En som stickat hela dagen

Ja så är det! Min blogg är fruktansvärt tråkig dock, kanske borde piffa upp den med en limerick? Få se om jag har nåt att skriva den med.. Flen.. Flen är fint men jag har redan en limerick med Flen i.. Ni får hjälpa mig, säg en plats, stad.


Ehh.. Jönköping. Nej för långt. Floda? Är det ens ett ställe? Jaa.. vi testar.

En uppstudsig hane från Floda
hade i handen en groda
------------
------------
men sedan var dom ej så goda


nej, det där gick skitdåligt. kom ju itne ens på tredje och fjärde raden. HJÄLP MIG NUUUU!

En murarepojk från Paris
kom en vacker dag i en kris
han tog fel cement,
för han var dement
och vattnade korv på sin spis




JAAAA! Där satt den! Ser ni, jag behöver inte er!


Ba ba ba ba ba Barbara Ann


Yeah


Välkommen hem, kära internet.

så kan jag fortsätta vara osocial mot min blogg genom att sticka och lyssna på ljudbok nu när jag inte längre behöver oroa mig för mitt lilla internet.



ger er: självlysande pippi

Litegrann

Jag har ont i min stortå och näsa. vill klargöra att det inte är något samband mellan dessa två, bara ett sammanträffande. Kan ju säga att mina fötter INTE är gjorda för två meter klackar. Men man får ju offra sig lite om man ska vara en riktig giraff.



tycker jag


Girre hela dagen


Inte minsta cool heller.

Godmorgon moshomoshohn. Jag kan äta clementiner ja många clementiner ja fem. Fast fler. Jag är inte snygg idag nej jag är ful ja jätteful ja fem. fast mer.

Jag har en giraff ja den är jätteofärdig ja ofärdig är den ja för den ska bli klar idag.


från och med DU!


rockin' tha world

Min syster och banan är påväg hem. YEAAAH



GOOOOOOD MORGON.

Har ni steppat ordentligt idag?

VAVAVAVAVAVA?

Tänkte ni ville veta.

lite trevliga ord.

Leds loads of smoothie

I min svåra abstinenstid nu när jag vänjer mig vid att avstå från socker och vitt mjöl har jag funnit Matildas passion för smoothies brilliant. Jag har tidigare knappt förstått den sensation drycken döljer, eller hur lätt den är att göra (även fast det är mamma som gör den åt mig, hehe) men nu, AY CARAMBA! jag har hittat hem.

Iallafall, jag har inte så mycket lust att blogga idag faktiskt. Vill hellre vara för mig själv bara och slippa dokumentera allt jag gör för ett litet tag.


Och imorgon börjar projektarbetsredovisningsveckan. (ni måste älska mig för det långa ordet)





Jag kommer ha ett storartat liv.

JAG sitter här och lyssnar på veronica maggio, av alla muppar. För att jag gillar henne... s musik. Jag och pappa har städat mitt rum så det blev jätte( )fint nästan och david plockar cashewnötter ur pälsen på Findus.

Jag har även skrivit upp några saker på vad som ska bli min "måste-göra-i-mitt-liv-lista", och det är sannerligen fina saker. Typ som att klappa en giraff eller utbyta hälsningsfras med en eskimå.

WWDD?

Jag har börjat leva efter en ny filosofi. Den heter "vad skulle pappa ha gjort?" Och innebär att: när jag är osäker på hur jag ska handla i olika situationer gör jag som min pappa skulle ha gjort. Exempel på situationer:

Exempel 1: det ligger en jordgubbe i kylskåpet, det är vinter, växer inga jordgubbar, VÄLDIGT svårt att få tag på jordgubbar, jag har ingen aning om vad den ska vara till.
Vad jag gör: äter upp den och kollar vidare efter fler smaskiga saker.


Exempel 2: Om någon frågar mig om något är fint, bra eller vad jag tycker.
Vad jag gör: säger "mmm" i en frånfarande ton.

Gött

Börja kolla 0:45


gillar ni denna, kolla http://www.youtube.com/watch?v=9vk4_2xboOE

sister love


KOKOOS

kokos kokos kokos kokos. Jag har kokos överallt. I min mun. För jag har ätit kokos. Det är gott. Men messy.


Jaha (på skånska)

Såhär ska man säga.


en liten parentes. Nu tänkte jag sova, minsann!

Hjärta Sinclair

Jag älskar Sinclair. Det kan vara den enda skolan där man kan skicka lappar med extraläraren på lektionen, blir överfallen av en hattparad när man är på väg ut ur klassrummet, kan be cafétjejen om att få "det som luktar", få sticka hur mycket man vill, träffa på en naken kvinna i korridoren, hänga med på roliga lektioner man inte har och få tårta på allas födelsedag.


Det är kanske också enda skolan där det regnar in och droppar från taket, man får sunkiga skåp, ständigt är något problem med lokalerna, man behöver gå med ytterkläde3r inomhus för att man fryser ihjäl annars och det är också förmodligen enda skolan där källaren kan förvandlas till en sandlåda med grävskopor utan förvarning.


Men ändå älskar jag Sinclair.

Glömde ju finaste folket av alla


Ojha.

Fint folk.

Den här bilden sa Kristina att jag inte fick lägga upp. Har en stark misstanke att det inte var den här bilden hon menade.





Var har du köpt ditt barn?

Hej här sitter jag. Dels misstänksam till annonsen på Matildas hemsida.



Dels undrande över om bussen har vinterdäck. Tror inte någon kan ha ett mer spännande liv än jag.



God morgon.

Catwalk






Hon är så fotogenisk min katt.

Tab away

Det är nån slags jagelek omkring mig. Det är bara mina klasskompisar, inget farligt bara liiiiiite disraherande. JAAAAAAAAAG ska SNAAAAAAART gå till BUUUUUUSSEN men först ska jag försäkra mig om 


att saker går rätt till härpå sinclair. Det kan man inte alltid vara FÖR säker på.  


 

SNÖ?

JHaha. Nu snöar det. Väldigt mycket. Jag tycker itne det är kul. Hela korridoren svämmar över av folk som konstaterar det. Att det snöar dårå.

Typ såhär tycker jag om det.



Eljest, på lördag såg vi en älg

Den var nästan på vår tomt och pappa väckte mig 07:30 genom att leta efter min kamera på mitt rum! 07:35 fick han upp mig av ren nyfikenhet, den hulliganen!


Snart är det vinter

och jag vill inte det. Vill verkligen inte.


likelikelike

här sitter jag, med ett snart två meter sammansatt garn och kollar på glee. Kom på att jag ju inte sett de första avsnitten. Men nu börjar jag bli trött faktiskt.


sen är jag även lite trött på att min kamera ska följa med överallt och ta konstiga kort på mig. Mäh?


Jordnötssmör! That will do it.

alltså jag tänkte ta en macka. Idag är det onsdag, min lediga dag och jag får göra vad jag vill.(nästan) Vet ni vad jag vill? Posta brev. Ja posta brev vill jag göra! Sen är jag sugen på att fläta, men jag har ju inget hår att använda. Åååh VET NI VAD. igår fick jag sätta händerna i världens härligaste kalufs, fick totally flätlusten tillbaka. Så sugen nu, oj oj oj. Yeah! :D


Hade nästan lite gett upp att fortsätta fläta.. hade ingen lust. Men nu är den tillbaka. Och jag är glad! :)

JIHOO!

Jag lyckades klura ut hur man gjorde! Så nu har jag fört över bilderna och kan visa hur dimmigt det var en annan dag.


frustration

Min rosa fina mobil är inte så jättebra på att fungera. För om den hade varit det så hade jag nu haft massa bilder från den att visa. Men såklart vill den inte funka. Jag är besviken på LG jag. (låter bli att nämna incidenten om vattenpölen)


Det är faktiskt riktigt bra

med mig. Min nya diet funkar perfekt, jag känner mig både piggare och smartare. Eller tja, mer organiserad kanske. Dessutom är det svårare att köpa nåt att äta efter skolan (pga att det måste va bra saker i) och då sparar jag mina pengar, det är bra.

Dock kommer jag väl snart få ganska stor abstinens men det tar jag i tu med då..

Jepp!

vi vill inte ha nåt sånt där.

kulturhitoriaprovet intog klassrummet med storm och vissa behövde extra stora papper pga enorma kunskaper. Jag däremot hade av frånvarande anledning kommit överrens med läraren att jag skulle göra muntligt prov så jag påminde henne om detta när hon delade ut papper till även mig.

Men det fick jag såklart ångra efteråt. Muntliga prov är inte så bra som de låter en tro.

Jag hade pluggat bra och kunde det jag skulle, jätte( )duktigt. När vi hade pratat klart sa hon; "jaa.. är det något du tycker vi har glömt ta upp?" Och jag kände mig så mosig o vit i huvet att jag inte kom på något särskilt (vi hade ändå pratat om ganska mycket) mer som vi glömt. Så jag sa: "nej."

Då sa hon "då sätter jag ett G på dig."

Och jag blev SUR. För att jag då anmärningsvärt KUNDE presterat ett MVG efter allt plugg jag satt i mig. Men skulle jag få dET var jag tvungen att göra kompletteringsuppgifter jaha, jaha. AAAAAAAAAh jag blir så trött på sånt. Jag ska aldrig mer göra muntligt prov såvida jag inte pluggat jättedåligt och jättejättejättedåligt.




Tiredly she wrote:

Idag ska jag ha det omtalade kulturhistoriaprovet. Därför måste jag sista minuten-plugga nu så att allt sitter. Jag sitter bredvid Ana och är osocial, (väldigt rolig människa som sitter och bloggar såhär när man har sällskap) men det regnar så jag är ursäktad.

Jag tog på mig galonbyxor, det är väl lite töntvarning på det men eftersom jag redan är officiell tönt gör det ingenting. Så kan dagen börja den här dagen också.



Mah.

korv

Jag har inte så mycket i inkorgen. Såhär tomt är det ungefär.

i min mail. Om man menar mail som jag VILL ha, av den andra sorten har jag massor. Mäh mäh mäh.

Jag har läst ut min ljudbok. Mmm... fint slut. Faktiskt. Vill ni lyssna på den? Gör det.

http://www.youtube.com/watch?v=QhBVMVpZwdM&feature=player_embedded

Nu steker jag korv hejdå.

I remember when

The Afters – Summer Again


Förstår ni förstår ni förstår ni

Här är jag igen. Jag har bytt ut bloggberoendet förstår ni. Nu är jag ljudboksberoende, det är fint. Jag byter beroende med jämna mellanrum så det inte blir tråkigt förstår ni.

Just nui blir jag stirrig av socker och får abstinens om jag inte stickar förstår ni.


Fast jag äter inget socker. Förstår ni.

I'm living youthfully

Och här ser vi...



The foreloafers! De förlovade länderna. Cuba och Finland. Ungefär. Fast de vill nog hellre vara Frankrike båda två. Jag har iallafall hört rykten om att de ska invadera det landet en regnig dag.

Man skulle kunna anklaga mig för att ha bloggat väldigt lite denna helg, eller så skulle man kunna säga att jag tagit en paus från internet och fått ett anständigt liv för en stund. NÄÄÄÄh jag skojar lite, blogga gillar jag, för det mesta, men nu behövdes en välförtjänt paus.

Fast ni borde förresten inte klaga, jag har ju skrivit något varje dag även fast det inte vart så mycket kvantitet. Men KVALITET mina vänner. KVALITET!


Amen.

slurp

Käre barn vad jag är glad idag för att jag är född i denna och ingen annan familj. Är inte alltid lika glad för det.

märkte precis att jag ställt en låda framför min väggklocka ovanför hyllan så jag  inte kan se den. Jag vet inte vilken tid på dagen det är. HÖHÖ. Nej så är det inte, jag har precis kommit in i mitt rum faktiskt. Men det är säkert mitt undermedvetna som har fått mig att göra så. MYcket listtigt av det.

Men jag är listigare.




Utkast: Okt. 16, 2010 14:23

Så har vi varit i Tegneby och känt nationaldoften i sitt esse. Genomträngande blandgödsel. På vägen fick vi reda på att Johanna redan nu tar rollen som ärkefru till Martin.


************************************************************************************************
meh, jag HADE ju bloggat idag men inte publicerat det. Oooh så duktifgt. Nu är vi på väg hem från Gbg, för vi har påhälsat våra släktingar typ.

Ingen sladd här tyvärr, men imorogn skulle man kanske kanske kanske hoppas på bilder. Men jag skulle inte hoppas om jag var er. Snarare hoppa hem till mitt hus och kolla på bildspel i datoern. MYcket fint, mycket fint.

Men ett sånt här långt inlägg kan ju bara inte lämnas åt ödet utan en bild, så jag får dra till med nåt gammalt (men bra!)

Eller varför inte något nytt och brilliant.



kuddnarkoman

Jag har varit vaken tillräckligt länge för att veta att det inte händer så mycket över en natt, så nu sover jag. Skrev jag på facebook precis. Det var väl bra gjort va. Jaa, jätte bra Anna. Jag särskrev där med mening för att man ska uttala det så. Jätte bra. Ska det uttalas idag.

jag tycker inte man ska vara vaken på natten eftersom det mesta viktiga händer på dagen.

sånt här händer på natten.

De bästa filmerna går på kvällen.

Och ingen kunde köra mig till Ku så jag går och lägger mig en stund istället. Proppar i mig lite godis. Har precis fått reda på att jag måste sluta med det föralltid, så jag tar denna sista gång som ett högtidligt avsked till min vän sockret. Näääääääääääääääääää inte allt socker.



Hoppas på en bra film på t vsen

Tja batta

För en timma sedan. Hade jag bild med bild-treorna (fråga mig inte hur det gick till) och vi stod runt en naken kvinna och målade av henne. Jag stod till höger. Och vänster. Hon var naken. Och det kändes lite oknstigt först vill jag lova. Men det var jättekul att måla kroki, som det heter. särskilt när man skulle dra på med massa färger i slutet.

Jagh blev nöjd med ganska många av mina bilder, de var skitbra för att vara första gången. Och jag trodde verkligen inte jag kunde måla sånt.

TRralala.

Vi hade paus i mittten, och då var jag så vrålhungrig så jag sprang till caféet och så fort jag kände den ljuva doften därifrån viste jag att jag var tvungen  att köpa något trots att jag inte hade några pengar. Så jag flörtade lite med min möss-pojke (för att han är skyldig mig pengar) och sa till cafétanten: "Jag vill ha det som luktar så gott!"

Då sa hon att det var nog ciabattan som luktade, så hon gick och TOG UT DOM UR UGNEN! Jag såg. När hon tog ut min macka ur ugnen och när hon påläggade den. Så SJUKT GOTT! Den var varm. Varm varm och supergod.

En liten parentes.

http://www.broodjeshuispanini.nl/site/media/bakery/images/item17/ciabatta.jpg

Jag vill inte ha någon ny sångläxa.

Men det fick jag ändå i måndags.


Sopor till Uddevalla

Ja det var då såhär att pappa skulle köra sopor till Uddevalla, och då tänkte han att "när jag redan är i det ärendet så kan jag väl ta med mig Anna också."

Nej jag skoja bara, han lämnade soporna i Henån. Jag missade bussen. Dumma anna.

Tengo hjärtklappning. Still nothing calms my heart.

Jag skrattade åt det här:



Don't you blame me.

VAD ÄR DET HÄR?

Vår ytterdörr var väldigt trög.
Jag var van vid att den var trög.

Pappa klöv vår ytterdörr i tu så den flög upp så fort man petade på den.
Jobbigt, men jag vande mig vid en lätt ytterdörr.

NU HAR HAN GJORT DEN TUNG IGEN, MEN INTE LIKA SOM FÖRUT. Ska jag vänja mig vid det också?



nä så får det inte gå till.

Anna är jätteledsen.

http://ballonger.files.wordpress.com/2009/11/pallehnuh.jpg
Hanna säger att en ballong hjälper.

Jobbigt duktig flicka

ska jag vara idag. Jag ska plugga det fina ämnet kulturhistoria fast jag har glömt pluggpapprerna i skolan, så jag kommer förmodligen kunna massor av saker om grekerna och egypterna, men inte det jag ska kunna på provet. Sen ska jag gå till Göksäter och försöka införskaffa bra saker, som ungefär lådor och ordningsgrejrer till mitt rum. Om det nu finns.



kolla här. lite för långt hår och lite för mycket morgonfrisyr. Men jag ska testa en ny skönhetsmetod jag hört mycket bra om. Den innebär att man byter plats på sängen, så om den står till höger ska man flytta den till vänster. Fantastiska resultat har det tydligen fått!

Nu får vi se om jag blir en sån där duktig flicka jag planerar idag också. <Hejdå!

pinsamt

Guten morgen. Fick jag lära mig att det hette igår. Vad pinsamt att jag lyckligt ovetande SAGT FEL ända tills nu. Oj oj det här var inte bra alltså. jag måste nog ringa upp alla tyskar jag känner och be om ursäkt.

Men godmorgon .

Det är väldigt blått ute



Ja det är jätteblått. Men asså. Nu vill jag ha min milkshake. Kan du skynda på litegrann??

Nu får ni kommentera

eller göra milkshake. Det är erat val. Antingen en milkshake till mig eller en pratbubbla. Så nu vet ni.

jag mår lite skit idag. För jag ville åka till Ingrids kalas men det fick ajg inte för mamma för att jag är sjuk och för att jag ska va med på andrum ikväll. Och så var jag klantig och sa till Ing att jag skulle komma. Jag är världens klant och jag blir så arg på mig själv.

ÅÅÅÅÅÅÅARHHHHG. NÄÄ. ÅÅH. AAAAAAH. AAAAAAH!!! MMMMMHHHHH! ÖH! ÅHHHH. JA JA. NÄ NÄ. Jag kan inte gräva ner mig i det här. För jag har ingen spade. Typ.

Nej
Anna gräv upp dig nu.

Sådär.


Anna hjärta Matilda på tak.

Får man ta sådana beslut alldeles själv?

Jag har. Beslutat. Att sticka en till mössa.
Och. Att jag ska gå till posten idag.
Även. Att jag ska ligga kvar i sängen och lyssna på musik.
Nu. att jag ska ladda över bilder och lägga upp dem. Kanske.

Käre barn, sjukt många beslut idag.



Men. Jag är förkyld och har ont i halsen. Och jag ska sjunga på andrum ikväll. FÖRESTEN!! Jag har precis gjort ett mycket vuxet och moget beslut. Jag tänker bryta kontakten med min nudist och ta kontakt med en spanjor istället. Eftersom Josefin inte svarade på mitt sms så har jag nu alldeles själv letat upp en sida med brevkompisar fgrån andra länder. INTERPALS! heter den :)



Men nu orkar jag inte skriva ett ord till på varken datorn eller mobilen. Idag var det jättejobbigt att skriva. Mina fingrar strejkar snart säger dom. ÅHNEJ Nu börjjhridjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Smart

Igår städade jag och pappa mitt rum och det var trevligt. Jobbigt. Men kul. Vi höll på i tre timmar och vi hann inte med en hög av papper, lådor och böcker som pappa ställde i ett hörn av mitt rum. Det säger ganska mycket om hur mitt rum såg ut innan så att säga. längst ner i denna hög ligger en del böcker och mappar med skolarbete. jag testade imorse att få ut några. Jag är som känt väldigt stark men ganska svag så jag vek mig under tyngden och kunde inte få fram något.


Att lägga skolböckerna underst.. Jag måste säga att där tänkte han till pappa.

Öken som i törstig

När man går i öknen är man nog törstig. Typ som jag är nu. Man säger "hhhhhhhhhhhhhhhhhh" hela tiden och vill ha vatten. Jag vill ha vatten som i bubbelvatten. Jag gick till Östrabo. Där lånade jag en bok på engelska som jag nu läst ut. Ljug. Men sen gick jag in i datasalen och hittade en ANNA. Som jag gillar väldigt mycket. Hon påpekade just att min bok är skriven 1883. Den heter Treasure island. Hoppas jag förstår något.



och angående förra inlägget.. jag förstår inte varför jag skulle ha det som en hemligehet.. Jag menar, om jag hade vart förföjld av en GÅS hade jag ju sagt det till er. Ungefär samma sak det här.. kanske.

Jag vill inte vara hemlig

Jag mår illa. Är det så konstigt, VAVAVA? När man stoppar i sig allt det här varje morgon. Jag vill säga en sak.

Jag är ganska smal. Jag vill inte vara så smal. För det är inte bra. Håret blir tunt och benen domnar. Och så tycker folk det är läskigt när dom känner alla ens revben och sånt när man kramas. Så fort man sitter emot något hårt får man ont. För att det inte finns nåt fett som skyddar. Man fryser. Det går långsammare att läka från sjukdomar. Och tusen andra grejer.

Jag orkar inte med det. Men jag orkar heller inte göra det jag måste göra. Men jag ska fixa det. På något sätt. Jag måste göra det jag måste göra.

Det här är verkligheten. Och nu har jag skrivit det här. Alla i hela världen kan läsa det. Jag ska bli frisk. Och frisk. Så. Nu är det sagt.

♥ 101010

Igår frågade Martin om Johannas hand. Idag fick han den. Och hon fick hans. ♥


JAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Frukost någon?



Jag tänkte väl det.

Specialkomfort Findus.



Jag sover också ganska bra fast inte i en hylla. Nu iallafall har jag vakmnat och ska försöka lista ut stickbeskrivningarna som är jättekonstiga. Men lite mat först kanske. David och Erik är galningarna i huset. Vi hade kul igår.

ger er här allmänbildning


Här är jag igen!

Facebook sover. Och jag har förstört mammas ögonbryn. Jag trodde inte hon skulle reagera så kraftigt. Fast nu har hon lugnat sig. Det är ju iallafall inte som Christina Yang innan hennes icke- bröllop.

http://www.celebrityweddingbuzz.com/photos/uncategorized/2008/08/22/eyebrowlesscristinayang2.jpg

all gone, hehe. Nej, för vi har kommit överens om att de är snygga. Mamma kollar just nu igenom lite gamla saker. Hon började sticka en tröja till pappa för sisådär 20 år sen. Den är nästan klar och förmodligen urtjusig men ligger någonstans ingen vet.

Lögardagen

Jag har precis ätit frukost, jättegott. Youghurt och bacon! Bacon som musli. Det bekommer mig inte så mycket. Idag är det lördag och det betyder rubriken, alltså tvättardagen. Jag tänkte tvätta mina vantar.



Idag är det även Inger och Ingrids namnsdag. :D Två underbara kvinnor!



Jag hjärta er.

rapporterar

nu sover jag. Om typ två sekunder. Nej också, jag glömde borsta tänderna. GRRRRRRRRRGAAGH jg orkar inte. Det får bli en annan daaag.

natti natt.

Jaha.

"HALLÅ, SLUTA TA PÅ MIN HAND!"
"Men varför då"
"för jag har alzheimers!"

"Den HÄR pennan har jag fått en gång.. av en bekant."

MaTRILDA är fin hon.


Det gjorde mig ingenting

Idag har jag inte mått som en överentusiastisk balettdansös. Har mått illa hela dagen och därmed väldigt o-sugen på någonting så det var ju jättekul när dom tog fram tårta i klassen. Nej förresten. Det gjorde mig ingenting. Det var kul att dom firade Lila.

MEEN ska försöka lura i mig något, bacon kanske? Går alltid ner. mums.



döden

Nej vilken otur. Jag har inte laddat min dator så nu
dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör den..... (ljudet längre och längre bort)

Garn är så hulliganiskt jobbigt.

Inte direkt trasselfritt eller så.

HAHAHA! Såg precis världens roligaste bildserie jag tog igår xD Men den kan inte ni se, om ni inte kommer hit förstås :)

Vi har en ny spis faktiskt! Helt fantastiskt. Därför äter david russin i soffan.





Anna: kan jag få russin?
David: *skakar på huvudet*, bokade.


förövrigt ger nestle's reklam mig epelepsi, nästan.

sneak peak



bilden jag gör i bilden. Hö hö. :) Tänkte att ni ville se! Idag var skolan stängd för det var en vattenläcka. Dåligt va.

kaskelotternas bussförklädnad

Skönt att sova alltså. Som att allt föll på plats. Eller, nästan allt. Ett dussin flugor hade party på min fönsterruta. Det gillar jag inte. Och dom vet att dom inte får vara där, men är i gränstänjaråldern hela bunten.


Men nu tänkte jag försöka ta ut en låt på pianot. får se hur det går.


Klas är jag lite mer kompis med.

Trevlig prick

det här är en trevlig prick.



skämt åsido. Jag har träffat en och två trevliga prickar idag. Skönt..

Ska sova lite nu, vi ses sen.

Sugen på att göra en maskerad-kostym

Jag är jättesugen på att göra en cool kostym som man kan ha på nån maskerad nån gång. Eller varför inte på Sinclair? Säkert ingen som skulle märka något tror jag.

Nu sitter jag in the car på väg till uddevalla, jag och mamma ska till läkare käkare fosfar. Så vi ska kolla något. Typ.. jag vet inte. Jag kan sätta en vild gissning... Hur jag mår, men det är bara en vild gissning.

JAHA


fin

Gutmorgen florgen. Tadoaaa. choamashalaa. Idag har trettio fotbollslag tagit sig in och byggt bo i min blodpump. Hoppas dom trivs. NEJ VAD SÄGER JAG, hoppas dom INTE trivs. HU.


gjorde lemoncurd igår.

monday's bongo day


Jag skrev en låt idag!!



TEXTEN:

Biotin pyridoxin kobalamin folsyra pantotensyra tiamin riboflavin niacin

Har du tunna naglar, inget hår?
Blir du ofta sjuk och flera sår?
Då ger jag dig ett tips: ät mera baconchips.
Eller blomkål till din lunch
Ta fullkornsgröt till frukost, servera massa punsch
Vi tar det lite långsamt så att... du hänger med

Ät broccoli kikärtor varmkorv rödbetor, solfärska biffar havregryn apelsinjuice och jordnötter till grönsaker.

Detta kunde hjälpa dig, väldigt bra
Du kan bli president i Panama
Men då måste du ju va
Hälsosam varje dag
För b-vitamin är nyttigt och finns i denna mat

Fläskfile mjölk musslor köttfärs paprika med ägg och lever, stora krabbor kycklingbröst spenat kassler i blomkålshöst

spackel

i lördags var jag på smink-kurs/uppvisning.
det här är Cecilia Lidén


Här sminkar hon Ingrid (som förövrigt har konstigt ljus på sig)


fina flickor


fint!

brevid Gud och hans kontrollpanel

Vet ni en sak? Jag skulle vilja sitta framför Guds kontrollpanel. (Japp, han har en)

Bara sitta där bredvid han som vet och kar kontroll på allt och säga "jamen jahaaaa, det var såå det låg till! Det kunde man inte tro du!" Sitta och småsnacka lite sådär. Tillexempel fråga vad som hände igår i min kropp. Varför provsvaren visade noll komma noll när jag hade superont. Jag hade kunnat se på hans skärm om provsvaren var förväxlade med nån frisk typ. Vad kommer att hända nu då? Varför är det ännu värre idag? Det där stället skulle ha alla svaren.

Men när jag blev för ivrig och började försöka smygkolla vad som händer sen skulle han pillemariskt säga "nänänä, nu får du lugna ner dig några hekto, det där är ju din framtid och den får du inte se än!" Och så skulle han blinka kärleksfullt mot mig. Och hur jag än försökte skulle jag inte få se.

Jag skulle försöka brotta ner honom men i misslyckande klamra mig fast vid hans ben och försöka bita honom. Men han skulle inte ge sig. "Det är bäst att du inte vet vad som kommer att hända Anna." Och jag skulle vara surast i världen. Jag ÄR surast i världen.

han är så fördömt envis. jag blir så irriterad!

GAH.

på tal om franska ostar, en bra låt här va.
Belle and Sebastian – Lord Anthony

Skrattattack

Ville dela ett minne jag nyss fått. I stockholm förra helgen!
Detta var så roligt att kolla på, haha. Bara Johanna och hennes mamma visste vad dom skrattade åt. Och det var hysteriskt. Milt uttryckt. hi hi :)


misery

Försökte sova bort smärtan. Borde försöka med något mer radikalt. Typ inte äta sova prata tills jag inte har ont längre. Då kanske det händer något. Fast det kan ju kanske vara lite svårt för andra att kunna veta när jag inte pratar. Fast egentlgien? Hur mycket vettigt har jag sagt idag på en skala? Och jag kan ju ändå teckenspråk. So shoot.

skitskitskitskitskitskitskitskitskit.

Jag kan inte leva. Jag förstår inte vad livet vill mig just nu. Det gör så ont, utan svar.

Toppen

I feel like crap. Jag känner mig som skräp. Ser ni? jag översätter åt er.

Hela idag har jag haft ont i hjärtat, mått illa av smärta och haft jättesjuktmega ont. Så kommer man till doktorn och får vänta i två timmar för att få provsvaren men neeeeeeej då, du är inte alls sjuk, du är ju frisk som en nötkärna som är snyggast och godast och bäst i världen och alltid kommer att vara det.

mitt CRP låg på 0.0, 0,0 av alla siffror!?! Absolut INGENTING. När jag är sjuk brukar jag ha minst 30 och oftast ligger det på 70. INTE NOLL KOMMA NOLL. Jag undrar vad det är som pågår där inne egenltigen.

jag tror jag kommer spy snart.

10 sanningar om mig

  1. en gång skulle jag ta upp ett vass men hade fel teknik så handen revs upp och började blöda som en gris.
  2. jag vänder mig på natten ca 2160 gånger (matematiskt uträknat(!))
  3. jag räknade ut föregående på miniräknare (så ni inte får falska förhoppningar)
  4. Jag tänker ganska ofta på engelska och har svårt för att komma ihåg vad ord heter på svenska.
  5. jag får lust med saker som inte vanliga människor kanske får så ofta, tex tvätta ugnen.
  6. jag har väldigt dåligt ordförråd.
  7. jag tvättade håret mycket noggrannare och bättre när jag hade långt.
  8. när jag blir stor vill jag ha en laburint i min trädgård.
  9. jag vill väldigt gärna designa och sy mina egna kläder och har högar av tyg i garderoben.
  10. jag kan inte sy.

Give me some attention here.

Jag luktar papier-maché om händerna och det är inte så kontigt. Något anat som inte är så konstigt är aatt david var på badhus och gjorde bakåtvolt från sjuan. Så typiskt honom.

Eftersom jag har fått skamligt lite uppmärksamhet den här helgen tänker jag göra en lista. (vet inte vad det ska va bra för men ni kanske tycker det är kul och komenterar som glada bomber) Iiiii nästa inlägg.


Annas Ont-i-hjärtat-blues

Jag heter anna och jag är väldigt cool.
särskilt dagar i en tandläkarstol
men är man människa så har man problem
kan va modem som krånglar eller eksem

och jag, jag har ett hjärta som gör mig skraj
Då och då blir det att jag säger "AJ"
mitt tillstånd kallas så fint hjärtsäcksinflammation
när jag har det kan jag ej knyta skon

men ingenting är omöjligt för jag kan allt

jag ska laga hjärtat jag ska laga det
jag ska laga det fast uppgiften verkar svår,

jag ska laga det med allt som finns, ska testa allt
laga hjärtat med ipren kanske går
annars testar jag nåt annat för jag ska laga det.
dododo dodododododo dodo dododo dododo do do do



ptshho

Ja vad ska man säga. Medan Emmy byter en maskin sitter jag här och nyser. Prosit. Vad som händer sen vet jag inte. Kanske hoppas man att Matilda är ledig så man kan våldgästa henne, annars får det väl bli något annat. Mera lemoncurd? Den är slut nu. Om man inte räknar med de burkar jag gett bort ;)

Godmorgon då!

Maize

Ojoj. Idag har jag inte vart inne i bloggvärlden. En paus både idag och igår. Och nu är jag så trött efter allt sminkprat, så jag orkar inte kolla några bloggar nu heller. MEN vänner, let's klara er utan mig en yttepyttepytteliten stund :)

Ja alltså, för ajg vet ju att det inte GÅR att klara sig utan mig så lång tid.. en praktisk omöjlighet.

puss och fruss!

Vi hittade fram :)

och nu är vi på makeupshow med sveriges främsta makeup-artist, Cecilia Lidén som är 7-faldig svensk mästarinna i make up samt 2-faldig silvermedaljör i VM i make up. Nu ärt matpausen snart slut, vi ses ikväll, vid nio-tidenm eller nåt :P :)

Vägpanik

jag och mamma HITTAR INTE och vi skulle vara  FRAMME NU. PANIKPANIKPANIK! Jag vill inte vara med :(

Martin Ljung är död

mamma är väldigt ledsen över detta. Jag kan förstå det, det är ssäkert sorgligt och ledset för dem som tyckte om honom, tyckte om det han gjorde i sitt liv. Han var ju komiker. Jag vet inte så mycket om Martin.

MEN jag tyckte han var väldigt bra som Jocke med kniven i pippi.


Victory is mine!

JAG HAR FÅTT EN BIOBILJETT :D från detta respektingivande tillfället. En bild på mig finns senare i inlägget. Väldigt respektingivande och cool, det ser ut som jag tänker "pennan ska ligga HÄR." Men iallafall, jag ställde upp i detta i princip enbart för att man brukar få en bobiljett av skolan när man ställer upp på något som skolan anordnar. Men jag trodde inte jag skulle få det, men så kom Magnus idag och sa"jag har en biobiljett till dig om du vill ha det" :D

Skojar du eller! Jag har aldrig haft en biobiljett! ..när jag inte köpt den själv då... :)

Men jag blev glad.


RSS 2.0