Dancing through the night

Nu har jag och Kristina dansat loss till både Arvingarna och Backstreet boys, vilket drag! Och vilket drag det kommer bli imorgon sen. Ja akta er ;) Hon är riktigt bra på sånt här, den luringen. Helt grym och får mig att känna mig värsta bra och smidig när hon för mig. :) Häärlig känsla. Hon får mig tillochmed att bli bra på bugg, även fast hon säger att jag är mer salsa-tjejen. Tretakt är väl min grej! Jaoh nu ska jag dansa vidare ;)


Vi galningar.

Kommentarer
Postat av: Britta J

Hej där Anna! Låter härligt med lite dans så här på fredag kväll! Det blev inte så mycket idol för oss heller, för jag har varit med Sara på en "lämna-ut-jultidningar-turné" nu ikväll. Hon har cyklat runt som en liten iller och sålt i flera veckor och kommit upp i högsta premiegruppen! Fantastiskt tycker jag. Det där Bollibompa-medleyet (?) - vet du vilken låt/vilket program som musiken tillhör, som börjar 55 sek in i medleyet (där kom den konstiga böjningen igen...)? Innan Bamse börjar? Jag gillar ackorden där. Man skulle väl kunna söka efter noterna på nätet kanske?

Förresten, härlig blogg du har, det finns alltid något nytt att läsa! God natt och sov gott, och hälsa dina (och mina) "släktingar"....hehe! Kram från Britta, den gamla mostern du vet

2009-10-16 @ 23:08:58
Postat av: Elin

Sv: Tack =) Nej en kompis till mig har en gård med olika djur.

2009-10-16 @ 23:13:10
URL: http://blondiie.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej Britta! Vad roligt att se spår från dig här :D Wow Sara är verkligen modig, när jag gjorde sånt där vågade jag knappt gå till grannarna.. Vad kul att hon kommit upp i den högsta! Vet hon vad hon ska välja för premie än då? :)



Tusen tack, vad kul att du gillar den! Jag tycker verkligen det är så roligt när man får reda på att "otippade" människor har läst den, och ännu roligare när dom tycker den är bra.



Gött, jag strävar ju efter att göra bloggen så bra som möjligt. :)

Haha dom hälsar tillbaka, kram från den gamla systerdottern du vet

2009-10-17 @ 09:32:55
URL: http://solflingan.blogg.se/
Postat av: Britta

Gomorron! Ja visst, Ronja Rövardotter var det ju... Tack! Idag fortsätter jultidnings-utlämnings-turnén för Sara. Hon har valt ett presentkort på Siba (6000 kr!) och tänker köpa sig en egen TV. Annars är det ganska lugna tider här just nu - både Johanna och Sara har slutat åka konståkning nu i höst, och under oktober är det dessutom uppehåll i fotbollsträningen. Men idag är det arbetsdag i vår vägförening, så det är bara att masa sig ut och hjälpa Kalle att trimma gräset i vägkanterna! Ha det gott, vi hörs! /Britta

2009-10-17 @ 11:52:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0