Sjukhusnostalgi

Idag känner jag att jag saknar avd 21 lite grann. Kanske kan vara svårt att förstå hur någon kan längta tillbaka till sjukhus, men jag gör det faktiskt. Jag tycker det var mysigt ibland. Såklart inte när man skulle ta blodprov och sånt, men jag menar när man fick sig en pratstund med någon rolig sköterska eller varför inte en raceig rullstolstur. ;)

Man fick glass om man ville, se på film.. för att inte glömma alla söta barn på avdelningen! Nej, ibland saknar jag verkligen att vara inlagd.

På 21:an har jag legat på 2:an, 8:an och 10:ans rum. Det bästa rummet av dom är 2:an.

Men så kommer jag på, så här ser det ju inte ut där nu! Dom bygger om och renoverar hela avdelningen så alla patienter är på 22:an. Och 22:an är precis nyrenoverad. Förra gången jag var inlagd var det inte klart, men jag fick följa med en snäll sköterska in dit och kolla, och det var snyggt och coolt. Så nu ser det ut på 21:an som det gjorde på 22:an sist jag var där. Lite läskigt ;P

Jag skulle gärna vilje se hur det ser ut på 22:an nu, när det är klart! Det är nästan så jag vill bli sjuk igen, fast det gör jag inte :/ För jag vill inte vara sjuk :( det gör ont.. sketans att det skulle vara nytt och spännande nu när jag inte är inlagd. Lekterapin/skolan är också nyrenoverad.

Jag får påminna mig om alla de jobbiga stunderna..

traumatiskt..

"han ska inte behöva lida mer..!" (fast det var iofs på donken)

Kommentarer
Postat av: Siriporn

Hej:) allt väl med dig idag?



Kram

2009-09-20 @ 16:25:46
URL: http://ssschhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0