Tänkte ni skulle få en gåta, jag har gjort den alldeles själv.

En bil är på väg till Österrike.

I bilen sitter tre kvinnor. En av dem har röda skosnören och de andra två har inga skor alls. Tjejen som kör bilen tuggar tuggummi. De andra två sitter i baksätet och spelar luffarschack. Alla tre har glasögon. Bilen har fyra hjul, plats för fem personer och vid varje dörr sitter elstyrda fönsteröppnare. Bilen har ingen backspegel och rör sig i hastigheten 70 km/tim. I tanken finns cirka 42,3 liter bensin.

Bilen är utrustad med brandfiltar, nödproviant i form av skinkmackor och apelsinjuice med fruktkött och en första hjälpen-låda. Första hjälpen- lådan innehåller femton plåster, två bandage, saltlösning, en mitella och en sax. Väggen är i nittio grader i förhållande till taket. Sätena är i skinn och på golvet ligger bilmattor av svart plast. Sammanlagt har kvinnorna med sig 3481,50 kronor i fickpengar. Kvinnan som sitter till höger i baksätet har en grön bag av märket everest. Ovanpå bagen finns en kudde.

Hon som sitter bredvid kvinnan som sitter till höger i baksätet sitter till vänster i baksätet. Och hon heter Emma. Emmas favoritgodis är nougat. Kvinnan till höger tycker inte om godis. Kvinnan som kör's favoritgodis är salta remmar och mashmallows. Kvinnan som kör heter Maria. Maria har randiga manchesterbyxor på sig. De har färgen blå. Kvinnan som sitter till höger i baksätet heter Mary. Alla tre kvinnorna har vaccinerat sig mot svininfluensan. Emmas och Marias föräldrar lever. De är sammanlagt 430 år. Mary är den enda i sällskapet som har man.



Vilket klockslag gjordes mackorna?

Kommentarer
Postat av: Martan

Svaret är löjrom!

2010-01-27 @ 10:48:48
Postat av: Johanna

Hahaha :) klockslaget då mackorna gjordes är 13:37.

2010-01-27 @ 19:10:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0