eller Steven Curtis Chapman, som jag lyssnar på nu.. Fast nu blev det High school musical:P



Kanske kanske att man skulle äta något.. Juste! HALLÅ! JAG MÅSTE BERÄTTA EN SAK :D Jag skrev klart min låt till engelskan idag! Den blev bra!! Sedan har jag skrivit en annan låt också  :) som jag inte tänker berätta om, hähä! (:

Ojojooj! Snart, imrgon, ska jag till Stenugnsön för Sen Kväll Med Gud! JAA :D Det ska bli så kul, men jag måste packa idag. Eller föresten, det kan jag ju göra imorgon, haha. Jag har ju LOOOOOV!!!!

Wohoh jag känner mig lite glad idag!

Lite bilder från igår. Blev lite besviken på pappa för att det blev så få och dåliga bilder, menmen, lite bilder är ju inte hela världen! Hehe.. dessutom filmade mamma snett och mina fötter bara typ.. x)


Nu måste jag gå! Håll till godo..

Kram!

Swopping

Swopping instead of shopping.http://www.stylescoop.co.za/wp-content/uploads/2008/10/ist2_6100529-women-shopping.jpg

Byt saker istället för att shoppa.



Privilegiad!

Idag blev jag helt förvånad när jag tog den dagliga internet-rundan, för på Josefins blogg så fanns det en bild som var mycket bekant. Jag känner mig privilegiad att få vara med i ett tandställnings-inlägg :D

Klicka f�r att st�nga bilden

Pust

Pust vad jag är trött. Känner för att kludda ihop något.Dagens bild.

Idag har jag haft sådan träningsvärk så ni anar inte. Att jonglera kräver att man tar upp bollarna från marken när man tappar dem! Och mycket annat... Jag skulle gärna blogga mer men nu är det så här att jag är så fruktansvärt trött och dessutom måste ja göra pannkakssmet och steka pannkakor till imrogn. Pust.

Vi gick upp till I 17 från kampenhof idag istället för att ta bussen.. Det går mycket snabbare..

Annakram!

Let's go for some snow





Färgad snö..? ;)







Det blå huset på Kärra som jag kallar hemma.




blött på vår Volvo

Annakram

I've got tail!


Jag har liv, broder, jag har svans, syster!
(HAIR-låtarna börjar gå mig på hjärnan)

Cirkus-kola! Bilder från dagen

Eller var det cirkus-skola..:) Hähä. Jag och David och våra föräldrar åkte bil in nu första dagen så vi såg vart det var och lite så.


Jag och Sundsandvik! :)

Det var faktiskt jättekul och ledarna är jättesnälla, det är samma ledare som det alltid har varit. Reino(som är typ 90 år, har cyklat enhjuling på slak lina på sitt tak eller vad det var, kan balansera ett glas på ett svärd i munnen och han har även har funnits på frimärken), Johanna (som är bra på att jonglera och allt möjligt men är mest känd för att gå på lina tror jag), Mattias(som är riktigt bra på att jonglera och har varit med i talang bl.a. och flera mästerskap i diabolo), Annelie(som är från Skåne och är grym på trapets) och så Julia som är ganska ny(hon är också bra på allt möljigt, och så går hon på min skola, min linje :P). Alla har otrolig energi och är glada typ hela tiden.

Det som är så bra nu är att det bara kostar 50 kronor för tre dagar! I somras när David var med kostade det typ 500! :P Men det berodde på ägaren till lokalen tror jag..

Jag satsade mest på jonglering, diabolo och sånt. Kanske mest för att jag tycker Mattias är så cool och för att jag vill lära mig något som inte David kan :P. Här lär David ut ett trick som Mattias(proffset!) inte kunde. Hähäh. Min lillebror äger. x)  I bakgrunden kan man se vad de andra gjorde, typ trapets och lina..



Reino.. strechar?

Iallafall lärde Mattias mig att jonglera. Det var kul :D Speciellt när vi jongerade till varandra. Jag var högerhanden och han vänster.. Men det var mycket svårare att göra själv, när han gick runt och hjälpte de andra.. Tror jag måste öva lite nu hemma, så jag är bättre imrogn!

Men kul iallafall! Den här flätan gjorde jag lite snabbt innan vi åkte, min absoluta favorit! Den är lätt att göra, är inte ivägen när man sitter i bil eller buss(så man kan sova) och dessutom ser den rätt bra ut. Behövs bara en tofs och lite fingerfärdighet. Sen åkte vi till stadium för att hitta skor till brush(David) Han hittade fotbollsskor medan jag.. gjorde andra saker.
Hm.. inte riktitg min storlek kanske.Yeah! x)
Sen kom vi på att både jag och david har behövt nya ryggsäckar sen i höstas. Det som var var att båda föll för samma ryggsäck :P Så mamma och pappa kommer inte kunna se skillnad.. Fast jag sa att vi skulle "pynta" dem så att man ser ändå. :) Vissa ryggsäckar var väldigt högt upp.. Men tur att vi var på Stadium, där finns innebandyklubbor!Denna ville vi inte ha.

Trött och go efter lång dag var detta gott... :) Ipod med.
(OBS! Jag åt inte Ipoden)

Hujedamej nu bidde jag änna lide trött. Ska nog gå och öva lite..
Annakram! :)<3

Morgonpigg

Morgonpigg är jag inte. Och jag tycker inte det är särskilt tidigt att vakna åtta. Men det får väl gå. Det är bättre än att gå upp tio som jag brukar.

Igår var en bra dag. Vi gick på promenad (vilket resulterade i en del foton) och efter det åkte jag hem till Stefan där vi målade med olja bl.a. Roligt alltså! Det var så längesedan jag målade med oljefärger. Men så mysigt det är. Dock är lacknafta inte lika mysigt.. xP Idag ska jag gå till Eva lite nu på morgonen, när de har vaknat då, och då ska jag rita av ett mönster av ett par byxor jag ska sy!

Sedan vid tolv åker jag och David till cirkusskola! Spännande.. Det var minst fem år sedan jag var med på det. Lite nervöst och så eftersom jag inte vet exakt vad vi kommer att göra, men det är alltid kul säger David, så jag får tro på det. Sen bryr de sig inte om hur duktig man är heller. Det är bra. :) Jag funderar på att specificera mig på diabolo, men jag vet inte eftersom David såklart kommer göra det. Han är ju Riktigt bra. Men jag får se vad jag tycker blir roligast!


Mh, i höstas.

Glad alla hjärtans dag

Human Heart

Crusch

Och den stora frågan är om jag då har gått och blivit kär. Hähäh!
Annakram

Val

Fy vad bra om val bara hade varit något som finns i vatten. Vad lätt livet hade varit då. Usch, jag mår dåligt av alla val som måste göras!

http://rask.8-16.se/wp-content/val.jpg

Ha en bra dag idag! :)



Dagen till ära tog jag en sommmarbild! Puss på molnen! Underbart.
Annakram (:

44 Januari

44 Januari är det idag. Jag tycker det är lite konstigt att alla säger att det är fredag den trettonde. weird. :)

Hö hö!

Jag skulle ofta vilja bara stanna bussen så jag kan ta kort på det VACKKKRA! Jag hinner ju inte få några fina kort på det som är så underbart fint :'( Det ser ju olika ut varje dag! Men jag kan se på det iaf :)



Vi åt semlor igår

Plutten försökte sova imorse när vi stökade runt innan bussen.
Pluttis
Lite tillplattad tyckte pappa att han såg ut där han låg lelle Findus.

När vi stod och väntade på bussen såg jag att det var fullmåne i förrgår.
Söta kärlekspluttisar på morgonen i Sinclari :)


Min frsyr i onsdags, tillverkad på buss(såklart;).

Schteffo i chväntan chpå chamatten


Detta är lite blandade kort från senaste dagarna! Om ni har tur får ni se fler..

Busslur



Frosten lurar fortfarande i Henåns busskurer. Så jag passade på. På "himlen" däruppe ser man lamporna i busstaket som speglas i fönstret. Mysigt.

Anna limpa klädhängare

Anna limpa klädhängare. Mmmm! Uuunderbart rim! :D Det vackraste jag hört! ¡Que bonito! ¡Fabuloso! :D ¡Estoy enormente buena de las rimas!

Orkar inte blogga någe om idag. Får bli en annan femma.

Annakram!


Symaskinernas parningsljud

Symaskinernas parningsljud lade jag märke till idag på kostymgruppen.

Mycket
avancerat, det är inte många som kan tolka eller höra det, men jag är en av de få som är lyckligt lottade. Jag satt och sydde utsvängning på ett par korta jeans då jag plötsligt hörde min symaskin flörta med Elsas Husqvarna (Julia) lite längre bort. Jag märkte det inte först, utan trodde bara att han(Romeo) brummade på i sin vanliga takt. Men jag hade fel! Bara några sekunder efter att jag hört min symaskin (Romeo) surra kom det ett svar från Elsas symaskin(Julia)! Våra symaskiner hade suttit och konverserat hela tiden utan att vi märkt det!

Romeo brummade upphetsat och försökte styla för Julia genom att sy extra snabbt. Eftersom det inte lyckades(Romeo är inte trimmad) försökte han sig på en klassisk raggningsreplik; "Fållar du här ofta?"

Julia rodnade och sa: "Eh.. ja. Jag är faktiskt här varje dag, men jag vågar inte sy så ofta eftersom mina gånggärn gnisslar. Men jag har däremot lagt märke till att dina sömmar blir gudomliga." Hon rodnade igen.
 "Äsch, så gudomliga vet jag inte.."  mumlade Romeo och klippte av en tråd. "Men du, tänk inte på sånt, jag tycker det är charmigt att du gnisslar! En ny modell som jag låter ju knappt något alls. Opersonligt."
"Å tycker du"  fnittrade Julia.
Javisst! Det är inte många som har en sådan personlig touch! kurrade Romeo och visslade sedan glatt.
"Tror du att vi skulle kunna.." Julia avbröts av en annan symaskin som pratade i mun på henne. Hon blev sårad, och tystnade.


Tyvärr blev det en rätt kortvarad konversation för deras del, för efter ett tag lade sig allt fler symaskiner i samtalet och störde. Att en symaskinsflicka och en symaskinspojke aldrig kan få vara ifred är nästan skandal! Om ni inte visste det, så är många symaskiner väldigt respektlösa nu för tiden.



Men när människorna gått, alla ljus släckts och de andra symaskinerna somnat, blinkade Romeo och viskade något i Julias öra. Julia log brett, lade sitt huvud tillrätta mot Romeos axel och började drömma om framtiden.




To be continued next time. If next time comes.

KVOACK? Hahahaha ha!

Åååååå, haha, vad roligt. Om ni läser det inlägget jag skrev igår och försöker säga det som jag skrev i slutet högt för er själva, då märker ni att det inte går. Hahaha ha. Det blir mer KVACK OACK OÄCK KOACK KVACK OACK OÄCK KOACK KVACK OACK OÄCK KOACK.

Istället för CRAP xD

Det gick upp för mig igår på bussen när Stefan påpekade detta. Haha, det var sååå roligt. Eller det LÄT så roligt!


Det var även andra saker som var roligt igår kväll.. hahaha haha! Jag fick skrattkramp!

worse than yesterday

Vet inte vad jag ska skriva. Har ingen inspiration. Känner mig halvt värdelös. Hade redovisning i svenskan idag. Sa "ehh" ibland. CRAP. Det kändes inte alls bra. Det hade gått mycket bättre om det vart igår jag gjorde det juh. Då kunde jag talet utan ocvh innan.

CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP CRAP

Varför

Vad är det för fel nu då. Varför vill de inte vara med mig? Det är helt omöjligt för mig att veta. Vill de, eller vill de inte?

 

En helt vanlig onsdag.. eller?

Nej, det är en betydligt ovanlig onsdag eftersom den kallas för tisdag!

Idag var det en nervös morgon för mig. Jag trodde att jag skulle ha både ARL-och svenskaredovisning. Men som tur var svenskan till imorgon! :) Fatta vad snopen jag blev när det inte var idag, jag som hade förberett mig värsta mycket! Ah sen hade vi historia också. Det är så intressant att ha det med Martin, min nya lärare! Jag känner mig dessutom lärd, det känns som jag kan mycket(räcker upp handen ofta) eftersom vi gick igenom nästan samma saker i min förra klass, lite före xD. Men det är ju bra att jag kommer ihåg det iallafall. Om en timma, halv ett ska vi ha gymnastik. Fy vad skönt med lång rast! Jag älskar håltimmar, om man har något att göra på dem förstås.. Och det har jag nu. Öva på redovisning :) Hoppas ni får en bra dag!



Jag saknar min vante. :'(

Kram!<3

Dagens bild



Jag vill att det ska bli sommar nu.
Jag vill även bo bredvid Kristina, Martin och Josefin. Och alla andra göteborgare.
Jag vill också att Findus ska sluta fälla hår så att jag kan ha honom i sängen.

Tappa inte lusten.

Ibland tappar jag lusten när jag ser andra som flätar. Även fast jag kanske vet att jag kan fläta bättre, blir det ändå så, att jag inte känner mig så unik. Jag vet inte varför det är så. Det är dumt.

Egentligen borde man ju få inspiration istället. Det får jag ibland. Men det är inte alls lika kul att göra något som någon annan har gjort som att göra något alldeles eget. Men, som det gamla ordspråket säger; Inget är nytt under solen. Det finns säkert någon nu eller förr, någonstans i vår runda jord som har testat den flätan som jag kämpar med nu. Flätor har funnits i evinnerlig tid.

Som jag sa, det är dumt att jämföra sig med andra. Ofta jämför jag mig med proffisionella frisörer. Det är ännu dummare. Jag har ju inte gått någon utbildning alls. Förutom "grundkursen" för åtta år sen, när min syster lärde mig att göra en inbakad fläta. Sedan har jag ju testat mig fram. Men jag har inte gått någon riktig kurs.

Nej, jag tänker fortsätta göra det jag är bra på! Jag får sluta att ta åt mig av vad andra säger, och jämföra mig med andra! Den enda jag kan jämföra mig med är ju mig själv!

Som en gammal låttext säger:"No one can be better, cause no one else is doing your thing!" 

Ta åt dig av texten! Ingen, eller inget kan säga att det du gör inte är bra, om du gör det som du är född att göra, om du gör det DU tror är bäst!

Tappa inte lusten, Du är värdefull precis som du är.

helt sjukt

Läste precis om en siamesisk unge i indien som avgudas för att de tror att den har återfötts som en Gud! Hjälpes mej!


roligt

Rolig bild som jag hittade på denna bloggen! :)

 

Gästlösenord

Jag funderar på att skaffa göstlösen till denna bloggen. Jag tycker det är lite jobbigt att man inte vet riktigt vilka som vart inne här, och när folk kommenterar anonymt osv. Men jag meddelar er isf.

Trött men glad

Igår råkade jag spy. Det var nog något jag ätit. För det känns inte som magsjuka, tack och lov! Idag är jag nästan klar med alla hjärtans dag kort, men det är jobbigt att ha så många  kompisar för man vill ju skicka till alla. Så jag skrev upp alla vänner jag ville skicka till på en lista och sen lottade jag, det gick bra. För nu har jag inte dåligt samvete för det längre :)

           


Så hej hopp alla glada och en Kram från mig!

Hjärtförberedelser och dagens bild i projekt 365

Idag håller jag på med lite allahjärtansdag förberedelser! :) Väldigty roligt! Mer än så berättar jag inte.. eller jo ni kan få se en bild också ;)


plutt

Idag mår jag inte alls bra. Är så fruktansvärt trött. Mår dåligt av allt möjligt. Vad ska man säga? Det känns som om jag rabblar samma ord hela tiden. Ingenting har någon mening, folk tycker säkert att jag är konstig och dum. Det vill jag inte vara. Det ÄR Jag inte! Jag vill inte att någon ska tycka att jag är dålig, eller alls? Varför måste de tycka om mig? Varför måste man störa sig på andra när man har fullt upp med sig sjäv. Det känns som att man måste vara störst, bäst, värst och vackrast i allting! Men samtidigt spelar det väl ingen roll. Gud älskar mig som jag är, och det får inte spela någon roll vad alla andra tycker. Så varför gör det det ändå? Varför gör det så ont?



Bror min har fått ännu ett paket från flerbollariluften.se Han beställer ganska mycket. Det är roligt att se hur han utvecklas, han kan verkligen mycket! :)

Jag känner verkligen inte för att gå imrgon men kanske har jag inget val. Orkar inte missa mer. Jag känner mig som en zombie.






Dagens bibelord.."Låt din kärlek bli min tröst,
så som du har lovat din tjänare."
Ps 119:76

Min dag och min mat.

Nu har jag kommit igång med ljud-arbetet som vi har i ARL. Det är jätteroligt! Det roliga är att man ska göra en rolig redovisning och det är jag ju bra på! Den är nog klar om ca en halvtimma hoppas jag på.. då kan jag se den spanska filmen jag fick låna igår! När pappa kom hem för att äta hade han köpt massa "finkorning" mat till mig. Jag blev så glad för det gör så ont i munnen så jag dricker helst bara!



Skål för drickmat! Fast det jobbiga är att man måste dricka ganska många påsar för att få det man behöver.

Dadlar är ockaså ganska mjukt.. man kan iallafall sätta den i tandställningen om man inte vill hålla den i händerna medan man äter! Skojar.. men den fastnar iallafall! Ignorera den fula bilden.

Tyvärr ingen mat för en brace-face-brud!


Jag frös, så jag ville tända i spisen, men jag visste inte hur man gjorde riktigt, så jag härmade bara hur pappa brukar göra.. Det blev väldigt rökigt i köket men jag lyckades :D



Till min glada surprisning var det bara tre tabletter kvar på min antibiotika-kur! Så på fredag behöver jag inte ta dem meer.. :)

Jag är rätt glad fast det gör ont.

Krami :)




plugga?

Jag känner verkligen att jag behöver plugga nu. Pappa har nyss varit här och ätit med mig. Han ville att jag skulle plugga så då vill jag ju änna inte disapointa honom! Gah!



Tiger har för lite läxor tycker jag allt!

Kram från solflingan!

Uppdrag 365|3 feb




Mamma som äter en "sesamstick"! Jag köpte dom när jag väntade på bussen igår. Egentligen skulle jag ha varit på astmaundersökning men jag missade bussen med två sekunder. Surt! Det gick däremot jättebra på pianolektionen och jag fick spela en jättefin låt, Anthem :D Jan berömde mig jättemycket och sa "har du varit så här duktig hela tiden?! Jag förstår inte att jag inte har märkt det!" haha. Sen försökte han sig på-som han alltid gör- att ta betalt. xD "Det kostar 50 kronor för varje fel du gör!" Då sa jag att han kunde ta min mobil i pant men han var tydligen inte seriös. xD

Sen rufsade jag till honom i håret-eller det lilla hår han har- och då sa han att man inte får klappa pianoläraren!! Sekunden efter klappade han mig på ryggen och sa att jag var bra på piano, så då fick jag chansen att säga samma sak tillbaka :D




HAIR MED SINCLAIR! :D

Hej allihopa!

Som jag kanske har berättat för några av er, ska vår musiklinje på skolan sätta upp musikalen HAIR med premiär den 21 Mars. Jag ser fram emot detta och tror att den kommer att bli riktigt bra. Vi har hållit på sen i November ungefär och nu drar det snart ihop sig :) Jag skulle självklart tycka det vore jättekul om så många som möjligt av dem jag känner ville komma och titta på. Som sagt är premiären den 21 Mars och i Östrabo's aula. Ni som inte vet var det ligger får försöka kolla på hitta.se.

..jag skojar bara, jag kan nog hjälpa er att hitta om det är så! :) Jag fick precis ett mail från en lärare, det stod så här:


Hej!

Från och med v 7 bokas och säljes biljetter på arbetsrummet 786, 2:a vån Sinclair

 

Tisd  10-11

Onsd 10-12

Torsd 10-11.30

 

 

Pris Vuxen: 140 ( ordinarie 190)

 Stud/Pens: 100

 

 

Preliminärboka nu

Hämta och betala senare

 

Hälsn.      Klas, Agneta, Teuvo,  Jan


 

Detta betyder att ni kan beställa biljetter via mig. Självklart kan ni också göra det själva om ni har tillgång till Sinclair! Det betyder jättemycket för linjen och vår skola om så många som möjligt kan komma på detta, eftersom det kostar ganska mycket med att sätta upp en musikal. Både tid och pengar. Vissa skolor har beställt biljetter till alla på skolan, kolla först om du går på en sådan skola innan du beställer biljetter. :) (om du inte vill gå flera gånger d.v.s.)

Kram från Anna



länkar till inlägg om detta
Kostymgruppen | Hair | kick on?

Klantigt

Klantiga jag länkade till fel adress när jag skulle berätta om min nya blogg. men nu är det fixat! :)

BLOGGEN.

Kram! :)

Hoppsan..

Dagens bild skulle visst vara en från just idag.. Jag får väl gå och fota ngt då.

En glad dag

Ja, idag har varit en glad dag! Jag hade världens sms-natt med Johan borg i natt..

Längesedan jag hörde av honom, men det funkar att smsa när det gäller honom! Svarade direkt! :D. Det var mycket givande, nu känner jag mig from. Tillslut låg jag bara och skrattade och kittlades, eller jag kittlades inte men jaja.. det är svårt att förklara. :) Det var mysigt. Fatta! I sin egen säng! Supermysigt lakan och täcke! det borde man uppskatta mer än var man gör.. att få ligga i sin egen säng alltså.. och sova... Shohoo :) Josefin, jag måste berätta detaljerat för dig! :) åh juste :O Jag drömde världens hemskaste dröm :O Om ruttna räkor! :O i tandställningen! :S

Sedan har dagen varit bra, jag vaknade till knäckebröd som man själv får bestämma smaken på! Jag valde jordnötssmör! :) Jag tror jag ska gå och ta ett nu.. mm.. vad gott!

sedan har jag lyssnat ganska mycket på musik idag.. fast sen dog min ipod. :( Jag måste ladda den! Dagens bild får bli en från i höstas med EOS-gruppen som gjorde en laburint av sand! :) Puh! Vad det var varmt!



Kram! :)

Ett litet galleri



Som också finns på min nya blogg

fin natt

Jag sov gott inatt, med mjukt och gosigt täcke :D

Dagens bild

Jag är med i en utmaning! :) Här kommer dagens bild:


Som är på mig, tyvärr inte så fin.

Idag har jag varit modig

Idag har jag gjort många saker som jag inte trodde jag skulle göra. Fast jag ville.

  1. Jag kramade Agneta på kören. Alltså läraren.
  2. Jag sa till Teuvo att jag förknippar honom vid tretakt och en grottmänniska.
  3. Jag gick och frågade om en stipendieblankett hos kuratorn och upptäckte att hon var schysst.
  4. Jag pratade med Olle och Herman och smakade på Hermans kaffe. Jag pratade med min nya klass.
  5. Jag satte mig bredvid min gamla klasskamrat på bussen och vågade övertala honom om att han skulle prata med mig. :) Istället för att lyssna på musik.


Jobbig dag. Kram!

Sonja Aldénis

"Om du vill, ska jag låtsas att allting är som det ska
Om du vill, för ett litet tag
och om du vill, ska jag le och säga att allt är bra
Om nån frågar mig om min dag"

Puss

Jag vill bara säga, Puss till alla er som bryr sig om mig! Det betyder jättemycket för mig!<3 Jag är liksom väldigt beroende av kärlek!



Puss och Kram, Solflingan

Om ni vill..

Kan ni klicka på Januari, då kommer det upp alla inlägg som jag har skrivit i januari, och inte bara ett urval..

♥Jilly♥


Nu har jag ändrat min bloggs utseende ganska drastiskt

Och tyvärr finns det inget ni kan göra för att få se all dess utseenden under åren. (vilka år?xD)Fast om ni vill kan jag göra en ny blogg varje gång jag vill ändra design. Vad tycker ni då? Nej.. det blir för jobbigt.. Tänkt om jag vill ha tillbaka någon design. Jag tar kort på designen ist. så bli alla glada :)

Man kan göra en hel tröja av alla smutsiga strumpor som ligger på mitt golv

Det är faktiskt inte särskilt fräscht. Jag tror heller inte att ni vill att jag berättar hur många dammbävrar det ligger under min säng så jag tror att jag avslutar den diskussionen :) Om det nu var någon ddiskussion från början. xD.



Jag kan försäkra er om att min mun är ren iallafall. Kram från en ledsen Solflingan.

RSS 2.0